Friday 4 October 2013

TURKISH

Dr Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Adli Psikiyatri 
Seviye 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2.060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2.059 
Telefon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 Nisan 2012 

GİZLİ 
Kamu kovuşturmalar Müdürü Ofisi 
Bankası Binası 
GPO Box 595 
CANBERRA CITY ACT 2.601 
Dikkat: Bayan Sian Jowit 
Telefon: 61 6207 5399 
Faks: 61 6207 5428 

Ms Jowit Sevgili 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER KAPICI DAİRELERİ 
Doğum Tarihi: 17:54 Salı 25TH Ağustos 1970 1 saat ve 57 dakika sonra GOUGH Whitlam KAYNAĞI ENGELLENİR TEHDİT 
Referans: 201210593 

Giriş 

25 Ocak 2012 tarihli mektubunuz için teşekkür ederiz. 

Ben accussed, Alexander Marcel Andre Sebastian Barker İcra ile ilgili olarak bir psikiyatrik rapor sunmak istedi. Bu rapor 10 Mart 2012 ve 27 Mart 2012 tarihinde bir telefon üzerinde AMC de accussed ile yapılan bir klinik değerlendirme temsil eder. Bu raporun amacı iddia edilen ofending maddi zamanda onun ruhsal durum ile ilgili bir görüş sağlamaktır. 
O 27 Kasım 2008 tarihinde meydana gelen iddia edilen suç için küçük hırsızlık gibi suçlar bir dizi ücret, ile Nisan 2011-Aralık 2011 tarihleri ​​arasında olup, iddia edilen suç için bir acil arama hizmetinin uygunsuz kullanımı, diğer yangın ve acil yanlış alarm verir iddia edilen suç için, iddia edilen suç için bir koruma şiddet için, iddia edilen suçlar için tesislerinde izinsiz aykırı. 
Daha önce 27 Mart 2012 tarihli bir rapor hazırladık, bu rapor raporda yazım hatalarını düzeltir. 

Rol Gizlilik ve Rıza 

Başından itibaren ben onun zihinsel durumu ile ilgili olarak bir psikiyatrik rapor sunmak için talep bir psikiyatrist olduğunu suçladı açıkladı. Bana verilen bilgilerin gizli olmaz ve Mahkemesine ihale edilmesi gereken daha geniş bir kamuya yapılabilir ona açıkladı. Ben o bunu anladı ve devam etmek için razı olduğu görüşünü kurdu. 

Sağlayıcı No 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Mübaşir 10 Nisan 2012 

Bilgi kaynağı 
Ben 9C ve Bölüm 28A Davranış Bölüm 28 Kural, Bölge Mahkemesi İçtüzüğü'nün 2 Bilirkişilik Kodu okumak ve bu Kodları ile bağlı olduğunuzu kabul ediyorum. 
Ben yorumlayan fırsatı buldu: 
1. Gerçekleri polis Tablosu. 
2. Suç tarihi. 
3, ilgili yasa bölüm. 
4. Sanık tarafından yazıldığını size tarafından bana verilen görüntülenir iletişim bir dizi.

O o AMC de hapsedilmişti gördüm o zaman 41 olduğunu, kendisinin düzenli bir psikiyatrist ya da psikolog görmek değildi, o tek olduğunu, kendisinin ilaç değildi. 

Klinik Sorunlar 

Başından itibaren bu sanığın sunumu sıradışı olduğunu belirtmek gerekir, o, bir şapka gözlük takıyordu, onun etkisi yoğun olduğunu, kendisinin basınçlı ve hızlı konuşma ortaya, o Angela Magnocavallo hakkında ve bana konuşmak gerek kesmek zor ve acil oldu Başlangıçta daha önce bir motorlu araç kazasında olduğundan bahsetti, o overfamiliar oldu ve perservated (tekrar tekrar aynı konuya dönen) ve Disinhibited. 

O Bernard Collaery 20 yıldır bir arkadaşı ve onun kız arkadaşı Angela Magnocavallo ile ilişkide bulunmadan olduğunu olduğunu, onun avukat Bernard Collaery kız arkadaşı ile ilgili olduğunu bana anlatarak başladı, o Bernard Collaery onun avukat olduğu için bu tarafından sıkıntılı ve oldu onun kız arkadaşı ile ilişkide bulunmadan profesyonelce; Bernard Collaery 20 yıldır komşusu olmuştu, o onun emin Angela Magnocavallo onun avukat ile bir ilişkisi olan söyledim ki üzücü hissettim. 

