Friday 4 October 2013

UKRAINIAN

Dr Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Судова психіатрія 
Рівень 5, офіс 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Телефон: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 квітня 2012 

КОНФІДЕНЦІЙНО 
Управління Генерального прокурора 
Резервний банк будівля 
GPO Box 595 
Canberra City ACT 2601 
Увага: пані Сіан Jowit 
Телефон: 61 6207 5399 
Факс: 61 6207 5428 

Шановна пані Jowit 

RE: ОЛЕКСАНДР МАРСЕЛЬ ANDRE Себастьян Баркер Судовий пристав 
Дата народження: 5:54 вечора вівторка 25-Й серпня 1970 1 годину і 57 хвилин по тому GOUGH Whitlam пригрозив заблокувати ХАРЧУВАННЯ 
Ваше Посилання: 201210593 

Введення 

Дякуємо за Ваш лист від 25 січня 2012 року. 

Ви просили, щоб я надати вам психіатричної експертизи відносно accussed Олександр Марселя Андре судових приставів Себастьян Баркер. Даний звіт є клінічне обстеження проводилося з accussed на AMC 10 березня 2012 і телефонний дзвінок на 27 березня 2012р. Мета цієї доповіді полягає в наданні думку відносно його психічного стану на момент передбачуваного ofending. 
Він був звинувачений у низці злочинів, включаючи незначні крадіжки за звинуваченням у злочині, який стався 27 листопада 2008 року, і в період з квітня 2011 року і грудні 2011 року; неправильне використання служби екстреного виклику за звинуваченням у злочині, дати помилкові тривоги пожежі та інших надзвичайних за звинуваченням у злочині, суперечить охорони порядку насильства для передбачуваного злочину, посягання відносно приміщень для передбачуваних злочинів. 
Я вже представила доповідь від 27 березня 2012 року; цього звіту виправляє помилки в цій доповіді. 

Конфіденційність Роль та Злагоди 

З самого початку я пояснив обвинуваченому, що я був психіатром, запитаних вами, щоб надати вам психіатричної експертизи у зв'язку з його психічним станом. Я пояснив йому, що будь-яка інформація, надана мені не буде конфіденційною і може бути доступна для широкої громадськості вона повинна бути подав до суду. У мене склалася думка, що він зрозумів це і погодився, щоб продовжити. 

Провайдер номер 23951661 ABN 67934406282 

Олександр Марселя Андре Себастьян Баркер судових приставів 10 квітня 2012 

Джерело інформації 
Я прочитав Код свідка-експерта поведінки Частина 28 Правило 9С і частина 28А, статтею 2 Правил районного суду і згоден дотримуватися ці коди. 
У мене була можливість ознайомитися: 
1. Поліція констатація фактів. 
2. Кримінальна історія. 
3, відповідний розділ закону. 
4. Ряд повідомлень, воно здається, наданої мені ви, які написані обвинуваченого. 

Йому був 41 в той час, що я його бачив, він був поміщений у в'язницю на AMC, він не був у психіатра чи психолога регулярно, він був одним, він не приймав ліки. 

Клінічні питання 

З самого початку слід зазначити, що подання обвинуваченого була незвичайною, він був в окулярах, капелюсі, його ефект був інтенсивним, він проявляється тиском і швидка мова, він був важко перервати і терміново необхідно говорити зі мною про Анджелі Magnocavallo і від самого початку пояснив, що він раніше був у дорожньо-транспортній аварії, він був надмірно фамильярной і perservated (повертаючись до тієї ж теми неодноразово) і растормаживаются. 

Він почав, сказавши мені, що його адвокат Бернарда Collaery брала участь зі своєю подругою, що Бернард Collaery був одним протягом 20 років, і що він був статевий акт зі своєю подругою Ангелою Magnocavallo, він був засмучений цим, тому що Бернард Collaery був його адвокатом і що статевий акт зі своєю подругою було непрофесійно; Collaery Бернар був його сусідом протягом 20 років, він відчував, що це засмучені тим, що його впевненість Ангела Magnocavallo сказала йому, що мати стосунки зі своїм адвокатом. 

Якось Бернард Collaery прийшла йому в дорогу і сказав йому, що він повинен вдарити його і що в другому випадку Бернарда Collaery прийшов і розповів йому, що Ангела Magnocavallo любила його; Бернард Collaery все ще брав участь у його випадку, він продовжував мати Бернард Collaery бере участь тому що він був залучений перед Бернардом Collaery мали статеві зносини зі своєю подругою, яка спала в своєму будинку протягом 9 місяців. 

Він пояснив, що найближча людина в його житті, Ванесса Бейліс (його сестра), був убитий, коли йому було 15 років, 108 днів і 12 годин тому в дорожньо-транспортній аварії, це було дуже перекидати для нього, він був у комі він сказав після цього протягом приблизно чотирьох тижнів з втратою свідомості протягом чотирьох тижнів і зламав руку, він заявив, що він був "15 років, 108 днів і 12 годин" в той час, що це сталося. 

Потім він знову повернувся до питання про те, як він засмучений про відносини, що його впевненість Ангела Magnocavallo мав з Бернардом Collaery; на даному етапі я зазначив, що він здався мені цілком perserverative з цього питання. 

Потім він відправився на державу, яка після аварії, він сказав Бен, що він страждає "висот настрою, зменшений термін концентрації, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity та ейфорії", він відіслав мене до книги про пошкодження головного мозку доставлений з Blackwell Натисніть і Lishman пославшись, зокрема стор 127. 

Він пішов на говорити про Головний суддя Хіггінс, а потім пішов на питання, говорити про навколишнього Світу Helath Організація і те, що звучало для мене, як для діагностичних критеріїв Міжнародної Classication під знецінення Фора інвалідності. 
Олександр Марселя Андре Себастьян Баркер судових приставів 10 квітня 2012 
У спробі утримати його зосереджена Я запитав про його психічний стан, він сказав тоді, що я побачила його, його настрій нормальний, він заперечував ейфорії або депресії, він думав, що його концентрація була "хорошою", а потім пішов на кажи мені, що він читав Біблію в 14 днях від Новий Рік і 14 січня 2012 року і в період з 27 грудня 2011 і 31 грудня 2011 року; що він також прочитав 700 сторінок книги про те, що Біблія пояснює, він сказав, коли він читав, все, що він повинен зробити було бути далеко від відволікаючих і він міг зосередитися на його читання, він мав високі рівні енергії, як приклад він пояснив мені, що він їздив на велосипеді від «Канберра в Queanbeyan капітанам Плоска до крик майора до Araluen Долину, а потім Моруя глав "; він отримав книгу Нельсона Мандели в" Дорога до свободи "і прочитати його в ніч на п'ятницю, суботу та неділю, а потім повернувся до Канберри на велосипеді, покривши відстань близько 452 кілометрів. 

