Friday 4 October 2013

BOSNIAN

Dr Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forenzičku psihijatriju 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 April 2012 

POVJERLJIVO 
Ured direktora javnog tužilaštva 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
CANBERRA CITY ACT 2601 
Pažnja: gđa Sian Jowit 
Telefon: 61 6207 5399 
Faks: 61 6207 5428 

Dear Ms Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER izvršitelj 
DOB: 17:54 Utorak 25TH avgust 1970 1 sat i 57 minuta kasnije GOUGH Whitlam zaprijetio da blokiraju SUPPLY 
Vaša Reference: 201210593 

Uvod 

Hvala vam na pismu od 25. januara 2012. Godine 

Ste tražili da sam vam pružiti psihijatrijski izvještaj u odnosu na accussed, Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff. Ovaj izvještaj predstavlja klinička evaluacija provodi s accussed na AMC 10. marta 2012 do jedan telefonski poziv je 27. marta 2012. Godine Svrha ovog izvještaja je pružiti mišljenje s obzirom na njegovo psihičko stanje u vrijeme navodnog ofending. 
On je optužen za niz krivičnih djela, uključujući manje krađe zbog navodnih prekršaja koji se dogodio 27. novembra 2008, a od aprila 2011 decembra 2011, nepropisno korištenje hitnog poziva službi za navodne uvrede, daje lažna uzbuna od požara i drugim hitnim za navodne uvrede, u suprotnosti je zaštita nasilja naloga za navodne uvrede, dužnicima u prostorijama za navodne prekršaje. 
Ja sam ranije dao izvještaj od 27 Mar 2012, ovaj izvještaj ispravlja greške u kucanju u tom izvještaju. 

Uloga Povjerljivost i Saglasnost 

Od samog početka sam objasnio da je optuženi da sam psihijatar traži da Vam pružiti psihijatrijski izvještaj u odnosu na njegovo mentalno stanje. Objasnio sam mu da sve informacije koje mi ne bi bili povjerljivi i mogu biti dostupni široj javnosti ukoliko se u spis na sudu. Sam formirao mišljenje da je on shvatio i pristao na nastavak. 

Provider broj 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

Izvor informacija 
Pročitao sam vještaka Kodeks ponašanja dijela 28 Pravilo 9C i Dio 28A, pravilo 2 Okružnog suda pravila i obvezuju se poštivati ​​od strane onih kodova. 
Imao sam priliku da se pregledati: 
1. Policija Izjava o činjenicama. 
2. Krivično istorije. 
3, relevantan zakon sekciji. 
4. Jedan broj komunikacija čini se koje mi je vas, koji su pisani od strane optuženog.

On je bio 41 u to vrijeme da sam ga vidio bio je zatvoren na AMC, on nije bio kod psihijatra ili psihologa redovno, on je bio jedan, on ne uzima lijekove. 

Klinička pitanja 

Od samog početka treba biti navedeno da je optuženi je prezentacija bila neobična, on je nosio naočale, šešir, njegov učinak je intenzivna, on manifestira pod pritiskom i brzo govor, bio je teško prekinuti i hitnu potrebu da razgovara sa mnom o Angela Magnocavallo i iz početku je objasnio da je ranije bio u motornom vozilu nesreće, on je bio overfamiliar i perservated (vraćanje na istu temu u više navrata) i disinhibited. 

On je započeo govoreći mi da je njegov advokat Bernard Collaery bio uključen sa svojom djevojkom, da je Bernard Collaery bio prijatelj već 20 godina, te da je imao seksualni odnos sa svojom djevojkom Angelom Magnocavallo, on je uznemiren ovim jer Bernard Collaery bio njegov advokat i da imati odnos sa svojom djevojkom je neprofesionalan; Bernard Collaery bio njegov susjed već 20 godina, on je smatrao da uznemirujuće da je njegov sigurni Angela Magnocavallo mu je rekao da je imao odnos sa njegovog advokata. 

Jednom prilikom Bernard Collaery došao u njegov prilazni put i rekao mu da on treba da ga udarim i da je na drugom prilikom Bernard Collaery došao i rekao mu da ga volim Angela Magnocavallo; Bernard Collaery je još uključen u njegovom slučaju, on stalno ima Bernard Collaery uključeni jer se bavio prije nego Bernard Collaery imao odnos sa svojom djevojkom, koji je spavao u svojoj kući za 9 mjeseci. 

On je objasnio da su najbliži osoba u njegovom životu, Vanessa Bayliss (njegova sestra), ubijen je kada je imao 15 godina, 108 dana i 12 sati stare u motornom vozilu nesreće, bilo je vrlo uznemirujuće za njega, on je bio u komi je izjavio je nakon ove za oko četiri tjedna s gubitkom svijesti za četiri tjedna i slomio mu ruku, on je izjavio da je "15 godina, 108 dana i 12 sati", u to vrijeme da se to dogodilo. 

On je onda opet vratio na pitanje o tome kako je bio uznemiren zbog odnosa koji je uvjeren Angela Magnocavallo imao sa Bernard Collaery; ovoj fazi sam napomenuo da se pojavio mi se da je sasvim perserverative o ovom pitanju. 

On je zatim otišao na navode da nakon nesreće, što je Ben rekao da boluje "nadmorska raspoloženja, smanjenu koncentraciju raspona, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity i euforija", on me je poslala knjigu o oštećenja mozga doveo od strane Blackwell Pritisnite i Lishman se odnosi posebno na stranici 127.. 

On je otišao na govore o Vrhovnog suda Higgins, a zatim je otišao na govorimo o pitanjima okolnim Svjetske Helath organizaciji i ono što je zvučalo mi kao dijagnoza kriterija za međunarodne klasifikacije umanjenja vrijednosti invalidsko hendikep. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 
U pokušaju da ga fokusiran sam raspitivao o njegovom mentalnom stanju, rekao je on u vrijeme kada sam ga vidio, njegovo raspoloženje je bilo normalno, on je porekao euforija ili depresija, on je mislio da je koncentracija bila "dobra", a zatim je otišao na to reći je pročitao Bibliju u 14 dana od Nove godine dana i 14. januara 2012 godine i od 27. decembra 2011 31. decembra 2011, da je on također pročitao 700 stranica knjige o tome što Biblija objašnjava, on je rekao kad je pročitao, sve mu ima veze je biti daleko od ometanja i mogao fokusirati na čitanje, imao visok nivo energije, putem primjer on mi je objasnio da je jahao njegov motor iz "Canberra u Queanbeyan u Captains Flat majoru je Creek na Araluen doline, a zatim u Moruya Heads ", on je dobio Nelsona Mandele knjigu" Put slobode "i pročitao u petak uveče, subota i nedjelja, a zatim se vratio u Canberra biciklom, pokrivajući na udaljenosti od oko 452 kilometara. 

Zatim referirale natrag na Bernard Cumacille i Gerrard Cumacille koji je rekao bilo je Mel Gibson je pravo ime i pitao me da li sam gledao ABC News. 

