Friday 4 October 2013

HUNGARIAN

Dr. Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forensic Psychiatry 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
Április 10., 2012 

BIZALMAS 
Hivatal igazgatója Legfőbb Ügyész 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
Canberra City ACT 2601 
Figyelem: Ms Sian Jowit 
Telefon: 61 6207 5399 
Fax: 61 6207 5428 

Kedves Ms Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER végrehajtó 
Született: 17:54 kedd Augusztus 25. 1970 1 óra és 57 perc múlva GOUGH Whitlam fenyegetőzött, hogy blokkolja SUPPLY 
A Reference: 201210593 

Bevezetés 

Köszönöm a 25-i levelében 2012. 

Azt kérte, hogy az Ön számára a pszichiátriai jelentést kapcsolatos accussed, Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ispán. Ez a jelentés a klinikai értékelést végzett a accussed az AMC március 10-én 2012 egy telefonhívás március 27, 2012. E jelentés célja, hogy véleményt, amely az ő mentális állapot az alapügy tényállása idején az állítólagos ofending. 
Vádolják számos bűncselekményekre, köztük a kisebb lopás állítólagos bűncselekmény történt november 27-én 2008-ban, az április 2011 december 2011, helytelen használata, amely a sürgősségi hívásokat az állítólagos bűncselekmény, hamis riasztása tűz és vészhelyzet más az állítólagos bűncselekmény, sérti a védelem érdekében, az erőszak állítólagos bűncselekmény, vétkezik a helyiségek állítólagos bűncselekmények. 
Én korábban már bemutatott egy olyan jelentést március 27-i 2012-jelentés kijavítja gépelési hibákat jelentésben. 

Szerep Titoktartás és hozzájárulás 

Kezdettől fogva elmagyaráztam a vádlott, hogy én egy pszichiáter kérte, hogy az Ön számára a pszichiátriai jelentést tesz a mentális állapotot. Elmagyaráztam neki, hogy minden olyan információ, hogy nekem nem lesz titkos, és lehetne tenni a szélesebb nyilvánosság számára is pályázható a Bírósághoz. Én alakult meg, hogy megértette ezt, és beleegyezett, hogy folytassa. 

Szolgáltató No. 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ispán április 10, 2012 

Információforrás 
Elolvastam a szakértő tanú magatartási kódex 28. rész szabály 9c rész és 28A, 2. szabály A kerületi bíróság szabályai, és magára nézve kötelezőnek fogadja azok kódok. 
Én már a lehetőséget, hogy vizsgálja felül: 
1.. Rendőrség ténymegállapítás. 
2.. A bűnügyi múltja. 
3. A vonatkozó törvény részben. 
4.. Számos kommunikációs tűnik nyújtott nekem az Ön által, amelyek meg vannak írva a vádlott. 

Ő volt 41 abban az időben, hogy láttam, hogy volt börtönben az AMC, ő nem látta a pszichiáter vagy pszichológus rendszeresen, ő volt egyetlen, aki nem vesz gyógyszert. 

Klinikai kérdések 

A kezdettől fogva meg kell állapítani, hogy a vádlott előadás szokatlan, szemüveget viselt, kalapot, a hatás erős, ő megnyilvánuló nyomást és a gyors beszéd volt nehéz megszakítani, és sürgősen beszélni velem Angela Magnocavallo és elején elmondta, hogy korábban volt olyan gépjármű baleset volt overfamiliar és perservated (visszatérés ugyanazt a témát többször is) és a disinhibited. 

Úgy kezdődött, hogy elmondja nekem, hogy ő ügyvéd Bernard Collaery részt a barátnőjével, hogy Bernard Collaery barátja volt 20 éve, és hogy ő közösül barátnőjével Angela Magnocavallo, ő szomorú volt ez, mert Bernard Collaery volt ügyvéd, és hogy közösül a barátnőjével volt szakszerűtlen, Bernard Collaery volt a szomszédja 20 éve, ő úgy érezte, hogy nyugtalanító, hogy a magabiztos Angela Magnocavallo közölte vele, hogy volt egy kapcsolata az ügyvédjének. 

Egy alkalommal Bernard Collaery lépett a műút, és azt mondta neki, hogy ütni őt, és hogy egy másik alkalommal Bernard Collaery jött, és azt mondta neki, hogy Angela Magnocavallo szerette őt, Bernard Collaery még mindig részt vett az ő esetében, ő Állandóan Bernard Collaery részt mert részt korábban Bernard Collaery közösült a barátnőjével, aki aludt a házában a 9 hónap. 

Elmondta, hogy a legközelebbi személy az életében, Vanessa Bayliss (húga), meghalt, amikor ő volt 15 éves, 108 nap és 12 óra volt a gépjármű baleset, ez nagyon nyugtalanító számára, ő volt kómában mondta, miután ez körülbelül négy hétig eszméletvesztéssel négy hétig, és eltörte a karját, ő kijelentette, hogy "15 év, 108 nap és 12 óra" abban az időben, hogy ez történt. 

Ezután ismét visszatért a kérdés, hogy milyen ideges volt a kapcsolat, hogy a magabiztos Angela Magnocavallo volt, miután Bernard Collaery, ezen a ponton azt megjegyezte, hogy úgy tűnt nekem, hogy meglehetősen perserverative ebben a kérdésben. 

Ezután ment rá kimondják, hogy a balesetet követő, ő ben azt mondták, hogy ő szenvedett "hangulatjavító, csökkent koncentrációs span, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity és eufória", utalt, hogy a könyvet a agykárosodás hozta ki a Blackwell Press és Lishman hivatkozva különösen 127. oldalon. 

Ment rá beszélni Főbíró Higgins és aztán rá beszélni kérdések körül Világ Helath Organisation és mi hangzott nekem, mint diagnózis kritériumainak nemzetközi Classication értékvesztés Disability hátrány. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ispán április 10, 2012 
A kísérlet arra, hogy tartsa őt koncentrált megkérdeztem az ő mentális állapota, azt mondta abban az időben, hogy láttam, az ő hangulata normális volt, tagadta eufória vagy a depresszió, azt hitte, a koncentráció "jó", és aztán rá mondani, hogy olvasta a Bibliát 14 nap a New Years Day, és a január 14, 2012 között, december 27, 2011 december 31-ig 2011-hogy ő is olvasott 700 oldal a könyv, amit a Biblia magyarázza, azt mondta, amikor elolvasta, mindent, amit arról szól, hogy volt, hogy távol zavaró és nem tudott összpontosítani olvasmányai, ő volt a magas energiaszintet, példaként elmagyarázta nekem, hogy ő lovagolt a kerékpár "Canberra Queanbeyan a kapitányok Lapos Major Creek a Araluen völgy majd Moruya fejek ", ő kapta Nelson Mandela könyve" Road to Freedom ", és olvasd el a péntek este, szombaton és vasárnap, majd visszatért a Canberra kerékpárral, amely a parttól mintegy 452 kilométer. 

Ezután vonatkozott vissza Bernard Cumacille és Gerrard Cumacille aki azt mondta, volt Mel Gibson tényleges nevét és megkérdezte, én figyeltem ABC News. 

