Friday 4 October 2013

LITHUANIAN

Dr Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Teismo psichiatrijos 
5 lygis, Suite 506, 75 Miller Road, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefonas: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
Bal 10, 2012 

KONFIDENCIALI 
Biuro Valstybinių kaltinimų direktoriaus 
Rezervų banko pastatas 
GPO Box 595 
Canberra City AKTAS 2601 
Dėmesio: P. sian Jowit 
Telefonas: 61 6207 5399 
Faksas: 61 6207 5428 

Gerbiami MS Jowit 

RE: ALEKSANDR MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER antstolis 
Gimimo data: 5:54 antradienis 25TH Rgp 1970 1 valandą ir 57 minučių vėliau GOUGH Whitlam grasino boikotuoti TIEKIMO 
Jūsų identifikacinis: 201210593 

Įvadas 

Dėkojame už Jūsų laišką, sausio 25 d 2012. 

Jūs paprašė, kad aš pateikti jums su psichiatrijos ataskaitą, susijusią su accussed, Alexander Marcel Andre Sebastian Barker antstolis. Ši ataskaita atitinka klinikinį vertinimą, atliktą su accussed tuo AMC kovo 10 d 2012 telefono skambutis kovo 27 d 2012. Šios ataskaitos tikslas yra teikti nuomonę dėl savo psichinės būklės tuo metu tariamo ofending. 
Jis buvo kaltinamas dėl nusikaltimų, įskaitant nedidelius vagystės už tariamą nusikaltimą, kuris įvyko lapkričio 27 d skaičius 2008, o nuo balandžio 2011 iki iki 2011 m neprideramo pagalbos iškvietimo paslaugų už tariamą nusikaltimą, pateikia klaidingą signalą gaisro ir avarijos į kitų už tariamą nusikaltimą, pažeidžia apsaugin smurto orderį tariamo nusikaltimo, kaltes patalpose dėl tariamų nusikaltimų. 
Aš jau anksčiau pateikė ataskaitą, kovo 27 d 2012 m ši ataskaita taiso rašybos klaidų toje ataskaitoje. 

Vaidmuo Konfidencialumas ir Sutikimas 

Nuo pat pradžių aš paaiškinti apkaltino, kad aš buvau psichiatras prašo jums suteikti jums psichiatrijos ataskaitą, atsižvelgiant į jo psichikos būklę. Aš paaiškinau jam, kad bet kokia informacija man nebūtų konfidenciali ir gali būti prieinami plačiajai visuomenei, jeigu jis turi būti skelbiamas konkursas į Teismą. Aš manydama, kad jis tai suprato ir sutiko toliau. 

Teikėjas Nr 23951661 ABN 67 934 406 282 

Aleksandras Marcel Andre Sebastian Barker antstolės Bal 10, 2012 

Informacijos šaltinis 
Aš perskaičiau Ekspertų elgesio kodeksą dalies 28 taisyklės 9C ir dalis 28A, apygardos teismo taisyklių 2 taisyklės ir sutinkate būti saistomos šie kodeksai. 
Turėjau galimybę peržiūrėti: 
1. Policijos ataskaita faktais. 
2. Kriminalinės praeities. 
3, taikytina teisė skyriuje. 
4. Ryšių atrodytų jei man jums skaičius, kuris parašė kaltinamajam. 

Jis buvo 41 metu, kad aš pamačiau jį, jis buvo įkalintas į AMC; jis nemato psichiatrą ar psichologą reguliariai, jis buvo vienas, jis nebuvo vartojate vaistus. 

Klinikiniai klausimai 

Iš pradžių reikia konstatuoti, kad kaltinamasis pristatymas buvo neįprasta; jis dėvi akinius, skrybėlę, jo poveikis buvo intensyvus, jis pasireiškia spaudžiami ir greitą kalbą, jis buvo sunku nutraukti ir skubiai pasikalbėti su manimi apie Angela Magnocavallo ir iš pradžių paaiškino, kad jis anksčiau buvo iš motorinių transporto priemonių avarijos, jis buvo overfamiliar ir perservated (grįžti į tą pačią temą kelis kartus) ir disinhibited. 

Jis pradėjo pasakoti man, kad jo advokatas Bernardas Collaery buvo susijęs su savo draugei, kad Bernardas Collaery buvo draugas 20 metų ir kad jis buvo turintys lytinių santykių su savo draugei Angela Magnocavallo, jis buvo nelaimę, nes Bernardas Collaery buvo jo advokatas ir kad turintys lytinių santykių su savo draugei buvo neprofesionaliai; Bernardas Collaery buvo jo kaimynė 20 metų, jis manė, kad liūdina, kad jo tikri Angela Magnocavallo pasakė ji daro su savo advokatu santykius. 

Vieną kartą Bernardas Collaery sugrįžo į kiemą ir jam pasakė, kad jis turėtų Punch jį ir kad antrą kartą Bernardas Collaery atėjo ir pasakė Angela Magnocavallo jį mylėjo; Bernardas Collaery dar dalyvavo jo atveju, jis laikomas turintis Bernardas Collaery dalyvauja nes jis buvo įtrauktas prieš Bernard Collaery turėjo lytinių santykių su savo draugei, kuris miegojo savo namuose už 9 mėnesius. 

Jis paaiškino, kad artimiausias žmogus jo gyvenime, Vanessa Bayliss (jo sesers), buvo nužudyti, kai jis buvo 15 metų, 108 dienų ir 12 valandų amžiaus; motorinių transporto priemonių avarijos, jis buvo labai liūdna jam, jis buvo komos jis sakė po to apie keturias savaites sąmonės netekimo keturias savaites ir sulaužė ranką, jis teigė, kad jis buvo "15 metų, 108 dienų ir 12 valandų" tuo metu, kai tai atsitiko. 

Tada jis vėl grįžo į klausimą, kaip nusiminęs jis buvo apie santykius, kad jo tikri Angela Magnocavallo buvo, turintys su Bernard Collaery klausimu; šiame etape aš pabrėžė, kad jis man pasirodė gana perserverative šiuo klausimu. 

Jis nuvyko į teigti, kad po avarijos, jis Ben pasakė, kad jis patyrė "fasadas nuotaika, sumažėjęs koncentracijos trukmę, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity ir euforija", jis minimas mane knygos dėl smegenų pažeidimo išvedė Blackwell Spaudos ir Lishman nuoroda ypač 127 psl. 

Jis nuėjo į kalbėti apie Aukščiausiojo Teismo Higgins ir nuvyko į kalbėti apie klausimus, susijusius su Pasaulio sveikatos organizacija ir kas skambėjo man kaip diagnostikos kriterijų Tarptautinės Classication vertės sumažėjimo negalios Pranašumas. 
Aleksandras Marcel Andre Sebastian Barker antstolės Bal 10, 2012 
Mėgindamas išlaikyti jį dėmesio paklausiau apie jo psichikos būklės, jis sakė tuo metu, kai aš pamačiau jį, jo nuotaika buvo normali, jis paneigė euforija ar depresija; jis manė jo koncentracija buvo "geras" ir nuvyko į pasakyk man, kad Bibliją skaitė per 14 dienų nuo Naujųjų metų dienos ir 14 sausis 2012 ir tarp 27 gruodis 2011 ir 31 d 2011 m, kad jis taip pat skaityti 700 puslapių apie tai, ką Biblija aiškina knygos, jis sakė, kai jis skaitė, viskas, ką jis turi daryti buvo būti toli nuo trukdžių ir jis gali sutelkti dėmesį į jo svarstymo; jis turėjo aukštą energijos lygį, kaip pavyzdį jis paaiškino man, kad jis važiavo savo dviratį iš "Kanbera Queanbeyan kapitonams butas dur Creek į Araluen Slėnis ir tada Moruya vadovų "; jis gavo Nelsono Mandelos knygą" Kelias į laisvę "ir skaityti jį penktadienį vakare, šeštadienį ir sekmadienį, o tada grįžo į Kanbera dviračiu, apimanti apie 452 kilometrų atstumą. 