Bir keresinde Bernard Collaery onun evin içine geldi ve o Bernard Collaery geldi ve Angela Magnocavallo onu sevdiğini söyledim ikinci bir vesileyle onu ve bu yumruk gerektiğini söyledim; Bernard Collaery hâlâ durumda yer aldı, o Bernard Collaery dahil olan tuttu Bernard Collaery 9 ay boyunca evinde uyudu kız arkadaşı ile ilişkiye önce o yer çünkü. 

O 15 yıl, 108 gün ve bir motorlu araç kazasında eski 12 saat iken hayatını, Vanessa Bayliss (kız kardeşi), en yakın kişi öldürüldü açıkladı, çok onun için tedirgin, o komada oldu o dört hafta boyunca bilinç kaybı ile yaklaşık dört hafta sonra bu dedi ve kolunu kırdı, o de oldu zaman ", 108 gün ve 12 saat 15 yıl" olduğunu belirtti. 

Daha sonra tekrar onun emin Angela Magnocavallo Bernard Collaery ile sahip olduğu ilişki hakkında ne kadar üzgün konusunu döndü, bu aşamada ben onun bu konuda oldukça perserverative olduğu bana göründü kaydetti. 

Daha sonra kaza sonrasında bu devlet üzerine gitti, o ben o "ruh yükselmesine, düşük konsantrasyon süresi, overtalkativeness, expanisiveness, beraber yaşlanmaktan vazgeçiren aşırı ve coşku" acı söylemişti, o Blackwell Basın ve tarafından getirilen beyin hasarı üzerine bir kitap bana başvurdu Lishman sayfa 127 özellikle atıfta. 

O Başyargıç Higgins söz üzerine gitti ve daha sonra Dünya Sağlığı Örgütü çevreleyen konular hakkında konuşmak üzerine gitti ve ne değer düşüklüğü Engelli Handicap Uluslararası Classication için tanı kriterleri gibi bana geldi. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Mübaşir 10 Nisan 2012 
Onu onun ruhsal durumu hakkında sordu odaklı tutmak için bir girişim, o ben onu gördüm o zaman, onun ruh hali o öfori ya da depresyon inkar normal olduğunu söyledi; onun konsantrasyonu "iyi" olduğunu düşündüm ve sonra bana söylemek üzerine gitti o Yeni Yıl Günü ve 14 Ocak 2012 tarihinden itibaren ve 27 Aralık 2011 ve 31 Aralık 2011 tarihleri ​​arasında 14 gün içinde İncil okumak, o da İncil açıklar ne bir kitabın 700 sayfa okumuştu, o okumak, bütün dedi yapmak zorunda olduğu uzak dikkat dağıtıcı ve onun okuma odaklanmak olabilir, kendisine o Binbaşı Creek için Araluen için Captains Flat için Queanbeyan Canberra "onun bisiklet basmış olduğunu bana açıkladı örnek olarak, yüksek enerji düzeyleri Vadisi ve sonra Moruya Başkanları için, Özgürlük Yolu "diye Nelson Mandela'nın kitabı var vardı" "ve yaklaşık 452 kilometrelik bir mesafe kapsayan, bisikletle Canberra döndü sonra Cuma gecesi, Cumartesi ve Pazar günü okumak ve. 

Daha sonra Bernard Cumacille ve o Mel Gibson'ın gerçek adı ve ABC haber izledim olsaydı diye sordu. Olduğunu söyledi Gerrard Cumacille geri refere 

O da sevk edildi için; Daha sonra David Spicer hakkında [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070] o David'in gerçek adı Spitzer olduğunu, üvey babası ilk kuzeni olduğunu söyledi kim konuşmak üzerine gitti Profesör Erica Bates ve onun kocası beyin tümörleri vardı ve 1989 yılında bir intihar anlaşma yaptığı, o Philip W Bates ve Erica Spitzer anası hakkında konuştu o Spicer için adını değiştirdi zaman kardeşi Dr George Spitzer'in kardeşi oldu (anglicised) adı o bir GP olduğu için. [O Dr George Spicer ile Scrabble oynadı ve 2. oyun kazandı yendi.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher ve Barry Moore: Klabbers in "Avustralya Prova Teknikleri", Oca ark (editörler) Karmaşıklık, belirsizlik ve Değer çatışmalar ile başa çıkmak Yeterlik Geliştirilmesi Simülasyon Oyun: (Pergamon); 

