Friday 4 October 2013

DUTCH

Dr Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forensische Psychiatrie 
Niveau 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefoon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 april 2012 

VERTROUWELIJK 
Bureau van de directeur van het Openbaar Ministerie 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
CANBERRA CITY ACT 2601 
Tav mevrouw Sian Jowit 
Telefoon: 61 6207 5399 
Fax: 61 6207 5428 

Geachte mevrouw Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER BALJUW 
DOB: 17:54 dinsdag 25 augustus 1970 1 uur en 57 minuten later DREIGT GOUGH Whitlam OM voedingsblok 
Uw referentie: 201210593 

Introductie 

Dank u voor uw brief van 25 januari 2012. 

U verzocht ik u voorzien van een psychiatrisch rapport met betrekking tot de accussed, Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Baljuw. Dit verslag is een klinische evaluatie uitgevoerd met de accussed in het AMC op 10 maart 2012 en een telefoongesprek op 27 maart 2012. Het doel van dit rapport is om een ​​oordeel te bieden met betrekking tot zijn geestelijke toestand op het tijdstip van de vermeende ofending. 
Hij is belast met een aantal misdrijven, zoals kleine diefstal voor vermeende misdrijf dat plaatsvond op 27 november 2008, en tussen april 2011 en december 2011; oneigenlijk gebruik van een noodoproep service voor vermeende overtreding, geven vals alarm van brand en nood aan andere voor de vermeende overtreding, strijd handelen met een bescherming geweld order voor vermeende overtreding, schending op het terrein voor vermeende overtredingen. 
Ik heb eerder verstrekt een rapport van 27 maart 2012; dit verslag corrigeert typefouten in dat verslag. 

Rol Vertrouwelijkheid en Toestemming 

Vanaf het begin legde ik de beschuldigde dat ik een door u gevraagd om u te voorzien van een psychiatrisch rapport in relatie tot zijn mentale toestand psychiater. Ik legde hem uit dat alle informatie die aan mij niet zou zijn vertrouwelijk en voor een breder publiek kan worden gemaakt dient te worden aangeboden aan Hof. Ik vormde het standpunt dat hij begreep dit en ingestemd om verder te gaan. 

Provider No 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Baljuw 10 april 2012 

Bron van informatie 
Ik heb de Expert Witness Gedragscode Deel 28 Regel 9C en deel 28A, Regel 2 van het District Court Rules gelezen en ga akkoord met deze codes te worden gebonden. 
Ik had de gelegenheid om te beoordelen: 
1. Politie Verklaring van feiten. 
2. Het criminele verleden. 
3, Het betreffende hoofdstuk wet. 
4. Een aantal van de communicatie het lijkt door u aan mij verstrekt, die zijn geschreven door de verdachte. 

Hij was 41 op het moment dat ik hem zag dat hij werd opgesloten in het AMC, dat hij niet te zien was van een psychiater of een psycholoog geregeld, hij single was, hij nam geen medicatie. 

Clinical Issues 

Van meet af aan moet worden vastgesteld dat de verdachte de presentatie ongebruikelijk was: hij droeg een bril, een hoed, zijn invloed was intens, hij manifesteerde onder druk en snelle spraak, was hij moeilijk te onderbreken en de dringende noodzaak om mij te spreken over Angela Magnocavallo en uit meet af aan legde uit dat hij eerder in een auto-ongeluk was geweest, hij was overfamiliar en perservated (terugkeren naar hetzelfde onderwerp herhaaldelijk) en disinhibited. 

Hij begon met te vertellen me dat zijn advocaat Bernard Collaery betrokken was bij zijn vriendin, dat Bernard Collaery een vriend was geweest voor 20 jaar en dat hij had gemeenschap met zijn vriendin Angela Magnocavallo, hij was bedroefd door dit omdat Bernard Collaery was zijn advocaat en dat het hebben van gemeenschap met zijn vriendin was onprofessioneel; Bernard Collaery had zijn buurman al 20 jaar, hij vond het vervelend dat zijn vertrouwen Angela Magnocavallo hem vertelde dat ze had een relatie met zijn advocaat. 

Op een keer Bernard Collaery kwam in zijn oprit en vertelde hem dat hij hem en dat zou moeten slaan op een tweede gelegenheid Bernard Collaery kwam en vertelde hem dat Angela Magnocavallo hield hem; Bernard Collaery was nog steeds betrokken bij zijn zaak, hij hield met Bernard Collaery betrokken omdat hij betrokken was voordat Bernard Collaery had gemeenschap met zijn vriendin, die in zijn huis had geslapen voor 9 maanden. 

Hij verklaarde dat de dichtstbijzijnde persoon in zijn leven, Vanessa Bayliss (zijn zus), werd gedood toen hij 15 jaar, 108 dagen en 12 uur oud in een auto-ongeluk, was het erg vervelend voor hem, hij in een coma was hij zei na dit gedurende ongeveer vier weken met verlies van bewustzijn gedurende vier weken en brak zijn arm, hij verklaarde dat hij was "15 jaar, 108 dagen en 12 uur" op het moment dat het gebeurde. 

Hij dan weer terug naar de vraag hoe boos hij was over de relatie die zijn vertrouwen Angela Magnocavallo had met Bernard Collaery, in dit stadium ik merkte dat hij leek mij heel perserverative te zijn over deze kwestie. 

Hij ging toen op aan dat na het ongeval, hij had ben verteld dat hij leed 'verheffing van stemming, verminderde concentratie overspanning, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity en euforie ", hij verwees me naar een boek over hersenbeschadiging door Blackwell Pers en bracht Lishman verwijst vooral naar pagina 127. 

Hij ging naar spreken over opperrechter Higgins en ging toen naar spreken over kwesties rond Wereld gezondheidswetenschappen Organisatie en wat klonk voor mij als diagnose criteria voor Internationale Classication voor bijzondere waardeverminderingen Handicap Handicap. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Baljuw 10 april 2012 
In een poging om hem gefocust Ik informeerde over zijn mentale toestand, zei hij op het moment dat ik hem zag, zijn stemming was normaal, hij euforie of depressie ontkende, hij dacht dat zijn concentratie was "goed" en ging toen naar me vertellen dat hij de Bijbel in 14 dagen van New Years Day en de 14 januari 2012 en tussen 27 december 2011 en 31 december 2011 las, dat hij ook 700 bladzijden van een boek over wat de Bijbel legt gelezen had, hij zei toen hij las, alles wat hij heeft te maken was weg te zijn van afleiding en hij kon richten op zijn lezing, hij had hoge energie-niveaus, bij wijze van voorbeeld hij legde me uit dat hij zijn fiets had gereden van "Canberra naar Queanbeyan naar Captains Flat naar Major's Creek aan de Araluen dal en dan naar Moruya Heads; Weg 'had hij boek van Nelson Mandela's got' to Freedom "en lees het op vrijdagavond, zaterdag en zondag en keerde daarna terug naar Canberra met de fiets, over een afstand van ongeveer 452 kilometer. 

Hij verwees terug naar Bernard Cumacille en Gerrard Cumacille wie hij zei was werkelijke naam Mel Gibson's en het vroeg hij me of ik ABC news had gezien. 

