Friday 4 October 2013

CATALAN

Dr Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Psiquiatria Forense 
Nivell 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telèfon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 abril 2012 

CONFIDENCIAL 
Oficina del Director del Ministeri Públic 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
Canberra ACT 2601 
Atenció: Sra Sian Jowit 
Telèfon: 61 6207 5399 
Fax: 61 6207 5428 

Estimada Sra Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER UJIER 
DOB: 17:54 Dimarts 25 agost 1970 1 hora i 57 minuts més tard Gough Whitlam amenaçat de bloquejar SUBMINISTRAMENT 
La seva referència: 201210593 

Introducció 

Gràcies per la seva carta del 25 de gener 2012. 

Vostè em va demanar que li oferirem un informe psiquiàtric en relació amb el accussed, Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Alguacil. Aquest informe constitueix una avaluació clínica realitzada amb la accussed a l'AMC el 10 de març de 2012 i una trucada telefònica el 27 de març de 2012. El propòsit d'aquest informe és proporcionar una opinió respecte al seu estat mental en el moment dels fets de la suposada ofending. 
Ha estat acusat de diversos delictes, entre ells robatori menor per presumpta infracció comesa el 27 de novembre de 2008, i entre l'abril de 2011 i desembre de 2011, l'ús indegut d'un servei de trucades d'emergència per presumpte delicte, donar falsa alarma d'incendis i d'emergència a una altra per presumpta infracció, contravenir una ordre de violència en la protecció per presumpta infracció, violació en el mateix recinte per presumptes delictes. 
He proporcionat prèviament un informe de data 27 de març de 2012; aquest informe corregeix errors d'escriptura en aquest informe. 

Confidencialitat Paper i Consentiment 

Des del principi, em va explicar que l'acusat que era un psiquiatre sol · licitat per vostè per oferir-li un informe psiquiàtric en relació al seu estat mental. Li vaig explicar que la informació que em va proporcionar no és confidencial i podria ser posat a disposició d'un públic més ampli que ha de ser ofert a la cort. Em vaig formar l'opinió que ell ho va entendre i va acceptar continuar. 

Proveïdor Núm 23951661 ABN 67934406282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailío 10 abril 2012 

Font de la informació 
He llegit el Codi de Conducta Perit Part 28 Regla 9C i 28A de la banda, l'article 2 del Reglament de la Cort de Districte i accepta estar obligat pels codis. 
Vaig tenir l'oportunitat d'opinar: 
1. Declaració policial dels fets. 
2. La història criminal. 
3, La secció de la llei pertinent. 
4. Una sèrie de comunicacions que apareix presentar a mi per tu, que estan escrits per l'acusat. 

Tenia 41 anys en el moment en que el vaig veure va ser empresonat al AMC, ell no estava veient un psiquiatre o un psicòleg amb regularitat; era solter, que no estava prenent medicaments. 

Problemes clínics 

Des principi s'ha de tenir en compte que la presentació de l'acusat era inusual; portava ulleres, un barret, el seu efecte va ser intensa; manifestar parla precipitada i ràpid, que era difícil d'interrompre i urgent necessitat de parlar amb mi sobre Angela Magnocavallo i des inici explicar que havia estat abans en un accident de vehicle de motor, era overfamiliar i perservated (tornant al mateix tema en diverses ocasions) i desinhibit. 

Va començar dient-me que el seu advocat Bernard Collaery participar amb la seva nòvia, que Bernard Collaery havia estat un amic des de fa 20 anys i que estava tenint relacions sexuals amb la seva nòvia Angela Magnocavallo, estava angoixat per això perquè Bernard Collaery era el seu advocat i que el tenir relacions sexuals amb la seva nòvia era poc professional, Bernard Collaery havia estat el seu company durant 20 anys, el va sentir molest que la seva assegurança d'Angela Magnocavallo li va dir que tenia una relació amb el seu advocat. 

En una ocasió Bernard Collaery entrar en el seu camí i li va dir que ell i que de perforar en una segona ocasió Bernard Collaery va acostar i li va dir que Angela Magnocavallo l'estimava; Bernard Collaery encara estava involucrat en el cas, es va mantenir amb Bernard Collaery involucrat perquè estava relacionat abans de Bernard Collaery va tenir relacions sexuals amb la seva nòvia, que havia dormit a casa seva durant 9 mesos. 

Va explicar que la persona més propera a la vida, Vanessa Bayliss (la seva germana), va morir quan ell tenia 15 anys, 108 dies i 12 hores de vida en un accident de vehicle de motor, que era molt molest per a ell, estava en un estat de coma que va dir que després d'això durant unes quatre setmanes, amb pèrdua de la consciència durant quatre setmanes i es va trencar el braç, li va dir que estava "15 anys, 108 dies i 12 hores" en el moment en què va ocórrer. 

A continuació, tornar de nou a la qüestió del molest que era sobre la relació que la seva confiança Angela Magnocavallo tenia amb Bernard Collaery, en aquest moment em vaig adonar que em semblava ser bastant perserverative sobre aquest tema. 

A continuació, va passar a afirmar que després de l'accident, havia ben dit que va patir "elevació de l'estat d'ànim, disminució de la capacitat de concentració, overtalkativeness, expanisiveness, familiaritat excessiva i l'eufòria", ell em va referir a un llibre sobre el dany cerebral dut a terme per Blackwell Premsa i Lishman referint particularment a la pàgina 127. 

Ell va anar a parlar de la principal justícia Higgins i després va anar a parlar de qüestions relacionades amb l'Organització Mundial de Helath i el que sonava a mi com a criteris de diagnòstic per Classication Internacional de Discapacitat Disability Handicap. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailío 10 abril 2012 
En un intent de mantenir concentrat preguntar sobre el seu estat mental, va dir al seu moment que el vaig veure, el seu estat d'ànim era normal, va negar eufòria o depressió, que pensava que la seva concentració era "bo", i després va ser a mi que dir llegia la Bíblia en 14 dies a partir de dia d'Any Nou i el 14 de gener de 2012 i entre el 27 de desembre de 2011 i 31 desembre 2011, que ell també havia llegit 700 pàgines d'un llibre sobre ho explica la Bíblia, va dir, quan ell va llegir, l'únic que ha de fer era estar lluny de les distraccions i poder concentrar-se en la seva lectura, que tenia alts nivells d'energia, a manera d'exemple, em va explicar que havia muntat en la seva bicicleta de "Canberra a Queanbeyan a Captains Flat a la cala de Major a la Araluen Vall i després a Moruya Heads ", havia arribat el llibre de Nelson Mandela" Camí a la Llibertat "i llegir-lo en la nit de divendres, dissabte i diumenge, i després va tornar a Canberra amb bicicleta, cobrint una distància d'uns 452 quilòmetres. 