1. Kabul 1979 Philip Bates Tarihi. Bcom, LLB, FACHSE; FACLM Hon. Uygulama Alanları. Alternatif Uyuşmazlık Çözümü, Temyiz, Ticari, Genel ... 
2. 1988, İngilizce, Kitap baskı: Avustralya sağlık ve tıp hukuku muhabiri: 1 hacim / Philip W. Bates, John C. Dewdney ve CCH sağlık ve tıp hukuku içinde ... 

3. Ana Sayfa · Tüm sürümler; Bu baskı. 1990, İngilizce, Konferans Bildiriler baskı: Hastane ve tıbbi ihmal Philip W. Bates, Brian Bromberger tarafından / iddia ... 

4. Hazırlayan: Bates, Philip; Başlık:. Sorumluluk (Hukuk), Sorumluluk (Hukuk) - Avustralya, Tıbbi hukuk - Avustralya - El kitapları, vb İzleyici: İhtisas ... 

5. Arayın. Ana Sayfa; Bu baskı. 1994, İngilizce, Kitap basım: Beyin hasarı: mediko-hukuki yönleri / Philip W. Bates, genel editörü; Marco Migotto, alt editörü. 

O 30 ruhsal bozukluğu tarafından suçsuz bulunduğunu söyledi Kasım 2011 [Danıştay Başkanı Terrence Higgins Birleşmiş Milletler Dünya Sağlık Örgütü Uluslararası Sınıflandırması düşüklüğü Engelliler Handikap hukuku] ve eve döndü ve bir yasaklama emri vardı ve Angela Magnocavallo onun ikamet geçmiş her yürüdü gün. [Angela Magnocavallo dokuz ay boyunca Sealy iki kez 7 orgazm veya üç kez zevk vermedi] [I can fatura yedi orgazm paket ona 7.000.000 $] 

O Angela Magnocavallo komşusu olduğunu belirtti, ha otobüs durağı yakınında kız kardeşi tanıştığı ve Ocak 2011 hakkında onu tanıtıldı olmuştu, o bir hafta onu görmedim ve bir hafta sonra da, kahve vardı ve daha sonra bir ilişki girdi hangi Şubat ve Ekim 2011 tarihleri ​​arasında sürdü. 
Şubat-Ekim 2011 o Angela Magnocavallo ile samimi bir ilişki vardı, o hiçbir noktada o ilişki sona söyledi. 

Angela Magnocavallo o yaklaşık 10 yıldır ve o o üç iş alarak alışkanlığı hız desteklenen hızı, kullanılan söyledim, o bu derken o o hız satın almak için para var demek için aldı, o Angela Magnocavallo önlemek için Perth sol inanıyordu o geç [deneme] içeren bir hukuki konuda dahil olmak, Angela Magnocavallo hız alışkanlıkları hakkında ona Tellling tarafından gerçekleştirilen ve o üç iş olduğunu olurdu çünkü bu önemli olduğunu düşündüm, aslında, ona göre, o ilgili olduğunu. 

Bu Angela Magnocavallo onun "tüm mektup" erişilebilir ve posta tüm okumuştu zaman Ekim 2011 tarihine kadar değildi;, onun güven hesabınıza erişmek istedim, o avukatı ve kamu savunucusu tanıştığı, o avukatı, Bernard Collaery, bir araya geldi müşteri gizliliği ihlal ettiğini kim, onun posta yoluyla bakmış, ne onun güvenini oldu diye tespit. 

Daha sonra tekrar daha önce o bir motorlu araç kazası olmuştur ve bir ay için bilinçsiz olduğunu anlattı, o şimdi bu bir sonucu olarak onun yasal hak "multi dolar" olduğunu düşündüğünü söyledi, o da "katılan" asla çünkü o "Yüksek Mahkeme" de olduğunu, kendisinin Mercedes Benz ışık başvuran diyot tanıttı çünkü Trafik dairesi dava ile o bir milyoner olmaz, o bir milyarder olurdu - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler 7 araba hayatımın geri kalanı için bana chauffer benim bilgin için önyükleme bir milyar dolar taşıyan her olacak] 

O 19 yaşındayken o bir "bilgin" olduğunu açıklamak üzerine gitti, onun köknar fikir almak için bir milyon dolar offerred [Village Roadshow]; annesinin kardeşi (Amca [Wilfrid] Barker) sadece Uluslararası önerisi kazanmış değil Olimpiyat Komitesi 2000 Olimpiyatları tutmak için, daha sonra medya ve Sydney Olimpiyatları için pazarlama hakları 2600000000 $ kaldırdı. 