Ezután ment rá beszélni David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], aki azt mondta, az első unokatestvére mostohaapja, hogy Dávid valódi neve Spitzer, s ekkor említett professzor Erica Bates és a férje agydaganatok és ők egy öngyilkos paktum 1989-ben, ő beszélt az anyja Philip W Bates és Erica Spitzer volt a testvére volt a testvére Dr. György Spitzer, amikor megváltoztatta a nevét Spicer (anglicised) a nevét, mert ő volt a GP. [Játszott Scrabble Dr. George Spicer és megverte megnyerte 2. játék.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher, valamint Barry Moore: "Australian Próba technikák" Klabbers, Jan és munkatársai (szerk.) Szimulációs játék a javítása kompetencia kezelése komplexitás, bizonytalanság és érték konfliktusok: (Pergamon); 

1.. Philip Bates felvétel időpontjáról 1979. BCom, LLB, FACHSE, FACLM tb. Területek gyakorlat. Alternatív vitarendezés, fellebbviteli, Kereskedelmi, közös ... 
2.. 1988, angol, könyv kiadás: ausztrál egészségügyi és orvosi jog riporter: 1 hangerő / Philip W. Bates, John C. Dewdney és a CCH egészségügyi és orvosi jog ... 

3.. Home · Az összes kiadás, ebben a kiadásban. 1990, angol, konferencia kiadás: Kórház és orvosi gondatlanság állítja / Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4.. Creator: Bates, Philip, tárgy: Felelősség (Law) Felelősség (Law) - Ausztrália., Orvosi jogtudomány - Ausztrália - kézikönyvek, kézikönyvek, stb Közönség: Speciális ... 

5. Keresés. Otthon, Ez a kiadás. 1994, angol, könyv kiadás: agykárosodást: orvosi-jogi vonatkozások / Philip W. Bates, főszerkesztője, Marco Migotto, al-szerkesztő. 

Azt mondta, nem találták bűnösnek a mentális zavar a november 30, 2011 [főbíró Terrence Higgins készült ENSZ Egészségügyi Világszervezet Nemzetközi Osztályozása értékvesztése Disability Akadálymentesített törvény] és hazatért, és volt egy korlátozó végzés és Angela Magnocavallo elsétált lakóhelyét minden egyes nap. [Angela Magnocavallo nem élvez 7 orgazmust kétszer-háromszor a Sealy kilenc hónapig] [tudok számlát a 7.000.000 $ egy hét orgazmus csomag] 

Azt állította, hogy Angela Magnocavallo volt szomszédja, ha találkozott a nővére, közel a buszmegálló, és már be neki a január 2011, hogy nem látni egy hétig, és egy héttel később kellett kávét, majd belépett a kapcsolat, amely tartott február és október között 2011-ben. 
Februártól októberig 2011-ben volt egy bensőséges kapcsolatot Angela Magnocavallo, azt mondta egyáltalán nem mondott megszüntetni a kapcsolatot. 

Angela Magnocavallo azt mondta neki, hogy ő használt sebesség körülbelül 10 éve, és hogy ő támogatta azt gyorsítani szokás azzal három munkát, amikor azt mondta, ezt vette, hogy azt jelenti, hogy ő van pénze sebesség, azt hitte, hogy Angela Magnocavallo maradt Perth elkerülése hogy részt vegyen egy jogi kérdés magában azt a szállítóval [Trial] úgy gondolta, hogy ez fontos, mert Angela Magnocavallo volna megvalósítani tellling neki a sebességet szokások és, hogy ő három munkát, hogy valójában az ő véleménye volt szó. 

Nem volt 2011 októberéig, amikor Angela Magnocavallo már elérhető az "egész postafiók", és olvassa el a leveleit,, azt akarta, hogy hozzáférj a vagyonkezelői számlára, ő találkozott ügyvédjével, és a nyilvánosság híve, találkozott ügyvédjével, Bernard Collaery, aki megszegte ügyfél titoktartás, ő átnézte a postáját, ő megállapította, amit a bizalom. 

Ezután ismét elmondta, hogy korábban ő volt a gépjármű baleset volt eszméletlen egy hónapban, azt mondta, most úgy gondolta, hogy az ő törvényes jogosultság következtében ez "többmilliós dollárt", ő soha nem "vett részt" benne, mert ő volt a "High Court", az pereli a Közúti Közlekedési Hatóságot, hogy nem lesz milliomos, ő lenne a milliárdos, mert ő vezette be a dióda, amely elismerte a fény Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler lesz 7 autót sofőr nekem az egész életem mindegyike egy $ milliárd a boot az én tudós] 

Ment rá magyarázatot, hogy ő volt a "tudós", amikor 19 éves volt, ő offerred egy millió dollárt vásárolni a fenyők ötlete [Village Roadshow] anyjának testvére (bácsi [Wilfrid] Barker), nem csak megnyerte a javaslatot, hogy a nemzetközi Olimpiai Bizottság 2000-olimpia, aztán emelt $ 2600000000, a média és marketing jogokat a Sydney-i olimpia. 

[Sport Marketing és Management Suite 401, Level 4, 39-41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Iroda Manger Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ispán április 10, 2012 

Ő azt mondta az anyja, és az ő ötlete bácsi Barker azt mondta, hogy a "millió dolláros ötlet", ő kapott egy Commodore 64 számítógépet 1983-ban, amikor 13 éves volt, ő programozott alap-, és megfigyelték a Microsoft lemezes operációs rendszer két terek óra , hónap és év, hogy 1983-ban megfigyelte, hogy a december 31, 1999 a dátum váltanának 2000 tehát tudta, (1983-ban), a potenciális a "Y2K probléma", mondta, hogy mindenki majd 14 évvel később, töltött pénzt bérbeadás programozók leküzdeni a Y2K probléma, ez okozza, hogy mindenki tudja, hogy törvényes lépéseket a Microsoft ellen, aztán ment rá állam tudta, hogy ez 1983-ban. [International Business Machines fizet nekem 3777000000000 $ azonnal] [Microsoft fizet nekem 3777000000000 $ azonnal] 

Rámutatott, hogy a nevek száma egy darab papír volt, az egyik "ispán", kijelentette, hogy ispán jelentette "kisebb bíróság hivatalos rendőri hatóság", hogy a "Barker" jelentett kikiáltó a bíróság ", kijelentette, hogy a eredményeként a Barker listáján az emberek a bírósági és gyarmatok világszerte hívták a Barker listája. [végrehajtó ment Normandia Angliába 1066-ban a pápai Bull válni Anglia királya] [Követelem a pápai Bull hogy lesz Anglia királya, királyok királya, és tartózkodnak a Vatikánban pápai lakosztály azonnal, akkor rájössz, hogy ki vagyok még?] 

Aztán elmagyarázta, hogy az apja volt kifüggesztett [mentünk], hogy Hamilton egy évre, hogy ő elment a Woomera Rocket tartomány és a homokdűnék (10 évesen), látta, hogy a nap tükröződik a valamit, követte a gondolkodás és talált egy kő vadászati ​​eszköz, rájött, ez illett a hüvelyk-és ujjával tökéletesen, rájött, hogy 10 évesen, hogy ő valaki más "háztáji", és a bérleti díj ez a hely hatalmas. 

