Friday 4 October 2013

BULGARIAN

Д-р Стивън H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Съдебна психиатрия 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Телефон: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 апр, 2012 

CONFIDENTIAL 
Службата на директора на прокуратурата 
Reserve Bank Строителство 
GPO Box 595 
КАНБЕРА CITY ACT 2601 
Внимание: г-жа Sian Jowit 
Телефон: 61 6207 5399 
Факс: 61 6207 5428 

Уважаеми г-жа Jowit 

RE: АЛЕКСАНДЪР MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER съдия-изпълнител 
Дата на раждане: 17:54 вторник 25TH Август 1970 1 час и 57 минути по-късно GOUGH Whitlam заплаши да блокира ДОСТАВКА 
Вашият референтен: 201210593 

Въвеждане 

Благодаря Ви за Вашето писмо от 25 януари 2012 година. 

Заявили сте, че ви предоставят психиатрична доклад във връзка с accussed, Александър Marcel Andre Sebastian пристав Баркър. Този доклад представлява клинична оценка, проведено с accussed в AMC на 10 март 2012 г. и на телефонен разговор на 27 март 2012 година. Целта на този доклад е да даде становище по отношение на психическото му състояние към момента на настъпване на твърдяното ofending. 
Той е обвинен в редица престъпления, включително непълнолетен кражба за предполагаемото престъпление, което е настъпило на 27 ноември 2008 г. и април 2011 г. и декември 2011 г.; неправилно използване на услугата за спешни повиквания за предполагаемо престъпление, би фалшива тревога на пожарна и аварийна към други за предполагаемото престъпление, противоречи на заповед за защита насилие за предполагаемото престъпление, престъплението, в помещенията за предполагаеми престъпления. 
I са предоставили преди това доклад от 27 март 2012 г.; този доклад коригира грешките при набиране в този доклад. 

Роля Поверителност и съгласие 

От самото начало ми обясни на обвиняемия, че съм психиатър поиска от вас да ви осигури психиатрична доклад във връзка с психическото му състояние. Обясних му, че всяка информация, предоставена на мен няма да е поверителна и може да се предоставят на разположение на широката общественост трябва да бъде подадена до съда. I формира становището, че той разбира това и се съгласи да продължи. 

Доставчик на номер 23951661 ABN 67 934 406 282 

Александър Marcel Andre Sebastian Barker пристав 10 април, 2012 

Източник на информация 
Аз прочетох Кодекса вещото лице за поведение Part 28 член 9С и част 28А, член 2 от Правилника окръжния съд и се съгласявате с тези кодове. 
Имах възможността да преразгледат: 
1. Полицията Констативен протокол. 
2. The криминална история. 
3, съответният раздел закона. 
4. Редица съобщения се счита за предоставени ми от вас, които са дадени от обвиняемия. 

Той е 41 в момента, в който го видях той бил затворен в AMC; не виждаше психиатър или психолог редовно, той беше единствен, той не е приемал медикаменти. 

Клинични въпроси 

От самото начало трябва да се отбележи, че представянето на обвиняемия е необичайно, той носеше очила, шапка, неговият ефект е силен, той проявява под налягане и бърза реч, че е трудно да се прекъсне и спешна нужда да говори с мен за Angela Magnocavallo и от самото начало обясни, че преди това е бил в пътнотранспортно произшествие; той беше overfamiliar и perservated (отново в една и съща тема многократно) и disinhibited. 

Той започна като ми кажеш, че си адвокат Bernard Collaery е участвал с приятелката си, че Bernard Collaery е бил приятел от 20 години и, че той е имал полов акт с приятелката си Анджела Magnocavallo; той е отчаян от това, защото Bernard Collaery беше неговият адвокат и че като полов акт с приятелката си е непрофесионално; Bernard Collaery е бил негов съсед в продължение на 20 години, той усети го притесняват, че си уверен Angela Magnocavallo му каза, че е имала връзка с адвоката му. 

При един случай Bernard Collaery влезе в алеята и му казах, че той трябва да му удар и то през второто повод Bernard Collaery дойде и му казах, че Ангела Magnocavallo го обича; Bernard Collaery още участваше в неговия случай, той продължаваше да има Bernard Collaery участват защото той е участвал преди Bernard Collaery имал полов акт с приятелката си, който е спал в дома си в продължение на 9 месеца. 

Той обясни, че най-близкия човек в живота си, Ванеса Бейлис (сестра му), е бил убит, когато той е на 15 години, 108 дни и 12 часа старите в пътнотранспортно произшествие, е много шокиращо за него, той е в кома той каза след това за около четири седмици, с загуба на съзнание за четири седмици и си счупи ръката, той заяви, че е "15 години 108 дни и 12 часа" по времето, когато се е случило. 

След това той отново се върна на въпроса за това как той е бил разстроен за връзката му уверени Angela Magnocavallo е като с Bernard Collaery; на този етап I се отбележи, че той ми се яви да бъде доста perserverative по този въпрос. 

След това той продължи с държавата, че след аварията, той Бен каза, че той е претърпял "повишаване на настроението, намалена продължителност на концентрация, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity и еуфория", той ме насочи към една книга за увреждане на мозъка, подадена от Blackwell Натиснете и Lishman запитващата особено към стр. 127. 

Той отиде върху говоря за главен съдия Higgins и след това продължи с говори за проблеми, свързани с на Световната здравна организация и това, което ми звучеше като диагноза критерии за International Classication за Handicap Обезценка хората с увреждания. 
Александър Marcel Andre Sebastian Barker пристав 10 април, 2012 
В опита си да го държат фокусирани Попитах за психическото му състояние, каза той по времето, когато го видях, настроението му е нормално, той се отрече еуфория или депресия, помисли си той му концентрация е "добър", а след това продължи да ми кажете, че върху той чете Библията в 14-дневен срок от New Years Ден и 14 януари 2012 г. и от 27 декември 2011 г. и 31 декември 2011 г., че е също така да прочетете 700 страници от книга за това, което Библията обяснява, каза той, когато е прочел, всичко, което трябва да направите, е да бъде далеч от отвличане на вниманието и той може да се съсредоточи върху четенето си, той имаше високи нива на енергия, като пример той ми обясни, че е яздил си под наем от "Канбера да Queanbeyan да Captains Flat да Creek Major към Araluen Valley и след това на ръководителите Moruya "; той има Нелсън Мандела книгата" Пътят към свободата "и го прочете в петък вечер, събота и неделя и след това се върна към Канбера с мотоциклета си, изминавайки разстояние от около 452 км. 