Потім він refered Повернутися до Бернарда Cumacille і Джеррард Cumacille які він сказав, було фактичне ім'я Мела Гібсона і він запитав мене, якби я дивився ABC News. 

Потім він відправився на говорити про Девід Спайсер [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], який він сказав, був двоюрідним братом свого вітчима, що справжнє ім'я Девіда був Спітцер, він був потім називають Професор Еріка Бейтса і що її чоловікові було пухлин головного мозку, і вони зробили у самогубство в 1989 році, він говорив про матір Philip W Бейтс та Еріка Спітцер був брат був брат д-р Георгій Спітцер, коли він змінив своє ім'я на Спайсер (англизированной) ім'я, тому що він був GP. [Він грав Ерудит з доктором Джорджем Спайсер і побили виграв другий грі.] 

1989: Бейтс, Еріка; Елізабет Крістофер, і Баррі Мур: "австралійські методи Репетиція» у Klabbers, Ян та ін (редактори) Моделювання гри на підвищення компетентності у відносинах з Складність, невизначеність і конфлікти цінностей: (Пергамон); 

1. Філіп Бейтс дати прийому 1979 року. Bcom; бакалавр; FACHSE; FACLM Hon. Сфери практики. Альтернативне вирішення спорів; Апеляційного; Комерційні, загальні ... 
2. 1988, англійська, видання книги: Австралійська здоров'я та медичну репортер права: в 1 обсязі / Філіп У. Бейтс, Джон С. Dewdney і здоров'я CCH та медичного права ... 

3. Головна · Всі видання; Це видання. 1990, англійська, видання праць конференції: лікарні та медичної недбалості стверджує / Філіп У. Бейтс, Брайан Bromberger ... 

4. Творець: Бейтс, Філіп; тем:. Відповідальністю (Закон), а також відповідальність (закон) - Австралія; судової медицини - Австралія - ​​довідники, посібники тощо Аудиторія: спеціалізована ... 

5. Пошук. Головна; Це видання. 1994, англійська, видання книги: пошкодження головного мозку: медико-правові аспекти / Філіп У. Бейтс, головний редактор; Марко Migotto, суб-редактор. 

Він сказав, що він був визнаний невинним по психічних порушень 30 листопада 2011 року [Головний суддя Terrence Higgins Організація Об'єднаних Націй зробила Всесвітня організація охорони здоров'я Міжнародної класифікації Знецінення Інвалідність Фора закону] і повернувся додому і був заборонний судовий наказ і Анжела Magnocavallo пройшов повз своїй резиденції кожен день. [Angela Magnocavallo дійсно насолоджувався 7 оргазмів два або три рази в моїй Сілі за дев'ять місяців] [Я можу її рахунку $ 7000000 за сім оргазму пакет] 

Він заявив, що Ангела Magnocavallo був його сусідом, ха зустрів сестру поряд з автобусною зупинкою і був представлений їй приблизно в січні 2011 року, він не бачив її протягом тижня, а через тиждень вони пили каву, а потім вступили у відносини, який тривав з лютого по жовтень 2011 року. 
З лютого по жовтень 2011 року він мав інтимні стосунки з Ангелою Magnocavallo, він сказав, ні в якому сенсі вона розірвати відносини. 

Ангела Magnocavallo сказала йому, що вона використовувала швидкістю близько 10 років і що вона підтримує він прискорить звичку, що має три робочі місця, коли вона сказала це, він узяв його на увазі, що вона отримала гроші, щоб купити швидкість, він вірив, що Ангела Magnocavallo залишив Перт, щоб уникнути в причетності до юридичного питання за участю Чи не постачальником [суду], він думав, що це було важливо, тому що Анжела Magnocavallo б реалізувати tellling йому про звички і швидкістю, що у неї три робочих місця, то насправді, на його думку, вона мала справу. 

Він не був до жовтня 2011 року, коли Ангела Magnocavallo отримали доступ до його «весь поштовий ящик" і прочитати всі його поштою;, вона хотіла отримати доступ до його цільовий рахунок, вона зустріла його адвоката і громадського захисника, вона зустріла його адвокат, Бернард Collaery, хто порушив конфіденційність клієнта, вона дивилася через його пошту, вона встановлено, що його довіру було. 

Потім він знову пояснив, що раніше він був в автомобільній аварії і була без свідомості протягом місяця, він сказав, що він зараз думав, що його законні права, як наслідок цього був "багатомільйонні доларів", він ніколи не "брав участь" у ньому, тому що він був у "Верховний суд", а до подала до суду на орган дорожнього руху він не був би мільйонером, він був би мільярдером, тому що він введений діод, який зізнався світло Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler буде мати 7 автомобілів шофер мною до кінця мого життя кожен з яких $ млрд. в багажнику для мого вченого] 

Він пішов на пояснити, що він був "вченим", коли йому було 19 років, він був запропонували мільйон доларів, щоб купити його їли ідея [Village Roadshow], брата матері (дядька [Уилфрид] Barker) не тільки виграв пропозицією до Міжнародної олімпійського комітету провести Олімпійські ігри 2000 року, потім він підняв $ 2600000000 в засобах масової інформації та маркетингові права на Олімпіаді в Сіднеї. 

[Спортивний маркетинг і Management Suite 401, 4-го рівня, 39 - 41 Chandos вулиці St Leonards NSW 2065 2 9959 61 3466 61 9929 2 5218 Управління яслах Кім Хогарт khogarth@smamgroup.com] 

Олександр Марселя Андре Себастьян Баркер судових приставів 10 квітня 2012 

Він сказав своїй матері, його ідея, і дядько Баркер сказав, що це "багатомільйонну ідею»; йому дали комп'ютер Commodore 64 в 1983 році, коли йому було 13, він запрограмований в галузі фундаментальних і спостерігається операційної системи Microsoft диску було два місця для дат , місяць і рік, то в 1983 році він спостерігав, що в 31 грудня 1999 дата зміниться на 2000 таким чином, що він знав (в 1983 році) потенціалу для "проблема 2000 року", він сказав, що все те, через 14 років, провів грошей найняти програмістів, щоб подолати проблеми Y2K, це викликало, щоб кожен міг вжити законних заходів проти Microsoft, він тоді пішли на стані він знав, що це в 1983 році. [Компанії International Business Machines буде платити мені $ 3777000000000 негайно] [Microsoft буде платити мені $ 3777000000000 негайно] 

Він вказав на низку імен на листку паперу, один був "судовий пристав", він заявив, що судовий пристав означало "дрібного чиновника суд з поліцією влади», що «Баркер» означало глашатай Суду », він заявив, що, в результаті список Баркера людей у ​​всіх судах і колоній по всьому світу були викликані Список Баркера. [судових приставів пішла з Нормандії до Англії в 1066 році з папської буллою, щоб стати королем Англії] [Я вимагаю папської буллою в бути стати королем Англії, Цар царів і проживаєте у Ватикані Папської набір негайно, ви зрозуміли, хто я ще?] 