Hij ging toen naar spreken over David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], die hij zei was de eerste neef van zijn stiefvader, dat David's echte naam was Spitzer, hij werd vervolgens verwezen naar Professor Erica Bates en dat haar haar man had hersentumoren en ze deden in een zelfmoord pact in 1989, hij sprak over de moeder van Philip W Bates en Erica Spitzer werd de broer was de broer van dr. George Spitzer toen hij zijn naam veranderde in Spicer (anglicised) de naam omdat hij een huisarts was. [Hij speelde scrabble met dr. George Spicer en sloeg won 2 spel.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher, en Barry Moore: "Australian Repetitie technieken" in Klabbers, Jan ea (redactie) Simulatie Gaming op de verbetering van de Competentie in Omgaan met complexiteit, onzekerheid en Value Conflicts: (Pergamon); 

1. Philip Bates Datum van Entree 1979. Bcom, LLB, FACHSE; FACLM Hon. Gebieden van Praktijk. Alternatieve geschillenbeslechting; beroepsinstantie, Commercial; Common ... 
2. 1988, Engels, Boek editie: Australische gezondheid & medisch recht reporter: in 1 volume / Philip W. Bates, John C. Dewdney en het CCH gezondheid en medisch recht ... 

3. Home · Alle edities; Deze editie. 1990, Engels, Conference Proceedings editie: Ziekenhuizen & medische nalatigheid beweert / door Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Creator: Bates, Philip; onderwerpen:. Aansprakelijkheid (wet); Aansprakelijkheid (Law) - Australia; Medical jurisprudence - Australia - Handbooks, manuals, etc. Doelgroep: Specialized ... 

5. Zoeken. Thuis; Deze editie. 1994, Engels, Boek editie: Hersenbeschadiging: medisch-juridische aspecten / Philip W. Bates, algemeen hoofdredacteur, Marco Migotto, sub-editor. 

Hij zei dat hij niet schuldig bevonden door mentale stoornis op 30 november 2011 [opperrechter Terrence Higgins maakte United World Health Organisation Internationale Classificatie Impairment Handicap Handicap wet Naties] en keerde terug naar huis en er was een straatverbod en Angela Magnocavallo liep langs zijn woonplaats elke dag. [Angela Magnocavallo genoot van 7 orgasmes twee of drie keer in mijn Sealy voor negen maanden] [Ik kan bill haar $ 7.000.000 per zeven orgasme pakket] 

Hij verklaarde dat Angela Magnocavallo was zijn buurman, had ha haar zus ontmoet bij de bushalte en was ingesteld om haar in ongeveer januari 2011; hij haar niet zien voor een week en een week later hadden ze koffie en daarna ging een relatie, die duurde tussen februari en oktober 2011. 
Van februari tot oktober 2011 had hij een intieme relatie met Angela Magnocavallo, hij zei op geen enkel moment heeft ze de relatie te beëindigen. 

Angela Magnocavallo vertelde hem dat ze de snelheid in voor ongeveer 10 jaar en dat zij ondersteund hij gewoonte versnellen door het hebben van drie banen, toen ze dit zei nam hij het te betekenen dat zij kreeg geld om de snelheid te kopen, hij geloofde dat Angela Magnocavallo overgelaten Perth te vermijden betrokkenheid bij een juridische kwestie waarbij hij leverancier [proces], hij dacht dat dit belangrijk was omdat Angela Magnocavallo zou hebben gerealiseerd door tellling hem over de snelheid gewoonten en dat ze had drie banen, die in feite, in zijn ogen, ze te maken had. 

Het was pas in oktober 2011 toen Angela Magnocavallo had benaderd zijn "hele brievenbus" en lees al zijn post;, wilde ze toegang tot zijn derdenrekening, ze zijn advocaat en het publiek advocaat had ontmoet, ze zijn advocaat, Bernard Collaery, ontmoette die opdrachtgever geheimhouding had geschonden, had zij keek door zijn post; zij nagegaan wat zijn vertrouwen was. 

Hij verklaarde dan weer dat hij eerder in een auto-ongeval was geweest en was bewusteloos voor een maand, hij zei dat hij nu dat hij de rechtmatige aanspraak als gevolg van dit alles was "miljoenen dollars", hij had nog nooit "deelgenomen" aan het omdat Hij was in het "High Court"; door klaagt de Road Traffic Authority hij een miljonair niet zou zijn, zou hij een miljardair zijn omdat hij een diode die licht toegelaten tot de Mercedes Benz introduceerde - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler zal hebben 7 auto's chauffeur me voor de rest van mijn leven elk een miljard dollar in de laars voor mijn savant] 

Hij ging op te leggen dat hij een 'savant' toen hij 19 was, werd hij bood een miljoen dollar aan zijn sparren idee kopen [Village Roadshow]; broer van zijn moeder (Uncle [Wilfrid] Barker) won niet alleen het voorstel aan de International Olympisch Comite om 2000 Olympics te houden, hij hief $ 2600000000 in media en marketing rechten voor de Olympische Spelen in Sydney. 

[Sport Marketing en Management Suite 401, niveau 4, 39-41 Chandos Street St. Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Office Manger Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Baljuw 10 april 2012 

Hij had zijn moeder zijn idee verteld en oom Barker zei dat het een "miljoenen dollars idee", hij kreeg een Commodore 64 computer in 1983, toen hij 13 was, hij geprogrammeerd in basis en observeerde de Microsoft Disk Operating systeem had twee ruimtes voor data , maand en jaar, dat hij in 1983 had opgemerkt dat in het op 31 december 1999 de datum zou veranderen in 2000 dus wist dat hij (in 1983) van het potentieel voor de "Y2K probleem", zei hij dat iedereen toen, 14 jaar later, bracht geld inhuren programmeurs om het Y2K-probleem op te lossen, dit veroorzaakt iedereen om te kunnen wettige acties tegen Microsoft te nemen, hij ging toen naar de staat hij dit wist in 1983. [International Business Machines betaalt me ​​$ 3777000000000 direct] [Microsoft zal me onmiddellijk te betalen $ 3777000000000]

Hij wees op een aantal namen op een stuk papier, een was "baljuw", verklaarde hij dat Deurwaarder betekende een "kleine Hof ambtenaar met politie-autoriteit", dat "Barker" betekende een omroeper van het Hof ", verklaarde hij dat, als gevolg van de Barker's lijst van mensen in alle rechtbanken en kolonies rond de wereld werden opgeroepen de Barker's List. [ging Deurwaarder's van Normandië naar Engeland in 1066 met een pauselijke bul tot koning van Engeland geworden] [Ik eis een pauselijke bul aan worden geworden Koning van Engeland, Koning der Koningen en te verblijven in het Vaticaan pauselijke suite onmiddellijk, besef je wel wie ik ben toch?] 

Vervolgens legde hij uit dat zijn vader werd gepost [reden we] naar Hamilton voor een jaar, dat hij aan de Woomera Rocket Range was gegaan en in de duinen (op de leeftijd van 10), zag hij de zon wordt weerkaatst door iets, volgde hij de reflectie en vond een steen jacht hulpmiddel; hij besefte dit gepaste zijn duim en vinger perfect, hij realiseerde op de leeftijd van 10 dat hij in andermans "achtertuin" was en de huur voor deze plek enorm zou zijn. 