След това той се позова обратно към Bernard Cumacille и Джерард Cumacille, който според него е истинското име на Мел Гибсън и той ме попита дали съм гледал ABC News. 

След това той продължи с говори за Дейвид Спайсър [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], които той е първи братовчед на втория си баща, че истинското име на Давид беше Spitzer, той след това по проф. Ерика Бейтс и че нейният съпруг има мозъчни тумори и те направиха в самоубийство през 1989 г., той говори за майката на Филип W Бейтс и Erica Spitzer бил брат е брат на д-р Георги Spitzer, когато той сменя името си на Спайсър (английското) името, защото той е бил GP. [Той игра Scrabble с д-р Джордж Спайсър и победи спечели втория мач.] 

1989: Бейтс, Erica; Elizabeth Christopher; и Бари Мур: "австралийски Репетиция техники" в Klabbers, Jan et Al (редактори) Simulation Gaming за подобряване на условията на компетентност в работата с сложност, несигурност и конфликти Стойност: (Пергамон); 

1. Philip Бейтс Дата на приемане 1979. Bcom; LLB; FACHSE; FACLM Hon. Сфери на дейност. Извънсъдебно решаване на спорове; Апелативния; Търговско; Общата ... 
2. 1988, английски, Book издание: Australian здраве и медицински репортер право: в един обем / Philip W. Бейтс, John C. Dewdney и здравето CCH и медицинско право ... 

3. Начало · Всички издания; Това издание. 1990, английски, сборници от конференции издание: Hospital & медицинска небрежност твърди / от Филип W. Бейтс, Brian Bromberger ... 

4. Създател: Бейтс, Филип; теми:. Отговорност (право); Отговорност (право) - Австралия; Medical юриспруденция - Австралия - наръчници, ръководства и т.н. Публиката: Специализиран ... 

5. Търсене. Home; Това издание. 1994, английски, Book издание: увреждане на мозъка: съдебно-медицинските аспекти / Филип W. Бейтс, главен редактор; Marco Migotto, под-редактор. 

Той каза, че е бил признат за невинен от умствено увреждане, на 30 ноември 2011 г. [главен съдия Terrence Higgins направени ООН Световната здравна организация Международна класификация Обезценка инвалидност право Хендикап] и се връща вкъщи и не е ограничителна заповед и Ангела Magnocavallo мина покрай пребиваването си всеки божи дни. [Angela Magnocavallo се ползва 7 оргазми два или три пъти в моя Sealy продължение на девет месеца] [мога сметката си $ 7,00 милиона на седем оргазъм пакет] 

Той заяви, че Ангела Magnocavallo беше неговият съсед, ха се е срещнал сестра си в близост до автобусна спирка и са били въведени с нея за януари 2011 г.; той не я видя за една седмица и седмица по-късно те са имали кафе и след това влезе на отношения, което е продължило в периода между февруари и октомври 2011 година. 
От февруари до октомври 2011 г. Той имаше интимна връзка с Ангела Magnocavallo; каза той в нито един момент каза тя прекрати връзката. 

Angela Magnocavallo му казала, че използваната скорост за около 10 години и че тя поддържа той ускори от навика с три работни места, а когато тя каза, че това той го взе в смисъл, че тя има пари да си купи скорост, той вярва, че Ангела Magnocavallo напусна Perth да се избегне да бъдат въвлечени в правен въпрос, включващи той доставчика [опити]; той, че това е важно, защото Ангела Magnocavallo би реализирана от него tellling за скорост на навици и че тя има три работни места;, че в действителност, според него, тя се занимаваше. 

Той не беше до октомври 2011 г., когато Ангела Magnocavallo е преглеждана му "цялата пощенска кутия" и сте прочели целия му поща;, че иска достъп до сметката му доверие; е срещнала своя адвокат и обществен адвокат, тя се запознава с неговия адвокат, Bernard Collaery, който е нарушил клиента поверителност, тя погледна през пощата му, тя установи какво му е доверие. 

След това той отново обясни, че преди това той е бил в пътнотранспортно произшествие и беше в безсъзнание в продължение на месец, той каза, че сега се смята, че законното си право като последица от това е "многомилионни долара", той никога не е "участва" в него, защото той е в "High Court"; от съди орган за движението по пътищата, че няма да бъде милионер, той щеше да е милиардер, защото той въведе диод, който призна, светлина за Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler ще има седем коли ме Chauffer за останалата част от живота ми, всяка от които е $ млрд. в багажника за моя учен] 

Той отиде към обясни, че той е "учен", когато той е бил 19, той е предлаганото един милион долара, за да си купи ели идея [Village Roadshow]; брат на майка му не (Uncle [Уилфрид] Barker) спечели само предложението на Международната олимпийски комитет да държи 2000 олимпийски игри, той вдигна $ 2,600 милиарда в медийни и маркетингови права за олимпиадата в Сидни. 

[Sports Маркетинг и мениджмънт Suite 401, ниво 4, 39-41 Чандос улица St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Office Manger Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Александър Marcel Andre Sebastian Barker пристав 10 април, 2012 

Беше казал на майка му идеята си и чичо Barker каза, че е "много милиони долари идея", той беше даден компютър Commodore 64 през 1983 г., когато той е на 13, той програмиран в основния и наблюдава системата Microsoft операционна диск има две места за дати , месец и година, че през 1983 г. той беше забелязал, че в 31-ви декември 1999 датата ще се промени до 2000 г. по този начин той знаеше (през 1983 г.) на потенциала за "проблем Y2K", той каза, че всеки, а след това, след 14 години, прекарва програмисти наемане пари за преодоляване на проблема Y2K; това предизвика всички да бъдат в състояние да предприемат законни действия срещу Microsoft, след това той отиде на държавата той знаеше това през 1983 година. [International Business Machines ще ми плати $ 3777000000000 веднага] [Microsoft ще ми плати $ 3777000 милиона веднага] 

Той посочи няколко имена на лист хартия, един беше "съдия-изпълнител", той заяви, че съдия-изпълнител означава "малка официален съд с полицейски орган"; че "Barker" означава глашатай на съд ", той заяви, че, като резултат от списъка на Баркър и на хората във всички съдилища и колонии по света бяха призовани Списък на Баркър. [пристав мина от Нормандия в Англия през 1066 г. с папска була да стане крал на Англия] [I изискват папска була за да стане крал на Англия, Цар на царете и да пребивават в папския апартамент Ватикана веднага, осъзнаваш ли, кой съм все още?] 