Aztán elmagyarázta, hogy az apja volt Londonban, és volt egy "Bobby", és hogy az anyja nagyapja (Billy Barker) volt a leghosszabb szolgáló rendőr az Ausztrália történetében szolgálja között 1883 és 1931, ezen a ponton azt sürgette, hogy elolvassam esetében R v ispán 2011. [UN IC IDH precedens] [ACTSC 214] 

Ezután utalt az első eset, hogy készült a Legfelsőbb Bíróság, a 21-ben szerződött 
termékek kifejlesztésére, amelyek kiegészítik Scrabble, az első esetben ő a Legfelsőbb Bíróság ellen a Legfelsőbb Bíróság elnöke, amely jelentette be, ebben az esetben kéri minden rendőrbiztos Ausztráliában kapcsolatba Canberra az ausztrál Crime Bizottságot kell létrehozni. 

Amikor még 30 a bácsi megkérdezte csinál a "Mabo" ügy, nem volt ügyvéd, de a családja volt a neve ispán, ő illeszkedik a kihívást az csinál egy eset egy bennszülött férfi, akit készített "a Legfelsőbb Bíróság végzés" , ennek következtében a nagykövetség vállalt vizsgálatokat a nemzetközi jog, aztán "azt" vissza az országot, és végül volt egy "pápai Bill. [Nobel-békedíjat pápa 
Bocsánatkérés a Kína és Nobel-békedíjat pápa bocsánatkérését Óceánia és Nobel-békedíjat az ENSZ egyezségokmányban jogok 370 millió őslakos népek] 

Én gyakran elvesztette a fonalat a számlájáról, a gyors beszéd megnehezítette számomra, hogy követni és megérteni, mit kommunikál velem. 

Kérdeztem Angela Magnocavallo, azt állította, hogy Angela Magnocavallo mesélt neki a sebessége szokás 2011 októberében, a pillanatban értesült szokott sebességgel Angela Magnocavallo van egy jó ötlet, ő fog jelenteni azt, hogy nem volt abban a helyzetben, hogy társítani valakivel, aki nem sebesség, mert csinál esetben a Legfelsőbb Bíróság. [Nem fogom jelenteni, csak tedd az interneten 72 nyelven] 

Véve az állítólagos jogsértő 

A jogsértő időszak november 2008-ig a december 2011, ő kijelentette, hogy ebben az időszakban az időben a hangulat jó volt, hogy nem támogatja semmilyen jelentős depressziós tünetek, ő támogatta a megfelelő alvás, az étvágy, az energia, a motiváció, a koncentráció, az önbecsülés, ő tagadta, hogy érdekek tagadta öngyilkossági gondolatok. 

Nem támogatja semmilyen percepciós zavarok, mint például hangok, látomások, ízek, szagok, az üzenetek a TV, a rádió és az újság, hogy nem hiszem, hogy bárki is ábrázolja bántani vagy megölni, ő tagadta, hogy a külső ellenőrzés. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ispán április 10, 2012 

Ő tagadta, hogy abban az időben ő volt kihasználva drogot vagy alkoholt. 

November 27, 2008 

Azt mondta, hogy soha nem lopott semmit, pénzügyileg biztos, hogy "a srác" a newsagency nem volt hajlandó eladni neki bélyeget, [hogy tegye a szemetet] azt mondta a tulajdonos, hogy "elég komoly szemét, hogy a High Court előtt ", aztán vett egy 1000 $ értékű bélyegek máshol, hogy este elvitte a tulajdonos levélszemetet le az újságárusoknál ablakok és jelzések is, és dobta a kukába, mert úgy érezte disrespected, azt mondta, ez nem lopás, volt nem áll szándékában, hogy véglegesen megfosztani őt, ebben a szakaszban volt 38 élő szemben a bolt, nem volt gyógyszert szed, ő nem látta a pszichiátert, aki dolgozik, hogy létrejöjjön az esetekben, ő írt adatok aroung az ország mintegy ügyek elhanyagolása Legfelsőbb Bíróság a Legfelsőbb Bíróság, mert a volt ügyvéd képviseli őt a bűncselekmény, hogy a Legfelsőbb Bíróság. 

Április 14, 2011 

Elment a rendőrségre, már fiatal ember, aki azt gondolta, nem volt rendőr, azt hitte, az egyetlen módja annak, hogy beszéljen, hogy a rendőr volt, hogy egy telefonhívás, azt gondolta, ő volt a junior önkéntes, ő tette a segélyhívás mivel telefonon "000" rá, nem volt felkészülve, hogy beletörődik az arcátlanul a Woden rendőrségen. 

Június 14, 2011 

2011 júniusában volt 40 éves, otthon él, ő nem vesz fel semmilyen pszichiátriai gyógyszert, ő töltötte az év eltávolítása a régi fák régi blokk egy ültetés különböző magvak és fák, ő gyűjtötte ezeket a számos különböző helyen; azt mondta, a föld száraz Canberra így gyűjtötte ezeket a kertjében, hogy fedezze a földre, így nem kap száraz és ő több rovar aktivitás alatt a levelek és növeli a termékenységet. 

2011 júniusában azt mondta, hogy a levél zsák, ő volt a Canberra Avenue (a csontkovács), ő töltötte a négy egy tonna [homokot] zacskók hagyja, ő mondta, hogy jutalékos fel a leveleket, és azt mondta: "az ember a tornaterem ", hogy a levelek voltak a természet szalag, ő kérte ezt a személyt, ha bánta, ha jutalékos fel a leveleket, és elvitte őket, bement a recepció és megkérdezte, hogy kölcsön a rake, amikor bement, hogy volt egy zacskó mogyoró ott, és azt mondta, hogy több, mint az összes levelet cserébe egy zacskó mogyoró, az ember azt mondta neki, hogy csak a tagok számára, a vádlott azt javasolta, hogy tagja legyen az edzőteremben, azt mondta, hogy a személy viselkedése "ellenséges és fenyegető neki", azt mondta ez az ember fogalma sem volt, tudta, hogy ő az illegálisan át a telephelyén egy tornaterem, azt mondta, ez az ember azt mondta neki, "ha nem hagyja fogom hívni a rendőrség", így a vádlott azt mondta, hogy hívja a mentőket, ő vette a négy zsák levelek a szomszéd házban, majd elbújt egy lakókocsi, elmagyarázta, hogy ha valaki felhívja a mentőket, rendőrséget hallani ezt is, hívja a mentőket ő is hívja a értesíti a rendőrség a "probléma", ez azt jelentette, hogy amikor a rendőrség megérkezett a tornaterem és az a személy volna megmagyarázni, hogy a rendőrség hívták, mert a férfi az ő gereblyézés levelek, a mentők is beszélni, hogy a férfi az edzőteremben , ő abban a reményben, a rendőrség és a mentők is nyugodt az ember az edzőteremben le, a mentő érkezik azt jelzi, hogy attól tartott, az ő biztonsága (a rendőrség korábban lelőtt egy ember, és tette paraplegic így ez volt védő számára), miután a rendőrség jött, ment, hogy a képeket, és letartóztatták később, letartóztatták a napon, amikor hármas "000" után jöttek a házába, és felmászott egy fára, azt állította, hogy az egyik tárgyalási tiszt azt mondta, hogy szeretne lőni vele de nincs meg a fegyver vele, ahogy volt, mint a negotiatior, kijelentette, a rendőrség rendszeresen megfenyegette, és mászni a fa volt az egyetlen biztonság. [Őrmester Adrian Craft 3260-őrmester Harry Thomas Hains 4928] 
[My ügyvéd Bernard Collaery ügyvéd - General ausztrál hadsereg Special Air serices túsztárgyaló csörgött rám, miközben én voltam a fára, és megkérdezte volna, hogy le, ha őrmester Adrian Kraft 3260 elfogadja, hogy nem a 12 Ausztrál Szövetségi Rendőrség lőni mászni egy fára , hogy nagyon nyilvánosan halálosan agyonlőtték Narrabundah üzletek] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ispán április 10, 2012 

