Friday 4 October 2013

CROATIAN

Dr. Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forenzička psihijatrija 
Razina 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10. travanj 2012 

POVJERLJIVO 
Ured ravnatelja državnog odvjetništva 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
CANBERRA CITY ACT 2601 
Pozor: gđa Sian Jowit 
Telefon: 61 6207 5399 
Faksimil: 61 6207 5428 

Dragi gđa Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER ovršitelj 
DOB: 17:54 utorak, 25. kolovoz 1970 1 sat i 57 minuta kasnije GOUGH Whitlam zaprijetila blokirati OPSKRBA 
Vaš Reference: 201210593 

Uvođenje 

Hvala vam na vašem pismu od 25. siječnja 2012. Godine 

Vi zatražio da Vam pružiti psihijatrijsku izvješću u odnosu na accussed, Aleksandra Marcel Andre Sebastian Barker ovršitelj. Ovo izvješće predstavlja kliničku procjenu napravio s accussed na AMC 10. ožujka 2012 telefonski poziv je 27. ožujka 2012. Godine Svrha ovog izvješća je pružiti svoje mišljenje s obzirom na njegovo psihičko stanje u relevantno vrijeme navodnog ofending. 
On je bio optužen za niz kaznenih djela, uključujući manje krađe navodnog kaznenog djela za koje se dogodilo 27. studenoga 2008, a od travnja 2011 do prosinca 2011; nepravilnog korištenja uslugom hitne službe za navedeni prekršaj, daju lažnu uzbunu od požara i opasnosti za druge za navodno kazneno djelo, u suprotnosti je nalog za zaštitu obitelji, za navodno kazneno djelo, prijestup na prostorima za navodna kaznena djela. 
I ranije su dali izvješću od 27. ožujka 2012; ovo izvješće ispravlja pogreške u pisanju u tom izvješću. 

Uloga Povjerljivost i Pristanak 

Od samog početka sam objasnio da optuženi da sam bio psihijatar zatražite da Vam pružiti psihijatrijsku izvješću u odnosu na njegovo mentalno stanje. Objasnio sam mu da je svaka informacija mi neće biti povjerljivi i mogu biti dostupni široj javnosti trebao je biti raspisan javni natječaj na sudu. Razvio sam stajalište da je shvatio ovaj i pristao nastaviti. 

Davatelj br 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ovršitelj 10. travanj 2012 

Izvor informacija 
Pročitao sam kod vještaka za provođenje dijela pravilu 28 9C i dio 28A, pravilo 2 Poslovnika Okružni sud i suglasni da se prema tim zakonima. 
Imao sam priliku pregledati: 
1. Policija Izjava o činjenicama. 
2. Kazneno povijest. 
3, relevantni zakon poglavlje. 
4. Broj komunikacija Čini se pod uvjetom da mi je vas, koji su napisali optuženi. 

On je bio 41 u to vrijeme da sam ga vidio bio je zatočen u AMC, a on se ne viđa psihijatra ili psihologa redovito, on je bio jedan, a on nije uzimao lijekove. 

Klinička pitanja 

Od samog početka je to trebao biti navedeno da je optuženi je prezentacija bila neobična, on je nosio naočale, šešir, njegov učinak je bio intenzivan, a on očituje tlačni i brz govor, bio je teško prekinuti i hitna potreba da se sa mnom razgovarati o Angeli Magnocavallo i od početak je objasnio da je on i prije bio u nesreći motornih vozila, on je bio overfamiliar i perservated (povratka na istu temu više puta) i disinhibited. 

On započeli mi govori da je njegov odvjetnik Bernard Collaery je sudjelovao sa svojom djevojkom, da je Bernard Collaery bio prijatelj već 20 godina i da je bio odnos sa svojom djevojkom Angelom Magnocavallo, bio je tužan jer je to Bernard Collaery bio njegov odvjetnik, a da ima spolni odnos sa svojom djevojkom je neprofesionalno, Bernard Collaery je bio njegov susjed već 20 godina, a on je osjećao da mu je jako neugodno sigurni Angela Magnocavallo mu je rekao da je imala odnos sa svojim odvjetnikom. 

Jednom prilikom Bernard Collaery stupio na prilaznom putu i rekao mu da je on trebao udariti ga i tu na drugom prigodom Bernard Collaery došao i rekao mu da je Angela Magnocavallo ga voljeli, Bernard Collaery uvijek bio uključen u njegovu slučaju, on je zadržao vlasništvo Bernard Collaery uključeni jer on je bio uključen prije Bernard Collaery imao spolni odnos sa svojom djevojkom, koji je spavao u svojoj kući za 9 mjeseci. 

On je objasnio da je najbliža osoba u njegovom životu, Vanessa Bayliss (njegova sestra), ubijen je kada mu je bilo 15 godina, 108 dana i 12 sati stare u nesreći motornih vozila, što je vrlo traumatično za njega, on je bio u komi je kazao je nakon toga za oko četiri tjedna s gubitkom svijesti za četiri tjedna i slomio ruku, a on je izjavio kako je "15 godina, 108 dana i 12 sati" u vrijeme kad se to dogodilo. 

Potom je ponovno vratio na pitanje o tome kako je bio uzrujan zbog odnosa koji mu je uvjeren Angela Magnocavallo je imala s Bernardom Collaery, u ovoj fazi sam primijetio da se činilo da mi se prilično perserverative o ovom pitanju. 

Potom je otišao na navode da nakon nesreće, što je Ben je rekao da je patio "uzdignuće raspoloženje, smanjenu koncentraciju trajanja, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity i euforija", a on me uputio na knjigu o oštećenjima mozga izveo Blackwell Press i Lishman odnosi posebno na stranici 127.. 

On je otišao na govoriti o Vrhovnog suda Higgins, a zatim je otišao na govoriti o pitanjima okolnim World zdravih organizacija i što je zvučalo mi je kao dijagnostičkih kriterija za međunarodnu Classication za umanjenje vrijednosti invalidskom hendikep. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ovršitelj 10. travanj 2012 
U pokušaju da zadrži ga je fokusiran sam raspitivao o njegovom mentalnom stanju, on je rekao da je u vrijeme kad sam ga vidjela, raspoloženje mu je normalno, on je negirao euforiju ili depresiju, pomislio je njegova koncentracija je "dobar", a zatim je otišao na reći da me je čitati Bibliju u 14 dana od New Years Day i 14 siječnja 2012, a između 27 prosinca 2011 i 31. prosinca 2011.godine; da je i on pročitao 700 stranica knjige o tome što Biblija objašnjava, rekao je kad je pročitao, sve je mora napraviti je biti daleko od ometanja i on mogao usredotočiti na njegovo čitanje, a on je imao visoke razine energije, kao primjer je objasnio mi je da je vozio svoj bicikl iz "Canberri da Queanbeyan na kapetana stan Majora Creeku na Araluen Dolina a zatim se Moruya Heads ", a on je dobio Nelsona Mandele knjigu" put do slobode ", a to pročitao u petak navečer, subotom i nedjeljom, a zatim se vratio u Canberri biciklom, na udaljenosti od oko 452 km. 