След това той обясни, че баща му беше публикуван [карахме] да Hamilton за една година, че е отишъл на Range Woomera Rocket и в пясъчните дюни (на 10 години), той видя слънцето се отразява от нещо, той последва размисъл и намери един инструмент, камък лов; осъзна това оборудвана палеца и перфектно, той реализира на 10-годишна възраст, че той е в някой друг "задния двор" и под наем за това място биха били огромни. 

След това той обясни, че баща му е бил в Лондон и беше "Боби" и че дядо на майка му (Billy Barker) е най-дълъг стаж полицай в историята на Австралия, обслужващи между 1883 и 1931; в този момент той ме призова да се чете случай R V пристав 2011. [UN IC IDH прецедент] [ACTSC 214] 

След това той се позовава на първия случай той получава в High Court, в 21 е бил сключен договор за 
разработят продукти, които допълват Scrabble; първия случай той направи в High Court е срещу председателя на Върховния съд, който е отчетен; този случай подкана всеки полицейски комисар в Австралия, за да се свържете с Canberra за Australian Комисията престъпност да бъде създадена. 

Когато бил на 30 чичо му го попита дали той правеше на "Mabo" случай, той не е адвокат, но фамилията му е съдия-изпълнител, той съвпадащи си предизвикателство, като направите едно дело за абориген мъж се приготви "на High Court писание" , в резултат на всички посолства извършила проверки използващи международното право, а след това се "то" завърнат в страната си и в крайна сметка е имало "папската Bill [Нобеловата награда за мир за папата. 
Извинение към Китай и Нобелова награда за мир за Извинението папата в Океания и носител на Нобелова награда за мир за пакт на ООН за правата на коренното население 370 милиона] 

Бях често загуби нишката на неговата сметка-бързото му реч бе трудно за мен да следват и разбират това, което той е общуването с мен. 

Попитах го за Angela Magnocavallo, той заяви, че Ангела Magnocavallo му разказа за скоростта си навик през октомври 2011 г.; момента той е разбрал, че използваната скорост Angela Magnocavallo имам добра идея, че ще го докладва, че не е в състояние да асоциира с някой, който е скоростта, защото той правеше случаи в High Court. [Аз няма да го докладва, просто го постави на интернет в 72 езици] 

Профил на предполагаемия нарушител 

Нарушител периода от ноември 2008 г. до около декември 2011 г.; той заяви, че през този период от време, настроението му беше добър, той не го одобри значими депресивни симптоми, той одобри достатъчно сън, апетит, енергия, мотивация, концентрация, самочувствие, той отрече да има интереси, той се отрече мисли за самоубийство. 

Той не се рекламира и възприятие нарушения като гласове, видения, вкусове, миризми, съобщения от телевизора, радиото или по вестниците, че не вярва, че някой е заговор да навредят или да убие него, той отрече да има външен контрол. 

Александър Marcel Andre Sebastian Barker пристав 10 април, 2012 

Той отрече, че през това време той е бил използва никакви наркотици или алкохол. 

27 ное, 2008 

Той каза, че никога не е откраднал нищо, че е финансово обезпечена, че "човек" в newsagency отказа да го продаде печати; [да си боклук] каза той на собственика, че той "беше доста сериозна боклук да бъде пред Върховния съд "След това той купи стойност 1000 щатски долара на печати другаде; тази нощ той взе всички нежелана поща на собственика изключите будките за вестници прозорци и означения, както и да го хвърли в кофата за боклук, защото се чувства неуважение, той каза, че това не е кражба, той трябваше няма намерение да го лиши завинаги; на този етап той е 38 дневна срещу магазин, той не е приемал медикаменти; не виждаше психиатър, той е работил за изграждане на случаи, той е публикувал информация aroung страната за дела, свързани с небрежност от страна на главен съдия на Върховния съд, защото адвоката му беше да го представлява престъпната дейност, на Върховния съд. 

14 Април 2011 

Той отиде до полицейското управление; трябваше младши лице, което според него е не полицай, той помисли, че единственият начин да се говори с полицая беше да се обадя по телефона, той си помисли, че е младши доброволец, той направи спешни повиквания защото в обадите на телефон "000" на него, той не е готов да се примири с нахалството на Woden полицейско управление. 

14 юни 2011 

През юни 2011 г. той е бил 40-годишна възраст, живеещи у дома, че не приема нито един психиатрично лечение, той е прекарал голяма част от тези години премахване стари дървета от стария си блок на засаждане различни семена и дървета; той е събирането на тези от най-различни места; той каза, че земята в Канбера е суха, така че той е събирането на тези за задния си двор за покриване на земята, така че не се получи суха и той ще има повече насекоми дейност по листата и увеличаване на плодовитостта. 

През юни 2011 г. той каза, че има листа чанта, той е в Канбера Avenue (на хиропрактор); напълни за четири милион тона [] пясъчни торби с листа, той каза, че е рейк на листата и каза "човекът в на фитнес ", че листата са от естеството ленти; попита този човек, ако имаше нещо против, ако той прибра на листата и ги взех; той отиде в приемната и попита дали може да заеме едно гребло, когато той отиде в те са имали фъстъци там и каза, че ще бъде повече от всички листа в замяна на една торба с фъстъци; лицето му, че е само за членове; обвиняемия Предложих му да стане член на залата, той заяви, че поведението на лицето е "враждебно и заплашително към него", той каза, че това лице не е имал представа, че знаел, че е незаконно превърнати неговите помещения в салона, той каза, че това лице, му казах, "ако не си тръгнеш, ще се обадя в полицията", така че на обвиняемия каза, че ще се обадя на бърза помощ, той взе четири торби с листа на съседната къща и след това се скри в една каравана, обясни, че когато някой се обади на бърза помощ, полицията може да чуете това, както и, като се обадите на линейка той също се обадите на уведомяване на полицията на "проблема", това означава, че когато полицията пристигна в салона и човек би трябвало да се обясни, че полицията се, защото един човек е бил безпътен листата му; линейката ще говоря с човек във фитнеса ; той надявайки се на полицията и линейката ще успокои човек в салона надолу; линейката пристигането би означавало, че се страхува за безопасността му (на полицията преди прострелян човек и го направи инвалид, така че това е защитна за него); след като полицията дойде той отиде на кино и той е арестуван по-късно, те го арестували в деня, когато се утрои "000", след като дойде в дома му и се качи на едно дърво, той заяви, че един от преговори офицер беше казал, че би искал да го застреля но не трябва пистолета си с него, тъй като той е бил там като negotiatior; той заяви полицията редовно го е заплашил, и се изкачва по дървото беше единственият му безопасност. [Сержант Adrian Craft 3260 & Сержант Хари Томас Hains 4928] 
[My адвокат Bernard Collaery прокурор - General Австралийската армия Специална Air Serices заложник преговарящ звънна мен докато бях на дървото и ме попита дали ще попречи ако сержант Adrian Kraft 3260 съгласят да не се му 12 австралийската федерална полиция стреля за катерене дърво да бъде много публично смъртоносно застрелян в магазините Narrabundah] 