On je zatim otišao na govore o Davidu Špicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], koji je rekao je prvi rođak od svog očuha, da je David pravo ime je Spitzer, on je tada iz Profesor Erica Bates i da joj je njen muž je imao tumor na mozgu i oni su radili u samoubilački pakt u 1989, on je govorio o majci Filipa W Bates i Erica Spitzer bio brat bio brat Dr George Spitzer, kada je promijenio ime u Spicer (anglicised) ime jer je bio GP. [Igrao Scrabble sa dr George Spicer i tukao osvojio 2. igru.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher i Barry Moore: "Australian Proba Tehnike" u Klabbers, Jan i drugi (urednici) Simulacija Gaming za poboljšanje kompetencija u rješavanju složenosti, neizvjesnosti i vrijednost Konflikti: (Pergamon); 

1. Philip Bates datum uvođenja 1979. BCOM; LLB, FACHSE; FACLM Hon. Područja prakse. Alternativno rješavanje sporova; Apelaciono, Poslovni Zajednički ... 
2. 1988, na engleskom, knjiga izdanje: Australski zdravlje i medicinska zakon Reporter: na 1 volumen / Philip W. Bates, John C. Dewdney i CCH zdravstvene i medicinske zakon ... 

3. Početna · Sva izdanja; Ovo izdanje. 1990, na engleskom, Conference Proceedings izdanje: bolnica i medicinski nemar tvrdi / Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Creator: Bates, Philip; Subjekti:. Odgovornošću (Zakona); odgovornosti (Zakon) - Australija, Medicinski sudskoj praksi - Australija - Priručnici, priručnici, itd Publika: Specialized ... 

5. Pretražite. Home; Ovo izdanje. 1994, na engleskom, knjiga izdanje: Brain oštećenja: medicinsko-pravni aspekti / Philip W. Bates, general urednik, Marco Migotto, sub-editor. 

On je rekao da nije proglašen krivim za mentalno oštećenje on Nov 30, 2011 [Vrhovnog suda Terrence Higgins je UN Svjetske zdravstvene organizacije Međunarodne klasifikacije umanjenja invalidsko hendikep zakonu] i vratio se kući i bilo je zabranu prilaska i Angela Magnocavallo prošao pored svog prebivališta svaki dan. [Angela Magnocavallo li uživati ​​7 orgazme dva ili tri puta u mojoj Sealy za devet mjeseci] [Mogu Bill joj 7.000.000 $ po sedam orgazam paket] 

On je naveo da je Angela Magnocavallo bio njegov susjed, ha je sreo svoju sestru u blizini autobuske stanice i uveden joj u oko Jan 2011, on ne vidi za tjedan i sedam dana kasnije morali su kafu i zatim ušli u vezu, koja je trajala u periodu od februara i oktobar 2011. 
Od februara do oktobar 2011 je imao intimni odnos sa Angelom Magnocavallo, rekao je on u jednom trenutku je ona prekine vezu. 

Angela Magnocavallo mu je rekao da je ona koristi za brzine oko 10 godina i da je on podržao ubrzati naviku tako što tri radna mjesta, kada je rekao da je uzeo to znači da je dobila novac za brzinu, on je vjerovao da Angela Magnocavallo ostavio Perth izbjeći biti uključeni u pravnoj stvari u vezi je dobavljač [Suđenje], on je mislio da je to važno jer Angela Magnocavallo bi realizovao tellling ga o brzini navike i da je imala tri radna mjesta, da je u stvari, po njegovom mišljenju, ona se bavila. 

To nije bilo sve do oktobar 2011, kada Angela Magnocavallo je pristupiti svojim "čitav letterbox" i pročitao sve njegove pošte, ona želi pristupiti njegovo povjerenje račun; je upoznala svog advokata i javnosti zagovornik; je upoznala svog advokata, Bernard Collaery, koji je prekršio klijent povjerljivosti, ona je pogledala kroz njegov mail, ona je utvrđeno kako mu je povjerenje. 

Potom je ponovno objasnio da prethodno je bio u motornom vozilu nesreće i bila u nesvijesti na mjesec dana, on je rekao da je sada mislio da je njegov zakoniti pravo kao posljedica je to "višemilionski dolara", on nikada nije "sudjelovao" u sebi, jer on je bio u "Visoki sud", koje tuže Road Traffic Authority on ne bi bio milijunaš, on bi bio milijarder, jer je uveo dioda koja priznao svjetlo za Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler će imati 7 automobila chauffer mene do kraja života svaki nosi $ milijardi dolara u prtljažniku za moju savant] 

On je otišao na objasnio da je bio "stručnjak", kada je imao 19, bio je ponuđena milion dolara da kupi svoje prve ideje [Village Roadshow]; njegove majke brat (ujak [Wilfrid] Barker), ne samo osvojio je prijedlog Međunarodnom Olimpijski komitet za održavanje Olimpijade 2000, on je onda podigao $ 2600000000 u medijima i marketingu prava za Sydney Olimpijadu. 

[Sports Marketing i Management Suite 401, Level 4, 39-41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Radno Manger Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

On je rekao svojoj majci njegova ideja i ujak Barker rekao da je to "multimilionske ideja", on je ušao u Commodore 64 računala u 1983, kada je imao 13, on je programiran u osnovnim i posmatrali Microsoft operativni sistem disk je imao dva mjesta za datume , mjesec i godinu, da se u 1983 on je primijetio da u 31. decembra 1999 dana će se promijeniti do 2000 tako da je znao (1983) potencijala za "Y2K problem", on je rekao da su svi tada, 14 godina kasnije, proveo novca zapošljavanja programera za prevazilaženje Y2K problem, to je izazvalo svi moći preuzeti zakoniti postupak protiv Microsofta, on je otišao na državnom znao ovo u 1983. [International Business Machines će mi platiti $ 3777000000000 odmah] [Microsoft će mi platiti $ 3777000000000 odmah] 

On je ukazao na veliki broj imena na komad papira, jedan je bio "Bailiff", on je izjavio da Bailiff značilo "manje sudu službene policijske ovlasti", da "Barker" značio rasplakati Suda ", on je izjavio da je, kao rezultat Barker je spisak ljudi u svim sudovima i kolonijama diljem svijeta su se zvali u Barker je listu. [Bailiff je srušen iz Normandije u Englesku u 1066 sa papske Bull postati kralj Engleske] [Zahtevam Papa u može postati kralj Engleske, Kralj kraljeva i boravi u Vatikanu papske suite odmah, da li shvatiti ko sam ja još?] 

On je tada objasnio da je njegov otac je objavljen [odvezli smo] Hamilton za jednu godinu, da je otišao u Woomera Rocket Domet i na pješčane dine (u dobi od 10), on je vidio sunce se odrazilo od nečeg, on je pratio refleksije i pronašao kamen lov alat, shvatio je ovu ugrađenom palca i prsta savršeno, shvatio je u dobi od 10 da je on bio u tuđem "dvorištu" i najam za ovo mjesto će biti ogromna. 