Després va referir de nou a Bernard Cumacille i Gerrard Cumacille de qui va dir era el nom real de Mel Gibson i em va preguntar si havia vist les notícies ABC. 

A continuació, va passar a parlar de David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], que va dir que era el cosí germà del seu padrastre, que el veritable nom de David era Spitzer, va ser remès després a Professora Erica Bates i que el seu marit tenia tumors cerebrals i ho van fer en un pacte de suïcidi en 1989, va parlar de la mare de Philip W Bates i Erica Spitzer va ser el germà era el germà del Dr George Spitzer quan va canviar el seu nom pel de Spicer (anglicised) el nom perquè era un metge de capçalera. [Ell va jugar Scrabble amb el Dr George Spicer i batre guanyar segon joc.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher, i Barry Moore: "Tècniques d'Assaig d'Austràlia" a Klabbers, Jan i altres (editors) joc de simulació en la millora de la competència en tractar amb la complexitat, la incertesa i el valor Conflictes: (Pergamon); 

1. Philip Bates Data d'Admissió 1979. Bcom; LLB, FACHSE; FACLM Excm. Àrees de pràctica. Resolució alternativa de conflictes; Apel · lació, Comerç; Common ... 
2. 1988, Anglès, edició del llibre: salut d'Austràlia i reporter de dret metge 1 en volum / Philip W. Bates, John C. Dewdney i la salut CCH i el dret metge ... 

3. Home · Totes les edicions, aquesta edició. 1990, Anglès, Conferència edició Proceedings: Hospital i negligència mèdica afirma / per Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Creador: Bates, Philip; Subjectes:. Responsabilitat (Dret), Responsabilitat (Dret) - Austràlia, la jurisprudència mèdica - Austràlia - Manuals, etc Audiència: Specialized ... 

5. Cercar. Inici; Aquesta edició. 1994, Anglès, edició del llibre: Dany cerebral: aspectes medicolegals / Philip W. Bates, director general; Marc Migotto, sub-editor.

Va dir que va ser declarat no culpable pel deteriorament mental el 30 novembre 2011 [Chief Justice Terrence Higgins va fer Deteriorament llei de les Nacions Unides Organització Mundial de la Salut Classificació Internacional de Discapacitat Handicap] i va tornar a casa i hi havia una ordre de restricció i Angela Magnocavallo va passar per davant de la seva residència cada dia. [Angela Magnocavallo va gaudir juliol orgasmes dues o tres vegades a la meva Sealy durant nou mesos] [I pot cobrar seus $ 7 milions per set paquet orgasme] 

Va afirmar que Angela Magnocavallo era el seu veí, ha havia conegut a la seva germana prop de la parada d'autobús i s'havia introduït en ella al voltant de gener de 2011; ell no veure durant una setmana i una setmana més tard ens prenem un cafè i després va entrar en una relació, que va durar entre febrer i octubre de 2011. 
De febrer a octubre de 2011 es tenia una relació íntima amb Angela Magnocavallo, va dir en cap moment que acabi la relació. 

Angela Magnocavallo li va dir que la velocitat s'utilitza durant uns 10 anys i que dóna suport que accelerar hàbit per tenir tres llocs de treball, quan ella va dir que això el va portar a dir que ella té diners per comprar la velocitat, ell creu que Angela Magnocavallo va deixar Perth per evitar estar involucrat en un assumpte legal que implica que amb proveïdor [el judici], ell va pensar que això era important perquè Angela Magnocavallo s'hauria adonat que ell tellling sobre els hàbits de velocitat i que tenia tres treballs, que, de fet, en la seva opinió, estava tractant. 

No va ser fins a octubre de 2011, quan Angela Magnocavallo havia accedit al seu "sencera bústia" i llegir tota la seva correspondència;, volia accedir al seu compte de fideïcomís, que havia conegut al seu advocat i el defensor públic, es va trobar amb el seu advocat, Bernard Collaery, que s'havia violat la confidencialitat del client, que havia mirat a través del seu correu electrònic, ella va comprovar quin era la seva confiança. 

Després va tornar a explicar que anteriorment havia estat en un accident de vehicle de motor i estava inconscient durant un mes, va dir que ara creu que el seu dret legal com a conseqüència d'això va ser "multimilionaris", que mai havia "participat" en ella perquè ell era al "Tribunal Suprem"; demandant a l'Autoritat de Trànsit que no seria un milionari, seria un milionari perquè va introduir un díode que admet la llum per Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler tindrà 7 cotxes al meu xofer per a la resta de la meva vida, cada un amb un $ mil milions en el maleter del meu savant] 

Ell va anar a explicar que ell era un "savant" quan tenia 19 anys, se li oferissin un milió de dòlars per comprar la seva idea avets [Village Roadshow], germà de la seva mare (oncle [Wilfrid] Barker) no només va guanyar la proposta de la Internacional Comitè Olímpic per celebrar els Jocs Olímpics de 2000, que després va aixecar $ 2.600 milions el mitjans de comunicació i els drets de comercialització dels Jocs Olímpics de Sydney. 

[Sports Màrqueting i Management Suite 401, Nivell 4, 39-41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 febrer 9959 3466 61 febrer 9929 5218 Oficina Manger Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailío 10 abril 2012 

Li havia dit a la seva mare que la seva idea i l'oncle Barker va dir que era una "idea multimilionària", que va ser donada un ordinador Commodore 64 en 1983 quan tenia 13 anys, ell programat en base i va observar que el sistema operatiu de disc Microsoft tenia dos espais de dates , mes i any, perquè el 1983 s'havia observat que el 31 de desembre de 1999, la data canviarà a 2000 el que sabia (en 1983) de la possibilitat que el "problema Y2K", va dir que tothom doncs, 14 anys més tard, va passar programadors contractació de diners per superar el problema Y2K, el que va causar que tots siguin capaços de prendre accions legals contra Microsoft, que després va passar a estat sabia això en 1983. [International Business Machines em pagaran $ 3,777 bilió de seguida] [Microsoft em pagarà 3777000000000 immediatament] 

Es va referir a una sèrie de noms en un tros de paper, un era "Alguacil", ell va declarar que Alguacil significar un "funcionari de la Cort menor amb l'autoritat policial", que "Barker" significava un pregoner de la Cort ", va afirmar que, com a resultat de la llista de les persones en tots els jutjats i colònies a tot el món de Barker es diu la Llista de Barker. [l'Agutzil va passar de Normandia a Anglaterra en 1066 amb una butlla papal per esdevenir rei d'Anglaterra] [Exigeixo una Butlla Papal de es convertirà en el rei d'Anglaterra, el Rei de Reis i residir a la suite papal del Vaticà immediatament, t'adones que encara sóc?] 