Tada jis refered atgal Bernard Cumacille ir Gerrardas Cumacille kas jis pasakė buvo Melo Gibsono tikrasis vardas ir jis manęs paklausė, jei aš žiūrėdavau "ABC News". 

Jis nuvyko į kalbėti apie David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070] kas jis pasakė, buvo pirmasis pusbrolis patėviu, kad Dovydo tikrasis vardas buvo Spitzer, jis buvo tada vadinama Profesorius Erica Bates, kad jai jos vyras turėjo smegenų navikai ir jie padarė per savižudžio pakto 1989, jis kalbėjo apie Philip W Bates ir Erica Spitzer mama buvo brolis buvo Dr George Spitzer brolis, kai jis pakeitė savo pavadinimą į Spicer (anglicised) pavadinimas, nes jis buvo GP. [Jis grojo Scrabble su Dr George Spicer ir ritmas laimėjo 2nd žaidimą.] 

1989 Bates, Erica; Elizabeth Christopheris ir Barry Moore: "Australijos repeticijoms priemonių" Klabbers Sau et al (redaktoriai) Modeliavimas Žaidimai apie kompetencijos tobulinimas Darbas su sudėtingumas, netikrumo ir vertės konfliktų: (Pergamo); 

1. Philip Bates leidimo naudoti 1979 metais. BCom; LAB; FACHSE; FACLM pagyrimu. Veiklos sritys. Alternatyvus ginčų sprendimas; Apeliacinis, Prekybos, dažni ... 
2. 1988, anglų, knygų leidimas: Australijos sveikatos ir medicinos teisė reporteris: in 1 tūrio / Philip W. Bates, John C. Dewdney ir CCH sveikatos ir medicinos teisės ... 

3. Pradžia · Visi leidimai; Tai leidimas. 1990, anglų, konferencijų leidimas: Ligoninių ir medicinos aplaidumo teigia / Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Sukūrė: Bates, Philip; dalykai:. Atsakomybė (teisė); Atsakomybė (teisė) - Australija; Medicinos praktika - Australija - Žinynai, vadovai ir kt auditorija: specializuota ... 

5. Paieška. Pradinis Tai leidimas. 1994, anglų, knygų leidimas: Brain Damage: medicinos ir teisiniai aspektai / Philip W. Bates, generalinis redaktorius; Marco Migotto, sub-redaktorius. 

Jis sakė, kad jis buvo pripažintas nekaltu psichinės funkcijos sutrikimu lapkričio 30 2011 [vyriausiasis teisėjas Terrence Higgins padarė Jungtinių Tautų Pasaulio sveikatos organizacijos Tarptautinė klasifikacija Vert negalios Pranašumas teisė] ir grįžo namo ir ten buvo sulaikyti tvarka ir Angela Magnocavallo vaikščiojo praeityje jo gyvenamąją vietą kiekvieną dieną. [Angela Magnocavallo padarė mėgautis 7 orgazmus du ar tris kartus mano Sealy devynių mėnesių] [galiu sąskaitą jos 7.000.000 $ už septynių orgazmas paketą] 

Jis teigė, kad Angela Magnocavallo buvo jo kaimynas, ha susitiko jos sesuo netoli autobusų stotelė ir buvo supažindintas su ja apie Sau 2011, jis nematė jos per savaitę ir po savaitės jie turėjo kavos ir tada įrašyti santykius, kuris truko nuo vasario iki spalio 2011. 
Nuo vasario iki spalis 2011 jis turėjo intymius santykius su Angela Magnocavallo, jis sakė nė viename taške ji padarė nutraukti santykius. 

Angela Magnocavallo jam pasakė, kad ji naudojama greitis apie 10 metų ir kad ji remia jis greičiau įprotis, turintys tris darbo vietas; kai ji pasakė tai jis paėmė ją reikšti, kad ji gavo pinigų, kad pirkti greitį, jis tikėjo, kad Angela Magnocavallo paliko Pertas, kad būtų išvengta įsitraukti į teisinius klausimus įtraukiant he tiekėją [demo]; jis manė, tai buvo svarbu, nes Angela Magnocavallo būtų įgyvendinta tellling jam apie greičio įpročių ir kad ji turėjo tris darbo vietas; kad iš tikrųjų, jo nuomone, ji buvo susijusios. 

Tai buvo ne iki spalio 2011, kai Angela Magnocavallo buvo atvertas savo "visą Letterbox" ir perskaityti visą jo paštu; ji norėjo pasiekti savo patikos sąskaitą; ji susitiko su savo advokatu ir viešojo pasisakant, ji susitiko su savo advokatu, Bernard Collaery, kuris pažeidė kliento konfidencialumą, ji atrodė per savo paštu, ji nustatoma kas jo pasitikėjimas buvo. 

Jis tada vėl paaiškino, kad anksčiau jis buvo motorinių transporto priemonių avarijos ir buvo be sąmonės per mėnesį, jis sakė, kad jis dabar pagalvojau, kad jo teisėtas teisė kaip to pasekmė buvo "milijardų dolerių", jis niekada "dalyvavo" į jį, nes jis buvo "High Court"; pareikšti ieškinį Kelių eismo tarnybą jis nebūtų milijonierius, jis būtų milijardierius, nes jis pristatė diodas, kuris pripažino šviesą MERCEDES BENZ - "Daimler Chrysler. [Mercedes-Benz - "Daimler Chrysler" turės 7 automobiliai vairuotoju man už mano gyvenimą ant kiekvieno $ mlrd boot mano Savant] 

Jis nuvyko į paaiškinti, kad jis buvo "mokslininkas", kai jis buvo 19 metų, jis buvo offerred milijoną dolerių pirkti savo eglės idėją [Village Roadshow]; mamos brolis (dėdė [Wilfrid] Barkeris) ne tik laimėjo pasiūlymą International olimpinis komitetas surengti 2000 olimpinės žaidynės, jis tada iškėlė žiniasklaidos ir rinkodaros teisių suteikimo Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse 2600000000 $. 

[Sportas rinkodaros ir vadybos Suite 401, 4 lygis, 39-41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Biuro Manager Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Aleksandras Marcel Andre Sebastian Barker antstolės Bal 10, 2012 

Jis papasakojo savo motinai savo idėją ir dėdė Barkeris sakė, kad buvo "milijonų dolerių idėja", jis buvo duotas Commodore 64 kompiuterį 1983 metais, kai jis buvo 13 metų, jis užprogramuotas pagrindinio ir laikytis "Microsoft disko operacinę sistemą turėjo dvi erdves datas , mėnesį ir metus, tai 1983 metais jis pastebėjo, kad gruodis 31, 1999 data, pasikeistų ir sudarytų 2000 ir taip jis žinojo (1983) iš potencialas "Y2K problema", jis teigė, kad visi tada 14 metų, praleido pinigų samdyti programuotojų įveikti Y2K problema, o tai sukelia kiekvienas galės priimti teisėtą ieškinį prieš "Microsoft", jis nuvyko į valstybės jis žinojo, tai 1983 m. [International Business Machines mokės man $ 3777000000000 iš karto] [Microsoft "mokės man $ 3777000000000 iš karto] 

Jis atkreipė dėmesį į pavadinimų ant popieriaus lapo numeris, vienas buvo "Antstolis", jis pareiškė, kad antstolis reiškė "nepilnametis teismo pareigūnas su policijos institucijos"; kad "Barker" reiškė Teismo šauklys ", jis pareiškė, kad, kaip Barker sąraše žmonių visuose teismuose ir kolonijų visame pasaulyje rezultatas buvo vadinamas Barker sąraše. [Antstolio išvyko iš Normandijos į Angliją 1066 metais su Popiežiaus tapti King of England] [reikalauju popiežiaus Bull būti tapti King of England, Karalių Karalius ir gyventi tuo Vatikano Popiežiaus komplektą iš karto, jūs suprasite, kas aš esu dar?] 