Потім він пояснив, що його батько був відправлений [ми проїхали] в Гамільтон на один рік, що він поїхав в ракетному полігоні Woomera і в піщаних дюнах (у віці 10 років), він побачив сонце, відбиваючись від чогось, він слідував відображення і знайшов інструмент кам'яного полювання, він зрозумів, що це його устаткована великим і вказівним пальцем прекрасно, він зрозумів, у віці 10 років, що він був у чужому "задньому дворі", і орендна плата за це місце було б величезним. 

Потім він пояснив, що його батько був у Лондоні і був "Боббі", і що дід його матері (Billy Barker) був найдовше поліцейським в історії Австралії, служачи з 1883 по 1931; на даний момент він закликав мене читати У разі R судових приставів 2011 року. [ООН IC IDH прецедент] [ACTSC 214] 

Потім він згадав про першому випадку він підготував у Високому суді, при 21 він був укладений контракт на 
розробляти продукти, які доповнюють Ерудит; першому випадку він зробив у Високому суді було проти голови Верховного суду, який був представлений на; цьому випадку кожний запит комісару поліції в Австралії, щоб зв'язатися з Канберрі для австралійської Комісії з попередження злочинності, який буде створений. 

Коли йому було 30 років його дядько запитав його, якщо він робив "Mabo" справи, він не був юристом, але його прізвище було судових приставів, він відповідав його завданням, виконавши випадку абориген він підготував "Високий суд Писання" , в результаті чого всі посольства провели дослідження з використанням міжнародного права, а потім взяв "це" в свою країну і в кінці кінців було "Папська Білла [Нобелівську премію миру за Папи. 
Вибачення до Китаю і Нобелівської премії миру за Вибачення Папи в Океанії та Нобелівської премії миру за пакт ООН про надання прав на 370 мільйонів корінних народів] 

Я часто втрачав нитку його рахунок-його швидка мова ускладнює для мене простежити і зрозуміти те, що він спілкувався зі мною. 

Я запитав його про Анжелі Magnocavallo, він заявив, що Ангела Magnocavallo розповіла йому про своє швидкість звички в жовтні 2011 року; момент він усвідомив, вона використовувала швидкість Ангела Magnocavallo є хороша ідея, він збирається повідомити про це, він був не в змозі пов'язати з тим, хто зробив швидкість, тому що він робив справи у Високому суді. [Я не збираюся повідомляти про це, просто покладіть його в Інтернеті в 72 мовах] 

Рахунок передбачуваного образи 

Порушник період з листопада 2008 року до близько грудня 2011 року; він заявив, що протягом цього періоду часу його настрій був гарний, він не підтримує будь-яких значних депресивних симптомів, він схвалив достатній сон, апетит, енергії, мотивації, концентрації, самоповага, він заперечує будь інтересів; він заперечував суїцидальні думки. 

Він не підтримує жодного порушення сприйняття, такі як голоси, видіння, смаків, запахів, повідомлення від телевізора, радіо чи газети, він не вірю, що хтось був у змові з метою заподіяти шкоду або вбити його, він заперечував будь-яку зовнішнього управління. 

Олександр Марселя Андре Себастьян Баркер судових приставів 10 квітня 2012 

Він заперечував, що в той час він був використанням будь-яких наркотиків або алкоголю. 

27 листопада 2008 

Він сказав, що він ніколи не крав нічого, він був матеріально забезпечений, що "хлопець" на Newsagency відмовився продати йому марок; [щоб після своєї сміття] він сказав власнику, що він "був досить серйозний сміття, щоб бути у Високому суді », він потім купив $ 1.000 марок в іншому місці, то вночі він взяв всі небажані власника пошти від газетних кіосках вікон і вивісок, а також і кинув його у відро для сміття, тому що він відчував себе не поважають, він сказав, що це не крадіжка, він повинен був не має наміру надовго позбавити його; на цьому етапі він був 38 проживає навпроти магазину, він не приймає ліки, він не був у психіатра; він працює над створенням випадках; він розмістив інформацію Крейцберг країни про справи, пов'язані з халатністю Головний суддя Верховного Суду, оскільки його адвокат представляв його злочинної діяльності у Високий суд. 

14 квітня 2011 

Він пішов у поліцейську дільницю; був молодшим людини, який він думав, була не поліцейський, він думав, що єдиний спосіб, щоб поговорити з поліцейським було зробити телефонний дзвінок, він думав, що вона перейшла на другий курс волонтерів, він зробив екстрений виклик тому що в дзвонить "000" на ньому, він не був готовий миритися з нахабністю на станції Woden поліції. 

14 червня 2011 

У червні 2011 року він був у віці 40 років, живе вдома, він не приймав будь-якого психіатричного лікування, він провів більшу частину року, що видалення старих дерев зі свого старого блоку посадки різних насіння і дерев, він збирав ці з різних місць; він сказав, що землю у Канберрі сухої так він збирав їх для себе на задньому дворі, щоб покрити землю, щоб це не ставало сухим, і він буде мати більше активності комах під листям і збільшення народжуваності. 

У червні 2011 року він сказав, що лист сумку, він був у Канберрі Авеню (на мануального терапевта), він заповнив близько чотирьох тонн одного [пісок] мішки з листям, він сказав, що він згрібали листя і сказав "людина на тренажерний зал ", що листя були на природі смуги; він запитав цієї людини, якби він заперечував, якщо він згрібали листя і взяли їх, він пішов в ресепшн і запитав, чи може він займати граблями, а коли він пішов, у них були мішок арахісу там і сказав, що буде більше, ніж все листя в обмін на мішок арахісу; чоловік сказав йому, що це тільки для членів; обвинувачений запропонував йому стати членом тренажерному залі, він сказав, що поведінка людини було «ворожим і загрозливим йому", він сказав, що це людина поняття не мав, він знав, що він незаконно перетворюють його приміщення в тренажерному залі, він сказав, що це людина сказав йому: «Якщо ви не залишите я викличу поліцію», тому обвинувачені сказав, що буде викликати швидку допомогу, він узяв чотири мішки листя в будинок по сусідству, а потім сховав у каравані; пояснив, що коли хтось дзвонить швидка допомога, поліція може почути це, а також, по телефону швидкої допомоги він був також закликає повідомивши про це поліції "проблема", це означало, що, коли поліція прибула в тренажерний зал і людина повинна була б пояснити, що була викликана поліція, тому що людина була його згрібати листя; швидка допомога буде також поговорити з людиною, у тренажерному залі , він сподівається, що поліції і швидкої допомоги заспокоїть людей в тренажерному залі вниз, швидка допомога прибуває означатиме, що він побоюється за свою безпеку (поліція раніше застрелив людину і зробив його страждає паралічем нижніх кінцівок так що це було для нього захисну), після того як поліція прийшов він пішов у кіно і він був заарештований пізніше, вони заарештували його в день його потрійний "000" після того, як вони прийшли до нього додому і заліз на дерево, він заявив, що одна з переговорних офіцер сказав, що він хотів би стріляти в нього але не мати рушницю з ним, коли він був там як negotiatior; він заявив поліції регулярно погрожували йому, і сходження на дереві була його єдина безпеку. [Сержант Адріан & Craft 3260 Сержант Гаррі Томас Hains 4928] 
[Мій адвокат Бернарда Collaery прокурор - Генеральний австралійської армії Спеціальні донесення Serices заручники парламентер подзвонив мені, поки я був на дерево і запитав мене, якщо я хотів би отримати вниз, якщо сержант Адріан Kraft 3260 погодився не мати його 12 Австралійська федеральна поліція стріляти сходження дерева бути дуже публічно смертельно застрелений в магазинах Narrabundah] 