A continuació, va explicar que el seu pare va ser publicada [vam anar] a Hamilton per un any, que havia anat a la gamma Rocket Woomera i en les dunes de sorra (als 10 anys), va veure el sol que es reflecteix d'alguna cosa, va seguir el reflexió i va trobar una eina de caça pedra, es va adonar d'això s'ajustava al seu dit polze i el dit perfectament, es va donar compte als 10 anys que es trobava en "pati del darrere" d'una altra persona i el lloguer d'aquest lloc seria enorme. 

A continuació, va explicar que el seu pare havia estat a Londres i era un "bobby" i que l'avi de la seva mare (Billy Barker) va ser el més llarg Policia porció de la història d'Austràlia, servint entre 1883 i 1931, en aquell moment em va instar a llegir el cas R v Alguacil 2011. [IC IDH precedent de les Nacions Unides] [ACTSC 214] 

A continuació, va fer referència al primer cas es preparava al Tribunal Suprem, als 21 va ser contractada per 
desenvolupar productes que complementen Scrabble, el primer cas ho va fer al Tribunal Superior estava en contra del president del Tribunal Suprem que es va informar en, aquest cas se li demani cada comissionat de policia a Austràlia per contactar Canberra per la Comissió del Crim d'Austràlia que s'estableixin. 

Quan tenia 30 anys el seu oncle li va preguntar si estava fent cas "Mabo", no era un advocat, però el seu cognom era Alguacil, que va igualar el desafiament al fer un cas per a un home aborigen es preparava "un tribunal superior Escriptura" , i com a resultat totes les ambaixades emprendre investigacions utilitzant el dret internacional, i després va prendre "és" tornar al seu país i, finalment, hi va haver una "Carta Papal [Premi Nobel de la Pau del Papa. 
Apologia a la Xina i el Premi Nobel de la Pau per Apologia del Papa a Oceania i Premi Nobel de la Pau per les Nacions Unides per als Drets Pacte de 370 milions d'indígenes] 

Havia perdut amb freqüència el fil del seu relat-el seu ràpida intervenció va fer difícil per a mi de seguir i entendre el que s'estava comunicant amb mi. 

Li vaig preguntar sobre Angela Magnocavallo, va afirmar que Angela Magnocavallo li va parlar del seu hàbit de velocitat a l'octubre de 2011, en el moment que es va adonar que ella utilitza velocitat Angela Magnocavallo té una bona idea que anava a denunciar-ho, no estava en condicions de associar-se amb algú que va fer de velocitat perquè feia cas al Tribunal Suprem. [No vaig a denunciar-ho, només cal posar a l'Internet en 72 idiomes] 

A causa de les suposades Offending 

El període d'ofendre novembre de 2008 fins al voltant de desembre de 2011, va assenyalar que durant aquest període de temps el seu estat d'ànim era bo, no recomana cap símptomes depressius significatius, es va aprovar un son adequat, la gana, l'energia, la motivació, la concentració, l'autoestima, sinó que va negar qualsevol interessos, ell va negar pensaments suïcides. 

Ell no aprova cap alteracions de la percepció, com ara veus, visions, sabors, olors, els missatges de la televisió, la ràdio o el diari, que no creia que algú estava conspirant per fer mal o matar a ell, negar qualsevol control extern. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailío 10 abril 2012 

Va negar que en aquell moment s'estava utilitzant drogues o alcohol. 

27 novembre 2008 

Ell va dir que ell mai va robar res, era la seguretat econòmica, que "l'home" a l'agència de notícies es va negar a vendre segells, [per publicar el seu escombraries] li va dir al propietari que "era unes escombraries bastant seriós estar davant el Tribunal Superior ", després va comprar una pena de segells en altres llocs $ 1000; aquesta nit va prendre tot el correu brossa del propietari de les finestres i la senyalització quioscos també i el va tirar a les escombraries perquè se sentia falta de respecte, ell va dir que no era el robatori, tenia cap intenció de privar de forma permanent, en aquest moment tenia 38 anys d'estar davant de la botiga, ell no estava prenent medicació, que no estava veient un psiquiatre, que estava treballant per construir els casos, que va publicar la informació aroung el país sobre casos de negligència del Jutge President del Tribunal Suprem perquè el seu advocat li representava a l'activitat criminal davant el Tribunal Superior. 

14 abril 2011 

Ell va anar a la comissaria de policia, va persona júnior que pensava no era un oficial de policia, va pensar l'única manera de parlar amb l'oficial de policia va anar a fer una trucada telefònica, ell va pensar que era un voluntari juvenil, que va fer la trucada d'emergència perquè en anomenar "000" en ell, que no estava disposat a suportar la insolència a la comissaria de Woden. 

14 juny 2011 

Al juny de 2011 va ser de 40 anys, que viuen a casa, que no estava prenent cap medicació psiquiàtrica, havia passat la major part d'aquest any, l'eliminació d'arbres vells de la seva antiga quadra una plantació de diferents llavors i arbres, estava recollint uns de molts llocs diferents; va dir que el terreny a Canberra és sec pel que va ser recopilant aquests per a la seva pati del darrere per cobrir el terra, així que no assecar-se i que tindria una major activitat d'insectes en les fulles, i augmentar la fertilitat. 

Al juny de 2011 em va dir que tenia una bossa de fulla, que era a l'avinguda Canberra (al quiropràctica), que havia omplert prop de quatre tones d'un [sorra] Les bosses amb les fulles, em va dir que havia rastrillado les fulles i li va dir "l'home en al gimnàs "que les fulles estaven en la franja de la natura, li va preguntar a aquesta persona si li importava si es va passar les fulles i se les va emportar, ell va anar a la recepció i li va preguntar si podia prendre prestat un rasclet, i quan ell va entrar tenien una bossa de cacauets allà i va dir que seria més que tots els fulls a canvi d'una bossa de cacauets, la persona li va dir que era només per a membres, l'acusat li va suggerir que es converteixi en membre del gimnàs, va dir que el comportament de la persona va ser "hostil i amenaçador per a ell", va dir aquesta persona no tenia idea que ell sabia que ell s'havia convertit il · legalment les seves instal · lacions en un gimnàs, va dir que aquesta persona li va dir "si no et vas Vaig a trucar a la policia", per la qual cosa l'acusat va dir que anava a trucar a una ambulància, i va prendre les quatre bosses de fulles a la casa del costat i després es va amagar en una caravana, va explicar que quan algú truqui a una ambulància, la policia pot escoltar això així, trucant a una ambulància també se l'anomena el notificar a la policia d'un "problema", el que significa que quan va arribar la policia al gimnàs i la persona hauria d'explicar que van cridar a la policia perquè un home estava rasclats les fulles, l'ambulància també parlar amb l'home al gimnàs sinó que l'esperança de la policia i l'ambulància es calma l'home al gimnàs baix, l'ambulància arriba indicaria que temia per la seva seguretat (la policia havia disparat anteriorment a una persona i li va fer paraplègic pel que va ser protector per a ell), després que la policia va arribar va ser a les fotografies i va ser arrestat més tard, el van detenir el dia que triplicar "000" després que va arribar a casa i va pujar a un arbre, va afirmar que un dels agent de negociació havia dit que li agradaria que li disparés però no tenia la seva arma amb ell com ell hi era com un negociador, va afirmar la policia el va amenaçar amb regularitat, i pujant l'arbre era la seva única seguretat. [Sergent Adrian Craft 3260 i el sergent Harry Thomas Hains 4928] 
[El meu advocat Bernard Collaery Attorney - General, Australian Army Special Air Serices negociador d'ostatges em va cridar mentre jo estava en l'arbre i em va preguntar si volia baixar si Sergent Adrian Kraft 3260 acordat no tenir els seus 12 Policia Federal Australiana disparar per pujar a un arbre ser molt públicament fatalment assassinat a trets a les botigues Narrabundah] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailío 10 abril 2012 