Potom se pozvali natrag Bernard Cumacille i Gerrard Cumacille koji je rekao da je Mel Gibson je pravo ime, a on je pitao mene ako sam gledao ABC News. 

Potom je otišao na govorim o Davidu Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], koji je rekao je prvi rođak njegovog očuha, koji Davidovo pravo ime bilo Spitzer, on je tada bio tekstu Profesor Erica Bates i da ju je njezin suprug imao tumor na mozgu, a što su učinili u samoubilačkom paktu u 1989, on je govorio o majci Filipa W Batesa i Erica Spitzer je brat bio brat dr. George Spitzer kad je promijenio ime u Spicer (anglicised) naziv jer je bio GP. [On je igrao Scrabble s dr. George Spicer i pobijediti osvojio 2. igru.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher, a Barry Moore: "Australski probi tehnike" u Klabbers, Jan et al (urednici) Simulacija Igre na poboljšanje kompetentnosti za rad s složenosti, nesigurnosti i sukoba Vrijednost: (Pergamon); 

1. Philip Bates Datum prijema 1979. BCOM, dipl.iur; FACHSE; FACLM Hon. Područja prakse. Alternativno rješavanje sporova; Apelaciono; Trgovački; ​​Zajednički ... 
2. 1988, engleski, knjiga izdanje: Australski zdravlje i medicinsko pravo, novinar: u 1 / volumen Philip W. Bates, John C. Dewdney i CCH zdravlje i medicinskom pravu ... 

3. Početna · Sva izdanja; Ovo izdanje. 1990, engleski, Conference Proceedings izdanje: bolnica i medicinskih nepažnje tvrdi / Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Stvoritelj: Bates, Philip; Ispitanici:. Odgovornošću (zakon); odgovornošću (zakon) - Australija, Medicinski Sudska praksa - Australija - priručnici, priručnike i sl. Publika: Specijalizirana ... 

5. Traži. Početna; Ovo izdanje. 1994, engleski, knjiga izdanje: oštećenja mozga: medicinsko-pravni aspekti / Philip W. Bates, general urednik, Marco Migotto, sub-editor. 

On je rekao da je pronašao da nije kriv po mentalnog oštećenja 30. studenog 2011 [glavni sudac Terrence Higgins je Ujedinjeni narodi Svjetska zdravstvena organizacija Međunarodna klasifikacija Ispravak zakona invalidsku hendikep] i vratio se kući i nije bilo zabrana i Angela Magnocavallo prošao pokraj svog prebivališta svaki dan. [Angela Magnocavallo uživali sedam orgazama dvaput ili triput u mom Sealy devet mjeseci] [ja mogu Bill je 7.000.000 dolara po sedam orgazam paket] 

On je naveo da je Angela Magnocavallo bio njegov susjed, ha upoznao njezinu sestru u blizini autobusnog stajališta, a uveden je s njom u oko siječnja 2011, nije ju vidio tjedan dana, a tjedan dana kasnije imali su kavu, a zatim ušao u odnos, koji je trajao od veljače do listopada 2011. 
Od veljače do listopada 2011 on je imao intimni odnos s Angelom Magnocavallo; rekao ni u kojem trenutku je ona prekinuti odnos. 

Angela Magnocavallo mu je rekla da se brzina oko 10 godina i da je ona podržana je ubrzao navike koje imaju tri radna mjesta, kada je rekao da ju je da znači da je dobio novac za kupnju brzinu, on vjeruje da je Angela Magnocavallo lijevo Perth kako bi se izbjeglo budu uključeni u pravnoj stvari koja uključuje on dobavljač [probno]; je mislio da je to važno jer Angela Magnocavallo bi shvatili ga tellling o brzini navike i da je imao tri radna mjesta, da je u stvari, po njegovom mišljenju, ima posla. 

To nije bio do listopada 2011, kada Angela Magnocavallo je pogledana svoju "letterbox" cijeli i pročitati sve njegove pošta, ona je htjela pristupiti njegov račun povjerenje; je upoznala svog odvjetnika i javnog zagovaratelja; srela svog odvjetnika, Bernard Collaery, koji je prekršio tajnost klijenta, ona je pogledala kroz njegov mail, ona je ustanovljeno što je njegovo povjerenje. 

On je objasnio da onda opet prije toga je bio u nesreći motornih vozila i bio je u nesvijesti mjesec dana, a on je rekao da je sada mislio da je njegov zakonito pravo kao posljedica toga bila je "multimilijunsku dolara", a on nikada nije "sudjelovao" u njoj, jer on je bio u "Visokog suda"; je tužila tijelo Cestovni promet ne bi bio milijunaš, on će biti milijarder, jer je uveo dioda koja priznao svjetlo za Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler će imati 7 automobili me vozačem za ostatak mog života svaka nosi milijardi $ u prtljažniku za moj Savant] 

On je otišao na objašnjavati da je "znanstvenik" kad je bio 19, bio je offerred milijun dolara da kupi svoj FIRS ideju [Village Roadshow]; majčinog brata (stric [Wilfrid] Barker) ne samo da je dobio prijedlog Internationala Olimpijski odbor održati Olimpijske igre 2000, a zatim je podigao 2,6 milijarde dolara u medije i marketinških prava za Olimpijskim igrama u Sydneyu. 

[Sports Marketing i Management Suite 401, Level 4, 39-41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 9959 3466 61 2 2 9929 5218 Office Manger Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ovršitelj 10. travanj 2012 

Rekao je njegova majka njegovu ideju i ujak Barker rekao da je "multimilijunsku dolar ideja", dobio je računalo Commodore 64 u 1983, kada je imao 13 godina, on je programiran u osnovne i promatrati operativni sustav Microsoft disk je imao dva mjesta za datume , mjesec i godinu, da je u 1983 on je primijetio da je u 31. prosinca 1999 Datum će se promijeniti do 2000 taj je znao (1983) je potencijal za "Y2K problema", kazao je da svatko onda, nakon 14 godina, proveo novac programera bicikla u prevladavanju problema Y2K, izazvala svatko biti u mogućnosti uzeti zakonitu akciju protiv Microsofta, a on je zatim otišao na stanje je znao da je to 1983. [International Business Machines će mi platiti 3777000000000dolar odmah] [Microsoft će platiti mi 3777000000000dolar odmah] 

On je ukazao na niz imena na komad papira, jedan je bio "ovršitelj", on je naveo da ovrhovoditelj značilo "manje sudskim službenicima s policijske ovlasti", da je "Barker" značilo Crier suda ", rekao je da je, kao rezultat je Barker je popis ljudi u svim sudovima i kolonijama diljem svijeta su pozvani na Barker-ov popis. [ovršitelj je otišao iz Normandije u Englesku u 1066 s papinskoj buli postati kralj Engleske] [tražim papinskom Bull se će postati kralj Engleske, Kralj kraljeva i borave na vatikanskog Papinskog odgovaraju odmah, shvaćate li tko sam ja još?] 