Vervolgens legde hij uit dat zijn vader in Londen was geweest en was een "bobby" en dat grootvader van zijn moeder (Billy Barker) was de langstzittende Politieagent in de geschiedenis van Australië, waar tussen 1883 en 1931, op dit punt hij spoorde mij om te lezen de zaak R v Baljuw 2011. [VN IC IDH precedent] [ACTSC 214] 

Hij maakte vervolgens verwezen naar het eerste geval hij bereid in het High Court; bij 21 werd hij gecontracteerd om 
producten die Scrabble aangevuld ontwikkelen; het eerste geval deed hij in het High Court was tegen de opperrechter die werd gerapporteerd; dit geval gevraagd elke politiecommissaris in Australië om contact Canberra de Australische Crime Commissie worden vastgesteld. 

Toen hij 30 was zijn oom hem vroeg of hij deed het "Mabo" geval, hij was geen advocaat, maar zijn familienaam was Baljuw, hij paste zijn uitdaging door het doen van een zaak voor een Aboriginal man die hij bereid "een High Court Schrift" , als gevolg van alle ambassades ondernam onderzoeken met behulp van het internationaal recht, dan is [Nobelprijs voor de Vrede voor de paus nam "het" terug naar hun land en uiteindelijk was er een "pauselijke Bill. 
Verontschuldiging aan China en de Nobelprijs voor de Vrede voor Paus Apologie naar Oceanië en Nobelprijs voor VN-verdrag voor de Rechten van de 370 miljoen inheemse volkeren] 

Ik had vaak verloor de draad van zijn rekening-zijn snelle toespraak maakte het moeilijk voor mij om te volgen en te begrijpen wat hij communiceert naar mij. 

Ik vroeg hem over Angela Magnocavallo; hij verklaarde dat Angela Magnocavallo vertelde hem over haar snelheid gewoonte in oktober 2011; het moment dat hij zich bewust werd ze gebruikte snelheid Angela Magnocavallo heb een goed idee dat hij zou gaan om het te melden, hij was niet in een positie om associëren met iemand die snelheid deed omdat hij aan het doen was gevallen in het High Court. [Ik ben niet van plan om dit te melden, zet ze gewoon op het internet in 72 talen] 

Rekening van de vermeende beledigen 

De gewraakte periode november 2008 tot ongeveer december 2011; hij verklaarde dat gedurende die periode de tijd zijn stemming goed was, had hij geen significante depressieve symptomen onderschrijven; hij voldoende slaap, eetlust, energie, motivatie, concentratie, zelfvertrouwen onderschreven; hij ontkende elke belangen; hij ontkende zelfmoordgedachten. 

Hij had geen goedkeuring verleent aan perceptuele stoornissen zoals stemmen, visioenen, smaken, geuren, berichten van de TV, de radio of de krant, hij geloofde niet dat iemand was plotten te schaden of doden hem, ontkende hij enige externe controle. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Baljuw 10 april 2012 

Hij ontkende dat in die tijd was hij geen drugs of alcohol gebruik. 

27 november 2008 

Hij zei dat hij nog nooit iets gestolen, was hij financieel veilig, dat "de man" in de newsagency weigerde hem te verkopen postzegels; [naar zijn onzin posten] Hij vertelde de eigenaar dat het "was behoorlijk ernstig rotzooi te zijn bij de High Court ", hij kocht toen een $ 1.000 waarde van postzegels elders; die nacht nam hij al de eigenaar van de ongewenste e-mail uit de krantenwinkels ramen en bewegwijzering zo goed en gooide het in de vuilnisbak omdat hij voelde gerespecteerd, hij zei dat dit was geen diefstal, hij had niet van plan om hem permanent te ontnemen; op dat moment was hij 38 woon tegenover de winkel, hij nam geen medicatie, hij niet te zien was van een psychiater, hij werkte om gevallen te bouwen; hij informatie geplaatst aroung het land over gevallen van nalatigheid van de opperrechter van het Hooggerechtshof omdat zijn advocaat was hij die de criminele activiteiten aan het High Court. 

14 april 2011 

Hij ging naar het politiebureau; hadden junior persoon die hij dacht was geen politieman, hij dacht dat de enige manier om de politieambtenaar te spreken was om een ​​telefoongesprek te voeren, hij dacht dat ze was een junior vrijwilliger, hij maakte de noodoproep want in bellen "000" op hem, hij niet bereid was te nemen met de brutaliteit bij Wodan politiebureau. 

14 juni 2011 

In juni 2011 was hij de leeftijd van 40, woont thuis, hij was niet slikken van psychiatrische medicatie, hij het grootste deel van dat jaar had doorgebracht verwijderen van oude bomen uit zijn oude blok een beplanting verschillende zaden en bomen, hij was het verzamelen van deze uit veel verschillende plaatsen; Hij zei dat de grond in Canberra is droog dus hij was het verzamelen van deze voor zijn achtertuin aan de grond bedekken, zodat het niet droog wist te krijgen en hij meer insecten activiteit zou hebben onder de bladeren en het verhogen van de vruchtbaarheid. 

In juni 2011 zei hij dat hij had een blad zak, hij in Canberra Avenue (bij de chiropractor) was, hij had gevuld ongeveer vier een ton [zand] zakken met bladeren, hij zei dat hij had opgerakeld de bladeren en vertelde "de man bij de gym ", dat de bladeren waren van de aard strip, vroeg hij deze persoon als hij erg vond als hij harkte de bladeren en nam ze in, hij ging naar de receptie en vroeg of hij een rake kon lenen, toen hij ging in ze hadden een zakje pinda's daar en zei dat hij meer dan alle bladeren in ruil voor een zak pinda's zou zijn, de persoon vertelde hem dat het alleen voor leden, de verdachte stelde hij een lid van de sportschool geworden, hij zei dat het gedrag van de persoon was "vijandig en bedreigend voor hem", zei hij deze persoon had geen idee dat hij wist dat hij illegaal zijn pand had omgezet in een sportschool, hij zei dat deze persoon vertelde hem "als je niet verlaten Ik zal de politie bellen", zodat de verdachte zei dat hij zou een ambulance te bellen, hij nam de vier zakken van de bladeren naar het huis ernaast en vervolgens verborg in een caravan, legde uit dat wanneer iemand een ambulance belt, politie kan dit horen ook, door te bellen een ambulance werd hij ook bellen naar het de politie te melden een "probleem", dit betekende dat toen de politie arriveerde op de sportschool en de persoon zou moeten uitleggen dat de politie werden genoemd omdat een man was harken zijn bladeren, de ambulance zou ook spreken met de man op de sportschool , hij hoopt de politie en ambulance zou de man rustig op de sportschool omlaag; de ambulance arriveert zou aangeven dat hij vreesde voor zijn veiligheid (de politie had eerder geschoten een persoon en maakte hem verlamde dus dit was beschermend voor hem), nadat de politie kwam ging hij naar de foto's en hij later werd gearresteerd, ze arresteerden hem op de dag verdrievoudigen hij "000" nadat ze kwamen naar zijn huis en een boom geklommen, hij verklaarde dat een van de onderhandelende officier had gezegd dat hij zou willen hem dood te schieten maar zijn pistool niet met hem als hij was er als onderhandelaar, hij verklaarde de politie hem regelmatig bedreigd, en het beklimmen van de boom was zijn enige veiligheid. [Sergeant Adrian Craft 3260 & Sergeant Harry Thomas Hains 4928] 
[Mijn advocaat Bernard Collaery Procureur - Generaal Australian Army Special Air Serices onderhandelaar belde me terwijl ik in de boom en vroeg me of ik zou komen naar beneden als sergeant Adrian Kraft 3260 overeengekomen niet om zijn 12 Australische federale politie schieten voor het beklimmen van een boom te zeer publiekelijk dodelijk doodgeschoten bij Narrabundah winkels] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Baljuw 10 april 2012 