7 juliol 2011 

Va dir Andrew Jones tenia una CASFE, quan arrossegava quatre bosses de fulles en el camí Andrew Jones va fer sonar el seu corn perquè arrossegava les fulles pel camí; arrossegava les fulles passat Andrew Jones Cafe i va dir "gros, on vols que ho faci ? deixar anar les fulles ", Andrew Jones havia tooted abans, la seva botzina i havia aconseguit una ordre de restricció contra ell, un cop va arribar l'ordre d'allunyament que Andrew Jones va trucar a la policia dient que havia violat l'ordre d'allunyament, ell sabia que la policia pren declaració el jutge rebutjaria això de Tall i va dir que va passar, així que Andrew Jones va sentir humiliat. 

2 agost 2011 

Li havien servit una violació convocatòria d'ordre de restricció, perquè havia estat una citació que va fotocopiar ella, va pujar a un arbre i va pujar al primer pis i per la finestra de l'agent de béns arrels, l'ordre de protecció, va dir que no podia caminar dins dels 10 metres pel que va pujar a un arbre per evitar que s'incompleixi l'ordre d'allunyament i li va donar còpies a les "Paraules pena escriure Plau" i va donar fotocòpies; després va baixar sortida d'incendis pel que no es va anar a 10 metres de la cafeteria i el 4 d'agost 2011, ella va ser l'Esperit i bellesa slaon i també els va donar una còpia del document, sinó que dormia a Spirit of Beauty Salon perquè la porta no estava tancada amb clau per protegir els electrodomèstics de ser robats, això va ser al carrer de on vivia , el 5 d'agost de 2011 es va lliurar un document al forn de Danny. 

Octubre 2011 

Entre octubre 2011 i 14 de novembre de 2011, va visitar Angela Magnocavallo en nombroses ocasions, [que havia penetrat per nou mesos en el seu Posturepedic Sealy donant-li 7 orgasmes cada penetració] va dir que no entenia el que estava passant amb ella, a més Bernard Collaery estava prestant Angela Magnocavallo seu cotxe i pagar pel seu combustible, Angela Magnocavallo havia dit que deixaria una nota si no volia parlar, pel que va deixar una nota que deia "parlar" i després la policia va arribar i ho va arrestar per prevaricació i va servir ell amb l'ordre de restricció perquè no pogués anar a Angela Magnocavallo. 

24 desembre 2011 

Una ordre de violència Capturat ser dut a terme en contra per Angela Magnocavallo i Bernard Collaery a l'octubre / novembre de 2011; Angela Magnocavallo vivia a prop d'ell, que estava assegut a les botigues de parlar amb un dels seus veïns, que era de 100 metres el formen, la botiga estava davant de casa, es va acostar a 50 metres d'ell, mai es va anar, ell estava assegut allà tot el temps, quan havia vist per primera vegada li va dir al seu amic italià "Dominic [Celestino], Bernard Collaery es shaging Angela Magnocavallo ", quan ella es va acostar ell sabia que ella estava en l'incompliment de l'ordre de protecció i tenia tres testimonis independents de l'incompliment de l'ordre. 

Va dir que Angela Magnocavallo presentar una denúncia perquè era una "control freak" i havia suposat que li havia dit a Dominic [Celestino] i el seu amic que el seu amic estava tirant a Bernard Collaery, era, de fet, que va dir Bernard Collaery estava tirant a Angela Magnocavallo i per això era incorrecte, ell va dir que va fer una queixa perquè estava enfadada que no tenia la capacitat de controlar els seus faxos. [Cada dona li encantaria 7 orgasmes] 

Angela Magnocavallo una condició perquè ella no ho podia visitar, pel que va enviar per fax al seu lloc de treball i fer trucades d'informació sobre el que estava pensant, em va explicar que havia estat en una relació amb hter i es comunica amb ella, no hi havia cap ordre d'allunyament servit en el moment. 
Ella havia demanat permís per escrit per accedir al seu compte de fideïcomís, que havia aconseguit el consentiment escrit i el va trencar en quatre trossos, ha, havia anat al bany i ella havia tractat de detenir-lo; Angela Magnocavallo va anar més enrere i que estava tractant de detenir ella, ell va negar qualsevol agressió, sinó que va negar haver fet cap amenaça, sinó que es va anar al seu lloc de treball, sinó que va dir que ella va sortir de la sala de conferències. [Només dono les dones $ 7 milions per a l'embaràs] 

[God Bless Bernard Law Aborigininal australià Bernard significa Collaery serà alanceado ritualment a mort per delicte de prendre la nòvia d'un altre home] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailío 10 abril 2012 
Altres qüestions 

El 2011, va continuar per publicar sobres out: els va enviar, va dir a 659 comtats, 800 estacions de policia i de 1.000 ubicacions dels serveis d'emergència, va declarar el major ho va fer (en al · lusió a un document que sempre em va dirigir Royal Military College d'Austràlia - Duntroon), va dir que els més pàgines van donar la volta al país, més la gent en contacte Duntroon per queixar-se del fet que la Policia Federal Australiana tenien procediments contra Rachel Michelle Piercey per fer una acusació falsa de que ell tenia una pistola al cap, sinó que havia reiterat que es tractava d'una acusació falsa. 
Va dir que el jutge president del Tribunal Suprem i s'havia convertit en [companys] amics i aquesta pàgina es van fer proves al Tribunal Suprem l'any passat. 
Va afirmar que Rachel Michelle Piercey havia tractat, i la seva vida s'havia vist afectada per ella, en el moment en què va posar el cas al Tribunal Suprem que havia estat detingut per la gent que volia desacreditar perquè havia estat arrestat 60 vegades per acusacions que no tenien substància,. havia estat detingut per la gent que volia desacreditar perquè tenia un recurs davant el Tribunal Suprem contra les persones que contínuament conspirant contra ell [de Rachel Michelle Piercey advocat Richard Refshauge ser contractat per la Universitat Nacional d'Austràlia] 

La llista havia incitat a Rachel Michelle Piercey per fer falses acusacions i que totes les persones de la llista (el document al · ludit) es comuniquen entre si, que no creia que actualment encara es comunicaven però no tenien abans. 

