Friday 4 October 2013

GREEK

Ο Δρ Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., Β, FRCPC, FRANZCP 
Ψυχιατροδικαστική 
Επίπεδο 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Τηλέφωνο: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 Απρίλιος 2012 

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ 
Γραφείο του Διευθυντή της Γενικής Εισαγγελίας 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
Canberra City ACT 2601 
Προσοχή: η κ. Sian Jowit 
Τηλέφωνο: 61 6207 5399 
Φαξ: 61 6207 5428 

Αγαπητή κυρία Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER δικαστικού επιμελητή 
Γέννησης: 17:54 Τρίτη 25 Αύγουστος, 1970 1 ώρα και 57 λεπτά αργότερα GOUGH Whitlam απειλήσει να εμποδίσει την ΠΑΡΟΧΗ 
Αναφορά σας: 201210593 

Εισαγωγή 

Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας με ημερομηνία 25 Ιανουαρίου 2012. 

Ζητήσατε να σας δώσει μια ψυχιατρική έκθεση σε σχέση με τον κατηγορούνται, Alexander Marcel Andre Sebastian Δικαστικός επιμελητής Barker. Η έκθεση αυτή αποτελεί μια κλινική αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε με την κατηγορούνται στο AMC στις 10 Μαρτίου του 2012 και ένα τηλεφώνημα στις 27 Μαρτίου 2012. Ο σκοπός της παρούσας έκθεσης είναι να παράσχει μια γνώμη σχετικά με την ψυχική του κατάσταση κατά τον χρόνο της υποτιθέμενης ofending. 
Έχει χρεωθεί με μια σειρά από αδικήματα όπως μικροκλοπές για την υποτιθέμενη επίθεση που σημειώθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2008, και τον Απρίλιο του 2011 και το Δεκέμβριο 2011? Ακατάλληλη χρήση μιας υπηρεσίας κλήσης έκτακτης ανάγκης για την υποτιθέμενη παράβαση, να δώσει ψευδή συναγερμό πυρκαγιάς και έκτακτης ανάγκης σε άλλες για την εικαζόμενη παράβαση, που αντιβαίνει σε διάταξη προστασίας βίας για την υποτιθέμενη παράβαση, η παράνομη είσοδος σε χώρους για φερόμενα αδικήματα. 
Έχω παράσχει στο παρελθόν μια έκθεση με ημερομηνία 27 Μαρτίου του 2012? Η έκθεση αυτή διορθώνει τα τυπογραφικά λάθη στην εν λόγω έκθεση. 

Εμπιστευτικότητα Ρόλος και συγκατάθεση 

Από την αρχή εξήγησα στον κατηγορούμενο ότι ήμουν ένας ψυχίατρος ζητηθεί από εσάς για να σας δώσει μια ψυχιατρική έκθεση σε σχέση με την ψυχική του κατάσταση. Του εξήγησα ότι οι πληροφορίες που παρέχονται σε μένα δεν θα είναι εμπιστευτικές και θα μπορούσε να διατεθεί στο ευρύ κοινό θα πρέπει να είναι προσφορά στο Δικαστήριο. Έχω σχηματίσει την άποψη ότι κατάλαβε αυτό και συναίνεσε για να συνεχίσετε. 

Provider Αρ. 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Δικαστικός επιμελητής 10η, Απριλίου του 2012 

Πηγή πληροφοριών 
Έχω διαβάσει τον Κώδικα εμπειρογνωμόνων Μάρτυρας της συμπεριφοράς Μέρος 28 Άρθρο 9γ και μέρος 28Α, το άρθρο 2 του Κανονισμού Επαρχιακού Δικαστηρίου και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους κωδικούς. 
Είχα την ευκαιρία να εξετάσει: 
1. Δήλωση της Αστυνομίας των γεγονότων. 
2. Το ποινικό μητρώο. 
3, το σχετικό τμήμα του νόμου. 
4. Μια σειρά από ανακοινώσεις που φαίνεται παρέχονται σε μένα από εσάς, τα οποία είναι γραμμένα από τον κατηγορούμενο. 

Ήταν 41 κατά τη στιγμή που τον είδα ήταν φυλακισμένος στο AMC? Δεν είχε δει έναν ψυχίατρο ή ψυχολόγο τακτικά? Ήταν μόνο? Δεν έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή. 

Κλινικά Θέματα 

Από την αρχή θα πρέπει να αναφέρεται ότι η παρουσίαση του κατηγορουμένου ήταν ασυνήθιστο? Φορούσε γυαλιά, καπέλο, το αποτέλεσμα του ήταν έντονη? Που εκδηλώνεται υπό πίεση και γρήγορη ομιλία, ήταν δύσκολο να διακοπεί και επείγουσα ανάγκη να μου μιλήσει για την Angela Magnocavallo και από αρχή εξήγησε ότι είχε στο παρελθόν σε τροχαίο ατύχημα? ήταν overfamiliar και perservated (επιστρέφοντας στο ίδιο θέμα επανειλημμένα) και χάσει τις αναστολές του. 

Ξεκίνησε λέγοντάς μου ότι ο δικηγόρος του Bernard Collaery ασχολήθηκε με τη φίλη του, ότι ο Bernard Collaery ήταν ένας φίλος για 20 χρόνια και ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη φίλη του Angela Magnocavallo? Ήταν στενοχωρημένος από αυτό, γιατί Bernard Collaery ήταν ο δικηγόρος του και ότι έχουν επαφή με την κοπέλα του ήταν αντιεπαγγελματική? Bernard Collaery είχε γείτονά του για 20 χρόνια? ένιωθε ότι ανατρέποντας σίγουροι ότι Angela Magnocavallo του, του είπε ότι είχε μια σχέση με τον δικηγόρο του. 

Σε μια περίπτωση Bernard Collaery τέθηκε σε δρόμο του και του είπε ότι θα πρέπει να γροθιά του και ότι για δεύτερη φορά Bernard Collaery ήρθε και του είπε ότι Angela Magnocavallo τον αγάπησε? Bernard Collaery εξακολουθούσε να εμπλέκονται στην υπόθεση του? Συνέχισε έχοντας Bernard Collaery εμπλέκονται επειδή είχε εμπλακεί πριν από Bernard Collaery είχε σεξουαλική επαφή με τη φίλη του, ο οποίος είχε κοιμηθεί στο σπίτι του για 9 μήνες. 

Εξήγησε ότι το πιο κοντινό πρόσωπο στη ζωή του, Vanessa Bayliss (η αδελφή του), σκοτώθηκε όταν ήταν 15 χρόνων, 108 ημερών και 12 ωρών σε ένα τροχαίο ατύχημα, ήταν πολύ ανατρέποντας για αυτόν? Ήταν σε κώμα είπε μετά από αυτό για περίπου τέσσερις εβδομάδες, με την απώλεια της συνείδησης για τέσσερις εβδομάδες και έσπασε το χέρι του? δήλωσε ότι ήταν «15 χρόνια, 108 ημερών και 12 ωρών" κατά το χρόνο που συνέβη. 

Στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στο θέμα του πόσο αναστατωμένος ήταν για τη σχέση σίγουροι ότι Angela Magnocavallo του είχε με τον Bernard Collaery? Σε αυτό το στάδιο, σημείωσε ότι μου φαινόταν να είναι αρκετά perserverative για το θέμα αυτό.

Στη συνέχεια πήγε στην αναφέρουν ότι μετά το ατύχημα, είχε ben είπε ότι υπέστη «ανύψωση της διάθεσης, μειωμένη διάρκεια συγκέντρωσης, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity και ευφορία"? Μου αναφέρεται σε ένα βιβλίο σχετικά με εγκεφαλική βλάβη που εξέρχονται από Blackwell Τύπου και Lishman αναφερόμενος ιδιαίτερα στην σελίδα 127. 

Πήγε επάνω μιλούν για Chief Justice Higgins και στη συνέχεια πήγε επάνω να μιλήσει για θέματα που αφορούν Παγκόσμιας Οργάνωσης επί της φυτοϋγειονομικής κατάστασης και τι ακούγεται για μένα όπως και τα κριτήρια διάγνωσης για τη Διεθνή κατηγοριοποίηση για ανάπηρους Αναπηρία απομείωσης. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Δικαστικός επιμελητής 10η, Απριλίου του 2012 
Σε μια προσπάθεια να τον κρατήσει επικεντρώθηκε ρώτησα σχετικά με την ψυχική του κατάσταση, είπε κατά τη στιγμή που τον είδα, η διάθεσή του ήταν φυσιολογική, αρνήθηκε ευφορία ή κατάθλιψη? Σκέφτηκε η συγκέντρωση του ήταν "καλή" και στη συνέχεια πήγε επάνω μου λένε ότι διάβαζε τη Βίβλο σε 14 ημέρες από την Πρωτοχρονιά και τις 14 Ιανουαρίου 2012 και από τις 27 Δεκεμβρίου 2011 και 31η Δεκεμβρίου, 2011? ότι είχε διαβάσει, επίσης, 700 σελίδες ενός βιβλίου σχετικά με το τι η Αγία Γραφή εξηγεί? είπε όταν διάβασε, το μόνο που έχει να κάνει ήταν να είναι μακριά από περισπασμούς και θα μπορούσε να επικεντρωθεί στην ανάγνωση του? είχε υψηλά επίπεδα ενέργειας, μέσω του παραδείγματος μου εξήγησε ότι είχε οδηγήσει το ποδήλατό του από το "Καμπέρα προς Queanbeyan στο Captains Flat στο Creek Major στην Araluen Valley και στη συνέχεια να Moruya Heads "? είχε πήρε το βιβλίο του Νέλσον Μαντέλα με τίτλο« Δρόμος προς την Ελευθερία »και να διαβάσετε την Παρασκευή το βράδυ, το Σάββατο και την Κυριακή και στη συνέχεια επέστρεψε στην Καμπέρα με το ποδήλατο, καλύπτοντας μια απόσταση περίπου 452 χιλιομέτρων. 

Στη συνέχεια ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ πίσω στο Bernard Cumacille και Gerrard Cumacille που είπε ήταν το πραγματικό όνομα του Μελ Γκίμπσον και ο ίδιος με ρώτησε αν είχα δει ABC News. 