7 juli 2011 

Hij zei Andrew Jones had een casfe; toen hij sleepte vier zakken van bladeren op de weg Andrew Jones tooted zijn hoorn omdat hij bladeren slepen op de weg, hij sleepte vertrekt verleden Andrew Jones Cafe en zei "dikzak waar heb je mij te willen ? vallen de bladeren ", had Andrew Jones eerder tooted zijn hoorn en had een straatverbod tegen hem kreeg, zodra hij kreeg het huisverbod hij Andrew Jones riep de politie zeggen dat hij het straatverbod had geschonden, wist hij dat de politie het nemen van een verklaring de Magistraat zou dit buiten de rechtbank waarin hij zei gebeurde ontslaan, zodat Andrew Jones voelde vernederd. 

2 augustus 2011 

Hij had een dagvaarding schending van straatverbod, omdat hij was gedagvaard hij gefotokopieerd het, hij klom een ​​boom en kreeg op de eerste verdieping en door het raam van de makelaar, het straatverbod zei dat hij niet kon lopen binnen 10 meter dus klom hij een boom om overtreding van de huisverbod te vermijden en gaf kopieën aan de "Woorden Worth Schrijven Place" en gaf fotokopieën, hij ging toen naar beneden nooduitgang zodat hij niet naar binnen 10 meter van het cafe en op 4 augustus 2011, haar ging naar Spirit en Beauty Slaon en gaf hen ook een kopie van het document, hij sliep in de Geest van Schoonheidssalon omdat de deur was niet op slot om het witgoed te beschermen tegen diefstal, dit was over de weg van waar hij woonde , op 5 augustus 2011 gaf hij een document naar Danny's Bakery. 

Oktober 2011 

Tussen oktober 2011 en op 14 november 2011, bezocht hij Angela Magnocavallo bij tal van gelegenheden, [hij haar in zijn Sealy Posturepedic gaf haar zeven orgasmes elke penetratie had doorboord voor negen maanden] Hij zei dat hij niet begreep wat er gaande was met haar, daarnaast Bernard Collaery werd uitlenen Angela Magnocavallo zijn auto en betalen voor zijn brandstof; Angela Magnocavallo had gezegd dat hij zou een briefje achter te laten als hij wilde praten, zodat hij op een briefje "praten" en toen de politie kwam rond en arresteerde hem voor overtreding en geserveerd hem met het huisverbod, zodat hij kon niet naar Angela Magnocavallo. 

24 december 2011 

Een Aangehouden Geweld Orde werd genomen tegen hem uit door Angela Magnocavallo en Bernard Collaery in oktober / november 2011; Angela Magnocavallo woonde in de buurt om hem, hij zat aan de winkels te praten met een van zijn buren, was ze 100 meter hem weg te vormen; de winkel was in de voorkant van zijn huis, ze liep 50 meter van hem, dat hij nooit verlaten, hij zat daar de hele tijd, toen hij voor het eerst had gezien haar zei hij tegen zijn Italiaanse vriend "Dominic [Celestino], Bernard Collaery werd shaging Angela Magnocavallo '; toen ze kwam dicht hij wist dat ze was in strijd met de bescherming orde en hij had drie onafhankelijke getuige de schending van de orde. 

Hij zei dat Angela Magnocavallo een klacht in omdat ze een "control freak" en had verondersteld dat hij had verteld Dominic [Celestino] en zijn vriend dat zijn vriend neukte Bernard Collaery, het was in feite dat hij zei Bernard Collaery neukte Angela Magnocavallo en dus onjuist was zij, hij zei dat ze een klacht ingediend omdat ze boos ze had geen mogelijkheid om zijn faxen te beheersen was. [Elke vrouw zou graag 7 orgasmes] 

Angela Magnocavallo maakte een voorwaarde dat ze hem niet kon bezoeken, dus gefaxt hij haar werkplek en maakte telefoontjes over wat hij dacht, hij legde hij in een relatie met hter was geweest en hij was met haar te communiceren, er was geen straatverbod geserveerd op het moment. 
Ze had voor de schriftelijke toestemming gevraagd om toegang tot zijn derdenrekening, hij had toestemming gekregen en scheurde het in vier stukken, had ha naar het toilet gegaan en ze had geprobeerd hem tegen te houden; Angela Magnocavallo achter voorbij was en hij probeerde te stoppen haar, hij ontkende elke agressie; hij ontkende elke bedreiging, hij ging naar haar plaats van tewerkstelling, hij zei dat ze kwam uit de vergaderzaal. [Ik geef alleen vrouwen $ 7.000.000 voor de zwangerschap] 

[God Bless Bernard: Australische Aborigininal wet betekent Bernard Collaery zal ritueel worden gespietst tot de dood voor de misdaad van het nemen van vriendin een andere man] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Baljuw 10 april 2012 
Andere problemen 

In 2011 bleef hij enveloppen plaatsen uit: hij postte hen zei hij tot 659 graafschappen, 800 politiebureaus en een 1.000 hulpdiensten locaties; hij verklaarde hoe meer hij dit (verwijzend naar een document dat hij aan mij verstrekt onder leiding Koninklijke Militaire Universiteit van Australië deed - Duntroon), zei dat hij de meer pagina's gingen in het hele land het meer de mensen gecontacteerd Duntroon te klagen over het feit dat de Australische federale politie had ingeleid tegen Rachel Michelle Piercey voor het maken van een valse bewering dat hij een pistool tegen haar hoofd had; hij had herhaald dat dit was een valse beschuldiging. 
Hij zei dat de opperrechter van het Hooggerechtshof en hij sindsdien was geworden [mates] vrienden en deze pagina werd bewijsmateriaal in het Hooggerechtshof vorig jaar. 
Hij verklaarde dat Rachel Michelle Piercey was behandeld, zijn leven was getroffen door haar, tegen de tijd dat hij de zaak in het High Court dat hij was gearresteerd door mensen die hem wilden diskrediet omdat hij 60 keer gearresteerd voor beschuldigingen dat geen substantie had;. hij was gearresteerd door mensen die hem wilden diskrediet omdat hij de procedure bij de High Court tegen mensen die voortdurend werden samenzwering tegen hem had [Rachel Michelle Piercey's advocaat Richard Refshauge werd ingehuurd door de Australian National University]

De lijst had opgehitst Rachel Michelle Piercey om valse beschuldigingen te maken en dat alle mensen op deze lijst (het document gezinspeeld) werden met elkaar communiceren, hij niet op dit moment geloven ze nog steeds communiceren, maar ze eerder had. 