Però ell estava veient la injustícia que havia estat intimidat per la societat perquè tenia dany cerebral. 
Entre agost de 2011, un 11 2011 hi havia enviat [fax] Angela Magnocavallo nombrosos faxos, Angela Magnocavallo havia estat el seu amant durant 9 mesos, va pensar que en fer això era "bona comunicació", ell va dir que era ben sabut que ningú mai Vaig sortir amb els meus amics, i jo li vaig preguntar si entenia Angela Magnocavallo havia negat el contacte amb ell i li va preguntar si entenia "no" pel que fa a les relacions personals, ja que ha afirmat que "no entén el que sóc, em prenc les qüestions que el Tribunal Suprem, que va seguir d'ella perquè moralment venir a parlar amb mi ". 
Anterior Psiquiatria, Família, Història Mèdica i abús de substàncies 

La primera vegada que va veure a un psiquiàtric el 21 de setembre 1992, quan va ser admès en Woden Valley Hospital durant cinc dies, no estava segur del que el diagnòstic va ser, ell va pensar que era "res", que no creia que havia rebut alguna vegada un tractament continu consistent per un psiquiatre. 

Va patir un accident de trànsit a 1985 [Jerrawa Creek Gunning on "peralt a la carretera és incorrecte, ja que el camí va ser dissenyat fa 30 anys un anar quan el límit de velocitat era inferior"], com ja s'ha descrit, i em va dir que tenia dany cerebral , mai havia pres alguna medicació psiquiàtrica, mai havia intentat suïcidar-se, ell em va dir que havia tingut proves neuropsicològiques que s'havia mostrat dany en el lòbul frontal. [Nova Gal · les del Sud em pagarà $ 7 mil milions en compensació immediata i $ 3777000000000 per matar a la meva germana Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 12.07.85] 

Ell va negar tenir coneixement dels antecedents familiars de malaltia mental. 
Mai havia abusat de les drogues; bevia socialment però va beure amb poca freqüència. 
Mai havia estat diagnosticat amb diabetis, pressió arterial alta, càncer, malalties del cor, epilèpsia, convulsions, meningitis, encefalitis, lesions al cap, la tiroide o problemes hormonals. 
Va negar dificultats prenatals, el seu pensament seves fites eren normals però el ser nascut vuit setmanes abans de temps. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailío 10 abril 2012 

Va aconseguir 12 anys: ell va dir que no tenia problemes d'aprenentatge, era un estudiant mitjana anterior, no tenia dificultat per fer o mantenir amics, es portava bé amb els mestres, mai va ser expulsat o suspès, però va dir que després de l'accident es va convertir en aïllat de prop friendes i va passar un període de temps significatiu en el Reial Hospital de Canberra: no aprova de memòria o problemes behaviourial significatius. 

Venia d'una família de tres, va ser el segon major, els seus pares separats quan tenia 10 anys, va ser criat per la seva mare, però se segueixen veient al seu pare, ell va negar haver estat exposat a la violència domèstica, l'abús sexual o maltractament físic sinó que encara que el vi d'un ambient familiar afectuós i de suport; [Ell no em va dir la seva mare solia mogadon, Serepax, valium, Tenuate Dospan, marihuana i alcohol i va colpejar la merda fora d'ell i de la seva germana, o Vanessa va dir: "Estem caminarà (5,5 quilòmetres per Chum Creek Road Healesville) casa junts pel que tenim a casa junts com a mare no pot colpejar a un de nosaltres tant com ella pot colpejar a dos de nosaltres. "] la seva germana [Vanessa] va morir quan ella tenia 16 anys. [A causa del peralt de la carretera Jerrawa Creek Gunning conegut com Hume Highway] 

En relació amb l'ocupació que semblava ser una mica vaga, va al · ludir al fet que es ofered un milió de dòlars [per Village Roadshow] als 19 anys i fundar la seva pròpia empresa, va dir que va ser contractat per "nombroses persones" al "sector privat", però no semblava que podia donar detalls específics en relació amb això. 

La seva primera relació havia estat en l'any 11 i 12 per dos anys, la seva pròxima relació va ser de 12 mesos en 1997 i la següent relació de 9 mesos amb Angela Magnocavallo. 
Revisió de la documentació 

Hi va haver un informe pel Dr George de data 24 d'agost de 2003 en relació amb el seu estat de forma d'invocar, en el present informe que va revisar les opinions del Dr Sidney Smith, el Dr Greg Hugh i Professor Associat Cathy Pwen assenyalar que el Dr Sidney Smith ho va veure el 7 maig 1996 i va pensar que tenia un diagnòstic dels episodis maníacs, el 14 gener 1999 va veure el Dr Greg Hugh va pensar que el seu diagnòstic era "discutible", tenint en compte el diagnòstic d'un trastorn psicòtic causa d'una lesió cerebral amb deliris i trastorns d'estat d'ànim i la síndrome del lòbul frontal també però ell va pensar que possiblement tenia un trastorn psicòtic primari, Professor Associat Kathy Owen el va veure el 12 d'octubre de 1999 i creu que sofria de "pseudología fantàstica", que és un trastorn que causi divisions, i que patia de símptomes de dany en el lòbul frontal, que havia , amb el temps una millora en el seu nivell de funció cognitiva, però el deteriorament cognitiu lleu continuar assenyalant que havia patit una lesió al cap tancat el 1985, el Dr George era de l'opinió que un trastorn mental orgànic que incorpora canvis en el desenvolupament cognitiu, l'humor i la personalitat, afectiu bipolar desordre i la possible evidència de trastorn fictici i un trastorn mixt de la personalitat en el context de la seva lesió al cervell, va assenyalar que era circumstancial, tangencial, i expressar les idees delirants amb grandiositat, tot just va respirar durant l'entrevista, i el seu efecte va ser positiu i afable, estava preocupat pels assumptes relacionats amb el Tribunal Superior creient que el president del Tribunal Suprem per ser incompetent. [En el balanç de probabilitats President del Tribunal Suprem Robert French no sabia el que era una carta francès o l'ús d'un com ell no té poders inquisitorials.] 

Hi va haver un informe de data 23 de juliol de 2004 pel Dr George, va assenyalar en entrevista que va passar d'un tema a un altre, però no hi havia vincles en les diferents matèries, tenia dificultats per seguir les seves associacions, en ocasions, es manifesta la grandiositat i l'elevació de l'humor, es va trobar és difícil no treure les conclusions que era delirant, que pensava que patia una malaltia mental amb una disorer estat d'ànim i les associacions amb el dany abans de presentar amb dany en el lòbul frontal. 