Tada jis paaiškino, kad jo tėvas buvo paskelbtas [mes nuvažiavome], kad Hamiltonas vieneriems metams, kad jis nuėjo į Woomera Rocket diapazonas ir smėlio kopų (bent 10 metų amžiaus), jis pamatė saulė, kurį atspindi nuo kažko, jis po atspindys ir rado akmeninį medžioklės įrankį, jis suprato, kad tai atitiko jo nykščio ir pirštų puikiai, jis suprato, būdamas 10, kad jis buvo kažkieno "kieme" ir šiai vietai nuoma būtų milžiniški. 

Tada jis paaiškino, kad jo tėvas buvo Londone ir buvo "policininkas", ir kad motinos senelis (Billy Barkeris) buvo ilgiausiai tarnauja Policininkas iš Australijos istoriją, tarnauja nuo 1883 ir 1931; šiuo metu jis paragino mane skaityti sprendimą byloje R prieš Antstolio 2011. [JT IC IDH precedentas] [ACTSC 214] 

Tada jis padarė nuorodą į Pirmuoju atveju jis parengtas High Court, bent 21 buvo sudaręs sutartį 
kurti produktus, kurie papildys Scrabble; Pirmuoju atveju jis padarė High Court buvo prieš Aukščiausiojo teismo, kuris apie kurį pranešama, šis atvejis paskatino kiekvienas policijos komisaras Australijoje susisiekti Kanbera už Australijos nusikalstamumo Komisijai turi būti nustatytos. 

Kai jam buvo 30 jo dėdė paklausė, ar jis darė "Mabo" atvejis, jis buvo ne teisininkas, bet jo pavardė buvo antstolės, jis atitiko savo iššūkį daro bylą aborigenų žmogui jis parengė "High Court Raštas" ; todėl visi ambasados ​​įsipareigojo tyrimus naudojant tarptautinę teisę, tada paėmė ", tai" atgal į savo šalį ir, galiausiai, buvo "Popiežiaus Billas [Nobelio taikos premija už popiežiaus. 
Atsiprašymas į Kiniją ir Nobelio taikos premija už popiežiaus atsiprašymą ir Okeanija Nobelio taikos premija už JT pakto dėl teisių 370 milijonų čiabuvių] 

Aš dažnai prarandama pokalbio jo sąskaitos-jo greitas kalbos buvo sunku man sekti ir suprasti, ką jis bendrauti su manimi. 

Aš paklausiau jo apie Angela Magnocavallo, jis pareiškė, kad Angela Magnocavallo papasakojo jam apie savo greičio įpročio spalio 2011 m akimirka jis sužinojo ji naudojama greičio Angela Magnocavallo turite gerą idėją jis ketino apie tai pranešti; jis nebuvo tokioje padėtyje, kad susieti su žmogumi, kuris padarė greitį, nes jis daro atvejus, High Court. [Aš neketinu apie tai, tiesiog įdėti jį internete 72 kalbomis] 

Sąskaitos tariamo įžeisti 

Įžeisti laikotarpis Lapkritis 2008 iki maždaug 2011 gruodžio, jis nurodė, kad per tą laikotarpį metu jo nuotaika buvo gera, jis nepatvirtino jokių reikšmingų depresijos simptomus, jis patvirtino pakankamas miego, apetito, energijos, motyvacijos, koncentracija, savigarbos, jis paneigė, interesus, jis neigė minčių apie savižudybę. 

Jis nepatvirtino jokių suvokimo sutrikimai, pavyzdžiui, balsų, vizijas, skonius, kvapus, pranešimai nuo televizoriaus, radijo ar laikraštį, jis netiki, kad kas nors buvo sąmokslo pakenkti arba jį nužudyti, jis neigė bet kokią išorinę kontrolę. 

Aleksandras Marcel Andre Sebastian Barker antstolės Bal 10, 2012 

Jis neigė, kad tuo metu jis buvo naudojant bet kokius narkotikus ar alkoholį. 

Lap 27, 2008 

Jis sakė, kad jis niekada pavogė ką nors, jis buvo finansiškai saugus, kad "vaikinas" ne newsagency atsisakė parduoti jam antspaudus; [rašyti savo šiukšles] sakė jis savininkas, kad jis "buvo gana rimtas šiukšlės turi būti prieš Aukščiausiojo teismo ", jis tada nusipirkau $ 1000 verta antspaudų kitur, kad naktį jis paėmė visą savininko junk mail off NEWSAGENTS langų ir signage taip pat ir išmetė jį į šiukšlių dėžę, nes jis manė disrespected, jis sakė, kad tai buvo ne vagystė, jis turėjo neketina visam laikui atimti, tuo metu jis buvo 38 gyvenimo priešais parduotuvę, jis nebuvo vartojate vaistus, jis nebuvo matyti psichiatras, dirbo statyti bylas; jis paskelbė informaciją aroung šalį apie bylas, susijusias su neatsargumą vyriausiasis teisėjas High Court, nes jo advokatas buvo jam atstovaujančio nusikalstamos veikos, High Court. 

Bal 14, 2011 

Jis nuėjo į policijos nuovadą, turėjo jaunesniojo asmuo, jis manė, buvo ne policijos pareigūnas, jis manė, kad vienintelis būdas pasikalbėti su policijos pareigūnui buvo skambinti, jis manė, ji buvo jaunesnysis savanoris, jis padarė skambinti pagalbos tarnyboms nes telefonu "000" ant jo, jis nebuvo pasirengęs taikstytis su tuo woden policijos nuovadą akiplėšiškai. 

Birželis 14, 2011 

2011 birželio jis buvo 40 metų amžiaus, gyvena namuose, jis nebuvo vartojant bet kokį vaistą, psichiatrijos, jis praleido didžiąją tų metų dalį šalinant senų medžių iš savo seno bloko sodinimo skirtingų kultūrų sėklos ir medžiai, jis rinko juos iš įvairių vietų; sakė jis Kanberoje pagrindas yra sausas, kad jis rinko jų savo kieme padengti žemės, todėl negavau sausas ir jis turės daugiau vabzdžių aktyvumą po lapais ir padidinti derlingumą. 

2011 birželio sakė, kad jis turėjo lapų maišelį, jis buvo Canberra Avenue (bent Kręgarz); jis užpildytas apie keturis vienas tonų [smėlio] maišus su lapais, jis sakė, kad jis raked lapus ir pasakė: "Žmogus ne Gym ", kad lapai buvo nuo gamtos juostos, jis paprašė šį asmenį, jeigu jis bendraminčių, jei jis raked lapus ir juos paėmė, jis nuvyko į registratūroje ir paklausė, ar jis galėtų skolintis rake; kai jis ėjo jie turėjo maišelį riešutų ten ir sakė, kad jis bus daugiau nei visų mainais už riešutų maišelį lapai; žmogus jam pasakė, kad tai buvo tik nariams; apkaltino pasiūlė jam tapti sporto narys, jis sakė, kad jo elgesys buvo "priešiškas ir pavojingas jam", jis pasakė: šis asmuo neturėjo idėja, jis žinojo, kad jis neteisėtai konvertuoti savo patalpas į sporto salę, jis sakė, kad tai žmogus jam pasakė, "jei jūs neturite palikti aš skambinti policijai", todėl kaltinamasis sakė, kad jis būtų iškviesti greitąją pagalbą, jis paėmė keturis maišus lapų namuose šalia durų ir tada pasislėpė karavanas; paaiškino, kad kai kas nors skambina greitosios pagalbos, policijos galima išgirsti tai, kaip gerai, paskambinus greitosios pagalbos jis taip pat buvo raginama pranešdama apie "problemos" policiją tai reiškė, kad kai policija atvyko į sporto salę ir asmuo turės paaiškinti, kad policija buvo vadinamas, nes vyras buvo Amfiladowy jo lapai; greitosios pagalbos taip pat kalbėti su vyru salėje , jis tikisi, policijos ir greitosios pagalbos būtų nuraminti vyro salėje pūkų; greitosios pagalbos atvykimo tai rodo, kad jis bijojo dėl savo saugumo (policija anksčiau nušautas žmogus ir padarė jį paraplegikų todėl tai buvo apsauginiai jam), po policija atėjo jis nuvyko į nuotraukas ir jis buvo suimtas vėliau, jie suėmė kitą dieną jis trigubai "000", kai jie atėjo į savo namus ir pakilo į medį, jis pareiškė, kad vienas iš derybų pareigūno sakė jis norėtų šaudyti jį bet ne turėti savo ginklą su juo, nes jis buvo ten, kaip negotiatior, jis pareiškė, policija nuolat grasino jį ir laipioti medis buvo tik jo saugumą. [Seržantas Adrian Craft 3260 & Seržantas Haris Tomas Hains 4928] 
[Mano advokatas Bernardas Collaery prokuroras - generalinis Australijos armija Specialusis Oro serices įkaitais derybininkas paskambino man nors buvau į medį ir paprašė mane, jei aš norėčiau kibti jei Seržantas Adrian Kraft 3260 sutiko neturėti jo 12 Australijos federalinės policijos šaudyti laipioti medis būti labai viešai mirtinai nušautas ne Narrabundah parduotuvėse] 