On je tada objasnio da je njegov otac bio objavljen [odvezli smo] za Hamiltona za jednu godinu, koji je otišao na izboru Woomeri raketa i pješčane dine (u dobi od 10), ugledao sunce se odrazilo na nešto, on je slijedio odraz i pronašao kameni alat lova, shvatio je ovu opremljena je palac i prst savršeno, on je shvatio da je u dobi od 10 on je bio u tuđem dvorištu "", a stanarina za ovo mjesto će biti ogroman. 

On je tada objasnio da je njegov otac bio u Londonu te je "Bobby", a da je njegova majka djed (Billy Barker) bio je najduži u službi kao policajac u povijesti Australije, služeći između 1883 i 1931, u ovom trenutku je on mene pozvao čitati Slučaj R v ovršitelj 2011. [UN-IC IDH presedan] [ACTSC 214] 

Potom je spomenuo u prvom slučaju je pripremljen u Višem sudu, na 21 je ugovoreno da 
razvijati proizvode koji dopunjeni Scrabble, prvi slučaj da je u Višem sudu bio protiv Vrhovnog suda, koji je izvijestio o; ovaj slučaj zatraži svaki policijski komesar u Australiji da se obratite Canberra za Australian kriminal komisije biti uspostavljen. 

Kad mu je bilo 30 njegov ujak ga je pitao ako on radi u "MABO" slučaj, on nije pravnik, ali njegova obitelj zvala ovršitelj, a on odgovara njegov izazov obavljajući slučaj za aboridžinske čovjek je pripremio "Visoki sud Spisa" , kao rezultat svih veleposlanstava poduzela istragu pomoću međunarodno pravo, a zatim je "to" vratiti u svoju zemlju i na kraju nije bilo "Papinska Bill [Nobelovu nagradu za mir za Papina. 
Isprika u Kinu i Nobelovu nagradu za mir za Papinu ispriku Oceanije i Nobelovu nagradu za mir za UN pakta za 370 milijuna pravima autohtonih naroda] 

Često sam bio izgubio nit njegova računa-njegov brzi govor je teško za mene da prate i razumiju što je sa mnom komunicira. 

Pitao sam ga o tome Angele Magnocavallo, rekao je da je Angela Magnocavallo mu je pričala o svojoj navici brzine u listopadu 2011, čim je postao svjestan da se brzina Angela Magnocavallo dobio dobru ideju je da će ga prijaviti, a on nije bio u poziciji da povezati s nekim ko je brzinu jer on radi slučajeve u Visokom sudu. [Neću ga prijaviti, samo ga stavi na internetu u 72 jezika] 

Zbog navodne prijestupništva 

Vrijeđanje razdoblje studeni 2008 do oko prosinca 2011, on je naveo da je tijekom tog perioda vremena raspoloženje mu je dobro, on nije podrzavaju nikakve značajne simptome depresije, on je potvrdio adekvatan san, apetit, energiju, motivaciju, koncentraciju, samopoštovanje, on je zanijekao bilo interese, on je negirao suicidalne misli. 

Nije prihvaća nikakve perceptivne smetnje, kao što su glasovi, vizije, okusa, mirisa i poruka sa TV, radio ili novine u, on ne vjeruje da je bilo tko je planirala nauditi ili ubiti ga, on je zanijekao bilo kakvu vanjsku kontrolu. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ovršitelj 10. travanj 2012 

On je negirao da je u to vrijeme on je bio koristeći bilo droge ili alkohola. 

27. studenog 2008 

On je rekao da on nikada nije ukrao ništa, on je financijski sigurna, da je "čovjek" na newsagency odbio prodati ga markice; [postavljati svoje smeće] on je rekao da je vlasnik "je prilično ozbiljna užas da se pred Vrhovnim sudom "; on je tada kupio 1.000 dolara vrijedan markica na drugom mjestu; te noći uzeo sav vlasnika junk mail off na kioscima prozora i značajnih natpisa te ga bacio u kantu za smeće, jer je osjećao ne poštuje, a on je rekao da to nije krađa, imao nema namjeru trajno oduzeti mu, u toj fazi bio je 38 dnevni nasuprot trgovine, a on nije uzimao lijekove, a on se ne viđa psihijatra, on je radio za izgradnju slučajeva, objavio je podatke aroung zemlju o slučajevima koji uključuju nemarom glavni sudac Visokog suda jer je njegov odvjetnik zastupa mu kriminalne aktivnosti na Visokom sudu. 

14. travanj 2011 

On je otišao u policijsku postaju; imala juniorski osobu koja je uvijek smatrao da nije policijski službenik, pomislio je jedini način da se govori da je policajac bio napraviti telefonski poziv, a on je mislio da je ona juniorska volonter, on je napravio hitnog poziva jer je telefoniranje u "000" na njega, a on nije bio spreman staviti se s drskošću na Voden policijskoj postaji. 

14. lipnja 2011 

U lipnju 2011 on je bio 40 godina, živi u kući, a on nije uzimao nikakve lijekove psihijatrijsko; je proveo najveći dio te godine uklanjanja starih stabala iz njegova starog bloka sadnje različitih sjemenki i drveće, bio je prikupljanje ovih iz različitih mjesta; , kazao je tlo u Canberri je suho, tako je skupljao te za njegovo dvorište da pokrije tlo pa se nije mogao suha i on će imati više insekata aktivnost pod lišćem i povećati plodnost. 

U lipnju 2011 on je rekao da je imao list torbu, a on je bio u Canberri aveniji (na kiropraktičara), što je oko četiri ispunjena jedna tona [] pijeska vrećama s lišćem, a on je rekao da je zaradio gore lišće i rekao "čovjeka na teretana "da su listovi bili na strip prirode, upitao tu osobu, ako je smetalo ako je prigrabio se lišće i krenuo, a on je otišao u recepciji i pitao može li posuditi grablje, kada je otišao u su imali vrećicu kikirikija tamo i rekao da će biti više od svih listova u zamjenu za vreću od kikirikija, osoba koja mu je rekla da je samo za članove, optuženi predložio je postao član teretanu, a on je rekao da je ponašanje osobe je "neprijateljski i prijeteći da će ga", kazao je ta osoba imala pojma što je znao da su ilegalno pretvaraju svoje prostorije u teretani, kazao je ta osoba mu je rekao "ako ne ostavite ću pozvati policiju", tako da je optuženi rekao je kako će pozvati Hitnu pomoć, a on je uzeo četiri vrećice od lišća do kuće pokraj vrata, a zatim sakrili u kamp-kućicu, objasnio je da kada netko nazove hitnu pomoć, policija može čuti i, ako nazovete hitnu pomoć i on je zvao koja je obavijestila policiju o "problemu", a to je značilo da kada je policija stigla u teretani, a osoba koja bi trebala objasniti da je pozvana policija, jer čovjek je plasman u svoje lišće, ambulanta bi također razgovarati s čovjekom u teretani , nadajući se da policija i hitna pomoć će smiriti čovjeka u teretani prema dolje; hitna stiže bi ukazivalo da se bojao za svoju sigurnost (policija je ranije pucao osobu i natjerao ga da paraplegičar tako da je to za njega zaštitna), nakon što je policija dođe on ode u kino, a on je uhićen kasnije; su ga uhitili na dan kad je utrostručiti "000", nakon što su došli do njegove kuće i popeo se na stablo, on je naveo da je jedna od pregovaračkih dužnosnik je rekao da bi želio da ga upucati ali ne imati pištolj s njim dok je bio tamo kao negotiatior, naveo je on policija redovito mu prijetio, i penjanje stablo je njegova jedina sigurnost. [Narednik Adrian Obrtni 3260 & narednik Thomas Harry Hains 4928] 
[Moj odvjetnik Bernard Collaery odvjetnik - General Australian Army Special Air Serices talac pregovarač zazvonio mi je dok sam bio na stablo, pitao me hoću li doći dolje, ako narednik Adrian Kraft 3260 složili da nema njegovih 12 Australska savezna policija puca za penjanje na drvo biti vrlo javno smrtno ustrijeljen na Narrabundah trgovinama] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ovršitelj 10. travanj 2012 