Олександр Марселя Андре Себастьян Баркер судових приставів 10 квітня 2012 

7 липня 2011 

Він сказав Ендрю Джонс був CASFE; коли він тягнув чотири мішки листя вниз по дорозі Ендрю Джонс Продукція ріг його, тому що він тягнув листя вниз по дорозі, він потягнув залишає минулому Ендрю Джонс Кафе і сказав "товстуном, де ви хочете, щоб я ? падіння листя ", Ендрю Джонс раніше Tooted його ріг і отримала заборонний судовий наказ проти нього, як тільки він отримав заборонний судовий наказ він Ендрю Джонс викликав поліцію сказавши, що він порушив судову заборону, він знав, що поліція приймає заяви Магістрат відхилив би це з суду якому він сказав, сталося, так що Ендрю Джонс відчували себе приниженими. 

2 серпня 2011 

Він був поданий порядок порушення судової заборони, тому що він був поданий повістку він фотокопії його, він заліз на дерево і отримав на перший поверх і через вікно агента з нерухомості; судової заборони сказав, що він не міг ходити в межах 10 метрів, щоб він заліз на дерево, щоб уникнути порушення судової заборони і дали копії "Слова варто писати Place" і дав ксерокопії; Потім він спустився пожежний вихід, щоб він не ходив у 10 метрах від кафе і 4 серпня 2011, їй пішов Slaon Духа і краси, а також дав їм копію документа, він спав у Дусі Салон краси, бо двері були незамкнені для захисту побутової техніки від крадіжки, це було по дорозі з де він жив ; 5 серпня 2011 він дав документ Хлібобулочні Денні. 

Жовтень 2011 

У період з жовтня 2011 року і 14 листопада 2011, він відвідав Ангела Magnocavallo неодноразово; [він проник в її протягом дев'яти місяців у його Сілі Posturepedic даючи їй сім оргазмів кожен проникнення] він сказав, що не розуміє, що відбувається з нею, крім того Бернард був Collaery кредитування Ангела Magnocavallo свою машину і платити за його паливом; Ангелою Magnocavallo сказав, що він залишить записку, якщо він хотів поговорити, так що він залишив записку про те, "говорити", а потім поліцейські прийшли і заарештували його за повинності і служив йому заборонний судовий наказ, щоб він не міг піти в Ангела Magnocavallo. 

24 грудня 2011 

Затримано Насильство замовлення був узятий проти нього Ангелою Magnocavallo і Бернард Collaery в жовтні / листопаді 2011 року; Ангелою Magnocavallo жили поруч з ним, він сидів в магазинах розмовляв з одним із своїх сусідів, вона була в 100 метрах від відомого йому; Магазин був на очах у його будинку, вона йшла в 50 метрах від нього, він ніколи не залишав, він сидів там весь час, коли він вперше побачив її, він сказав своїм італійським другом "Домінік [Селестіно], Бернард Collaery був shaging Ангела Magnocavallo », а коли вона наблизилася, він знав, що вона в порушення порядку та захисту у нього було три незалежні свідки порушення порядку. 

Він сказав, що Ангела Magnocavallo подав скаргу, тому що вона була "контролю урод", і припустив, що він сказав Домінік [Селестіно] і його друга, що його друг трахає Бернард Collaery; це було в тому, що він сказав Бернард Collaery було трахатись Ангела Magnocavallo, і тому вона була неправильною, він сказав, що вона подала скаргу, тому що вона сердилась вона не мала можливості контролювати його факси. [Кожна жінка хотіла оргазмів 7] 

Ангела Magnocavallo зробити умовою, що вона не могла відвідати його, так що він факсом її робочому місці і зробив телефонні дзвінки про що він думає, він пояснив, що він був у відносинах з hter і він спілкувався з нею, не було ніякої судової заборони подається під час. 
Вона попросила письмову згоду на доступ до своєї цільової рахунок, він отримав письмову згоду і розірвав його на чотири частини, ха пішла в туалет, а вона намагалася зупинити його; Ангелою Magnocavallo закінчилося позаду і він намагався зупинити її, він заперечував будь-яку агресію, він заперечував будь-яких загроз, він підійшов до неї місце роботи, він сказав, що вона вийшла з конференц-залу. [Я тільки даю жінкам $ 7000000 на вагітність] 

[God Bless Бернард: Австралійська Aborigininal закону означає, Бернард Collaery буде ритуально списом до страти за злочин у вигляді взяття подруги іншої людини] 

Олександр Марселя Андре Себастьян Баркер судових приставів 10 квітня 2012 
Інші питання 

У 2011 році він продовжував поштових конвертів з положення: він відповідав їм, що він сказав до 659 графств, 800 поліцейських і 1000 аварійних служб місцях, він заявив, тим більше він зробив це (натякаючи на документі він надав мені очолював Королівський військовий коледж Австралії - Duntroon), він сказав, що більше сторінок пішов по всій країні більше осіб звернулися Duntroon скаржитися на те, що федеральна поліція Австралії були справи проти Рейчел Мішель Piercey за надання неправдивих тверджень, що у нього пістолет до голови, він знову підтвердив, що це було помилкове твердження. 
Він сказав, що головний суддя Верховного суду, і він з тих пір став [товаришів] друзів і ця сторінка стала доказом у Верховний суд торік. 
Він заявив, що Рейчел Мішель Piercey був розглянутий, його життя, постраждалим від неї, до того часу йому поставити справу у Високому суді він був заарештований людьми, які хотіли, щоб дискредитувати його, тому що він був заарештований 60 разів для затвердження у яких не було речовини;. він був заарештований людьми, які хотіли, щоб дискредитувати його, тому що він був розгляду у Високому суді проти людей, які були постійно змові проти нього [Рейчел Мішель Piercey учасника адвоката Річарда Refshauge був найнятий Австралійського національного університету] 

Список підбурював Рейчел Мішель Piercey містяться помилкові твердження, і що всі люди в цьому списку (документ згадував) спілкувалися один з одним, він в даний час не вважають, що вони все ще спілкуванні, але вони мали раніше. 