Aleksandras Marcel Andre Sebastian Barker antstolės Bal 10, 2012 

Liepa 7, 2011 

Jis sakė Andrew Jonesas turėjo casfe; kai jis buvo vilkdami keturis maišus lapų žemyn kelio Andrew Jonesas Rinkas savo ragą, nes jis buvo vilkdami lapai žemyn kelio, jis nutempė palieka palikti Andrew Jones Cafe ir pasakė: "Dručkis kur norite man "? upuść lapai", Andrew Jonesas anksčiau Rinkas savo ragą ir turėjo gavo suvaržyti, kad prieš jį; kai jis gavo suvaržyti, kad jis Andrew Jonesas iškvietė policiją teigdama, kad jis sulaužė suvaržyti, kad jis žinojo, kad policijos atsižvelgiant pareiškimą magistrato būtų atmesti šį teismą, kuris sakė jis įvyko, ir todėl Andrew Jonesas jautėsi pažeminti. 

Rgp 2, 2011 

Jis buvo įteiktas šaukimas pažeidimo sulaikyti tvarka, nes jis buvo įteiktas šaukimą jis kopijuojami jį, jis užlipo į medį ir pateko į pirmame aukšte ir per nekilnojamojo turto agentas lange; sulaikyti siekiant sakė, kad jis negalėjo vaikščioti per 10 metrų, todėl jis pakilo į medį, kad būtų išvengta viršyta suvaržyti, kad ir davė kopijas į "Žodžiai Worth Rašymas Place" ir davė kopijas, jis nuvyko žemyn gaisro išeiti, todėl jis nėjo per 10 metrų kavinė ir rugpjūčio 4 d 2011 ji nuvyko į Dvasios ir Grožis Slaon ir davė jiems dokumento kopiją, jis miegojo Dvasios grožio salone, nes durys buvo neužrakintos apsaugoti balta prekės gali būti pavogtas, tai buvo virš kelio, iš kur jis gyveno ; apie 5 rugpjūtis 2011 jis davė dokumentą Danny kepykla. 

Spalis 2011 

Nuo spalio 2011 iki 14 Lap 2011, jis aplankė Angela Magnocavallo daug kartų; [jis įsiskverbė į ją devynis mėnesius savo Sealy Posturepedic suteikiant jai septynias orgazmą kiekvieną skverbtis] sakė, kad jis nesuprato, kas vyksta su ja, be to Bernardas Collaery buvo skolinimo Angela Magnocavallo savo automobilį ir mokėti už savo kurą; Angela Magnocavallo pasakė, kad palikti pastabą, jei jis norėjo kalbėti, todėl jis paliko raštelį "kalbėtis" ir tada policija atėjo aplink ir suėmė jį už kaltę ir tarnavo jį su suvaržymo tam, kad jis galėtų ne eiti į Angela Magnocavallo. 

Grd 24, 2011 

Sulaikytas Smurtas ordinas buvo paimtas prieš jį Angela Magnocavallo Bernard Collaery spalio / lapkričio 2011 m Angela Magnocavallo gyveno prie jo, jis sėdėjo prie parduotuvės kalbėtis su vienu iš savo kaimynės, ji buvo 100 metrų suformuoti jam; parduotuvė buvo priešais jo namus ji ėjo 50 metrų nuo jo, jis niekada paliko, jis sėdi ten visą laiką, o kai jis pirmąkart mačiau jos jis tarė savo Italijos draugų "Dominic [Celestino] Bernard Collaery buvo shaging Angela Magnocavallo ";, kai ji priartėjo, jis žinojo, kad ji buvo pažeidžiant apsaugos orderį ir jis turėjo tris nepriklausomus liudija nutarties pažeidimą. 

Jis sakė, kad Angela Magnocavallo pateikė skundą, nes ji buvo "kontrolės beproti" ir buvo laikoma, kad jis sakė, Dominic [Celestino] ir jo draugas, kad jo draugas buvo shagging Bernard Collaery, tai buvo tai, kad jis sakė Bernardas Collaery buvo shagging Angela Magnocavallo ir kad ji buvo neteisinga; pasakė, jog ji pateikė skundą, nes ji supyko ji neturėjo galimybės kontroliuoti savo faksogramas. [Kiekviena moteris mielai 7 orgazmus] 

Angela Magnocavallo padarė sąlyga, kad ji negalėjo apsilankyti pas jį, todėl jis siunčiamas faksu savo darbo vietą ir padarė telefono skambučius apie ką jis galvoja, jis paaiškino, jis buvo su hter santykius ir jis buvo bendrauti su ja, nebuvo suvaržyti įsakymą metu. 
Ji paprašė raštišką sutikimą naudotis jo patikos sąskaitą; jis gavo rašytinį sutikimą ir sudraskė jį į keturias dalis, ha nuėjo į tualetą ir ji bandė jį sustabdyti; Angela Magnocavallo baigėsi atsilieka ir jis bando sustabdyti ją, jis neigė bet kokį agresijos, jis neigė bet kokių grasinimų, jis išvyko į savo darbo vietą, jis sakė, kad ji išėjo iš posėdžių salės. [Galiu tik suteikti moterims 7.000.000 $ nėštumo] 

[God bless Bernardas: Australijos Aborigininal įstatymas reiškia Bernardas Collaery bus rituališkai perskrodę mirties bausme už nusikaltimą imtis kito vyro draugei] 

Aleksandras Marcel Andre Sebastian Barker antstolės Bal 10, 2012 
Kiti klausimai 

2011 jis ir toliau rašyti vokus laikas: jis paskelbtas juos pasakė 659 Shires, 800 policijos nuovadose ir iš 1000 Avarinių tarnybų vietose; jis pareiškė daugiau jis tai padarė (užuominos į dokumentą jis pateikė man vadovauja Royal Military College of Australia - Duntroon), jis sakė, kad daugiau puslapių nuėjo visoje šalyje daugiau žmonių kreipėsi Duntroon skųstis apie tai, kad Australijos federalinė policija turėjo bylą Rachel Michelle Piercey už melagingą teiginį, kad jis turėjo ginklą į galvą, jis pakartojo, kad tai buvo klaidingas teiginys. 
Jis sakė vyriausiasis teisėjas High Court ir jis nuo to laiko tapo [draugai] draugai ir šis puslapis tapo įrodymų Aukščiausiojo Teismo pernai. 
Jis teigė, kad Rachelė Michelle Piercey buvo išnagrinėta, jo gyvenimas buvo paveikta jos, tuo metu, kai jis, bylą High Court jis buvo suimtas žmonių, kurie norėjo jį diskredituoti, nes jis buvo suimtas 60 kartus įtarimų kad neturėjo cheminę medžiagą;. jis buvo suimtas žmonių, kurie norėjo jį diskredituoti, nes jis turėjo bylą High Court prieš žmones, kurie buvo nuolat sąmokslą prieš jį [Rachel Michelle Piercey advokatui Richard Refshauge buvo pasamdytas Australijos nacionalinio universiteto] 

Sąrašas sukurstė Rachel Michelle Piercey kad jis duotų melagingus tvirtinimus ir, kad visi šiame sąraše (dokumentas užsiminė) žmonės bendrauti tarpusavyje; jis šiuo metu tiki, kad jie vis dar buvo bendrauti, bet jie turėjo anksčiau. 

