Friday 4 October 2013

DANISH

Dr. Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forensic Psychiatry 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 April 2012 

FORTROLIGT 
Kontoret for Rigsadvokaten 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
CANBERRA CITY ACT 2601 
OBS: Ms Sian Jowit 
Telefon: 61 6207 5399 
Facsimile: 61 6207 5428 

Kære Ms Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER foged 
DOB: 17:54 Tirsdag 25TH AUGUST 1970 1 time og 57 minutter senere GOUGH Whitlam TRUET at blokere SUPPLY 
Dit Reference: 201210593 

Indledning 

Tak for Deres brev af 25. januar 2012. 

Du har anmodet om, at jeg giver dig en psykiatrisk rapport i forhold til den accussed, Alexander Marcel André Sebastian Barker Bailiff. Denne rapport udgør en klinisk vurdering udført med accussed på AMC den 10. marts 2012 og et telefonopkald den 27. marts 2012. Formålet med denne rapport er at give en udtalelse med hensyn til hans mentale tilstand på tidspunktet for den påståede ofending. 
Han er blevet anklaget for en række lovovertrædelser, herunder mindre tyveri for påståede lovovertrædelse, der fandt sted den 27. november 2008 og fra april 2011 og december 2011 uretmæssig brug af et nødopkald service for påståede lovovertrædelse, falsk alarm for brand og nødhjælp giver til andre for påståede lovovertrædelse, i strid med en beskyttelse vold for at påståede lovovertrædelse, trespass på lokaler for påståede lovovertrædelser. 
Jeg har tidligere fremlagt en rapport, af 27. marts 2012; denne rapport korrigerer slåfejl i denne rapport. 

Role Fortrolighed og Samtykke 

Fra starten Jeg forklarede den tiltalte, at jeg var en psykiater anmodet dig om at give dig en psykiatrisk rapport i forbindelse med hans mentale tilstand. Jeg forklarede ham, at eventuelle oplysninger til mig ikke ville være fortrolige og kan stilles til rådighed for en bredere offentlighed bør det være indleveret til Domstolen. Jeg fandt, at han forstod dette og samtykke til at fortsætte. 

Provider nr. 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel André Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

Kilde til information 
Jeg har læst ekspertvidner Code of Conduct Del 28 Rule 9C og del 28A, regel 2 af District Court Rules og accepterer at være bundet af disse koder. 
Jeg havde lejlighed til at gennemgå: 
1.. Politiet sagsfremstilling. 
2.. Den kriminelle historie. 
3. Den relevante lov sektion. 
4.. En række meddelelser det ser leveret til mig af dig, som er skrevet af den anklagede. 

Han var 41 på det tidspunkt, at jeg så ham, han var indespærret på AMC, han var ikke at se en psykiater eller en psykolog regelmæssigt, han var single, han var ikke at tage medicin. 

Kliniske spørgsmål 

Fra starten bør det fastslås, at den anklagede præsentation var usædvanligt, at han var iført briller, en hat, hans effekten var intens, han manifesterede presset og hurtig tale, han var svært at afbryde og presserende behov for at tale med mig om Angela Magnocavallo og fra starten forklarede, at han tidligere havde været i et motorkøretøj ulykke, han var overfamiliar og perservated (vender tilbage til det samme emne gentagne gange) og disinhibited. 

Han begyndte med at fortælle mig, at hans advokat Bernard Collaery var involveret med sin kæreste, at Bernard Collaery havde været en ven i 20 år, og at han havde samleje med sin kæreste Angela Magnocavallo, han var bedrøvet ved dette, fordi Bernard Collaery var hans advokat og at have samleje med sin kæreste var uprofessionel, Bernard Collaery havde været hans nabo i 20 år, han følte, at det oprørende, at hans tillid til Angela Magnocavallo fortalte ham, at hun havde et forhold til sin advokat. 

Ved en lejlighed Bernard Collaery kom ind i hans indkørsel og fortalte ham, at han skulle slå ham, og at der på en anden lejlighed Bernard Collaery kom og fortalte ham, at Angela Magnocavallo elskede ham, Bernard Collaery var stadig involveret i hans tilfælde, han holdt at Bernard Collaery involveret fordi han var involveret, før Bernard Collaery haft samleje med sin kæreste, som havde sovet i sit hus i 9 måneder. 

Han forklarede, at den nærmeste person i hans liv, Vanessa Bayliss (hans søster), blev dræbt, da han var 15 år, 108 dage og 12 timer gammel i et motorkøretøj ulykke, det var meget oprørende for ham, at han var i koma, han sagde efter dette for omkring fire uger med tab af bevidsthed i fire uger og brækkede sin arm, han erklærede at han var "15 år 108 dage og 12 timer" på det tidspunkt, at det skete. 

Han så igen vendt tilbage til spørgsmålet om, hvordan oprevet var han om forholdet, at hans tillid til Angela Magnocavallo havde med Bernard Collaery, på dette stadium jeg bemærkede, at han forekom mig at være ganske perserverative om dette spørgsmål. 

Han gik ind på, at efter ulykken, havde han ben at vide, at han har lidt "forhøjet humør, nedsat koncentration span, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity og eufori" han henviste mig til en bog om hjerneskade bragt ud af Blackwell Press og Lishman som navnlig side 127.. 

Han gik ind på at tale om Chief Justice Higgins og derefter gik ind på at tale om problemer omverden & sundheds Organisation og hvad lød for mig som diagnose kriterierne for International Classication for værdiforringelse Handicap Handicap. 
Alexander Marcel André Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 
I et forsøg på at holde ham fokuseret jeg spurgte om hans mentale tilstand, sagde han dengang, at jeg så ham, var hans humør normal, han benægtede eufori eller depression, han troede, hans koncentration var "god" og derefter gik ind fortælle mig, at han læste Bibelen i 14 dage fra nytårsdag og de 14 januar 2012, og mellem den 27. december 2011, og den 31. december 2011, at han også havde læst 700 sider i en bog om, hvad Bibelen fortæller, han sagde, da han læste, alt, hvad han har at gøre var være væk fra distraktioner, og han kunne fokusere på hans læsning, han havde høje energi-niveauer, som eksempel, han forklarede mig, at han havde redet sin cykel fra "Canberra til Queanbeyan i Captains Flat til Majors Creek til Araluen Valley og derefter til Moruya Heads ", han havde fået Nelsons Mandelas bog" Vejen til frihed "og læse det på fredag ​​aften, lørdag og søndag, og derefter vendte tilbage til Canberra på cykel, der dækker en afstand af omkring 452 km. 

Han refereret tilbage til Bernard Cumacille og Gerrard Cumacille som han sagde var Mel Gibsons faktiske navn og han spurgte mig, om jeg havde set ABC News. 