7. srpnja 2011 

On je rekao Andrew Jones imao casfe, kad je povučete četiri vrećice od lišća cestom Andrew Jones tooted svoj rog, jer je on bio povlačenjem lišće niz cestu, on je vukao ostavlja zvanu Andrew Jones Cafe i rekao: "debeljko gdje ti želiš da ? pasti lišće ", Andrew Jones ranije tooted svoj rog i da je dobio zabranu pristupa protiv njega, nakon što je on dobio zabranu pristupa je Andrew Jones pozvao policiju rekavši da je prekršio zabranu približavanja, znao je da je policija uzimanje izjava Sudac će odbaciti iz suda koji je rekao da se dogodilo, tako da je Andrew Jones osjeća poniženim. 

2. kolovoz 2011 

On je služio poziv kršenje zabrana, jer mu je bio poziv da ga fotokopirati, on se popeo na drvo i dobio na prvom katu, a kroz prozor real estate agent, zabrana je rekao da nije mogao hodati u roku od 10 metara, tako se popeo na stablo kako bi se izbjeglo kršenje sudske zabrane i dao prijepise "Riječi vrijedan pisanja Place" i dao fotokopije te tada siđe požara izlaz, tako da nisu išli u roku od 10 metara od kafića, a 4. kolovoza 2011, njezin je otišao u duh i ljepota Slaon i dao im kopiju dokumenta, on je spavao u Duhu Beauty salonu, jer vrata nisu bila zaključana za zaštitu bijele robe od krađe, to je preko ceste, gdje je živio , 5. kolovoza 2011 on je dao dokument Dannyjevom pekare. 

Listopad 2011 

Između listopada 2011 i 14 studenog 2011, on je posjetio Angela Magnocavallo na brojnim prigodama; [ju je probio već devet mjeseci u svom sealy Posturepedic dajući joj sedam orgazam svaki prodor] on je rekao da ne razumije što se događa s njom, osim Bernard Collaery je posudio Angela Magnocavallo svoj automobil i plaćati za svoje gorivo, Angela Magnocavallo je rekao da će otići na umu da je htio razgovarati, pa je ostavio poruku rekavši "razgovor", a potom je došla policija i uhitila ga okolo zbog ometanja posjeda i služio ga s sudske zabrane, tako da nije mogao ići na Angela Magnocavallo. 

24. prosinac 2011 

Nasilje uhićeni Red je izvađen protiv njega Angela Magnocavallo i Bernard Collaery u listopadu / studenom 2011.godine; Angela Magnocavallo živjela u blizini njega, a on je sjedio u trgovinama u razgovoru s jednom od svojih susjeda, ona je bila 100 metara ga čine; Dućan je ispred svoje kuće, hodala na 50 metara od njega, on nikada nije otišao, on je sjedio tamo cijelo vrijeme, kad je prvi put vidjela njezin je rekao da njegov talijanski prijatelj "Dominic [Celestino], Bernard Collaery je shaging Angela Magnocavallo "; kad je došao blizu je znala da je u nesuglasju zaštite i imao je tri neovisne svjedoka kršenja reda. 

On je rekao da je Angela Magnocavallo napravio prigovor zbog toga što je "control freak", a pretpostavlja se da je to rekao Dominic [Celestino] i njegov prijatelj koji je njegov prijatelj je ševio Bernard Collaery, što je bio u tome što je on rekao je Bernard Collaery je ševio Angelu Magnocavallo i tako je bila netočna, rekao je napravio prigovor jer je bila ljuta da nije imala sposobnost da upravlja svojim faksova. [Svaka žena bi rado sedam orgazama] 

Angela Magnocavallo postavljeno kao uvjet da ona ne može ga posjetiti, pa je faksirao joj radno mjesto i napravio telefonske pozive o tome što je on mislio, objasnio je on bio u vezi s hter i on je komunicirao s njom, nije bilo zabrana služio na vrijeme. 
Ona je zatražila pisanu suglasnost za pristup njegovo povjerenje račun, on je dobio pismenu suglasnost, a to je poderao u četiri komada, ha otišao na WC, a ona ga je pokušao zaustaviti, Angela Magnocavallo je preko leđa i on je pokušavao zaustaviti joj, on je zanijekao bilo kakvu agresiju, on je negirao bilo kakve prijetnje, otišao je u svom radnom mjestu, a on je rekao da je ona izašla iz dvorane. [Ja samo dati ženama 7.000.000 dolara za trudnoću] 

[God Bless Bernard: Australski Aborigininal Zakon znači Bernard Collaery će ritualno probodena na smrt zbog zločina uzimanja drugog čovjeka djevojka] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ovršitelj 10. travanj 2012 
Ostala pitanja 

U 2011 on je nastavio postavljati omotnice iz: on ih objavili rekao da shires 659, 800 policijskih postaja i od 1000 hitnim službama mjestima, on je izjavio da je to učinio više (aludirajući na dokumentu pod uvjetom da mi na čelu Royal Military College of Australia - Duntroon), a on je rekao da više stranica otišao diljem zemlje više ljudi kontaktirao Duntroon se žale na činjenicu da je Australska savezna policija je postupak protiv Rachel Michelle Piercey za stvaranje lažne tvrdnje da je imao pištolj na glavu, a on Ponovio je da je to lažna tvrdnja. 
Rekao je glavni sudac Visokog suda, a on u međuvremenu postali prijatelji] [prijatelji i ovu stranicu postala dokaza u Vrhovni sud prošle godine. 
On je naveo da je Rachel Michelle Piercey bavilo; njegov život bio pod utjecajem nje, u vrijeme kada je on stavio slučaj u Višem sudu je bio uhićen od strane ljudi koji su htjeli da ga diskreditirati zato što je bio uhićen 60 puta za navoda da je imao tvar;. je da je uhićen od strane ljudi koji su htjeli da ga se diskreditira jer je postupak pred Visokim sudom protiv ljudi koji su neprestano bili urotu protiv njega [Rachel Michelle Piercey je odvjetnik Richard Refshauge bio angažiran od strane australskog Nacionalnog sveučilišta] 

Popis je poticao Rachel Michelle Piercey napraviti lažne optužbe i da svi ljudi na ovom popisu (dokument aludira) su međusobno komuniciranje, a on nije trenutno vjerujem da su još uvijek komunicira, ali su imali prije. 