Bet jis buvo matyti neteisybę, kad jis buvo terorizuojama visuomenei, nes jis turėjo smegenų pažeidimą. 
Tarp rugpjūtis 2011 lapkritis 2011 jis nusiuntė [faksu] Angela Magnocavallo daug faksai Angela Magnocavallo buvo jo meilužė 9 mėnesius, jis manė, kad tai daryti buvo "geras susisiekimas", jis pareiškė, kad tai buvo žinoma, kad niekas kada nors išėjo su draugais, aš paklausiau, ar jis suprato Angela Magnocavallo atsisakė kontaktą su juo ir paklausiau, ar jis suprantamas "ne", kalbant apie asmeninių santykių, jis pareiškė: "Jūs nesuprantate, kas aš esu, aš imtis klausimus High Court aš ir toliau laikytis jos, nes ji moraliai atėjo pasikalbėti su manimi. " 
Ankstesnis psichiatrų, šeimos, medicinos ir narkologijos Istorija 

Jis pirmą kartą pamačiau psichiatrijos rugsėjo 21 d 1992 metų, kai jis buvo paguldytas į woden Valley ligoninės penkias dienas, jis nebuvo tikras, ką diagnozė, jis manė, kad "nieko", jis netiki, jis kada nors gavo bet nuosekliai vykdomą gydymą ir psichiatro. 

Jis patyrė motorinių transporto priemonių avarijos 1985 [Jerrawa Creek Gunning kur "Pakrypimas kelių yra klaidingas, nes kelias buvo suprojektuotas 30 metų eiti, kai leistinas greitis buvo mažesnis"], kaip jau aprašyta, ir man pasakė, kad jis turėjo smegenis ; jis niekada nesiėmė jokių psichiatrijos vaistus, jis niekada bandė nusižudyti, jis man pasakė, jis turėjo Neuropsichologiniai bandymų kuri parodė, priekinės skilties žalą. [Naujasis Pietų Velsas mokės man $ 7000000000 kompensaciją iš karto ir $ 3777000000000 žudyti mano sesuo Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 7-12-85] 

Jis neigė žinias apie šeimos istorija psichikos liga. 
Jis niekada kvaišalų, jis gėrė socialiai bet gėrė retai. 
Jis niekada nebuvo diagnozuotas diabetas, aukštas kraujo spaudimas, vėžiu, širdies ligomis, epilepsija, traukuliai, meningitas, encefalitas, galvos trauma, skydliaukės ar hormoninių problemų. 
Jis neigė nėščiųjų sunkumų; jo minties jo etapai buvo normalus, bet gimė aštuonių savaičių per anksti. 

Aleksandras Marcel Andre Sebastian Barker antstolės Bal 10, 2012 

Jis pasiekė metai 12: jis sakė, kad jis neturėjo mokymosi sunkumų, jis buvo didesnis nei vidutinis studentas, jis neturėjo sunkumų priėmimo ar palaikyti draugų, jis gavo gerai sutarti su mokytojais, jis niekada nebuvo išsiųstas ar sustabdyti, tačiau teigė, kad po avarijos jis tapo izoliuota nuo artimų friendes ir praleido daug laiko Royal Canberra ligoninę: jis nepritarė atmintį arba didelį behaviourial problemas. 

Jis atėjo iš trijų šeimos, jis buvo antras vyriausias; jo tėvai atskirti, kai jis buvo 10, jis užaugo jo motina tačiau ir toliau matyti savo tėvą, jis paneigė veikiami smurto, seksualinės prievartos ar fizinio smurto , jis nors atėjo iš mylintis ir palaikomasis šeimine aplinka; [Jis nepasakė man savo motiną naudojamas EUNOCTIN, serepax Valium, Tenuate dospan, marihuana ir alkoholio ir bashed šūdas iš jo ir jo sesuo, arba Vanessa sakė: "Mes bus vaikščioti (5,5 km žemyn Chum Creek Road Healesville) namo kartu, kad galėtume grįžti namo kartu kaip mama negali bash vienas iš mūsų, kiek ji gali patvarkyti du mūsų. "] jo sesuo [Vanessa] mirė, kai jai buvo 16 metų. [Dėl to, kad kelių Jerrawa Creek Gunning žinomas kaip Hume Highway Pakrypimas] 

Įsidarbinimas atrodė, kad jis šiek tiek neaiški, jis užsiminė apie jas ofered milijoną dolerių [Pagal Village Roadshow] apie 19 metų ir pradedant savo verslą, jis sakė, kad jis dirba "daug žmonių" ir "privataus sektoriaus", bet neatrodo, kad jis galėtų pateikti jokių konkrečius duomenis, susijusius su šiuo klausimu. 

Jo pirmoji santykiai buvo metais 11 ir 12 dvejus metus, kitas jo santykiai buvo 12 mėnesių 1997 metais ir tokie santykiai per 9 mėnesius Angela Magnocavallo. 
Dokumentacija apžvalga 

Nebuvo Dr George ataskaita rugpjūčio 24 d 2003 dėl jo tinkamumo remtis šios ataskaitos jis apžvelgė dr Sidney Smith, Dr Greg Hugh ir docento profesoriaus Cathy Pwen nuomones pažymėti, kad dr Sidnėjus Smitas matė jį gegužė 7, 1996 ir manė, kad jis turėjo manijos epizodų diagnozę; sausio 14 1999 metais mačiau Dr Greg Hugh kurie manė, jo diagnozė turi būti "ginčytina", atsižvelgiant į psichozės sutrikimo diagnozę dėl smegenų traumos su kliedesiais ir nuotaikos sutrikimai, taip pat priekinės skilties sindromas bet jis manė, kad jis galbūt buvo pagrindinis psichologinis sutrikimas; docentas Kathy Owenas pamačiau jį 1999 m spalis 12 ir tikėjo, jis nukentėjo nuo "pseudologia fantastica", tai yra Frakcionārs sutrikimas ir kad jis kenčia nuo simptomų priekinės skilties pažeidimą; kad buvo , laikui bėgant jo lygio pažinimo funkciją, bet lengvas pažinimo sutrikimas tobulinimas toliau pažymėdamas, kad jis patyrė uždarą galvos traumos 1985 metais; dr George buvo tos nuomonės, kad organinis psichikos sutrikimas įtraukti pakeitimus, pažinimo, nuotaikos ir asmenybės; bipolinis afektinis sutrikimas ir galimas įrodymų dirbtinis sutrikimas ir mišrios asmenybės sutrikimas, jo smegenų traumos kontekste, jis pažymėjo, kad jis buvo circumstancial, tangentinis ir išreiškė didybės manijos idėjomis su didingumas, jis vos atkreipė kvapą interviu metu, jo įtakos, buvo teigiamas ir mandagus, jis buvo susirūpinę klausimais, susijusiais su High Court tikinčiųjų vyriausiasis teisėjas turi būti nekompetentingi. [Dėl tikimybės balanso vyriausiasis teisėjas Robertas prancūzai nežino, ką prancūzų laiškas buvo ar kaip naudoti vieną, nes jis neturi Inquisitorial įgaliojimus.] 

Nebuvo ataskaita liepos 23 d 2004 m Dr George, jis pažymėjo interviu jis persikėlė iš objekto iki objekto, bet nebuvo jokių skirtingų dalykų nuorodos, jis turėjo sunkumų po jo asociacijas kartais, jis pasireiškia didingoms ir pakelia nuotaiką; jis rado sunku nerengti išvadas, kad jis buvo didybės manijos, jis manė, kad jis patyrė psichikos liga su nuotaikos disorer ir sąsajų su prieš žalą pateikti su priekinės skilties žalą. 