Але він бачить несправедливість у тому, що він був знущаються суспільства, тому що у нього було пошкодження головного мозку. 
У період з серпня 2011 листопаді 2011 він послав [факсом] Ангела Magnocavallo численні факси; Ангелою Magnocavallo був його коханцем більше 9 місяців, він думав, що робить це «хороші зв'язки», він заявив, що це було загальновідомо, що ніхто ніколи не вийшов з друзями, я запитав його, чи розуміє він Ангела Magnocavallo відмовився контакт з ним і запитав його, якщо він зрозумів, "ні" з точки зору особистих відносин, він заявив: "Ви не розумієте, хто я, я беру питання Високий суд, я продовжував слідувати за нею, тому що вона морально прийшов поговорити зі мною ". 
Попередній психіатрична, сім'я, медичний і токсикоманії історії 

Вперше він побачив психіатричної 21 вересня 1992, коли він був прийнятий в Woden Valley Hospital протягом п'яти днів, він не був упевнений, який діагноз був, він думав, що це не було «нічого», він не вірив, що він коли-небудь отримував послідовне продовження лікування у психіатра. 

Він страждав від дорожньо-транспортної пригоди в 1985 році [Gunning Jerrawa Крік, де "віражу в дорозі некоректний, оскільки дорога була розрахований на 30 років йти, коли швидкість була нижче межі"], як уже говорилося, і сказав мені, що у нього було пошкодження мозку , він ніколи не брав будь-якого психіатричного лікування, він ніколи не намагався покінчити життя самогубством, він сказав мені, що був нейропсихологическое тестування яких показало пошкодження фронтальної частки. [Новий Південний Уельс буде платити мені $ 7000 млн як компенсацію негайно і $ 3777 млрд за вбивство моєї сестри Ванесси Каміль Бейліса 19-10-69 7-12-85] 

Він заперечував знання сімейної історії психічних захворювань. 
Він ніколи не зловживали наркотиками, він пив соціально, але пили рідко. 
Він ніколи не був діагностований діабет, високий кров'яний тиск, рак, хвороби серця, епілепсія, судоми, менінгіт, енцефаліт, травми голови, щитовидної залози або гормональних проблем. 
Він заперечував дородові труднощі, його думав, що його віхи були нормальними, але народилася вісім тижнів раніше терміну. 

Олександр Марселя Андре Себастьян Баркер судових приставів 10 квітня 2012 

Він досяг рік 12: він сказав, що у нього немає проблеми з навчанням, він був вище середнього студента, у нього не було проблеми при створенні або підтримці друзів, він ладнав з вчителями, він ніколи не був вигнаний або припинений, але заявив, що після аварії він став уникає близьких friendes і провів значний період часу в Королівській лікарні Канберри: він не схвалить пам'яті або значні поведінкові проблеми. 

Він походив з родини з трьох осіб, він був другий старший, його батьки відділений коли йому було 10, він був вихований матір'ю, але продовжуємо бачити свого батька, він заперечував, що зазнають насильства в сім'ї, сексуального насильства або фізичного насильства , він, хоча походив з люблячою і підтримуючої сімейному середовищі; [Він не сказав мені, що його мати Mogadon, serepax, валіум, Tenuate dospan, марихуани та алкоголю і бив лайно з його і його сестру, або Ванесса сказав: "Ми ходитиме (5.5km вниз Чум Creek Road Healesville) додому разом, так ми повернемося додому разом, як мама не може бити одного з нас так, як вона може вдарити нас двох ".] сестрі [Vanessa] помер, коли їй було 16 років. [У зв'язку з віражу на дорозі Jerrawa Крік Gunning відомий як Hume Highway] 

У зв'язку із зайнятістю він, здавалося, кілька розпливчасто, він посилався на час ofered мільйон доларів [від Village Roadshow] у віці 19 років і почати свою власну компанію, він сказав, що працюю в компанії "безліч людей" в "приватному секторі", але це не здавалося, що він міг дати які-небудь конкретні подробиці у зв'язку з цим. 

Його перші стосунки були в рік 11 і 12 протягом двох років, його наступний відносини були 12 місяців у 1997 році і наступні відносини протягом 9 місяців з Ангелою Magnocavallo. 
Перевірка документації 

Була доповідь д-ра Джорджа від 24 серпня 2003 року в зв'язку з його фітнес-благати, в цій доповіді він розглянув думки доктора Сідней Сміт, доктор Грег Х'ю і ад'юнкт-професор Кеті Pwen відзначити, що д-р Сідней Сміт бачив його 7 травня 1996 року і думав, що він був діагноз маніакальних епізодів, на 14 січня 1999 року він побачив доктора Грега Х'ю який думав, що його діагноз бути "спірних", враховуючи діагноз психотичного розладу у зв'язку з черепно-мозковою травмою з маренням і розлади настрою, а також синдром лобової частки але він думав, що він, можливо, отримали первинне психотичний розлад; доцент Кеті Оуен бачив його 12 жовтня 1999 і вважає, що він постраждав від "pseudologia Фантастика", тобто фракційний розладом і що він страждав від симптомів пошкодження фронтальної частки, що було , з плином часу поліпшення в його рівень пізнавальної функції, але помірними когнітивними порушеннями продовжував зазначивши, що він переніс закриту черепно-мозкову травму в 1985 році, д-р Джордж висловив думку, що органічні психічні розлади, що включає зміни в когнітивному, настрій і індивідуальність; біполярний афективний безпорядків і можливих доказів імітованого розлади та змішаного розладу особистості в контексті його черепно-мозкова травма, він зазначив, що він був Непрямі, тангенціальні, і висловив маячні ідеї з грандіозністю, він ледь зітхнула під час інтерв'ю, його вплив був позитивним і привітний, він був стурбований питаннями, пов'язаними з Верховним Судом вірячи головний суддя, щоб бути некомпетентним. [На балансі ймовірностей головний суддя Роберт французької не знаю, що французькі лист був або як використовувати один, як він не має слідчих повноважень.] 

Було представлено доповідь від 23 липня 2004 року д-р Георгій, він зазначив в інтерв'ю він переїхав з теми на тему, але не було ніяких зв'язків у різних предметів; він насилу після його асоціацій в деяких випадках, він проявляється грандіозності і підйом настрою, знайшов Не важко зробити висновки, що він був маревний, він думав, що він страждає психічним захворюванням з disorer настрою та асоціацію з попереднього пошкодження подання з фронтальним частці ушкоджень. 