Maar hij zag onrecht in dat hij was gepest door de maatschappij omdat hij hersenbeschadiging had. 
Tussen augustus 2011 werd een november 2011 dat hij [gefaxt] Angela Magnocavallo talloze faxen had gestuurd; Angela Magnocavallo zijn minnaar was geweest voor 9 maanden, hij dacht dat dit te doen was "goede communicatie", verklaarde hij dat het algemeen bekend was dat niemand ooit ging uit met vrienden, ik vroeg hem of hij begreep Angela Magnocavallo had contact met hem weigerde en vroeg hem of hij begreep 'nee' in termen van persoonlijke relaties; hij verklaarde "dat je niet begrijpt wie ik ben, ik neem de problemen te het High Court, ik bleef haar volgen omdat ze moreel kwam met me praten ". 
Vorige Psychiatrische, Familie, Medische en Substance Abuse Geschiedenis 

Hij zag eerst een psychiatrisch op 21 september 1992 toen hij werd toegelaten tot Woden Valley Hospital voor vijf dagen, hij was niet zeker wat de diagnose was, dacht hij dat het "niets"; hij niet geloofde dat hij ooit een consistente lopende behandeling had ontvangen door een psychiater. 

Hij leed aan een auto-ongeluk in 1985 [Jerrawa Creek Gunning waar "verkanting in de weg is onjuist als de weg was bedoeld voor 30 jaar een gaan wanneer de maximumsnelheid lager was"], zoals reeds beschreven, en vertelde me dat hij hersenschade had , hij had nooit psychiatrische medicatie genomen, had hij nooit zelfmoord probeerde, hij vertelde me dat hij neuropsychologische tests die frontale kwab schade was toonde had gehad. [New South Wales zal me betalen $ 7000000000 ter compensatie onmiddellijk en 3777000000000 $ voor het doden van mijn zus Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 7-12-85] 

Hij ontkende kennis van een familiegeschiedenis van geestesziekten. 
Hij had nog nooit drugs misbruikt, hij dronk sociaal maar dronk zelden. 
Hij had nooit gediagnosticeerd met diabetes, hoge bloeddruk, kanker, hart-en vaatziekten, epilepsie, convulsies, meningitis, encefalitis, hoofdletsel, schildklier of hormonale problemen. 
Hij ontkende prenatale moeilijkheden; zijn dacht dat zijn mijlpalen waren normaal, maar het is geboren acht weken te vroeg. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Baljuw 10 april 2012 

Hij bereikte jaar 12: hij zei dat hij geen leerproblemen had, hij was een bovengemiddelde student, hij geen moeite maken of onderhouden van vrienden hadden; hij goed met docenten kreeg, hij was nooit uitgestoten of geschorst, maar verklaarde dat na het ongeval werd hij geïsoleerd van dichtbij friendes en bracht een aanzienlijke tijd in Royal Canberra Ziekenhuis: hij niet onderschrijven geheugen of significante gedragsmatige problemen. 

Hij kwam uit een gezin van drie, hij was de tweede oudste; zijn ouders gescheiden toen hij 10 was, werd hij door zijn moeder gebracht, maar wist nog steeds om zijn vader te zien, hij ontkende worden blootgesteld aan huiselijk geweld, seksueel misbruik of fysiek misbruik , hij al het kwam uit een liefdevolle en ondersteunende familiale omgeving; [Hij zei niet dat zijn moeder gebruikt Mogadon, serepax, valium, Tenuate dospan, marihuana en alcohol en sloeg de stront uit hem en zijn zus, of Vanessa zei: "Wij zullen samen wandelen (5.5km omlaag Chum Creek Road Healesville) naar huis zodat we samen naar huis want mama kan niet bash een van ons zo veel als ze twee van ons kan slaan. "] zijn zus [Vanessa] stierf toen ze 16 was. [Vanwege de verkanting in de weg Jerrawa Creek Gunning bekend als Hume Highway] 

In relatie tot werkgelegenheid leek hij wel een beetje vaag, hij zinspeelde op wordt ofered een miljoen dollar [door Village Roadshow] op de leeftijd van 19 en het starten van zijn eigen bedrijf, hij zei dat hij in dienst was van "een groot aantal mensen" in de 'private sector', maar het leek er niet op dat hij geen specifieke details in verband zouden kunnen geven tot dit. 

Zijn eerste band was in het jaar 11 en 12 al twee jaar, zijn volgende relatie was 12 maanden in 1997 en de volgende relatie voor 9 maanden met Angela Magnocavallo.
Documentatie Beoordeling 

Er was een rapport van dr. George gedateerd 24 augustus 2003 met betrekking tot zijn geschiktheid om te pleiten, in dit verslag hij beoordeeld de adviezen van dr. Sidney Smith, Dr Greg Hugh en Associate Professor Cathy Pwen merken dat dr. Sidney Smith zag hem op 7 mei 1996 en dacht dat hij een diagnose van manische episodes hadden; op 14 januari 1999 zag hij Dr Greg Hugh, die dacht dat zijn diagnose op "omstreden" zijn, gezien de diagnose van een psychotische stoornis als gevolg van hersenletsel met wanen en stemmingsstoornissen en ook frontale kwab syndroom maar hij dacht dat hij misschien een primaire psychotische stoornis gehad; Associate Professor Kathy Owen zag hem op 12 oktober 1999 en geloofde dat hij leed aan "pseudologia fantastica", dat is een partijzuchtige stoornis en dat hij leed aan symptomen van de frontale kwab schade, dat er sprake was , na verloop van tijd een verbetering van zijn niveau van cognitieve functie, maar een milde cognitieve stoornis voortgezet merken dat hij een gesloten hoofdletsel in 1985 had geleden; Dr George was van mening dat een organische psychische stoornis waarin veranderingen in cognitieve, stemming en persoonlijkheid; bipolaire affectieve stoornis en mogelijk bewijs van de nagebootste stoornis en een gemengde persoonlijkheidsstoornis in de context van zijn hersenletsel, hij merkte dat hij circumstancial, tangentiële was, en uitgedrukt waanideeën met grootheidswaan; hij nauwelijks haalde adem tijdens het interview, zijn invloed was positief en minzaam, hij was bezig met vraagstukken in verband met het High Court geloven de opperrechter te zijn incompetent. [Op de balans van waarschijnlijkheid opperrechter Robert Fransen zou niet weten wat een Franse brief was of hoe er een te gebruiken als hij niet inquisitorial krachten te hebben.] 

Er was een rapport van 23 juli 2004 door Dr George, hij merkte in gesprek verhuisde hij van onderwerp naar onderwerp, maar er waren geen koppelingen in de verschillende onderwerpen; hij moeite na zijn associaties bij gelegenheden gehad, hij manifesteerde grootheidswaan en gemoedsgesteldheid; hij gevonden het moeilijk niet aan de conclusies die hij waanvoorstellingen was te tekenen, hij dacht dat hij leed aan een psychische aandoening met een stemming disorer en verenigingen met voorafgaande schade presenteren met frontale kwab schade. 

