Friday 4 October 2013

SWEDISH

Dr Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Rättspsykiatri 
Nivå 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 April 2012 

KONFIDENTIELL 
Kontoret för riksåklagaren 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
Canberra City ACT 2601 
Observera: Ms Sian Jowit 
Telefon: 61 6207 5399 
Fax: 61 6207 5428 

Dear Ms Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER FOGDE 
Född: 17:54 Tisdag 25 augusti 1970 1 timme och 57 minuter senare GOUGH Whitlam hotade att BLOCK SUPPLY 
Ditt referens: 201210593 

Inledning 

Tack för ert brev av den 25 januari 2012. 

Du har begärt att jag ger dig en psykiatrisk rapport i förhållande till accussed, Alexander Marcel Andre Sebastian Barker länsmannen. Denna rapport utgör en klinisk utvärdering genomfördes med accussed på AMC den 10 mars 2012 och ett telefonsamtal den 27 mars 2012. Syftet med denna rapport är att ge ett yttrande om hans mentala tillstånd vid tidpunkten för det påstådda ofending. 
Han har åtalats för ett antal brott, inklusive snatteri för påstådda brott som inträffade den 27 november 2008, och mellan april 2011 och december 2011, felaktig användning av ett nödsamtal tjänst för påstådda brottet, ge falsklarm för brand och nödsituationer till andra för påstådda brottet, strider en order skydd våld för påstådda brottet, inkräkta på lokaler för påstådda brott. 
Jag har tidigare lämnat en rapport den 27 mars 2012, denna rapport korrigerar skrivfel i denna rapport. 

Roll Sekretess och samtycke 

Från början förklarade jag att den anklagade att jag var en psykiater som du begärt att förse dig med en psykiatrisk rapport om hans mentala tillstånd. Jag förklarade för honom att all information som ges till mig inte skulle vara konfidentiella och kan göras tillgänglig för en bredare publik bör det upphandlas till domstolen. Jag ansåg att han förstod detta och samtyckt till att fortsätta. 

Provider nr 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker länsmannen 10 April 2012 

Källa av information 
Jag har läst reglerna expertvittne of Conduct Del 28 Rule 9C och Del 28A, Regel 2 i reglerna tingsrätten och samtycker till att vara bunden av dessa koder. 
Jag hade tillfälle att granska: 
Ett. Polisen redogörelse för fakta. 
2. Den kriminella historia. 
3, Den relevanta lagen avsnittet. 
4. Ett antal meddelanden det verkar som jag fick av dig, som skrivs av den tilltalade. 

Han var 41 vid den tiden som jag såg honom att han satt inspärrad på AMC, han var inte en psykiater eller en psykolog regelbundet, han var singel, han var inte ta medicin. 

Kliniska frågeställningar 

Från början bör det anges att den tilltalades presentationen var ovanligt, han var klädd i glasögon, en hatt, var hans effekt intensiv, han manifesterade pressade och snabbt tal, var han svårt att avbryta och brådskande behov av att tala med mig om Angela Magnocavallo och från Inledningsvis förklarade att han tidigare hade varit i en trafikolycka, han var overfamiliar och perservated (återvänder till samma ämne flera gånger) och ohämmat. 

Han började med att berätta att hans advokat Bernard Collaery var involverad med sin flickvän, som Bernard Collaery hade varit en vän i 20 år och att han hade samlag med sin flickvän Angela Magnocavallo, han var bekymrad över detta eftersom Bernard Collaery var hans advokat och att ha samlag med sin flickvän var oprofessionellt, Bernard Collaery hade varit hans granne i 20 år, han kände att det upprörande att hans självsäker Angela Magnocavallo sa att hon hade ett förhållande med sin advokat. 

Vid ett tillfälle Bernard Collaery kom in i hans uppfart och berättade för honom att han skulle slå honom och att en andra gång Bernard Collaery kom och berättade för honom att Angela Magnocavallo älskade honom, Bernard Collaery var fortfarande involverad i hans fall, han höll med Bernard Collaery inblandade eftersom han var inblandad innan Bernard Collaery haft samlag med sin flickvän, som hade sovit i hans hus för 9 månader. 

Han förklarade att den närmaste personen i hans liv, Vanessa Bayliss (hans syster), dödades när han var 15 år, 108 dagar och 12 timmar gammal i en trafikolycka, det var upprörande mycket för honom, han var i koma han sade efter detta i ungefär fyra veckor med förlust av medvetandet under fyra veckor och bröt armen, han sade att han var "15 år, 108 dagar och 12 timmar" på den tiden som det hände. 

Han sedan igen tillbaka till frågan om hur upprörd han var om förhållandet att hans självsäker Angela Magnocavallo hade med Bernard Collaery, i detta skede jag noterade att han tycktes mig vara ganska perserverative i denna fråga. 

Han gick sedan till tillståndet som efter olyckan, hade han Ben berättade att han led "höjd av humör, minskad koncentration span, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity och eufori", han hänvisade mig till en bok om hjärnskador väckts av Blackwell Press och Lishman hänvisar särskilt till sidan 127. 

Han gick vidare till att tala om överdomare Higgins och gick sedan in på att tala om frågor kring World Helath Organisation och det lät för mig som diagnoskriterier för internationell Classication för nedskrivning Funktionshinder Handikapp. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker länsmannen 10 April 2012 
I ett försök att hålla honom fokuserad jag frågade om hans mentala tillstånd, sade han då att jag såg honom, var hans humör normal, han förnekade eufori eller depression, han trodde att hans koncentration var "bra" och gick sedan in på att berätta för mig att Han läste Bibeln i 14 dagar från nyårsdagen och en 14 januari 2012 och mellan den 27 december 2011 och 31 december 2011, att han också hade läst 700 sidor i en bok om vad Bibeln säger, sa han när han läste allt han har att göra var att vara borta från distraktioner och han kunde koncentrera sig på sin läsning, han hade höga energinivåer, som exempel förklarade han för mig att han hade ridit sin cykel från "Canberra till Queanbeyan till Captains Flat till Majors Creek till Araluenen Valley och sedan till Moruya Heads ", han hade fått Nelsons Mandelas bok" Vägen till frihet "och läsa det på fredag ​​kväll, lördag och söndag och sedan tillbaka till Canberra med cykel, en sträcka på cirka 452 kilometer. 

Han hänvisade sedan tillbaka till Bernard Cumacille och Gerrard Cumacille som han sade var Mel Gibson verkliga namn och han frågade mig om jag hade sett ABC News. 