Han gik derefter ind på at tale om David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], som han sagde, var den første fætter sin stedfar, at Davids rigtige navn var Spitzer, han blev derefter henvist til Professor Erica Bates og at hendes hendes mand havde hjernesvulster og de gjorde i en selvmordspagt i 1989 talte han om mor til Philip W Bates og Erica Spitzer var bror var bror til Dr. George Spitzer, da han ændrede sit navn til Spicer (anglicised) navnet, fordi han var en praktiserende læge. [Han spillede Scrabble med Dr. George Spicer og slog vandt 2. spil.] 

1989 Bates, Erica, Elizabeth Christopher og Barry Moore: "Australian indstuderingsteknikker" i Klabbers, Jan m.fl. (red.) Simulation Gaming om forbedring af Kompetence i Beskæftiger sig med Complexity, usikkerhed og Value Conflicts: (Pergamon); 

1.. Philip Bates Dato for optagelse 1979. HD, LLB, FACHSE, FACLM Hon. Områder i Praksis. Alternative Dispute Resolution, Appellate, Commercial, Almindelig ... 
2.. 1988 Engelsk, Book udgave: Australian sundhed og medicinsk lov reporter: i 1 rumfang / Philip W. Bates, John C. Dewdney og CCH sundhed og medicinsk lov ... 

3.. Home · Alle udgaver, Denne udgave. 1990 Engelsk, Conference Proceedings udgave: Hospital & lægefejl hævder / af Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4.. Ophav: Bates, Philip; Fag:. Ansvar (lov), ansvar (Law) - Australien, Medicinsk retslære - Australia - Håndbøger, manualer osv. Målgruppe: Specialized ... 

5.. Søg. Hjem, Denne udgave. 1994 English, Book udgave: Hjerneskade: retsmedicinske aspekter / Philip W. Bates, hovedredaktør, Marco Migotto, sub-editor. 

Han sagde, at han blev fundet ikke skyldig af mental nedskrivninger på 30 November 2011 [Chief Justice Terrence Higgins gjorde FN World Health Organisation International Classification Nedskrivning Handicap Handicap lov], og vendte hjem, og der var et tilhold og Angela Magnocavallo gik forbi hans bopæl hver eneste dag. [Angela Magnocavallo gjorde nyde 7 orgasmer to eller tre gange i min Sealy i ni måneder] [Jeg kan regningen hendes syv millioner dollar per syv orgasme pakke] 

Han erklærede, at Angela Magnocavallo var hans nabo, havde ha mødt sin søster nær busstoppestedet og var blevet introduceret til hende i omkring januar 2011; han ikke se hende i en uge og en uge senere havde de kaffe og derefter ind i en relation, som varede mellem februar og oktober 2011. 
Fra februar til oktober 2011 havde han et intimt forhold med Angela Magnocavallo, sagde han på intet tidspunkt gjorde hun afslutte forholdet. 

Angela Magnocavallo fortalte ham, at hun brugte hastighed i ca 10 år, og at hun støttede han fremskynde vane ved at have tre job, og da hun sagde dette tog han det til at betyde, at hun fik penge til at købe hastighed han mente, at Angela Magnocavallo forlod Perth for at undgå at blive involveret i et juridisk spørgsmål involverer han leverandør [forsøget], han troede, det var vigtigt, fordi Angela Magnocavallo ville have indset tellling ham om hastighed vaner, og at hun havde tre jobs, at de i virkeligheden, efter hans mening, var hun beskæftiger. 

Det var ikke indtil oktober 2011, hvor Angela Magnocavallo havde adgang hans "hele letterbox", og læse alle hans post, hun ønskede at få adgang til hans tillid konto, hun havde mødt sin advokat og den offentlige fortaler, hun mødte sin advokat, Bernard Collaery, der havde overtrådt tavshedspligt, havde hun så gennem sin post, hun konstaterede, hvad hans tillid var. 

Han så igen forklaret, at han tidligere havde været i et motorkøretøj ulykke, og var bevidstløs i en måned, han sagde, at han mente nu, at hans lovlige ret som en konsekvens af dette var "multimillion dollars", han aldrig havde "deltaget" i det, fordi han var i "High Court" ved at sagsøge færdselsloven Authority han ikke ville være en millionær, ville han være en milliardær, fordi han indførte en diode, der indrømmede lys til Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler vil have 7 biler chauffør mig for resten af ​​mit liv hver bærer en $ milliarder i bagagerummet til min savant] 

Han gik ind på at forklare, at han var en "savant", da han var 19, blev han offerred en million dollars for at købe hans firs idé [Village Roadshow] hans mors bror (onkel [Wilfrid] Barker), ikke blot vundet forslaget til Den Internationale Olympiske Komité til at holde 2000-OL, han derefter rejst 2600 millioner dollar i medier og marketing rettigheder for OL i Sydney. 

[Sport Marketing og Management Suite 401, Level 4, 39-41 Chandos Street St. Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Office Manger Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel André Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

Han havde fortalt sin mor sin idé og onkel Barker sagde, at det var en "multimillion dollar idé", han fik en Commodore 64 computer i 1983, da han var 13, han programmeret i grundlæggende og observerede Microsoft disk operativsystem havde to pladser til datoer , måned og år, der i 1983 havde han observeret, at i 31. december 1999 datoen ville ændre til 2000 og dermed vidste han (i 1983) af potentialet for de "Y2K problem", sagde han, at alle så, 14 år senere, tilbragte penge at leje programmører til at overvinde Y2K problem, det skyldes at alle kan tage lovlige foranstaltninger mod Microsoft, og han gik derefter ind på staten, han vidste dette i 1983. [International Business Machines vil betale mig 3777 milliarder dollar straks] [Microsoft vil betale mig 3777 milliarder dollar samme] 

Han pegede på en række navne på et stykke papir, en var "Bailiff" erklærede han, at Bailiff betød en "mindre Court embedsmand med politimyndighed", at "Barker" betød en udråber Domstolens "erklærede han, at, som et resultat af Barkers liste over folk i alle domstole og kolonier rundt om i verden blev kaldt Barkers List. [fogedretten gik fra Normandiet til England i 1066 med en pavelig Bull for at blive konge af England] [Jeg forlanger en pavelig Bull til være blive konge af England, Kongernes Konge og bor i Vatikanet pavens suite med det samme, er du klar over, hvem jeg er endnu?] 

Han forklarede, at hans far var udstationeret [vi kørte] til Hamilton i et år, at han var gået til Woomera Rocket Range og i klitterne (i en alder af 10), at han så solen reflekteres fra noget, han fulgte refleksion og fandt en sten jagt værktøj han indså dette monteret hans tommel-og pegefinger perfekt, han indså ved 10 års alder, at han var i en andens "baggård", og lejen for dette sted ville være enorme. 