Nebuvo Ray linijas, vidaus psichologas, kuris lapkričio 11 d 2004, kuri nurodė jie pirmą kartą turėjo sąlytį su juo rugsėjo 17 2004 ir susitiko jį septynis kartus ataskaita; jis liko Užfiksuotas teisiniais klausimais ir noras, kad bendras teisė ir nuolat informuojamas apie jo smegenų pažeidimo, jis jam įteikė voką, kuriame galybe dokumentus, jis buvo susirūpinta, ar jis skaitė jį, tai buvo sunku turėti dvipusis pokalbį, kai jis atrodė jį kontroliuoti, jis bandė gauti jam pradėti stabilizuojantis nuotaiką vaistas, bet jis nematė poreikį; buvo manoma, kad jis buvo "jokiu būdu nori" pakeisti savo nusikalstamą elgesį nepaisant motyvacijos, tai abejotina, ar jis būtų teigiamai reaguoti į ne farmakologinių intervencijų . 

Aleksandras Marcel Andre Sebastian Barker antstolės Bal 10, 2012 

Nebuvo ataskaitoje birželio 17 d 1995 m Ray Lines PAŽYMĖDAMOS, kad jis ir toliau bendradarbiauti su J. "antstolio", jo lankomumas buvo patenkinamas su vykstančiais sunkumų terapinės įsitraukimo perdėtas koncepcijos savęs svarbą ir jausmą teisės, narciziškoms bruožai ir idėjos didybė, jis buvo Užfiksuotas teisiniais klausimais, jis atrodė šiek tiek empatijos kitiems, jis negalėjo matyti neigiamas pasekmes jo elgsenos; jis manė lankyti šią paslaugą buvo laiko švaistymas, jis neatrodė būti svarstoma su besikeičiančiais jo elgesys. 

Nebuvo ataskaita gegužės 29 2006 Dr George, kuris ir toliau mano, kad jis nukentėjo nuo organinių psichikos sutrikimų su daugiausia priekinės skilties sindromas ir organinių asmenybės sutrikimas būdingas sumažėjęs tikslą nukreipto veiklą, emocinis gebėjimas, sekli ir nepageidaujamų džiaugsmu (euforija, netinkamas Figlarność ), dirglumas ir proveržių pykčio ir agresijos, o ne atsižvelgiant į pasekmes ar socialinės konvencijos, jis pažymėjo, kad simptomai gali imituoti Hipomanija bet jų tikroji pakili nuotaika buvo išvykęs, nes asmuo nepranešė jausmas pernelyg laimingi, turėjo ribotą gebėjimą numatyti socialinės ar teisinės pasekmes savo veiksmus. 

Nebuvo ataskaita gegužės 29 2008 Dr George, kurie liko tos pačios nuomonės. 

Nebuvo ataskaita gegužės 29 2009 Dr George, kuris ir toliau manyti, kad jis turėjo organinių asmenybės su priekinės skilties sindromas diagnozę ir aprašyti ankstesnėse ataskaitose. 

Nebuvo dar ataskaita Dr George rugpjūčio 7 d 2009 tuo metu jis buvo pagal psichikos gydymo tvarka ir dr George rekomenduojama jis buvo ant švirkščiant vaistus į RISPOLEPT CONSTA 50mg formoje, bet netiki jo elgesys pasikeistų be tai vaistų rūšis. 

Nebuvo Dr George m Bal 29, 2011 ataskaita; jis manė, jam netinka remtis. 

Nebuvo nagrinėjimo iš Aleksandro antstolio m Rgs 16, 2011 klausimu stenograma, atrodo, kad J. antstolės atstovavo save per šį savo išklausomos pažymėjo, kad neuropsichologijos bandymai ir MRT išvados, kad atitiktų smegenų pažeidimą kairėje pusėje savo smegenis . 

Psichinės būklės ekspertizė 

Kaltinamojo elgesys yra didele dalimi buvo aprašyta šios ataskaitos pradžioje paprastai jis pagrįstai laikomas, tačiau neįprastai pasipuošė; jis kalbėjo sparčiai intensyvumo pasireiškiantis slopinančią kalboje buvo pernelyg šnekus, nei pažįstamas, platus jo įtakos; jis, mano nuomone, pasireiškiantis link perservation tendenciją, skrydžio o idėjų (sunku nustatyti), jis galėjo būti grąžinti atgal į temą, bet greitai persikėlė į kitas temas, jis pasireiškia sunku slopina jo pagrindinis skuba ir atitinkantis ją aplinkybės, kad jis atsidūrė interviu su manimi, jo nuotaika, mano nuomone, buvo euthymic nors jo įtakos, buvo platus, jis patvirtino įvairių simptomų, gali būti laikoma suderinama su hipomanijos skaičių, nebuvo depresijos įrodymų; jis buvo intensyvus įspūdį, kad jis buvo labai nori, kad jo perspektyva suprasti mane, jis paneigė bet minčių apie savižudybę, planą ar ketinimų, jis turėjo grandiozinių idėjų, dėl kurių aš turi ribotą įrodymų, šiame etape skaičių ir taip simptomai gali būti aiškinama kaip iš didybės manijos pobūdžio. Aš neatliko formalaus pažinimo testų, kad interviu pobūdis buvo šiek tiek netvarkingai ir dar pritrūksta laiko, jo talpa sumanymams ir sprendimas, mano nuomone, buvo labai sutrikusi dėl jo vykdomosios veikimą. 

Aleksandras Marcel Andre Sebastian Barker antstolės Bal 10, 2012 
NUOMONĖ 

Mano nuomone, kai aš pamačiau apkaltino jis pasireiškia simptomų, panašių su sunkia vykdomosios sutrikimus, gautų iš galvos smegenų traumos, patirtos 1985 metais, tuo APPROXIMATLY 15 metų, 108 dienų ir 12 valandų, kai jis buvo įtrauktas į motorinių transporto priemonių avarijos nusinešusios gyvenimas seserimi 310 dienų vyresni Vanessa Kamilė Bayliss. Tikėtina, kad iki šio galvos traumos jis buvo gana didelė veikimo ir protingas asmuo, jis taip pat tikėtina, kad dominuojanti plotas smegenų pažeidimo buvo į priekinės skilties srityje, kuri turi įtakos konkrečiai veikdamas, kad atitiktų savo elgesį su socialine normas, slopinti atsakymus į tam tikras socialines situacijas ir iki tam tikro laipsnio, jo galia, kad atitiktų savo elgesį į socialines normas, slopinti atsakymus į tam tikras socialines situacijas ir tam tikru mastu jo gebėjimą įvertinti ir suprasti savo elgesio poveikį kitiems; apie klinikinis interviu, atrodo, išsaugotos gebėjimus atminties, kalbos, suvokimo, koncentraciją ir žvalgybos duomenimis; kaip šis rezultatas jo pažinimo sutrikimas gali būti iš pradžių pamiršta kiti. 

Tačiau jis pasireiškia sunkus pažinimo sutrikimas jo gebėjimas paklusti savo elgesį į socialinių normų; dėl to jis pasireiškia negalią jo tarpasmeninių santykių, socialinės sąveikos, socialinį pagrįstumą ir socialinės konvencijos rajone, jis yra linkęs tapti susirūpinę ir perservative į dėl konkrečių idėjų, kad jis turi, jas laikyti ir interpretuoti savo aplinką, palyginti betono mados atsižvelgiant į tų idėjų; svarbiau jam trūksta gebėjimą slopinti savo atsakymus, susijusius su jo suvokimu, jei vyksta jo aplinkoje, ir tokiu būdu yra severly pavojus jo gebėjimu atitikti jo elgesį, jis išlaiko emocinę gebėjimas jausti aggrevied, piktas, skauda, ​​kai elgiamasi, jo nuomone, neteisingai kiti (kurie manau yra kasdienė patirtis jam, nes jo neįprastas pateikimo). 