Александър Marcel Andre Sebastian Barker пристав 10 април, 2012 

7 Юли, 2011 

Той каза Андрю Джоунс имаше casfe; когато той влачеше четири торби с листа надолу по пътя Andrew Jones tooted рогът му, защото той влачеше листа надолу по пътя, той повлече оставя миналото Andrew Jones Cafe и каза: "дебелак, където искаш да ? пускате на листата ", Andrew Jones по-рано tooted рогът му и имаше ли ограничителна заповед срещу него, след като той получи ограничителна заповед той Andrew Jones се обадих на полицията каза, че е нарушила ограничителна заповед, той знаеше, че полицията като изявление Магистратският ще отхвърли това от съд, който той каза случи, така Andrew Jones чувствах унизена. 

02 август, 2011 

Той е бил връчен на призовка нарушение на ограничителна заповед, тъй като той е бил връчен на призовка той го копира, той се изкачи едно дърво и се качи на първия етаж и през прозореца на агент по недвижими имоти; ограничителната заповед каза, че не може да ходи повече от 10 метра, така че той се изкачи на дървото, за да се избегне нарушаване на ограничителната заповед и даде копия на "Words Worth писане Place" и даде фотокопия; след това той слезе огън изход, така че той не отиде в рамките на 10 метра от кафе и на 4 август 2011 г., си отиде Slaon Дух и красота и ги предаде копие от документ, той спеше в Духа на Салон за красота, тъй като вратата не е била заключена за защита на бяла техника да бъдат откраднати, това е над пътя, от където той е живял ; на 5 август 2011 г. заема даде документ за хлебни Дани. 

Октомври 2011 

Между октомври 2011 г. и 14 ноември 2011 г. той посети Angela Magnocavallo многократно; [я бе проникнал в продължение на девет месеца, Sealy си Posturepedic дава седемте си оргазми всеки проникване] той каза, че не разбира какво се случва с нея, а в допълнение Bernard Collaery е кредитирането Angela Magnocavallo колата си и си плащат за гориво; Angela Magnocavallo беше казал, че ще оставя бележка, ако той иска да говори, така че е оставил бележка, че "говорят" и след това полицията дойде около и го арестували за престъпление и се сервира го с ограничителна заповед, така че той не може да отиде в Angela Magnocavallo. 

24 декември, 2011 

Един задържан Насилието поръчка бе взета срещу него от Angela Magnocavallo и Bernard Collaery през октомври / ноември 2011; Angela Magnocavallo живели в близост до него, той седеше в магазините говори с един от съседите си, че е на 100 метра го формуляр на Магазинът е в предната част на къщата си, тя тръгна на 50 метра от него, той никога не напусна, той седеше там през цялото време, когато той за пръв път я виждал каза той на италианския си приятел "Dominic [Селестино], Bernard Collaery е shaging Angela Magnocavallo ", а когато тя беше близо знаеше, че тя е в нарушение на заповедта за защита и имаше три независими свидетел на нарушение на реда. 

Той каза, че Ангела Magnocavallo подал жалба, защото тя е "маниак на тема контрол" и са предполага, че той е казал на Доминик [Селестино] и приятелят му, че приятелят му се чука Bernard Collaery, тя е в това, че той каза Bernard Collaery се чука Angela Magnocavallo и така тя е невярна, той каза, че е подал жалба, защото тя беше ядосана, че не е имал възможност да контролира своите факсове. [Всяка жена ще се радва 7 оргазми] 

Angela Magnocavallo определено като условие, че тя не може да го посети, така че той я изпрати по факс на работното място и да се разговори за това, което си мисли, той обясни, че е бил в една връзка с hter и той общува с нея, нямаше ограничителна заповед сервират в момента. 
Тя е поискала писмено съгласие за достъп до сметката му доверие; той получи писмено съгласие и го скъса на четири парчета, ха е отишъл до тоалетната и тя се опита да го спре; Angela Magnocavallo свърши отзад и той се опитва да спре нея, той отрече да има агресия, той отрича извършването на всякакви заплахи, той заминава за мястото си на работа, той каза, че тя излезе от конферентната зала. [I само даде на жените $ 7,000,000 за бременност] 

[Бог да благослови Bernard: Australian Aborigininal закон означава Bernard Collaery ще бъде ритуално пронизали на смърт за престъпление, като приятелката на друг мъж] 

Александър Marcel Andre Sebastian Barker пристав 10 април, 2012 
Други въпроси 

През 2011 г. той продължава да пликове от: той ги е публикувал каза той на 659 800 графства, полицейски участъци и на службите за спешна помощ 1000 места; той заявява, толкова повече той е направил това (намеквайки за документ, при условие че за мен начело Royal Военния колеж на Австралия - Duntroon), той заяви, че повече страници, обиколи страната, толкова повече хора контакт Duntroon да се оплакват от факта, че за австралийската федерална полиция имаше производство срещу Rachel Michelle Piercey за подаването на неверни твърденията, че е пистолет в главата си, той бе отново подчерта, че това е невярно твърдение. 
Той заяви, че главен съдия на Върховния съд и той превърна [съотборниците] приятели и тази страница стана доказателства във Върховния съд през миналата година. 
Той заяви, че Рейчъл Michelle Piercey са били третирани; живота му са били засегнати от нея, от времето, когато той постави случая в High Court е бил арестуван от хора, които искаха да го дискредитира, защото той е бил арестуван 60 пъти за твърдения че не е имал вещество;. той е бил арестуван от хора, които искаха да го дискредитира, защото имаше производство в High Court срещу хора, които са постоянно заговорничещи срещу него [Rachel Michelle Piercey на адвокат Ричард Refshauge е бил нает от Австралийския национален университет] 

Списъкът е подбуждал към Рейчъл Michelle Piercey да направи неверни твърдения и че всички хора от този списък (документът намекнато) бяха общуват помежду си, той не го момента, че те са все още комуникация, но те са имали преди. 