Han forklarede, at hans far havde været i London og var en "bobby", og at hans mor bedstefar (Billy Barker) var den længste servering Politimand i Australiens historie, der tjener mellem 1883 og 1931 på dette tidspunkt han opfordrede mig til at læse sagen R mod Bailiff 2011. [UN IC IDH præcedens] [ACTSC 214] 

Han henviste til det første tilfælde han rede i High Court, ved 21 blev han ansat til at 
udvikle produkter, der suppleret Scrabble, det første tilfælde gjorde han i High Court var imod Chief Justice, som blev rapporteret på, denne sag bedt hver politichef i Australien til at kontakte Canberra for den australske Crime Kommissionen skal etableres. 

Da han var 30 hans onkel spurgte ham, om han gjorde det "Mabo" case, han var ikke en advokat, men hans efternavn var Bailiff, han matchede hans udfordring ved at gøre en sag for en aboriginal mand, han forberedt en "High Court Writ" , som et resultat af alle ambassader foretog undersøgelser der anvender folkeretten, så tog "det" tilbage til deres land, og til sidst var der en "pavelig Bill [Nobels fredspris for pavens. 
Undskyldning til Kina og Nobels fredspris for pavens undskyldning til Oceanien og Nobels fredspris for FN-konventionen for rettigheder 370 millioner oprindelige folk] 

Jeg havde ofte mistet tråden i hans konto-hans hurtige tale gjorde det svært for mig at følge og forstå hvad han kommunikerer til mig. 

Jeg spurgte ham om Angela Magnocavallo, erklærede han, at Angela Magnocavallo fortalte ham om hendes speed vane i oktober 2011; det øjeblik han blev klar hun brugte speed Angela Magnocavallo fik en god idé, at han ville melde det, han var ikke i stand til at forbinder med en person, der gjorde fart, fordi han gjorde sager i landsretten. [Jeg vil ikke til at rapportere det, bare sætte det på internettet i 72 sprog]

Grund af den påståede fejlende 

Den fejlende perioden fra november 2008 og frem til omkring december 2011; han erklærede, at i denne periode tid hans humør var godt, han ikke støtter nogen væsentlige depressive symptomer, han støttede tilstrækkelig søvn, appetit, energi, motivation, koncentration, selvværd, han nægtet enhver interesser, han nægtede selvmordstanker. 

Han havde ikke godkende nogen perceptuelle forstyrrelser såsom røster, visioner, smag, lugt, meddelelser fra tv, radio eller avis, at han ikke troede, at nogen var at planlægge at skade eller dræbe ham, han nægtet enhver ekstern kontrol. 

Alexander Marcel André Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

Han benægtede, at i den tid, han var at udnytte eventuelle narkotika eller alkohol. 

27 November 2008 

Han sagde, at han aldrig stjal noget, han var økonomisk sikker, at "den fyr" ved newsagency nægtede at sælge ham stempler, [at skrive sit skrald] han fortalte ejeren at det "var temmelig alvorlig skidt at være for landsretten "Han købte derefter en $ 1.000 værd af frimærker andre steder; den nat han tog alle ejerens junk mail fra kiosker vinduer og skiltning så godt og kastede det i skraldespanden, fordi han følte respektløshed, han sagde det ikke var tyveri, han havde ikke til hensigt at permanent fratage ham på det tidspunkt var han 38 bor overfor butikken, han var ikke at tage medicin, han var ikke at se en psykiater, han var arbejder på at opbygge sager, han udstationeret information spiraldannelser landet omkring sager om uagtsomhed fra den Chief Justice High Court, fordi hans advokat blev repræsenterer ham den kriminelle aktivitet til Landsretten. 

14 April 2011 

Han gik til politiet station, havde junior person, som han mente ikke var en politibetjent, han troede, den eneste måde at tale til politiet officer var at foretage et telefonopkald, han troede, hun var en junior frivillig, han gjorde nødopkaldet fordi ringe "000" på ham, at han ikke var parat til at sætte op med uforskammethed på Woden politistation. 

14 juni 2011 

I juni 2011 var han 40 år, bor hjemme, han var ikke tager nogen psykiatrisk medicin, han havde tilbragt det meste af året at fjerne gamle træer fra hans gamle blok en plantning forskellige frø og træer, han var at indsamle disse fra mange forskellige steder; sagde han jorden i Canberra er tør, så han var at indsamle disse for hans baggård at dække jorden, så det ikke bliver tørre, og han ville have mere insekt aktivitet under bladene og øge fertiliteten. 

I juni 2011, sagde han at han havde et blad pose, han var i Canberra Avenue (ved kiropraktor), og han havde fyldt omkring fire én tons [sand] poser med blade, han sagde, at han havde revet op bladene og fortalte "manden på gymnastiksalen ", som bladene var af arten bånd; han spurgte denne person, hvis han sindet, hvis han raked op bladene og tog dem, han gik ind i receptionen og spurgte, om han kunne låne en rive, da han gik de havde en pose peanuts der og sagde, at han ville være mere end alle bladene i bytte for en pose peanuts, personen fortalte ham det var kun for medlemmer, den anklagede foreslog, at han bliver medlem af gymnastiksalen, sagde han, at personens opførsel var "fjendtlige og truende for ham", sagde han denne person anede ikke, han vidste, at han ulovligt havde konverteret sine lokaler til et træningscenter, han sagde denne person fortalte ham ", hvis du ikke efterlader jeg vil kalde politiet", så den anklagede sagde, at han ville ringe efter en ambulance, han tog fire poser af blade til huset ved siden af ​​og derefter gemte sig i en campingvogn, forklarede, at når nogen kalder en ambulance, kan politiet høre det så godt, ved at kalde en ambulance blev han også kalde anmelde politiet i et "problem", hvilket betød, at når politiet ankom til gymnastiksalen og den person ville have til at forklare, at politiet blev kaldt, fordi en mand rive sine blade, ambulancen ville også taler til manden på gym , han håber politiet og ambulance ville berolige manden på gym ned, ambulancen ankommer tyder på, at han frygtede for hans sikkerhed (politiet havde tidligere skudt en person og gjorde ham paraplegiker, så dette var beskyttende for ham), efter at politiet kom han til billederne, og han blev arresteret senere, de arresterede ham den dag han tredoble "000", efter at de kom til hans hus og klatrede op i et træ, han erklærede, at et af forhandlingsbordet officer havde sagt, at han gerne vil skyde ham men ikke hans pistol med ham, som han var der som negotiatior, han erklærede politiet jævnligt truede ham, og klatring træet var hans eneste sikkerhed. [Sergent Adrian Craft 3260 & sergent Harry Thomas Hains 4928] 
[My advokat Bernard Collaery Attorney - General Australian Army Special Air Serices gidsel forhandler ringede til mig mens jeg var op i træet, og spurgte mig, om jeg ville komme ned, hvis sergent Adrian Kraft 3260 enige om ikke at få sine 12 australske føderale politi skyder til klatring et træ at være meget offentligt dødeligt skudt på Narrabundah butikker] 