[Spor Pazarlaması ve Management Suite 401, Level 4, 39 - 41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Ofis Yöneticisi Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Mübaşir 10 Nisan 2012 

Annesinin onun fikrini söylemişti ve amca Barker bir "dolarlık bir fikir" olduğunu söyledi, o 13 yaşındayken 1983 yılında bir Commodore 64 bilgisayar verildi, o temel programlanmış ve Microsoft disk işletim sistemi tarih için iki boşluk vardı gözlenen , ay ve yıl, 1983 yılında bırakarak 31 Aralık 1999 tarih ve böylece o "Y2K sorunu" için potansiyeli (1983 yılında) biliyordu 2000 değiştirecek görülmektedir olduğunu, o herkesin şöyle dedi, 14 yıl sonra, harcanan para işe programcılar Y2K sorunun üstesinden gelmek için, bu neden herkes Microsoft'a karşı yasal işlem yapabilmek için, daha sonra 1983 yılında o bunu biliyordu devlet üzerine gitti. [International Business Machines bana 3777000000000 $ ödeyecek hemen] [Microsoft hemen beni 3777000000000 $ ödeyecek] 

O kağıt parçası üzerinde isim bir dizi işaret, bir "İcra" olduğunu, kendisinin bu Mübaşir bir "polis yetki ile küçük Mahkemesi resmi" anlamına belirtti; "Barker" Mahkeme bir tellal anlamına geldiğini ", kendisinin olduğunu ifade eden, Tüm Mahkemeler ve dünya çapında koloniler insanların Barker listesinde bir sonucu olarak Barker en Listesi çağrıldı. [İcra İngiltere Kralı olmak için Papalık Bull ile 1066 yılında Normandiya İngiltere'ye gitti] [Ben bir Papalık Bull talep İngiltere Kralı, Krallar Kralı olmak ve Vatikan Papalık suite ikamet olmak hemen, sen henüz kimim farkında mısın?] 

Daha sonra babası eklendiğini açıkladı o Woomera Roket Aralığı gitmişti ve kum tepeleri (yaş 10), o güneşten şey yansıyan gördüm ki, bir yıl için Hamilton için [biz sürdü], o izledi yansıma ve bir taş av araç bulundu, o mükemmel bu monte parmağını ve parmak fark etmeye, o başkasının "arka bahçesinde" olduğunu 10 yaşında fark ve bu yer için kira muazzam olacaktır. 

Bu noktada o okumak beni çağırdı; Daha sonra babası Londra'da edilmiş ve "Bobby" ve annesinin dedesi (Billy Barker) 1883 ile 1931 yılları arasında hizmet veren Avustralya tarihinin en uzun hizmet veren Polis, olduğunu anlattı durumda R v Mübaşir 2.011. [BM IC IDH emsal] [ACTSC 214] 

Daha sonra o Yüksek Mahkeme hazırlanan ilk vaka atıf yapılan, 21 o için sözleşmeli 
Scrabble tamamlanmaktadır ürünler geliştirmek, o Yüksek Mahkeme yaptığı ilk vaka bildirildi Başkanı Adalet karşı olduğunu, bu durumda Avustralya'da her Polis Komiseri kurulacak Avustralya Suç Komisyonu Canberra temas istenir. 

O "Mabo" durumda yapıyordu eğer o 30 yaşındayken amcası sordum, o bir avukat değildi ama onun soyadı İcra olduğunu, kendisinin o "bir Yüksek Mahkeme Writ" hazırlanan bir Aborijin adam için bir vaka yaparak onun meydan uyumlu , bunun sonucunda tüm büyükelçilikler uluslararası hukuk ile soruşturma üstlendi, daha sonra "o" geri ülkelerine ve sonunda bir "Papalık Bill vardı aldı Papa'nın için [Nobel Barış Ödülü. 
Çin ve 370 Milyon Yerli Halkların Hakları Okyanusya ve BM Sözleşmesi için Nobel Barış Ödülü için Papa'nın özür için Nobel Barış Ödülü için özür] 

Ben sık sık bir iplik kaybetmişti onun hesap yaptığı hızlı konuşma zor beni takip ve bana iletişim ne anlamak için yaptı. 