Στη συνέχεια πήγε επάνω να μιλήσει για τον David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], ο οποίος είπε ήταν ο πρώτος ξάδελφος του πατριού του, ότι το πραγματικό όνομα του Δαβίδ ήταν Spitzer? Ήταν συνέχεια αναφέρεται Καθηγητής Erica Bates και ότι ο σύζυγός της της είχε όγκοι του εγκεφάλου και έκαναν ένα σύμφωνο αυτοκτονίας το 1989? μίλησε για τη μητέρα του Φιλίππου Δ Bates και Erica Spitzer ήταν ο αδελφός ήταν ο αδελφός του Δρ Γεώργιος Spitzer, όταν άλλαξε το όνομά του σε Spicer (anglicised) το όνομα, γιατί ήταν ένα GP. [Έπαιξε Scrabble με τον Δρ George Spicer και χτύπησαν κέρδισε το 2ο παιχνίδι.] 

1989: Bates, Erica? Elizabeth Christopher? Και Barry Moore: «Η αυστραλιανή Τεχνικές Πρόβα» στην Klabbers, Jan et al (editors) Gaming προσομοίωσης για τη Βελτίωση των Ικανοτήτων στην ενασχόληση με την πολυπλοκότητα, αβεβαιότητα και αξία Συγκρούσεις: (Πέργαμο)? 

1. Philip Bates Ημερομηνία Εισαγωγής 1979. BCOM? LLB? FACHSE? FACLM Hon. Τομείς Πρακτικής. Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών? Δευτεροβάθμιο? Commercial? Κοινή ... 
2. 1988, Αγγλικά, έκδοση βιβλίου: Australian Υγεία & Ιατρική ρεπόρτερ του νόμου: 1 σε όγκο / Philip W. Bates, John C. Dewdney και την υγεία CCH και ιατρικό δίκαιο ... 

3. Αρχική · Όλες οι εκδόσεις? Αυτή η έκδοση. 1990, Αγγλικά, Πρακτικά Συνεδρίου έκδοση: Νοσοκομείο & Ιατρική Αμέλεια Απαιτήσεις / του Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Δημιουργός: Bates, Philip? Θέματα:. Ευθύνη (Νόμος)? Ευθύνη (Law) - Αυστραλία? Ιατρική νομολογία - Αυστραλία - εγχειρίδια, εγχειρίδια, κλπ. Ακροατήριο: Specialized ... 

5. Αναζήτηση. Home? Αυτή η έκδοση. 1994, Αγγλικά, έκδοση βιβλίου: Εγκεφαλική βλάβη: ιατρο-νομικές πτυχές / Philip W. Bates, γενική επιμέλεια? Marco Migotto, υπο-editor. 

Είπε ότι δεν βρέθηκε ένοχος από διανοητική ανεπάρκεια της 30ης Νοεμβρίου 2011 [Chief Justice Terrence Higgins έκανε Ηνωμένα Έθνη Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Διεθνή Ταξινόμηση απομείωσης Αναπηρία δίκαιο Handicap] και επέστρεψε σπίτι του και υπήρχε μια περιοριστική εντολή και η Άντζελα Magnocavallo περπάτησαν παρελθόν κατοικία του κάθε ημέρα. [Angela Magnocavallo άρεσε 7 οργασμούς δύο ή τρεις φορές σε Sealy μου για εννέα μήνες] [μπορώ λογαριασμό της $ 7 εκατομμύρια ευρώ ανά επτά πακέτο οργασμό] 

Δήλωσε ότι η Angela Magnocavallo ήταν ο γείτονάς του, ha είχε συναντήσει την αδελφή της, κοντά στη στάση του λεωφορείου και είχε εισαχθεί σε αυτήν σε περίπου Γενάρης 2011? Δεν είχε δει για μια εβδομάδα και μια εβδομάδα αργότερα είχαν καφέ και στη συνέχεια να εισέλθει σε μια σχέση, η οποία διήρκεσε μεταξύ Φεβρουαρίου και Οκτωβρίου 2011. 
Από Φεβ. - Οκτ. 2011 είχε μια στενή σχέση με την Angela Magnocavallo? Είπε σε κανένα σημείο έκανε αυτή τερματίσει τη σχέση. 

Angela Magnocavallo του είπε ότι χρησιμοποιείται ταχύτητα για περίπου 10 χρόνια και ότι υποστηρίζεται ότι επιταχύνει τη συνήθεια, έχοντας τρεις δουλειές? Όταν είπε αυτό το πήρε να σημαίνει ότι πήρε τα χρήματα για να αγοράσει την ταχύτητα? Πίστευε ότι η Angela Magnocavallo αριστερά Περθ για να αποφευχθεί να συμμετέχουν σε ένα νομικό ζήτημα που αφορά τον προμηθευτή [δοκιμή]? σκέφτηκε αυτό ήταν σημαντικό γιατί Angela Magnocavallo θα έχουν συνειδητοποιήσει από tellling του για τις συνήθειες ταχύτητα και ότι είχε τρεις θέσεις εργασίας? ότι, στην πραγματικότητα, κατά την άποψή του, που είχε να αντιμετωπίσει. 

Δεν ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2011, όταν Angela Magnocavallo είχε πρόσβαση "ολόκληρο το letterbox" του και να διαβάσετε όλα τα μηνύματα του?, Ήθελε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό εμπιστοσύνη του? Είχε συναντήθηκε με τον δικηγόρο του και το κοινό συνήγορος? Που συναντήθηκε με τον δικηγόρο του, Bernard Collaery, ο οποίος είχε παραβιάσει την εμπιστευτικότητα του πελάτη, που είχε κοίταξε μέσα από την αλληλογραφία του? αυτή να εξακριβωθεί ποια εμπιστοσύνη του ήταν. 

Στη συνέχεια επανέλαβε ότι προηγουμένως είχε γίνει σε ένα τροχαίο ατύχημα και ήταν αναίσθητος για ένα μήνα? Είπε ότι τώρα θεωρείται ότι η νόμιμη αξίωση του ως συνέπεια αυτού ήταν "πολλών εκατομμυρίων δολαρίων"? Δεν είχε ποτέ «συμμετείχαν» σε αυτό, διότι ήταν στο "High Court"? από μηνύει την Αρχή Οδικής Κυκλοφορίας δεν θα γίνει εκατομμυριούχος, αυτός θα ήταν ένας δισεκατομμυριούχος, επειδή εισήγαγε μια δίοδο που παραδέχθηκε φως για Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler θα έχει 7 αυτοκίνητα με σοφέρ για το υπόλοιπο της ζωής μου κάθε μεταφέρουν ένα δισ. $ στο χώρο αποσκευών για σοφός μου] 

Πήγε επάνω εξηγήσει ότι ήταν μια «σοφός» όταν ήταν 19, ήταν offerred ένα εκατομμύριο δολάρια για να αγοράσει έλατα ιδέα του [Village Roadshow]? Αδελφός της μητέρας του (ο θείος [Wilfrid] Barker), δεν κέρδισε μόνο την πρόταση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, που έθεσε στη συνέχεια το $ 2.6 δισεκατομμύρια στα μέσα ενημέρωσης και τα δικαιώματα εμπορίας για το Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. 

[Sports Marketing και Management Suite 401, Level 4, 39-41 Chandos οδό St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Γραφείο Manger Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Δικαστικός επιμελητής 10η, Απριλίου του 2012 

Είχε πει η μητέρα του την ιδέα του και ο θείος Barker είπε ότι ήταν μια "πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ιδέα"? Του δόθηκε έναν υπολογιστή Commodore 64 το 1983, όταν ήταν 13? Που έχει προγραμματιστεί στη βασική και παρατήρησε το δίσκο λειτουργικού συστήματος Microsoft είχε δύο θέσεις για τις ημερομηνίες , μήνα και έτος? ότι το 1983 είχε παρατηρηθεί ότι την 31 Δεκεμβρίου 1999, η ημερομηνία που θα αλλάξει το 2000 έτσι ήξερε (το 1983) του δυναμικού για το "πρόβλημα Y2K"? είπε ότι ο καθένας, στη συνέχεια, 14 χρόνια αργότερα, πέρασε προγραμματιστές πρόσληψη χρήματα για να ξεπεραστεί το πρόβλημα Y2K? αυτό προκάλεσε τον καθένα να είναι σε θέση να λάβει νόμιμα μέτρα εναντίον της Microsoft? στη συνέχεια πήγε σε κατάσταση ήξερε πως αυτό το 1983. [Machines Business International θα πληρώσει με 3.777 δισεκατομμύρια δολάρια αμέσως] [Microsoft θα πληρώσει με $ 3.777 δισεκατομμύρια αμέσως] 

Επεσήμανε μια σειρά από ονόματα σε ένα κομμάτι χαρτί, το ένα ήταν "επιμελητής"? Δήλωσε ότι Δικαστικός επιμελητής σήμαινε μια «μικρή επίσημη Δικαστήριο με την αστυνομία αρχή"? Ότι «κράχτης» σήμαινε μια κήρυκας του Δικαστηρίου "? Δήλωσε ότι, ως αποτέλεσμα της λίστας του κράχτη των ανθρώπων σε όλα τα δικαστήρια και τις αποικίες σε όλο τον κόσμο κλήθηκαν List του κράχτη. [Δικαστικός επιμελητής πήγε από τη Νορμανδία στην Αγγλία το 1066 με παπική βούλα να γίνει βασιλιάς της Αγγλίας] [Απαιτώ μια παπική βούλα να να γίνει βασιλιάς της Αγγλίας, ο βασιλιάς των βασιλιάδων και να διαμένουν στο Βατικανό Παπικό σουίτα αμέσως, μην έχετε συνειδητοποιήσει ποιος είμαι ακόμα;] 

Στη συνέχεια εξήγησε ότι ο πατέρας του είχε αναρτηθεί [οδηγήσαμε] για Hamilton για ένα χρόνο, που είχε πάει στη σειρά Rocket Woomera και τους αμμόλοφους (σε ηλικία 10 ετών), είδε τον ήλιο που αντανακλάται από κάτι, ακολούθησε η προβληματισμού και βρήκε ένα εργαλείο κυνήγι πέτρα? κατάλαβε αυτό τοποθετηθεί αντίχειρα και του τέλεια? κατάλαβε σε ηλικία 10 ετών που ήταν στην «πίσω αυλή» κάποιου άλλου και το ενοίκιο για αυτό το μέρος θα είναι τεράστια. 