Er was een rapport van Ray Lines, stagiair psycholoog, die is gedateerd 11 november 2004, die opmerkt dat ze eerst contact met hem had op 17 september 2004 en had hem zeven keer ontmoet, hij bleef gefixeerd op juridische kwesties en het verlangen om gemeenschappelijke maken wet, en hem voortdurend op de hoogte van zijn hersenletsel, hij gaf hem enveloppen met zijn talrijke documenten, hij was bezig met de vraag of hij het had gelezen, was het moeilijk om een ​​twee manier gesprek te hebben, toen hij leek te beheersen; hij probeerde hem beginnen stemmingsstabilisator medicijnen maar hij had de behoefte niet zien, men van mening was dat hij op "geen enkele manier bereid" om zijn delictgedrag ondanks motivatie te veranderen was, het was twijfelachtig of hij positief zou reageren op non farmacologische interventies . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Baljuw 10 april 2012 

Er was een rapport van 17 juni 1995 opgericht door Ray Lines merken dat hij verder te gaan met de heer "Baljuw"; zijn aanwezigheid had bevredigend met aanhoudende problemen in therapeutische betrokkenheid, een overdreven begrip van zelf belang en de betekenis van betiteling, narcistische trekjes en ideeën geweest van grandeur, hij was gefixeerd op juridische aangelegenheden; hij leek te weinig empathie voor anderen hebben, hij kon geen negatieve gevolgen te zien aan zijn gedrag, hij dacht dat het bijwonen van de service was een verspilling van tijd, hij leek niet te worden overwogen met het veranderen van zijn gedrag. 

Er was een rapport van 29 mei 2006 met dr. George die bleven geloven dat hij leed aan een organische psychische stoornis met overwegend frontale kwab syndromen en organische persoonlijkheidsstoornis gekenmerkt door verminderde doelgerichte activiteiten, emotioneel vermogen, ondiep en ongewenste opgewektheid (euforie, ongepast jocularity ), prikkelbaarheid en woede-uitbarstingen en agressie, niet overweegt consequenties of sociale conventie; hij merkte op dat de symptomen hypomania kon nabootsen, maar hun ware euforie was afwezig omdat de persoon geen verslag gevoel al te blij, hij had beperkte mogelijkheid om te anticiperen op maatschappelijke of juridische gevolgen van zijn daden. 

Er was een rapport van 29 mei 2008 door dr. George die dezelfde mening gebleven. 

Er was een rapport van 29 mei 2009 door dr. George die bleven geloven dat hij een diagnose van biologische persoonlijkheid met frontale kwab syndroom en in eerdere rapporten beschreven. 

Er was nog een rapport van dr. George van 7 augustus 2009; op dat moment was hij onder een psychische behandeling orde en dr. George adviseerde hij werd geplaatst op injecteerbare medicijnen in de vorm van Risperdal Consta 50mg, hij geloofde niet dat zijn gedrag zou veranderen zonder dit soort medicatie. 

Er was een rapport van dr. George van 29 april 2011; hij dacht hem ongeschikt om te pleiten. 

Er was een transcript van de procedure in de zaak van Alexander Baljuw van 16 september 2011 blijkt dat de heer baljuw vertegenwoordigde zelf tijdens deze hoorzitting in zijn bewijs geconstateerd dat er sprake was neuropsychologische testen en MRI bevindingen tot hersenbeschadiging voldoen aan de linkerkant van zijn hersenen . 

Mental Status Examination 

De aangeklaagde gedrag heeft voor een groot deel is beschreven aan het begin van dit verslag, over het algemeen werd hij redelijk gehouden, maar ongewoon gekleed; hij sprak snel met de intensiteit manifesteren onderdrukkende speech, was overdreven spraakzaam, over vertrouwd, uitgestrekte in zijn affect, hij, in mijn mening, manifesteerde een tendens naar perservation, vlucht o ideeën (het is moeilijk te bepalen), hij was in staat om terug naar het onderwerp worden gebracht, maar verhuisde al snel naar andere onderwerpen, hij moeite met het remmen van zijn onderliggende urgentie en bij de aanpassing aan gemanifesteerd de omstandigheden die hij zelf gevonden in in interview met mij, zijn stemming, in mijn ogen, was euthymic hoewel zijn invloed was uitgebreid, hij een aantal symptomen die kunnen worden gezien in overeenstemming te zijn met hypomanie onderschreven, was er geen bewijs van depressie; Hij was intens geven de indruk dat hij was zeer bezorgd om zijn perspectief begrepen door mij, hij geen suïcidale gedachten, plan of bedoeling ontkende, hij had een aantal grandioze ideeën waarvoor ik beperkt bewijs in dit stadium en dus de symptomen kon worden opgevat als zijnde van een misleidende karakter. Ik wist niet uitvoeren formele cognitieve testen als de aard van het interview was enigszins ongeorganiseerd en had geen tijd run, zijn vermogen tot inzicht en oordeel, in mijn ogen, was ernstig geschaad door zijn uitvoerende functies. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Baljuw 10 april 2012 
ADVIES 

Naar mijn mening toen ik zag dat de verdachte was hij manifesteren symptomen die overeenkomen met ernstige executive disfunctioneren afgeleid van een hersenletsel hij leed in 1985, bij ongreveer 15 jaar, 108 dagen en 12 uur, toen hij betrokken was bij een auto-ongeluk, dat beweerde de leven van zuster 310 dagen ouder, Vanessa Camille Bayliss. Het is waarschijnlijk dat voorafgaand aan deze hoofdletsel was hij een relatief hoog functionerend en intelligent persoon, het is ook waarschijnlijk dat de overheersende gebied van hersenletsel was in het gebied van de frontale kwab die specifiek heeft invloed op zijn vermogen om zijn gedrag te voldoen aan sociale normen, te antwoorden op bepaalde sociale situaties en tot op zekere hoogte, zijn vermogen om zijn gedrag te voldoen aan sociale normen, om reacties te remmen om bepaalde sociale situaties en tot op zekere hoogte zijn vermogen te waarderen en de gevolgen van zijn gedrag op anderen te begrijpen remmen; op klinisch interview lijkt intact capaciteit voor het geheugen, taal, waarneming, concentratie en intelligentie te hebben gehandhaafd, als gevolg van deze zijn cognitieve stoornissen in eerste instantie kan worden over het hoofd gezien door anderen. 

Maar hij manifesteert een ernstige cognitieve stoornis in zijn vermogen om zijn gedrag te voldoen aan sociale normen, als gevolg hij manifesteert handicap op het gebied van zijn interpersoonlijke relaties, sociale interacties, sociale redeneren en sociale conventie, hij is gevoelig voor in beslag genomen worden en perservative in betrekking tot specifieke ideeën die hij heeft, aan te houden en te interpreteren zijn omgeving in een relatief concreet mode in relatie tot die ideeën; belangrijker ontbeert hij de capaciteit om zijn antwoorden met betrekking tot zijn perceptie van wat als er in zijn omgeving en is dus severly remmen aangetast in zijn vermogen om zijn gedrag te voldoen; hij handhaaft de emotionele vermogen om te voelen aggrevied, boos, gekwetst wanneer ze behandeld worden, naar zijn mening, onterecht door anderen (die ik vermoed is een dagelijkse ervaring voor hem vanwege zijn ongewone presentatie). 