Július 7, 2011 

Azt mondta Andrew Jones volt casfe, mikor húzza négy zsák levél az úton Andrew Jones tooted kürtje, mert ő húzza levelek az úton, ő húzott hagyja már Andrew Jones Cafe és azt mondta: "dagadék, ahol akarsz, hogy csepp a levelek? ", Andrew Jones korábban tooted kürtjét, és kapott egy távoltartási végzést ellene, miután megkapta a távoltartási végzést, hogy Andrew Jones hívta a rendőrséget, mondván, hogy megszegte a távoltartási végzést, tudta, hogy a rendőrség, hogy egy állítás A bíró is utasítsa el a peren, amit mondott történt, így Andrew Jones éreztem megalázva. 

Augusztus 2, 2011 

Már kézbesítették az idézést megsértése távoltartási végzést, mert már kézbesítették az idézést, hogy fénymásolni is, ő felmászott egy fára, és megvan rá az első emeleten, és az ablakon keresztül az ingatlanügynök, a távoltartás azt mondta, nem tudott járni 10 méter, így ő felmászott egy fára, hogy ne megsérti a távoltartási végzést, és átadta példányt a "Words Worth írás Place", és adott fénymásolat, ő aztán tüzet kilépés így nem megy számított 10 méteren belül a kávézóban, és augusztus 4-én 2011, ő ment Spirit és szépség Slaon és adott nekik a dokumentum másolatát, aludt Spirit of Beauty Salon, mert az ajtó nem volt bezárva, hogy megvédje a fehér árukat, hogy ellopják, ez volt az út, ahol élt , augusztus 5-én 2011-ben adott dokumentum Danny Bakery. 

Október 2011 

Között 2011 októberében és november 14-2011-ben meglátogatta Angela Magnocavallo számos alkalommal, [ő behatolt a kilenc hónapig az ő Sealy Posturepedic ad neki hét orgazmust minden behatolási] azt mondta, hogy nem érti, mi történik vele, továbbá Bernard Collaery volt hitelezés Angela Magnocavallo a kocsijába, és fizet az üzemanyaggal, Angela Magnocavallo azt mondta, hogy hagy egy üzenetet, ha akart beszélni, így elhagyta a üzenetet: "talk", majd a rendőrség megkerülte, és letartóztatta a vétekért és szolgált neki a távoltartás, így nem tudott menni Angela Magnocavallo. 

December 24, 2011 

Egy Elfogott erőszak Rend kivették ellene Angela Magnocavallo és Bernard Collaery október / november 2011; Angela Magnocavallo közelében éltek vele, ő ült a boltokban beszélt az egyik a szomszédok, ő 100 méterre van tőle, a bolt előtt a ház, ő ment 50 méterre tőle, soha nem hagyta, ott ült az egész idő alatt, amikor először látta azt mondta, hogy az olasz barát "Dominic [Celestino] Bernard Collaery volt shaging Angela Magnocavallo ", amikor közel került tudta, hogy megsértette a védelmi, és volt három független tanú a jogsértés a sorrendben. 

Azt mondta, hogy Angela Magnocavallo panaszt, mert ő volt a "control freak", és azt feltételezték, hogy ő mondta Dominic [Celestino] és a barátja, hogy a barátja shagging Bernard Collaery, ez volt, hogy azt mondta Bernard Collaery volt shagging Angela Magnocavallo és így ő volt rossz, ő azt mondta, panaszt tett, mert dühös volt, hogy nem volt képes irányítani a faxot. [Minden nő szeretne orgazmust 7] 

Angela Magnocavallo tette a feltétellel, hogy nem tudta meglátogatni, ezért faxon a munkahelyén, és tette hívásokat arról, hogy mit gondol, elmondta, ő volt a kapcsolat a hter és ő kommunikál vele, nem volt korlátozó végzés szolgált időpontban. 
Ő kért írásbeli hozzájárulása, hogy hozzáférj a vagyonkezelői számlára, ő kapott írásbeli engedélyt, és tépte fel a négy darab, ha ment a WC, és ő meg akarta akadályozni, Angela Magnocavallo vége mögött, és megpróbált megállítani neki, ő tagadta, hogy az agresszió, ő tagadta, hogy bármilyen fenyegetés, ő ment neki munkahelyét, azt mondta, hogy ő jött ki a konferencia terem. [Csak hogy a nők 7 millió dolláros terhesség] 

[God Bless Bernard: Australian Aborigininal Law azt Bernard Collaery lesz rituálisan speared halálra bűnözés vesz egy másik férfi barátnője] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ispán április 10, 2012 
Egyéb kérdések 

2011-ben folytatta, tegye boríték ki: ő írt nekik, azt mondta, hogy 659 Shires, 800 rendőrségen és a 1000 segélyszolgálatok helyszínen, ő kijelentette, annál inkább tette ezt (utalva a dokumentum azt, feltéve, hogy nekem vezette Royal Military College of Australia - Duntroon), azt mondta, a több oldalt megkerülte az ország több az emberek kapcsolatot Duntroon panaszkodnak arról, hogy az ausztrál szövetségi rendőrség ellen Rachel Michelle Piercey a hamis állítás, hogy volt egy pisztolyt a fejéhez, ő is megerősítette, hogy ez egy hamis állítás. 
Azt mondta, a Legfelsőbb Bíróság elnöke, a Legfelsőbb Bíróság, és ő azóta [társ] barátok, és ez az oldal volt bizonyíték a Legfelsőbb Bíróság az elmúlt évben. 
Kijelentette, hogy Rachel Michelle Piercey már foglalkozott, az ő élete is érintette őt, mire letette a helyzet a High Court ő már letartóztatták, akik akartak, hogy lejárassa őt, mert letartóztatták 60-szor az állítások hogy nem volt anyag, ő már letartóztatták az emberek, akik akarták lejáratni őt, mert már eljárást a Legfelsőbb Bíróság ellen, az emberek, akik állandóan összeesküdött ellene. [Rachel Michelle Piercey ügyvédje Richard Refshauge felvették az Ausztrál Nemzeti Egyetem] 

A lista még ösztönözte Rachel Michelle Piercey, hogy hamis állításokat, és hogy minden ember ezen a listán (a dokumentum utalt) is kommunikálnak egymással, hogy nem hiszem, hogy jelenleg még mindig kommunikál, de voltak korábban. 