On je tada objasnio da je njegov otac bio u Londonu i bio je "Bobby", a da je njegova majka djed (Billy Barker) je najduži aktivni policajac u povijesti Australije, služeći između 1883 i 1931, u ovom trenutku on je pozvao me da pročitam slučaj R v Bailiff 2011. [UN IC IDH presedan] [ACTSC 214] 

Potom se pozvao na prvi slučaj je pripremljen u Višem sudu, u 21 je ugovor o 
razvijati proizvode koji upotpunjen Scrabble; prvom slučaju je radio u Višem sudu bila protiv predsjednika Vrhovnog suda koji je prijavljen na; tom slučaju zatraži svaki policijski komesar u Australiji u kontakt Canberra za Australian kriminal Komisije da se uspostavi. 

Kada mu je bilo 30 njegov ujak ga je pitao ako on je radio u "Mabo" slučaj, on nije bio pravnik, ali prezime je Bailiff, on odgovara njegov izazov na taj slučaj za aboridžinske čovjek je pripremio "je Visoki sud Writ" , kao rezultat sve ambasade poduzela istragu pomoću međunarodnog prava, a onda je "to" vratiti u svoju zemlju i na kraju je došlo do "papske Bill [Nobelovu nagradu za mir za Papin. 
Izvinjenje u Kinu i Nobelovu nagradu za mir za Papinu izvinjenje Oceanije i Nobelovu nagradu za mir za UN-pakt za prava 370 miliona autohtonih naroda] 

Sam često izgubio nit njegov račun, njegov brzi govor je teško da prate i razumiju ono što je on komunicira sa mnom. 

Pitao sam ga o Angela Magnocavallo, on je izjavio da Angela Magnocavallo mu je rekao o njoj brzini navika u oktobru 2011, u trenutku je postao svjestan da se brzina Angela Magnocavallo ima dobru ideju je da će prijaviti, on nije bio u poziciji da povezuju s nekim ko je brzina, jer je on radio predmeta u Višem sudu. [Neću ga prijaviti, samo stavi ga na internetu na 72 jezika] 

Račun navodnog prestupništva 

Prekršitelja period novembar 2008 do otprilike Dec 2011, on je izjavio da je u tom periodu vremena njegova raspoloženje je dobro, on ne odobrava bilo kakvo značajno simptoma depresije, on je prihvatio adekvatan san, apetit, energiju, motivacija, koncentracija, samopouzdanje, on je negirao bilo interesa; on je porekao suicidalne misli. 

On ne odobrava bilo kakvo perceptivnih poremećaja, kao što su glasovi, vizije, ukusa, mirisa, poruke od televizora, radija ili novina, on nije vjerovao da je neko zavjeru da naudi ili ga ubiju, on je negirao bilo kakve vanjske kontrole. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

On je negirao da je u to vrijeme bio koristeći bilo droge ili alkohola. 

27 novembar 2008 

On je rekao da nikada nije ukrao ništa, bio je financijski siguran, da je "lik" u newsagency odbio prodati ga marke; [to post njegov užas] je rekao vlasnik da je to "bio je prilično ozbiljan užas se pred Višim sudom ", on je tada kupio 1.000 dolara vrijedan maraka drugdje, te noći je uzeo sve vlasnika junk mail sa prodavnicama novina prozore i signalizacije, kao i bacio ga u kantu za otpatke, jer je osjetio ne poštuje, on je rekao da to nije krađa, imao nema namjeru da se trajno oduzeti njemu; u toj fazi bio je 38 dnevni nasuprot supermarket; on ne uzima lijekove, on nije bio kod psihijatra, on je radio za izgradnju slučajeva, on je objavljen informacije aroung zemlji o slučajevima koji uključuju nemara predsjednik Vrhovnog suda Višeg suda jer mu je advokat je predstavljao mu je kriminalnih aktivnosti na Visoki sud. 

14 April 2011 

On je otišao u policijsku stanicu, imao junior osoba koja je mislio da nije bio policajac, on je mislio da je jedini način da se govori da je policijski službenik bio je napraviti telefonski poziv, on je mislio da je bio juniorski dobrovoljac, on napravio hitnih poziva jer na telefoniranje "000" na njega, on nije bio spreman da trpim i drskost u Woden policijskoj stanici. 

14 juni 2011 

U junu 2011 on je bio 40 godina, živi u kući, on nije bio poduzimanja psihijatrijske lijekove, koje je proveo većinu te godine uklanjanja starih stabala iz svog starog bloka na sadnju različitih sjeme i drveće, bio je prikupljanje ovih iz mnogih različitih mjesta; rekao je on na zemlju u Kanberi suh tako da je prikupljanje tih za njegovu dvorištu da pokrije zemlju, tako da nije imao dovoljno vremena suho i on će imati više aktivnost insekata pod lišće i povećati plodnost. 

U junu 2011, rekao je da je imao list torbu, on je bio u Kanberi Avenue (na kiropraktičara), on je ispunjen oko četiri tone jedan [pijesak] kese sa ostavlja, on je rekao da je rake gore lišće i rekao je "čovjek na u teretanu ", da je lišće bilo o prirodi trake, upitao tu osobu da li je gledao ako raked gore lišće i odveli ih, on je otišao u recepciji i pitao da li može posuditi grabljama, kada je otišao u su imali vrećicu kikirikija tamo i rekao da će biti više od svih listova u zamjenu za vreću od kikirikija, a lice mu je rekao da je samo za članove, optuženi mu je predložio da postane član teretane, on je rekao da je osoba koja je ponašanje bilo "neprijateljski i prijeti da ga", rekao je on ta osoba nije imala pojma je znao da je ilegalno pretvorio svoje prostorije u teretanu, rekao je on ta osoba mu je rekao "ako ne ostavite ću zvati policiju", tako da je optuženi rekao je da će pozvati hitnu pomoć, uzeo je četiri torbe lišća na susjednoj kući, a onda se sakrio u karavanu, objasnio je da kada netko pozove hitnu pomoć, policija može čuti ovo kao dobro, pozivom hitnu on je i pozivom na koja je obavijestila policiju o "problemu", a to je značilo da kada je policija stigla u teretani i osoba će morati objasniti da policija su se zvali, jer čovjek je grabljama njegova lišća, a hitna pomoć će također govoriti da čovjek u teretani , on je nadajući se da policija i hitna pomoć će smiriti čovjeka u teretani paperja; ambulante stiže bi značilo da se bojao za svoju sigurnost (policija je ranije pucao lice i napravio ga je paraplegičar tako da je ovo za njega zaštitna), nakon što je policija došao je otišao u slikama, a on je uhapšen kasnije, oni su ga uhapsili na dan kada Triple "000", nakon što su došli u njegovu kuću i popeo na drvo, on je izjavio da je jedan od pregovaračkog oficira je rekao da bi volio da ga ubije ali nije imao pištolj s njim jer je bio tamo kao negotiatior, on je izjavio policiji redovito prijetio njemu i penjanje na drvo je bila njegova jedina sigurnost. [Narednik Adrian Obrtni 3260 & Narednik Harry Thomas Hains 4928] 
[Moj advokat Bernard Collaery odvjetništvo - Opći Australian Army Special Air Serices taoce pregovarač zazvonio mi dok sam bio na drvo i pitao me da li bih sići ako narednik Adrian Kraft 3260 složili da nemaju svoju 12 Australian Federal Police pucati za penjanje na drvo biti vrlo javno smrtno ubijen u Narrabundah prodavnicama]