Στη συνέχεια εξήγησε ότι ο πατέρας του είχε πάει στο Λονδίνο και ήταν ένα «Bobby» και ότι ο παππούς της μητέρας του (Billy Barker) ήταν η μεγαλύτερη αστυνομικός στην ιστορία της Αυστραλίας, που εξυπηρετούν μεταξύ 1883 και 1931? Σε αυτό το σημείο που με ώθησε να διαβάσετε η υπόθεση R v Bailiff 2011. [ΟΗΕ IC IDH προηγούμενο] [ACTSC 214] 

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στην πρώτη περίπτωση που συνέταξε το High Court? Στα 21 είχε συναφθεί με 
αναπτύξουν προϊόντα που συμπληρώνεται Scrabble? η πρώτη περίπτωση έκανε στο High Court ήταν εναντίον του Ανωτάτου Δικαστηρίου η οποία αναφέρθηκε σε? η υπόθεση αυτή οδήγησε σε κάθε Επίτροπος Αστυνομία στην Αυστραλία για να επικοινωνήσετε Καμπέρα για την αυστραλιανή Επιτροπή εγκλήματος που θα καθοριστούν. 

Όταν ήταν 30 ο θείος του τον ρώτησε αν είχε κάνει το "Mabo" υπόθεση? Δεν ήταν δικηγόρος, αλλά το όνομα της οικογένειάς του ήταν επιμελητής? Έφτιαξε πρόκληση του κάνοντας μια υπόθεση για ένα άτομο Αβορίγινες ετοίμασε "μια High Court Γραφή" ? ως αποτέλεσμα όλες οι πρεσβείες ανέλαβαν τις έρευνες με το διεθνές δίκαιο, στη συνέχεια πήρε "αυτό" πίσω στη χώρα τους και, τελικά, υπήρχε μια «παπική Bill [Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για το Πάπα. 
Απολογία για την Κίνα και το Νόμπελ Ειρήνης για την απολογία του Πάπα στην Ωκεανία και το Νόμπελ Ειρήνης για το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των 370 εκατομμυρίων Αυτοχθόνων Λαών] 

Είχα χάσει συχνά το νήμα του λογαριασμού του, γρήγορη ομιλία κατέστησε δύσκολο για μένα να ακολουθήσει και να καταλάβει τι είχε επικοινωνία για μένα. 

Τον ρώτησα για την Angela Magnocavallo? Δήλωσε ότι η Angela Magnocavallo του είπε σχετικά με τη συνήθεια ταχύτητα της τον Οκτώβριο του 2011? Τη στιγμή που ο ίδιος έλαβε γνώση αυτή που χρησιμοποιείται ταχύτητα Angela Magnocavallo πήρε μια καλή ιδέα ότι επρόκειτο να το αναφέρετε? Δεν ήταν σε θέση να συνδέσει με κάποιον που έκανε ταχύτητα, διότι είχε κάνει υποθέσεις στο Ανώτατο Δικαστήριο. [Εγώ δεν πρόκειται να το αναφέρει, απλά να το θέσω στο διαδίκτυο σε 72 γλώσσες] 

Λόγω της φερόμενης Παραβατικότητας 

Η παραβατική περίοδο από τον Νοέμβριο 2008 έως τον Δεκέμβριο του 2011 περίπου? Δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της εν λόγω χρονικό διάστημα διάθεσή του ήταν καλή, δεν είχε υποστηρίξει οποιαδήποτε σημαντικά συμπτώματα κατάθλιψης? Που ενέκρινε επαρκή ύπνο, την όρεξη, την ενέργεια, τα κίνητρα, τη συγκέντρωση, την αυτοεκτίμηση? Αρνήθηκε οποιαδήποτε συμφέροντα? αρνήθηκε σκέψεις αυτοκτονίας. 

Δεν δέχθηκε καμία διαταραχές της αντίληψης, όπως φωνές, οράματα, γεύσεις, μυρωδιές, τα μηνύματα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο ή την εφημερίδα? Δεν πίστευε ότι κάποιος σχεδίαζε να βλάψει ή να τον σκοτώσει, αρνήθηκε κάθε εξωτερικό έλεγχο. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Δικαστικός επιμελητής 10η, Απριλίου του 2012 

Αρνήθηκε ότι σε αυτό το διάστημα ήταν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε φάρμακα ή αλκοόλ. 

27, Νοεμβρίου 2008 

Είπε ότι ποτέ δεν έκλεψε τίποτα, ήταν οικονομικά ασφαλείς, ότι «ο τύπος» στο newsagency αρνήθηκε να του πουλήσει γραμματόσημα? [Να δημοσιεύσετε σκουπίδια του] είπε ο ιδιοκτήτης ότι «ήταν αρκετά σοβαρή σκουπίδια να είναι ενώπιον του High Court "? αγόρασε τότε ένα $ 1.000 την αξία των γραμματοσήμων αλλού? εκείνο το βράδυ πήρε όλα τα μηνύματα του ιδιοκτήτη σκουπίδια από το πρακτορεία εφημερίδων παράθυρα και σήμανση, καθώς και το πέταξε στα σκουπίδια επειδή αισθάνθηκε disrespected? είπε αυτό δεν ήταν η κλοπή? είχε καμία πρόθεση να στερήσει από τον μονίμως? σε αυτό το στάδιο ήταν 38 ζει απέναντι από το κατάστημα? δεν έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή? δεν είχε δει έναν ψυχίατρο? δούλευε για την κατασκευή περιπτώσεις? ο ίδιος δημοσίευσε πληροφορίες aroung τη χώρα για τις περιπτώσεις που αφορούν αμέλεια του Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ανωτάτου Δικαστηρίου, επειδή ο δικηγόρος του ήταν που τον εκπροσωπεί την εγκληματική δραστηριότητα στο Ανώτατο Δικαστήριο. 

14, Απριλίου, 2011 

Πήγε στο αστυνομικό τμήμα? Είχαν κατώτερο πρόσωπο που νόμιζε ότι δεν ήταν ένας αστυνομικός? Πίστευε ότι ο μόνος τρόπος για να μιλήσει με τον αξιωματικό της αστυνομίας ήταν να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση? Σκέφτηκε ότι ήταν μια junior εθελοντής? Έκανε την κλήση έκτακτης ανάγκης γιατί σε τηλεφωνώντας "000" για αυτόν? δεν ήταν διατεθειμένος να βάλει με την αυθάδεια στο σταθμό Woden αστυνομία. 

14, Ιουν 2011 

Τον Ιούνιο του 2011 ήταν 40 ετών, που ζουν στο σπίτι? Δεν έπαιρνε καμία ψυχιατρικά φάρμακα? Είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος του έτους την αφαίρεση των παλαιών δέντρων από την παλιά ομάδα του μια φύτευση διαφόρων σπόρων και τα δέντρα? Είχε συλλέγει αυτά τα στοιχεία από πολλά διαφορετικά μέρη? είπε το έδαφος στην Καμπέρα είναι ξηρό, έτσι είχε τη συλλογή αυτών για το κατώφλι του για να καλύψει το έδαφος γι 'αυτό δεν έχετε ξηρό και θα έχουν πιο εντόμων δραστηριότητα κάτω από τα φύλλα και την αύξηση της γονιμότητας. 

Τον Ιούνιο του 2011 είπε ότι είχε μια τσάντα φύλλο? Ήταν στην Καμπέρα Avenue (στο χειροπράκτη)? Είχε γεμίσει περίπου τέσσερις τόνους ένα [άμμο] σακούλες με φύλλα? Είπε ότι είχε γκανιότα μέχρι τα φύλλα και είπε «ο άνθρωπος σε το γυμναστήριο "ότι τα φύλλα ήταν στην πρασιά? ρώτησε αυτό το πρόσωπο, αν αυτός ενδιαφέρθηκε αν γκανιότα μέχρι τα φύλλα και τους πήρε? πήγε στη ρεσεψιόν και ρώτησε αν θα μπορούσε να δανειστεί μια τσουγκράνα? όταν πήγε στο είχαν μια σακούλα φυστίκια εκεί και είπε ότι θα ήταν περισσότερο από όλα τα φύλλα σε αντάλλαγμα για μια σακούλα φυστίκια? το πρόσωπο του είπε ότι ήταν μόνο για τα μέλη? ο κατηγορούμενος πρότεινε να γίνει μέλος του γυμναστηρίου? είπε ότι η συμπεριφορά του ατόμου ήταν "εχθρική και απειλητική για τον"? είπε το πρόσωπο αυτό δεν είχε καμία ιδέα ήξερε ότι είχε μετατραπεί παράνομα χώρους του σε ένα γυμναστήριο? είπε το πρόσωπο αυτό του είπε: "αν δεν φύγω, θα καλέσω την αστυνομία», έτσι ώστε ο κατηγορούμενος είπε ότι θα καλέσει ασθενοφόρο? πήρε τις τέσσερις σάκους των φύλλων στο σπίτι δίπλα από την πόρτα και στη συνέχεια έκρυψε σε ένα τροχόσπιτο? εξήγησε ότι όταν κάποιος καλεί ένα ασθενοφόρο, η αστυνομία μπορεί να ακούσει αυτό, καθώς, καλώντας ένα ασθενοφόρο ήταν ζητούν, επίσης, η αναφέρει στην αστυνομία μια "πρόβλημα"? αυτό σήμαινε ότι όταν η αστυνομία έφτασε στο γυμναστήριο και το πρόσωπο που θα πρέπει να εξηγήσει ότι η αστυνομία κλήθηκαν επειδή ένας άνδρας τσουγκράνα τα φύλλα του? το ασθενοφόρο θα μπορούσε επίσης να μιλήσει με τον άνθρωπο στο γυμναστήριο ? ο ίδιος ελπίζει η αστυνομία και ασθενοφόρο θα ηρεμήσει ο άνθρωπος στο γυμναστήριο κάτω? το ασθενοφόρο που φθάνουν θα έδειχνε ότι φοβόταν για την ασφάλειά του (η αστυνομία είχε πυροβολήσει στο παρελθόν ένα άτομο και τον έκανε παραπληγικός έτσι αυτό ήταν προστατευτική για αυτόν)? μετά από την αστυνομία ήρθε πήγε στις εικόνες και συνελήφθη αργότερα? τον συνέλαβαν την ημέρα που Τριπλό "000", μετά ήρθαν στο σπίτι του και ανέβηκε σε ένα δέντρο? δήλωσε ότι μία από τις διαπραγματεύσεις αξιωματικού είχε πει ότι θα ήθελε να τον πυροβολήσουν αλλά δεν έχει μαζί του το πιστόλι, όπως ο ίδιος ήταν εκεί ως negotiatior? δήλωσε η αστυνομία τον απείλησε τακτικά, και αναρρίχηση το δέντρο ήταν μόνο την ασφάλεια του. [Λοχίας Adrian Craft 3260 & λοχίας Harry Thomas Hains 4928] 
[My δικηγόρο Bernard Collaery Εισαγγελέας - Γενικές Αυστραλιανό Στρατό ειδικός διαπραγματευτής ομήρων Serices Air μου τηλεφώνησε ενώ ήμουν μέχρι το δέντρο και με ρώτησε αν θα ήθελα να πιάσουμε αν λοχίας Adrian Kraft 3260 συμφώνησε να μην έχουν 12 του Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή Αστυνομία πυροβολούν για αναρρίχηση σε ένα δέντρο να είναι πολύ δημοσίως θανάσιμα πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε σε Narrabundah καταστήματα] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Δικαστικός επιμελητής 10η, Απριλίου του 2012 