De látta az igazságtalanság, hogy ő is terrorizálják a társadalom, mert nem volt agykárosodást. 
Augusztusa között 2011-ben november 2011 ő küldött [faxon] Angela Magnocavallo sok faxot, Angela Magnocavallo volt a szeretője a 9 hónapos, úgy gondolta, hogy ezt "jó kommunikáció", azt állította, hogy nem volt köztudott, hogy senki sem kiment a barátaival, megkérdeztem tőle, megértette Angela Magnocavallo volt hajlandó kapcsolatot vele, és megkérdezte tőle, megértette "nem" szempontjából a személyes kapcsolatok, ő kijelentette, hogy "nem érti, hogy ki vagyok, veszem a kérdéseket a Legfelsőbb Bíróság, én továbbra is utána, mert erkölcsileg jött, hogy beszéljen velem. " 
Korábbi pszichiátriai, családi, orvosi és Függőség története 

Ő először láttam a pszichiátriai szeptember 21-én 1992-ben felvételt nyert a Woden Valley Hospital öt napig nem volt biztos benne, mi a diagnózis, azt hitte, hogy "semmi", nem hitte, hogy valaha is kapott következetes végzett kezelés egy pszichiáter. 

Szenvedett a gépjármű baleset 1985-ben [Jerrawa Creek Gunning ahol "szintkülönbség a közúti téves, mivel az út célja az volt, 30 éve megy, amikor a sebességhatárt alacsonyabb volt"], már leírt, és azt mondta nekem, hogy ő agykárosodást , még soha nem szedett pszichiátriai gyógyszert, még soha nem próbált öngyilkosságot, ő mondta, ő volt a neuropszichológiai vizsgálat, amely azt mutatta homloklebeny sérülés. [New South Wales fizet nekem 7 milliárd dolláros kompenzációs azonnal 3777000000000 $ a gyilkos húgom Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 7-12-85] 

Tagadta ismerete a családban elmebetegség. 
Soha nem drogfüggőség, ivott, de társadalmilag ivott ritkán. 
Ő soha nem diagnosztizált cukorbetegség, a magas vérnyomás, a rák, szívbetegség, epilepszia, görcsök, meningitis, encephalitis, fejsérülések, pajzsmirigy vagy hormonális problémák. 
Tagadta terhességi nehézségeket, az ő azt hitte, hogy mérföldkövek normális volt, de a született nyolc héttel korábban. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ispán április 10, 2012 

Ért el 12 év: azt mondta, nem volt tanulási problémák, ő volt átlag feletti tanuló, nem okozott gondot, hogy vagy fenntartani barátok, ő jóban tanárokkal, ő soha nem utasítható ki, vagy felfüggesztett, de azt állította, hogy a baleset után lett izolált szoros friendes és kiégett egy jelentős ideig Royal Canberra Hospital: ő nem hagyta jóvá memória, vagy jelentős behaviourial problémákat. 

Jött egy család három, ő volt a második legidősebb, az ő szülei elválasztva, amikor 10 éves volt, ő hozta létre az anyja, de nem is látni az apját, ő tagadta, hogy ki vannak téve a családon belüli erőszak, a szexuális visszaélés vagy a fizikai bántalmazás , ő mégis az jött a szerető és támogató családi környezet, [ő nem mondta az anyja használt mogadon, serepax, Valium, Tenuate dospan, a marihuána és az alkohol, és törte a szart őt és a húgát, vagy Vanessa azt mondta: "Mi fog járni (5.5km le Chum Creek Road Healesville) otthon együtt így haza együtt anya nem bash egyikünk mint tud bash ketten. "] húga [Vanessa] meghalt, amikor 16 éves volt. [Miatt A túlemelés az út Jerrawa Creek Gunning ismert Hume Highway] 

A foglalkoztatás úgy tűnt, hogy kissé homályos, ő utalt, hogy egy millió dollárt ofered [a Village Roadshow] 19 évesen és kezdő saját cégét, azt mondta, hogy az alkalmazott "számos ember" a "magánszektor", de nem tűnik úgy, hogy tud adni konkrét részleteket ezzel kapcsolatban. 

Az első kapcsolat már az első évben 11 és 12 két évig, a következő kapcsolat 12 hónap volt 1997-ben, és a következő kapcsolat 9 hónapig Angela Magnocavallo. 
Dokumentáció áttekintése 

Volt egy jelentést Dr. George augusztus 24-én 2003 vonatkozásában a fitness, hogy hivatkozzon, ebben a jelentésben, hogy áttekintette a véleményét Dr. Sidney Smith, Dr. Greg Hugh és docens Cathy Pwen megjegyezni, hogy Dr. Sidney Smith láttam a május 7, 1996 és úgy gondolta, hogy a diagnózis a mániás epizódok, január 14-én 1999-ben látott Dr. Greg Hugh, aki azt hitte, hogy diagnózist, hogy "vitás", figyelembe véve a diagnózis a pszichotikus zavar miatt az agy sérülés téveszmék és hangulatzavar és homloklebeny-szindróma de úgy gondolta, hogy talán volt egy elsődleges pszichotikus zavar, egyetemi docens Kathy Owen láttam a október 12, 1999, és úgy szenvedett "pseudologia fantastica", ez egy széthúzó betegség, és hogy ő szenvedett tünetei homloklebeny sérülés, hogy nem volt idővel javulást saját szintjén a kognitív funkciókat, de enyhe kognitív zavarban folytatta megjegyezve, hogy ő szenvedett egy zárt fejsérülést 1985-ben, Dr. George azon a véleményen volt, hogy az organikus mentális zavar magában a kognitív, a hangulat és a személyiség, bipoláris affektív zavar és lehetséges bizonyíték a mesterkélt zavar és a kevert személyiségzavar keretében az agysérülés, ő megjegyezte, hogy ő volt körülményes, tangenciális, és kifejezte téveszmék a nagyvonalúság, ő alig vett levegőt az interjú során, az ő hatással volt pozitív és barátságos, ő volt elfoglalva kapcsolatos kérdésekben a Legfelsőbb Bíróság úgy véli, a Legfelsőbb Bíróság elnöke, hogy inkompetens. [Az egyensúlyt a valószínűség főbíró Robert francia, nem tudom, mi a francia levél, vagy hogyan kell használni, amikor nincs inkvizíciós hatáskörrel.] 

Volt egy jelentést július 23-i 2004 Dr. George, ő megjegyezte interjúban költözött alá témát, de nem volt kapcsolat a különböző tantárgyak, volt nehézség után a szövetségek alkalommal, ő nyilvánul nagyvonalúság és a hangulat emelkedése; talált Nehéz, hogy nem vonja le a következtetéseket, hogy ő volt zavarodva, azt gondolta, hogy szenvedett a mentális betegség a hangulat disorer és egyesületek korábbi sérülés, akinél homloklebeny sérülés. 

