Friday 4 October 2013

NORWEGIAN

Dr Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Rettspsykiatri 
Nivå 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 april 2012 

FORTROLIG 
Kontoret til Riksadvokaten 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
Canberra City ACT 2601 
Oppmerksomhet: Ms Sian Jowit 
Telefon: 61 6207 5399 
Faksimile: 61 6207 5428 

Dear Ms Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER namsmannen 
Født: 17:54 Tirsdag 25. august 1970 1 time og 57 minutter senere GOUGH Whitlam TRUET å blokkere SUPPLY 
Din Annonse: 201210593 

Innledning 

Takk for ditt brev datert 25 januar 2012. 

Du har bedt om at jeg gir deg en psykiatrisk rapport i forhold til accussed, Alexander Marcel Andre Sebastian Barker namsmannen. Denne rapporten representerer en klinisk evaluering utført med accussed på AMC den 10. mars 2012 og en telefon den 27. mars 2012. Hensikten med denne rapporten er å gi en mening med hensyn til hans psykiske tilstand på angjeldende tidspunkt for den påståtte ofending. 
Han er siktet for en rekke lovbrudd, inkludert mindre tyveri for påståtte krenkelser som skjedde 27. november 2008, og mellom april 2011 og desember 2011, urettmessig bruk av et nødanrop tjeneste for påståtte lovbrudd, gi falsk alarm for brann og beredskap til andre for påståtte lovbruddet, i strid med en beskyttelse vold rekkefølge for påståtte lovbrudd, synder på lokaler for påståtte lovbrudd. 
Jeg har tidligere gitt en rapport datert 27 mars 2012, denne rapporten korrigerer skrivefeil i denne rapporten. 

Rolle Konfidensialitet og samtykke 

Fra begynnelsen forklarte jeg til tiltalte at jeg var en psykiater har bedt om å gi deg en psykiatrisk rapport i forhold til hans mentale tilstand. Jeg forklarte ham at informasjon gitt til meg ville ikke være konfidensiell og kan bli gjort tilgjengelig for et bredere publikum bør det bli tilbudt til domstolen. Jeg dannet den oppfatning at han forsto dette, og samtykket til å fortsette. 

Provider No 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker namsmannen 10 april 2012 

Kilde til informasjon 
Jeg har lest Expert Witness Code of Conduct Part 28 Rule 9C og del 28A, Regel 2 av tingretten reglene og godtar å være bundet av disse kodene. 
Jeg hadde mulighet til å vurdere: 
En. Politiet erklæringen om fakta. 
2. Den kriminelle historie. 
3, The relevante lover delen. 
4. En rekke kommunikasjons det vises gitt til meg av deg, som er skrevet av den siktede. 

Han var 41 på den tiden at jeg så ham ble han fengslet på AMC, han var ikke å se en psykiater eller en psykolog regelmessig, han var singel, han var ikke å ta medisiner. 

Kliniske Issues 

Fra begynnelsen det bør fremgå at tiltaltes presentasjonen var uvanlig, han hadde på seg briller, en lue, hans kraft var intens, han manifestert presset og rask tale, var han vanskelig å avbryte og presserende behov for å snakke med meg om Angela Magnocavallo og fra begynnelsen forklarte at han tidligere hadde vært i en ulykke med motorkjøretøy, han var overfamiliar, og perservated (tilbake til samme tema flere ganger) og disinhibited. 

Han startet med å fortelle meg at hans advokat Bernard Collaery var involvert med sin kjæreste, som Bernard Collaery hadde vært en venn i 20 år, og at han hadde samleie med kjæresten Angela Magnocavallo, han ble opprørt over dette fordi Bernard Collaery var hans advokat og at det å ha samleie med kjæresten hans var uprofesjonelt, Bernard Collaery hadde vært hans nabo i 20 år, han følte det opprørende at hans trygge Angela Magnocavallo fortalte ham at hun hadde et forhold med advokat hans. 

Ved en anledning Bernard Collaery kom inn i oppkjørselen hans og fortalte ham at han skulle slå ham, og som ved et annet tilfelle Bernard Collaery kom og fortalte ham at Angela Magnocavallo elsket ham, Bernard Collaery var fortsatt involvert i saken hans, han holdt med Bernard Collaery involvert fordi han var involvert før Bernard Collaery hatt samleie med sin kjæreste, som hadde sovet i huset hans i 9 måneder. 

Han forklarte at den nærmeste personen i livet hans, Vanessa Bayliss (hans søster), ble drept da han var 15 år, 108 dager og 12 timer gamle i et motorkjøretøy ulykke, ble det veldig opprørende for ham, han var i koma han sa etter dette i ca fire uker med tap av bevissthet i fire uker og brakk armen, han uttalte at han var "15 år, 108 dager og 12 timer" på den tiden at det skjedde. 

Han så igjen tilbake til spørsmålet om hvor lei han var om forholdet at hans trygge Angela Magnocavallo hadde med Bernard Collaery, på dette stadiet bemerket jeg at han syntes å meg å være ganske perserverative på dette problemet. 

Han gikk bort oppgir at etter ulykken, hadde han ben fortalte at han hadde «heving av stemningsleiet, redusert konsentrasjon span, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity og eufori", han henviste meg til en bok om hjerneskade brakt ut av Blackwell Press og Lishman henviser spesielt til side 127. 

Han gikk inn på snakke om Chief Justice Higgins og deretter gikk bort snakke om problemene rundt Verden Helath Organisasjon og det hørtes for meg ut som diagnosekriteriene for International Classication for verdifall Disability Handicap. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker namsmannen 10 april 2012 
I et forsøk på å holde ham fokusert jeg spørre om hans mentale tilstand, sa han den gang at jeg så ham, hans humør var normal, han nektet eufori eller depresjon, han trodde hans konsentrasjonen var "gode" og deretter gikk bort fortelle meg at han leser Bibelen i 14 dager fra New Years Day og de 14 januar 2012 og mellom 27 desember 2011 og 31. desember 2011, at han også hadde lest 700 sider av en bok om hva Bibelen forteller, sa han da han leste alt han har å gjøre var å være borte fra distraksjoner og han kunne fokusere på lesing, han hadde høye energinivå, som eksempel han forklarte meg at han hadde ridd sin sykkel fra «Canberra til Canberra til Captains Flat til Majors Creek til Araluen dal og deretter til Moruya Heads ", han hadde fått Nelsons Mandelas bok" Veien til frihet "og lese den på fredag ​​kveld, lørdag og søndag, og deretter tilbake til Canberra med sykkel, som dekker en avstand på ca 452 kilometer. 