7 του Ιουλίου, 2011 

Είπε Andrew Jones είχε μια casfe? Όταν έσερνε τέσσερις σάκους των φύλλων κάτω από το δρόμο Andrew Jones tooted κέρατο του γιατί έσερνε τα φύλλα κάτω από το δρόμο? Έσυρε αφήνει παρελθόν Andrew Jones Cafe και είπε: «fatso όπου θέλεις να ; πέσει τα φύλλα ", Andrew Jones είχε tooted νωρίτερα κέρατο του και είχε πήρε μια περιοριστική εντολή εναντίον του? φορά πήρε την περιοριστική εντολή ο Andrew Jones κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι είχε παραβεί την περιοριστική εντολή, γνώριζε ότι η Αστυνομία λαμβάνει μια δήλωση ο Δικαστής θα απορρίψει αυτό έξω του δικαστηρίου που είπε συνέβη, οπότε ταπεινώθηκε Andrew Jones αισθάνθηκε. 

2, Αυγ 2011 

Είχε υπηρετήσει παραβίαση κλήτευση της περιοριστικής εντολής? Επειδή είχε επιδοθεί κλήτευση αυτός φωτοτυπηθεί? Σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο και πήρε επάνω στον πρώτο όροφο και μέσα από το παράθυρο του κτηματομεσίτη? Η περιοριστική εντολή είπε ότι δεν μπορούσε να περπατήσει σε απόσταση 10 μέτρων, έτσι σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο για να αποφευχθεί η παραβίαση της περιοριστικής εντολής και έδωσε αντίγραφα των "Words Worth Place Γραφή" και έδωσε φωτοτυπίες? στη συνέχεια πήγε κάτω έξοδο φωτιά, έτσι δεν πήγε σε απόσταση 10 μέτρων από το καφενείο και στις 4 Αυγούστου 2011, της πήγε στο Slaon Πνεύμα και την ομορφιά, αλλά και τους έδωσε ένα αντίγραφο του εγγράφου? κοιμόταν στο Πνεύμα της σαλόνι ομορφιάς, επειδή η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη για να προστατεύσει τα λευκά είδη από το να κλαπεί, αυτό ήταν πάνω από το δρόμο από όπου έζησε ? στις 5 Αυγούστου του 2011 έδωσε ένα έγγραφο στον Bakery Ντάνι. 

Οκτώβριο του 2011 

Μεταξύ Οκτωβρίου 2011 και στις 14 Νοέμβριος 2011, επισκέφθηκε Angela Magnocavallo σε πολλές περιπτώσεις? [Την είχε διεισδύσει για εννέα μήνες σε Sealy Posturepedic του, δίνοντας επτά οργασμούς της κάθε διείσδυση] είπε ότι δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε μαζί της? Επιπλέον Bernard Collaery δάνειζε Angela Magnocavallo το αυτοκίνητό του και να πληρώνουν για τα καύσιμα του? Angela Magnocavallo είχε πει ότι θα αφήσει ένα σημείωμα, αν ήθελε να μιλήσει, και έτσι άφησε ένα σημείωμα που έλεγε "μιλήσει" και στη συνέχεια αστυνομία ήρθε γύρω και τον συνέλαβαν για την καταπάτηση και υπηρέτησε του με την περιοριστική εντολή, ώστε δεν θα μπορούσε να πάει στο Angela Magnocavallo. 

24 του Δεκεμβρίου, 2011 

Μια Επισήμανση Παραγγελία βία λήφθηκε εναντίον του από την Angela Magnocavallo και Bernard Collaery τον Οκτώβριο / Νοέμβριος του 2011? Angela Magnocavallo ζούσε κοντά σε αυτόν? Καθόταν στα καταστήματα μιλάμε για έναν από τους γείτονές του, ήταν 100 μέτρα από τον μακριά? Η κατάστημα ήταν μπροστά από το σπίτι του? περπατούσε 50 μέτρα από αυτόν, ποτέ δεν έφυγε? καθόταν εκεί όλη την ώρα? όταν είχε για πρώτη φορά ο ίδιος της είπε να τον Ιταλό φίλο του "Dominic [Celestino], Bernard Collaery ήταν shaging Angela Magnocavallo "? όταν ήρθε κοντά ήξερε ότι ήταν κατά παράβαση της εντολής προστασίας και είχε τρεις ανεξάρτητες μαρτυρούν την παραβίαση της εντολής. 

Είπε ότι η Angela Magnocavallo έκανε μια καταγγελία, επειδή ήταν ένα "τέρας ελέγχου» και είχε θεωρηθεί ότι είχε πει Dominic [Celestino] και ο φίλος του ότι ο φίλος του ήταν shagging Bernard Collaery? Ήταν το γεγονός ότι είπε Bernard Collaery ήταν shagging Angela Magnocavallo και έτσι ήταν λανθασμένη? είπε έκανε μια καταγγελία, επειδή ήταν θυμωμένος που δεν είχαν την ικανότητα να ελέγχουν τα φαξ του. [Κάθε γυναίκα θα ήθελε 7 οργασμούς] 

Angela Magnocavallo αποτελούν προϋπόθεση ότι δεν θα μπορούσε να τον επισκεφθεί, έτσι φαξ στο χώρο εργασίας της και έκανε τηλεφωνήματα σχετικά με το τι σκεφτόταν? Εξήγησε ότι ήταν σε μια σχέση με hter και συνομιλούσε μαζί της? Δεν υπήρχε διάταγμα εξυπηρετείται στο χρόνο. 
Είχε ζητήσει γραπτή συγκατάθεση για πρόσβαση στο λογαριασμό εμπιστοσύνη του? Είχε πήρε γραπτή συγκατάθεση και έσχισε επάνω σε τέσσερα κομμάτια, ha είχε πάει στην τουαλέτα και είχε προσπαθήσει να τον σταματήσει? Angela Magnocavallo ήταν πάνω από πίσω και προσπαθούσε να σταματήσει της? αρνήθηκε οποιαδήποτε επιθετικότητα? αρνήθηκε κάνει οποιεσδήποτε απειλές? πήγε στον τόπο της εργασίας? είπε ότι βγήκε από την αίθουσα συνεδριάσεων. [Δίνω μόνο γυναίκες 7.000.000 δολάρια για την εγκυμοσύνη] 

[Ο Θεός ευλογεί Bernard: Australian Aborigininal Δίκαιο σημαίνει Bernard Collaery θα τελετουργικά speared σε θάνατο για το έγκλημα της λήψης φίλη ενός άλλου άνδρα] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Δικαστικός επιμελητής 10η, Απριλίου του 2012 
Άλλα θέματα 

Το 2011 συνέχισε να δημοσιεύσετε φακέλους έξω: αυτός τους δημοσιεύτηκε είπε shires 659, 800 αστυνομικά τμήματα και σε 1.000 υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης περιοχές? Δήλωσε το πιο το έκανε αυτό (αναφερόμενος σε ένα έγγραφο που παρέχεται σε εμένα επικεφαλής Royal Military College της Αυστραλίας - Duntroon)? είπε ότι οι περισσότερες σελίδες πήγαν σε όλη τη χώρα τόσο περισσότερο οι άνθρωποι σε επαφή Duntroon να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Αυστραλίας είχε διαδικασία κατά Rachel Michelle Piercey για την κατασκευή ενός ψευδή ισχυρισμό ότι είχε ένα όπλο στο κεφάλι της? ο είχε επαναλάβει ότι αυτό ήταν μια ψευδή ισχυρισμό. 
Είπε ότι η Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ανωτάτου Δικαστηρίου και είχε γίνει από τότε [συντρόφους] φίλους και αυτή τη σελίδα έγινε αποδεικτικά στοιχεία στο Ανώτατο Δικαστήριο του περασμένου έτους. 
Δήλωσε ότι η Rachel Michelle Piercey είχε αντιμετωπιστεί? Ζωή του είχε επηρεαστεί από αυτήν? Από τη στιγμή που έβαλε την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο είχε συλληφθεί από τους ανθρώπους που ήθελαν να τον δυσφημίσει επειδή είχε συλληφθεί 60 φορές για τους ισχυρισμούς ότι δεν είχε καμία ουσία?. είχε συλληφθεί από τους ανθρώπους που ήθελαν να τον δυσφημίσει επειδή είχε ενώπιον του High Court εναντίον ανθρώπων που ήταν συνεχώς συνωμοτούν εναντίον του [δικηγόρος Rachel Michelle Piercey Ρίτσαρντ Refshauge μισθώθηκε από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας] 

Ο κατάλογος είχε υποκινήσει Rachel Michelle Piercey να προβαίνει σε ψευδείς ισχυρισμούς, και ότι όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη λίστα (το έγγραφο υπαινίχθηκε) είχαν επικοινωνία με το άλλο? Δεν είχε σήμερα πιστεύουν ότι ήταν ακόμα επικοινωνία, αλλά είχαν πριν. 