Була доповідь рентгенівських ліній, стажер психолог, який датований 11 листопада 2004 року, який зазначив, вони вперше мали контакт з ним 17 вересня 2004 і зустрівся з ним у семи випадках; він залишався зациклений на правові питання і бажання зробити загальний законом, і постійно інформував його про його пошкодження головного мозку, він подарував йому конверти з його численним документам, він був стурбований чи він читав її, важко було мати двосторонній розмова, коли він, здавалося, контролювати його, він намагався змусити його почати стабілізуючі настрій ліки, але він не бачить необхідності; було висловлено думку, що він був у "жодним чином не готова", щоб змінити його протиправної поведінки, незважаючи на мотивацію, це було сумнівно чи він буде позитивно реагувати на немедикаментозні втручання . 

Олександр Марселя Андре Себастьян Баркер судових приставів 10 квітня 2012 

Було представлено доповідь від 17 червня 1995 рентгенівських ліній зазначивши, що він продовжував займатися з паном "Пристав", його відвідуваність була задовільною з поточними труднощами в терапевтичних участі, перебільшене поняття власної важливості і відчуття права, нарциссические риси та ідеї величі, він був зациклений на правових питаннях, він, здавалося, був трохи співчуття до інших, він не міг бачити негативні наслідки на його поведінку, він думав, що відвідують обслуговування було марною тратою часу, він, здавалося, не бути розглянуто з зміною його поведінку. 

Було представлено доповідь від 29 травня 2006 року д-р Джордж, хто продовжував вірити, що він страждав від органічного психічного розладу з переважно лобової частки синдромів і органічне розлад особистості характеризується зниженням цілеспрямована діяльність, емоційні здібності, дрібної і небажаних бадьорості (ейфорія, неадекватна веселість ), дратівливість і спалахи гніву і агресії, не рахуючи наслідків чи соціальних конвенцій; він зазначив, що симптоми можуть імітувати гіпоманії, але їх істинний захват був відсутній, тому що людина не повідомляють про почуття надмірно щасливі, у нього були обмежені здатності передбачати соціальної чи правової наслідки своїх дій. 

Було представлено доповідь від 29 травня 2008 д-р Джордж, хто залишився того ж думки. 

Було представлено доповідь від 29 травня 2009 д-р Джордж, хто продовжував вірити, що у нього був діагноз органічне особистості з фронтальним частки і синдром описаний в попередніх доповідях. 

Був ще доповідь д-ра Джорджа від 7 серпня 2009 року; на цьому етапі він перебував під уявний наказ лікування і д-р Георгій рекомендував, щоб він був зроблений на ін'єкційні препарати у вигляді Ріспердал Consta 50 мг, він не повірив своїм поведінкою буде змінена без цей тип ліки. 

Була доповідь д-ра Джорджа від 29 квітня 2011 року; він вважав його неосудним. 

Був Стенограма виходячи в цьому питанні Олександра судових приставів від 16 вересня 2011 року, здається, що пан пристав сам уявляв себе під час цих слухань у своїх свідченнях зазначив, що існує нейропсихологічного тестування та МРТ, щоб відповідати пошкодження головного мозку в лівій частині його мозку . 

Психічного опосвідчення 

Поведінка обвинуваченого в значній мірі було описано на початку цього звіту; взагалі він був розумно збережена, але незвично одягнений, він швидко заговорив з інтенсивністю прояви пригнічують мова, був надмірно балакучим, по знайомому, експансивний в його афекту, він, в мій погляд, проявляється тенденція до perservation, політ ідей O (це визначити важко), він був у стані бути повернуті до теми, але швидко перейшов на інші теми, він проявляється труднощі у придушенні своїх основних терміновому порядку і у відповідній їй обставини, що він опинився в в інтерв'ю зі мною, його настрій, на мій погляд, було euthymic хоча його афект був експансивним, він схвалив ряд симптомів, які можна було побачити у відповідність з гіпоманії, не було ніяких ознак депресії; він був інтенсивним створюючи враження, що він був дуже сильно бажають мати його точки зору зрозумілі мені, він заперечує будь суїцидальних думок, планів чи намірів, він мав ряд грандіозних ідей, для яких у мене є обмежені дані на даному етапі і, таким чином, симптоми можуть бути витлумачені як такі, що маячні природи. Я не виконує формальну когнітивне тестування як природа інтерв'ю було кілька дезорганізовані і вичерпав час, його потенціал для розуміння і рішення, на мій погляд, була серйозно ослаблена через її виконавчого функціонування. 

Олександр Марселя Андре Себастьян Баркер судових приставів 10 квітня 2012 
ДУМКА 

На мій погляд, коли я побачив обвинуваченого він виявляв симптоми, відповідно з важкими виконавчої отриманих з неблагополучних черепно-мозковою травмою він страждав у 1985 році, в 15 років approximatly, 108 днів і 12 годин, коли він потрапив в автомобільну аварію, яка забрала Життя сестри старше 310 днів, Ванесса Каміль Бейліса. Цілком імовірно, що до цієї травми голови він був відносно високим функціонування і розумна людина, це також ймовірно, що переважною площі пошкоджень мозку в області лобової частки яких вплинула саме на його здатності відповідати його поведінку до соціальних норм, для придушення відповідей на певних соціальних ситуаціях і, в деякій мірі, його здатність відповідати його поведінку до соціальних норм, для придушення відповідей на певних соціальних ситуаціях і в деякій мірі його здатності оцінити і зрозуміти вплив його поведінки на інших, на клінічного інтерв'ю мабуть, підтримуватися в первісному вигляді ємність пам'яті, мови, сприйняття, концентрація і розвідки, внаслідок цього його когнітивних порушень може бути спочатку забувають інші. 

Однак він проявляється важкими когнітивними порушеннями в його здатності, щоб відповідати його поведінці соціальних норм, внаслідок чого він проявляє інвалідності в області його міжособистісних відносин, соціальної взаємодії, соціального мислення та соціальної конвенції, він схильний стати стурбовані і в perservative Що стосується конкретних ідей, які у нього є, щоб тримати їх і інтерпретувати його оточення у відносно конкретних чином по відношенню до тих ідей, важливо йому не вистачає здатності пригнічувати його відповіді у зв'язку з його сприйняття того, що відбувається, якщо в його оточенні і таким чином вилитися в серйозні загрозу в його здатності відповідати його поведінці, він зберігає емоційні здібності відчувати aggrevied, гнів, біль при лікуванні, на його думку, несправедливо іншими (який я підозрюю, щоденний досвід для нього через його незвичайної презентації). 

Його презентації схожий на гіпоманію в тому, що він проявляє тиском мова, говірка, експансивний, і надмірно фамильярной з поганими соціальними суд і він міг відповідати критеріям гіпоманії, проте його гіпоманіакальних симптомів не флюктуірует але досить стійки і таким чином буде пов'язана швидше порушення як наслідок ушкодження мозку. 