Ben Angela Magnocavallo sordum, o Angela Magnocavallo Ekim 2011'de onun hız alışkanlığı hakkında söyledim belirtti, o o hız Angela Magnocavallo kullanılan haberdar oldu an o rapor gidiyordu iyi bir fikrim var, o bir konumda değildi o Yüksek Mahkeme durumlarda yapıyordu çünkü hızlı yaptım biriyle ilişkilendirmek. [Sadece 72 dilde internet üzerine koydu, rapor için gitmiyorum] 

İddiaları Çelişkiyi Hesap 

Aralık 2011 hakkında kadar kusurlu süresi Kasım 2008; o dönemde süre içinde onun ruh hali iyi olduğunu, herhangi bir önemli depresif belirtiler tasvip etmiyordu belirtti, o yeterli uyku, iştah, enerji, motivasyon, konsantrasyon, benlik saygısı kabul, o herhangi bir inkar ilgi, o intihar düşünceleri reddetti. 

Böyle sesler, vizyonlar, tatlar, kokular, TV'den mesajları, radyo veya gazete gibi herhangi bir algısal bozukluklar tasvip etmiyordu, o kimsenin ona zarar ya da öldürmek için plan yaptı inanmıyordu, herhangi bir harici kontrol yalanladı. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Mübaşir 10 Nisan 2012 

O zaman o herhangi bir ilaç ya da alkol kullanan olduğunu yalanladı. 

27 Kasım 2008 

[Onun çöp göndermek için] o Yüksek Mahkemesi'nde olmak için "çok ciddi çöp olduğunu sahibi söyledim, o newsagency de" adam "onu pulları satmak için reddetti, mali güvenli, hiçbir şey çalmadım söyledi "; o da gazete bayilerinden pencere ve tabela kapalı tüm sahibinin önemsiz posta aldı ve o saygısızlık hissettim çünkü çöp kutusuna attı o gece,, o da başka bir yerde pul bir 1.000 $ değerinde satın aldı o bu hırsızlık olmadığını söyledi, o vardı hiç niyeti sürekli onu mahrum etmek; bu aşamada o alışveriş karşı 38 yaşam olduğunu, kendisinin ilaç değildi, o bir psikiyatrist görmek değildi, o durumlarda kurmak için çalışıyordu, o ihmal içeren durumlarda ilgili ülkenin Kottbusser bilgi bulabilirsiniz Yüksek Mahkeme Başkanı Adalet onun avukat onu Yüksek Mahkemesi'ne suç temsil çünkü. 

14 Nisan 2011 

O karakola gitti, o bir polis memuru olduğunu düşündüm genç kişi vardı, o polis memuru konuşmak için tek yolu bir telefon görüşmesi yapmak olduğunu düşündüm, o o bir genç gönüllü olduğunu düşündüm, o acil çağrı yaptı o Woden karakolda saygısızlık katlanmak hazır değildi, ona "000" telefon ederek, çünkü. 

14 Haziran 2011 

Haziran 2011 yılında evde yaşayan, 40 yaş olduğunu, kendisinin herhangi bir psikiyatrik ilaç değildi, o eski blok bir dikim farklı tohum ve ağaçlardan yaşlı ağaçlar kaldırarak o yılın en geçirmişti, o çok farklı yerlerden bu toplarken; o kuru alamadım ve o yaprakları altında daha fazla böcek aktivitesi ve doğurganlığı artırmak böylece o yere kapsayacak şekilde onun arka bahçesinde bu toplama bu yüzden Canberra zemin kuru olduğunu söyledi. 