Han gick sedan till att tala om David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070] som han sa var den första kusinen av sin styvfar, att David riktiga namn var Spitzer, han blev sedan kallad Professor Erica Bates och att hennes hennes make hade hjärntumörer och de gjorde i en självmordspakt 1989, han talade om mor Philip W Bates och Erica Spitzer var bror var bror till Dr George Spitzer när han ändrade sitt namn till Spicer (anglicised) namn eftersom han var en GP. [Han spelade Alfapet med Dr George Spicer och Beat vann 2: a matchen.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher, och Barry Moore: "Australian Rehearsal Techniques" i Klabbers, Jan et al (redaktörer) Simulering Spel på förbättring av Kompetens i Att handskas med komplexitet och osäkerhet och värdekonflikter: (Pergamon); 

Ett. Philip Bates datum för antagning 1979. BCom, LLB, FACHSE, FACLM Hon. Områden i praktiken. Alternativ tvistlösning, appellationsdomstolen, Commercial; Common ... 
2. 1988, Engelska, Bok utgåva: Australian Hälsa och sjukvård lag reporter: i 1 volym / Philip W. Bates, John C. Dewdney och CCH hälsa och medicinsk rätt ... 

Tre. Hem · Alla utgåvor, Denna utgåva. 1990, Engelska, Conference Proceedings Område Hospital & medicinsk felbehandling hävdar / av Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Skapare: Bates, Philip, Ämnen:. Ansvar (lag), Ansvar (Law) - Australien, Medicinsk rättsvetenskap - Australien - Handböcker, manualer, etc. Målgrupp: Specialized ... 

Fem. Sök. Hem, Denna upplaga. 1994, Engelska, Bok utgåva: Hjärnskador: rättsmedicinska aspekter / Philip W. Bates, allmän redaktör, Marco Migotto, sub-editor. 

Han sa att han frikändes av psykisk funktionsnedsättning den 30 november 2011 [Överdomare Terrence Higgins gjorde FN: s World Health Organisation International Classification Nedskrivning lagen Funktionshinder Handikapp] och återvände hem och det fanns ett besöksförbud och Angela Magnocavallo gick förbi hans bostad varenda dag. [Angela Magnocavallo tyckte 7 orgasmer två eller tre gånger i mitt Sealy för nio månader] [Jag kan fakturera hennes $ 7 miljoner euro per sju orgasm paket] 

Han uppgav att Angela Magnocavallo var hans granne, hade ha träffat sin syster nära busshållplatsen och hade införts till henne i ungefär januari 2011, han såg henne för en vecka och en vecka senare hade de kaffe och sedan gick in i en relation, som varade mellan februari och oktober 2011. 
Från februari till oktober 2011 var han hade en intim relation med Angela Magnocavallo, sade han vid något tillfälle gjorde hon avsluta relationen. 

Angela Magnocavallo berättade att hon använde hastighet i cirka 10 år och att hon stödde han skynda vana genom att ha tre jobb, när hon sade detta tog han det som att hon fick pengar för att köpa hastighet, han trodde att Angela Magnocavallo lämnade Perth för att undvika bli inblandad i en rättslig fråga som rör honom leverantör [rättegång], han trodde att detta var viktigt eftersom Angela Magnocavallo skulle ha insett genom tellling honom om hastighetsgränser vanor och att hon hade tre jobb, som i själva verket, enligt hans uppfattning, hon behandlar. 

Det var inte förrän i oktober 2011 då Angela Magnocavallo hade åt hans "hela letterbox" och läste alla hans mail,, hon ville komma åt hans förtroende konto, hon hade träffat sin advokat och den offentliga förespråkare, hon träffade sin advokat, Bernard Collaery, som hade brutit klient sekretess, hade hon tittat igenom hans mail, hon konstaterade vad hans förtroende var. 

Han sedan igen förklarade att han tidigare hade varit i en trafikolycka och var medvetslös i en månad, han sa att han nu trodde att hans lagliga rätt som en följd av detta var "multimiljon dollar", han hade aldrig "deltagit" i det eftersom han var i "High Court", genom att stämma myndigheten vägtrafik han inte skulle vara en miljonär, skulle han vara en miljardär eftersom han införde en diod som medgav ljus till Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler kommer att ha 7 bilar chauffören mig för resten av mitt liv var och en bär en $ miljard i bagageutrymmet för min savant] 

Han gick in på att förklara att han var en "lärd" när han var 19, han var offerred en miljon dollar för att köpa hans granar idé [Village Roadshow]; morbrodern (Farbror [Wilfrid] Barker) inte bara vann förslaget till Internationella olympiska kommittén att hålla OS 2000, tog han då $ 2600000000 i media och rättigheter marknadsföring för OS i Sydney. 

[Sports Marketing and Management Suite 401, Level 4, 39-41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Office Manger Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker länsmannen 10 April 2012 

Han hade sagt till sin mor hans idé och farbror Barker sade att det var en "multimilliondollar idé", han fick en Commodore 64 dator 1983 när han var 13, han programmerat i basic och observerade Microsoft disk operativsystem hade två utrymmen för datum , månad och år, som år 1983 hade han konstaterat att i 31 december 1999 skall datumet skulle ändras till 2000 så visste han (1983) av risken för "Y2K-problemet", han sa att alla då, 14 år senare, tillbringade pengar hyra programmerare att lösa Y2K problem, detta orsakade alla att kunna vidta lagliga åtgärder mot Microsoft, han gick sedan till tillståndet han visste detta 1983. [International Business Machines kommer att betala mig $ 3777000000000 omedelbart] [Microsoft kommer att betala mig $ 3777000000000 omedelbart] 

Han pekade på ett antal namn på ett papper, var en "fogde", förklarade han att länsmannen innebar en "mindre Court tjänsteman med polismyndighet", att "Barker" betydde en utropare av domstolen ", förklarade han att, som ett resultat av Barker: s lista över människor i alla domstolar och kolonier runt om i världen kallades Barker s lista. [fogden gick från Normandie till England år 1066 med en påvlig bulla att bli kung av England] [Jag kräver en påvlig bulla till att bli kung av England, kung av kungar och uppehålla i Vatikanen påvliga sviten omedelbart, inser du vem jag är än?] 