Han deretter henvist tilbake til Bernard Cumacille og Gerrard Cumacille som han sa var Mel Gibson faktiske navn og han spurte meg om jeg hadde sett ABC nyheter. 

Han gikk inn på snakke om David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070] som sa han var den første fetter av sin stefar, som David egentlige navn var Spitzer, han ble deretter henvist til Professor Erica Bates og at hennes hennes mann hadde hjernesvulster og de gjorde i en selvmordspakt i 1989, han snakket om mor til Philip W Bates og Erica Spitzer ble broren var bror av Dr. George Spitzer da han forandret navnet sitt til Spicer (anglicised) navnet fordi han var en GP. [Han spilte Scrabble med Dr George Spicer og slo vant andre omgang.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher, og Barry Moore: "australske Rehearsal Techniques" i Klabbers, Jan m.fl. (redaktører) Simulering Gaming på bedring av kompetanse i forholdet til Kompleksitet, usikkerhet og verdikonflikter: (Pergamon); 

En. Philip Bates Dato for Entre 1979. Bcom, LLB, FACHSE; FACLM Hon. Områder i praksis. Alternative Dispute Resolution, klageinstans, Commercial, vanlige ... 
2. 1988, engelsk, Book utgave: Australian helse og medisinsk jus reporter: i en volum / Philip W. Bates, John C. Dewdney og CCH helse og medisinsk jus ... 

3. Hjem · Alle utgaver; Denne utgaven. 1990, engelsk, Conference Proceedings utgave: Hospital & medisinsk uaktsomhet krav / Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Creator: Bates, Philip; Emner:. Ansvar (Law), Ansvar (Law) - Australia; Medisinsk rettsvitenskap - Australia - håndbøker, manualer, etc. Målgruppe: Specialized ... 

5. Søke. Hjem; Denne utgaven. 1994, engelsk, Book utgave: Hjerneskade: medisinsk-juridiske aspekter / Philip W. Bates, general editor, Marco Migotto, sub-editor. 

Han sa han ble frifunnet mental svekkelse på 30 november 2011 [Chief Justice Terrence Higgins gjorde FNs World Health Organisation International Classification Verdifall Disability Handicap loven] og returnerte hjem, og det var et besøksforbud og Angela Magnocavallo gikk forbi hans bolig hver enkelt dag. [Angela Magnocavallo likte 7 orgasmer to eller tre ganger i Sealy min i ni måneder] [jeg kan regningen hennes $ 7,000,000 per syv orgasme pakke] 

Han uttalte at Angela Magnocavallo var hans nabo, hadde ha møtt henne søster nær bussholdeplassen og hadde blitt introdusert til henne i ca januar 2011, han fikk ikke se henne for en uke og en uke senere hadde de kaffe og deretter inn i en relasjon, som varte mellom februar og oktober 2011. 
Fra februar til oktober 2011 hadde han et nært forhold til Angela Magnocavallo, sa han på noe punkt gjorde hun avslutte samarbeidet. 

Angela Magnocavallo fortalte ham at hun brukte hastighet i ca 10 år, og at hun støttet han fart vane ved å ha tre jobber, når hun sa dette han tok det til å bety at hun fikk penger til å kjøpe fart, han mente at Angela Magnocavallo forlot Perth for å unngå å være involvert i en juridisk sak som involverer han leverandøren [rettssak], han trodde dette var viktig fordi Angela Magnocavallo ville ha innsett tellling ham om hastigheten vaner, og at hun hadde tre jobber, som faktisk, i hans syn, ble hun arbeider. 

Det var ikke før i oktober 2011 da Angela Magnocavallo hadde vist sin "hele letterbox" og lese all e-posten sin, ønsket hun å få tilgang til hans tillit konto, hun hadde møtt sin advokat og offentlig talsmann, hun møtte sin advokat, Bernard Collaery, som hadde brutt taushetsplikten, hadde hun sett gjennom mail hans, hun konstatert hva hans tillit var. 

Han så igjen forklarte at tidligere han hadde vært i en ulykke med motorkjøretøy og var bevisstløs i en måned, og han sa at han nå mente at hans lovlig rett som en konsekvens av dette var "multimillion dollar", han hadde aldri "deltatt" i det fordi han var i "High Court", ved å saksøke vegtrafikkloven Authority ikke han ville være en millionær, ville han være en milliardær fordi han innførte en diode som innrømmet lys til Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler vil ha syv biler chauffer meg for resten av livet mitt hver bærer en $ milliarder i bagasjerommet for min beboerne] 

Han gikk bort forklare at han var en "beboerne" da han var 19, ble han offerred en million dollar for å kjøpe hans firs idé [Village Roadshow], hans mors bror (onkel [Wilfrid] Barker) ikke bare vunnet forslaget til International olympiske komité til å holde OL 2000, da han hevet $ 2600000000 i media og markedsføring rettigheter for Sydney-OL. 

[Sports Marketing and Management Suite 401, nivå 4, 39-41 Chandos Street St. Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Kontor Manger Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker namsmannen 10 april 2012 

Han hadde fortalt moren sin idé og onkel Barker sa at det var en "multimillion dollar idé", han fikk en Commodore 64 i 1983 da han var 13, han programmert i grunnleggende og observerte Microsoft Disk Operating system hadde to plasser for datoer , måned og år, som i 1983 hadde han observert at i 31 desember 1999 datoen ville endre til 2000 og dermed visste han (i 1983) av potensialet for "Y2K problemet", han sa at alle da, 14 år senere, brukte penger å ansette programmerere til å overvinne Y2K problem, dette skyldes at alle skal være i stand til å ta lovlig aksjon mot Microsoft, han deretter gikk bort stat han visste dette i 1983. [International Business Machines vil betale meg $ 3777000000000 umiddelbart] [Microsoft vil betale meg $ 3777000000000 umiddelbart] 

Han pekte på en rekke navn på et stykke papir, var en "namsmannen", han uttalt at namsmannen betydde en "mindre Court offisielt med politimyndighet", at "Barker" betydde en utroper av domstolen ", han uttalt at som følge av Barker liste over folk i alle domstoler og kolonier rundt om i verden ble kalt Barker List. [namsmannen sin gikk fra Normandie til England i 1066 med en pavelig Bull til å bli konge av England] [Jeg krever en pavelig Bull til skal bli konge av England, Kongenes Konge og bor i Vatikanet pavens suite umiddelbart, skjønner du hvem jeg er ennå?] 

Deretter forklarte han at hans far ble postet [vi kjørte] til Hamilton for ett år, at han hadde gått til Woomera Rakettskytefelt og i sanddynene (i en alder av 10), så han solen blir reflektert fra noe, fulgte han refleksjon og fant en stein jakt verktøy, han innså dette utstyrt sin tommel og pekefinger perfekt, han innså i en alder av 10 at han var i en annens "bakgård", og leien for dette stedet vil være enorme. 