Volt egy jelentést Ray Lines, gyakornok pszichológus, melynek dátuma november 11, 2004, aki megjegyezte, hogy először kapcsolatba került vele szeptember 17-én 2004 találkozott vele hét alkalommal, maradt fixated jogi kérdések és a vágy, hogy a közös törvény, és folyamatosan tájékoztatta az agykárosodás, ő ajándékozta meg tartalmazó borítékokat a számos dokumentum, ő volt elfoglalva e vagy sem olvasta azt, nehéz volt, hogy egy kétirányú beszélgetést, amikor úgy tűnt, hogy irányítani, ő Próbáltam neki kezdeni hangulat stabilizáló gyógyszert, de nem látta, hogy szükség van, úgy érezte, hogy ő volt a "semmilyen módon nem hajlandó", hogy megváltoztassa a jogsértő viselkedése ellenére motiváció, kétséges volt-e vagy sem, hogy pozitívan reagálnak a nem gyógyszeres beavatkozások . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ispán április 10, 2012 

Volt egy jelentést június 17-i 1995 Ray Lines megjegyezte, hogy ő továbbra is vegyenek részt a Mr. "ispán", az ő részvétele volt kielégítő folyamatos nehézségek terápiás elkötelezettség, a túlzott fogalom önálló jelentősége és értelme a jogosultság, nárcisztikus vonások és ötletek nagyság, ő fixated jogi ügyekben úgy tűnt, hogy kevés empátia mások, ő nem látott negatív következményeket a viselkedése, úgy gondolta, részt vett a szolgáltatás időpocsékolás, ő nem úgy tűnik, hogy fontolóra a változó a viselkedés. 

Volt egy jelentést május 29-i 2006 Dr. George, akik továbbra is hisznek szenvedett szerves mentális rendellenesség túlnyomórészt frontális szindrómák és organikus személyiségzavar jellemző a csökkent célirányos tevékenység, érzelmi képesség, sekély és a nem kívánt vidámság (eufória, nem megfelelő bolondozás ), ingerlékenység és kitörő düh és az agresszió, nem tartja következmények vagy társadalmi konvenció, ő megjegyezte, hogy a tünetek utánozzák hypomania de igazi lelkesedés volt jelen, mert a személy nem jelentett érzi túl boldog, ő csak korlátozott képessége, hogy előre a társadalmi és jogi tettei következményeit. 

Volt egy jelentést május 29-i 2008 Dr. George maradt ugyanez a véleményem. 

Volt egy jelentést május 29-i 2009 Dr. George, aki továbbra is úgy vélik, hogy ő volt a diagnózis szerves személyiség homloklebeny szindróma és leírt korábbi jelentésekben. 

Volt egy újabb jelentést dr George augusztus 7-i 2009 ebben a szakaszban alatt volt mentális kezelés rend és Dr. George ajánlott ő került injekciós gyógyszerek formájában Risperdal Consta 50 mg, ő nem hitt a magatartás változna nélkül az ilyen típusú gyógyszert. 

Volt egy jelentést Dr. George április 29-i 2011-gondolta őt alkalmatlanná hivatkozhat. 

Volt egy átiratát eljárás ebben az ügyben a Sándor ispán szeptember 16-i 2011 úgy tűnik, hogy Mr ispán képviseltette magát ebben a meghallgatáson a bizonyíték arra, hogy nem volt neuropszichológiai tesztelés és MRI eredmények felel agykárosodás bal oldalán az agya . 

Mentális állapot vizsgálata 

A vádlott viselkedése is nagy mértékben leírták elején a jelentés, általában ő volt ésszerűen megmarad, de szokatlanul öltözött, ő beszélt gyorsan intenzitással megnyilvánuló elnyomó beszéd volt túl beszédes, mint ismert, kiterjedt az ő hatással, ő, a Véleményem szerint nyilvánul meg a hajlam perservation, repülés o ötletek (nehéz meghatározni), tudta, hogy hozzák vissza a témához, de hamar költözött más téma, ő nyilvánul nehézség gátolja az alapvető sürgősségi és a megfelelő, hogy a körülmények, hogy ő találta magát az interjút velem, a hangulat, véleményem szerint, bár a volt euthymic hatással volt expanzív, ő jóváhagyta a számos tünete, hogy látni lehetett, hogy összhangban legyenek hypomania, nem volt bizonyíték a depresszió; ő erős volt a benyomást keltve, hogy ő nagyon ideges, hogy az ő szemszögéből érthető meg, ő tagadta, hogy öngyilkossági gondolatok, terv vagy szándék, volt számos grandiózus ötletet, amit a korlátozott bizonyíték ebben a szakaszban, így a tünetek értelmezhető úgy, hogy az a káprázatos természet. Én nem végez formális kognitív tesztek, mint a természet az interjú kissé zavaros, és elfogyott az idő, az ő képessége betekintést és az ítélet, véleményem szerint, súlyosan károsodott az ő végrehajtó funkciók. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ispán április 10, 2012 
VÉLEMÉNY 

Véleményem szerint, amikor láttam, hogy a vádlott volt megnyilvánuló tünetek jelentkezése esetén súlyos végrehajtó diszfunkcionális származó agysérülést szenvedett 1985-ben, hozzávetőlegesen 15 év, 108 nap és 12 óra, amikor részt vett a gépjármű baleset állította, a életében nővére 310 nap idős, Vanessa Camille Bayliss. Valószínű, hogy ezt megelőzően fejsérülés volt viszonylag magas működő és intelligens személy, az is valószínű, hogy a meghatározó terület agykárosodás volt a területen a homloklebeny, amely hatással kifejezetten az ő kapacitását, hogy megfeleljen az ő viselkedése a társadalmi normák, gátolják válaszok bizonyos szociális helyzetek és bizonyos mértékig, a képességét, hogy megfeleljen az ő viselkedése a társadalmi normák, hogy gátolják a válaszokat bizonyos társadalmi helyzeteket, és bizonyos mértékig a képességét, hogy megismerjük és megértsük a hatása viselkedése másokra, a klinikai interjú úgy tűnik, hogy fenn érintetlenül kapacitású memória, a nyelv, az érzékelés, a koncentráció és a hírszerzés, mint ennek következtében a kognitív zavar is kezdetben figyelmen kívül hagyni a mások. 

Azonban ő nyilvánul súlyos kognitív zavar, hogy képes megfelelő viselkedése a társadalmi normák, ennek következtében ő nyilvánul fogyatékosság területén az interperszonális kapcsolatok, a szociális interakciók, a szociális gondolkodás és a társadalmi konvenció, ő hajlamos lesz elfoglalva és segédanyagokat a tekintettel a konkrét ötleteket, hogy van, hogy tartsa őket és értelmezni a környezet viszonylag konkrét módon kapcsolatban azokat a gondolatokat, fontosabb, hogy nincs kapacitás, hogy gátolják a válaszokat a tekintetben, érzékelése mi van, ha történik a környezetében, és így Súlyosan veszélybe az ő képes megfelelő viselkedése, azt állítja, az érzelmi képesség, hogy úgy érzi, aggrevied, dühös, fáj, ha kezelik, az ő véleménye szerint igazságtalanul mások által (ami gyanítom, a napi tapasztalat, mert a szokatlan előadás). 