Alexander Marcel André Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

7 juli 2011 

Han sagde Andrew Jones havde en casfe, da han var at trække fire poser af blade nede ad vejen Andrew Jones tudede i hornet, fordi han var at trække blade ned ad vejen, han slæbte efterlader forbi Andrew Jones Cafe og sagde "Fatso hvor vil du have mig til at ? drop bladene "havde Andrew Jones tidligere tudede i hornet, og havde fået et tilhold mod ham når han fik tilhold han Andrew Jones kaldte politiet siger, at han havde overtrådt tilhold, vidste han, at politiet tager en erklæring Magistraten ville afvise dette ud af Court som han sagde skete, så Andrew Jones følte sig ydmyget. 

2 August 2011 

Han var blevet serveret en stævning brud på tilhold, fordi han havde været tjent en stævning han fotokopieres det, han klatrede op i et træ, og fik på første sal og gennem vinduet på ejendomsmægleren, den tilhold sagde, at han ikke kunne gå inden for 10 meter, så han klatrede op i et træ for at undgå at bryde den tilhold og gav kopier til "Ord værd at skrive Place" og gav fotokopier, han derefter gik ned brand exit, så han ikke gå inden for 10 meter af cafeen og den 4. august 2011, hendes gik til Spirit og skønhed Slaon og også gav dem en kopi af dokumentet, han sov i Spirit of Beauty Salon, fordi døren ikke var låst for at beskytte hvidevarer fra at blive stjålet, var dette over vejen fra hvor han boede og på 5 August 2011 gav han et dokument til Dannys Bakery. 

Oktober 2011 

Mellem oktober 2011 og 14. november 2011 besøgte han Angela Magnocavallo ved adskillige lejligheder, [han var trængt hende i ni måneder i hans Sealy Posturepedic give hende syv orgasmer hver penetration] han sagde, at han ikke forstod, hvad der foregik med hende, derudover Bernard Collaery blev udlån Angela Magnocavallo sin bil og betale for hans brændstof Angela Magnocavallo havde sagt, at han ville forlade en note, hvis han ønskede at tale, så han efterlod en note siger "talk" og derefter politiet kom rundt og anholdt ham for ulovlig indtrængen og tjente ham med den tilhold, så han ikke kunne gå til Angela Magnocavallo. 

24 December 2011 

En Pågrebet Vold Order blev taget ud mod ham af Angela Magnocavallo og Bernard Collaery i oktober / november 2011; Angela Magnocavallo boede tæt på ham, han sad i butikkerne taler med en af ​​hans naboer, hun var 100 meter væk fra ham, den shop var foran hans hus, hun gik 50 meter fra ham, at han aldrig har forladt, han sad der hele tiden, og da han først havde set hende, sagde han til sin italienske ven "Dominic [Celestino] blev Bernard Collaery shaging Angela Magnocavallo "da hun kom tæt han vidste, at hun var i strid med den beskyttelse, orden og han havde tre uafhængige vidner bruddet af ordren. 

Han sagde, at Angela Magnocavallo lavet en klage, fordi hun var en "kontrol freak", og havde formodes, at han havde fortalt Dominic [Celestino], og hans ven, at hans ven var shagging Bernard Collaery, det var i virkeligheden, at han sagde Bernard Collaery var shagging Angela Magnocavallo og så hun var forkert, han sagde, at hun gjorde en klage, fordi hun var vred, hun havde ingen mulighed for at kontrollere sine faxer. [Enhver kvinde ville elske 7 orgasmer] 

Angela Magnocavallo en betingelse, at hun ikke kunne besøge ham, så han faxet hendes arbejdsplads og gjort telefonopkald om, hvad han tænkte, han forklarede, at han havde været i et forhold med hter og han var kommunikerer med hende, var der ingen tilhold tjente ad gangen. 
Hun havde bedt om skriftligt samtykke at få adgang til hans tillid konto, han havde fået skriftligt samtykke og rev den op i fire stykker, havde ha gået på toilettet, og hun havde forsøgt at stoppe ham, Angela Magnocavallo var forbi bagved og han forsøgte at stoppe hende, han nægtet enhver aggression, han benægtede at gøre nogen trusler, han gik til hendes tjenestested, han sagde, at hun kom ud af mødelokalet. [I kun give kvinderne 7 millioner dollars for graviditet] 

[Gud velsigne Bernard: Australsk Aborigininal lov betyder Bernard Collaery vil blive rituelt speared til døden for forbrydelser at tage en anden mands kæreste] 

Alexander Marcel André Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 
Andre spørgsmål 

I 2011 fortsatte han med at skrive kuverter ud: Han bogført dem, sagde han til 659 Shires, 800 politistationer og en 1.000 nødtjenester steder, han erklærede jo mere han gjorde det (hentyder til et dokument, han har leveret til mig ledes Royal Military College of Australia - Duntroon), og han sagde, jo flere sider gik rundt i landet jo mere folk kontaktede Duntroon at klage over, at de australske føderale politi havde sag mod Rachel Michelle Piercey for at gøre en falsk påstand om, at han havde en pistol til hendes hoved, han havde gentaget, at dette var en falsk påstand. 
Han sagde Chief Justice High Court, og han havde siden blevet [hjælpere] venner og denne side blev bevismateriale i Højesteret sidste år. 
Han erklærede, at Rachel Michelle Piercey var blevet behandlet, hans liv var blevet påvirket af hende, da han sætte sagen i Landsretten han var blevet arresteret af folk, der ønskede at miskreditere ham, fordi han var blevet arresteret 60 gange for beskyldninger der havde ingen stof. han var blevet arresteret af folk, der ønskede at miskreditere ham, fordi han havde sag ved High Court mod mennesker, der var konstant konspirerer mod ham [Rachel Michelle Piercey s advokat Richard Refshauge blev hyret af Australian National University] 

Listen havde opildnet Rachel Michelle Piercey at lave falske beskyldninger, og at alle mennesker på denne liste (det dokument, hentydet til), blev kommunikerer med hinanden; han ikke i øjeblikket tror de stadig kommunikere, men de havde før. 