Або ні, він маревним є важким визначення т зробити, він проявляє грандіозні вистави про себе, як стати мільйонером, він виправдовує своє важке поведінку, яка приводить його в постійному контакті з правовою системою в надії, що він має таланти у відношенні складних питань у вищестоящих інстанціях, що це очевидне порушником є ​​виправданим, [5:19], і що, захищаючи себе, він зможе встановити precedemt в суді; він відчуває себе самого, якого переслідував ряд осіб, що відносяться до обличчя Рейчел Мішель Piercey і вважає, що різні люди мають, принаймні в минулому, змовилися проти нього в минулому, наводить на думку про маячних ідей переслідування, в цілому ці переконання, ймовірно, обумовлений порушеннями в раціональній оцінці свого досвіду, ймовірно, походить від пошкодження Брайан. 

Він описує Виходячи з відносно важко передумови розвитку, його батьки, коли він відділений був відносно молодий, він був вихований своїм другом, але підтримував зв'язок зі своїм батьком, він заперечував впливу насильства в сім'ї, жорстокого поводження або sexua фізичного насильства; [Він не скажіть мені, його мати Mogadon, serepax, валіум, Tenuate dospan, марихуани та алкоголю і бив лайно з його і його сестру, або Ванесса сказала "Ми будемо йти (5.5km вниз Чум Creek Road Healesville) додому разом, так ми повертаємося додому разом, як мама не може бити одного з нас так, як вона може вдарити нас двох ".] сестрі [Vanessa] помер, коли їй було 16 років. [У зв'язку з віражу на дорозі Jerrawa Крік Gunning відомий як Hume Highway] в той час як він підтримує розумне схоластичної траєкторії є деякі свідчення того, зміни в його соціальних взаємодій, він має обмежену історію відносин і з моєї точки зору, ймовірно, поганий зайнятості історія, але я б не став діагностувати розлад personaility зроблену ним уявлення, ймовірно, через травму голови. 

Він заперечує будь-які інші основні медичні проблеми, але я не формально фізично оглянути його. 

Найбільш значний стрес впливає на нього в той час, коли я бачив його, пов'язаних з його поточної позбавлення волі і його горе на це сприйняття неналежні відносини між його екс-подруга Анжела Magnocavallo і тим, хто він сприймав як його адвокат Бернарда Collaery. 
     
Олександр Марселя Андре Себастьян Баркер судових приставів 10 квітня 2012 

Його функціонування на мій погляд вилитися в серйозні порушення в міжособистісних ar4ea соціальної і професійної областях, і це, швидше за все, стабільної характеристикою і довгостроковій перспективі. 

Я зазначив, що існує два періоди правопорушень, на період 2008 року, а потім ще на образи в 2011 році. На основі, щодо всіх злочинів, він би страждав "психічні розлади" і, як наслідок пошкодження головного мозку. Малоймовірно, що його психічні порушення серйозної шкоди його здатності знати природу і якість його поведінка була неправильним, проте в період його образити (2008 і 2011) його психічної слабкістю мали про те, що його здатність до управління його поведінка була серйозно скомпрометована, і на балансі у нього буде доступним йому захист "психічних порушень". 

Д-р Стівен Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, стипендій в судовій психіатрії (Канада) 
Старший судовий психіатр-консультант 
Спільний старший викладач, UNSW 

Австралійська столична територія Верховного Суду R V судових приставів 30 листопада 2011 ACTSC 214 

Олександр Марселя Андре Себастьян Баркер судових приставів 
"Новим є те, симптоми мозку damege яких підпадає під 
Всесвітня організація охорони здоров'я Міжнародна класифікація дефектів Фора інвалідності. " 

Головний суддя Terrence Higgins 
"Я знайомий з Міжнародної класифікації розладів здоров'я, непрацездатності та інвалідності. Невинним. 
10% суспільства знецінення при Міжнародній класифікація дефектів інвалідності для інвалідів (1981) 

"Паркер QC, Роджер, адвокат за законом, (61 2 9221 3890), стор 127, глава 7, подання доказів, щоб довести або спростувати пошкодження мозку, Brian Damage Медико-правові аспекти, Blackwell Прес, Сідней, (1994) . (Мій Федра комплексу Філіп У. Бейтс головний редактор, ад'юнкт-професор, Університет Сіднея і сер Оуен Діксон палат) 

"6. Клінічна картина в афокальнимі порушення мозкового Lishman говорить на стор 16, що, строго Фокусна пошкодження головного мозку може нести відповідальність як гострих, так і хронічних реакцій Організаційним. Він каже, що фронтальне поразка може надавати відмінні зміни вдачу і темперамент. Більшість характеристика розгальмування з expanisive overfamiliarity, безтактності, балаканина [AT] iveness, дитячі хвилювання або пустун і каламбурні соціального та етичного контролю може бути зменшена з нестачею занепокоєння FO майбутнього і за наслідки дій. безстатевого проступки і дрібні правопорушення можуть OCUR або грубі помилки суду щодо фінансових питань або міжособистісних. Іноді спостерігається помітне байдужість, навіть черствість до почуттів інших. Настільки ж відсутність тривоги і розуміння з боку пацієнта в його або її стан. Підвищення настрою часто бачив, а саме і порожні і fatous ейфорії, а не істинний захват, який повідомляється для спостерігача. В інших випадках основні зміни є відсутність ініціативи БКП, aspontaneity і глибоке уповільнення психомоторних діяльності. концентрацію, увагу і здатність виконувати заплановану діяльність знецінилися тобою зміни, але виступи на тесті формального інтелекту часто дивно добре збереглися тільки пацієнти вже забезпечено. 

Посилання: - російською стилі, Вільям Елвін, органічні психіатрія, психологічне Conssequences церебрального розлади, Blackwell Scientific Publications Оксфорді (1987). 

"7pm'ish середу 16 листопада 2011 
Дорогий Бернард, YCS 98Z & YLY 777 - Бернард COLLAERY податковому шахрайстві 

Це здорово бачити вас кермом червоного puegot. Поки ваша Landcruiser припаркований на вулиці 35 Anembo. Без сумніву, ви будете насолоджуватися пояснюючи, скільки анальний і оральний і вагінальний статевий акт у вас з Ангелою Magnocavallo коли YLY 777 був припаркований протягом ночі при 48 Anembo Narrabundah вулиці. АНГЕЛА MAGNOCAVALLO йшов до мене додому і сказав мені, що вона суїцидальним так як ви кілька проник в її. Або ви обидва сказали мені: «Ти виникли відносини". Якщо ви їдете сім'єю насильству з боку партнера випадку 10528-9 з CC2011 до самогубства Я закликаю вас бути пред'явлено звинувачення в пособництві самогубства. Або ви прийшли, щоб сказати мені АНГЕЛА MAGNOCAVALLO була suicided на 6:15 вечора 16 листопада? Або ти Waiti протягом години, щоб: - або погрожувати: - 
1. Вдарити мене? 
2. Отримати чотирьох осіб, щоб робити все, що міг, щоб мене? 
3. Щоб запитати мене, як я буду відчувати про допомогу вам забезпечити ANGELA MAGNOCAVALLO має 7 оргазмів кожен ви берете її в ліжко, як вона знає, що вона має 7 оргазмів щоразу, вона йде в Біді зі мною? На відміну від вас я досить здорові! 
4. Сказати мені АНГЕЛА MAGNOCAVALLO мертвий після прийому амфетаміну (швидкість) передозування, як вона відчуває провину або сором? 