Но той виждаше несправедливост в това, че са били обект на тормоз от страна на обществото, защото имал увреждане на мозъка. 
Между август 2011 г. Ноември 2011, че е изпратил [изпратени по факс] Angela Magnocavallo многобройни факсове; Angela Magnocavallo беше любовницата си в продължение на 9 месеца; мислеше, че правиш това е "добра комуникация", той заяви, че е общоизвестно, че никой не някога излязох с приятели; Попитах го дали разбира Angela Magnocavallo отказа контакт с него и го попита дали разбира "не" по отношение на личните взаимоотношения, той заяви: "Вие не разбирате кой съм аз, аз се въпросите, които ще Върховния съд, аз продължих да я следват, защото тя морално дойде да говори с мен ". 
Предишна Психиатрична, Семеен, Медицински и злоупотребата с наркотични вещества История 

Той за първи път видях в психиатрична на 21 септември 1992 г., когато той е бил приет в болница Valley Woden продължение на пет дни, той не беше сигурен какво диагнозата е, че мислех, че е "нищо", той не вярва, че е бил получен някакъв постоянен провежданото лечение от психиатър. 

Той е претърпял пътнотранспортно произшествие през 1985 г. [Jerrawa Прицели Creek, където "надвишение в пътя е неправилно, тъй като пътят е проектиран в продължение на 30 години, когато отидете на ограничението на скоростта е по-ниска"], както вече е описано, и ми каза, че е имал мозъчно увреждане ; той никога не е взела никакво психиатрично лечение, той никога не е опит за самоубийство, той ми каза, че е имал невропсихологични тестове, което е показа фронталния лоб щети. [Нов Южен Уелс ще ми плати 7.00 милиарда щатски долара като компенсация незабавно и 3777.00 милиарда щатски долара за убийството на сестра ми Ванеса Camille Бейлис 19-10-69 07.12.85] 

Той отрече познаване на фамилна анамнеза за психично заболяване. 
Той никога не е злоупотребил наркотици; той пиеше социално но пиеше рядко. 
Той никога не са били диагностицирани с диабет, високо кръвно налягане, рак, сърдечни заболявания, епилепсия, гърчове, менингит, енцефалит, травми на главата, щитовидната жлеза или хормонални проблеми. 
Той отрече преди раждането трудности; неговата мисъл му постижения бяха нормални, но е роден осем седмици преждевременно. 

Александър Marcel Andre Sebastian Barker пристав 10 април, 2012 

Той постига 12 години: той каза, че не е имал проблеми с ученето, той е над средния студент, той не е имал трудности да поддържа или приятели, той се качил на добре с учителите, той никога не е бил изключен или преустановени, но заяви, че след инцидента той става изолирани от близки friendes и прекарва един значителен период от време в Royal Canberra Hospital: той не го одобри памет или значителни behaviourial проблеми. 

Той дойде от семейство на три, той е вторият най-възрастен; родителите си разделят, когато той е бил 10, той е отгледан от майка си, но продължават да види баща си, той отрече да са изложени на домашно насилие, сексуално насилие или физическо насилие ; той сякаш дойде от един любящ и подкрепяща семейна среда; [Той не ми каза майка му mogadon, serepax, валиум, tenuate dospan, марихуана и алкохол и разбит от бой му и сестра му, или Ванеса каза: "Ние ще ходим (5,5 км надолу Chum Creek Road Healesville) у дома заедно, така се приберем заедно като майка не мога да удрям един от нас толкова, колкото тя може Баш двама ни. "] сестра му [Vanessa] умира, когато тя беше на 16. [Поради надвишение на пътя Jerrawa Прицели Creek известен като Хюм Highway] 

По отношение на заетостта той изглежда малко неясно, той намекна за се ofered един милион долара [на Village Roadshow] на 19 години и започва своя собствена компания, той каза, че е бил служител на "много хора" в "частния сектор", но той не се е явил, че той може да даде конкретни подробности във връзка с това. 

Първата му връзка е била в 11 и 12 години в продължение на две години, неговата следваща връзка е 12 месеца през 1997 г. и следната връзка в продължение на 9 месеца с Ангела Magnocavallo. 
Документация мнение 

Имаше един доклад на д-р Георги от 24 август 2003 г. в връзка с годността му да се признае, в настоящия доклад се преразглежда становищата на д-р Сидни Смит, д-р Грег Хю и доц. Кати Pwen отбележи, че д-р Сидни Смит го видях на 7 май 1996 и си помислих, че има диагноза на манийни епизоди, на 14 януари 1999 г. е видял д-р Грег Хю които смятаха, че диагнозата му е "спорно", като се има предвид диагнозата психотично разстройство в резултат на мозъчна травма с налудности и разстройство на настроението, а също и предна синдром лоб но той си мислеше, че може би имаше основна психотично разстройство; доцент Kathy Оуен го видях на 12 октомври 1999 г. и смята, че страда от "pseudologia Фантастика", че е подмолен разстройство и че той страда от симптоми на фронталния лоб вреди;, че е имало , с течение на времето подобрение в нивото си на когнитивната функция, но леки когнитивни увреждания продължава отбелязвайки, че той е получил кръвоизлив в главата, през 1985 г.; д-р Джордж бе на мнение, че органично психично разстройство, включващи промени в когнитивните, настроение и личност; биполярно афективно разстройство и вероятни доказателства за симулативно разстройство и смесено разстройство на личността в контекста на неговата мозъчна травма, той отбеляза, че той е бил circumstancial, допирателна и изрази измамни идеи с грандиозност, той едва си пое дъх по време на интервюто; му ефект е положителен и приветлив, той е зает с въпроси, свързани с High Court счита, председателя на Върховния съд са некомпетентни. [On баланса на вероятностите главен съдия Робърт френски няма да знаят какво е презерватив е или как да се използва един и той не разполага с правомощия инквизитор.] 

Имаше един доклад от 23 юли за 2004 г. от д-р Джордж, той отбеляза в интервю той се премества от обект на обект, но не е имало връзки в различните дисциплини; той имаха проблем след неговите асоциации за случаи, той проявява грандомания и кота настроение, той намери то не е трудно да направи изводи, че той е заблуда, той си мислеше, че страда психично заболяване с настроение disorer и сдружения с предварително щети представяне с фронталния лоб щети. 