Zijn presentatie is vergelijkbaar met hypomanie in dat hij zich manifesteert onder druk spraak, is spraakzaam, expansief, en overfamiliar met slechte sociale oordeel en hij criteria zouden ontmoeten voor hypomanie echter zijn hypomane symptomen zijn niet fluctuant, maar zijn relatief persistent en dus meer toe te schrijven aan zou zijn stoornissen als gevolg van hersenbeschadiging. 

Of hij is waanvoorstellingen is een moeilijke beslissing t maken; hij manifesteert grandioze overtuigingen over zichzelf als een miljardair, hij zijn moeilijke gedrag dat hem brengt in regelmatig contact met het rechtssysteem in de overtuiging dat hij heeft talenten in relatie tot uitdagende vraagstukken rechtvaardigt in hogere rechtbanken, dat deze schijnbare daderschap is verdedigbaar, [5:19], en dat in zichzelf te verdedigen zal hij in staat om precedemt vestigen in de rechtbank zijn, hij voelt zich zelf te worden vervolgd door een aantal individuen met betrekking tot een persoon Rachel Michelle Piercey en is van mening dat verschillende individuen hebben, althans in het verleden, een verbintenis tegen hem in het verleden, die wijzen op een persecutory waandenkbeelden; algehele deze overtuigingen worden waarschijnlijk veroorzaakt door een stoornis in rationele beoordeling van zijn ervaringen, waarschijnlijk afgeleid van brian schade. 

Hij beschrijft vanuit een relatief moeilijke ontwikkeling achtergrond; zijn ouders gescheiden toen hij relatief jong was, hij werd opgevoed door zijn andere, maar onderhouden contact met zijn vader, hij blootstelling aan huiselijk geweld, sexua misbruik of fysiek misbruik ontkend; [Hij deed het niet vertel me zijn moeder gebruikt Mogadon, serepax, valium, Tenuate dospan, marihuana en alcohol en sloeg de stront uit hem en zijn zus, of Vanessa zei: "We zullen samen lopen (5.5km omlaag Chum Creek Road Healesville) huis, zodat we thuis samen als mama niet kan bash een van ons zo veel als ze twee van ons kan slaan. "] zijn zus [Vanessa] stierf toen ze 16 was. [Vanwege de verkanting in de weg Jerrawa Creek Gunning bekend als Hume Highway] terwijl onderschrijft hij een redelijke schoolse traject is er enig bewijs om veranderingen in zijn sociale interacties suggereren, hij heeft een beperkte relatie geschiedenis en in mijn ogen, waarschijnlijk een slechte werkgelegenheid geschiedenis, maar ik zou niet diagnosticeren een personaility stoornis als zijn presentatie is waarschijnlijk het gevolg van hoofdletsel. 

Hij ontkent elke andere grote medische problemen, maar ik heb niet formeel fysiek hem te onderzoeken. 

De belangrijkste stressor invloed op hem op het moment dat ik hem zag, gerelateerd aan zijn huidige opsluiting en zijn nood aan is de perceptie van een ongepaste relatie tussen zijn ex-vriendin Angela Magnocavallo en iemand die hij percieved als zijn advocaat Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Baljuw 10 april 2012 

Zijn functioneren in mijn ogen is severly verslechtert in de ar4ea van interpersoonlijke sociale en beroepsmatige domeinen en dit is waarschijnlijk een stabiele karakteristiek en lange termijn. 

Ik merkte dat er twee periodes te beledigen, over periode in 2008 en vervolgens een nieuwe periode van beledigen in 2011. Op basis, met betrekking tot alle feiten die hij zou hebben geleden een "geestelijke stoornis", als gevolg van hersenbeschadiging. Het is onwaarschijnlijk dat zijn mentale stoornis ernstig aangetast zijn vermogen om te weten de aard en de kwaliteit van zijn gedrag verkeerd was, maar tijdens de periode van zijn daderschap (2008 en 2011) zijn mentale stoornis had het effect dat zijn capaciteit voor het regelen van zijn gedrag was serieus gecompromitteerd en op de balans hij tot zijn beschikking heeft een verdediging van "geestelijke stoornis" zouden hebben. 

Dr Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Fellowship in Forensische Psychiatrie (Canada) 
Senior Consultant Forensisch psychiater 
Conjoint Senior Lecturer, UNSW 

Australian Capital Territory Hooggerechtshof R v Baljuw 30 november 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Deurwaarder 
"Wat nieuw is, de symptomen van de hersenen damege die onder het komt 
World Health Organisation internationale classificatie van de bijzondere waardeverminderingen Handicap Handicap. " 

Opperrechter Terrence Higgins 
"Ik ben bekend met de internationale classificatie van Impairment, Disability and Handicap. Not Guilty. 
10% van de Society hebben een bijzondere waardevermindering onder de internationale classificatie van de Waardevermindering Handicap Handicap (1981) 

"Parker, QC, Roger, Barrister-at-Law, (61 2 9221 3890), blz. 127, hoofdstuk 7, het bewijs te leveren bewijzen of te weerleggen Brain Damage, Brian Damage Medico-Legal Aspects, Blackwell Press, Sydney, (1994) . (Mijn Phaedra complexe Philip W. Bates is General Editor, Adjunct Professor, Universiteit van Sydney & Sir Owen Dixon Chambers) 

"6. De Clinical Picture in afocale Cerebral Disorder Lishman zegt op p.16 dat strikt focale schade aan de hersenen die verantwoordelijk zijn voor zowel acute als chronische organi reacties kunnen zijn. Hij zegt dat een frontale laesie kenmerkende veranderingen van karakter en temperament kunnen verlenen. Meest kenmerkend is een ontremming met expanisive overfamiliarity, tactloosheid, overtalk [at] iveness, kan kinderachtig opwinding of prankish en woordspelingen sociale en ethische controle worden verminderd met een gebrek aan zorg fo de toekomst en voor de gevolgen van acties. aseksuele indiscreties en kleine vergrijpen kunnen OCUR, of grove inschattingsfouten met betrekking tot financiële of interpersoonlijke zaken. Soms is er een duidelijke onverschilligheid, zelfs ongevoeligheid voor de gevoelens van anderen. Ook het gebrek aan angst en inzicht van de kant van de patiënt in zijn of haar conditie. Verhoging van de stemming is vaak gezien, namelijk en leeg en fatous euforie plaats van een ware verrukking die communiceert met de toeschouwer. In andere gevallen de belangrijkste wijzigingen zijn het gebrek opf initiatief aspontaneity en een diepgaande vertraging van psychomotorische activiteit. concentratie, aandacht en het vermogen om het uitvoeren van een geplande activiteit worden aangetast door u veranderingen maar optredens op test van formele intelligentie wordt vaak verrassend goed bewaard gebleven nadat de patiënt is gewaarborgd. 