Han förklarade sedan att hans far var postat [vi körde] till Hamilton för ett år, att han hade gått till Woomera Rocket Range och i sanddynerna (vid 10 års ålder), såg han solen reflekteras från något, följde han reflektion och hittade ett verktyg sten jakt, han insåg detta inpassade tummen och fingret perfekt, han insåg vid 10 års ålder att han var i någon annans "bakgård" och hyran för denna plats skulle vara enorm. 

Han förklarade då att hans far hade varit i London och var en "bobby", och att hans mors farfar (Billy Barker) var den längsta tjänstgör Polis i historien om Australien, servering mellan 1883 och 1931, vid denna tidpunkt han uppmanade mig att läsa fallet R mot länsmannen 2011. [UN IC IDH prejudikat] [ACTSC 214] 

Han gjorde därefter hänvisning till det första fallet han i High Court, vid 21 var han uppdraget att 
utveckla produkter som kompletterade Scrabble, det första fallet gjorde han i High Court var mot överdomare som anmäldes på, det här fallet uppmanas varje polischefen i Australien för att kontakta Canberra för Australian Crime kommissionen skall inrättas. 

När han var 30 hans farbror frågade honom om han gjorde det "Mabo" fall, han var inte en advokat, men hans efternamn var fogde, han matchade hans utmaning genom att göra ett fall för en Aboriginal man han förberett "en High Court skrift" , som ett resultat alla ambassader genomförde undersökningar med internationell rätt, tog sedan "det" tillbaka till sitt land och så småningom var det en "påvlig Bill [Nobels fredspris för påvens. 
Ursäkt till Kina och Nobels fredspris för påvens ursäkt till Oceanien och Nobels fredspris för FN: s konvention om rättigheter för 370 miljoner urbefolkningars] 

Jag hade ofta förlorat tråden i hans konto-hans snabba tal gjorde det svårt för mig att följa och förstå vad han kommunicerar till mig. 

Jag frågade honom om Angela Magnocavallo, förklarade han att Angela Magnocavallo berättade om sitt hastighet vana i oktober 2011, det ögonblick han blev medveten om att hon använde hastighet Angela Magnocavallo fick en bra idé att han skulle rapportera det, han var inte i stånd att umgås med någon som gjorde fart eftersom han gjorde mål i High Court. [Jag kommer inte att rapportera det, bara lägga den på internet på 72 språk] 

Redogörelse för påstådda överträdelse 

Den felande perioden november 2008 till omkring december 2011, uppgav han att under denna period tid hans humör var bra, gjorde han inte stödja några betydande depressiva symtom, han stödde tillräcklig sömn, aptit, energi, motivation, koncentration, självkänsla, han förnekade någon intressen, han förnekade självmordstankar. 

Han inte godkänna några perceptuella störningar såsom röster, visioner, smaker, dofter, meddelanden från TV, radio eller tidningar, han trodde inte att någon konspirerade för att skada eller döda honom, förnekade han all extern styrning. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker länsmannen 10 April 2012 

Han förnekade att på den tiden var han använda några droger eller alkohol. 

27 November 2008 

Han sade att han aldrig stal någonting, han var ekonomiskt säker, att "killen" på newsagency vägrade att sälja honom stämplar, [att posta hans skräp] Han berättade ägaren att det "var ganska allvarligt skräp för att vara vid High Court ", han sedan köpte en $ 1,000 värde av frimärken håll, den natten han tog alla ägarens skräppost utanför kiosker fönster och skyltar samt och kastade den i papperskorgen eftersom han kände sig kränkt, han sade att detta var inte stöld, han hade ingen avsikt att permanent beröva honom, på det stadiet han var 38 bor mittemot butiken, han var inte ta medicin, han var inte en psykiater, han arbetade för att bygga fall, han postade informationen aroung landet om fall av försummelse av överdomare vid högsta domstolen eftersom hans advokat företrädde honom brottslig verksamhet till High Court. 

14 April 2011 

Han gick till polisstationen, hade junior person som han trodde var inte en polis, han trodde att det enda sättet att tala till polisen var att ringa ett samtal, han trodde att hon var en junior volunteer, han gjorde nödsamtal eftersom ringa "000" på honom, han var inte beredd att stå ut med den fräckhet på Oden polisstationen. 

14 juni 2011 

I juni 2011 var han 40 år, bor hemma, han var inte med någon psykiatrisk medicinering, han hade tillbringat större delen av detta år att ta bort gamla träd från hans gamla blocket en plantering olika frön och träd, han samlar dem från många olika ställen; han sade det slipat i Canberra är torr så han samla dessa för hans bakgård för att täcka marken så det inte blir torrt och han skulle ha mer insekt aktivitet under bladen och öka fertiliteten. 

I juni 2011 sade han att han hade ett blad väska, han var i Canberra Avenue (vid kiropraktor), han hade fyllt omkring fyra en ton [sand] påsar med löv, han sa att han hade rakade upp bladen och sa "mannen på gymmet "att bladen var på naturen strip, han frågade denna person om han inriktade om han krattade upp löven och tog dem, han gick in i receptionen och frågade om han kunde låna en kratta, när han gick i de hade en påse jordnötter där och sa att han skulle vara mer än alla bladen i utbyte mot en påse jordnötter, den person som sa till honom att det var bara för medlemmar, den anklagade föreslog han bli medlem i gymmet, han sade att personens beteende var "fientlig och hotfull för honom", sa han här personen hade ingen aning om att han visste att han olagligt hade konverterat sina lokaler till ett gym, han sa den här personen sa "om du inte lämnar jag ska ringa polisen", så den anklagade sade att han skulle ringa en ambulans, han tog de fyra säckar löv till huset bredvid och sedan gömde sig i en husvagn, förklarade att när någon ringer en ambulans, kan polisen höra detta också, genom att ringa en ambulans var han också ringa polisanmälan av ett "problem", vilket innebar att när polisen kom till gymmet och personen skulle behöva förklara att polisen kallades eftersom en man kratta sina löv, ambulansen också skulle tala till mannen på gymmet , hoppas han polis och ambulans skulle lugna mannen på gymmet ner, ambulansen anländer tyder på att han fruktade för sin säkerhet (polisen hade tidigare skjutit en person och gjorde honom förlamad så detta var skyddande för honom), efter att polisen kom han gick på bio och han greps senare, de arresterade honom den dag han tredubbla "000" när de kom till hans hus och klättrade i träd, han uppgav att en av de förhandlingar officer hade sagt att han skulle vilja skjuta honom men inte har bössan med honom när han var där som en negotiatior, han uppgav polisen regelbundet hotade honom, och klättring trädet var hans enda säkerhet. [Sergeant Adrian Craft 3260 & Sergeant Harry Thomas Hains 4928] 
[Min advokat Bernard Collaery Attorney - General Australian Army Special Air Serices gisslanförhandlaren ringde mig medan jag var uppe i trädet och frågade mig om jag skulle komma ner om Sergeant Adrian Kraft 3260 enats om att inte få sina 12 australiska federala polisen skjuter för klättring ett träd vara mycket offentligt dödligt skjuten på Narrabundah butiker] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker länsmannen 10 April 2012 