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

Jul 7, 2011 

On je rekao Andrew Jones je imao casfe, kada ga je vukući četiri vreće od lišća niz cestu Andrew Jones tooted njegov rog jer je vuče lišće niz cestu, on je vukao ostavlja prošlost Andrew Jones Cafe i rekao: "debeljko gdje želiš da ? padne lišće ", Andrew Jones je ranije tooted njegov rog i da je dobila zabranu prilaska protiv njega; kada je dobio zabranu prilaska je Andrew Jones je pozvao policiju rekavši da je prekršio zabranu prilaska, znao je da je policiji uzimanja izjave sudija za prekršaje će odbaciti ovo od suda koje je rekao da se dogodilo, tako da Andrew Jones je posramljen. 

2 Avgust 2011 

On je služio poziv kršenje zabrane približavanja žrtvi, jer je bio služio poziv je fotokopirati to, on se popeo na drvo i dobio na prvom katu, a kroz prozor je agent za nekretnine, a prilaska rekao da ne može hodati u roku od 10 metara pa se popeo na drvo da se izbjegne kršenje prilaska i dao kopije na "Riječi Worth Pisanje Place" i dao fotokopije, on je otišao dolje vatru izlaz tako da on nije išao u roku od 10 metara od kafića i 4. avgusta 2011 joj otišli u Duhu i Ljepota Slaon i dao im kopiju tog dokumenta, on spavao u Duhu kozmetički salon, jer su vrata bila zaključana za zaštitu bijele tehnike od toga da bude ukraden, ovo je bio preko puta, gdje je živio ; na 5 Avgust 2011 je dao dokument Danny pekaru. 

Oktobar 2011 

Između Oktobar 2011 i 14. novembra 2011 je posjetio Angela Magnocavallo u brojnim prilikama, [on je prodro joj za devet mjeseci u svom Sealy Posturepedic dajući joj sedam orgazme svakih prodiranja] on je rekao da ne razumije šta se dešava s njom, osim Bernard Collaery je kreditiranje Angela Magnocavallo njegov auto i plaćanje za svoje gorivo; Angela Magnocavallo je rekao da će ostaviti napomenu da je htio razgovarati, pa je ostavio poruku rekavši "razgovor", a onda je došla policija i uhapsila oko njega za grijeh i služio ga uz zabranu prilaska kako bi mogao ići na Angela Magnocavallo. 

24 decembar 2011 

Jedan Apprehended Nasilje Red je izveden protiv njega Angela Magnocavallo i Bernard Collaery u oktobru / novembar 2011; Angela Magnocavallo živjeli blizu njega, on je sjedio u prodavnicama razgovara sa jednom od svojih susjeda, ona je bila 100 metara čine ga, a shop je bio ispred svoje kuće, hodala je 50 metara od njega, on nikad nije napustio, da je seo cijelo vrijeme, kad je prvi put vidio, rekao je da njegov talijanski prijatelj "Dominic [Celestino], Bernard Collaery je shaging Angela Magnocavallo ", a kada je došla blizu je znao da je ona bila u suprotnosti sa zaštitom kako bi i on imao tri nezavisna svjedoka kršenje naloga. 

On je rekao da je Angela Magnocavallo napravio žalbu, jer je ona bila "kontrola nakaza", a pretpostavlja se da je on rekao Dominic [Celestino] i njegov prijatelj koji mu je prijatelj bio tucanja Bernard Collaery, to je u stvari da je rekao Bernard Collaery je tucanja Angela Magnocavallo i tako ona je bila pogrešan, on je rekao da je tužbu jer je bila ljuta nije imala sposobnost da upravlja svojim faksova. [Svaka žena bi voleo 7 orgazme] 

Angela Magnocavallo je stanje koje ona nije mogla da ga posjeti, pa je njena faksa na radnom mjestu i napravio telefonskih poziva o čemu je razmišljao, on je objasnio da je bio u vezi sa hter i on je bio s njom komunicira, nema zabranu prilaska služila na vrijeme. 
Ona je tražila pisani pristanak na pristup računu njegovo povjerenje, on je dobio pismenu saglasnost i poderao ga u četiri komada, ha otišao u WC, a ona je pokušala da ga zaustavi, Angela Magnocavallo bio preko leđa i on je pokušavao zaustaviti joj, on je negirao bilo kakvu agresiju, on je negirao bilo kakve prijetnje, on je otišao na svoje mjesto zaposlenja, on je rekao da je došla iz sala za konferencije. [Ja sam samo dati ženama 7.000.000 $ za trudnoću] 

[God Bless Bernard: Australski Aborigininal Zakon znači Bernard Collaery će se ritualno speared na smrt zbog zločina uzimanja drugog čovjeka djevojka] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 
Ostala pitanja 

U 2011 on je nastavio da postavite koverte out: on je odgovoreno im je rekao da 659 Shires, 800 policijskih stanica i 1.000 hitnih službi lokacijama; on je izjavio i više je uradio ovo (aludirajući na dokument je dao meni na čelu Royal Military College of Australia - Duntroon), on je rekao da više stranica je obišla zemlju za više ljudi kontaktirao Duntroon da se žali na činjenicu da je Federalna policija Australije je postupak protiv Rachel Michelle Piercey za izradu lažne optužbe da je imao pištolj uperen u glavu, on je ponovio da je to bila lažna tvrdnja. 
On je rekao da je predsjednik Vrhovnog suda Višeg suda, a on je od tada postao [mates] prijateljima i ove stranice postao dokaz u Vrhovni sud prošle godine. 
On je naveo da je Rachel Michelle Piercey su se bavili, njegov život je pogođena njom; do trenutka kada je stavio slučaj u Višem sudu je uhapšen od strane ljudi koji su htjeli diskreditirati njega jer je uhapšen 60 puta zbog optužbi da nije imao supstance;. je uhapšen od strane ljudi koji su željeli da ga diskredituje jer je imao postupak u Višem sudu protiv ljudi koji su se neprestano zavjeru protiv njega [Rachel Michelle Piercey je advokat Richard Refshauge bio angažovan od strane Australian National University] 

Na listi je poticao Rachel Michelle Piercey napraviti lažne tvrdnje i da su svi ljudi na ovoj listi (dokument aludira) su međusobne komunikacije, on nije trenutno vjerujem da su još uvijek komuniciraju, ali su imali prije. 