Deretter forklarte han at hans far hadde vært i London og var en "bobby" og at hans mors bestefar (Billy Barker) var den lengste servering Politimann i historien til Australia, servering mellom 1883 og 1931, på dette punktet oppfordret han meg til å lese saken R v namsmannen 2011. [UN IC IDH presedens] [ACTSC 214] 

Han viste til det første tilfellet han forberedt i High Court, på 21 ble han leid inn for å 
utvikle produkter som suppleres Scrabble, det første tilfellet han gjorde i lagmannsretten var mot Chief Justice som ble rapportert på, dette tilfellet spørsmål hver politisjef i Australia for å kontakte Canberra for den australske Crime Commission å bli etablert. 

Da han var 30 hans onkel spurte ham om han gjorde det "Mabo" case, han var ikke en advokat, men familien hans navn var namsmannen, han matchet hans utfordring ved å gjøre en sak for en aboriginsk mann han forberedt "en High Court skrift" , som et resultat alle ambassader foretok undersøkelser ved hjelp av folkeretten, deretter tok "det" tilbake til sitt land og til slutt var det en "pavelig Bill [Nobels fredspris for pavens. 
Unnskyldning til Kina og Nobels fredspris for pavens unnskyldning til Oceania og Nobels fredspris for FNs konvensjon for rettigheter 370 millioner urfolk] 

Jeg hadde ofte mistet tråden hans konto-sin rask tale gjorde det vanskelig for meg å følge og forstå hva han kommuniserer til meg. 

Jeg spurte ham om Angela Magnocavallo, han uttalt at Angela Magnocavallo fortalte ham om henne hastighet vane i oktober 2011, i det øyeblikk han ble klar over at hun brukte speed Angela Magnocavallo fikk en god ide han skulle rapportere det, han var ikke i posisjon til å forbinder med noen som gjorde hastigheten fordi han gjorde sakene i Høyesterett. [Jeg kommer ikke til å rapportere det, bare sette den på internett i 72 språk] 

Redegjørelse for påståtte uakseptable 

Uakseptable perioden november 2008 til ca desember 2011, han uttalt at i denne perioden hans tid Stemningen var god, gjorde han ikke støtter noen betydelige depressive symptomer, han sluttet tilstrekkelig søvn, appetitt, energi, motivasjon, konsentrasjon, selvtillit, han benektet enhver interesser, han nektet selvmordstanker. 

Han gjorde ikke bifaller noen perseptuelle forstyrrelser som for eksempel stemmer, visjoner, smaker, lukter, meldinger fra TV, radio eller avis, han trodde ikke at noen var ute etter å skade eller drepe ham, nektet han noen ekstern kontroll. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker namsmannen 10 april 2012 

Han benektet at i den tiden ble han utnytte noen medikamenter eller alkohol. 

27 november 2008 

Han sa at han aldri stjal noe, han var økonomisk sikker, at "fyren" på newsagency nektet å selge ham frimerker, [å legge inn sin søppel] han fortalte eieren at det "var ganske alvorlig søppel for å være lagmannsretten ", han kjøpte en $ 1000 verdt av frimerker andre steder, den kvelden han tok alt eierens søppelpost utenfor aviskiosker vinduer og skilting også, og kastet den i søppelbøtta fordi han følte respektert, han sa at dette var ikke tyveri, han hadde ingen hensikt å permanent frata ham, på det stadiet var han 38 bor på motsatt side av butikken, han var ikke å ta medisiner, han var ikke å se en psykiater, han jobbet for å bygge tilfeller, han lagt ut informasjon aroung landet om saker uaktsomhet fra justitiarius i Høyesterett fordi hans advokat var som representerer ham den kriminelle aktiviteten til High Court. 

14 april 2011 

Han gikk til politistasjonen, hadde junior person som han trodde var ikke en politimann, han trodde den eneste måten å snakke med politiet offiser var å ta en telefon, han trodde hun var en junior frivillig, han gjorde nødanrop fordi i å ringe "000" på ham, han var ikke forberedt på å sette opp med frekkhet på Woden politistasjon. 

14 juni 2011 

I juni 2011 var han 40 år, bor hjemme, han var ikke å ta noen psykiatriske medisiner, han hadde tilbrakt mesteparten av det året fjerning av gamle trær fra sin gamle blokken en plante forskjellige frø og trær, han var å samle inn disse fra mange forskjellige steder; sa han i bakken i Canberra er tørt så han var å samle disse for sin bakgård til å dekke bakken slik at den ikke får tørr og han ville ha mer insekt aktivitet under bladene og øke fruktbarheten. 

I juni 2011 sa han at han hadde et blad bag, han var i Canberra Avenue (på kiropraktor), han hadde fylt omtrent fire ett tonn [sand] poser med blader, han sa han hadde raket opp bladene og fortalte "mannen på gym "at bladene var på naturen stripe, han spurte denne personen hvis han tenkende hvis han raket opp bladene og tok dem, han gikk inn i resepsjonen og spurte om han kunne låne en rake, da han gikk i de hadde en pose peanøtter der og sa at han ville være mer enn alle bladene i bytte for en pose peanøtter, den personen sa at det var bare for medlemmer, de tiltalte foreslo han bli medlem av treningsstudio, han sa at personens atferd var "fiendtlig og truende til ham", sa han denne personen hadde ingen anelse om han visste at han hadde ulovlig konvertert sine lokaler inn i et treningsstudio, han sa denne personen fortalte ham at "Hvis du ikke lar jeg vil ringe til politiet", slik de tiltalte sa han ville ringe en ambulanse, han tok de fire poser med blader til nabohuset og deretter gjemte i en campingvogn, forklarte at når noen ringer en ambulanse, kan politiet høre dette også, ved å ringe en ambulanse ble han også ringe varsle politiet av et "problem", dette betydde at når politiet kom på treningsstudio og personen måtte forklare at politiet ble tilkalt fordi en mann ble raking sine blader; ambulansen ville også snakke med mannen på treningsstudio , han håper politiet og ambulanse skulle roe mannen på treningsstudio ned, ambulansen ankommer skulle tilsi at han fryktet for sin sikkerhet (politiet tidligere hadde skutt en person og gjorde ham lam fra livet, så dette var beskyttende for ham), etter at politiet kom han gikk til bildene, og han ble arrestert senere, de arresterte ham på dagen tredoble han "000" etter at de kom til huset hans og klatret i et tre, han uttalte at en av forhandlingsbordet offiseren hadde sagt at han ønsker å skyte ham men ikke ha børsa med ham som han var der som en negotiatior, han uttalte politiet jevnlig truet ham, og klatring treet var hans eneste sikkerhet. [Sergeant Adrian Craft 3260 & Sergeant Harry Thomas Hains 4928] 
[Min advokat Bernard Collaery Attorney - Generell Australian Army Special Air Serices gissel forhandlingsleder ringte meg mens jeg var opp i treet og spurte meg om jeg ville komme ned hvis Sergeant Adrian Kraft 3260 enige om ikke å ha sine 12 australske føderale politiet skyter for klatring et tre å bli svært offentlig skjebnesvangert skutt og drept på Narrabundah butikker] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker namsmannen 10 april 2012 