7 juli 2011 

Han sade Andrew Jones hade en casfe, när han drar fyra säckar löv på vägen Andrew Jones tooted hans horn eftersom han släpade löv på vägen, han släpade lämnar förbi Andrew Jones Cafe och sa "tjockis var vill du att jag ska ? tappa bladen ", hade Andrew Jones tidigare tooted hans horn och hade fått ett besöksförbud mot honom, när han fick besöksförbud han Andrew Jones ringde polisen sade att han hade brutit mot besöksförbud, han visste att polisen tar ett uttalande Magistrates skulle avfärda detta av dom som han sade hänt, så Andrew Jones kände förödmjukad. 

2 aug 2011 

Han hade delgivits en stämning överträdelse av besöksförbud, eftersom han hade delgivits stämning han fotokopierats det, han klättrade i träd och fick på första våningen och genom fönstret av fastighetsmäklaren, besöksförbud sa att han inte kunde gå inom 10 meter så han klättrade i träd för att undvika att bryta mot besöksförbud och gav kopior till "Ord är värt att skriva Place" och gav fotokopior, han gick sedan ner brand avsluta så han inte går inom 10 meter från caféet och den 4 augusti 2011 gick hon till Ande och skönhet Slaon och även gav dem en kopia av dokumentet, han sov i Spirit of Beauty Salon eftersom dörren inte var låst för att skydda vitvaror blir stulen, var det över vägen från där han bodde , den 5 augusti 2011 gav han ett dokument till Dannys Bakery. 

Oktober 2011 

Mellan oktober 2011 och 14 november 2011 besökte han Angela Magnocavallo vid ett flertal tillfällen, [han hade trängt henne i nio månader i hans Sealy Posturepedic ge henne sju orgasmer varje penetration] han sa att han inte förstod vad som pågick med henne, förutom Bernard Collaery lånade Angela Magnocavallo sin bil och betala för sitt bränsle, Angela Magnocavallo hade sagt att han skulle lämna en anteckning om han ville prata, så han lämnade en anteckning som säger "prata" och sedan polisen kom och arresterade honom för intrång och tjänstgjorde honom med besöksförbud så han inte kunde gå till Angela Magnocavallo. 

24 December 2011 

En gripen Våld Order togs ut mot honom med Angela Magnocavallo och Bernard Collaery i oktober / November 2011, Angela Magnocavallo bodde nära honom, han satt vid butikerna pratar med en av hans grannar, hon var 100 meter bort ligger honom; den butik var framför hans hus, hon gick 50 meter från honom, han lämnade aldrig, han satt där hela tiden, då han först hade sett henne, sade han till sin italienska vän "Dominic [Celestino], var Bernard Collaery shaging Angela Magnocavallo ", när hon kom nära han visste att hon var i strid med skyddet ordning och han hade tre oberoende vittne åsidosättandet av ordern. 

Han sade att Angela Magnocavallo gjort en anmälan eftersom hon var en "control freak" och hade antas att han hade berättat Dominic [Celestino] och hans vän att hans vän var shagging Bernard Collaery, det var i själva verket att han sade Bernard Collaery var shagging Angela Magnocavallo och så hon var oriktigt, han sa att hon gjorde en anmälan eftersom hon var arg att hon inte hade någon möjlighet att kontrollera sina fax. [Varje kvinna skulle älska 7 orgasmer] 

Angela Magnocavallo gjorde ett villkor att hon inte kunde besöka honom, så han faxade hennes arbetsplats och gjort telefonsamtal om vad han tänkte, han förklarade att han hade haft ett förhållande med hter och han kommunicerade med henne, det fanns inget besöksförbud serveras vid tidpunkten. 
Hon hade bett om skriftligt samtycke att komma åt hans förtroende konto, han hade fått skriftligt samtycke och slet upp den i fyra bitar, hade ha gått på toaletten och hon hade försökt att stoppa honom, Angela Magnocavallo var över efter och han försökte stoppa henne, han förnekade all aggression, han förnekade att göra några hot, han gick till sin arbetsplats, han sa att hon kom ut från konferensrummet. [Jag ger bara kvinnor $ 7 miljoner euro till graviditet] 

[God Bless Bernard: Australian Aborigininal Lagen innebär Bernard Collaery rituellt blir spetsade till döden för brott för att ta en annan mans flickvän] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker länsmannen 10 April 2012 
Övriga frågor 

Under 2011 fortsatte han att skicka kuvert ut: han postade dem, sade han till 659 Shires, 800 polisstationer och en 1000 räddningstjänster platser, han förklarade ju mer han gjorde detta (syftar på ett dokument som han gav till mig med rubriken Royal Military College of Australia - Duntroon), han sade ju fler sidor gick runt om i landet desto mer folk kontaktade Duntroon att klaga på det faktum att den australiska federala polisen hade talan mot Rachel Michelle Piercey för att göra en falsk anklagelse om att han hade en pistol mot hennes huvud, han hade upprepat att detta var en falsk anklagelse. 
Han sade att överdomaren av Högsta domstolen och han hade sedan blivit [kompisar] vänner och den här sidan blev bevis i Högsta domstolen förra året. 
Han uppgav att Rachel Michelle Piercey hade behandlats, hans liv hade påverkats av henne, när han satte målet i High Court hade han gripits av människor som ville misskreditera honom eftersom han hade gripits 60 gånger för anklagelser som inte hade någon substans,. han hade arresterats av människor som ville misskreditera honom eftersom han hade talan vid High Court mot människor som ständigt konspirerar mot honom [Rachel Michelle Piercey s advokat Richard Refshauge hyrdes av Australian National University] 

Listan hade hetsat Rachel Michelle Piercey att göra falska anklagelser och att alla människor på denna lista (det dokument som anspelade på) kommunicerade med varandra, han inte närvarande tror de fortfarande kommunicera, men de hade innan. 