No, on je vidio nepravdu u da je bilo zlostavljano od strane društva jer je imao oštećenje mozga. 
Između kolovoz 2011 studeni 2011 je poslao [faksirao] Angela Magnocavallo brojni faksova; Angela Magnocavallo bio njegov ljubavnik za 9 mjeseci, a on je mislio da je to bila "dobra komunikacija", on je izjavio da je općepoznato da nitko nikada ode van s prijateljima, pitao sam ga je li razumio Angela Magnocavallo odbio kontakt s njim i pitao ga je li razumio "ne" u smislu osobne odnose, a on je rekao "ne razumiješ tko sam ja, ja prihvaćam probleme Visoki sud, nastavio sam za njom jer je moralno je došao razgovarati sa mnom ". 
Prethodna Psihijatrijska, obitelj, medicinski i Ovisnost Povijest 

On je prvi put vidio psihijatrijsko 21. rujna 1992, kada je primljen u bolnicu Voden Valley pet dana, a on nije bio siguran što je dijagnoza, on je mislio da je "ništa", a on ne vjeruje da je ikad dobila nikakav konzistentan liječenje u tijeku od strane psihijatra. 

On je doživio nesreću motornih vozila u 1985 [Jerrawa Creek svetiti gdje je "nadvišenje u ceste je netočno jer je cesta bila dizajnirana za 30 godina ići kad ograničenje brzine bila niža"], kao što je već opisano, i rekao mi da je imao oštećenje mozga , a on nikada nije poduzela bilo kakve psihijatrijske lijekove, on nikada nije pokušala samoubojstvo, a on mi je rekao da je on imao neuropsihologijsko testiranje koje je pokazalo frontalnom režnju štetu. [New South Wales će mi platiti 7 milijarda dolara odštete odmah i 3777000000000dolar za ubojstvo moje sestre Vanessa Camille Baylissu 19-10-69 7-12-85] 

On je zanijekao znanje o obiteljskom poviješću mentalne bolesti. 
On nikada nije zlostavljao droge, što je pio, ali socijalno pio rijetko. 
On nikada nije bio s dijagnozom dijabetesa, visokog krvnog tlaka, raka, bolesti srca, epilepsije, konvulzija, meningitis, encefalitis, ozljeda glave, štitnjače ili hormonalne probleme. 
Zanijekao Antenatalno poteškoće; njegove misli njegove ključne točke su normalni, ali je rođen osam tjedna prerano. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ovršitelj 10. travanj 2012 

Postigao je 12 godina: on je rekao da nije imao problema učenja, on je bio iznad prosječan student, on je imao teško sklapa ili održavanje prijatelje, on je dobio na dobro s nastavnicima, a on nikada nije bio izbačen ili suspendiran, ali je naveo da je nakon nesreće postao izolirana od bliskih friendes i proveo značajan period vremena u bolnici Royal Canberri: on ne podržava memoriju ili značajne behaviourial problema. 

On je došao iz obitelji tri, bio je drugi najstariji, njegovi roditelji odvojeni, kada je imao 10, a on je doveo do njegove majke, ali je i dalje vidjeti svoga oca, on je negirao da su izloženi nasilju u obitelji, seksualno zlostavljanje ili fizičkog zlostavljanja , iako je došao iz ljubavi i podrške obiteljskom okruženju; [On nije da mi je njegova majka mogadon, serepax, Valium, tenuate dospan, marihuanu i alkohol i razbio govno od njega i njegove sestre, ili Vanessa je rekao: "Mi će prošetati (5,5 km niz drug Creek Road Healesville) dom zajedno, tako dođemo kući zajedno kao mama ne mogu bash jedan od nas koliko ona može bash nas dvoje. "] njegova sestra [Vanessa] umrla kada je imala 16 godina. [Zbog nadvišenjem u cestovnom Jerrawa Creek svetiti poznat kao Hume Highway] 

U odnosu na zapošljavanje on kao da se pomalo nejasne, on aludira se ofered milijun dolara [by Village Roadshow] U dobi od 19 i započinje svoju tvrtku, rekao je u službu "brojnih ljudi" u "privatnom sektoru", ali nije se činilo da je on mogao dati nikakve konkretne pojedinosti u vezi s tim. 

Njegov prvi odnos bio u godini, 11 i 12 za dvije godine, njegov sljedeći odnos je bio 12 mjeseci u 1997 i sljedeće odnos za 9 mjeseci s Angelom Magnocavallo. 
Dokumentacija pregled 

Tu je Izvješće dr. Jurja od 24. kolovoz 2003 u odnosu na njegovu fitness izjasniti, u ovom izvješću je pregledao mišljenja stranaka dr. Sidney Smith, dr. Greg Hugh i izvanredni profesor Cathy Pwen napomenuti da je dr. Sidney Smith ga je vidjela na 7. svibnja 1996 i mislio je imao dijagnozu maničnih epizoda, a na 14 siječanj 1999 je vidio dr. Greg Hugh koji je mislio da njegov dijagnoza da se "sporna", s obzirom na dijagnozu psihotičnih poremećaja zbog ozljeda mozga sa zabludama i poremećaj raspoloženja i također frontalnog režnja sindrom ali on je mislio da eventualno imala primarnu psihotični poremećaj, izvanredni profesor Kathy Owen ga je vidjela 12. listopada 1999, a vjeruje se da je patio od "Pseudologia Fantastica", odnosno stranački poremećaja te da je patio od simptoma frontalnog režnja štete, da je , tijekom vremena poboljšani razinu kognitivnih funkcija, ali blage kognitivne umanjenja dalje ističući da je pretrpio ozljede glave zatvorenu u 1985 Dr. George je stav da je organski mentalni poremećaj koji uključuje promjene u kognitivnim, raspoloženje i osobnost; bipolarnog afektivnog poremećaja i moguće dokaze o lažnom nereda i mješoviti poremećaj ličnosti u kontekstu njegove ozljede mozga, on je naveo da je on bio circumstancial, tangencijalno, te izrazio lude ideje s grandioznosti, jedva je izvukao dah tijekom intervjua, njegov utjecaj bio pozitivan i ljubazan, on je bio zaokupljen pitanjima povezanim s Visokog suda vjerujući Vrhovnog suda kako bi se nesposobni. [Na ravnoteže vjerojatnosti glavni sudac Robert French ne bi znali što je francuski pismo ili kako koristiti jedan kao što je on nema ovlasti inkvizitornom.] 

Došlo je izvješće od 23. srpnja 2004 dr. Jurja, istaknuo je u intervjuu koji je preselio iz predmeta na predmet, ali nema veze u različitim temama, a on je imao poteškoća nakon njegove asocijacije na navrata, on se očituje grandioznost i raspoloženje nadmorska visina, on je pronašao Nije ga teško izvući zaključke da je bio sumanuti, a on je mislio da je pretrpio duševne bolesti s raspoloženja disorer i udruga uz prethodnu šteta predstavljanja s frontalnog režnja štete. 