7 juli 2011 

Han sa Andrew Jones hadde en casfe, når han var å dra fire poser med blader nedover veien Andrew Jones tooted hans horn fordi han var å dra blader nedover veien, han dratt etterlater forbi Andrew Jones Cafe og sa "Fatso hvor vil du at jeg skal ? slippe bladene ", hadde Andrew Jones tidligere tooted hans horn og hadde fått besøksforbud mot ham, når han fikk besøksforbud han Andrew Jones ringte politiet og sa han hadde brutt besøksforbudet, visste han at politiet tar en uttalelse sorenskriveren ville avvise dette ut av retten som han sa skjedde, så Andrew Jones følte seg ydmyket. 

2 august 2011 

Han hadde blitt servert en stevning brudd på besøksforbud, fordi han hadde blitt servert en stevning han kopieres det, han klatret i et tre og fikk på første etasje og gjennom vinduet av eiendomsmegler; besøksforbudet sa han ikke kunne gå innen 10 meter så han klatret i et tre for å unngå brudd på besøksforbud og ga kopier til "Words verdt å skrive Place" og ga fotokopier, han deretter gikk ned nødutgangen slik at han ikke gikk innen 10 meter fra kafeen og den 4. august 2011, gikk hun til Spirit og skjønnhet Slaon og ga dem en kopi av dokumentet, han sov i Spirit of Beauty Salon fordi døren ikke var låst å beskytte hvitevarer fra å bli stjålet, var dette over veien fra der han bodde , på den 5 august 2011 ga han et dokument til Danny bakeri. 

Oktober 2011 

Mellom oktober 2011 og 14 november 2011, besøkte han Angela Magnocavallo på en rekke anledninger; [han hadde trengt henne i ni måneder i sin Sealy Posturepedic gi henne syv orgasmer hver penetrasjon] han sa at han ikke forstår hva som skjer med henne, i tillegg Bernard Collaery ble utlån Angela Magnocavallo sin bil og betale for drivstoff hans, Angela Magnocavallo hadde sagt at han ville forlate et notat om han ønsket å snakke, så han forlot en merknad som sier "snakke" og deretter politiet kom rundt og arresterte ham for overtredelse og servert ham med besøksforbud slik at han ikke kunne gå til Angela Magnocavallo. 

24 desember 2011 

En pågrepet Vold Bestillingen ble tatt ut mot ham av Angela Magnocavallo og Bernard Collaery i oktober / november 2011, det Angela Magnocavallo bodde i nærheten av ham, han satt på butikkene å snakke med en av hans naboer, hun var 100 meter borte fra ham, den Butikken var foran huset sitt, hun gikk 50 meter fra ham, han forlot aldri, han satt der hele tiden, og når han først hadde sett henne han sa til sin italienske venn "Dominic [Celestino], ble Bernard Collaery shaging Angela Magnocavallo "; da hun kom nær han visste at hun var i strid med fredning og han hadde tre uavhengige vitne til brudd på ordren. 

Han sa at Angela Magnocavallo gjort en klage fordi hun var en "control freak", og hadde antatt at han hadde fortalt Dominic [Celestino] og hans venn at hans venn var shagging Bernard Collaery, det var faktisk at han sa Bernard Collaery ble shagging Angela Magnocavallo og så hun var feil, han sa at hun gjorde en klage fordi hun var sint hun hadde ingen mulighet til å kontrollere sine fakser. [Hver kvinne ville elske 7 orgasmer] 

Angela Magnocavallo satt som vilkår at hun ikke kunne besøke ham, så han fakset hennes arbeidsplass og gjort telefonsamtaler om hva han tenkte, han forklarte at han hadde vært i et forhold med hter og han kommuniserte med henne, var det ingen besøksforbud servert ved tid. 
Hun hadde bedt om skriftlig samtykke til tilgang til hans tillit konto, han hadde fått skriftlig samtykke og rev den opp i fire biter, hadde ha gått på toalettet, og hun hadde prøvd å stanse ham, Angela Magnocavallo var over bak og han prøvde å stoppe henne, han nektet enhver aggresjon, han nektet å gjøre noen trusler, han gikk til sin arbeidsplass, han sa at hun kom ut av konferanserommet. [Jeg bare gi kvinner $ 7,000,000 for graviditet] 

[God Bless Bernard: Australsk Aborigininal Law betyr Bernard Collaery vil bli rituelt spiddet til døde for kriminalitet for å ta en annen manns kjæresten] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker namsmannen 10 april 2012 
Andre problemer 

I 2011 fortsatte han å legge konvolutter ut: han postet dem, sa han til 659 shires, 800 politistasjoner og en 1000 nødetatene steder, han uttalte jo mer han gjorde dette (som henviser til et dokument han ga til meg ledet Royal Military College of Australia - Duntroon), han sa jo flere sider gikk rundt i landet jo mer folk kontaktet Duntroon å klage om det faktum at den australske føderale politiet hadde søksmål mot Rachel Michelle Piercey for å lage en falsk påstand om at han hadde en pistol mot hodet hennes, han hadde gjentok at dette var en falsk påstand. 
Han sa justitiarius i Høyesterett, og han hadde siden blitt [kamerater] venner og denne siden ble bevis i Høyesterett i fjor. 
Han uttalte at Rachel Michelle Piercey hadde blitt behandlet, hans liv hadde blitt påvirket av henne, da han satte saken i lagmannsretten at han hadde blitt arrestert av folk som ønsket å diskreditere ham fordi han hadde blitt arrestert 60 ganger for påstander som hadde ingen substans;. han hadde blitt arrestert av folk som ønsket å diskreditere ham fordi han hadde forhandlingene i lagmannsretten mot folk som var kontinuerlig konspirere mot ham [Rachel Michelle Piercey advokaten Richard Refshauge ble ansatt ved Australian National University] 

Listen hadde egget Rachel Michelle Piercey å lage falske påstander og at alle mennesker på denne listen (dokumentet antydet) var kommuniserer med hverandre, han hadde ikke tiden tror de fortsatt kommuniserer, men de hadde før. 