Αλλά έβλεπε την αδικία σε ότι είχε δεχθεί απειλές από την κοινωνία επειδή είχε βλάβη στον εγκέφαλο. 
Μεταξύ Αυγούστου 2011, η Νοεμβρίου 2011, είχε στείλει [φαξ] Angela Magnocavallo πολλά φαξ? Angela Magnocavallo ήταν ερωμένη του για 9 μήνες? Σκέφτηκε ότι το να κάνουμε αυτό ήταν "καλή επικοινωνία"? Δήλωσε ότι ήταν κοινή γνώση ότι κανείς ποτέ βγήκε με τους φίλους? Τον ρώτησα αν κατάλαβε Angela Magnocavallo είχε αρνηθεί την επαφή μαζί του και τον ρώτησε αν κατάλαβε "όχι" από την άποψη των προσωπικών σχέσεων? δήλωσε «δεν μπορείτε να καταλάβετε ποιος είμαι, παίρνω τα θέματα που το High Court, συνέχισα να την ακολουθήσει γιατί ηθικά ήρθε να μιλήσει για μένα ". 
Προηγούμενη Ψυχιατρική, Οικογένεια, Ιατρική και Ουσία Ιστορία Κατάχρηση 

Είδε για πρώτη φορά ένα ψυχιατρικό στις 21 Σεπτεμβρίου 1992, όταν εισήχθη στο Woden Valley Hospital για πέντε ημέρες? Ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος τι η διάγνωση, σκέφτηκε ότι ήταν "τίποτα"? Δεν πίστευε ότι είχε λάβει ποτέ οποιαδήποτε συνεπή συνεχή θεραπεία από ψυχίατρο. 

Υπέστη ένα τροχαίο ατύχημα το 1985 [Jerrawa Gunning Creek, όπου "υπερύψωση στο δρόμο είναι εσφαλμένη, καθώς ο δρόμος έχει σχεδιαστεί για 30 χρόνια να πάει, όταν το όριο ταχύτητας ήταν κατώτερο"], όπως έχει ήδη περιγραφεί, και μου είπε ότι είχε εγκεφαλική βλάβη ? ποτέ δεν είχε λάβει ψυχιατρικά φάρμακα, δεν είχε ποτέ απόπειρα αυτοκτονίας? μου είπε ότι είχε νευροψυχολογικές δοκιμές τα οποία παρουσίασαν βλάβες του μετωπιαίου λοβού. [New South Wales θα μου πληρώσει 7.000.000.000 δολαρίων ως αποζημίωση αμέσως και 3777000 εκατομμύρια δολάρια για τη δολοφονία της αδελφής μου Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 07.12.85] 

Αρνήθηκε γνώση οικογενειακό ιστορικό ψυχικής νόσου. 
Ποτέ δεν είχε κάνει κατάχρηση ναρκωτικών? Ήπιε κοινωνικά, αλλά έπιναν σπάνια. 
Είχε ποτέ διαγνωστεί με διαβήτη, υψηλή πίεση του αίματος, ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις, επιληψία, σπασμοί, μηνιγγίτιδα, εγκεφαλίτιδα, τραύματα του κεφαλιού, του θυρεοειδούς ή ορμονικά προβλήματα. 
Αρνήθηκε προγεννητικές δυσκολίες? Του σκέψη ορόσημα του ήταν φυσιολογική, αλλά το είχε γεννήθηκαν οκτώ εβδομάδες πρόωρα. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Δικαστικός επιμελητής 10η, Απριλίου του 2012 

Πέτυχε έτος 12: είπε ότι δεν είχε μαθησιακά προβλήματα? Ήταν άνω του μέσου όρου των φοιτητών? Δεν είχε καμία δυσκολία να κάνουν ή να διατηρούν φίλους? Πήρε καλά με καθηγητές? Ποτέ δεν είχε απελαθεί ή να ανασταλεί, αλλά δήλωσε ότι μετά το ατύχημα έγινε απομονωθεί από κοντά friendes και πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο Royal Canberra Hospital: δεν είχε εγκρίνει τη μνήμη ή σημαντική behaviourial προβλήματα. 

Καταγόταν από οικογένεια τριών? Ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος? Γονείς του χωρίζονται όταν ήταν 10? Ανατράφηκε από τη μητέρα του, αλλά κατάφερε να συνεχίσει να δει τον πατέρα του? Αρνήθηκε να εκτίθενται στην ενδοοικογενειακή βία, σεξουαλική κακοποίηση ή σωματική κακοποίηση ? ο ίδιος αν και η ήρθε από ένα στοργικό και υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον? [Δεν μου πει η μητέρα του χρησιμοποιούνται mogadon, Serepax, valium, Tenuate dospan, μαριχουάνα και το αλκοόλ και bashed τα σκατά έξω από αυτόν και την αδελφή του? ή Vanessa δήλωσε: "Είμαστε θα περπατήσει (5,5 χιλιόμετρα κάτω από Chum Creek Road Healesville) σπίτι μαζί έτσι ώστε να πάρει σπίτι μαζί με τη μαμά δεν μπορεί να bash ένας από εμάς όσο αυτή μπορεί να bash δυο μας. "] αδελφή του [Vanessa] πέθανε όταν ήταν 16. [Λόγω της υπερύψωση του δρόμου Jerrawa Gunning Creek είναι γνωστή ως Hume Highway] 

Σε σχέση με την απασχόληση φάνηκε να είναι κάπως ασαφής? Υπαινίσσεται να ofered ένα εκατομμύριο δολάρια [από τη Village Roadshow], σε ηλικία 19 ετών και ξεκινώντας τη δική του εταιρεία? Είπε ότι είχε προσληφθεί από "πολλούς ανθρώπους" του "ιδιωτικού τομέα", αλλά δεν φαίνεται ότι θα μπορούσε να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία σε σχέση με αυτό. 

Η πρώτη σχέση του ήταν το έτος 11 και 12 για δύο χρόνια, την επόμενη σχέση του ήταν 12 μήνες το 1997 και η ακόλουθη σχέση για 9 μήνες με την Angela Magnocavallo. 
Αξιολόγηση Τεκμηρίωσης 

Υπήρξε μια έκθεση από τον Δρ George της 24ης Αυγούστου 2003 όσον αφορά την ικανότητά του να επικαλεστεί, σε αυτή την έκθεση που εξέτασε τις απόψεις του Dr Sidney Smith, ο Δρ Greg Hugh και Αναπληρωτής Καθηγητής Cathy Pwen επισημαίνοντας ότι ο Dr Sidney Smith τον είδε της 7ης Μαΐου 1996 και σκέφτηκε ότι είχε μια διάγνωση των μανιακών επεισοδίων? στις 14 Ιανουαρίου 1999 είδε Dr Greg Hugh που σκέφτηκε τη διάγνωσή του να είναι «αμφιλεγόμενο», θεωρώντας τη διάγνωση της ψυχωσικής διαταραχής οφείλεται σε τραυματισμό του εγκεφάλου με παραισθήσεις και διαταραχή της διάθεσης, αλλά και σύνδρομο μετωπιαίο λοβό αλλά σκέφτηκε ότι είχε πιθανώς μια κύρια ψυχωτική διαταραχή? Αναπληρωτής Καθηγητής Kathy Owen τον είδε στις 12 του Οκτώβρη του 1999 και πιστεύεται ότι έπασχε από «pseudologia fantastica", που είναι ένα φιλοκοματισμός διαταραχή και ότι έπασχε από συμπτώματα βλάβες του μετωπιαίου λοβού? ότι υπήρχε , με την πάροδο του χρόνου η βελτίωση του επιπέδου της γνωστικής λειτουργίας, αλλά ήπια γνωστική εξασθένηση συνέχισε επισημαίνοντας ότι είχε υποστεί ένα κλειστό τραυματισμό στο κεφάλι το 1985? Δρ Γιώργος ήταν της άποψης ότι υπάρχει μια οργανική ψυχική διαταραχή που ενσωματώνουν τις αλλαγές στη γνωστική, τη διάθεση και την προσωπικότητα? συναισθηματική διπολική διαταραχή και πιθανά αποδεικτικά στοιχεία πλασματική διαταραχή και μια μικτή διαταραχή της προσωπικότητας στο πλαίσιο της εγκεφαλικής βλάβης του? σημείωσε ότι ήταν ά κανόνα, εφαπτόμενο, και εξέφρασε παραληρητικές ιδέες μεγαλείου με? έσυρε μόλις μια ανάσα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης? επιρροή του ήταν θετική και καταδεκτικός? ήταν απορροφημένος με θέματα που σχετίζονται με το Ανώτατο Δικαστήριο πιστεύοντας ότι ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου να είναι ανίκανοι. [Σχετικά με την ισορροπία των πιθανοτήτων Chief Justice Robert French δεν θα ξέρουν τι είναι μια γαλλική επιστολή ήταν ή πώς να χρησιμοποιήσετε ένα, όπως ο ίδιος δεν έχει ανακριτικό δυνάμεις.] 

Υπήρξε μια έκθεση με ημερομηνία 23 Ιουλίου 2004 από τον Δρ George? Σημείωσε σε συνέντευξη που μετακόμισε από θέμα σε θέμα, αλλά δεν υπήρχαν συνδέσεις στα διάφορα θέματα? Είχε δυσκολία μετά από ενώσεις του σε ορισμένες περιπτώσεις? Φανερώθηκε το μεγαλείο και την ανύψωση της διάθεσης? Βρήκε είναι δύσκολο να μην εξαχθούν τα συμπεράσματα ότι ήταν παραισθήσεις? νόμιζε ότι υπέστη μια ψυχική ασθένεια με disorer διάθεση και ενώσεις με προηγούμενη βλάβη παρουσιάζουν βλάβες του μετωπιαίου λοβού. 