Ali, on je vidi nepravde u da su ga maltretirali u društvu, jer je imao oštećenje mozga.
U periodu od avgusta 2011 Ostvarena Novembar 2011 je poslao [faksom] Angela Magnocavallo brojnih faksova; Angela Magnocavallo bio njegov ljubavnik za 9 mjeseci, on je mislio da je to to "dobre komunikacije", izjavio je da je poznato da niko nikad izašao s prijateljima, pitao sam ga da li je shvatio Angela Magnocavallo odbio kontakt s njim i pitala ga da li je shvatio "ne" u pogledu ličnih odnosa, on je izjavio "ne razumiješ ko sam ja, ja sam uzeti pitanja Visoki sud, ja sam nastavio pratiti njom jer ona je moralno je došao da razgovara sa mnom. " 
Prethodni Psihijatrijska, porodične, Medicinski i Substance Abuse Povijest 

On je prvi put vidio u psihijatrijsku 21. septembra 1992, kada je primljen u bolnicu Woden Valley za pet dana, on nije bio siguran što je dijagnoza bila, mislio je da je "ništa", da ne vjeruje da je ikada primio bilo dosljedan u toku liječenja psihijatar. 

Patio je vozilo motor nesreće u 1985 [Jerrawa Creek Gunning gdje "superelevation u cesta je pogrešan jer je put bio dizajniran za 30 godina, a go kada je ograničenje brzine je bila niža"], kao što je već opisano, i rekao mi je da ima oštećenje mozga ; on nikada nije poduzela nikakve psihijatrijske lijekove, on nikada nije pokušao samoubistvo, on mi je rekao da je imao neuropsihološka testiranje koje je pokazalo frontalnog režnja oštećenja. [New South Wales će mi platiti $ 7000000000 u naknadu odmah 3777000000000 $ za ubijanje moja sestra Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 7-12-85] 

On je negirao poznavanje obiteljske historije mentalnih bolesti. 
On nikada nije zlostavljao droge; je pio socijalno ali rijetko pio. 
On nikada nije bio dijagnosticiran dijabetes, visoki krvni tlak, rak, bolesti srca, epilepsija, konvulzije, meningitis, encefalitis, povrede glave, štitnjače ili hormonalne probleme. 
On je negirao antenatalne poteškoća; njegova misao je prekretnica bila normalna, ali je rođena osam tjedana prerano. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

On je ostvario 12 godina: on je rekao da nije imao problema sa učenjem, on je bio iznad prosjeka student, on je imao problema pozivanja i održavanja prijatelja, on je dobio na dobro sa nastavnicima, on nikada nije bio izbačen ili suspendovan, ali je naveo da je nakon nesreće postao je izoliran od blizu friendes i proveo značajan period vremena u Royal Hospital Canberra: on ne odobrava memorije ili značajne behaviourial probleme. 

On je došao iz porodice tri, on je bio drugi najstariji; njegove roditelje odvojene kada je imao 10, on je odrastao njegova majka, ali se i dalje vidi svog oca, on je negirao izloženosti nasilju u porodici, seksualno zlostavljanje ili fizičkog zlostavljanja , on iako je došao iz ljubav i podršku familijarne okoliš; [On mi nije rekao svoje majke koriste mogadon, serepax, Valium, tenuate dospan, marihuana i alkohol i udario govno u njega i njegovu sestru, ili Vanessa je rekao: "Mi će hodati (5.5km dolje Chum Creek Road Healesville) home zajedno tako da smo se kući zajedno kao mama ne mogu bash jedan od nas koliko ona može bash nas dvoje. "] njegova sestra [Vanessa] umrla kad joj je bilo 16. [Zbog superelevation na putu Jerrawa Creek Gunning poznati kao Hume Highway] 

U odnosu na zapošljavanje činilo se da pomalo nejasna, on je aludirao da se ofered milion dolara [od Village Roadshow] u dobi od 19 i pokretanju vlastite firme, on je rekao da je bio zaposlen u "brojni ljudi" u "privatnom sektoru", ali on se nije pojavio da bi mogao dati nikakve konkretne detalje u vezi sa ovim. 

Njegov prvi odnos bio u 11 i 12 godina za dvije godine, uz njegov odnos je bio 12 mjeseci u 1997 i sljedeće veze za 9 mjeseci sa Angelom Magnocavallo. 
Dokumentacija Review 

Postojala je izvještaj dr George od 24 avg 2003 u vezi sa svojim fitness da se izjasni, u ovom izvještaju je pregledao mišljenja dr Sidney Smith, dr Greg Hugh i profesor Cathy Pwen napominjući da je dr Sidney Smith vidio 7. maja 1996 i mislila sam da ima dijagnozu manične epizode, on 14 Jan 1999 je vidio dr Greg Hugh koji je mislio da je dijagnozu da se "sporna", s obzirom na dijagnozu psihotičnog poremećaja zbog ozljede mozga sa zabludama i poremećaj raspoloženja i frontalnog režnja sindrom ali on je mislio da je možda imao primarni psihotični poremećaj, profesor Kathy Owen ga vidio na 12 oktobar 1999 i vjerovao je patio od "pseudologia fantastica", to je stranački poremećaj i da je patila od simptoma frontalnog režnja štete; da je došlo , vremenom poboljšanje u njegovom nivou kognitivne funkcije, ali blagim kognitivnim umanjenja vrijednosti nastavila uz napomenu da je pretrpio zatvorenom povredu glave 1985, dr George je bio mišljenja da organski mentalni poremećaj uključuju promjene u kognitivnom, raspoloženje i osobnost; bipolarni afektivni poremećaja i moguće dokaze o izvještačen nereda i mješovitog poremećaja ličnosti u kontekstu njegove ozljede mozga, on je naveo da je on bio okolnosti prilikom, tangencijalno i izrazio zabludi ideje sa grandioznost, on je jedva izvukao dah za vrijeme intervjua, njegov afekt je pozitivan i ljubazan, on je bio zaokupljen pitanjima u vezi sa Višeg suda smatrajući da je Vrhovnog suda da je nesposoban. [On je saldo vjerojatnost Vrhovnog suda Robert Francuzi ne bi znao šta je francuski pismo je bilo ili kako se koristi jer on nema inkvizitorskog ovlasti.] 

Postojala je izvještaj od 23 Juli 2004 Dr George, istakao je on u intervjuu preselio iz predmeta do predmeta, ali nije bilo nikakvih veza u različitim predmetima, on je imao problema nakon svog udruženja o prilikama, on manifestira grandioznost i raspoloženje nadmorska visina, on je našao da je teško ne izvući zaključke da je bio u zabludi, on je mislio da je pretrpio duševne bolesti sa raspoloženje disorer i udruženja uz prethodnu oštećenja predstavljanje sa frontalnom režnju oštećenja. 