Men han var å se urettferdigheten i at han hadde blitt mobbet av samfunnet fordi han hadde hjerneskade. 
Mellom august 2011 en november 2011 at han hadde sendt [fakset] Angela Magnocavallo mange fakser, Angela Magnocavallo hadde vært hans elskerinne i 9 måneder, han mente at å gjøre dette var "god kommunikasjon", han uttalt at det var allment kjent at ingen noensinne gikk ut med venner, jeg spurte ham om han forsto Angela Magnocavallo hadde nektet kontakt med ham og spurte ham om han forsto "nei" i form av personlige relasjoner, han uttalte "du ikke forstår hvem jeg er, jeg tar problemene til High Court, fortsatte jeg å følge henne fordi hun moralsk kom til å snakke til meg ". 
Forrige Psychiatric, Familie, Medisinsk og Substance Abuse History 

Han så først en psykiatrisk 21. september 1992 da han ble innlagt på Woden Valley Hospital i fem dager, han var ikke sikker på hva diagnosen var, trodde han det var "ingenting", han trodde ikke han noen gang hadde mottatt noen konsistent pågående behandling av en psykiater. 

Han led et motorkjøretøy ulykke i 1985 [Jerrawa Creek Gunning der "overhøyde i veien er feil som veien ble laget for 30 år en gå når fartsgrensen var lavere"], som allerede beskrevet, og fortalte meg at han hadde hjerneskade , han hadde aldri tatt noen psykiatriske medisiner, hadde han aldri forsøkt selvmord, han fortalte meg at han hadde hatt nevropsykologiske tester som hadde viste frontallappen skade. [New South Wales vil betale meg $ 7 milliarder dollar i kompensasjon umiddelbart og $ 3777 milliard for å ha drept min søster Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 7-12-85] 

Han benektet kjennskap til en familie historie med mental sykdom. 
Han hadde aldri misbrukt narkotika, han drakk sosialt, men drakk sjelden. 
Han hadde aldri blitt diagnostisert med diabetes, høyt blodtrykk, kreft, hjertesykdom, epilepsi, kramper, meningitt, encefalitt, hodeskader, skjoldbruskkjertelen eller hormonelle problemer. 
Han benektet svangerskaps vanskeligheter, hans trodde sine milepæler var normalt, men den ble født åtte uker for tidlig. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker namsmannen 10 april 2012 

Han oppnådde år 12: Han sa at han hadde ingen lærevansker, han var en over gjennomsnittlig student, han hadde ingen problemer med å gjøre eller opprettholde venner, han fikk på godt med lærere, han ble aldri utvist eller suspendert, men uttalte at etter ulykken ble han isolert fra nære friendes og tilbrakte en betydelig periode i Royal Canberra Hospital: han ikke godkjenne minne eller betydelige behaviourial problemer. 

Han kom fra en familie på tre, han var den nest eldste, hans foreldre skilt da han var 10, han ble oppdratt av sin mor, men fikk fortsette å se sin far, han nektet å bli utsatt for vold, seksuelle overgrep eller fysisk mishandling , han om kom fra en kjærlig og støttende familiær miljø; [Han gjorde ikke fortelle meg hans mor pleide Mogadon, serepax, valium, tenuate dospan, marihuana og alkohol og banket opp dritten ut av ham og hans søster, eller Vanessa sa "Vi vil gå (5.5km ned Chum Creek Road Healesville) hjem sammen så vi kommer hjem sammen som mamma kan ikke bash en av oss så mye som hun kan bash to av oss. "] hans søster [Vanessa] døde da hun var 16 år. [Grunn av overhøyde i veien Jerrawa Creek Gunning kjent som Hume Highway] 

I forhold til sysselsetting virket han å være noe vag, han hentydet til å bli ofered en million dollar [av Village Roadshow] i en alder av 19 og starte sitt eget selskap, han sa han var ansatt av "mange folk" i "privat sektor", men det så ikke ut som han kunne gi noen konkrete detaljer i forhold til dette. 

Hans første forholdet hadde vært i år 11 og 12 for to år, var hans neste forhold 12 måneder i 1997 og følgende forhold for ni måneder med Angela Magnocavallo. 
Dokumentasjon gjennomgang 

Det var en rapport fra Dr. George datert 24 august 2003 i forhold til formen hans for å føre sak, i denne rapporten anmeldt han vurderingene av Dr Sidney Smith, Dr Greg Hugh og førsteamanuensis Cathy Pwen merke seg at Dr Sidney Smith så ham på 7 mai 1996 og trodde han hadde en diagnose av maniske episoder, 14. januar 1999 ble han dr. Greg Hugh som trodde hans diagnose for å være "kontroversielle", med tanke på diagnostisering av en psykotisk lidelse på grunn av hjerneskade med vrangforestillinger og humør uorden og også frontallappen syndrom men han trodde han muligens hadde en primær psykotisk lidelse, førsteamanuensis Kathy Owen så ham 12. oktober 1999, og mente han led av "pseudologia fantastica", som er en fraksjonsdannende lidelse og at han led av symptomer på frontallappen skade, at det var over tid en forbedring i hans nivå av kognitiv funksjon, men mild kognitiv svikt fortsatte å merke seg at han hadde lidd en lukket hodeskade i 1985, Dr. George var av den oppfatning at en organisk psykisk lidelse som omfatter endringer i kognitive, humør og personlighet, bipolar affektiv lidelse og et mulig tegn på factitious lidelse og en blandet personlighetsforstyrrelse i sammenheng med hans hjerneskade, han bemerket at han var circumstancial, tangential, og uttrykte vrangforestillinger med pompøsitet, han knapt trakk pusten under intervjuet, hans innvirkning var positive og omgjengelige, han var opptatt av saker knyttet til High Court tro Justitiarius å være inkompetent. [På balansen av sannsynlighet Chief Justice Robert French ikke ville vite hva en fransk brev var eller hvordan å bruke en som han ikke har inkvisitoriske krefter.] 

Det var en rapport datert 23 juli 2004 av Dr. George, han bemerket i intervjuet at han flyttet fra fag til fag, men det var ingen lenker i de ulike fagene, han hadde problemer med å følge hans assosiasjoner på anledninger, han manifesterte pompøsitet og humør havet, han fant det vanskelig ikke å trekke konklusjoner om at han var psykotisk, han trodde han led en psykisk lidelse med en stemning disorer og foreninger med tidligere skader å presentere med frontallappen skade. 