Men han såg orättvisor i att han hade blivit mobbade av samhället eftersom han hade hjärnskador. 
Perioden augusti 2011 en November 2011 han hade skickat [faxade] Angela Magnocavallo många fax, Angela Magnocavallo hade varit hans älskarinna i 9 månader, han trodde att göra detta var "god kommunikation", förklarade han att det var allmänt känt att ingen någonsin gick ut med vänner, jag frågade honom om han förstod Angela Magnocavallo hade vägrat kontakt med honom och frågade honom om han förstod "nej" i termer av personliga relationer, han sade "du förstår inte vem jag är, tar jag de frågor som High Court, fortsatte jag att följa henne eftersom hon moraliskt kom att tala till mig ". 
Tidigare psykiatrisk, familj, medicinsk och missbruk Historia 

Han såg först en psykiatrisk den 21 september 1992, då han blev antagen till Woden Valley Hospital i fem dagar, han var inte säker på vad diagnosen var, tyckte han att det var "ingenting", han trodde inte att han någonsin hade fått någon konsekvent pågående behandling av en psykiater. 

Han drabbades av en trafikolycka 1985 [Jerrawa Creek Gunning där "skevning i vägen är felaktigt eftersom vägen var avsedd för 30 år en go när hastighetsgränsen var lägre"], som redan beskrivits, och berättade att han hade hjärnskador , han hade aldrig tagit någon psykiatrisk medicinering, hade han aldrig försökt begå självmord, han berättade att han hade haft neuropsykologiska tester som hade visat frontalloben skador. [New South Wales kommer att betala mig $ 7 miljard i kompensation omedelbart och $ 3777000000000 för att döda min syster Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 7-12-85] 

Han förnekade kännedom om en familj historia av psykisk sjukdom. 
Han hade aldrig missbrukat droger, han drack socialt men drack sällan. 
Han hade aldrig fått diagnosen diabetes, högt blodtryck, cancer, hjärtsjukdomar, epilepsi, konvulsioner, meningit, encefalit, skallskador, sköldkörtel eller hormonella problem. 
Han förnekade antenatal svårigheter, hans trodde sina milstolpar var normala men föddes åtta veckor för tidigt. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker länsmannen 10 April 2012 

Han uppnådde år 12: Han sade att han hade inga inlärningsproblem, han var en ovan genomsnittlig student, han hade inga svårigheter att göra eller underhålla vänner, han fick bra med lärare, han var aldrig utvisas eller upphävts men uppgav att efter olyckan blev han isolerad från nära friendes och tillbringade en avsevärd tid i Royal Canberra Hospital: han inte stödja minnet eller betydande behaviourial problem. 

Han kom från en familj av tre, han var den näst äldste, hans föräldrar separerade när han var 10, han uppfostrades av sin mor men fortsätter att se sin far, han förnekade att utsättas för våld i hemmet, sexuella övergrepp eller fysisk misshandel , han trots det kom från en kärleksfull och stödjande familjär miljö, [Han berättade inte hans mor brukade Mogadon serepax, valium, Tenuate Dospan, marijuana och alkohol och pucklade skiten ur honom och hans syster, eller Vanessa sa "Vi kommer att gå (5.5km ner Chum Creek Road Healesville) hem tillsammans så vi kommer hem tillsammans som mamma kan inte bash en av oss lika mycket som hon kan bash två av oss. "] hans syster [Vanessa] dog när hon var 16. [På grund av skevningen i vägen Jerrawa Creek Gunning kallas Hume huvudvägen] 

I förhållande till sysselsättningen han verkade vara något vaga, han hänvisade till att ofered en miljon dollar [från Village Roadshow] vid 19 års ålder och starta sitt eget företag, han sa att han var anställd av "många människor" i den "privata sektorn", men Det visas inte att han kunde ge några specifika detaljer i förhållande till detta. 

Hans första förhållande hade varit i år 11 och 12 för två år, var hans nästa förhållande 12 månader 1997 och följande samband för 9 månader med Angela Magnocavallo. 
Dokumentation Review 

Det var en rapport av Dr George den 24 augusti 2003 i samband med hans lämplighet att åberopa, i detta betänkande han omdömet yttranden från Dr Sidney Smith, Dr Greg Hugh och docent Cathy Pwen notera att Dr Sidney Smith såg honom den 7 maj 1996 och trodde att han hade en diagnos av maniska episoder, den 14 januari 1999 har han sågar Dr Greg Hugh som trodde hans diagnos att vara "grälsjuk", med tanke på diagnosen av en psykotisk störning på grund av hjärnskada med vanföreställningar och förstämningssyndrom och även frontalloben syndrom men han trodde att han möjligtvis hade en primär psykotisk störning, docent Kathy Owen såg honom den 12 oktober 1999 trodde han led av "pseudologia fantastica", som är en FRAKTIONS-sjukdom och att han led av symtom på frontalloben skador, att det fanns , med tiden en förbättring i hans nivå av kognitiv funktion men mild kognitiv försämring fortsatte att notera att han hade drabbats av en sluten skallskada 1985, Dr George var av den uppfattningen att en organisk psykisk störning innefattar förändringar i kognitiva, humör och personlighet, bipolär affektiv oordning och möjliga bevis på konstlad oordning och en blandad personlighetsstörning inom ramen för sin hjärnskada, han konstaterade att han var circumstancial, tangerar, och uttryckte vanföreställningar med grandiositet, han knappt drog ett andetag under intervjun, hans påverkan var positiv och älskvärd, han var upptagen med frågor i samband med High Court tro överdomaren att vara inkompetent. [På balansen av sannolikheten överdomare Robert franska inte skulle veta vad en fransk brev var eller hur man använder en som han inte har inkvisitoriska befogenheter.] 

Det fanns en rapport daterad den 23 juli 2004 av Dr George, noterade han i intervjun att han flyttade från ämne till ämne, men det fanns inga länkar i de olika ämnena, han hade svårt att följa sina associationer vid tillfällen, han manifesterade storslagenhet och humör höjd, han hittade det är svårt att inte dra de slutsatser som han var vanföreställningar, han trodde att han drabbats av en psykisk sjukdom med en stämning disorer och sammanslutningar med tidigare skador uppvisar frontalloben skador. 