Haziran 2011'de o bir yaprak çanta vardı dedi, o Canberra Caddesi (masör de) içinde olduğunu, kendisinin yaprakları dört bir ton [kum] torbaları hakkında doldurdu, o yaprakları komisyon söyledi ve de "adam söyledi o yaprakları komisyon ve aldı o fikirli eğer o bu kişi sordu,, o alımı gitti ve bir komisyon ödünç alabilir sordu, yaprak doğa şeridinde olduğu spor salonunda "diye gittik bir vardı o fıstık bir çanta karşılığında tüm yaprakları daha fazla olacaktır var fıstık çanta ve dedi ki, kişinin üyeleri için sadece olduğunu söyledim, sanığın o spor salonunda bir üye olmak önerdi, o kişinin davranış olduğunu söyledi "düşman ve ona tehdit", o bu kişi o yasadışı bir spor salonu haline kendi tesislerinde dönüştürülmüş olduğunu biliyordu hiç bir fikrim yoktu dedi, o bu kişi "bırakıyoruz yoksa ben polis arayacak" söyledim dedi, bu nedenle sanık o bir ambulans arayacağını söyledi, o kapının yanındaki evine yaprakların dört Çantalar aldı ve daha sonra bir karavan saklandı; birisi ambulans aradığında, polis o da çağırıyordu ambulans çağırarak, hem de bu duyabiliyorum açıkladı bir "sorunu" polis bildirmek; ambulans da spor salonunda adam konuşmak istiyorsunuz, bu polis spor salonunda geldi ve kişi bir adam yaprakları yan yatan çünkü polis çağırdı olduğunu açıklamak zorunda ne zaman anlamına geliyordu , polis ve ambulans aşağı spor salonunda adam sakin umuduyla, gelen ambulans onun güvenlik (polis önce bir kişi vurdu ve bu onun için koruyucu olduğunu bu yüzden onu belden aşağısı felçli yapmıştı) için korkulan işaret eder, sonra polis geldi o resimleri gitti ve daha sonra tutuklandı, onlar tutuklandı onun evine geldi ve bir ağaca tırmandı bir gün sonra o "000" üçlü, o müzakere subay biri ona ateş istiyorum dedi belirtmiştir o bir negotiatior olarak var olduğu gibi ama onunla silahını yok, o polis düzenli olarak onu tehdit belirtti, ve ağaç onun sadece güvenlik oldu tırmanma. [Çavuş Adrian El Sanatları 3260 ve Çavuş Harry Thomas Hains 4928] 
[Benim avukat Bernard Collaery Avukat - Genel Avustralya Ordusu Özel Hava Serices rehine arabulucusu bana ağaç iken çaldı ve Çavuş Adrian Kraft 3260 onun 12 Avustralya Federal Polisi, bir ağacın tepesine için ateş için değil kabul, ben aşağı alacağı sordu çok kamuya ölümcül Narrabundah dükkanlarında ölü çekilecek] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Mübaşir 10 Nisan 2012 

7 Temmuz 2011 

O Andrew Jones casfe söyledi, o yolda yaprakları sürükleyerek, çünkü o aşağı yaprak dört torba sürükleyerek zaman yol Andrew Jones boynuz tooted, o beni nereye istiyorsun geçmiş Andrew Jones Cafe bırakır sürükledi ve "şişko dedi ? yaprakları bırakın ", Andrew Jones daha önce onun boynuz tooted vardı ve ona karşı bir yasaklama emri var vardı, bir kez o Andrew Jones o yasağı ihlal ettiğini söyleyerek polis çağırdı yasaklama emri var, o polis bir açıklama alarak biliyordu Sulh o oldu dedi Mahkemesi bunu görevden olur, Andrew Jones aşağılanmış hissettim. 

2 Ağustos 2011 

O yasaklama emri bir çağrı ihlali hizmet etti, o da fotokopi bir celp hizmet etti, çünkü, o bir ağaca tırmandı ve birinci katta üzerine ve emlakçı pencereden var; yasaklama emri o yürüyemiyordu söyledi 10 metre bu yüzden ihlal yasağı önlemek için bir ağaca tırmandı ve "Yazma yer Worth Kelimeler" kopya verdi ve fotokopileri verdi, o Ağustos kafe 10 metre ve 4 gitmedi bu yüzden daha sonra yangın çıkış aşağı gitti 2011 onun Ruh ve Güzellik Slaon gitti ve aynı zamanda onları belgenin bir kopyasını verdi, kapı çalınmasını beyaz eşya korumak için kilitli değildi çünkü o Güzellik Salonu Spirit of uyudu, bu yaşadığı yerden yol üzerinde oldu , 5 Ağustos 2011 tarihinde o Danny'nin Bakery bir belge verdi. 