Men han var vidne uretfærdighed i, at han var blevet mobbet af samfundet, fordi han havde hjerneskade. 
Mellem august 2011 En November 2011 havde han sendt [faxede] Angela Magnocavallo mange faxer, Angela Magnocavallo havde været hans elskerinde i 9 måneder, han troede, at gøre dette var "god kommunikation" erklærede han, at det var almindelig kendt, at ingen nogensinde gik ud med venner, jeg spurgte ham, om han forstod Angela Magnocavallo havde nægtet kontakt med ham, og spurgte ham, om han forstod "nej" i form af personlige relationer, han sagde "du ikke forstår, hvem jeg er, jeg tager de spørgsmål High Court, jeg fortsatte med at følge hende, fordi hun moralsk kom til at tale med mig. " 
Forrige Psykiatrisk, familie, Medicinsk og Substance Abuse Historie 

Han første gang så en psykiatrisk den 21. september 1992, da han blev indlagt på Woden Valley Hospital i fem dage, han var ikke sikker på, hvad diagnosen var, han mente det var "ingenting", at han ikke troede, han nogensinde havde modtaget nogen konsekvent igangværende behandling af en psykiater. 

Han led et motorkøretøj ulykke i 1985 [Jerrawa Creek Gunning hvor "superelevation i vejen er forkert, da vejen var designet i 30 år en gå, når hastighedsgrænsen var lavere"], som allerede beskrevet, og fortalte mig, at han havde hjerneskade , han havde aldrig taget nogen psykiatrisk medicin, havde han aldrig forsøgt selvmord, han fortalte mig, han havde haft neuropsykologiske test, der havde vist frontallappen skader. [New South Wales vil betale mig $ 7 mia kompensation med det samme og 3777 milliarder dollar for at dræbe min søster Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 7-12-85] 

Han benægtede kendskab til en familie historie af psykisk sygdom. 
Han havde aldrig misbrugt narkotika, han drak socialt, men drak sjældent. 
Han havde aldrig blevet diagnosticeret med diabetes, forhøjet blodtryk, kræft, hjertesygdomme, epilepsi, kramper, meningitis, encephalitis, hovedskader, skjoldbruskkirtlen eller hormonelle problemer. 
Han benægtede fødselsforberedelse vanskeligheder, hans troede sine milepæle var normale, men blev født otte uger for tidligt. 

Alexander Marcel André Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

Han opnåede år 12: Han sagde, at han ikke havde nogen indlæringsproblemer, han var over gennemsnittet student, han havde ingen svært ved at gøre eller opretholde venner, han fik godt med lærerne, han aldrig blev udvist eller suspenderet, men erklærede, at efter ulykken blev han isoleret fra tætte friendes og tilbragte en betydelig periode i Royal Canberra Hospital: han ikke godkende hukommelse eller væsentlige behaviourial problemer. 

Han kom fra en familie af tre, han var den næstældste, hans forældre separeret, da han var 10, han blev opdraget af sin mor men fortsætter med at se sin far, nægtede han at blive udsat for vold i hjemmet, seksuelle overgreb eller fysisk misbrug , han selv om kom fra en kærlig og støttende familiær miljø [Han fortalte mig ikke hans mor brugte mogadon, serepax, valium, Tenuate dospan, marihuana og alkohol og bashed lort ud af ham og hans søster, eller Vanessa sagde "Vi vil gå (5,5 km ned Chum Creek Road Healesville) hjem sammen, så vi kommer hjem sammen som mor ikke kan bash en af ​​os så meget, som hun kan bash to af os. "] hans søster [Vanessa] døde, da hun var 16.. [Følge overhøjden i vejen Jerrawa Creek Gunning kendt som Hume Highway] 

I forhold til beskæftigelse, han syntes at være noget vage, han hentydede til at blive ofered en million dollars [By Village Roadshow] i en alder 19 og starte sit eget firma, han sagde, at han var ansat af "mange mennesker" i den "private sektor", men det ikke ud til, at han kunne give nogen specifikke detaljer i forhold til dette. 

Hans første forhold havde været i år 11 og 12 i to år, hans næste forhold var 12 måneder i 1997, og den følgende forhold i 9 måneder med Angela Magnocavallo. 
Dokumentation anmeldelse 

Der var en rapport fra Dr. George dateret 24. august 2003 i forhold til hans egnethed til at påberåbe sig, i denne rapport, han revideret udtalelser fra Dr. Sidney Smith, Dr. Greg Hugh og lektor Cathy Pwen bemærke, at Dr. Sidney Smith så ham den 7. maj 1996 og mente, at han havde en diagnose af maniske episoder, den 14. januar 1999 så han Dr. Greg Hugh som troede, at hans diagnose at være "omstridt", overvejer diagnosticere en psykotisk lidelse på grund af hjerneskade med vrangforestillinger og stemning uorden, og også frontallappen syndrom men han troede, at han måske havde en primær psykotisk lidelse, Lektor Kathy Owen så ham den 12. oktober 1999, troede, at han led af "pseudologia fantastica", som er en factious lidelse, og at han led af symptomer på frontallappen skade, at der var over tid en forbedring af sin grad af den kognitive funktion, men mild kognitiv svækkelse fortsatte bemærke, at han havde lidt et lukket hoved skade i 1985 Dr. George var af den opfattelse, at en organisk sindslidelse indarbejde ændringer i kognitive, humør og personlighed, bipolar affektiv uorden og mulige beviser på uægte lidelse og en blandet personlighedsforstyrrelse i forbindelse med sin hjerneskade, han bemærkede, at han var circumstancial, tangential og udtrykt Vrangforestillinger med grandiositet, han knap trak vejret under interviewet, hans indflydelse var positiv, og flink, han var optaget af spørgsmål i forbindelse med High Court tro Chief Justice for at være inkompetente. [On balance af sandsynlighed Chief Justice Robert French ville ikke vide, hvad en fransk brev var, eller hvordan man bruger en som han ikke har inkvisitoriske beføjelser.] 

Der var en rapport dateret den 23. juli 2004 af Dr. George, noterede han i interview, han flyttede fra emne til emne, men der var ingen links i de forskellige fag, han havde svært ved at følge hans foreninger på lejligheder, han manifesterede grandiositet og humør elevation, han fandt det svært ikke at drage de konklusioner, han var vrangforestilling, han troede, han har lidt en psykisk sygdom med en stemning disorer og foreninger med forudgående skader præsenterer sig med frontallappen skader. 