Det var en rapport från Ray Lines, praktikant psykolog, som är daterad den 11 november 2004 som noterade att de först hade kontakt med honom den 17 september 2004 och hade träffat honom vid sju tillfällen, han förblev fixerade vid juridiska frågor och viljan att göra gemensam lag, och kontinuerligt informerat honom om hans hjärnskada, han presenterade honom med kuvert som innehåller hans talrika handlingar, han var upptagen med huruvida han hade läst det, det var svårt att ha en tvåvägs konversation när han verkade styra det, han försökte få honom att börja stämningsstabiliserare medicinering men han inte se behovet, man ansåg att han var "inte alls villig" att ändra hans kränkande beteende trots motivation, det var tveksamt huruvida han positivt skulle reagera på icke farmakologiska interventioner .

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker länsmannen 10 April 2012 

Det fanns en rapport daterad den 17 juni 1995 med Ray Lines notera att han fortsatte att engagera sig med herr "fogde", hans närvaro hade varit tillfredsställande med pågående svårigheter i terapeutiska ingrepp, en överdriven självbild betydelse och känsla av rätten, narcissistiska drag och idéer av storhet, han var fixerad vid juridiska frågor, han verkade ha lite empati för andra, han kunde inte se negativa konsekvenser för hans beteende, han tänkte delta tjänsten var ett slöseri med tid, han verkade inte vara tänkbart med att ändra sin beteende. 

Det fanns en rapport daterad den 29 maj 2006 av Dr George som fortsatte att tro att han led av en organisk psykisk störning med övervägande pannloben syndrom och organisk personlighetsstörning som kännetecknas av minskad riktade mål aktiviteter, emotionell förmåga, ytlig och oönskad munterhet (eufori, olämpligt jocularity ), irritabilitet och utbrott av ilska och aggression, överväger inte följder eller social konvention, han noterade att symtomen kunde härma hypomani men deras sanna upprymdhet var frånvarande på grund av att personen inte rapporterade känslan alltför glad, han hade begränsad förmåga att förutse sociala eller juridiska konsekvenserna av sina handlingar. 

Det fanns en rapport daterad den 29 maj 2008 av Dr George som återstod samma uppfattning. 

Det fanns en rapport daterad den 29 maj 2009 av Dr George som fortsatte att tro att han hade en diagnos av organiskt personlighet med frontalloben syndrom och beskrivits i tidigare rapporter. 

Det fanns ytterligare en rapport av Dr George den 7 augusti, 2009, i detta skede han var under en psykisk behandling ordning och Dr George rekommenderade han placerades på injicerbara läkemedel i form av Risperdal Consta 50 mg, han trodde inte hans beteende skulle förändras utan denna typ av medicinering. 

Det var en rapport av Dr George den 29 april 2011, han trodde han inte är lämplig att åberopa. 

Det var en avskrift av fortskridande i fråga om Alexander Fogde den 16 september 2011, framgår det att herr länsmannen representerade sig själv under denna utfrågning i sitt vittnesmål konstaterade att det fanns neuropsykologisk testning och MRT-fynd överensstämmer hjärnskador på vänster sida av hans hjärna . 

Mental Status Examination 

Den anklagades uppträdande har i stor utsträckning beskrivits i början av denna rapport, i allmänhet var han rimligen hålls men ovanligt klädd, han pratade snabbt med intensitet manifesterar undertryckande tal, var alltför pratsam, över bekant, expansiva i sin affekt, han, i min åsikt, manifesterade en tendens till perservation, flyg o idéer (det är svårt att avgöra), han kunde föras tillbaka till ämnet, men flyttades snabbt till andra ämnen, han manifesterade svårt hämma hans bakomliggande brådska och överensstämmer det med de omständigheter som han befann sig i under intervjun med mig, hans humör, enligt min mening, var euthymic trots hans affekt var expansiv, han stödde ett antal symtom som kan ses vara förenligt med hypomani, det fanns inga tecken på depression; han var intensiv ge intryck av att han var mycket angelägen om att få hans perspektiv förstås av mig, han förnekade all självmordstankar, plan eller avsikt, han hade ett antal storslagna idéer som jag har begränsade bevis på detta stadium, och därmed symtom kan tolkas som om ett illusoriskt karaktär. Jag utförde inte formellt kognitiva tester som arten av intervjun var något oorganiserade och hade slut på tid, hans förmåga till insikt och omdöme, i min mening, var kraftigt nedsatt på grund av sin verkställande funktion. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker länsmannen 10 April 2012 
YTTRANDE 

Enligt min åsikt när jag såg den anklagade han manifesterar symtom förenliga med svår verkställande funktionsstörningar härrör från en hjärnskada han led 1985, kl approximatly 15 år, 108 dagar och 12 timmar, då han var inblandad i en trafikolycka som hävdade livet av syster 310 dagar gammal, Vanessa Camille Bayliss. Det är troligt att före detta huvudskada han var en relativt högfungerande och intelligent individ, det är också troligt att den större delen av hjärnskador var i området i pannloben, som har påverkat särskilt på hans förmåga att anpassa sitt beteende till social normer, för att hämma svar på vissa sociala situationer och till viss del, hans förmåga att anpassa sitt beteende till sociala normer, att inhibera svar på vissa sociala situationer och i viss mån hans förmåga att uppskatta och förstå konsekvenserna av sitt beteende på andra, på klinisk intervju tycks ha behållit intakt förmåga till minne, språk, perception, koncentration och intelligens, som en följd av detta hans kognitiv försämring kan initialt förbises av andra. 

Men han uppvisar en allvarlig kognitiv försämring i hans förmåga att anpassa sitt beteende till sociala normer, som en konsekvens han manifesterar funktionshinder inom sina mellanmänskliga relationer, sociala interaktioner, social resonemang och social konvention, han är benägen att bli upptagen och konserveringsmedel i gäller specifika idéer som han har, för att hålla dem och tolka sin omgivning på ett relativt konkret sätt i förhållande till dessa idéer, allt han saknar förmåga att hämma hans svar i samband med hans uppfattning om vad om händer i sin omgivning och därmed är severly äventyras i hans förmåga att anpassa sitt beteende, han upprätthåller den känslomässiga förmåga att känna aggrevied, arg, sårad när de behandlas, enligt hans uppfattning, orättvist av andra (som jag misstänker är en daglig upplevelse för honom på grund av hans ovanliga presentation). 

Hans presentation är liknande till hypomani i att han manifesterar pressad tal, är pratsam, expansivt och overfamiliar med dåligt socialt omdöme och han kunde uppfylla kriterierna för hypomani, men hans hypomaniska symtom är inte fluctuant men är relativt långlivade och därmed skulle vara mer tillskrivas försämringar till följd av hjärnskador. 