Ekim 2011 

Ekim 2011 ile 14 Kasım 2011 tarihleri ​​arasında, o birçok kez Angela Magnocavallo ziyaret; [onun yedi orgazm her penetrasyon vererek onun Sealy Posturepedic dokuz ay boyunca onu sızdığını] o ona neler olup bittiğini anlamadı dedi ek olarak Bernard Collaery Angela Magnocavallo arabasını kredi ve yakıt için ödeme; Angela Magnocavallo o konuşmak istiyorsa o bir not bırakmak istiyorum demişti, bu yüzden "konuşma" ve daha sonra polis geldi ve günah için onu tutukladı belirten bir not bıraktı ve hizmet onu yasaklama emri ile o Angela Magnocavallo gidemedim. 

24 Aralık 2011 

Bir Yakalanan Şiddet al Angela Magnocavallo ve Ekim / Kasım 2011'de Bernard Collaery kendisine karşı alındı; Angela Magnocavallo ona yakın yaşamış, onun komşularından biri konuşurken dükkanlarında oturuyordu, o 100 metre uzaklıkta onu oluşturan vardı; alışveriş evinin önünde oldu, o, o bırakmadı ondan 50 metre yürüdü, orada bütün zaman oturdu, o ilk ona o "onun İtalyan arkadaşına Dominic [Celestino], Bernard Collaery shaging edildi Angela Magnocavallo söyledi görmüştü zaman ", o yakın geldiğinde o o koruma kararı ihlal olduğunu biliyordu ve o üç bağımsız tanık düzenin ihlali vardı. 

O o bir "kontrol ucube" olduğunu ve o Dominic [Celestino] söylemişti tahmin çünkü Angela Magnocavallo bir şikayet yapılmış söyledi ve arkadaşı Bernard Collaery shagging olduğunu arkadaşı, o Bernard Collaery Angela shagging olduğunu söyledi aslında oldu Magnocavallo ve bu yüzden yanlış olduğunu, kendisinin o onun faks kontrol için hiçbir yeteneği vardı kızdı çünkü o bir şikayet yapılmış söyledi. [Her kadın 7 orgazm isterdim] 

Angela Magnocavallo yüzden onu işyeri faks ve telefon ne düşündüğünü hakkında aramalar yapılmış, onu ziyaret edemeyeceği bir durum yaptı; o hter bir ilişki içinde olmuştu ve onunla iletişim kurmak olduğunu açıkladı; sunulan hiçbir yasaklama emri yoktu zamanda. 
Onun güvenini hesabınıza erişmek için yazılı izni için sormuştu, o yazılı izni var ve dört parçaya yırttı vardı, ha tuvalete gitmişti ve o onu durdurmaya çalışmıştı; Angela Magnocavallo arkasında bitmişti ve durdurmaya çalışıyordu onu, o herhangi bir saldırı inkar, o herhangi bir tehdit yapmayı reddetti, o iş onu yere gitti, o o konferans salonu çıktı söyledi. [Sadece kadınlar gebelik için 7 $ Milyon Dolar verecek] 

[God Bless Bernard: Avustralya Aborigininal Hukuk Bernard Collaery ritüel başka bir adamın kız arkadaşı alma suç için ölüm speared anlamına gelir] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Mübaşir 10 Nisan 2012 
Diğer Hususlar 

2011 yılında zarf dışarı göndermek için devam etti: o 659 shires, 800 polis karakolları ve 1000 acil servis yerlerde söyleniyor onları gönderdi, o bu (Avustralya Kraliyet Askeri Koleji başlı bana verilen bir belgeye atıfta yaptığı daha ifade - Duntroon), o daha fazla sayfa daha fazla kişi Avustralya Federal Polisi ona kafasına silah olduğunu bir yanlış iddiası yapmak için Rachel Michelle piercey karşı dava vardı aslında şikayet Duntroon temas ülke çapında gitti dedi, o Bu yanlış bir iddia olduğunu yineledi vardı. 
Arkadaşlar ve bu sayfayı Yargıtay geçen yıl delil oldu O Yüksek Mahkemesi Başkanı Adalet söyledi ve o zamandan beri [arkadaşları] olmuştu. 
O Rachel Michelle piercey ele ifade etmiştir; hayatını onun tarafından etkilenen olmuştu, o o iddiaları için 60 kez tutuklandı çünkü onu sarsmak isteyen insanlar tarafından tutuklanan Yüksek Mahkemesi'nde dava koymak zaman hiçbir madde vardı;. o sürekli kendisine karşı komplo insanlara karşı Yüksek Mahkemesi'nde dava olduğu için onu sarsmak isteyen insanlar tarafından tutuklanan [Rachel Michelle piercey en avukat Richard Refshauge Avustralya Ulusal Üniversitesi tarafından işe alındı] 