Jo pristatymas labai artimas hipomanijos tuo, kad jis pasireiškia spaudžiami kalbos, yra kalbus, atviri, ir overfamiliar su prasta socialine sprendimo ir jis galėtų susitikti kriterijus hipomanijos, tačiau jo hipomanijos simptomai nėra fluctuant tačiau yra gana patvarios ir tokiu būdu būtų priskirtinas sutrikimų, kaip smegenų pažeidimo pasekmė. 

Nesvarbu, ar jis yra iliuzija yra sunku nustatyti t padaryti, jis pasireiškia grandiozinių įsitikinimus apie save kaip milijardierius, jis pateisina savo sudėtingą elgesį, kuris atneša jį į nuolatinį ryšį su teisine sistema įsitikinimu, jis turi talentą, susijusius su sunkiais klausimais aukštosiose Teismų, kad šis akivaizdus pažeidusio pateisinami, [05:19] ir kad apsiginti jis galės nustatyti precedemt teisme, jis jaučiasi pats sau būti persekiojamas pagal asmenų, susijusių su asmens Rachel Michelle skaičius Piercey ir mano, kad įvairūs asmenys, bent jau praeityje, surengė prieš jį sąmokslą praeityje, rodančių persekiojimo didybės manijos įsitikinimus; bendras šių įsitikinimų tikriausiai lėmė padidėjęs racionaliai įvertinti savo patirtį sutrikimas, tikriausiai kilęs iš Brian žalą. 

Jis aprašo tiekiamos iš gana sudėtingos plėtros fone, jo tėvai atskirti, kai jis buvo gana jaunas, jis užaugo jo kita, bet palaikė ryšius su tėvu, jis neigė poveikio smurto šeimoje, sexua prievartos ar fizinio smurto; [Jis ne pasakyk man savo motiną naudojamas EUNOCTIN, serepax Valium, Tenuate dospan, marihuana ir alkoholio ir bashed šūdas iš jo ir jo sesuo, arba Vanessa sakė: "Mes vaikščioti (5,5 km žemyn Chum Creek Road Healesville) namų kartu, kad galėtume grįžti namo kartu kaip mama negali bash vienas iš mūsų, kiek ji gali patvarkyti du mūsų. "] jo sesuo [Vanessa] mirė, kai ji buvo 16 metų. [Dėl to, kad kelių Jerrawa Creek Gunning žinomas kaip Hume Highway Pakrypimas], o jis pritaria pagrįstą scholastinis trajektorija yra tam tikrų įrodymų, leidžiančių manyti pokyčius savo socialinės sąveikos, jis turi ribotą santykių istoriją ir, mano nuomone, tikriausiai prastas darbo istorija, bet aš nebūtų diagnozuoti personaility sutrikimas, kai jo pristatymas yra greičiausiai dėl galvos traumos. 

Jis neigia bet kokias kitas pagrindines sveikatos problemas, bet aš ne formaliai fiziškai jį apžiūrės. 

Svarbiausias stresorius įtakoja jam tuo metu, kai aš pamačiau jį, susiję su jo dabartinės įkalinimo ir jo kančios metu yra suvokimas netinkamas santykių tarp jo buvusi draugė Angela Magnocavallo ir kažkas, kas jis suvokiama kaip jo solisitoriaus Bernard Collaery. 
     
Aleksandras Marcel Andre Sebastian Barker antstolės Bal 10, 2012 

Jo veikimas, mano nuomone, yra severly sutrikusi tarpasmeninių socialinių bei profesinių sričių ar4ea ir tai gali stabili charakteristika ir ilgalaikis. 

Aš pabrėžė, kad yra du laikotarpiai nusikaltimų, apie 2008 metų laikotarpį ir tada šis laikotarpis pratęsiamas dar įžeisti 2011 m. Remdamasi, atsižvelgiant į visus nusikaltimus jis buvo kančių "psichikos sutrikimas", kaip smegenų pažeidimo pasekmė. Labai tikėtina, kad jo psichikos sutrikimai stipriai pakenkta jo sugebėjimą žinoti, pobūdis ir kokybė jo elgesio buvo negerai, tačiau per savo nusikalstama veika (2008 ir 2011) laikotarpį jo psichikos sutrikimai turėjo įtakos, kad jo pajėgumas kontroliuoti savo elgesį buvo rimtai pavojus ir pusiausvyrą, jis turės jam prieinami iš "psichikos sutrikimas" gynybos. 

Dr Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, stipendiją teismo psichiatrijos (Kanada) 
Vyresnysis konsultantas teismo psichiatras 
Bendrai vyresnysis dėstytojas, UNSW 

Australijos sostinės teritorija Aukščiausiasis Teismas R prieš antstolės Lap 30, 2011 ACTSC 214 

Aleksandras Marcel Andre Sebastian Barker Antstolio 
"Nauja yra tai, kad smegenų damege simptomų, kurie ateina pagal 
Pasaulio sveikatos organizacijos Tarptautinė klasifikacija vertės sumažėjimo negalios Pranašumas. 

Vyriausiasis teisėjas Terrence Higgins 
"Aš esu susipažinęs su Tarptautinio klasifikatoriaus pablogėjimas, Neįgalumo ir kliūtis. Nekaltas. 
10% visuomenės turi pagal tarptautinę klasifikaciją nuvertėjimas negalios Pranašumas funkcijos sutrikimas (1981) 

"Parker QC Roger barrister-at-įstatymas, (61 2 9221 3890), p.127, 7 skyrius, pateikti įrodymus, įrodyti arba paneigti Brain Damage, Brian Žala Medicinos ir teisinius aspektus, Blackwell Spauda, ​​Sidnėjus (1994) . (Mano Phaedra kompleksas Philip W. Bates yra Bendra redaktorius, profesorius adjunktas universitetas, Sidnėjus ir seras Owen Dixon rūmų) 

"6. Klinikinis Paveikslėlis AFocal cerebriniu sutrikimas Lishman sako ne p.16 kad griežtai židinio smegenų pažeidimas gali būti atsakinga už ūminėms ir lėtinėms organizatoriams reakcijų. Jis sako, kad priekinės pažeidimas gali suteikti skiriamąjį pokyčius disponavimo ir temperment. Dauguma savybė yra su expanisive overfamiliarity, netaktas, disinhibition overtalk [at] iveness, vaikiškas jaudulys ar Andrusowski ir Paronomazja socialinius ir etinius kontrolė gali būti susilpnėjusi su trūksta koncerno fo ateityje ir veiksmų pasekmė. nelytinis indiscretions ir smulkūs nusižengimai gali ocur arba bruto klaidų sprendimo, atsižvelgiant į finansinių ar tarpasmeniniai klausimais. Kartais yra didelis abejingumas, net beširdiškai už kitų jausmus. Taip pat trūksta nerimo ir įžvalgos dėl į jo ar jos būklę pacientui dalis. Aukštis nuotaikos dažnai matėme, būtent ir tuščia, ir fatous euforija, o ne tikra pakili nuotaika kuri bendrauja su stebėtojas. Kitais atvejais pagrindiniai pokyčiai trūksta OPf iniciatyva, aspontaneity ir gilus sulėtėjimui psichomotorinės veiklos. koncentracija, dėmesys ir gebėjimas atlikti planuojamą veiklą yra nuvertėjęs Su Tavimi pokyčių, tačiau pasirodymai bandymo formaliojo žvalgybos dažnai stebėtinai gerai išsaugotas, kai pacientai buvo pritvirtinti. 

Savybės: - Lishman William Alwyn, organinių Psichiatrija, psichologinis Conssequences smegenų sutrikimas, Blackwell mokslinių publikacijų Oksfordo (1987). 