Huruvida han är illusoriskt är ett svårt beslut t göra, han manifesterar grandiosa föreställningar om sig själv som en miljardär, han motiverar sitt svåra beteenden som leder honom in i regelbunden kontakt med det juridiska systemet i tron ​​att han har talanger i relation till utmanande frågor i högre instans, att denna uppenbara felande är försvarbart, [05:19], och att försvara sig han kommer att kunna etablera precedemt i domstol, han känner sig själv att vara förföljd av ett antal individer som rör en person som Rachel Michelle Piercey och anser att olika individer har, åtminstone i det förflutna, anstiftade en sammansvärjning mot honom tidigare, tyder på en förföljelsehandling vanföreställningar övertygelse, totalt sett är dessa föreställningar är troligen drivs av en försämring i rationell bedömning av sina erfarenheter, troligen härstammar från brian skador. 

Han beskriver kommer från en relativt svår utveckling bakgrund, hans föräldrar separerade när han var relativt ung, han uppfostrades av sin andra men haft kontakt med sin far, han förnekade exponering för våld i hemmet, sexua övergrepp eller fysisk misshandel, [Han gjorde inte berätta hans mor brukade Mogadon serepax, valium, Tenuate Dospan, marijuana och alkohol och pucklade skiten ur honom och hans syster, eller Vanessa sa "Vi kommer att gå (5.5km ner Chum Creek Road Healesville) hem tillsammans så vi kommer hem tillsammans som mamma kan inte bash en av oss lika mycket som hon kan bash två av oss. "] hans syster [Vanessa] dog när hon var 16. [På grund av skevning i vägen Jerrawa Creek Gunning kallas Hume Highway] medan han stöder en rimlig skolastiska bana finns det vissa tecken som tyder på förändringar i sina sociala interaktioner, han har en begränsad relation historia och i min mening, förmodligen en dålig sysselsättning historia men jag skulle inte diagnostisera en personaility sjukdom som hans presentation är sannolikt på grund av huvudskada. 

Han förnekar alla andra stora medicinska problem, men jag har inte formellt fysiskt undersöka honom. 

Den mest betydande stressfaktor påverkar honom på tiden att jag såg honom i samband med hans nuvarande fängslandet och hans nöd på är uppfattningen av en olämplig relation mellan hans ex-flickvän Angela Magnocavallo och någon som han uppfattas som hans advokat Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker länsmannen 10 April 2012 

Hans funktion i min mening är severly försämras i ar4ea mellanmänskliga sociala och yrkesmässiga områden och detta är troligen en stabil egenskap och lång sikt. 

Jag noterade att det finns två perioder av brottslighet, om period 2008 och därefter en period av ytterligare kränka under 2011. På basis, i förhållande till samtliga brott han skulle ha lidit en "psykisk funktionsnedsättning", som en följd av hjärnskador. Det är troligt att hans psykiska funktionshinder allvarligt försämrat hans förmåga att känna karaktären och kvaliteten på hans agerande var fel, men under hans felande (2008 och 2011) hans psykisk funktionsnedsättning medförde att hans förmåga att styra sitt handlande var allvarligt äventyras och om balansen han skulle ha tillgång till honom ett försvar av "psykisk funktionsnedsättning". 

Dr Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Fellowship i rättspsykiatri (Kanada) 
Senior Consultant rättspsykiatriker 
Conjoint Universitetslektor, UNSW 

Australian Capital Territory Högsta domstolen R v länsmannen 30 November 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker länsmannen 
"Det nya är symtomen på hjärnan damege som sorterar under 
World Health Organisation International Classification of nedskrivning Funktionshinder Handikapp. " 

Överdomare Terrence Higgins 
"Jag är bekant med den internationella klassifikationen av nedskrivningar, funktionshinder och handikapp. Not Guilty. 
10% av samhället har en nedskrivning enligt den internationella klassificeringen av nedskrivning Funktionshinder Handikapp (1981) 

"Parker, QC, Roger, barrister-at-law, (61 2 9221 3890), s.127, kapitel 7, att lägga fram bevisning för att bevisa eller motbevisa Brain Damage, Brian Damage Rättsmedicinska aspekter, Blackwell Press, Sydney, (1994) . (My Phaedra komplex Philip W. Bates är General Editor, adjungerad professor, University of Sydney & Sir Owen Dixon Chambers) 

"6. Den kliniska bilden i afokal Cerebral Disorder Lishman säger på s.16 som strikt fokal hjärnskada kan vara ansvarig för både akuta och kroniska organisatörerna reaktioner. Han säger att en frontal organskada kan ge distinkta förändringar i disposition och temperament. Mest karakteristiska är en disinhibition med expanisive overfamiliarity, taktlöshet, overtalk [at] iveness får barnsliga upphetsning eller frankiska och punning social och etisk kontroll minskas med brist på oro fo framtiden och för följderna av åtgärderna. asexuell oförsiktighet och småaktiga förseelser kan ocur, eller grova felbedömningar när det gäller finansiella eller mellanmänskliga frågor. Ibland finns det en påtaglig likgiltighet, okänslighet även för andras känslor. Lika brist på ångest och insikt på den del av patienten i hans eller hennes tillstånd. höjd av humör är ofta sett, nämligen och tom och fatous eufori snarare än en sann upprymdhet som kommunicerar med betraktaren. I andra fall är de viktigaste ändringarna brist OPF initiativ, aspontaneity och en djup långsammare psykomotorisk aktivitet. koncentration, uppmärksamhet och förmåga att utföra en planerad aktivitet är behäftade med thee förändringar utan föreställningar om test av formella underrättelser är ofta förvånansvärt välbevarad när patienterna har säkrats. 

Referens: - Lishman, William Alwyn, Organisk Psykiatri, de psykologiska Conssequences av Cerebral Disorder, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish Onsdag 16 November 2011 
Kära Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY SKATTEBEDRÄGERI

Det är bra att se dig köra din röda puegot. Medan din Landcruiser är parkerad vid 35 Anembo Street. Ingen tvekan om du kommer att njuta av att förklara hur mycket anal och oral och vaginal samlag du hade med Angela Magnocavallo när YLY 777 var parkerad över natten vid 48 Anembo Street Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO har gått över till min plats och berättade att hon är självmordsbenägen eftersom du flera penetrerade henne. Eller har ni båda sagt till mig "du har en relation." Om du du kör min familj fallet våld partner 10.528-9 av CC2011 till självmord jag kommer att kräva dig att laddas med medhjälp ett självmord. Eller har du kommit för att berätta ANGELA MAGNOCAVALLO har suicided med 6:15 16 November? Eller har du waiti en timme till: - eller hotar att: - 
Ett. Punch mig? 
2. Få fyra personer för att göra vad de kunde för mig? 
Tre. Att fråga mig hur jag skulle känna om att hjälpa dig se ANGELA MAGNOCAVALLO har 7 orgasmer varje gång du tar henne till sängs som hon vet att hon har 7 orgasmer varje gång hon går till Beda med mig? Till skillnad från dig är jag passa rättvist! 
4. Att berätta ANGELA MAGNOCAVALLO är avliden efter att ha tagit en amfetamin (speed) överdos när hon känner skuld eller skam? 