Имаше един доклад на Рей Lines, стажант психолог, който е от 11 ноември 2004 г., който отбелязва, че първият е бил в контакт с него на 17 септември 2004 г. и го срещна на седем пъти, той остава обсебени от идеята за правните въпроси, и желанието да се направи обща закон, и непрекъснато го уведоми за увреждане на мозъка, той му подари пликовете с многобройните му документи, той беше зает с това дали той го прочете, че е трудно да има два разговора начин, когато той като че ли да го контролира, той Опитах се да го накарам да започне стабилизиращо настроението лекарство, но той не вижда необходимост; като е установено, че той е бил в "никакъв начин желаещите" да смени обидно поведение въпреки мотивация; съмнително е дали той ще положително реагиране в случай фармакологични интервенции . 

Александър Marcel Andre Sebastian Barker пристав 10 април, 2012 

Имаше един доклад с дата 17-ти юни, 1995 от Ray Lines отбелязвайки, че той продължава да се ангажира с г-н "Съдия-изпълнител", присъствието му бе задоволително с продължаващите трудности в терапевтична ангажираност, преувеличени концепцията за самостоятелно значение и смисъл на право, нарцистични черти и идеи за величие, той се фиксират по правни въпроси, той като че ли са малко съчувствие към другите, той не можеше да види негативните последици за поведението му; помисли си той присъства на услугата е загуба на време, той не изглежда да се мисли с промяната му поведение. 

Имаше един доклад от 29 май 2006 г. от д-р Джордж, които продължават да вярват, че той страда от органично разстройство на съзнанието с преобладаващо предна синдроми лоб и органични личностно разстройство се характеризира с намаляване на целево-ориентирана дейност, емоционална способност, плитки и нежелан бодрост (еуфория, неподходящо игривост ), раздразнителност и изблици на гняв и агресия, без да се отчитат последствията или социална конвенция; той отбеляза, че симптомите могат да имитират хипомания, но истинската им въодушевление е отсъствал, тъй като лицето не съобщават за усещане за прекалено щастлив, той имал ограничена възможност за прогнозиране социална или юридическо последствията от действията си. 

Имаше един доклад от 29 май 2008 г. от д-р Джордж, които са останали на същото мнение. 

Имаше един доклад от 29 май 2009 г. от д-р Джордж, които продължават да вярват, че той е с диагноза органична личност с фронталния лоб синдром и е описано в предишните доклади. 

Имаше един допълнителен доклад от д-р Георги от 7 август 2009 г. на този етап той е под психическо За лечение и д-р Георги препоръчва той е поставен на инжекционни медикаменти под формата на Risperdal Конст 50mg; че не вярва поведението му ще се промени, без да този вид лечение. 

Имаше един доклад на д-р Георги от 29 Април 2011, помисли си той го негодни да се признае. 

Имаше един препис на работа по въпроса на съдия-изпълнител Александър от 16 септември 2011 г., е видно, че г-н Съдия-изпълнител се представени по време на съдебното заседание в своите показания отбелязва, че има невропсихологични тестване и ЯМР белези, че да съответстват мозъчно увреждане от лявата страна на мозъка му . 

Психичен статус, изследване 

Поведението на обвиняемия е до голяма степен са описани в началото на този доклад, като цяло той е разумно отглежда, но необичайно облечен, той заговори бързо с интензитет проявява потискащо реч, беше твърде приказлив, над запознати, експанзивен си афект, той, в Според мен, проявява тенденция към perservation, самолетни о идеи (това е трудно да се определи); беше в състояние да се върна към темата, но бързо се премества върху други теми, той проявява трудност при инхибиране му основната спешност и в него съответства на обстоятелствата, че той се озова в в интервю с мен, настроението му, по мое мнение, е euthymic макар неговият ефект е експанзивен, той одобри редица симптоми, които могат да се видят да бъде в съответствие с хипомания, че няма доказателства на депресия; той е силен създавайки впечатлението, че той е силно загрижена да има своя гледна точка разбира от мен, той отрече да има суицидни мисли, планове или намерения, той имаше редица грандиозни идеи за които имам ограничени доказателства на този етап и по този начин симптомите може да се тълкува, че представлява налудно характер. Аз не изпълнява формално когнитивни изследвания, тъй като естеството на интервюто е малко дезорганизирани и бе изтече от време; качеството му за прозрение и решение, според мен, е силно нарушена поради изпълнителния му функциониране. 

Александър Marcel Andre Sebastian Barker пристав 10 април, 2012 
СТАНОВИЩЕ 

По мое мнение, когато видях, че обвиняемият е бил проявява симптоми, съответстващи на тежка изпълнителен проблем във функционирането, получен от мозъчна травма той е претърпял през 1985 г., приблизително от 15 години 108 дни и 12 часа, когато той е участвал в пътнотранспортно произшествие, което отне живота на сестра 310 дни стари, Vanessa Camille Бейлис. Много е вероятно, че преди това травма на главата той е бил относително висок функциониране и интелигентен човек, той също е вероятно, че основен район на увреждане на мозъка е в областта на фронталния лоб, което е повлияло специално на неговия капацитет да отговарят поведението му към социалната норми, да инхибират отговори на определени социални ситуации и до известна степен, неговият капацитет да отговарят поведението му към социалните норми, да инхибират отговорите на определени социални ситуации и до известна степен си капацитет, за да оценят и разберат ефекта от поведението му на трети лица; на клинично интервю изглежда са запазили непокътнати капацитет за памет, език, възприятие, концентрация и сведения; в резултат на това си когнитивно увреждане може първоначално да се пренебрегва от други.

Въпреки това той проявява сериозен когнитивно нарушение в способността му да отговарят поведението му към социалните норми, в резултат той проявява увреждане, в сферата на неговите междуличностни отношения, социални взаимодействия, социални причини и социалната конвенция; той е склонен да стане зает и perservative в отношение на конкретни идеи, които той има, да ги държи и интерпретира неговата среда в сравнително конкретен начин във връзка с тези идеи; важното му липсва способността да инхибират отговорите си по отношение на възприемането му от това, което, ако се случва в неговата среда и по този начин е жестоко компрометирана в неговата способност да отговарят поведението му, той поддържа емоционалната способност да се чувстват aggrevied, ядосан, боли, когато се лекуват, според него несправедливо от други (което аз подозирам е ежедневно преживяване за него, защото на необичайно му представяне). 

Неговото представяне е подобен на хипомания в които той се проявява под налягане реч, е приказлив, експанзивен, и overfamiliar с лоша социална преценка и той може да отговаря на критериите за хипомания, обаче му хипомания симптоми не са търпи чести изменения, но са сравнително устойчиви и по този начин ще бъде по вина увреждания в резултат на увреждане на мозъка. 