Došlo je izvješće Ray Lines, pripravnik psiholog, koji se od 11. studenoga 2004, koji je napomenuo da je prvi kontakt s njim 17. rujna 2004, a nije ga vidio sedam puta, a on je ostao fiksiran na pravnim pitanjima, a želja da se zajednički zakon, i stalno ga je obavijestio o svojoj oštećenja mozga, a on ga je predstavio s omotnicama koje sadrže njegove brojne dokumente, a on je bio zaokupljen li ili ne on je to pročitao, to je teško imati dva put razgovor kad se činilo da ga kontrolirati, a on pokušao da ga započeti raspoloženje stabilizirajući lijekove, ali da ne vidi potrebu, ona je osjećala da je bio u "ni na koji način spremni" da promijeni ponašanje vrijeđa, unatoč motivacije, to je upitno hoće li ili ne on bi pozitivno reagiraju na ne farmakoloških intervencija . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ovršitelj 10. travanj 2012 

Tu je izvješću od 17. lipnja 1995 by Ray Lines uz napomenu da je on nastavio baviti s gospodinom "ovršitelj", njegovo prisustvo je bilo zadovoljavajuće s tekućim teškoćama u terapijskom angažmana, pretjerana concept of self važnosti i osjećaj za pravo, narcisoidna osobina i ideje raskoš, bio je fiksiran na pravnim pitanjima, a on kao da imaju malo suosjećanja za druge, nije mogao vidjeti negativne posljedice na njegovo ponašanje, on je mislio pohađaju uslugu bio gubitak vremena, a on se nije činilo da se razmatra s promjenom njegove ponašanje. 

Došlo je izvješće datirano 29. svibnja 2006 dr. Juraj koji je i dalje vjerujem da je patio od organski mentalni poremećaj s većinom frontalnog režnja sindroma i organski poremećaj osobnosti obilježen reducirani cilj usmjerenih aktivnosti, emocionalnih sposobnosti, plitko i neželjene vedrinu (euforija, neprimjereno šaljivost ), razdražljivost i izljevi bijesa i agresije, a ne s obzirom posljedice ili društvene konvencije, istaknuo je da su simptomi mogu oponašati hypomania, ali njihov pravi zanos je bio odsutan, jer osoba koja nije prijavila osjeća pretjerano sretni, on je imao ograničenu sposobnost predviđanja socijalne ili pravne posljedice svojih postupaka. 

Došlo je izvješće datirano 29. svibnja 2008 dr. Juraj koji je ostao isti pogled. 

Došlo je izvješće datirano 29. svibnja 2009 dr. Jurja, koji je nastavio vjerovati da je imao dijagnozu organske osobnosti s frontalnom režnju sindroma i opisao u prethodnim izvješćima. 

Tu je dodatno izvješće dr. Jurja curom 7. kolovoz 2009, u toj fazi bio je pod mentalnog liječenja bi i Dr. George preporučuje da je stavljen na injekcijama lijekova u obliku Risperdal Consta 50mg, da ne vjeruje da je njegovo ponašanje će se promijeniti bez ova vrsta lijekova. 

Tu je Izvješće dr. Jurja od 29. travnja 2011.godine; pomislio ga nesposobnim da se izjasni. 

Tu je transkript postupku u predmetu Aleksandra ovršitelj od 16. rujna 2011 čini se da je gospodin ovršitelj se predstavljao tijekom ove rasprave u svom iskazu naveo da je neuropsihološkog testiranje i MR nalaz u skladu oštećenje mozga na lijevoj strani njegova mozga . 

Mentalno Status ispita 

Optuženi je ponašanje je u velikoj mjeri bio opisan na početku ovog izvješća, općenito je opravdano je zadržao, ali neobično odjevena, a on je govorio brzo s intenzitetom manifestira supresije govora, bio pretjerano pričljiv, tijekom poznato, ekspanzivna u njegov utjecaj, on je, u moj pogled, očituje sklonost perservation, let o idejama (teško je odrediti), on je bio u mogućnosti da se dovede natrag na temu, ali se ubrzo preselila na drugim temama, a on očituje poteškoća u sputavaju njegov temeljni hitnosti i to u skladu s okolnosti koje je našao u razgovoru sa mnom, raspoloženje mu, po mom mišljenju, bio euthymic iako je njegov utjecaj bio je prostran, on je potvrdio niz simptoma koji se mogu vidjeti da se u skladu s hipomanija, ne postoje dokazi depresije; on je bio intenzivan dajući dojam da je bio vrlo uznemiren da mu perspektiva razumije mene, on je zanijekao bilo kakvu suicidalna promišljanja, plana ili namjere, on je imao broj grandioznim idejama za koje sam imaju ograničeni dokazi u ovoj fazi, a time se simptomi mogli može se tumačiti kao o sumanutim prirode. Nisam obavljaju formalne probu kao priroda intervjuu pomalo neorganizirano i istekli vrijeme, njegova sposobnost uvida i procjene, po mom mišljenju, ozbiljno narušeno zbog njegove izvršne funkcioniranje. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ovršitelj 10. travanj 2012 
MIŠLJENJE 

Po mom mišljenju, kad sam vidio da je optuženi manifestira simptome koji ukazuju na ozbiljne izvršne vlasti s problemima koji potječe od ozljeda mozga je pretrpio u 1985, na APPROXIMATLY 15 godina, 108 dana i 12 sati, kada je sudjelovao u nesreći motornih vozila koji je tvrdio Život sestre 310 dana stariji, Vanessa Camille Bayliss. Vrlo je vjerojatno da je prije ove ozljede glave bio je relativno visok funkcioniranje i inteligentan pojedinac, to je vjerojatnije da prevladava područje oštećenja mozga bila je u području frontalnog režnja koja je utjecala upravo na njegove sposobnosti da se prilagode svoje ponašanje društvene norme, kako bi se spriječio odgovore na određenim društvenim situacijama iu nekoj mjeri, njegov kapacitet da se prilagode svoje ponašanje društvenim normama, da inhibira reakcije na određene društvenim situacijama iu nekoj mjeri njegova sposobnost da cijenimo i razumjeti utjecaj svog ponašanja na druge, na Klinički intervju čini se da je održavati netaknutu kapaciteta za pamćenje, jezik, percepciji, koncentraciju i inteligenciju, kao rezultat toga njegov kognitivna oštećenja mogu biti u početku previdi od strane drugih. 

No on manifestira tešku kognitivna oštećenja u njegovu sposobnost da se prilagode svoje ponašanje društvenim normama, pa su mu se manifestira invalidnosti na području svojih međuljudskih odnosa, socijalne interakcije, društvene rasuđivanja i društvenim konvencijama, a on je sklon postati zaokupljeni i perservative u u odnosu na specifične ideje koje on ima, da ih držite i interpretirati svoje okruženje u relativno konkretnom mode u odnosu na one ideje, važnije mu nedostaje sposobnost da inhibira svoje odgovore u odnosu na njegovo viđenje onoga što se događa ako se u svom okruženju, a time je severly ugrožena u svojoj sposobnosti da prilagode svoje ponašanje, on održava emocionalnu sposobnost da se osjećaju aggrevied, ljuti, povrijeđeni kada se tretira, po njegovom mišljenju, nepravedno prema drugima (što pretpostavljam je svakodnevno iskustvo za njega zbog njegovog neobičnog prezentacije). 