Як ви не проникли ANGELA MAGNOCAVALLO за 9 місяців у розмірі незліченних оргазмів на день, у зв'язку з вашим надзвичайно підходить здібності як у мене, ніж ви ніколи не будете користуватися підвищеною якістю зв'язку, що призвело до ANGELA MAGNOCAVALLO якщо вона вийде за мене заміж, до якого ANGAELA MAGNOCAVALLO каже "так" Перш ніж я надам ANGELA MAGNOCAVALLO її наступного оргазму, поки ANGELA MAGNOCAVALLO не має принаймні 7. 

Головний суддя Terrence Higgins може розраховувати на ANNE COLLAERY і схожий доказів факту з'ясувати ви злягатися незліченних жінок, навіть 46 років ваш молодший, навіть ви клієнти ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 років ваш молодший, коли ви опиняєтеся у світовій суд DV 674 і 2011 ОЛЕКСАНДР МАРСЕЛЬ АНДРЕ Себастьян Баркер Судовий пристав може підтвердити вашу нездатність забезпечити семи оргазмів Анджелі MAGNOCAVALLO За її коханець довгий час, довіреною особою і solemate. 
Головний суддя Terr4ence Хіггінс не потрібна 7 Високий суд, 4500 австралійських і новозеландських адвокатів і 800 років загальною прецеденти закон, що забороняє вас від дозволялося практикувати в якості адвоката для сну з клієнтом ANGELA MAGNOCAVALLO і спати з клієнтами ОЛЕКСАНДР МАРСЕЛЬ АНДРЕ SEBASTIAN де-факто BARKERA судового пристава, подруга, коханець, solemate та компаньйона город. Мати наших дітей. 

З щирою повагою 
ОЛЕКСАНДР МАРСЕЛЬ ANDRE Себастьян Баркер Судовий пристав 

Постскриптум Я буду насолоджуватися Те, що ти визнаний банкрутом, ЯК ВИ зобов'язані $ 3 млн., і ви тільки Перенесено ДО 5 Брокман вулиці для збереження ОРЕНДА " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO Box 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Резюме 
Д-р Стівен Allnutt 
М.Б. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Судова психіатрія 
Рівень 5, офіс 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Телефон 0011 612 9929 2913 Факс 0011 612 9929 2914 

Кваліфікація 
Бакалавр медицини, Stellensboch університету, 1981, Південна Африка. 
Licenitate Медичної ради Канади, 1988, Канада. 
Член Королівського коледжу ЛІКАРІВ Канади, 1994 год. 
Стипендія в психіатрії в Університеті МакМастер в Канаді, 1994 год. 
Спеціальну підготовку в галузі судової психіатрії в Університеті Оттави, 1995. 
Член Королівського австралійського і новозеландського коледжу психіатрів, 2001, Австралія. 

Досвід 
Формально навчання судовий психіатр з 14-річним, судова досвіду. 
Неповний приватне судово-медичній практиці в Сіднеї. 
Старший консультант в судовий психіатр у NSW Департаменту охорони здоров'я. 
Виступав в якості свідка-експерта у вищих і місцевих судів, а в кримінальних і цивільних справ, а в Канаді, Новій Зеландії та Австралії, а у державному і приватному арені. 

Експертиза 
Акредитованих в оцінці постійної психіатричної знецінення MAA і WorkCover. 
Причинність, психічні травми, професійні сексуальні, ображаючи / negligencfe і цивільних компетенцій. 
Розділ 33 фітнес постати перед судом, божевілля, автоматизму, субстанціональної знецінення, конкретні і загальні наміри. 
Оцінка ризику для насильства і рецидиву. 
Спеціальні групи, такі як злочинець паліїв, сталкерів, threateners і сексуальних злочинців. 
Оцінка і лікування осіб з психічними захворюваннями, позбавлені волі. 

Позиції 
Судовий психіатр-консультант, судової психіатрії послуги в Окленді, Нова Зеландія (1995-1997) 
Заступник директора AForensic психіатричних служб в Окленді, Нова Zealnd (1997-2000) 
Директор Служби охорони психічного здоров'я, старший судовий психіатр в лікарні Лонг-Бей (2000-2002) 
Старший консультант в NSW загальнодержавна послуги зв'язку від суду (2002-2003) 
Виконуючий обов'язки директора Площа області психічного здоров'я для центрального узбережжя здоров'я (2004) 
Currnetly клінічний директор Спільноти NSAW судово психіатричних служб (2005-2012) 

Нагороди 
Американської академії судових наук за кращу наукову роботу в 1995 році стажистом судової психіатрії (1995) 
Золото NSW прем'єра нагороду за роботу з NSW загальнодержавна Послуги Суду із зв'язку (2003) 

До професійні зобов'язання 
Секретар Федерального розділ судової психіатрії RANZCP. 
Член групи WorkCover Stering для постійних психіатричної знецінення. 
Учасник охорони здоров'я Нового Південного Уельсу екстремальних подій, вбивств Підкомітету. 
Визнаний експерт в області сексуальних злочинців по NSW комісії у справах дітей та молоді (медичним закладом). 
Поточний професійні зобов'язання 
Представлення доповідей і рекомендацій приватної юридичної практики, правової допомоги, NSW Психічне здоров'я трибунал з розгляду, NSW державних захисників, офіс до Генерального прокурора, NSW умовно-дострокового звільнення, NSW Corown адвокатів Office. 
Екзаменатор RANCP. 
Визнаний експерт в області сексуальних злочинців по NSW комісії у справах дітей та молоді (керівник рівні). 
Рада призначив психіатр клініки для суду NSW дітей. 
Члени Департаменту виправних комітет Послуги етики. 
Член комітету Австралії та Нової Зеландії академії психології, психіатрії та права. 
Спільний старший викладач UNSW. 
Член NSW Психічне здоров'я трибунал з розгляду. 

Академічний 
Представлено рецензованих конференції в Австралії, Новій Зеландії, Канаді та Сполучених Штатах. 
Опубліковано ряд судово теми в наукових журналу огляд і глав книг....

No comments:

Post a Comment