Der var en rapport fra Ray Lines, praktikant psykolog, som er dateret 11. november 2004, der bemærkede de først havde kontakt med ham den 17. september 2004, og havde mødt ham på syv gange; han forblev fikseret på juridiske spørgsmål, og ønsket om at gøre fælles lov og løbende informeret ham om hans hjerneskade, han præsenterede ham med kuverter indeholdende hans talrige dokumenter, han var optaget af, om han ikke havde læst det, det var svært at få en tovejs samtale, når han syntes at styre det, han forsøgt at få ham påbegynde humør stabiliserende medicin, men han kunne ikke se behovet, man mente, at han var i "ingen måde villige" til at ændre sin ulovlige adfærd på trods motivation, det var tvivlsomt, om han ville positivt reagere på ikke-farmakologiske interventioner . 

Alexander Marcel André Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

Der var en rapport dateret den 17. juni 1995 Ray Lines bemærke, at han fortsatte med at engagere sig med Mr "Bailiff" sin deltagelse havde været tilfredsstillende med fortsatte problemer i terapeutisk engagement, en overdreven begrebet self betydning og følelse af retten, narcissistiske træk og ideer af storhed, han var fikseret på juridiske spørgsmål, han syntes at have lidt empati for andre, han kunne ikke se negative konsekvenser for hans opførsel, han troede at deltage i tjenesten var spild af tid, han ikke synes at være overvejet med skiftende hans adfærd. 

Der var en rapport af 29. maj 2006 af Dr. George, der fortsatte med at tro, at han led af en organisk psykisk lidelse med overvejende frontallappen syndromer og organisk personlighed lidelse karakteriseret ved reducerede mål rettet aktiviteter, følelsesmæssige evner, overfladisk og uønsket munterhed (eufori, upassende jocularity ), irritabilitet og vredesudbrud og aggression, ikke overvejer konsekvenser eller social konvention, han bemærkede, at de symptomer kan efterligne hypomani, men deres sande opstemthed var fraværende, fordi den person ikke havde indberettet føle overdrevent glad, han havde begrænset evne til at foregribe sociale eller juridiske konsekvenserne af sine handlinger. 

Der var en rapport af 29. maj 2008 af dr George, der forblev den samme opfattelse. 

Der var en rapport af 29. maj 2009 af dr George, der fortsatte med at tro, at han havde en diagnose af organisk personlighed med frontallappen syndrom og beskrevet i tidligere rapporter. 

Der var en yderligere rapport af Dr. George af 7. august 2009; på det tidspunkt var han under en mental behandling orden og Dr. George anbefalede han blev placeret på injicerbar medicin i form af Risperdal Consta 50 mg, han ikke mener, at hans adfærd vil ændres uden denne type medicin. 

Der var en rapport fra Dr. George dateret den 29. april 2011, han troede, ham uegnet til at påberåbe sig. 

Der var en udskrift af videre i spørgsmålet om Alexander Bailiff af 16. september 2011, fremgår det, at hr. Bailiff repræsenterede sig selv i løbet af denne høring i hans beviser, at der var neuropsykologiske test og MR-fund i overensstemmelse hjerneskade i venstre side af hans hjerne . 

Mental status Undersøgelse 

Tiltaltes opførsel har i høj grad blevet beskrevet i starten af ​​denne rapport generelt var han med rimelighed holdes men usædvanligt klædt, han talte hurtigt med intensitet manifesterer undertrykkende tale, var overdrevent snakkesalig, over velkendte, ekspansiv i sin indflydelse, han i min mening manifesteret en tendens til perservation, fly o ideer (det er vanskeligt at afgøre), og han var i stand til at blive bragt tilbage til emnet, men flyttede hurtigt ind på andre emner, han manifesterede svært ved at hæmme hans underliggende haster og opfylder den til de omstændigheder, han befandt sig i på interview med mig, hans humør, efter min mening, var euthymic selv om hans indflydelse var ekspansiv, han godkendte en række symptomer, der kunne ses at være i overensstemmelse med hypomani, var der ingen tegn på depression; Han var intens give indtryk af, at han var meget ivrig efter at få hans perspektiv forstås af mig, han nægtet enhver selvmordstanker, plan eller hensigt, han havde en række grandiose ideer til, som jeg har begrænset dokumentation på dette stadium og dermed symptomerne kunne opfattes som værende af en vrangforestilling karakter. Jeg har ikke udføre formelle kognitive test som arten af ​​interviewet var noget uorganiserede og havde løber tør for tid, hans evne til indsigt og dømmekraft, efter min mening, blev alvorligt svækket på grund af hans udøvende funktion. 

Alexander Marcel André Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 
UDTALELSE 

Efter min mening, da jeg så den anklagede han manifesterer symptomer forenelige med svær udøvende funktionsforstyrrelser stammer fra en hjerneskade han pådrog i 1985, approximatly 15 år, 108 dage og 12 timer, da han var involveret i et motorkøretøj ulykke, hævdede liv søster 310 dage ældre, Vanessa Camille Bayliss. Det er sandsynligt, at der forud for denne hovedlæsion han var en relativt høj fungerende og intelligent individ, er det også sandsynligt, at den fremherskende område af hjerneskade var i området af frontallappen som har påvirket specifikt på hans evne til at opfylde hans opførsel til social normer, hæmmer reaktioner på bestemte sociale situationer og i nogen grad, hans evne til at overholde sin adfærd til sociale normer, at hæmme reaktioner til visse sociale situationer og i nogen grad hans evne til at værdsætte og forstå konsekvenserne af hans adfærd på andre, og på klinisk interview synes at have opretholdt intakt kapacitet for hukommelse, sprog, perception, koncentration og intelligens, som et resultat af dette hans kognitiv svækkelse kan i første omgang overset af andre. 

Men han manifesterer en alvorlig kognitiv svækkelse i hans evne til at tilpasse sin adfærd til sociale normer, som en konsekvens han manifesterer handicap inden for sine interpersonelle relationer, sociale interaktioner, social ræsonnement og social konvention, han er tilbøjelig til at blive optaget og konserveringsmiddel i hensyn til konkrete ideer, han har, for at holde dem og fortolke sine omgivelser i et relativt konkret måde i forhold til disse idéer vigtigere han mangler evnen til at hæmme hans svar i forhold til hans opfattelse af hvad hvis der sker i hans miljø, og dermed er derfor ramt af alvorlige kompromitteret i sin evne til at opfylde hans opførsel, han fastholder den følelsesmæssige evne til at føle aggrevied, vred, såret, når de behandles, efter hans opfattelse uretfærdigt af andre (som jeg formoder er en daglig oplevelse for ham på grund af hans usædvanlige præsentation). 

Hans præsentation er lignende til hypomani, idet han manifesterer presset tale, er snakkesalig, ekspansiv og overfamiliar med dårlig social dømmekraft og han kunne opfylde kriterierne for hypomani dog hans hypomanic symptomerne ikke fluktuerende, men er relativt vedholdende og derfor ville være mere tilskrives svækkelser som følge af hjerneskade. 