Det var en rapport fra Ray Lines, intern psykolog, som er datert 11. november 2004, som bemerket de først hadde kontakt med ham den 17. september 2004 og hadde møtt ham på syv anledninger; han forble fiksert på juridiske spørsmål og ønske om å gjøre felles lov, og kontinuerlig informert ham om hans hjerneskade, han presenterte ham med konvolutter med sine tallrike dokumenter, han var opptatt av hvorvidt han hadde lest det, det var vanskelig å ha en toveis samtale da han så ut til å kontrollere det, han prøvde å få ham starte stemningsstabiliserende medisiner, men han fikk ikke se behovet, det var følte at han var i "ingen måte villige" til å endre sin uakseptable oppførsel tross motivasjon, det var tvilsomt om han ville positivt svare på ikke-medikamentelle tiltak . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker namsmannen 10 april 2012 

Det var en rapport datert 17 juni 1995 av Ray Lines merke seg at han fortsatte å engasjere seg med Mr "namsmannen", hans deltakelse hadde vært tilfredsstillende med pågående vanskeligheter i terapeutisk engasjement, en overdrevet konsept av selvtillit betydning og følelse av berettigelse, narsissistiske trekk og ideer av storhet, han ble fiksert på juridiske spørsmål, han syntes å ha lite empati for andre, han kunne ikke se negative konsekvenser for oppførselen hans, han trodde stede tjenesten var bortkastet tid, han så ikke ut til å bli overveid med å endre sin adferd. 

Det var en rapport av 29. mai 2006 av Dr. George som fortsatte å tro at han led av en organisk psykisk lidelse med hovedsakelig frontallappsfunksjoner syndromer og organisk personlighetsforstyrrelse preget av reduserte mål rettet aktiviteter, emosjonell evne, grunne og uønsket munterhet (eufori, upassende jocularity ), irritabilitet og utbrudd av sinne og aggresjon, ikke vurderer konsekvenser eller sosiale konvensjonen, han bemerket at symptomene kunne etterligne hypomani men deres sanne oppstemthet var fraværende fordi personen ikke rapportere følelse altfor glad, han hadde begrenset evne til å forutse sosiale eller juridiske konsekvensene av sine handlinger. 

Det var en rapport av 29. mai 2008 av Dr. George som forble den samme utsikten. 

Det var en rapport datert 29. mai 2009 av Dr. George som fortsatte å tro at han hadde en diagnose av organisk personlighet med frontallappen syndrom og beskrevet i tidligere rapporter. 

Det var en ytterligere rapport fra Dr George datert 7. august 2009, på det stadiet var han under en mental behandling orden og dr. George anbefalte han ble plassert på injiserbare medisiner i form av Risperdal Consta 50 mg, han trodde ikke hans oppførsel ville endres uten denne type medisin. 

Det var en rapport fra Dr. George datert 29 april 2011, han trodde ham uskikket til å påberope seg. 

Det var en avskrift av fortsetter i løpet av Alexander namsmannen datert 16. September 2011, ser det ut til at Mr namsmannen representerte seg selv under denne høringen i bevis hans bemerket at det var nevropsykologisk testing og MR-funn for å samsvare hjerneskade på venstre side av hjernen hans . 

Mental Status Examination 

Den siktedes oppførsel har i stor grad blitt beskrevet i begynnelsen av denne rapporten, vanligvis han var rimelig holdt men uvanlig antrukket, han snakket raskt med intensitet manifestere undertrykkende tale, var altfor pratsom, over kjente, ekspansiv i affekt, han, i mitt syn, manifestert en tendens til perservation, fly o ideer (det er vanskelig å fastslå), han var i stand til å bli brakt tilbake til temaet, men raskt flyttet til andre emner, han manifesterte problemer med å hemme hans underliggende haster, og i samsvar det til omstendighetene at han befant seg i på intervju med meg, hans humør, etter mitt syn, var euthymic selv om hans innvirkning var ekspansiv, han sluttet seg til en rekke symptomer som kan ses å være i samsvar med hypomani, var det ingen bevis på depresjon; han var intens gi inntrykk av at han var svært ivrig etter å få hans perspektiv forstått av meg, han benektet enhver selvmordstanker, plan eller forsett, han hadde en rekke grandiose ideer som jeg har begrenset dokumentasjon på dette tidspunktet, og dermed symptomene kunne tolkes som å være av en psykotisk natur. Jeg gjorde ikke utføre formell kognitiv testing som natur intervjuet ble noe uorganisert og hadde kjørt ut av tiden, hans evne til innsikt og dømmekraft, etter mitt syn, ble alvorlig svekket på grunn av sin utøvende funksjon. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker namsmannen 10 april 2012 
UTTALELSE 

I min mening da jeg så den tiltalte at han ble manifestere symptomer forenlig med alvorlig utøvende dysfunctioning avledet fra en hjerneskade han led i 1985, på approximatly 15 år, 108 dager og 12 timer, da han var involvert i en ulykke med motorkjøretøy som hevdet livet av søsteren 310 dager eldre, Vanessa Camille Bayliss. Det er sannsynlig at før dette hodeskade var han et relativt høyt fungerende og intelligent person, det er også sannsynlig at den dominerende delen av hjerneskade var i området i frontallappen som har påvirket spesielt på hans kapasitet til å tilpasse sin atferd til sosial normer, for å hemme svar på visse sosiale situasjoner og til en viss grad, hans evne til å tilpasse sin atferd til sosiale normer, for å hemme reaksjoner til visse sosiale situasjoner og til en viss grad hans evne til å sette pris på og forstå effekten av hans oppførsel på andre, på klinisk intervju synes å ha intakte kapasiteten for hukommelsen, språk, persepsjon, konsentrasjon og intelligens, som et resultat av dette hans kognitiv svekkelse kan innledningsvis oversett av andre. 

Men han manifesterer en alvorlig kognitiv svikt i hans evne til å tilpasse sin atferd til sosiale normer, som en konsekvens manifesterer han funksjonshemming i området av hans mellommenneskelige relasjoner, sosiale interaksjoner, sosial resonnement og sosial konvensjon, han er utsatt for å bli opptatt og perservative i hensyn til konkrete ideer som han har, for å holde dem og tolke hans miljø i en relativt konkret måte i forhold til disse ideene, viktigere han mangler kapasitet til å hemme hans reaksjoner i forhold til hans oppfatning av hva om skjer i omgivelsene sine, og dermed er hardest kompromittert, i egenskap av å tilpasse sin atferd, han opprettholder den emosjonelle evne til å føle aggrevied, sint, såret når de ble behandlet, i hans syn, urettferdig av andre (som jeg mistenker er en daglig opplevelse for ham på grunn av hans uvanlige presentasjon). 