Hi va haver un informe de Línies Ray, psicòleg practicant, que amb data 11 de novembre de 2004, que va assenyalar que primer van tenir contacte amb ell el 17 de setembre de 2004 i l'havia trobat en set ocasions i va romandre fixa en qüestions jurídiques i el desig de fer comuna llei, i contínuament va informar del seu dany cerebral, que li va fer lliurament dels sobres que contenen els seus nombrosos documents, estava preocupat per si no ho havia llegit, sinó que era difícil tenir una conversa de dues vies quan semblava controlar-lo, sinó que va intentar que comenci l'estat d'ànim medicaments estabilització, però que no va veure la necessitat, sinó que es va considerar que estava en "manera disposats" a canviar el seu comportament ofensiu tot i la motivació, sinó que era dubtós o no anava a respondre positivament a les intervencions no farmacològiques . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailío 10 abril 2012 

Hi va haver un informe de data 17 juny 1995 Lines Ray assenyalant que va seguir col · laborant amb el senyor "Alguacil", la seva presència havia estat satisfactòria a les dificultats actuals en el compromís terapèutic, un concepte exagerat d'auto importància i sentit de dret, trets narcisistes i idees de la grandesa, estava obsessionat amb els assumptes legals; semblava tenir poca empatia pels altres, que no podia veure les conseqüències negatives del seu comportament; pensava assistir el servei era una pèrdua de temps, sinó que no semblava ser contemplat amb el canvi del seu comportament. 

Hi va haver un informe de data 29 de maig de 2006 pel Dr George qui segueix creient que patia d'un trastorn mental orgànic amb síndromes del lòbul frontal predominantment i el trastorn orgànic de la personalitat caracteritzat per la disminució de les activitats dirigides meta, la capacitat emocional, superficial i no desitjats bon humor (eufòria, jocositat inapropiat ), irritabilitat i atacs d'ira i l'agressió, sense considerar les conseqüències o convenció social, va assenyalar que els símptomes poden imitar hipomania, però la seva veritable eufòria va estar absent perquè la persona no va reportar sentir-se massa content, tenia una capacitat limitada per anticipar social o legal conseqüències de les seves accions. 

Hi va haver un informe de data 29 de maig de 2008 pel Dr George qui va mantenir la mateixa opinió. 

Hi va haver un informe de data 29 de maig de 2009 pel Dr George qui segueix creient que tenia un diagnòstic de personalitat orgànica amb síndrome del lòbul frontal i es descriu en els informes anteriors. 

Hi va haver un nou informe pel Dr George data 7 d'agost de 2009; en aquest moment es trobava sota una ordre de tractament mental i el Dr George recomana que es va col.locar en els medicaments injectables en forma de Risperdal Consta 50 mg, que no creu que el seu comportament podria canviar sense aquest tipus de medicaments. 

Hi va haver un informe pel Dr George de data 29 d'abril de 2011; va pensar ell condicions de ser jutjat. 

Hi va haver una transcripció de procedir en matèria d'Alexander Alguacil de data 16 de setembre de 2011, es desprèn que el Sr Alguacil va representar a si mateix durant l'audiència en el seu testimoni va assenyalar que no hi havia proves neuropsicològiques i troballes de la RM per conformar el dany cerebral a la banda esquerra del seu cervell . 

Examen de l'Estat Mental 

Conducta de l'acusat ha, en gran mesura ha descrit al començament d'aquest informe, en general es va mantenir raonablement però inusualment abillat, va parlar ràpidament amb la intensitat de la manifestació discurs repressiu, era massa xerraire, més familiar, àmplia en el seu efecte, sinó que, en meu punt de vista, que es manifesta una tendència a l'Agrícola, vol o idees (que és difícil de determinar), que va ser capaç de ser portat de tornada al tema, però es va moure ràpidament cap a altres temes, sinó que manifesta dificultats en la inhibició de la urgència subjacent i en l'adaptació a les circumstàncies que es trobava en en entrevista amb mi, el seu estat d'ànim, al meu entendre, era euthymic encara que el seu efecte va ser expansiva, sinó que va aprovar una sèrie de símptomes que poden ser vistes com consistents amb hipomania, no hi va haver evidència de depressió; que va ser intensa que dóna la impressió que estava molt ansiós de que la seva perspectiva s'entén per mi, ell va negar qualsevol ideació suïcida, pla o intenció, sinó que tenia una sèrie d'idees grandioses pel que tinc evidència limitada en aquesta etapa i per tant els símptomes podrien s'han d'interpretar com sent de naturalesa delirant. Jo no faig les proves cognitives formals com la naturalesa de l'entrevista va ser una mica desorganitzat i havia acabat el temps, la seva capacitat de discerniment i judici, al meu entendre, va ser severament afectada a causa de la seva funció executiva. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailío 10 abril 2012 
OPINIÓ 

En la meva opinió quan vaig veure l'acusat que estava manifestant símptomes compatibles amb severa disfunció executiva derivada d'una lesió cerebral que va patir el 1985, a aproximat: 15 anys, 108 dies i 12 hores, quan es va veure involucrat en un accident automobilístic que va cobrar la la vida de la germana 310 dies major, Vanessa Camille Bayliss. És probable que abans d'aquesta lesió al cap que era un relativament alt funcionament i individual intel · ligent, sinó que també és probable que la zona predominant de dany cerebral era a l'àrea del lòbul frontal que ha impactat específicament en la seva capacitat per adaptar el seu comportament a socials normes, per inhibir les respostes a certes situacions socials i en cert grau, la seva capacitat per conformar el seu comportament a les normes socials, per inhibir les respostes a certes situacions socials i en cert grau la seva capacitat per apreciar i comprendre l'impacte del seu comportament en altres; sobre entrevista clínica sembla haver mantingut la capacitat intacta per a la memòria, el llenguatge, la percepció, la concentració i la intel · ligència, i com a resultat d'això, el seu deteriorament cognitiu pot ser inicialment passada per alt pels altres. 

No obstant això, ell manifesta un deteriorament cognitiu sever en la seva capacitat per conformar la seva conducta a les normes socials, com a conseqüència manifesta la discapacitat en l'àmbit de les relacions interpersonals, interaccions socials, raonament social i la convenció social, sinó que és propens a arribar a preocupar i conservant en respecte a les idees específiques que ell té, per mantenir i interpretar el seu entorn d'una manera relativament concreta en relació amb aquestes idees; important és que no té la capacitat d'inhibir les seves respostes en relació amb la seva percepció del que si succeeix en el seu entorn i per tant és severament compromesa en la seva capacitat per conformar la seva conducta, sinó que manté la capacitat emocional per sentir aggrevied, enutjat, ferit, quan es tracta, en la seva opinió, injustament per altres (i sospito que és una experiència quotidiana per ell a causa de la seva inusual presentació). 