Υπήρξε μια έκθεση από τις γραμμές Ray, ψυχολόγος intern, η οποία στις 11 Νοεμβρίου του 2004, ο οποίος σημείωσε ότι είχε την πρώτη επαφή μαζί του στις 17 Σεπτεμβρίου 2004 και είχε τον συνάντησε σε επτά περιπτώσεις? Παρέμεινε προσκολλημένος σε νομικά θέματα και την επιθυμία να κάνουν κοινές νόμου, και συνεχώς τον ενημέρωσε εγκεφαλική βλάβη του? Τον παρουσιάζονται με φακέλους που περιέχουν πολυάριθμα έγγραφα του? ήταν απασχολημένοι με το αν είχε ή δεν είχε διαβάσει? ήταν δύσκολο να έχουμε μια συνομιλία δύο τρόπο, όταν αυτός φαινόταν να ελέγχει? ο προσπάθησε να τον αρχίσει αγωγή σταθεροποίησης της διάθεσης αλλά δεν βλέπω την ανάγκη? θεωρήθηκε ότι ήταν σε "ουδόλως επιθυμεί να" αλλάξει παραβατικής συμπεριφοράς του, παρά τα κίνητρα? ήταν αμφίβολο κατά πόσον ή όχι θα ανταποκριθούν θετικά σε μη φαρμακολογικές παρεμβάσεις . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Δικαστικός επιμελητής 10η, Απριλίου του 2012 

Υπήρξε μια έκθεση με ημερομηνία 17 Ιουνίου 1995 με Lines Ray σημειώνοντας ότι συνέχισε να συνεργαστεί με τον κ. "επιμελητής"? Παρουσία του ήταν ικανοποιητική με τις τρέχουσες δυσκολίες στη θεραπευτική δέσμευση, μια υπερβολική έννοια της αυτο σημασία και την αίσθηση του δικαιώματος, ναρκισσιστική χαρακτηριστικά και τις ιδέες της το μεγαλείο? ήταν προσκολλημένοι σε νομικά θέματα? φάνηκε να έχει μικρή συμπάθεια για τους άλλους? δεν μπορούσε να δει αρνητικές συνέπειες στη συμπεριφορά του? σκέφτηκε παρακολουθούσαν τη λειτουργία της ήταν χάσιμο χρόνου? ο ίδιος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεται με την αλλαγή του συμπεριφορά. 

Υπήρξε μια έκθεση με ημερομηνία 29 Μαΐου 2006 Δρ Γεώργιος ο οποίος συνέχισε να πιστεύει ότι υπέφερε από μια οργανική ψυχική διαταραχή με κύριο λόγο σύνδρομα του μετωπιαίου λοβού και οργανική διαταραχή προσωπικότητας χαρακτηρίζεται από μειωμένη δραστηριοτήτων που απευθύνονται στόχο, συναισθηματική ικανότητα, ρηχά και ανεπιθύμητα κέφι (ευφορία, ακατάλληλη χιουμοριστική διάθεση ), ευερεθιστότητα και ξεσπάσματα θυμού και της επιθετικότητας, δεν λαμβάνονται υπόψη οι συνέπειες ή κοινωνική σύμβαση? σημείωσε ότι τα συμπτώματα μπορεί να μιμηθούν hypomania αλλά αληθινό έξαρση τους ήταν απούσα, διότι το άτομο δεν αναφέρουν ότι νιώθουν υπερβολικά χαρούμενος? είχε περιορισμένη δυνατότητα να προβλεφθούν οι κοινωνικές ή νομικό συνέπειες των πράξεών του. 

Υπήρξε μια έκθεση με ημερομηνία 29 Μαΐου 2008 με την Δρ Γεώργιος ο οποίος παρέμεινε η ίδια άποψη. 

Υπήρξε μια έκθεση με ημερομηνία 29 Μαΐου 2009 από τον Δρ Γιώργο ο οποίος συνέχισε να πιστεύει ότι είχε μια διάγνωση της βιολογικής προσωπικότητας με σύνδρομο μετωπιαίο λοβό και περιγράφονται στις προηγούμενες εκθέσεις. 

Υπήρξε μια νέα έκθεση από τον Δρ George της 7ης Αυγούστου 2009? Σε αυτό το στάδιο ήταν κάτω από μια ψυχική σειρά της θεραπείας και ο Δρ Γιώργος συνέστησε είχε τοποθετηθεί σε ενέσιμα φάρμακα, με τη μορφή του RISPERDAL CONSTA 50mg? Δεν πίστευε συμπεριφορά του θα αλλάξει, χωρίς Αυτό το είδος της φαρμακευτικής αγωγής. 

Υπήρξε μια έκθεση από τον Δρ George με ημερομηνία 29η Απριλίου του 2011? Σκέφτηκε τον ακατάλληλο να επικαλεστεί. 

Υπήρχε ένα αντίγραφο της προχωρά στο θέμα της Δικαστικός επιμελητής Αλέξανδρος της 16ης Σεπτεμβρίου 2011, φαίνεται ότι ο ίδιος ο επιμελητής εκπροσωπείται κατά τη διάρκεια αυτής της ακρόασης στην κατάθεσή του σημείωσε ότι υπήρχε νευροψυχολογικές δοκιμές και ευρήματα της μαγνητικής τομογραφίας να συμμορφώνονται εγκεφαλική βλάβη στην αριστερή πλευρά του εγκεφάλου του . 

Εξέταση της νοητικής κατάστασης 

Συμπεριφορά του κατηγορουμένου έχει σε μεγάλο βαθμό έχουν περιγραφεί στην αρχή αυτής της έκθεσης? Γενικές γραμμές ήταν ευλόγως διατηρείται, αλλά ασυνήθιστα ντυμένος? Μίλησε γρήγορα με ένταση εκδηλώνεται κατασταλτική ομιλία του, ήταν υπερβολικά ομιλητικός, πάνω από γνωστές, επεκτατική στην επιρροή του? Ο ίδιος, σε την άποψή μου, εκδηλώνεται μια τάση προς perservation, πτήση ιδέες o (είναι δύσκολο να προσδιοριστεί)? ήταν σε θέση να φέρει πίσω στο θέμα, αλλά κινήθηκε γρήγορα σε άλλα θέματα? που εκδηλώνεται δυσκολία στην αναστολή υποκείμενη επείγοντα χαρακτήρα του και το σύμφωνο να οι συνθήκες που ο ίδιος βρέθηκε στο συνέντευξη με μένα? διάθεσή του, κατά τη γνώμη μου, ήταν νορμοθυμικοί αν επιρροή του ήταν επεκτατική? ο ίδιος ενέκρινε μια σειρά από συμπτώματα που μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι σύμφωνη με υπομανίας, δεν υπήρχε καμία απόδειξη της κατάθλιψης? ήταν έντονη, δίνοντας την εντύπωση ότι ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος για να έχουν προοπτική του κατανοητή από μένα? αρνήθηκε οποιοδήποτε ιδεασμό αυτοκτονίας, το σχέδιο ή πρόθεση? είχε μια σειρά από μεγαλειώδεις ιδέες για τις οποίες έχω περιορισμένα στοιχεία στο παρόν στάδιο και ως εκ τούτου τα συμπτώματα μπορεί να να ερμηνευθεί ως ενός απατηλού χαρακτήρα. Δεν είχα εκτελέσει επίσημη γνωστικές δοκιμές, όπως η φύση της συνέντευξης ήταν κάπως ανοργάνωτη και είχε ξεμείνει από χρόνο? Ικανότητά του για τη διορατικότητα και την κρίση, κατά την άποψή μου, ήταν σημαντικά μειωμένη λόγω της εκτελεστικής λειτουργίας του. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Δικαστικός επιμελητής 10η, Απριλίου του 2012 
ΓΝΩΜΗ 

Κατά τη γνώμη μου, όταν είδα ο κατηγορούμενος είχε εκδηλώνεται συμπτώματα συμβατά με σοβαρή εκτελεστική δυσλειτουργία προέρχεται από μια εγκεφαλική βλάβη που υπέστη το 1985, σε περίπου από 15 χρόνια, 108 ημέρες και 12 ώρες, όταν είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή της αδελφής 310 ημερών μεγάλα, Vanessa Camille Bayliss. Είναι πιθανό ότι πριν από αυτή την κάκωση της κεφαλής ήταν μια σχετικά υψηλή λειτουργία και ευφυή άτομο? Είναι επίσης πιθανό ότι η κυρίαρχη περιοχή της βλάβης του εγκεφάλου ήταν στην περιοχή του μετωπιαίου λοβού που έχει επηρεάσει ειδικά για την ικανότητά του να συμμορφώνεται συμπεριφορά του στην κοινωνική κανόνες, να αναστέλλουν τις απαντήσεις σε ορισμένες κοινωνικές καταστάσεις και σε κάποιο βαθμό, την ικανότητά του να τηρήσουν τη συμπεριφορά του σε κοινωνικές νόρμες, να αναστέλλουν τις απαντήσεις σε ορισμένες κοινωνικές καταστάσεις και σε κάποιο βαθμό την ικανότητά του να εκτιμήσουν και να κατανοήσουν τις επιπτώσεις της συμπεριφοράς του σε άλλους? για κλινική συνέντευξη φαίνεται να έχουν διατηρήσει ανέπαφη χωρητικότητα για τη μνήμη, τη γλώσσα, την αντίληψη, τη συγκέντρωση και την ευφυΐα? ως αποτέλεσμα αυτή η γνωστική δυσλειτουργία του, μπορεί αρχικά να αγνοηθεί από άλλους. 

Ωστόσο, φανερώνει μια σοβαρή γνωστική εξασθένηση στην ικανότητά του να τηρήσουν τη συμπεριφορά του σε κοινωνικές νόρμες? Κατά συνέπεια, δεν εκδηλώνεται αναπηρίας στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων του, την κοινωνική αλληλεπίδραση, την κοινωνική λογική και την κοινωνική σύμβαση? Είναι επιρρεπείς να γίνει απασχόλησε και συντηρητικό σε αφορά τους ειδικούς ιδέες που έχει, για να τους κρατήσει και να ερμηνεύσει το περιβάλλον του σε μια σχετικά συγκεκριμένα, σε σχέση με αυτές τις ιδέες? σημαντικό είναι ότι δεν έχει την ικανότητα να αναστέλλουν τις απαντήσεις του σε σχέση με την αντίληψη του τι θα γινόταν αν συμβαίνει στο περιβάλλον του, και ως εκ τούτου είναι severly διακυβεύεται στην ικανότητά του να τηρήσουν τη συμπεριφορά του? διατηρεί τη συναισθηματική ικανότητα να αισθάνονται aggrevied, θυμωμένος, κακό, όταν αντιμετωπίζονται, κατά την άποψή του, άδικα από τους άλλους (το οποίο υποψιάζομαι ότι είναι μια καθημερινή εμπειρία για αυτόν, λόγω της ασυνήθιστη παρουσίαση του). 