Hvorvidt han er selvbedrag er en vanskelig beslutsomhed t gøre, han manifesterer grandiose overbevisninger om sig selv som værende en milliardær, han retfærdiggør sin vanskelig adfærd, der bringer ham i regelmæssig kontakt med retssystemet i den tro han har talenter i forhold til udfordrende spørgsmål i højere domstole, at denne tilsyneladende fejlende er forsvarligt [05:19] og at forsvare sig vil han være i stand til at etablere precedemt i retten, han føler sig selv at blive forfulgt af en række personer i forbindelse med en person, Rachel Michelle Piercey og mener, at de forskellige individer har, i det mindste i fortiden, en Sammensværgelse imod ham i fortiden, der tyder på et forfølgelsen vrangforestilling overbevisning samlet disse overbevisninger er formentlig drevet af en svækkelse i rationel vurdering af sine erfaringer, sandsynligvis stammer fra brian skader. 

Han beskriver kommer fra en relativt svært udvikling baggrund; hans forældre separeret, da han var forholdsvis ung, han blev opdraget af sin anden men opretholdt kontakten med sin far, han benægtede udsat for vold i hjemmet, sexua misbrug eller fysisk misbrug, [han gjorde ikke fortælle mig hans mor brugte mogadon, serepax, valium, Tenuate dospan, marihuana og alkohol og bashed lort ud af ham og hans søster, eller Vanessa sagde "Vi vil gå (5,5 km ned Chum Creek Road Healesville) hjem sammen, så vi får hjem sammen som mor ikke kan bash en af ​​os så meget, som hun kan bash to af os. "] hans søster [Vanessa] døde, da hun var 16.. [På grund af superelevation på vejen Jerrawa Creek Gunning kendt som Hume Highway], mens han støtter en rimelig skolastisk bane der er nogle beviser, der tyder på ændringer i hans sociale interaktioner, han har en begrænset sammenhæng historie og efter min mening, sandsynligvis en dårlig beskæftigelse historie, men jeg vil ikke diagnosticere en personaility lidelse, da hans præsentation skyldes sandsynligvis skade i hovedet. 

Han benægter alle andre større medicinske problemer, men jeg har ikke formelt fysisk undersøge ham. 

Den mest markante stressor indvirker på ham dengang, at jeg så ham i forbindelse med hans nuværende indespærring og sin nød på, er opfattelsen af ​​et upassende forhold mellem hans ex-kæreste Angela Magnocavallo og nogen der han percieved som hans advokat Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel André Sebastian Barker Bailiff 10 April 2012 

Hans funktion efter min mening er ramt af alvorlige forringet i ar4ea interpersonelle sociale og erhvervsmæssige domæner, og det er sandsynligvis en stabil karakteristisk og lang sigt. 

Jeg bemærkede, at der er to perioder for at fornærme, om periode i 2008, og derefter en yderligere frist for at fornærme i 2011. På basis, han i relation til alle lovovertrædelser ville have været ramt en "mental svækkelse" som en konsekvens af hjerneskade. Det er usandsynligt, at hans mentale svækkelse alvorligt svækket hans evne til at kende arten og kvaliteten af ​​hans adfærd var forkert, men i løbet af hans fornærme (2008 og 2011) hans mentale svækkelse havde den virkning, at hans evne til at styre sin adfærd var alvorligt kompromitteret og på balancen, han ville have til rådighed for ham et forsvar for "mental svækkelse". 

Dr. Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Fellowship i Forensic Psychiatry (Canada) 
Seniorkonsulent retspsykiater 
Conjoint Lektor, UNSW 

Australian Capital Territory Højesteret R mod Bailiff 30 November 2011 ACTSC 214

Alexander Marcel André Sebastian Barker Bailiff 
"Det nye er symptomerne på hjernen damege som kommer under den 
World Health Organisation International Classification of Nedskrivning Handicap Handicap ". 

Chief Justice Terrence Higgins 
"Jeg er bekendt med International Classification of Nedskrivninger, Handicap og Handicap. Ikke Skyldig. 
10% af samfundet har en værdiforringelse i henhold til den internationale klassifikation af værdiforringelse Disability Handicap (1981) 

"Parker, QC, Roger barrister-at-Law, (61 2 9221 3890), s.127, kapitel 7, føre bevis at bevise eller modbevise Brain Damage, Brian Damage Medico-retlige aspekter, Blackwell Press, Sydney, (1994) . (My Phaedra kompleks Philip W. Bates er General Editor, Adjungeret professor, University of Sydney & Sir Owen Dixon Chambers) 

"6.. Det kliniske billede i AFocal Cerebral Disorder Lishman siger på s.16, der strengt omdrejningspunkt hjerneskade kan være ansvarlig for både akutte og kroniske organisationers reaktioner. Han siger, at en frontal læsion kan give markante ændringer i disposition og temperament. Most kendetegn er en hæmninger med expanisive overfamiliarity, tactlessness, overtalk [at] iveness kan barnlig ophidselse eller prankish og punning sociale og etiske kontrol blive mindre med manglende bekymring fo fremtiden og for konsekvensen af ​​handlinger. aseksuelle indiskretion og smålige forbrydelser kan ocur eller grove fejlskøn med hensyn til økonomiske eller interpersonelle forhold. Nogle gange er der en markant ligegyldighed, selv callousness for andres følelser. Lige mangler angst og indsigt på den del af patienten i hans eller hendes tilstand. Elevation af stemningen er ofte set, nemlig og tomme og fatous eufori snarere end en sand opstemthed, som kommunikerer med beskueren. I andre tilfælde de væsentligste ændringer er mangel OPF initiativ aspontaneity og en dybtgående opbremsning af psykomotorisk aktivitet. koncentration, opmærksomhed og evne til at gennemføre en planlagt aktivitet hæmmes af Dig ændringer, men forestillinger om test af formel intelligens er ofte overraskende velbevaret når patienterne er blevet sikret. 