Referentie: - Lishman, William Alwyn, Biologische Psychiatrie, de Psychologische Conssequences van Cerebral Disorder, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish woensdag 16 november 2011 
Beste Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD Collaery BELASTINGFRAUDE 

Het is geweldig om je te zien rijden uw rode puegot. Terwijl uw landcruiser is geparkeerd op 35 Anembo Street. U zult ongetwijfeld genieten van het uitleggen hoeveel anale en orale en vaginale geslachtsgemeenschap je had met Angela Magnocavallo wanneer YLY 777 's nachts geparkeerd werd op 48 Anembo Straat Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO heeft meer dan liep naar mijn plaats en vertelde me dat ze suïcidaal is omdat je haar meerdere doorgedrongen. Of heb je zowel tegen me zei "U bent met een relatie." Als je je mijn familie geweld partner geval 10528-9 van CC2011 rijden om zelfmoord Ik roep u om te worden beschuldigd van medeplichtigheid aan een zelfmoord. Of heb je bij mij komen vertellen ANGELA MAGNOCAVALLO heeft suicided op 06:15 16 november? Of heb je waiti voor een uur naar: - of dreigen te: - 
1. Punch me? 
2. Krijgen vier mensen om mij te doen wat ze konden? 
3. Om te vragen hoe ik me zou voelen over het helpen van je zorgen ANGELA MAGNOCAVALLO heeft 7 orgasmes elke keer dat je haar mee naar bed als ze weet dat ze heeft 7 orgasmes elke keer gaat ze naar Bede met mij? In tegenstelling tot u ben ik redelijk fit! 
4. Om me te vertellen ANGELA MAGNOCAVALLO is overleden na het nemen van een amfetamine (speed) overdosis als ze voelt zich schuldig of beschaamd? 

Als u nog niet doorgedrongen ANGELA MAGNOCAVALLO voor 9 maanden met een snelheid van talloze orgasmes per dag, als gevolg van uw zeer fit vermogen volgens mij dan je nooit zal genieten van de verhoogde kwaliteit van de communicatie die heeft geresulteerd in ANGELA MAGNOCAVALLO als ze me zal trouwen, waaraan ANGAELA MAGNOCAVALLO zegt "ja" voordat ik ANGELA MAGNOCAVALLO haar volgende orgasme, totdat ANGELA MAGNOCAVALLO heeft minstens 7. 

Chief Justice Terrence Higgins kunnen vertrouwen ANNE Collaery en soortgelijke feit bewijs om vast te stellen je copuleren talloze vrouwen, zelfs 46 jaar uw junior, zelfs je klanten ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 jaar uw junior, wanneer je verschijnen in Magistrates Court DV 674 2011 en ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER BALJUW kunt uw onvermogen om zeven orgasmes te verstrekken aan ANGELA MAGNOCAVALLO volgens haar lange tijd minnaar, vertrouweling en solemate bevestigen. 
Chief Justice Terr4ence Higgins geen 7 High Court, 4500 Australische en Nieuw-Zeelandse Barristers en 800 jaar van gemeen recht precedenten verbiedt je van te mogen oefenen als advocaat voor het slapen met een cliënt ANGELA MAGNOCAVALLO en slapen met een klanten ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN nodig BARKERA BALJUW's facto, vriendin, minnaar, solemate en moestuin metgezel. Een moeder van onze kinderen. 

Met vriendelijke groet 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER BALJUW 

Postscriptum Ik zullen genieten met YOU faillissement AS YOU OWE $ 3 MILJOEN EN JE ALLEEN VERPLAATST NAAR 5 BROCKMAN STRAAT OP RENT SAVE " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Curriculum Vitae 
Dr Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forensische Psychiatrie 
Niveau 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telefoon 0011 612 9929 2913 Fax 0011 612 9929 2914 

Kwalificaties 
Bachelor in de geneeskunde, Stellensboch University, 1981, Zuid-Afrika. 
Licenitate van de Medische Raad van Canada, 1988, Canada. 
Lid van het Royal College of Physicans van Canada, 1994. 
Fellowship in de psychiatrie van de McMaster University in Canada, 1994. 
Speciale opleiding in de forensische psychiatrie aan de Universiteit van Ottawa, 1995. 
Fellow van de Koninklijke Australische en Nieuw-Zeelandse Academie voor Psychiatrie, 2001, Australië. 

Ervaring 
Formeel opgeleid forensisch psychiater met 14 jaar, forensische ervaring. 
Deeltijds private forensische praktijk in Sydney. 
Senior Consultant in Forensic Psychiater aan de NSW Health Department. 
Is opgetreden als getuige-deskundige in het hoger en lokale rechtbanken, in strafzaken en civiele zaken, in Canada, Nieuw-Zeeland en Australië, in zowel publieke als private arena. 

Expertise 
Erkend in de beoordeling van de blijvende psychiatrische stoornis voor MAA en Workcover. 
Oorzakelijk verband, geestelijk letsel, professionele seksuele, beledigen / negligencfe en civiele competenties. 
Sectie 33 fitness om terecht te staan, krankzinnigheid, automatisme, substancial stoornis, specifieke en algemene intentie. 
Beoordeling van het risico voor geweld en recidive. 
Speciale dadergroepen zoals brandstichters, stalkers, bedreigers en zedendelinquenten. 
Beoordeling en behandeling van personen met psychische aandoeningen die worden opgesloten. 

Posities 
Consultant Forensisch psychiater, Forensische Psychiatrie Diensten in Auckland, Nieuw-Zeeland (1995-1997) 
Adjunct-directeur van AForensic Psychiatrie Services in Auckland, Nieuw Zealnd (1997-2000) 
Directeur van Mental Health Services; Senior Forensisch psychiater bij Long Bay Hospital (2000-2002) 
Senior Consultant aan de NSW State-breed Hof Liaison Services uit (2002-2003) 
Waarnemend Area Director of Mental Health voor Central Coast Health (2004) 
Currnetly klinisch directeur van de Nsaw Gemeenschap Forensic Mental Health Services (2005-2012) 

Awards 
American Academy of Forensic Sciences voor de beste research paper in 1995 voor de forensische psychiatrie in opleiding (1995) 
Gold Award NSW Premier's voor het werken met de NSW State-breed Court Liaison Services (2003) 

Voorafgaand Professional Verplichtingen 
Secretaris van de Federale Afdeling Forensische Psychiatrie van de RANZCP. 
Lid van de WorkCover Stering Groep voor permanente Psychiatrische Impairment. 
Lid van NSW Health Sentinel gebeurtenissen, Homicide subcomite. 
Erkend als een expert op zedendelinquenten door de NSW Commissie voor Kinderen en Jongeren (Clinical niveau). 
Huidige Professional Verplichtingen 
Bieden rapporten en adviezen aan de particuliere praktijkjurist, Rechtsbijstand, NSW Mental Health Review Tribunal, NSW Public Defenders Office, Office aan de directeur van het Openbaar Ministerie, NSW Parole Board, NSW Corown Solicitors Office. 
Examinator voor de RANCP. 
Erkend als een expert op zedendelinquenten door de NSW Commissie voor Kinderen en Jongeren (Supervisor niveau). 
Board genomineerd psychiater voor de NSW Children's Court Clinic. 
Leden van de afdeling Corrigerende Services ethische commissie. 
Bestuurslid van de Australische en Nieuw-Zeelandse Academie voor Psychologie, Psychiatrie en de Wet. 
Conjoint hoofddocent aan UNSW. 
Lid van de NSW Mental Health Review Tribunal. 

Academische 
Presenteerde een peer-reviewed conferenties in Australië, Nieuw Zeeland, Canada en de Verenigde Staten. 
Gepubliceerd op een aantal forensische onderwerpen in peer review tijdschrift en hoofdstukken uit boeken....

No comments:

Post a Comment