Eftersom du inte har trängt ANGELA MAGNOCAVALLO för 9 månader vid en hastighet av otaliga orgasmer per dag, beroende på din extremt fit förmåga enligt mig än du aldrig kommer att njuta av den ökade kvaliteten på kommunikationen, som har resulterat i ANGELA MAGNOCAVALLO om hon kommer att gifta sig med mig, som ANGAELA MAGNOCAVALLO säger "ja" innan jag ger ANGELA MAGNOCAVALLO hennes nästa orgasm, tills ANGELA MAGNOCAVALLO har minst 7. 

Överdomare Terrence Higgins kan lita på ANNE COLLAERY och liknande faktiskt bevis för att förvissa dig kopulera otaliga kvinnor, även 46 år din junior, även du klienter ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 år din junior, när du visas i Magistrates Court DV 674 2011 och Alexander MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER FOGDE kan bekräfta din oförmåga att ge sju orgasmer till Angela MAGNOCAVALLO enligt henne länge älskare, förtrogna och solemate. 
Överdomare Terr4ence Higgins behöver inte 7 High Court, 4500 Australien och Nya Zeeland barristers och 800 år av sedvanerätt prejudikat som förbjuder dig från att tillåtas arbeta som advokat för att sova med en klient ANGELA MAGNOCAVALLO och sova med en uppdragsgivare ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKERA Fogdens defacto, flickvän, älskare, solemate och grönsaksland följeslagare. En mor till våra barn. 

Med vänlig hälsning 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER FOGDE 

P.S. Jag kommer att njuta av att ha dig i konkurs AS du är skyldig $ 3 miljoner och du har bara FLYTTAT TILL 5 ​​Brockman STREET ATT SPARA RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

MERITFÖRTECKNING 
Dr Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Rättspsykiatri 
Nivå 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telefon 0011 612 9929 2913 Fax 0011 612 9929 2914 

Kvalifikationer 
Bachelor of Medicine, Stellensboch University, 1981, Sydafrika. 
Licenitate av Medical Council of Canada, 1988, Kanada. 
Medlem av Royal College of physicans i Kanada, 1994. 
Gemenskap inom psykiatrin från McMaster University i Kanada, 1994. 
Särskild utbildning i rättspsykiatri vid University of Ottawa, 1995. 
Medlem av Royal Australien och Nya Zeeland College of Psykiatriker, 2001, Australien. 

Erfarenhet 
Formellt utbildade rättspsykiatriker med 14 år, rättsmedicinsk erfarenhet. 
Deltid privat kriminaltekniska praktik i Sydney. 
Senior Consultant på rättspsykiatriker till NSW Health Department. 
Har fungerat som expertvittne i högre och lokala domstolarna, i brottmål och tvistemål, i Kanada, Nya Zeeland och Australien, i både offentliga och privata arenan. 

Expertis 
Ackrediterade bedömningen av permanent psykiatrisk försämring för MAA och WorkCover. 
Orsakssamband, psykisk skada, professionell sexuellt, kränkande / negligencfe och civila kompetenser. 
33 § lämplighet att ställas inför rätta, sinnessjukdom, automatism, substancial njurfunktion, specifika och allmänna avsikten. 
Bedömning av risken för våld och återfall. 
Speciella gärningsmannen grupper såsom mordbrännare, stalkers, threateners och sexualbrottslingar. 
Bedömning och behandling av personer med psykisk sjukdom som är fängslade. 

Positioner 
Konsult rättspsykiatriker, rättspsykiatri Services i Auckland, Nya Zeeland (1995-1997) 
Biträdande direktör för AForensic Psykiatri Services i Auckland, Nya Zealnd (1997-2000) 
Director of Mental Health Services, Senior rättspsykiatriker på Long Bay Hospital (2000-2002) 
Senior Consultant till NSW staten hela Services Court Liaison från (2002-2003) 
Tillförordnad Area Director of Mental Health för Central Coast Hälsa (2004) 
Currnetly klinisk chef för Nsaw Community Forensic Mental Health Services (2005-2012) 

Utmärkelser 
American Academy of Forensic Sciences för bästa uppsats 1995 för rättspsykiatrin praktikant (1995) 
NSW Premier Gold Award för arbetet med NSW State-wide Services Court Liaison (2003) 

Tidigare yrkesmässiga åtaganden 
Sekreterare av den federala avdelning för rättspsykiatri i RANZCP. 
Ledamot av WorkCover stering gruppen för Permanent Psychiatric nedskrivning. 
Ledamot av NSW Health Sentinel händelser, mord underkommitté. 
Erkänd som en expert på sexualbrottslingar av NSW kommissionen för barn och ungdomar (Clinical Level). 
Aktuella yrkesmässiga åtaganden 
Tillhandahålla rapporter och råd till de privata juridiska utövare, rättshjälp, NSW Mental Health Review Tribunal, NSW Public Defenders Office, Office till riksåklagaren, NSW Parole Board, NSW Corown solicitors Office. 
Examinator för RANCP. 
Erkänd som en expert på sexualbrottslingar av NSW kommissionen för barn och ungdomar (Handledare Level). 
Styrelsen nominerade psykiater för NSW Barnens Court Clinic. 
Medlemmar av institutionen för kriminalvård etikkommittén. 
Ledamot i Australien och Nya Zeeland Academy of Psychology, psykiatri och lagen. 
CONJOINT universitetslektor vid UNSW. 
Ledamot av NSW Mental Health Review Tribunal. 

Academic 
Presenterade en peer-reviewed konferenser i Australien, Nya Zeeland, Kanada och USA. 
Publicerad på ett antal kriminaltekniska ämnen i peer review tidskrift och bokkapitel....

No comments:

Post a Comment