Reference: - Lishman, William Alwyn, Organic Psychiatry, de psykologiske Conssequences af Cerebral Disorder, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish onsdag 16 November 2011 
Kære Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY SKATTESVIG 

Det er dejligt at se dig køre din røde puegot. Mens din landcruiser er parkeret ved 35 Anembo Street. Ingen tvivl om du vil glæde i at forklare, hvor meget anal og oral og vaginal samleje du havde med Angela Magnocavallo da YLY 777 var parkeret natten over ved 48 Anembo Street Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO har gået over til min plads og fortalte mig, at hun er selvmorderisk, da du multiple trængte hende. Eller har du begge sagt til mig "Du har et forhold." Hvis du du kører min familie vold partner sag 10.528-9 af CC2011 til selvmord jeg vil kalde for dig at blive anklaget medvirken og tilskyndelse et selvmord. Eller kom du til at fortælle mig ANGELA MAGNOCAVALLO har suicided ved 06:15 16 November? Eller har du waiti for en time til: - eller truer med at: - 
1.. Punch mig? 
2.. Få fire folk til at gøre, hvad de kunne for mig? 
3.. At spørge mig, hvordan jeg ville føle om at hjælpe dig sikre ANGELA MAGNOCAVALLO har 7 orgasmer hver gang du tager hende i seng, da hun ved, at hun har 7 orgasmer gang hun går til Bede med mig? I modsætning til dig, at jeg er temmelig passer! 
4.. At fortælle mig ANGELA MAGNOCAVALLO er afdøde efter at have taget en amfetamin (speed) overdosis, da hun føler sig skyldig eller skamme sig? 

Da du ikke har trængt ANGELA MAGNOCAVALLO i 9 måneder med en hastighed på utallige orgasmer om dagen, på grund af din ekstremt fit evne som pr mig, end du aldrig vil nyde den øgede kvaliteten af ​​kommunikationen, som har resulteret i ANGELA MAGNOCAVALLO hvis hun vil gifte sig med mig, som ANGAELA MAGNOCAVALLO siger "ja" før jeg giver ANGELA MAGNOCAVALLO hendes næste orgasme, indtil ANGELA MAGNOCAVALLO, har mindst 7. 

Chief Justice Terrence Higgins kan stole på ANNE COLLAERY og lignende faktum beviser at fastslå, du parre utallige kvinder, selv 46 år din junior, selv du klienter ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 år din junior, når du vises i Magistrates Court DV 674 2011 og ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER foged kan bekræfte din manglende evne til at levere syv orgasmer til ANGELA MAGNOCAVALLO som pr hendes lange tid elsker, fortrolige og SoleMate. 
Chief Justice Terr4ence Higgins behøver ikke 7 High Court, 4500 australske og newzealandske barristers og 800 års common law fortilfælde forbyder dig fra at få lov til at praktisere som advokat for at sove med en klient ANGELA MAGNOCAVALLO og sove med et klienter ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKERA fogedens defacto, kæreste, kæreste, SoleMate og køkkenhave følgesvend. En mor til vores børn. 

Med venlig hilsen 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER foged 

P.S. Jeg vil nyde at have dig erklæret konkurs AS du skylder $ 3 millioner, og du kun FLYTTET TIL 5 BROCKMAN STREET AT SPARE RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Curriculum Vitae 
Dr. Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forensic Psychiatry 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telefon 0011 612 9929 2913 Telefax 0011 612 9929 2914 

Kvalifikationer 
Bachelor of Medicine, Stellensboch Universitet, 1981, Sydafrika. 
Licenitate af Medical Council of Canada, 1988, Canada. 
Medlem af Royal College of Physicans i Canada, 1994. 
Fellowship i psykiatrien fra McMaster University i Canada, 1994. 
Særlig uddannelse i Forensic psykiatri ved University of Ottawa, 1995. 
Fellow af Royal australske og New Zealand College of Psykiatere, 2001, Australien. 

Erfaringerne 
Formelt uddannet retsmedicinsk psykiater med 14 år, retsmedicinsk erfaring. 
Deltid private retsmedicinsk praksis i Sydney. 
Senior Konsulent i retspsykiater til NSW Health Department. 
Har fungeret som ekspertvidne i højere og lokale domstole og i straffesager og civile sager og i Canada, New Zealand og Australien, og i både offentlige og private arena. 

Ekspertise 
Akkrediteret i vurderingen af ​​permanent psykiatrisk nedskrivninger MAA og Workcover. 
Årsagssammenhæng psykisk skade, professionel seksuelle, fornærme / negligencfe og civile kompetencer. 
§ 33 egnethed til at stå retssag, sindssyge, automatisme, substancial svækkelse, specifikke og generelle hensigtserklæringer. 
Vurdering af risiko for vold og gentagelsestilfælde. 
Særlige gerningsmanden grupper såsom brandstiftere, stalkere, threateners og seksualforbrydere. 
Vurdering og behandling af personer med psykisk sygdom, der er fængslet. 

Positioner 
Konsulent retspsykiater, Retspsykiatrisk Services i Auckland, New Zealand (1995-1997) 
Vicedirektør i AForensic Psykiatri Services i Auckland, New Zealnd (1997-2000) 
Direktør for Mental Health Services, Senior retspsykiater på Long Bay Hospital (2000-2002) 
Senior Consultant til NSW State-dækkende Court Liaison Services fra (2002-2003) 
Fungerende Area Director of Mental Health for Central Coast Sundhed (2004) 
Currnetly klinisk direktør for NSAW Fællesskabets Forensic Mental Health Services (2005-2012) 

Awards 
American Academy of Forensic Sciences for bedste forskning papir i 1995 for kriminalteknisk psykiatri praktikant (1995) 
NSW Premier Gold Award for arbejdet med NSW State-dækkende Court Liaison Services (2003) 

Tidligere professionelle forpligtelser 
Sekretær i Federal afdeling Retspsykiatrisk af RANZCP. 
Medlem af WorkCover stering koncernen for Permanent Psychiatric Nedskrivning. 
Medlem af NSW Health Sentinel begivenheder, drab underudvalg. 
Anerkendt som en ekspert i seksualforbrydere fra NSW Kommissionen for Børn og Unge (klinisk niveau). 
Aktuelle professionelle forpligtelser 
Udarbejde rapporter og forslag til de private juridiske praktikere, retshjælp, NSW Mental Health Review Tribunal, NSW Public Defenders Office, Kontor til Rigsadvokaten, NSW Parole Board, NSW Corown Advokater Office. 
Censor for RANCP. 
Anerkendt som en ekspert i seksualforbrydere fra NSW Kommissionen for Børn og Unge (Supervisor Level). 
Board nomineret psykiater for NSW Børns Court Clinic. 
Medlemmer af Institut for Korrigerende Services Etiske Komité. 
Udvalg medlem af den australske og New Zealand Academy of Psychology, Psykiatri og loven. 
Conjoint lektor ved UNSW. 
Medlem af NSW Mental Health Review Tribunal. 

Academic 
Præsenteret en peer-reviewed konferencer i Australien, New Zealand, Canada og USA. 
Udgivet på en række retsmedicinske emner i peer review tidsskrift og bogkapitler...

No comments:

Post a Comment