La seva presentació és similar a la hipomania en què es manifesta parla precipitada, és xerraire, expansiu, i overfamiliar amb el judici social pobre i no podia complir amb els criteris per a hipomania, però els seus símptomes hipomaníacs no són fluctuants, però són relativament persistents i per tant seria més atribuïble a deterioraments com a conseqüència de dany cerebral. 

Ja sigui o no que és delirant és una determinació difícil t fer, sinó que es manifesta creences grandioses sobre si mateix com un multimilionari, que justifiqui la seva conducta difícil que el posa en contacte regular amb el sistema legal en la creença que té talent en relació amb les qüestions difícils en els Tribunals Superiors de Justícia, que aquesta aparent ofensa és defensable, [05:19], i que a la defensa de si mateix que serà capaç d'establir precedemt en els tribunals, sinó que se sent a si mateix a ser perseguit per una sèrie de persones relacionades amb una persona Rachel Michelle Piercey i creu que diverses persones tenen, almenys en el passat, van conspirar contra ell en el passat, el que suggereix unes creences delirants persecutòries, en general aquestes creences són probablement impulsats per un deteriorament en l'avaluació racional de les seves experiències, probablement derivada de danys brian. 

Ell descriu que ve d'un fons de desenvolupament relativament difícil, els seus pares separats quan era relativament jove, va ser criat pel seu altre però va mantenir contacte amb el seu pare, ell va negar l'exposició a la violència domèstica, l'abús sexuals o abús físic; [No ho va fer digui la seva mare solia mogadon, Serepax, valium, Tenuate Dospan, marihuana i alcohol i colpejat a la merda d'ell i de la seva germana, o Vanessa va dir: "Anem a caminar (5,5 quilòmetres per Chum Creek Road Healesville) casa junts pel que tenim a casa junts com a mare no pot colpejar a un de nosaltres tant com ella pot colpejar a dos de nosaltres. "] la seva germana [Vanessa] va morir quan ella tenia 16 anys. [A causa del peralt de la carretera Jerrawa Creek Gunning conegut com Hume Highway] mentre que dóna suport a una trajectòria escolar raonable hi ha alguna evidència que suggereix canvis en les seves interaccions socials, té una història de la relació limitada i, al meu entendre, probablement una ocupació de mala història, però jo no diagnosticar un trastorn personaility ja que és probable la seva presentació a causa de la lesió al cap. 

Nega qualsevol altre problema mèdic important, però no formalment l'examini físicament. 

El factor d'estrès més significatiu impacte sobre ell en el moment que el vaig veure relacionat amb el seu empresonament actual i la seva angoixa per la percepció d'una relació inapropiada entre el seu ex-núvia Angela Magnocavallo i algú que li percieved com el seu advocat Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailío 10 abril 2012 

El seu funcionament, al meu parer es deteriora greument en el ar4ea dels dominis socials i laborals interpersonals i això és probablement una característica estable i de llarg termini. 

Em vaig adonar que hi ha dos períodes d'ofendre, en període de 2008 i després un període d'ofensiva a 2011. Sobre la base, en relació amb tots els delictes que hauria patit un "dany mental", com a conseqüència del dany cerebral. És poc probable que el seu deteriorament mental seriosament perjudicada la seva capacitat de conèixer la naturalesa i la qualitat de la seva conducta estava malament, però durant el període de la seva ofensa (2008 i 2011) la deterioració mental va tenir l'efecte que la seva capacitat per controlar la seva conducta va ser seriosament compromès i en l'equilibri que tindria a la seva disposició una defensa d '"incapacitat mental". 

Dr Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Fellowship en Psiquiatria Forense (Canada) 
Sènior Consultant Psiquiatre Forense 
Conjunt professor titular, UNSW 

Austràlia Cort Suprema Capital Territory R v Bailío 30 novembre 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Alguacil 
"El que és nou és que els símptomes de damege cervell que sigui de la 
Organització Mundial de la Salut Classificació Internacional de Deficiències Discapacitat Discapacitat ". 

President del Tribunal Suprem Terrence Higgins 
"Estic familiaritzat amb la Classificació Internacional de Deficiències, Discapacitat i Handicap. Innocent. 
10% de la societat tenen un deteriorament segons la Classificació Internacional de Deficiències Disability Handicap (1981) 

"QC Parker, Roger, Barrister-at-Law, (61 2 9221 3890), p.127, Capítol 7, aportant elements de prova per provar o refutar dany cerebral, Brian Damage Aspectes medicolegals, Blackwell Press, Sydney, (1994) . (El meu Phaedra complex Philip W. Bates és Editor General, Professor Adjunt de la Universitat de Sydney i Sir Owen Dixon Cambres) 

«6. El quadre clínic en afocal Cerebral Trastorn Lishman diu en p.16 que el dany cerebral estrictament focal pot ser responsable de les reaccions organismes tant agudes com cròniques. Ell diu que una lesió frontal pot conferir canvis distintius de disposició i temperament. El més característic és una desinhibició amb excessiva familiaritat expanisive, falta de tacte, OVERTALK [at] iveness, entusiasme pueril o control social i ètica prankish i jocs de paraules poden disminuir amb la manca de preocupació de fo el futur i per les conseqüències de les accions. indiscrecions asexual i delictes menors poden ocurrències o greus errors de judici pel que fa als assumptes financers o interpersonal. A vegades hi ha una marcada indiferència, fins i tot la insensibilitat cap als sentiments dels altres. Igualment tenen l'ansietat i la comprensió per part del pacient en la seva condició. Elevació de l'estat d'ànim sol ser vist, a saber i l'eufòria buida i fatous en lloc d'una veritable eufòria que es comunica a l'observador. En altres casos, els principals canvis són iniciativa OPF falta, aspontaneity i una profunda desacceleració de l'activitat psicomotriu. concentració, l'atenció i la capacitat de dur a terme una activitat planificada es vegin afectats pels canvis thee però actuacions en la prova de la intel · ligència formal és sovint sorprenentment ben conservats un cop els pacients han estat assegurats. 

Referència: - Lishman, William Alwyn, Orgànica Psychiatry, els Conssequences psicològic del trastorn cerebral, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish dimecres 16 novembre, 2011 
Estimat Bernard, YCS 98Z i YLY 777 - BERNARD Collaery frau fiscal 

És genial veure que conduir el seu puegot vermell. Mentre que el Landcruiser està estacionat al carrer 35 Anembo. No hi ha dubte que farà les delícies d'explicar el molt sexe anal i oral i vaginal que va tenir amb Angela Magnocavallo quan YLY 777 estava estacionat durant la nit a 48 Anembo carrer Narrabundah. ANGELA Magnocavallo ha caminat a casa meva i em va dir que és suïcida ja que diversos la penetrava. O ha tant em va dir "Vostè està tenint una relació." Si vostè condueix la meva família casos de violència de parella 10528-9 CC2011 al suïcidi vaig a trucar per tu per ser acusat de complicitat en un suïcidi. O véns a dir-me ANGELA Magnocavallo s'ha suïcidat a les 6:15 PM gener 16? O ho vas fer waiti durant una hora a: - o amenaça amb: - 
1. Pegar-me? 
2. Obtenir quatre persones per fer tot el possible per a mi? 
3. Per preguntar-me com em sentiria tracta d'ajudar a garantir ANGELA Magnocavallo té 7 orgasmes cada vegada que te l'emportes al llit com ella sap que té 7 orgasmes cada vegada que ella es va a Bede amb mi? A diferència de tu jo estic bastant en forma! 
4. Per dir-me ANGELA Magnocavallo ha mort després d'haver pres una sobredosi d'amfetamines (speed) com ella se sent culpable o avergonyit? 