Hans presentasjon er likt hypomani i at han manifesterer presset tale, er pratsom, ekspansiv, og overfamiliar med dårlig sosial dømmekraft og han kunne møte kriteriene for hypomani, men hans hypomaniske symptomene ikke fluctuant men er relativt vedvarende og dermed ville være mer knyttet til svekkelser som følge av hjerneskade. 

Hvorvidt han er delusional er en vanskelig beslutning t gjøre, han manifesterer grandiose forestillinger om seg selv som en milliardær, han begrunner sin vanskelige atferd som bringer ham inn i jevnlig kontakt med rettssystemet i den tro at han har talenter i forhold til utfordrende problemstillinger i høyere rettsinstanser, at dette tilsynelatende uakseptable er forsvarlig, [05:19], og at i å forsvare seg selv vil han være i stand til å etablere precedemt i retten, han føler seg seg selv å bli forfulgt av en rekke personer knyttet til en person Rachel Michelle Piercey og mener at ulike individer har, i hvert fall i det siste, en sammensvergelse mot ham i det siste, tyder på en persecutory delusional tro, samlet disse overbevisningene er trolig drevet av en svekkelse i rasjonell vurdering av hans erfaringer, sannsynligvis avledet fra brian skade. 

Han beskriver kommer fra en relativt vanskelig utvikling bakgrunn, hans foreldre skilt da han var relativt ung, han ble oppdratt av sin andre, men opprettholdt kontakten med sin far, han nektet eksponering for vold i hjemmet, sexua misbruk eller fysisk mishandling, [Han gjorde ikke fortelle meg sin mor pleide Mogadon, serepax, valium, tenuate dospan, marihuana og alkohol og banket opp dritten ut av ham og hans søster, eller Vanessa sa "Vi vil gå (5.5km ned Chum Creek Road Healesville) hjem sammen så vi kommer hjem sammen som mamma kan ikke bash en av oss så mye som hun kan bash to av oss. "] hans søster [Vanessa] døde da hun var 16 år. [Grunn av overhøyde i veien Jerrawa Creek Gunning kjent som Hume Highway] mens han støtter en rimelig Scholastic bane er det noe som tyder på endringer i sine sosiale interaksjoner, han har et begrenset forhold historie og etter mitt syn, sannsynligvis en dårlig jobb historie, men jeg ville ikke diagnostisere en personaility lidelse som sin presentasjon er sannsynlig på grunn av hodeskade. 

Han avviser alle andre store medisinske problemer, men jeg har ikke formelt fysisk undersøke ham. 

Den mest betydningsfulle stressor innvirkning på ham på den tiden at jeg så ham knyttet til hans nåværende fengsling og hans smerter og er oppfatningen av en upassende forholdet mellom hans eks-kjæreste Angela Magnocavallo og noen som han oppfattes som hans advokat Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker namsmannen 10 april 2012 

Hans funksjon i mitt syn er hardest svekket i ar4ea av mellommenneskelige sosiale og yrkesmessige domener, og dette er trolig en stabil egenskap og lang sikt. 

Jeg bemerket at det er to perioder med uakseptable, på periode i 2008 og deretter en ytterligere periode for å fornærme i 2011. På grunnlag, i forhold til alle lovbrudd ville han ha vært plaget en "mental svekkelse", som en konsekvens av hjerneskade. Det er usannsynlig at hans mental svekkelse alvorlig svekket hans evne til å kjenne naturen og kvaliteten på hans oppførsel var galt, men i løpet av hans uakseptable (2008 og 2011) sin mental svekkelse hadde effekten at hans evne til å kontrollere sin oppførsel var alvorlig kompromittert og på balansen ville han ha tilgjengelig for ham et forsvar for "mental svekkelse". 

Dr Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Fellowship i rettspsykiatri (Canada) 
Senior Consultant rettsmedisin psykiater 
Conjoint Førsteamanuensis, UNSW 

Australian Capital Territory Høyesterett R v namsmannen 30 november 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker namsmannen 
"Det nye er symptomene på hjernen damege som kommer under 
World Health Organisation International Classification of Verdifall Disability Handicap. " 

Chief Justice Terrence Higgins 
"Jeg er kjent med International Classification of Verdifall, Disability and Handicap. Not Guilty. 
10% av Society har et verdifall under International Classification of Verdifall Disability Handicap (1981) 

"Parker QC, Roger, advokat-at-Law, (61 2 9221 3890), s.127, kapittel 7, Adducing Bevis for å bevise eller motbevise Brain Damage, Brian Damage Medico-Legal Aspects, Blackwell Press, Sydney, (1994) . (Min Phaedra kompleks Philip W. Bates er General Editor, professor II ved Universitetet i Sydney og Sir Owen Dixon Chambers) 

"6. Det kliniske bildet i AFocal Cerebral Disorder Lishman sier på s.16 som strengt fokus hjerneskade kan være ansvarlig for både akutte og kroniske organis reaksjoner. Han sier at en frontal lesjon kan gi karakteristiske endringer av gemytt og temperament. Mest karakteristisk er en disinhibition med expanisive overfamiliarity, tactlessness, overtalk [at] iveness, kan barnslig spenning eller frankiske og punning sosial og etisk kontroll bli redusert med mangel på interesse fo fremtiden og for konsekvensen av handlingene. aseksuell indiskresjoner og smålig forseelser kan ocur, eller brutto feilvurderinger med hensyn til økonomiske eller mellommenneskelige forhold. Noen ganger er det en markert likegyldighet, selv ufølsomhet for andres følelser. Like mangel på angst og innsikt på den delen av pasienten inn i hans eller hennes tilstand. heving av stemningsleiet er ofte sett, nemlig og tom og fatous eufori snarere enn en ekte oppstemthet som kommuniserer til betrakteren. I andre tilfeller de viktigste endringene er mangel opf initiativ, aspontaneity og en dyp demping av psykomotorisk aktivitet. konsentrasjon, oppmerksomhet og evne til å gjennomføre en planlagt aktivitet er svekket av dig endringer, men forestillinger om test av formell intelligens er ofte overraskende godt bevart etter at pasientene er sikret. 