A prezentáció hasonló a hypomania abban nyilvánul meg beszédkényszer, a beszédes, expanzív és overfamiliar rossz társadalmi megítélés és nem tudott eleget kritériumoknak hypomania azonban a hipománia nem ingadozó, de viszonylag állandó, és így lenne tulajdonítható károsodások következtében agykárosodás. 

Függetlenül attól, hogy ő káprázatos nehéz meghatározás t tenni, ő nyilvánul grandiózus hiedelmek magáról, hogy egy milliárdos, aki igazolja a nehéz viselkedés hozza őt a rendszeres kapcsolatot a jogrendszer a hitben, hogy van tehetsége kapcsolatos szakmai kihívást A felsőbb bíróságok, hogy ez a látszólagos elkövető védhető, [05:19], és hogy megvédje magát képes lesz létrehozni precedemt a bíróság előtt, úgy érzi magát, hagyta, hogy üldözték több egyén egy személyre vonatkozó Rachel Michelle Piercey és úgy véli, hogy a különböző egyének, legalábbis a múltban, összeesküdtek ellene a múltban, utal egy üldözéses téveszmés hiedelmek, összességében ezek a hiedelmek valószínűleg hajtja értékvesztés a racionális értékelése élményeiről, valószínűleg nyert Brian kár. 

Ő írja érkező viszonylag nehéz fejlesztési háttér, a szülei elválasztva, amikor viszonylag fiatal, ő hozta fel a többi, de tartotta a kapcsolatot az apjával, ő tagadta kitettség a családon belüli erőszak, bántalmazás sexua vagy fizikai bántalmazást, [ő nem mondja az anyja használt mogadon, serepax, Valium, Tenuate dospan, a marihuána és az alkohol, és törte a szart őt és a húgát, vagy Vanessa azt mondta: "Mi fog járni (5.5km le Chum Creek Road Healesville) otthon együtt így haza együtt, anya nem tud bash egyikünk mint tud bash ketten. "] húga [Vanessa] meghalt, amikor 16 éves volt. [Miatt A túlemelés az út Jerrawa Creek Gunning ismert Hume Highway], miközben támogatja a megfelelő iskolai pályán van némi bizonyíték arra, változások az ő társadalmi interakciók, ő korlátozott kapcsolat történelem és véleményem szerint, valószínűleg a rossz foglalkoztatási történelem, de én nem diagnosztizálják a personaility betegség, mint a bemutató valószínűleg a fejsérülés. 

Tagadja más nagyobb egészségügyi problémák, de nem hivatalosan fizikailag megvizsgálja. 

A legjelentősebb stressz hatással van rá az alkalom, hogy láttam kapcsolatban a jelenlegi bebörtönzése és a bajba jutott a félelem, hogy a nem megfelelő kapcsolat az ex-barátnője Angela Magnocavallo és valaki, aki úgy, mint a percieved ügyvéd Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ispán április 10, 2012 

A működő véleményem szerint Súlyosan károsodott a ar4ea az interperszonális társadalmi és foglalkozási területeken, és ez valószínűleg a stabil, jellemző és hosszú távon. 

Észrevettem, hogy van két időszak jogsértő, az időszak 2008-ban, majd a további időszakra jogsértő 2011-ben. Alapján, kapcsolódó valamennyi bűncselekmény ő már szenved a "mentális zavar", ennek következtében agykárosodást. Nem valószínű, hogy a mentális zavar súlyosan károsodott a képességét, hogy tudja a jellegét és minőségét magatartása volt a baj, de az időszak az ő jogsértő (2008 és 2011) a mentális zavar volt a hatása, hogy a kapacitás szabályozására magatartásával súlyosan veszélyezteti, és a mérleg is volna szabad neki a védelmi "szellemi károsodás". 

Dr. Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Fellowship Törvényszéki Psychiatry (Kanada) 
Senior Consultant Törvényszéki pszichiáter 
Conjoint adjunktus, UNSW 

Australian Capital Territory Legfelsőbb Bíróság R v ispán 30 november 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker ispán 
"Ami új, az a tünetek az agy damege amely tartozik a 
Egészségügyi Világszervezet Nemzetközi Osztályozása értékvesztése fogyatékosság hátrány. " 

Főbíró Terrence Higgins 
"Tisztában vagyok a Nemzetközi Osztályozása értékvesztése, fogyatékosság és hendikep. Nem bűnös. 
10%-a társadalom értékvesztés a Nemzetközi Osztályozása értékvesztése Disability Handicap (1981) 

"Parker QC, Roger, barrister-at-law, (61 2 9221 3890), p.127, 7. fejezet, bizonyítékokkal, bizonyítani vagy cáfolni Brain Damage, Brian Damage orvosi-jogi szempontok, Blackwell Press, Sydney (1994) . (My Phaedra komplex Philip W. Bates főszerkesztője, docense, University of Sydney és Sir Owen Dixon Chambers) 

"6. A klinikai kép a AFocal agyi zavar Lishman mondja a 16. oldal, amely szigorúan gócos agykárosodás felelős lehet akut és krónikus szervezési reakciókat. Azt mondja, hogy a frontális elváltozás ruházhat jellegzetes változásokat hajlam és temperamentuma. Legjellemzőbb a gátlások a expanisive overfamiliarity, tapintatlanság, overtalk [at] iveness, gyerekes izgalom vagy frank és punning társadalmi és etikai ellenőrzés csökkenhet az nem érdekli a jövő, és fo a következménye intézkedéseket. aszexuális indiszkréciók és kicsinyes vétkek is ocur, vagy durva hibák ítélet tekintettel a pénzügyi és személyes ügyek. Néha van egy jelentős közöny, érzéketlenség még a mások érzéseit. Ugyanígy hiányzik a szorongás és a betekintést a részét a beteg a saját állapotát. jókedv gyakran látott, nevezetesen, üres és fatous eufória helyett valódi lelkesedés, amely kommunikál a megfigyelő. A többi esetben a fő változások hiánya HOP kezdeményezés aspontaneity és mély lassuló pszichomotoros aktivitás. koncentráció, a figyelem és képes elvégezni a tervezett tevékenység váltások a te változás, hanem előadásokat teszt formai intelligencia gyakran meglepően jól megőrzött, ha a beteg már felrakták.