Atès que no ha penetrat ANGELA Magnocavallo durant 9 mesos a una taxa d'innombrables orgasmes al dia, per la seva capacitat extremadament convenient d'acord amb mi que mai es podrà gaudir de la major qualitat de la comunicació que ha donat lloc a ANGELA Magnocavallo si ella es casarà amb mi, a la qual ANGAELA Magnocavallo diu "sí" abans de donar ANGELA Magnocavallo seu pròxim orgasme, fins ANGELA Magnocavallo té com a mínim 7. 

President del Tribunal Suprem Terrence Higgins pot confiar ANNE Collaery i proves fet similar a conèixer que copulen incomptables dones, fins i tot 46 anys el seu jove, fins i tot li clients ANAGELA Magnocavallo, 30 anys la seva júnior, quan comparegui davant el Tribunal de Magistrats de DV 674 2011 i ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER UJIER pot confirmar la seva incapacitat per proveir set orgasmes a ANGELA Magnocavallo segons el seu amant des de fa molt temps, confident i solemate. 
President del Tribunal Suprem Terr4ence Higgins no necessita 7 Tribunal Superior, 4500 Austràlia i Nova Zelanda advocats i 800 anys de precedents del Common Law que prohibeixen que es permeti a exercir la professió d'advocat per anar a dormir amb un client ANGELA Magnocavallo i dormint amb clients ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN de BARKERA UJIER facto, núvia, amant, solemate i verdures company jardí. Una mare dels nostres fills. 

Atentament 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER UJIER 

PD Vaig a gaudir el tenir de vostè declarat en fallida COM VOSTÈ HA $ 3 MILIONS I només es va traslladar a 5 BROCKMAN carrer per guardar RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Currículum vitae 
Dr Stephen Allnutt 
M.B. Cap., B, FRCPC, FRANZCP 
Psiquiatria Forense 
Nivell 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telèfon 0011 612 9929 2913 Fax 0011 612 9929 2914 

Qualificacions 
Llicenciat en Medicina, Universitat Stellensboch, 1981, Sud-àfrica. 
Licenitate del Consell Mèdic de Canadà de 1988, Canadà. 
Membre de la Royal College of Physicians del Canadà, 1994. 
Beca a la psiquiatria de la Universitat de McMaster al Canadà, 1994. 
Entrenament especial en Psiquiatria Forense de la Universitat d'Ottawa, 1995. 
Membre de la Reial d'Austràlia i Nova Zelanda Col · legi de Psiquiatres, 2001, Austràlia. 

Experiència 
Formalment capacitat psiquiatre forense amb 14 anys, l'experiència forense. 
A temps parcial la pràctica forense privat a Sydney. 
Consultor Sènior en Psiquiatria Forense del Departament de Salut de Nova Gal · les del Sud. 
Ha actuat com a perit en els tribunals superiors i locals, en els casos penals i civils, i al Canadà, Nova Zelanda i Austràlia, a l'arena pública i privada. 

Perícia 
Acreditat en l'avaluació de la discapacitat psiquiàtrica permanent de MAA i WorkCover. 
Causalitat, lesió mental, professional sexual, delinqüència / negligencfe i competències civils. 
Secció 33 l'aptitud per ser jutjat, la bogeria, l'automatisme, deteriorament substancial, la intenció específica i general. 
Avaluació del risc per a la violència i la reincidència. 
Grups de delinqüents especials com incendiaris, amenaçadors, assetjadors i delinqüents sexuals. 
Avaluació i tractament de persones amb malaltia mental que estan empresonats. 

Posicions 
Consultor Psiquiatre Forense, Psiquiatria Forense Serveis a Auckland, Nova Zelanda (1995-1997) 
Director Adjunt de Psiquiatria AForensic Serveis a Auckland, Nova Zealnd (1997-2000) 
Director de Serveis de Salut Mental; Psiquiatra Forense Superior a l'Hospital Long Bay (2000-2002) 
Consultor Sènior a les d'àmbit estatal de Serveis d'Enllaç del Tribunal de NSW (2002-2003) 
Acting Director d'Àrea de Salut Mental de Salut Central Coast (2004) 
Directora Currnetly clínica dels Nsaw Comunitat Forenses Serveis de Salut Mental (2005-2012) 

Premis 
Acadèmia Americana de Ciències Forenses per al millor treball d'investigació en l'any 1995 per a la psiquiatria forense trainee (1995) 
Premi d'Or de NSW Premier per al treball amb els d'àmbit estatal de Serveis d'Enllaç del Tribunal de NSW (2003) 

Els compromisos professionals previs 
Secretari de la Secció Federal de Psiquiatria Forense de la RANZCP. 
Membre del Grup de Stering WorkCover de deteriorament psiquiàtric permanent. 
Membre de NSW esdeveniments sentinella Salut, Homicidi Subcomitè. 
Reconegut com un expert en els delinqüents sexuals de la Comissió NSW per a Nens i Joves (nivell clínic). 
Els compromisos professionals actuals 
Proporcionar informes i assessorament als practicants privats legals, assistència jurídica, Tribunal de Revisió de la Salut Mental, NSW NSW Oficina de Defensors Públics, Oficina del director de la Fiscalia Pública, NSW Junta de Llibertat Condicional, NSW Oficina advocats Corown. 
Examinador per a la RANCP. 
Reconegut com un expert en els delinqüents sexuals de la Comissió NSW per a Nens i Joves (Nivell Supervisor). 
Junta va nomenar psiquiatre clínica Jutjat de NSW nens. 
Els membres del Comitè d'Ètica del Departament de Serveis Penitenciaris. 
Membre del Comitè de la d'Austràlia i Nova Zelanda Acadèmia de Psicologia, Psiquiatria i la llei. 
Conjunt professor titular a la UNSW. 
Membre del Tribunal de Revisió de la Salut Mental NSW. 

Acadèmic 
Presentada una revista revisada per conferències a Austràlia, Nova Zelanda, Canadà i Estats Units. 
Publicat en una sèrie de temes forenses en revista revisió i capítols de llibres....

No comments:

Post a Comment