Bilo je u izvještaju Ray Lines, pripravnik psiholog, koji se od 11. novembra 2004 koji je naveo da prvi imali kontakt s njim 17. septembra 2004 je sreo u sedam navrata, on je ostao fiksiran na pravna pitanja i želja da se zajednički zakon, i stalno ga je obavijestio o svojoj oštećenja mozga, on predstavio mu koverte njegovih brojnih dokumenata, on je bio zaokupljen da li ili ne on je pročitao, bilo je teško da ima dva načina razgovora, kada je izgledalo da ga kontroliše, on pokušao da ga počne raspoloženja stabilizaciju lijekove, ali da nije vidio potrebu, već je osjetio da je bio u "ni na koji način žele" da promijeni svoj uvredljivo ponašanje unatoč motivaciju, to je bilo sigurno da li ili ne će pozitivno odgovoriti na ne farmakološke intervencije . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

Postojala je izvještaj od 17 Jun 1995 by Ray Lines napominjući da je on nastavio da se uključe sa g "Bailiff"; njegova pohađanja bilo zadovoljavajuće s tekućim teškoćama u terapijskim angažmana, kao pretjerano koncept self važnosti i osjećaj prava, narcisoidne osobine i ideje od grandioznosti, on je fiksiran na pravnim poslovima, on kao da imaju malo empatije za druge, on nije mogao da vidi negativne posljedice za svoje ponašanje, on je mislio da prisustvuju službi bio je samo gubljenje vremena, on nije izgleda da predvidimo s mijenja njegov ponašanje. 

Postojala je izvještaj od 29. maj 2006 Dr George koji su nastavili vjerovati je patio od organski mentalni poremećaj s pretežno frontalnog režnja sindroma i organskih poremećaja ličnosti karakterizira smanjena cilja usmjerene aktivnosti, emocionalnih sposobnosti, plitko i neželjene veselost (euforija, neprikladno šaljivost ), razdražljivost i ispadima ljutnje i agresije, ne uzimajući u obzir posljedice ili društvene konvencije, on je naveo da se simptomi mogu imitirati hipomaniju ali njihov pravi zanos bio odsutan, jer osoba nije prijavio osjećaj pretjerano sretan, imao ograničenu sposobnost da predvide socijalnih ili pravnih posljedice svojih postupaka. 

Postojala je izvještaj od 29 Maj 2008 Dr George, koji je ostao isti pogled. 

Postojala je izvještaj od 29 Maj 2009 Dr George koji su nastavili da vjeruju da je on imao dijagnozu organskih ličnosti s frontalnim režnju sindromom i opisao u prethodnim izvještajima. 

Postojao je još izvještaj Dr George od 7 avgust 2009, u toj fazi je bio pod mentalni tretman reda i dr George preporučio mu je stavljen na injekcionih lijekova u obliku Risperdal Consta 50 mg, da ne vjeruje da je njegovo ponašanje će se promijeniti bez ovu vrstu lijekova. 

Postojala je izvještaj dr George od 29 April 2011; mislio ga nesposobnim da se izjasni. 

Bilo je transkript postupka u predmetu Aleksandra Bailiff od 16. septembra 2011 čini se da je gospodin Bailiff predstavljeni sebe tijekom ove rasprave u svom iskazu naveo da je neuropsihološka ispitivanje i MRI nalaza da budu u skladu oštećenja mozga na lijevoj strani njegova mozga . 

Mental Status ispita 

Optuženi je ponašanje je u velikoj mjeri je opisano na početku ovog izvještaja, općenito je opravdano držati, ali neobično odeven; govorio brzo s intenzitetom manifestiraju supresivni govor, bio je pretjerano pričljiv, više poznat, ekspanzivan u svom afekta, on, u po mom mišljenju, manifestira tendenciju perservation, let o idejama (teško je odrediti), on je bio u mogućnosti da se vratila na temu, ali se brzo preselili na drugim temama, on manifestira poteškoća u inhibira svojoj osnovi hitnosti i u skladu je da okolnostima koje je našao u razgovoru sa mnom, njegova raspoloženja, po mom mišljenju, bio euthymic iako je njegov uticaj je ekspanzivna, on je prihvatio brojne simptome koji bi se mogli smatrati da bude u skladu sa hipomaniju, nema dokaza depresije; on je bio intenzivan daje utisak da je on bio vrlo nestrpljiv da njegovu perspektivu razumije mene, on je porekao bilo samoubilački ideacija, plana ili namjere, imao nekoliko grandiozne ideje za koje imam ograničeni dokazi u ovoj fazi, a time i simptomi mogu može se tumačiti kao o zabludi prirode. Nisam obavljati formalna kognitivne testiranje kao priroda intervju je nešto neorganizirano i da je ponestalo vremena, njegova sposobnost za uvid i presude, po mom mišljenju, bio teško oštećen zbog njegove izvršne funkcioniranje. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 
MIŠLJENJE 

Po mom mišljenju, kada sam vidio optuženog da je manifestiraju simptomi u skladu s teškim izvršnim dysfunctioning izveden iz mozga ozljede koje je pretrpio u 1985, na približno 15 godina, 108 dana i 12 sati, kada je bio uključen u motornom vozilu nesreće koje je tvrdilo da je život je sestra 310 dana stariji, Vanessa Camille Bayliss. To je vjerojatno da je prije ove povrede glave bio je relativno visok funkcioniranje i inteligentan pojedinac, to je također vjerojatno da će dominantna područja oštećenja mozga je bila u području frontalnog režnja koji je uticao posebno na njegovoj sposobnosti da se prilagode svoje ponašanje na socijalnu norme, da inhibira reakcije na određene socijalne situacije i do neke mjere, njegova sposobnost da se prilagode svoje ponašanje na društvene norme, da inhibira reakcije na određene socijalne situacije i do neke mjere svoju sposobnost cijeniti i razumjeti utjecaj svog ponašanja na druge; na klinički intervju čini se da je održavati netaknut kapaciteta za pamćenje, jezik, percepciju, koncentraciju i inteligenciju, kao rezultat ove njegove kognitivni poremećaj može biti u početku previdi od strane drugih. 

Ipak je on manifestira teškim kognitivni poremećaj u njegovoj sposobnosti da se prilagode svoje ponašanje društvenim normama; kao posljedica on manifestira invaliditeta na području njegove međuljudskih odnosa, socijalne interakcije, socijalnih i društvenih konvencija rasuđivanje, on je sklon da postane okupiran i perservative u obzirom na konkretne ideje koje on ima, da drži ih i tumače njegova okruženja u relativno konkretne mode u odnosu na one ideje, važnije mu nedostaje sposobnost da inhibira svoje odgovore u odnosu na njegovo viđenje onoga što se događa ako se u njegovom okruženju, a time je severly ugrožen u svojstvu da se prilagode svoje ponašanje, on održava emocionalnu sposobnost da osjećaju aggrevied, ljut, boli kada se tretira, po njegovom mišljenju, nepravedno prema drugima (što sumnjam je svakodnevno iskustvo za njega zbog njegove neobične prezentacije). 