Η παρουσίασή του είναι παρόμοια με υπομανία στο ότι εκδηλώνεται πιέζονται ομιλία του, είναι ομιλητικός, επεκτατική, και overfamiliar με την κακή κοινωνική κρίση και θα μπορούσε να πληρούν τα κριτήρια για την υπομανία, ωστόσο υπομανίας τα συμπτώματά του δεν είναι κυμαινόμενο, αλλά είναι σχετικά ανθεκτικές και, επομένως, θα είναι πιο αναλογούν στους βλάβες ως συνέπεια της βλάβης του εγκεφάλου. 

Το αν ή όχι είναι απατηλή είναι μια δύσκολη αποφασιστικότητα t κάνει? Φανερώνει μεγαλοπρεπή πεποιθήσεις για τον εαυτό του ως έναν δισεκατομμυριούχο? Που δικαιολογεί δύσκολη συμπεριφορά του, που τον φέρνει σε τακτική επαφή με το νομικό σύστημα με την πεποίθηση ότι έχει ταλέντο σε σχέση με τα δύσκολα προβλήματα σε ανώτερα δικαστήρια, ότι αυτή η φαινομενική υποτροπής είναι αιτιολογημένη, [5:19], και ότι υπερασπίζεται τον εαυτό του θα είναι σε θέση να καθορίσει precedemt στο δικαστήριο? νιώθει τον εαυτό του στον εαυτό του να διώκονται από έναν αριθμό ατόμων που σχετίζονται με ένα πρόσωπο Rachel Michelle Piercey και πιστεύει ότι έχουν διάφορα άτομα, τουλάχιστον στο παρελθόν, συνωμότησαν εναντίον του στο παρελθόν, υποδηλώνουν μια διωκτικών παραληρητικές πεποιθήσεις? συνολικά αυτές οι πεποιθήσεις πιθανώς οδηγείται από μια απομείωση στην ορθολογική εκτίμηση των εμπειριών του, κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από ζημιές Μπράιαν. 

Ο ίδιος περιγράφει προέρχονται από ένα σχετικά δύσκολο υπόβαθρο της ανάπτυξης? Γονείς του χωρίζονται όταν ήταν σχετικά μικρά? Ανατράφηκε από τον άλλο, αλλά διατήρησε την επαφή του με τον πατέρα του? Αρνήθηκε την έκθεση σε ενδοοικογενειακή βία, sexua κακοποίηση ή σωματική κακοποίηση? [Δεν το έκανε πες μου μητέρα του mogadon, Serepax, valium, Tenuate dospan, μαριχουάνα και το αλκοόλ και bashed τα σκατά έξω από αυτόν και την αδελφή του? ή Vanessa είπε: «Θα περπατήσουμε (5,5 χιλιόμετρα κάτω από Chum Creek Road Healesville) σπίτι μαζί έτσι ώστε να φτάσω στο σπίτι μαζί ως μαμά δεν μπορεί να bash ένας από εμάς όσο αυτή μπορεί να bash δυο μας. "] αδελφή του [Vanessa] πέθανε όταν ήταν 16. [Λόγω της υπερύψωση του δρόμου Jerrawa Gunning Creek είναι γνωστή ως Hume Highway], ενώ ο ίδιος υποστηρίζει μια λογική σχολική πορεία υπάρχουν κάποια στοιχεία που να υποδηλώνουν αλλαγές στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις του? Έχει μια περιορισμένη ιστορία της σχέσης και κατά την άποψή μου, ίσως μια κακή απασχόληση ιστορία, αλλά εγώ δεν θα διαγνώσει μια διαταραχή personaility την παρουσίασή του, είναι πιθανό να οφείλεται σε τραύμα στο κεφάλι. 

Αρνείται οποιαδήποτε άλλα σημαντικά ιατρικά προβλήματα, αλλά δεν είχα επίσημα εξετάσει τον σωματικά. 

Το πιο σημαντικό στρεσογόνο παράγοντα που επηρεάζει την 'αυτόν κατά τη στιγμή που τον είδα σχετίζονται με την τρέχουσα φυλάκισή του και την αγωνία του στο είναι η αντίληψη ενός ακατάλληλου σχέση μεταξύ της πρώην φίλη του Angela Magnocavallo και κάποιος που έχει αντιληπτά ως νομικός σύμβουλος του Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Δικαστικός επιμελητής 10η, Απριλίου του 2012 

Τη λειτουργία του κατά τη γνώμη μου χειροτερεύει παραβλάπτεται ar4ea των διαπροσωπικών κοινωνικών και επαγγελματικών τομέων και αυτό είναι πιθανό ένα σταθερό χαρακτηριστικό και μακροπρόθεσμα. 

Παρατήρησα ότι υπάρχουν δύο περιόδους υποτροπής, στην περίοδο του 2008 και στη συνέχεια μια περαιτέρω περίοδο προσβάλλοντας το 2011. Με βάση, σε σχέση με όλα τα αδικήματα που θα έχουν υποστεί μια «διανοητική αναπηρία»? Ως συνέπεια της βλάβης του εγκεφάλου. Είναι απίθανο ότι η ψυχική δυσλειτουργία του κλονίσει σημαντικά την ικανότητά του να γνωρίζουν τη φύση και την ποιότητα της συμπεριφοράς του ήταν λάθος? Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραβατικής του (2008 και 2011) πνευματική μειονεξία του είχε ως αποτέλεσμα την ιδιότητά του για τον έλεγχο της συμπεριφοράς του ήταν σοβαρά κίνδυνο και για το υπόλοιπο που θα έχει στη διάθεσή του μια υπεράσπιση της «διανοητική αναπηρία». 

Ο Δρ Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Fellowship στο Ψυχιατροδικαστική (Καναδάς) 
Ανώτερος Σύμβουλος Ιατροδικαστική Ψυχίατρος 
Conjoint Senior Lecturer, UNSW 

Επικράτεια Αυστραλιανής Πρωτεύουσας Ανώτατο Δικαστήριο R v Δικαστικός επιμελητής 30ης Νοέμβρη 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Δικαστικός επιμελητής 
"Αυτό που είναι νέο είναι τα συμπτώματα της damege εγκεφάλου το οποίο υπάγεται στο 
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Διεθνή Ταξινόμηση των Handicap Αναπηρία απομείωσης. " 

Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Terrence Higgins 
"Είμαι εξοικειωμένος με τη διεθνή κατάταξη της απομείωσης, Αναπηρίας και χάντικαπ. Αθώος. 
10% των πολιτών έχουν απομείωσης σύμφωνα με τη διεθνή κατάταξη των Χάντικαπ Αναπηρία απομείωσης (1981) 

"QC Parker, Roger, Barrister-at-Law, (61 2 9221 3890), σελ. 127, Κεφάλαιο 7, προσκομίζοντας στοιχεία που να αποδείξει ή να αποκλείσει εγκεφαλική βλάβη, Brian βλάβη Ιατρο-νομικές πτυχές, Blackwell Press, Σίδνεϊ, (1994) . (My Φαίδρα συγκρότημα Philip W. Bates είναι η Γενική Επιμέλεια, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ και Sir Owen Dixon Chambers) 

"6. Την κλινική εικόνα σε εστιακή εγκεφαλική διαταραχή Lishman λέει σε σελ.16 ότι αυστηρά εστιακή εγκεφαλική βλάβη μπορεί να είναι υπεύθυνη για οξείες και χρόνιες αντιδράσεις ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. Λέει ότι μια μετωπική βλάβη μπορεί να προσδώσει διακριτικό αλλαγές της διάθεσης και την ιδιοσυγκρασία. Πιο χαρακτηριστικό είναι ένα disinhibition με expanisive overfamiliarity, αδιακρισία, overtalk [at] κότητα, παιδαριώδη ενθουσιασμό ή φράγκικα και punning κοινωνικές και ηθικές ελέγχου μπορεί να μειωθεί με την έλλειψη ανησυχίας fo το μέλλον και για τη συνέπεια των ενεργειών. αγενή αδιακρισίες και ασήμαντες πλημμελήματα μπορεί OCUR, ή ακαθάριστα λάθη της απόφασης όσον αφορά τα οικονομικά ή τις διαπροσωπικές θέματα. Μερικές φορές υπάρχει μια αξιοσημείωτη αδιαφορία, ακόμα και αναισθησία για τα συναισθήματα των άλλων. Επίσης η έλλειψη άγχους και διορατικότητα από την πλευρά του ασθενούς στη δική του ή την κατάστασή της. ανύψωση της διάθεσης είναι συχνά δει, δηλαδή και τα κενά και fatous ευφορία παρά μια πραγματική έξαρση η οποία επικοινωνεί με τον παρατηρητή. Σε άλλες περιπτώσεις, οι κύριες αλλαγές είναι η έλλειψη ΕΠΑΛ πρωτοβουλία, aspontaneity και μια βαθιά επιβράδυνση της ψυχοκινητικής δραστηριότητας. συγκέντρωση, την προσοχή και την ικανότητα να πραγματοποιήσει μια προγραμματισμένη δραστηριότητα Οι επηρεάζεται από αλλαγές σε σένα αλλά οι επιδόσεις στη δοκιμή της τυπικής νοημοσύνης είναι συχνά εκπληκτικά καλά διατηρημένο αφού οι ασθενείς δεν έχει εξασφαλιστεί. 