Njegova prezentacija je slična u hypomania da manifestira tlačni govor, je pričljiv, prostrano i overfamiliar s lošom socijalnom presude i on mogao zadovoljiti kriterije za hipomanija, međutim njegovi hypomanic simptomi nisu fluctuant ali su uporni i tako će biti više pripisati poremećaji koji su posljedica oštećenja mozga. 

Hoće li ili ne on je sumanuti je teško utvrđivanje t učiniti, on manifestira grandiozne uvjerenja o sebi kao milijarder, a on opravdava svoju tešku ponašanje koje mu donosi u redovitom kontaktu s pravnim sustavom u uvjerenju da ima talenata u odnosu na izazovnim pitanjima u višim sudovima, da je to očito vrijeđa je braniti, [05:19], te da je u brani on će biti u stanju uspostaviti precedemt na sudu, a on je sam osjeća da ga progone po broju pojedinaca koji se odnose na osobe Rachel Michelle Piercey i vjeruje da su različiti pojedinci imaju, barem u prošlosti, uroti se protiv njega u prošlosti, što ukazuje na progoniteljski delusional uvjerenja; ukupni ta uvjerenja su vjerojatno vođeni pogoršavanje u racionalne procjene svojih iskustava, vjerojatno potječe od Brian oštećenja. 

On opisuje kako dolazi iz relativno teškom razvoja pozadini, njegovi roditelji odvojeni, kada je on bio relativno mlad, on je doveo njegov drugi, ali održava kontakt s ocem, on je negirao izloženost nasilju u obitelji, zlostavljanja sexua ili fizičkog zlostavljanja, [On nije da mi je njegova majka mogadon, serepax, Valium, tenuate dospan, marihuanu i alkohol i razbio govno od njega i njegove sestre, ili Vanessa je rekao: "Mi ćemo hodati (5,5 km niz drug Creek Road Healesville) domaćin zajedno, tako dođemo kući zajedno kao mama ne mogu bash jedan od nas koliko ona može bash nas dvoje. "] njegova sestra [Vanessa] umrla kada je imala 16 godina. [Zbog nadvišenjem u cestovnom Jerrawa Creek svetiti poznat kao Hume Highway] dok je on podržava razumnu skolastiËku putanju postoji neki dokazi koji upućuju na promjene u svojim društvenim odnosima, a on ima ograničen odnos povijesti i po mom mišljenju, vjerojatno loša zapošljavanja Povijest, ali ne bih dijagnosticirati personaility poremećaja kao njegova prezentacija je vjerojatno zbog ozljeda glave. 

On poriče bilo drugih većih zdravstvenih problema, ali nisam službeno fizički ga ispitati. 

Najznačajniji stresor utječu na njega na vrijeme da sam ga vidio odnose na njegov trenutni zatvora, a njegov je stres na percepciju neprimjeren odnos između njegova bivša djevojka Angela Magnocavallo i netko tko je uočio kao njegov odvjetnik Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ovršitelj 10. travanj 2012 

Njegov rad u moj pogled severly je umanjena u ar4ea međuljudskih društvenih i profesionalnih domena i to je vjerojatno stabilna karakteristika i dugoročno. 

Primijetila sam da postoje dva razdoblja uvrede, na razdoblje u 2008, a zatim dodatno vrijeme za vrijeđanje u 2011. Na temelju toga, u odnosu na sva kaznena djela bio bi patnje "mentalna oštećenja", kao posljedica oštećenja mozga. Malo je vjerojatno da je njegova mentalnog oštećenja ozbiljno narušeno svoju sposobnost da zna priroda i kvaliteta njegovo ponašanje nije u redu, no u razdoblju od njegova kaznenog djela (2008 i 2011) njegova mentalnog oštećenja imao učinak da je njegova sposobnost upravljati svojim postupcima ozbiljno je ugrožena, a na vagu da će imati na raspolaganju mu obrana "mentalnog oštećenja". 

Dr. Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, zajedništvo u sudsku psihijatriju (Kanada) 
Viši savjetnik Forenzička psihijatrica 
Združeni viši predavač, UNSW 

Australian Capital Territory Vrhovni sud R v ovršitelj 30. studeni 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ovršitelj 
"Ono što je novo je simptomi moždanog damege spada pod 
Svjetska zdravstvena organizacija Međunarodna klasifikacija o umanjenju invalidskom hendikep. " 

Glavni sudac Terrence Higgins 
"Upoznat sam s Međunarodne klasifikacije oštećenja, invaliditeta i hendikepa. Nije kriv. 
10% od društva imaju umanjenju pod Međunarodnoj klasifikaciji Umanjenje invalidskom hendikep (1981) 

"Parker QC, Roger, odvjetnik-at-Zakon, (61 2 9221 3890), p.127, poglavlje 7, Adducing Dokazi se dokazati ili opovrgnuti oštećenje mozga, Brian Damage Medicinsko-pravni aspekti, Blackwell Press, Sydney, (1994) . (Moj Fedra kompleksu Philip W. Bates je general urednik, gostujući profesor, Sveučilište u Sydneyu i Sir Owen Dixon vijećima) 

"6. Klinička slika u AFocal cerebralnom poremećaj Lishman kaže, na str.16 strogo žarišna oštećenja mozga može biti odgovorna za akutni i kronični uspostav reakcije. On kaže da frontalnog lezija mogu prenijeti prepoznatljiv promjene dispozicije i temperment. Većina karakteristika je disinhibition s expanisive overfamiliarity, tactlessness, overtalk [at] iveness, djetinjasto uzbuđenje ili obešenjački i punning društvenih i etičkih kontrola može biti smanjena s nebrige fo budućnosti, a za posljedicu djelovanja. aseksualna indiscretions i sitni prekršaji mogu ocur, ili bruto pogreške u presudi s obzirom na financijske i međuljudski pitanjima. Ponekad postoji značajna nezainteresiranost, čak i okorjelost za osjećaje drugih. Jednako nedostatak tjeskobe i uvid na dijelu pacijenta u njegovom ili njezinom stanju. Visina raspoloženja često vidi, to i prazna i fatous euforije umjesto pravog ushićenja koja komunicira s promatračem. U drugim slučajevima glavni nedostatak promjene OPF inicijativa, aspontaneity i duboka usporavanje aktivnosti psihomotorni. koncentraciju, pažnju i sposobnost za obavljanje planirane aktivnosti umanjena prema tebi promjene ali i nastupima na testu inteligencije od formalnog često iznenađujuće dobro očuvana kada pacijenti je osiguran. 