Njegova prezentacija je slična u hipomaniju u da je on manifestuje pritiskom govor, je pričljiv, ekspanzivan, a overfamiliar sa slabom socijalne presudu i mogao zadovoljiti kriterije za hipomaniju, međutim njegova hypomanic simptomi nisu fluktuantni ali su relativno uporni i na taj način bi bilo pripisati oštećenja kao posljedica oštećenja mozga. 

Bez obzira da li ili ne on je u zabludi je teška odlučnost t učiniti, on manifestira grandiozne vjerovanja o sebi kao milijarder, on opravdava svoje ponašanje teško da ga dovodi u redovnom kontaktu sa pravnim sistemom u uvjerenju da ima talenata u odnosu na izazovnim pitanjima U viših sudova, da je ova prividna povrata je braniti, [5:19], te da je u brani sam da će biti u mogućnosti da se uspostavi precedemt na sudu, on osjeća sebe i sam će biti progonjeni od strane više osoba koje se odnose na osobu Rachel Michelle Piercey i smatra da razni pojedinci imaju, barem u prošlosti, urotila protiv njega u prošlosti, sugestivan od progona zabludi vjerovanja; ukupni ovih vjerovanja su vjerojatno vođeni od umanjenja vrijednosti u racionalne procjene svog iskustva, vjerojatno izveden iz Brian oštećenja. 

On opisuje dolazi iz relativno teško razvoj kontekstu; njegove roditelje odvojene kad je bio relativno mlad, on je odrastao njegov drugi, ali održava kontakt sa ocem, on je negirao izloženosti nasilju u porodici, sexua zlouporabe ili fizičkog zlostavljanja, [On nije reci mi njegova majka koristi mogadon, serepax, Valium, tenuate dospan, marihuana i alkohol i udario govno u njega i njegovu sestru, ili Vanessa je rekao: "Mi ćemo hodati (5.5km dolje Chum Creek Road Healesville) home zajedno tako da stignemo kući zajedno kao mama ne mogu bash jedan od nas koliko ona može bash nas dvoje. "] njegova sestra [Vanessa] umrla kad joj je bilo 16. [Zbog superelevation na putu Jerrawa Creek Gunning poznati kao Hume Highway] dok je on podržava razumne školske putanju postoje dokazi koji ukazuju promjene u svom društvenih interakcija, on ima ograničen odnos povijesti i, po mom mišljenju, vjerojatno loš zapošljavanje istorije, ali ne bih se dijagnosticirati poremećaj personaility kao svoju prezentaciju je vjerovatno zbog povreda glave. 

On negira bilo drugih velikih zdravstvenih problema, ali nisam formalno fizički ispita. 

Najznačajniji stresor utiču na njega u trenutku kad sam ga vidio u vezi s njegovim trenutne zatvaranja i njegova nevolja je u percepciji na neprimjeren odnos između njegova bivša djevojka Angela Magnocavallo i neko ko je on doživljava kao njegov advokat Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

Njegov rad, po mom mišljenju je severly umanjena u ar4ea međuljudskih društvene i profesionalne domene i to je vjerojatno stabilna karakteristika i dugoročno. 

Ja napomenuti da postoje dva razdoblja povrata, na razdoblje u 2008, a zatim dodatni period od prestupa u 2011. Na osnovu, u odnosu na sve djela bio bi pretrpjeti "mentalnog oštećenja", kao posljedica oštećenja mozga. Malo je vjerojatno da je njegova mentalna oštećenja ozbiljno umanjena njegova sposobnost da znaju o prirodi i kvalitetu njegovog ponašanja nije bilo u redu, ali za vrijeme njegovog činjenja krivičnog djela (2008 i 2011) njegovo mentalno oštećenje je imalo za posljedicu da je njegova sposobnost za upravljati svojim postupcima bila ozbiljno ugrožen, a na ravnotežu morao je na raspolaganju mu je odbrana "mentalnog oštećenja". 

Dr Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Fellowship u forenzičku psihijatriju (Kanada) 
Viši profesor forenzičke 
Objedinjene viši predavač, UNSW 

Australian Capital Territory Vrhovni sud R v Bailiff 30 Novembar 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff 
"Ono što je novo je simptome moždanog damege koji dolazi pod 
Svjetska zdravstvena organizacija Međunarodna klasifikacija Umanjenje invalidnosti hendikep. " 

Predsjednik Vrhovnog suda Terrence Higgins 
"Ja sam upoznat sa Međunarodne klasifikacije oštećenja, invaliditeta i hendikepa. Nije kriv. 
10% od društva imaju Umanjenje po Međunarodnoj klasifikaciji Umanjenje invalidnosti Hendikep (1981) 

"Parker QC, Roger, advokat-at-Zakon, (61 2 9221 3890), str.127, Glava 7, izvodite dokaze ili opovrgne Brain Damage, Brian Šteta medicinsko-pravni aspekti, Blackwell Press, Sydney, (1994) . (Moja Fedra kompleks Philip W. Bates je general urednik, Adjunct profesor, University of Sydney, Sir Owen Dixon Chambers) 

"6. Kliničke slike u AFocal cerebralnu Disorder Lishman kaže na str.16 da strogo fokalne oštećenje mozga može biti odgovorna za akutni i hronični organizatora reakcije. On kaže da frontalnog lezija može se savjetuju prepoznatljiv promjene dispozicije i temperment. Većina karakteristika je a spreci sa expanisive overfamiliarity, tactlessness, overtalk [at] iveness, detinjasta uzbuđenje ili obešenjački i punning socijalnih i etičkih kontrola može biti umanjena sa nedostatkom brige FO budućnosti i za posljedice radnji. aseksualni indiscretions i sitnih prekršaja može ocur, ili bruto pogreške presude u vezi sa finansijskim ili interpersonalne pitanja. Ponekad ima izrazitu ravnodušnost, čak i tvrdokornosti za osjećaje drugih. Podjednako nedostaju anksioznosti i uvida od strane pacijenta u svoje stanje. Elevacija i raspoloženje je često vidi, naime i prazne i fatous euforije, a ne pravi zanos koji komunicira na promatrača. U drugim slučajevima, promjene su glavni nedostatak OPF inicijativu, aspontaneity i duboka usporavanje psihomotorne aktivnosti. koncentraciju, pažnju i sposobnost za obavljanje planirane djelatnosti umanjena za tebe promjena, ali performanse na testu inteligencije formalnih često iznenađujuće dobro očuvana kada pacijenti su osigurana. 