Παραπομπή: - Lishman, William Alwyn, Οργανική Psychiatry, η ψυχολογική Conssequences των εγκεφαλικών διαταραχών, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 
Αγαπητέ Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ 

Είναι υπέροχο να βλέπουμε την οδήγηση κόκκινο puegot σας. Ενώ landcruiser σας είναι σταθμευμένο σε 35 Anembo Street. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα χαρούν να εξηγήσει πόσο πρωκτού και του στόματος και κολπική επαφή που είχε με Angela Magnocavallo όταν YLY 777 ήταν σταθμευμένο διάρκεια της νύχτας σε 48 Anembo οδό Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO έχει περπατήσει πάνω στο σπίτι μου και μου είπε ότι έχει τάσεις αυτοκτονίας από τη στιγμή που διαπερνάται της πολλαπλά. Ή έχετε και τα δύο μου είπε "Θα έχουν μια σχέση." Εάν οδηγείτε οικογένειά μου περίπτωση βίας 10528-9 συνεργάτης CC2011 στην αυτοκτονία θα καλέσω για να χρεωθεί με υποβοήθηση και συνέργεια σε αυτοκτονία. Ή μήπως θα έρθει να μου πει ANGELA MAGNOCAVALLO έχει suicided από 18:15 16η Νοεμβρίου; Ή μήπως waiti για μία ώρα για να: - ή απειλούν να: - 
1. Χτύπα μου; 
2. Πάρτε τέσσερα άτομα να κάνουν ό, τι μπορούσαν για μένα; 
3. Για να με ρωτήσεις πώς θα αισθάνομαι για να σας βοηθήσει να εξασφαλίσει ANGELA MAGNOCAVALLO έχει 7 οργασμούς κάθε φορά που την πάρει στο κρεβάτι, όπως ξέρει ότι έχει 7 οργασμούς κάθε φορά που πηγαίνει στο Bede μαζί μου; Σε αντίθεση με εσάς, είμαι αρκετά ταιριάζει! 
4. Για να μου πείτε ANGELA MAGNOCAVALLO έχει αποβιώσει μετά τη λήψη ενός αμφεταμίνη (ταχύτητα) υπερδοσολογία όπως αισθάνεται ένοχος ή ντροπή; 

Καθώς δεν έχουν διεισδύσει σε ANGELA MAGNOCAVALLO για 9 μήνες με ρυθμό αμέτρητες οργασμούς την ημέρα, λόγω του εξαιρετικά ταιριάζει ικανότητά σας σύμφωνα με μένα από ό, τι ποτέ δεν θα απολαύσετε την αυξημένη ποιότητα της επικοινωνίας που έχει οδηγήσει σε ANGELA MAGNOCAVALLO αν θα με παντρευτεί, με την οποία ANGAELA MAGNOCAVALLO λέει "ναι" πριν δώσω ANGELA MAGNOCAVALLO επόμενο οργασμό της, μέχρι ANGELA MAGNOCAVALLO έχει τουλάχιστον 7. 

Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Terrence Higgins μπορεί να επικαλεστεί ANNE COLLAERY και παρόμοια στοιχεία πραγματικότητα να εξακριβώσει σας συνουσιάζονται αμέτρητες γυναίκες, ακόμη και 46 χρόνια junior, σας ακόμη και οι πελάτες ANAGELA MAGNOCAVALLO 30 χρόνια νεότερή σου, όταν εμφανίζονται σε δικαστές ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ DV 674 2011 και ο Αλέξανδρος MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER δικαστικός επιμελητής μπορεί να επιβεβαιώσει την αδυναμία σας να παρέχουν επτά οργασμούς σε ANGELA MAGNOCAVALLO σύμφωνα με μεγάλο εραστή χρόνο της, έμπιστος και solemate. 
Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Terr4ence Higgins δεν χρειάζεται 7 High Court, 4500 Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας Δικηγόρων και 800 χρόνια κοινής προηγούμενο νόμο που απαγορεύει σας από το να επιτρέπεται να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου για τον ύπνο με έναν πελάτη ANGELA MAGNOCAVALLO και να κοιμάται με τους πελάτες ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN defacto BARKERA δικαστικού επιμελητή, φίλη, ερωμένη, solemate και λαχανικών σύντροφος κήπο. Μια μητέρα από τα παιδιά μας. 

Με εκτίμηση 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER δικαστικού επιμελητή 

Υ.Γ. Θα χαρώ ΕΧΟΝΤΑΣ δηλώσατε πτωχό, χρωστάς 3 εκατομμύρια δολάρια και το μόνο που μετακινηθεί στη θέση 5 BROCKMAN STREET TO SAVE RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Βιογραφικό σημείωμα 
Ο Δρ Stephen Allnutt 
Μ.Β. Χρ., Β, FRCPC, FRANZCP 
Ψυχιατροδικαστική 
Επίπεδο 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Τηλέφωνο 0011 612 9929 2913 φαξ 0011 612 9929 2914 

Προσόντα 
Bachelor of Medicine, Stellensboch University, 1981, Νότια Αφρική. 
Licenitate του Ιατρικού Συμβουλίου του Καναδά, το 1988, στον Καναδά. 
Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Physicans του Καναδά, 1994. 
Υποτροφία στην ψυχιατρική από το Πανεπιστήμιο McMaster στον Καναδά, 1994. 
Ειδική εκπαίδευση στην ιατροδικαστική Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα, 1995. 
Μέλος της Βασιλικής της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας Κολέγιο Ψυχιάτρων, 2001, Αυστραλία. 

Εμπειρία 
Επισήμως εκπαιδευτεί ιατροδικαστική ψυχίατρος με 14 χρόνια, ιατροδικαστική εμπειρία. 
Part-time ιδιωτικό ιατροδικαστική πρακτική στο Σίδνεϊ. 
Senior Consultant στην ιατροδικαστική ψυχίατρος στο NSW Υπουργείο Υγείας. 
Έχει ενεργήσει ως ειδικός μάρτυρας σε υψηλότερες και τοπικά δικαστήρια? Σε ποινικές και αστικές υποθέσεις? Στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία? Τόσο στο δημόσιο όσο και ιδιωτικό χώρο. 

Πραγματογνωμοσύνη 
Διαπιστευμένος στην αξιολόγηση της μόνιμης ψυχιατρικής απομείωσης ΜΑΑ και Workcover. 
Πρόκληση, ψυχική βλάβη, επαγγελματική σεξουαλική, προσβάλλοντας / negligencfe και των ικανοτήτων. 
Τμήμα 33 fitness για τη διεξαγωγή δίκης, παραφροσύνη, αυτοματισμό, αισθητή ανεπάρκεια, ειδικό και γενικό πρόθεση. 
Εκτίμηση του κινδύνου για τη βία και την υποτροπή. 
Ειδικές ομάδες δράστη, όπως οι εμπρηστές, κυνηγούς, threateners και δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων. 
Αξιολόγηση και θεραπεία των ατόμων με ψυχικές ασθένειες που είναι έγκλειστοι. 

Θέσεις 
Σύμβουλος Ιατροδικαστική Ψυχίατρος, Ψυχιατροδικαστική Υπηρεσίες στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας (1995-1997) 
Αναπληρωτής Διευθυντής του AForensic Υπηρεσίες Ψυχιατρικής στο Όκλαντ της Νέας Zealnd (1997-2000) 
Διευθυντής των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας? Senior Εγκληματολογικών ψυχίατρος στο Long Bay Hospital (2000-2002) 
Ανώτερος σύμβουλος της NSW κράτος σε ολόκληρη Υπηρεσίες Διαμεσολάβησης του Δικαστηρίου από (2002-2003) 
Αναπληρωτής Διευθυντής τομέα της ψυχικής υγείας για την Υγεία Central Coast (2004) 
Currnetly κλινικός διευθυντής του κοινοτικού NSAW Εγκληματολογικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας (2005-2012) 

Βραβεία 
Αμερικανική Ακαδημία Εγκληματολογικών Επιστημών για την καλύτερη ερευνητική εργασία το 1995 για την εγκληματολογική ψυχιατρική εκπαιδευόμενο (1995) 
Χρυσό βραβείο NSW Premier για την εργασία με τις Υπηρεσίες της ΝΝΟ κράτος σε ολόκληρη Δικαστήριο Συνδέσμου (2003) 

Πριν από επαγγελματικές δεσμεύσεις 
Γραμματέας του ομοσπονδιακού τμήματος της Εγκληματολογικής Ψυχιατρικής του RANZCP. 
Μέλος της Ομάδας stering WorkCover για μόνιμη Ψυχιατρική Απομείωση. 
Μέλος της ΝΝΟ εκδηλώσεις Sentinel Υγείας, Ανθρωποκτονία Υπο-επιτροπής. 
Αναγνωρισμένος ως εμπειρογνώμονας σε παραβάτες του σεξ με το NSW Επιτροπή για Παιδιά και Νέους (κλινικό επίπεδο). 
Τρέχουσα επαγγελματικές δεσμεύσεις 
Παροχή εκθέσεις και συμβουλές για τις ιδιωτικές νομικές practioners, νομική βοήθεια, NSW Ψυχικής Υγείας, NSW Γραφείο Δημοσίων υπερασπιστές, Γραφείο του Διευθυντή της Γενικής Εισαγγελίας, NSW Parole συμβούλιο, NSW Corown Γραφείο Δικηγόρων. 
Εξεταστή για το RANCP. 
Αναγνωρισμένος ως εμπειρογνώμονας σε παραβάτες του σεξ με το NSW Επιτροπή για Παιδιά και Νέους (Επίπεδο Supervisor). 
Διοικητικού Συμβουλίου διορίζονται ψυχίατρο για κλινική Δικαστήριο της Νέας Νότιας Ουαλίας Παίδων. 
Μέλη του Τμήματος Διορθωτικές Επιτροπής Δεοντολογίας Υπηρεσιών. 
Μέλος της επιτροπής της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας Ακαδημία Ψυχολογίας, Ψυχιατρικής και του Νόμου. 
Συνδυασμένη Senior Lecturer στο UNSW. 
Μέλος της NSW Ψυχικής Υγείας. 

Ακαδημαϊκός 
Παρουσίασε μια κριτές συνέδρια στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες. 
Δημοσιεύθηκε σε έναν αριθμό των εγκληματολογικών θεμάτων στο περιοδικό αξιολόγησης από ομοτίμους και κεφάλαια βιβλίων....

No comments:

Post a Comment