Hivatkozás: - Lishman, William Alwyn, Organic Psychiatry, a Pszichológiai Conssequences agyi rendellenesség, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish szerda 16 november 2011 
Kedves Bernard, YCS 98Z és YLY 777 - BERNARD COLLAERY ADÓCSALÁS 

Ez jó, hogy látlak vezetés a piros puegot. Míg a landcruiser parkol 35 Anembo Street. Nem kétséges, akkor örömmel magyarázza, hogy mennyi anális és az orális és vaginális közösülés, hogy volt az, amikor Angela Magnocavallo YLY 777 állt egy éjszakán át 48 Anembo Street Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO haladt át hozzám, és azt mondta, öngyilkos mert több behatolt vele. Vagy mindketten azt mondta nekem: "Te, mivel nem egy kapcsolat." Ha vezetsz a családon belüli erőszak partner esetében 10528-9 a CC2011, hogy öngyilkos leszek hívni az Ön számára, ki kell fizetni a bűnrészesség öngyilkosság. Vagy jöttél elmondani ANGELA MAGNOCAVALLO már öngyilkos a 06:15 november 16? Vagy ugye Waiti egy órát, hogy: - vagy azzal fenyeget: - 
1.. Behúzni nekem? 
2.. Get négy ember tenni, amit csak lehetett, hogy engem? 
3.. Ha megkérdezik, hogy én érzek segít biztosítani ANGELA MAGNOCAVALLO van 7 orgazmust minden alkalommal, hogy ágyba, ahogy tudja, hogy van 7 orgazmus minden alkalommal elmegy Bede velem? Veled ellentétben én eléggé illik! 
4.. Hogy mondja ANGELA MAGNOCAVALLO az elhunyt miután egy amfetamin (speed), túladagolás, ahogy érzi bűnösnek, vagy szégyelli magát? 

Ahogy nem hatolt ANGELA MAGNOCAVALLO a 9 hónap, amelynek mértéke számtalan orgazmus egy nap, köszönhetően a rendkívül alkalmas képessége, mint egy nekem, mint soha nem fogod élvezni a fokozott kommunikáció minősége, amely azt eredményezte, ANGELA MAGNOCAVALLO ha ő hozzám, amelynek ANGAELA MAGNOCAVALLO azt mondja: "igen", mielőtt beadom ANGELA MAGNOCAVALLO neki a következő orgazmus, amíg ANGELA MAGNOCAVALLO legalább 7. 

Főbíró Terrence Higgins lehet támaszkodni ANNE COLLAERY és similiar tény bizonyítékot annak megállapítására, hogy párosodnak számtalan nő, akár 46 év a junior, még te is az ügyfelek ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 éves a junior, ha megjelennek Városi Bíróság DV 674 2011 és Alexander MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER végrehajtó ellenőrizheti a képtelenség, hogy a hét orgazmus Angela MAGNOCAVALLO, mint egy lány hosszú ideig szeretője, bizalmasa és solemate. 
Főbíró Terr4ence Higgins nem kell 7 High Court, 4500 ausztrál és új-zélandi ügyvédek és 800 év közös törvény precedens tiltja meg attól, hogy szabad gyakorolni, mint egy ügyvéd, hogy lefeküdtem egy ügyfél ANGELA MAGNOCAVALLO és alszik egy ügyfelekkel ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKERA végrehajtó defacto, barátnő, szerető, solemate és veteményeskert társa. Egy anya a gyerekek. 

Tisztelettel 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER végrehajtó 

Ui Élvezni fogom miután úgy csődbe AS Jössz 3 millió dollárt, és csak átkerül 5 Brockman utca SAVE RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Önéletrajz 
Dr. Stephen Allnutt 
M. B. Ch.., B, FRCPC, FRANZCP 
Forensic Psychiatry 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telefon 0011 612 9929 2913 Fax 0011 612 9929 2914 

Szakképesítés 
Bachelor of Medicine, Stellensboch Egyetem, 1981, Dél-Afrika. 
Licenitate A Medical Council of Canada, 1988, Kanada. 
Tagja a Royal College of Physicans of Canada, 1994. 
Fellowship a pszichiátria a McMaster University Kanada, 1994. 
Speciális képzés Igazságügyi pszichiátria University of Ottawa, 1995. 
Ösztöndíjasa a Royal ausztrál és új-zélandi Pszichiátriai Testületének 2001, Ausztrália. 

Tapasztalat 
Hivatalosan képzett törvényszéki pszichiáter 14 éves, törvényszéki tapasztalat. 
Részmunkaidős magán törvényszéki gyakorlat Sydney-ben. 
Vezető tanácsadója igazságügyi pszichiáter a NSW Egészségügyi Minisztérium. 
Működött közre szakértőként nagyobb és a helyi bíróságokon, büntető-és polgári ügyekben, Kanadában, Új-Zélandon és Ausztráliában, a köz-és magán színtéren. 

Szakvélemény 
Akkreditált értékelése állandó pszichiátriai értékvesztés MAA és Workcover. 
Ok-okozati összefüggés, a mentális sérülés, profi szexuális bűncselekmény elkövetésének / negligencfe és civil kompetenciák. 
33. § fitness bíróság elé, őrület, automatizmus substancial értékvesztés, egyedi és általános szándék. 
Kockázatbecslés az erőszak és a visszaesés. 
Speciális elkövető csoportok, mint a gyújtogatók, Stalker, threateners és szexuális bűncselekmények elkövetőire. 
Értékelése és kezelése a mentális betegségben, akik börtönben vannak. 

Pozíciók 
Tanácsadó Forensic pszichiáter, Forensic Pszichiátriai szolgáltatások Auckland, Új-Zéland (1995-1997) 
Igazgatóhelyettese AForensic Psychiatry Services Auckland, Új-szalma (1997-2000)
Igazgató Mental Health Services, vezető törvényszéki pszichiáter Long Bay Hospital (2000-2002) 
Vezető tanácsadója, hogy az NSW állam egész Court Liaison Services (2002-2003)
Megbízott területi igazgatója a mentális egészségügyi Central Coast Health (2004) 
Currnetly klinikai igazgatója NSAW Közösség Törvényszéki Mental Health Services (2005-2012) 

Díjak 
American Academy of Forensic Sciences legjobb kutatási papír 1995-ben törvényszéki pszichiátria gyakornok (1995) 
NSW Premier Gold Award munka az NSW állam egész Court összekötő szolgáltatások (2003) 

Előzetes szakmai kötelezettségek 
Titkára szövetségi szakaszának Igazságügyi Pszichiátriai a RANZCP. 
Tagja WorkCover stering csoport állandó Pszichiátriai értékvesztés. 
Tagja NSW Egészségügyi Sentinel események gyilkossági albizottság. 
Az elismert, mint egy szakértő szexuális bűnözők a NSW Bizottság Gyermek-és Ifjúsági (klinikai szinten). 
A jelenlegi szakmai kötelezettségek 
Jelentést kell készítenie és tanácsadás a magánjogi gyakorlati szakemberei, Legal Aid, NSW Mental Health Review bíróság, NSW állami védők Hivatal, az igazgató a Legfőbb Ügyész, NSW Parole Board, NSW Corown ügyvédek Iroda. 
Examiner a RANCP. 
Az elismert, mint egy szakértő szexuális bűnözők a NSW Bizottság Gyermek-és Ifjúsági (Supervisor szint). 
Tanácsa kinevezte pszichiáter a NSW Gyermek Court Klinika. 
A Tanszék korrekciós Services etikai bizottság. 
Bizottságának tagja, az ausztrál és az új-zélandi Akadémia pszichológia, pszichiátria és a törvény. 
Együttes adjunktus UNSW. 
Tagja NSW Mental Health Review Tribunal. 

Akadémiai 
Bemutatta a lektorált konferencia Ausztrália, Új-Zéland, Kanada és az Egyesült Államok. 
Megjelent egy sor igazságügyi témák peer review folyóiratban és könyvfejezet....

No comments:

Post a Comment