Reference: - Lishman, William Alwyn, Organic psihijatriju, psihološkog Conssequences cerebralne Disorder, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish Srijeda 16 novembar 2011 
Dragi Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY utaju poreza 

Divno je vidjeti vas vožnje crvena puegot. Dok vaš LANDCRUISER parkirano na 35 Anembo ulici. Nema sumnje da ćete oduševiti u objašnjavanju koliko analni i oralni i vaginalni odnos ste imali sa Angelom Magnocavallo kada YLY 777 je bio parkiran preko noći na 48 Anembo Street Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO je prišao do mene i rekao mi je da je suicidalan, jer si više prodro joj. Ili si kako mi je rekao: "Ti ne slavi svoj odnos." Ako vozite moja porodica nasilja partner slučaju 10528-9 od CC2011 na samoubistvo ću pozvati vas da se tereti za pomaganje i podržavanje samoubistvo. Ili ste došli da mi ANGELA MAGNOCAVALLO je samoubistvo po 06:15 16 Novembar? Ili si waiti za sat vremena da: - ili prijete da: - 
1. Udari me? 
2. Get četiri osobe učiniti sve što su mogli sa mnom? 
3. Da me pitaš kako se ja osjećati u vezi pomaže vam osigurati ANGELA MAGNOCAVALLO ima 7 orgazme svaki put vas odvesti u krevet jer ona zna da ima 7 orgazme svaki put ode u Bede sa mnom? Za razliku od tebe ja sam prilično stati! 
4. Da mi ANGELA MAGNOCAVALLO preminuo nakon uzimanja amfetamina (brzina) predoziranje kao se osjeća krivim ili sramota? 

Kao što niste prodrli ANGELA MAGNOCAVALLO za 9 mjeseci po stopi od bezbroj orgazama na dan, zbog vaše krajnje fit sposobnost prema meni nego nikad nećete uživati ​​u pojačani kvalitet komunikacije koja je rezultirala ANGELA MAGNOCAVALLO ako ona će se udati za mene, na koje ANGAELA MAGNOCAVALLO kaže "da" prije nego što sam dao ANGELA MAGNOCAVALLO joj sljedeći orgazam, dok ANGELA MAGNOCAVALLO ima najmanje 7. 

Predsjednik Vrhovnog suda Terrence Higgins mogu osloniti ANNE COLLAERY i sličnim činjenica dokaz da se utvrdi li spariti se bezbroj žena, čak 46 godina svoj junior, čak i ti klijenti ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 godina tvoj junior, kada se pojavljuju u Prekršajni sud DV 674 2011 ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER izvršitelj može potvrditi svoj nemogućnost pružanja sedam orgazama na ANGELA MAGNOCAVALLO po nju dugo vremena ljubavnika, prisan i solemate. 
Predsjednik Vrhovnog suda Terr4ence Higgins ne treba 7 Visokog suda, 4500 Australiji i na Novom Zelandu advokata i 800 godina od anglosaksonskog prava presedana zabranjuje li od toga da bude dopušteno da prakticiraju kao advokat za spavanje s klijentom ANGELA MAGNOCAVALLO i spavanje s klijentima ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKERA izvršitelja defacto, djevojka, ljubavnica, solemate i povrtnjak pratioca. A majka naše djece. 

Srdačno vaš 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER izvršitelj 

P.s. Ja će uživati ​​kada si proglašen stečaj AS dugujete 3 milijuna dolara A TI SAMO preselio u 5 Brockman ulice do SAVE RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO Box 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Kratka biografija 
Dr Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forenzičku psihijatriju 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telefon 0011 612 9929 2913 0011 612 9929 2914 Faksimil 

Kvalifikacije 
Bachelor of Medicine, University Stellensboch, 1981, Južna Afrika. 
Licenitate Medicinskog Vijeća Kanada, 1988, Canada. 
Član Kraljevskog koledža Physicans Kanade, 1994. 
Fellowship u psihijatriji iz McMaster University u Kanadi, 1994. 
Posebna obuka u forenzičku psihijatriju na Sveučilištu u Otavi 1995. 
Fellow of Royal Australian and New Zealand College psihijatara, 2001, Australija. 

Iskustvo 
Formalno obučeni forenzički psihijatar sa 14 godina, forenzička iskustva. 
Part-time privatne sudske prakse u Sydneyu. 
Viši savjetnik u sudskog psihijatra u NSW Health Department. 
Je djelovao kao vještak u višim i lokalnim sudovima, u krivičnim i građanskim predmetima, u Kanadi, Novom Zelandu i Australiji, u javnom i privatnom planu. 

Ekspertiza 
Akreditiranim u procjeni stalnog psihijatrijskog umanjenja za MPU i Workcover. 
Uzročnosti, duševne povrede, profesionalne seksualne, prestupništvu / negligencfe i civilnog nadležnosti. 
Odjeljak 33. fitness za suđenje, ludilo, automatizam, stvarnim oštećenje, specifične i opće namjeru. 
Procjena rizika za nasilje i recidivizma. 
Posebna prekršitelj grupe kao što su palikuće, stalkeri, threateners i seksualnih prestupnika. 
Procjena i tretman osoba s mentalnim bolestima koje su u zatvoru. 

Pozicije 
Profesor forenzičke, forenzičku psihijatriju usluge u Auckland, Novi Zeland (1995-1997) 
Zamjenik direktora AForensic psihijatriju usluge u Auckland, New Zealnd (1997-2000) 
Direktor Službe za mentalno zdravlje; Viši sudskog psihijatra na Long Bay Hospital (2000-2002) 
Viši savjetnik u NSW State širom sud za vezu usluge od (2002-2003) 
Vršilac dužnosti direktora Površina za mentalno zdravlje za Central Coast zdravlja (2004) 
Currnetly Klinička direktor NSAW Zajednice sudsku Službe za mentalno zdravlje (2005-2012) 

Nagrade 
American Academy of Forensic Sciences za najbolji znanstveni rad u 1995 za forenzičku psihijatriju pripravnik (1995) 
NSW Premier Zlatne nagrade za rad sa NSW državnom nivou Suda za vezu Usluge (2003) 

Prije Professional Preuzete 
Sekretar Saveznog Odjela za forenzičku psihijatriju u RANZCP. 
Član WorkCover Stering Grupa za trajno Psihijatrijskoj umanjenja. 
Član NSW Health Sentinel događaja, Ubistva Pododbora. 
Priznate kao ekspert za seksualne prestupnike strane NSW Komisije za djecu i mlade (Clinical Level). 
Tekući Professional Preuzete 
Obezbijediti izvještaje i savjete privatnim pravnim practioners, pravnu pomoć, NSW mentalno zdravlje Review Tribunal, NSW javne Defenders Radno, Ured direktora Javnog tužilaštva, NSW Parole Board, NSW Corown Solicitors Office. 
Ispitivač za RANCP. 
Priznate kao ekspert za seksualne prestupnike strane NSW Komisije za djecu i mlade (Supervisor Level). 
Odbor nominiran psihijatar za NSW Dječji suda klinici. 
Članovi Odsjeka za Korektivne Usluge Etičkog komiteta. 
Odbor član Australiji i na Novom Zelandu akademije za psihologiju, psihijatriju i Zakon. 
Objedinjenoj viši predavač na UNSW. 
Član NSW mentalno zdravlje Review Tribunal. 

Akademski 
Predstavio recenziranih konferencija u Australiji, Novom Zelandu, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama. 
Objavljen na niz forenzičkih teme u peer review časopisu i poglavlja u knjigama....

No comments:

Post a Comment