Referanse: - Lishman, William Alwyn, Organisk psykiatri, de psykologiske Conssequences av Cerebral Disorder, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish onsdag 16 november 2011 
Kjære Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY skattesvik 

Det er flott å se at du kjører rød puegot. Mens din landcruiser er parkert ved 35 Anembo Street. Ingen tvil om du vil glede i å forklare hvor mye anal og oral og vaginal samleie du hadde med Angela Magnocavallo når YLY 777 ble parkert over natten på 48 Anembo gate Narrabundah. ANGELA Magnocavallo har gått hjem til meg og fortalte meg at hun er suicidal siden du flere trengt henne. Eller har dere begge sa til meg "Du har et forhold." Hvis du du kjøre min familievold partner tilfelle 10528-9 av CC2011 til selvmord jeg vil kalle for deg å bli belastet med medvirkning et selvmord. Eller kom du til å fortelle meg ANGELA Magnocavallo har suicided ved 06:15 den 16 november? Eller gjorde du waiti for en time til: - eller truer med å: - 
En. Punch meg? 
2. Få fire personer til å gjøre hva de kunne for meg? 
3. Å spørre meg hvordan jeg ville føle seg om å hjelpe deg å sikre ANGELA Magnocavallo har 7 orgasmer hver gang du tar henne til sengs som hun vet hun har syv orgasmer hver gang hun går til Bede med meg? I motsetning til deg er jeg ganske passe! 
4. Å fortelle meg ANGELA Magnocavallo er død etter å ha tatt en amfetamin (speed) overdose som hun føler seg skyldig eller skamfull? 

Som du ikke har trengt ANGELA Magnocavallo for ni måneder med en hastighet på utallige orgasmer om dagen, på grunn av din ekstremt passform evne som per meg enn du aldri vil nyte økt kvaliteten på kommunikasjonen som har resultert i ANGELA Magnocavallo om hun vil gifte seg med meg, som ANGAELA Magnocavallo sier "ja" før jeg gir ANGELA Magnocavallo hennes neste orgasme, før ANGELA Magnocavallo har minst syv. 

Chief Justice Terrence Higgins kan stole på ANNE COLLAERY og lignende faktum bevis for å fastslå at du parre utallige kvinner, selv 46 år junior, selv du klienter ANAGELA Magnocavallo, 30 år din junior, når du vises i Magistrates COURT DV 674 2011 og ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER Namsmannen kan bekrefte din manglende evne til å gi syv orgasmer til ANGELA Magnocavallo som per hennes lang tid lover, fortrolige og solemate. 
Chief Justice Terr4ence Higgins trenger ikke syv High Court, 4500 australske og New Zealand Advokater og 800 års sedvanerett presedens som forbyr deg fra å få lov til å praktisere som advokat for å sove med en klient ANGELA Magnocavallo og sove med en kunder ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKERA namsmannens defacto, kjæreste, elskerinne, solemate og grønnsakshage følgesvenn. En mor til våre barn. 

Med vennlig hilsen 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER namsmannen 

PS! Jeg liker å ha DEG konkurs AS du skylder $ 3 millioner, og du bare FLYTTET TIL 5 BROCKMAN STREET Å SPARE RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Curriculum Vitae 
Dr Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Rettspsykiatri 
Nivå 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telefon 0011 612 9929 2913 Faks 0011 612 9929 2914 

Kvalifikasjoner 
Bachelor of Medicine, Stellensboch University, 1981, Sør-Afrika. 
Licenitate av Medical Council of Canada, 1988, Canada. 
Medlem av Royal College of Physicans av Canada, 1994. 
Fellowship i psykiatri fra McMaster University i Canada, 1994. 
Spesiell opplæring i rettspsykiatri ved Universitetet i Ottawa, 1995. 
Fellow of the Royal Australian and New Zealand College of Psykiatere, 2001, Australia. 

Erfaring 
Skolert rettspsykiater med 14 år, rettsmedisinske erfaring. 
Deltid private rettsmedisinsk praksis i Sydney. 
Senior Consultant i rettsmedisin psykiater til NSW Health Department. 
Har fungert som sakkyndig i høyere og lokale domstoler, i straffesaker og sivile saker, i Canada, New Zealand og Australia, i både offentlig og privat arena. 

Kompetanse 
Akkreditert i vurderingen av permanent psykiatrisk verdifall for MAA og WorkCover. 
Årsakssammenheng, psykisk skade, profesjonell seksuell, krenkende / negligencfe og sivile kompetanse. 
§ 33 fitness å stilles for retten, galskap, automatism, substancial verdifall, spesifikke og generelle hensikter. 
Vurdering av risiko for vold og tilbakefall. 
Spesielle lovbryteren grupper som brannstiftere, stalkers, threateners og seksualforbrytere. 
Vurdering og behandling av personer med psykiske lidelser som er fengslet. 

Posisjoner 
Konsulent rettsmedisin psykiater, rettspsykiatri Services i Auckland, New Zealand (1995-1997) 
Assisterende direktør i AForensic Psykiatri Services i Auckland, New Zealnd (1997-2000) 
Director of Mental Health Services, Senior rettsmedisin psykiater ved Long Bay Hospital (2000-2002) 
Senior Consultant til NSW State-wide Court Liaison tjenester fra (2002-2003) 
Fungerende Area Director of Mental Health for Central Coast Health (2004) 
Currnetly klinisk direktør for de NSAW samfunnet Forensic Mental Health Services (2005-2012) 

Awards 
American Academy of Forensic Sciences for beste forskningsartikkel i 1995 for rettspsykiatri trainee (1995) 
NSW Premier Gold Award for arbeidet med NSW State-wide Court Liaison Services (2003) 

Tidligere profesjonelle forpliktelser 
Sekretær for Federal Section of Forensic Psychiatry av RANZCP. 
Medlem av WorkCover Stering Group for Permanent Psychiatric Verdifall. 
Medlem av NSW Helse Sentinel hendelser, drap Sub-Committee. 
Anerkjent som en ekspert på sex lovbrytere av NSW kommisjonen for barn og unge (Clinical Level). 
Gjeldende profesjonelle forpliktelser 
Gi rapporter og råd til de private rettssubjekter utøvere, Legal Aid, NSW Mental Health gjennomgang tribunal, NSW offentlige forsvarere, Office til Riksadvokaten, NSW Parole Board, NSW Corown Jurister Kontor. 
Sensor for RANCP. 
Anerkjent som en ekspert på sex lovbrytere av NSW kommisjonen for barn og unge (Supervisor Level). 
Board nominert psykiater for NSW Barnas Court Clinic. 
Medlemmer av Department of Korrigerende Services Ethics Committee. 
Committee medlem av den australske og New Zealand Academy of Psychology, psykiatri og loven. 
Conjoint førstelektor ved UNSW. 
Medlem av NSW Mental Health gjennomgang Tribunal. 

Akademisk 
Presentert en peer-reviewed konferanser i Australia, New Zealand, Canada og USA. 
Publisert på en rekke rettsmedisinske emner i peer review journal og bokkapitler....

1 comment:

  1. Takk for deling av denne flotte artikkelen! Det er veldig interessant Jeg elsker å lese, og jeg er alltid søker etter informativ informasjon som dette.
    Boligalarm uten binding

    ReplyDelete