Независимо от това дали той е налудно е трудно определянето т направи, той проявява грандиозни представи за себе си, че е милиардер, той не обоснове своите трудно поведение, което го отвежда в редовен контакт с правната система, с убеждението, че има таланти във връзка с предизвикателни въпроси във висшите съдилища, че това очевидно престъпление е защитима, [5:19] и че в себе си защита той ще бъде в състояние да установи precedemt в съда, той се чувства сам себе си да бъде преследван от редица частни лица, свързани с лице, Рейчъл Michelle Piercey и вярва, че различните хора имат, най-малко в миналото, направи заговор против него в миналото, насочващи към преследване измамни вярвания; цялостното тези вярвания са вероятно задвижва от обезценка в рационална оценка на опита си, вероятно получени от щети Брайън. 

Той описва идва от сравнително трудно развитие фон; родителите си разделени, когато той е сравнително млад, той е отгледан от друг, но твърдял, че е контакт с баща си, той отрече излагане на домашно насилие, злоупотреба sexua или физическо насилие; [Той не кажи ми майка му mogadon, serepax, валиум, tenuate dospan, марихуана и алкохол и разбит от бой му и сестра му, или Ванеса каза, че "ние ще ходим (5.5 км надолу Chum Creek Road Healesville) у дома заедно, така се приберем заедно като майка не мога да удрям един от нас толкова, колкото тя може Баш двама ни. "] сестра му [Vanessa] умира, когато тя беше на 16. [Поради надвишение на пътя Jerrawa Прицели Creek известен като Хюм Highway], докато той подкрепя разумен схоластичен траекторията има някои доказателства, които предполагат промени в неговите социални взаимодействия; той има ограничена история на взаимоотношенията и по мое мнение, най-вероятно лоша работа история, но аз не бих се диагностицира разстройство personaility като му представяне вероятно се дължи на травма на главата. 

Той отрича всякакви други основни медицински проблеми, но аз не формално физически го прегледа. 

Най-значителен стрес влияе върху него в момента, в който го видях, свързани с текущата му хвърляне в затвора и страдание си в е възприятието на неподходящ връзката между бившата си приятелка Анджела Magnocavallo и някой, който той възникналите като негов адвокат Bernard Collaery. 
     
Александър Marcel Andre Sebastian Barker пристав 10 април, 2012 

Функционирането му според мен е жестоко нарушава в ar4ea на Междуличностни социални и професионални области и това е вероятно стабилна характеристика и дългосрочен план. 

Забелязах, че има два периода на престъпление, за периода през 2008 г. и след това още един период на нарушител през 2011 година. Въз основа на, по отношение на всички престъпления, той щеше да страда от "умствено увреждане", в резултат на увреждане на мозъка. Малко вероятно е, че си умствено увреждане сериозно нарушена способността му да се запознаят с естеството и качеството на неговото поведение не е наред, но въпреки това по време на периода на неговото престъпление (2008 и 2011) му умствено увреждане, има за последица, че капацитетът му за контролиране на поведението му е сериозно компрометирана и в счетоводния той щеше да разполага, а защитата на "умствено увреждане". 

Д-р Стивън Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Дружество по съдебна психиатрия (Канада) 
Старши консултант съдебен психиатър 
Комбинирано старши преподавател, UNSW 

Австралийската столична територия Supreme Court R V Съдия-изпълнител 30 ноември, 2011 ACTSC 214 

Александър Marcel Andre Sebastian Barker Съдия-изпълнител 
"Новото е, симптомите на мозъка damege, която попада в 
Световната здравна организация Международна класификация на хендикап Обезценка хората с увреждания. " 

Главен съдия Terrence Higgins 
"Аз съм запознат с Международната класификация на обезценка, хората с увреждания и с хендикап. Не е виновен. 
10% от обществото от обезценка съгласно Международната класификация на хендикап Обезценка хората с увреждания (1981) 

"Parker QC, Roger, barrister-в-закон, (61 2 9221 3890), стр.127, глава 7, представи доказателства в подкрепа докажат или опровергаят Brain Damage, Brian Damage съдебно-медицинските аспекти, Blackwell Press, Сидни, (1994) . (My Федра комплекс Philip W. Бейтс е главен редактор, асоцииран професор в Университета на Сидни и сър Оуен Dixon Chambers) 

"6. Клиничната картина в AFocal церебрална разстройство Lishman казва в стр.16, че стриктно фокусно мозъчно увреждане може да бъде отговорен за остри и хронични реакции organis. Той казва, че за предна лезия може да предостави отличителни промени на разпореждане и темперамент. Най-характерен е а disinhibition с expanisive overfamiliarity, нетактичност, overtalk [в] iveness, детинско вълнение или палав и punning социални и етични контрол могат да бъдат намалени с липса на загриженост FO бъдещето и за последствията от действията си. безполов неблагоразумие и дребни простъпки може ocur, или груби грешки на преценка по отношение на финансови или междуличностни въпроси. Понякога има маркирана безразличие, дори и безсърдечие за чувствата на другите. Също толкова липсата на безпокойство и вникване от страна на пациента в неговото състояние. Elevation на настроението е често виждал, а именно и празна и fatous еуфория, а не истинско въодушевление, което съобщава на наблюдател. В други случаи основните промени са липсата ППФ инициатива, aspontaneity и дълбоко забавяне на психомоторната дейност. концентрацията, вниманието и способността за извършване на планираната дейност се обезценяват при теб промени, но изпълнения на тест за интелигентност официално често учудващо добре запазени веднъж на пациентите е бил защитен. 

Референтен номер: - Lishman, William Alwyn, Organic Psychiatry, психологическите Conssequences на мозъчното разстройство, Blackwell научни публикации, Оксфорд (1987). 

"7pm'ish сряда 16 Ноември, 2011 
Уважаеми Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY ДАНЪЧНИТЕ ИЗМАМИ 

Това е страхотно да се види караш си червено puegot. Докато си Landcruiser е паркиран на 35 улица Anembo. Няма съмнение, вие ще се насладите на обяснява колко анално и орално и вагинално сношение сте имали с Ангела Magnocavallo когато YLY 777 беше паркиран на една нощ при 48 Anembo улица Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO е отиде до мястото ми и ми каза, че е самоубийство, тъй като множествена я проникнали. Или си, така ми каза: "Ти имаш връзка." Ако шофирате семейството ми случай насилието партньор 10528-9 на CC2011 до самоубийство Аз ще се обадя, за да бъде обвинен в помагачество за самоубийство. Или си дошъл да ми кажеш ANGELA MAGNOCAVALLO е suicided от 18:15 16 ноември? Или за Вас waiti за час, за да: - или да заплашва да: - 
1. Да ме удариш? 
2. Вземете четири хората да правят каквото могат за мен? 
3. За да ме питат как ще се почувствам за да ви помогнем да се гарантира ANGELA MAGNOCAVALLO има 7 оргазъм всеки път, когато я отведе в леглото, като знае, че тя има 7 оргазъм всеки път тя отива да Bede с мен? За разлика от теб аз съм доста годни! 
4. За да ми каже ANGELA MAGNOCAVALLO е починал, след като амфетамин (скорост) предозиране, както тя се чувства виновен или срам? 