"7pm'ish trečiadienis lapkritis 16, 2011 
Gerbiami Bernard YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY mokestiniu sukčiavimu 

Smagu matyti jus vairuoti savo raudoną puegot. Nors jūsų LANDCRUISER vietoje stovintis 35 Anembo gatvėje. Be abejo, bus malonumas paaiškinti, kiek analinis ir burnos ir makšties lytinių santykių jūs turėjote Angela Magnocavallo kai YLY 777 buvo pastatyti per naktį 48 Anembo Street Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO vaikščiojo į mano vietą ir pasakė man, kad ji apie savižudybę, nes jūs daug įsiskverbė ją. Arba jūs abu man pasakė: "Jūs, kurių santykius." Jei jūs vairuojate savo smurto šeimoje partneris bylą 10.528-9 iš CC2011 į savižudybę Aš skambinti jums būti apkaltintas bendrininkavimą ir pasikėsinimą į savižudybę. O gal tu atėjai man pasakyti ANGELA MAGNOCAVALLO jau nusižudė 16 val 6:15 lapkritis? Ar tu waiti valandą į: - ar gali: - 
1. Punch domėjosi? 
2. Gauk keturi žmonės, ką jie galėtų su manimi? 
3. Norėdami paklausti manęs, kaip aš norėčiau manote apie padėti jums užtikrinti ANGELA MAGNOCAVALLO turi 7 orgazmą kaskart imtis jai miegoti, nes ji žino, kad ji turi 7 orgazmą kaskart ji eina į bede su manimi? Skirtingai nei jūs aš gana tinka! 
4. Pasakykite man ANGELA MAGNOCAVALLO yra miręs pavartojus amfetamino (greitis) perdozavimo, kaip ji jaučiasi kaltas ar gėda? 

Kaip jūs skverbtis neįvyksta ANGELA MAGNOCAVALLO 9 mėnesius vienu daugybė orgazmų per dieną norma, dėl savo labai tinka gebėjimas, kaip už mane, nei jūs niekada mėgautis padidėjusį kokybę komunikaciją, kuri atvedė į ANGELA MAGNOCAVALLO jei ji bus marry me, kurį ANGAELA MAGNOCAVALLO sako "taip", kol aš suteikti Angela MAGNOCAVALLO savo kitą orgazmą, kol ANGELA MAGNOCAVALLO turi bent 7. 

Vyriausiasis teisėjas Terrence Higgins gali remtis ANNE COLLAERY ir labai artimas tai patvirtinančių įrodymų nustatyti jums poruotis daugybė moterų, net 46 metus jūsų jaunesnysis, net jūs klientams ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 metų jūsų mažieji, kai pasirodys magistratų TEISMAS DV 674 2011 ir Aleksandras MARCEL Andre SEBASTIAN BARKER antstolis gali patvirtinkite savo nesugebėjimą suteikti septynis orgazmus Angela MAGNOCAVALLO kaip už jos ilgą laiką meilužis, artimas ir solemate. 
Vyriausiasis teisėjas Terr4ence Higgins nereikia 7 High Court 4500 Australijos ir Naujosios Zelandijos advokatų ir 800 metų bendrosios teisės precedentus, draudžiančių jums bus leista praktikuoti kaip miega su kliento ANGELA MAGNOCAVALLO ir miega su klientų ALEXANDER MARCEL ANDRE Sebastian advokatu BARKERA antstolio republika, draugė, meilužė, solemate ir daržo kompanionas. Mūsų vaikų motina. 

Pagarbiai 
ALEKSANDR MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER antstolis 

PostScript Aš patiks tapsite bankrotas AS jūs skolingas $ 3 mln ir turite tik persikėlė į 5 BROCKMAN gatvės SAVE nuoma " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Gyvenimo aprašymas 
Dr Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Teismo psichiatrijos 
5 lygis, Suite 506, 75 Miller Road, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telefonas 0011 612 9929 2913 Faksas 0011 612 9929 2914 

Kvalifikacijų 
Bakalauro medicinos Stellensboch universitetas, 1981, Pietų Afrikos Respublika. 
Licenitate Medicinos tarybos Kanadoje, 1988, Kanada. 
Narys Karališkojo koledžo Physicans Kanados, 1994. 
Stipendija psichiatrijoje iš McMaster universiteto Kanadoje, 1994. 
Specialusis mokymas teismo psichiatrijos prie Otavos universitete, 1995. 
Bendradarbis Karališkojo Australijos ir Naujosios Zelandijos psichiatrų kolegija, 2001, Australija. 

Patirtis 
Formaliai apmokyti teismo psichiatras su 14 metų, teismo patirtį. 
Neakivaizdinės privatus teismo praktika Sidnėjuje. 
Vyresnysis konsultantas teismo psichiatras NSW sveikatos departamentas. 
Veikė kaip ekspertu aukštojo ir vietos teismuose; baudžiamosiose ir civilinėse bylose; Kanadoje, Naujojoje Zelandijoje ir Australijoje; tiek viešojo ir privataus arenoje. 

Ekspertizė 
Akredituotos nuolatinio psichikos sutrikimas vertinimo MAA ir Workcover. 
Priežastinis ryšys, psichinės traumos, profesinės seksualinis, pažeidusio / negligencfe ir pilietines kompetencijas. 
33 straipsnis fitneso teisti, beprotybė, automatizmas, substancial sutrikimas, specifinės ir bendrosios ketinimų. 
Rizikos įvertinimas dėl smurto ir nusikaltimų recidyvą. 
Specialūs nusikaltėlis grupių, tokių kaip padegėjus, medžiotojai, threateners ir seksualiniu persekiojimu. 
Vertinimas ir požiūris į asmenis su psichine negalia yra įkalintų. 

Užimamos pareigos 
Konsultantas teismo psichiatras, teismo psichiatrijos Paslaugos Oklandas, Naujoji Zelandija (1995-1997) 
Direktoriaus pavaduotojas AForensic Psichiatrijos paslaugų Oklandas, Naujoji Zealnd (1997-2000) 
Direktorius psichikos sveikatos paslaugų; vyresnysis teismo psichiatras Long Bay ligoninėje (2000-2002) 
Vyresnysis konsultantas NSW valstybės mastu teismo ryšių paslaugas iš (2002-2003) 
Veikdami Plotas direktorius psichikos sveikatos Central Coast sveikata (2004) 
Currnetly Klinikinė direktorė NSAW Bendrijos teismo ekspertizės psichikos sveikatos paslaugų (2005-2012) 

Apdovanojimai 
American Academy of Sciences Forensic už geriausią mokslinių tyrimų popieriaus 1995 teismo psichiatrijos stažuotojas (1995) 
NSW Premier Gold apdovanojimą už darbą su NSW valstybės mastu teismo ryšių paslaugos (2003) 

Prieš profesinių įsipareigojimų 
Sekretorius Federalinės skyriaus teismo psichiatrijos apie RANZCP. 
Narys WorkCover stering grupės Nuolatinės Psichikos sutrikimai. 
Narys NSW sveikatos Sentinel įvykių, žmogžudysčių pakomitetį. 
Pripažinta kaip į seksualinius nusikaltimus eksperto NSW komisijos vaikams ir jaunimui (klinikiniai lygis). 
Dabartinės profesinių įsipareigojimų 
Teikti ataskaitas ir konsultacijas privačių juridinių praktiniam, teisinę pagalbą NSW Psichikos sveikatos apžvalga teismui, NSW visuomenės gynėjų biuro, biuro, Generalinės prokuratūros direktorius, NSW Lygtinio paleidimo taryba, NSW Corown Advokatai biure. 
Eksperto už RANCP. 
Pripažinta kaip į seksualinius nusikaltimus eksperto NSW komisijos vaikams ir jaunimui (priežiūros lygis). 
Valdyba paskyrė psichiatras už NSW vaikų Teismo klinikoje. 
Nariai KOREGAVIMO Paslaugos etikos komiteto departamento. 
Komiteto narys iš Australijos ir Naujosios Zelandijos akademijos psichologijos, psichiatrijos ir įstatymas. 
Bendrai vyresnysis dėstytojas UNSW. 
Narys NSW Psichikos sveikatos apžvalga teismui. 

Mokslo 
Pristatė recenzuojamuose konferencijas Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Kanadoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. 
Paskelbta ant teismo ekspertizės pranešimus tarpusavio peržiūros žurnalo ir knygų skyriai skaičių....

No comments:

Post a Comment