Reference: - Lishman, William Alwyn, organski Psihijatrija, psihološki Conssequences cerebralne poremećaj, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish srijeda 16. studeni 2011 
Dragi Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY utaju poreza 

To je sjajno vidjeti vozite svoj crveni puegot. Dok vaš landcruiser je parkiran na 35. Anembo ulici. Nema sumnje da će uživati ​​u objašnjavanje koliko je analni i oralni i vaginalni odnos ste imali sa Angelom Magnocavallo kada YLY 777 bio parkiran preko noći na 48 Anembo Street Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO je prišao na moje mjesto, a mi je rekla da je samoubojstvo jer višestruki joj ušle. Ili ste i rekao mi "Ti su vlasništvo odnos." Ako vozite moju obitelj slučaj nasilja partner 10528-9 od CC2011 na samoubojstvo pozvat ću vas da se tereti za pomaganje i poticanje na samoubojstvo. Ili si došao da mi kaže ANGELA MAGNOCAVALLO je suicided strane 18:15 16. studenog? Ili ste waiti za sat na: - ili prijete: - 
1. Udari me? 
2. Get četiri osobe učiniti sve što su mogli kako bi mi? 
3. Da me pitaju kako bih se osjećala o pomoći da bi se osiguralo ANGELA MAGNOCAVALLO ima 7 orgazam svaki put kada ju odvesti u krevet jer zna da ima 7 orgazam svaki put kad ide u Bede sa mnom? Za razliku od tebe, ja sam prilično stati! 
4. Da mi reći ANGELA MAGNOCAVALLO je preminuo nakon što je amfetamin (speed) predoziranje kao ona osjeća krivnju ili sram? 

Kao što nisu prodrli Angela MAGNOCAVALLO za 9 mjeseci po stopi od bezbroj orgazama dnevno, zbog svoje iznimno sposobnim sposobnosti kao i po meni nego nikada nećete uživati ​​povišenu kvalitetu komunikacije koja je, pak Angela MAGNOCAVALLO hoće li se udati za mene, na koje ANGAELA MAGNOCAVALLO kaže "da" prije nego što sam vam dati Angela MAGNOCAVALLO njezin sljedeći orgazam, dok ANGELA MAGNOCAVALLO ima barem sedam. 

Glavni sudac Terrence Higgins može osloniti ANNE COLLAERY i slične stvari dokaz da se utvrdi da pariti mnoge druge žene, čak i 46 godina mlađi od čak ni ti klijenti ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 godina svoga junior, kada se pojavljuju u prekršajni sud DV 674 2011 i Aleksandar MARCEL Andre SEBASTIAN BARKER ovršitelj može potvrditi svoju nesposobnost davanja sedam orgazama s Angelom MAGNOCAVALLO po svog dugogodišnjeg ljubavnika, pouzdanik i solemate. 
Glavni sudac Terr4ence Higgins ne treba 7, 4500 Visoki sud Australije i Novog Zelanda odvjetnike i 800 godina običajnopravnim presedane vas zabranjuju od toga da bude dopušteno da prakticiraju kao odvjetnik za spavanje sa klijenta Angela MAGNOCAVALLO i spava s klijentima ALEKSANDRA Marcel Andre Sebastian BARKERA ovršitelj je de facto, djevojka, ljubavnica, solemate i povrtnjak suputnik. Majka naše djece. 

Srdačno vaš 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER ovršitelj 

P.s. Uživat ću da vas bankrotirao AS vi dugujete 3 milijuna dolara, a vi samo preselio u 5 Brockman ULICI spasiti RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO Box 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Kratka biografija 
Dr. Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forenzička psihijatrija 
Razina 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telefon 0011 612 9929 2913 Faksimil 0011 612 9929 2914 

Kvalifikacije 
Bachelor of Medicine, Stellensboch Sveučilišta, 1981, Južna Afrika. 
Licenitate od liječničkog vijeća Kanade, 1988, Kanada. 
Član Kraljevskog koledža liječnik koji Kanade, 1994. 
Zajedništvo u psihijatriji na Sveučilištu McMaster u Kanadi, 1994. 
Posebna obuka u forenzičke psihijatrije na Sveučilištu u Ottawi, 1995. 
Fellow of Royal Australije i Novog Zelanda College of Psihijatri, 2001, Australia. 

Iskustvo 
Formalno trenirao forenzičkog psihijatra sa 14 godina, forenzička iskustva. 
Honorarni privatni forenzički praksa u Sydneyu. 
Viši savjetnik u sudsku psihijatar na Odjelu za zdravstvo NSW. 
Djelovao je kao vještak u višim i lokalnim sudovima, u kaznenim i građanskim predmetima, u Kanadi, Novom Zelandu i Australiji, u oba javnog i privatnog areni. 

Ekspertiza 
Akreditiranih u procjeni stalnog psihijatrijskog umanjenju MAA i WorkCover. 
Uzročnost, duševne ozljede, seksualno profesionalna, vrijeđa / negligencfe i građanska kompetencija. 
Članak 33. fitness za suđenje, ludilo, automatizam, substancial umanjenja, namjenske i nenamjenske namjera. 
Procjena rizika za nasilje i recidivizma. 
Posebni prijestupnik skupine kao što podmetnut, stalkerica, threateners i seksualnim prijestupnicima. 
Procjena i tretman mentalno oboljelih osoba koji su zatvoru. 

Pozicije 
Konzultant Forenzička psihijatrica, forenzičke psihijatrije Usluge u Aucklandu, Novi Zeland (1995-1997) 
Zamjenik ravnatelja AForensic psihijatrije usluge u Auckland, Novi Zealnd (1997-2000) 
Direktor mentalno zdravlje usluge; Viši forenzična psihijatrica, na Long Bay Hospital (2000-2002) 
Viši savjetnik u NSW State širom suda za vezu Services iz (2002-2003) 
Vd ravnatelja Područje za mentalno zdravlje za zdravlje Central Coast (2004) 
Currnetly Klinička ravnatelj NSAW Zajednice forenzičke mentalno zdravlje usluge (2005-2012) 

Nagrade 
Američka akademija za forenzične znanosti za najbolji znanstveni rad u 1995 za forenzične psihijatrije pripravnik (1995) 
NSW Premijera Gold Award za rad s NSW State širom suda za vezu usluge (2003) 

Prošle Stručni obveze 
Sekretar Saveznog Odjela za sudsku psihijatriju RANZCP. 
Član grupe WorkCover Stering za Stalnog psihijatrijskog pogoršanja. 
Član NSW Zdravlje Sentinel događaja, ubojstva Pododbora. 
Priznata kao stručnjak u seksualnim prijestupnicima strane NSW komisije za djecu i mlade (Klinički Razina). 
Trenutni Stručni obveze 
Osigurati izvješća i savjete na privatnim pravnim practioners, pravnu pomoć, NSW mentalno zdravlje pregled tribunalom, NSW javne branitelja, Ured za ravnatelja državnog odvjetništva, NSW uvjetni otpust odbora, NSW Corown Odvjetnici Ureda. 
Ispitivač za RANCP. 
Priznata kao stručnjak u seksualnim prijestupnicima strane NSW komisije za djecu i mlade (Supervizor Level). 
Odbor nominirana za psihijatra NSW Dječjem suda klinici. 
Pripadnici Odjela za korektivne Services Etičkog povjerenstva. 
Odbor član Australije i Novog Zelanda akademije psihologije, psihijatrije i Zakonom. 
Združeni viši predavač na UNSW. 
Član od NSW mentalno zdravlje pregled sudom. 

Akademski 
Predstavila je parno usporedne konferencije u Australiji, Novom Zelandu, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama. 
Objavljeno na brojnim temama u forenzičkim stručnog recenziranja časopisa i poglavlja u knjizi....

No comments:

Post a Comment