Тъй като не сте проникнали ANGELA MAGNOCAVALLO на 9 месеца в размер на безброй оргазми на ден, поради изключително добре вашата способност според мен, отколкото никога няма да се наслаждавате на повишено качество на комуникация, което е довело до ANGELA MAGNOCAVALLO ако тя ще се омъжи за мен, които ANGAELA MAGNOCAVALLO казва "да" преди да даде ANGELA MAGNOCAVALLO следващия си оргазъм, докато ANGELA MAGNOCAVALLO има поне 7. 

Главен съдия Terrence Higgins да разчитате на ANNE COLLAERY и подобен факт доказателства, за да се установи ли се съвкуплява безброй жени, дори и 46 година си младши, дори да ви клиенти ANAGELA MAGNOCAVALLO, на 30 години, Вашият младши, когато се появи в МАГИСТРАТИ СЪД DV 674 2011 и Александър MARCEL ANDRE СЕБАСТИАН BARKER съдия-изпълнител може да потвърди Вашата неспособност за предоставяне на седем оргазми да ANGELA MAGNOCAVALLO по дългата си любовник време, довереник и solemate. 
Главен съдия Terr4ence Хигинс не се нуждае от 7 High Court, 4500 австралийски и новозеландски Barristers и на 800 години от общи прецеденти законът ви забранява да им бъде позволено да практикува като адвокат за спане с клиент ANGELA MAGNOCAVALLO и спи с клиенти АЛЕКСАНДЪР MARCEL ANDRE СЕБАСТИАН BARKERA съдебния изпълнител defacto, приятелка, любовница, solemate и спътник зеленчукова градина. Майка на децата ни. 

Твой искрен 
АЛЕКСАНДЪР MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER съдия-изпълнител 

Послепис Аз ще се насладите КАТО ВАС обявен в несъстоятелност AS Дължиш 3 милиона долара И ВИЕ САМО Преместен в 5 Брокман STREET да спаси наем " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Автобиография 
Д-р Стивън Allnutt 
М.В. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Съдебна психиатрия 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Телефон 0011 612 9929 2913 факс 0011 612 9929 2914 

Квалификационна 
Бакалавър по медицина, Stellensboch университет, 1981, Южна Африка. 
Licenitate на Медицинския съвет на Канада, 1988, Канада. 
Член на Кралския колеж на Physicans на Канада, 1994. 
Дружество по психиатрия от Университета Макмастър в Канада, 1994. 
Специално обучение по съдебна психиатрия в Университета в Отава, 1995. 
Научен сътрудник на Кралския австралийски и Нова Зеландия колеж по психиатрия, 2001, Австралия. 

Опит 
Формално обучени съдебен психиатър с 14 години съдебно опит. 
Хоноруван частен съдебен практика в Сидни. 
Старши консултант в съдебен психиатър към NSW Здравното министерство. 
Е действал като вещо лице в по-високи и местните съдилища; по наказателни и граждански дела, а в Канада, Нова Зеландия и Австралия, а в обществения, така и частния арена. 

Експертиза 
Акредитиран оценката на постоянно психично увреждане за MAA и Workcover. 
Причинно-следствена връзка, умствено увреждане, сексуална професионален, рецидив / negligencfe и граждански компетентности. 
Раздел 33 годност да бъде съден, лудост, автоматизъм, substancial увреждане, специфични и общи намерения. 
Оценка на риска за насилие и рецидив. 
Специални групи нарушители като подпалвачи, стъбло, threateners и на сексуални престъпления. 
Оценка и лечение на лица с психични заболявания, които са лишени от свобода.

Позиции 
Консултант съдебен психиатър, съдебна психиатрия Services в Оукланд, Нова Зеландия (1995-1997) 
Заместник-директор на услугите AForensic психиатрия в Оукланд, Нова Zealnd (1997-2000) 
Директор на психично-здравни услуги; Senior съдебен психиатър в Long Bay болница (2000-2002) 
Старши консултант на Ню Саут Уейлс държава-широки съдебните услуги за връзка от (2002-2003) 
Действайки пространство директор на психичното здраве за Централна Здраве Coast (2004) 
Currnetly Клинична директор на общностните NSAW Съдебна услуги за психично здраве (2005-2012) 

Awards 
Американската академия по криминалистика за най-добър научен труд през 1995 г. за съдебна психиатрия стажант (1995) 
Gold NSW Premier Награда за работа с NSW държава-широки съдебните услуги за връзка (2003) 

Предишния професионален Ангажименти 
Секретар на Федералното раздел по съдебна психиатрия на RANZCP. 
Член на групата WorkCover Stering за постоянно психиатрична увреждане. 
Член на събития NSW Sentinel Здравеопазване, убийства подкомисия. 
Призната като експерт в сексуални престъпления от NSW Комисията за деца и млади хора (клинично ниво). 
Текущи Професионални Ангажименти 
Осигуряване на доклади и становища на частни юридически практикуващите, правна помощ, NSW Психично здраве Трибунала мнение, NSW публична длъжност Defenders, Офис на директора на държавното обвинение, NSW помилванията, NSW Corown Solicitors Office. 
Examiner за RANCP. 
Призната като експерт в сексуални престъпления от NSW Комисията за деца и млади хора (надзорен Level). 
Съвет номиниран психиатър съд Клиника на NSW децата. 
Членове на секцията на корективните Услуги Комитета по етика. 
Член на Комитета на Австралия и Нова Зеландия Академията по психология, психиатрия и Закона. 
Комбинирано старши преподавател в UNSW. 
Член на психично трибунал NSW Здраве Review. 

Академичен 
Представи рецензирани конференции в Австралия, Нова Зеландия, Канада и Съединените щати. 
Публикувана на редица криминалистични теми в партньорски проверки вестник и глави от книги....

No comments:

Post a Comment