Bu liste iddialarına yapmak Rachel Michelle piercey teşvik vardı ve bu liste (belge bahsetti) tüm insanların birbirleriyle iletişim olduğunu, o anda hala iletişim edildi inanmıyordu ama daha önce vardı. 

Ama o beyin hasarı vardı çünkü o toplum tarafından zorbalık olduğunu adaletsizlik görüyordum. 
Ağustos 2011 tarihleri ​​arasında o [faksla] Angela Magnocavallo çok sayıda faks göndermişti bir Kasım 2011; Angela Magnocavallo 9 ay boyunca onun sevgilisi olmuştu, o bunu "iyi iletişim" olduğunu düşündüm, o ortak bilgi olduğunu hiç kimse belirtti Arkadaşlarınızla dışarı çıktı, o Angela Magnocavallo onunla temas reddetti ve o "hayır" kişisel ilişkiler açısından anlaşılabilir olmadığını sordum anladım sordum, o "Benim kim anlamıyorum belirtti, ben sorunları almak Yüksek Mahkeme, ben o ahlaki "benimle konuşmak geldi çünkü onu takip devam etti. 
Önceki Psikiyatri, Aile, Sağlık ve Madde Bağımlılığı Tarihi 

Beş gün boyunca Woden Valley Hastanesi'ne başvurdu zaman o Eylül 1992'de ilk 21 bir psikiyatrik gördüm, o tanı, o "bir şey" olduğunu düşündüm ne emin değildi, o kadar tutarlı devam eden tedavi almıştı inanmıyordu bir psikiyatrist tarafından. 

1985 yılında bir trafik kazası geçirdi [Jerrawa Creek Püskürtme burada "hız sınırı düşük olduğu yol gitmek 30 yıl için tasarlanmış gibi yol dever yanlış"], zaten tarif ve o beyin hasarı olduğunu söyledi , o herhangi bir psikiyatrik ilaç almış hiç, o intihar girişiminde hiç, o frontal lob hasarı gösterdi vardı nöropsikolojik testler vardı söyledi. [Yeni Güney Galler Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 7-12-85 ablam öldürmek için bana hemen tazminat 7 $ milyar $ 3777000000000 ödeyecek] 

O akıl hastalığı bir aile öyküsü bilgi yalanladı. 
O uyuşturucu istismar hiç, o sosyal içti ama seyrek içti. 
O şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kanser, kalp hastalığı, epilepsi, konvülsiyon, menenjit, ensefalit, kafa yaralanmaları, tiroid veya hormonal sorunları tanısı hiç. 
O doğum öncesi zorluklar inkar, onun yaptığı kilometre taşları normaldi ama sekiz hafta erken doğdu düşündüm. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Mübaşir 10 Nisan 2012 

O yıl 12 Hedefler: o hiçbir öğrenme sorunları olduğunu söyledi, o ortalamanın üstünde bir öğrenci olduğunu, kendisinin hiçbir zorluk arkadaşlar edinmek veya muhafaza vardı, o iyi öğretmenlerle bindi, o kazadan sonra o oldu bu sınır dışı veya askıya ama ifade hiçbir zaman yakın friendes izole ve Kraliyet Canberra Hastanesi'nde zaman önemli bir süre geçirdim: o bellek veya önemli Davranışsal problemleri tasvip etmiyordu. 

O üç kişilik bir aileden geliyordu, o ikinci büyüğü olduğunu, kendisinin 10 yaşındayken anne ve babası ayrılmış, annesi tarafından getirildi ama babası görmeye devam etmedi, o aile içi şiddet, cinsel istismar veya fiziksel istismara maruz yalanladı , o da sevgi dolu ve destekleyici aile ortamından geldi; [Bana Mogadon, serepax, valium, Tenuate dospan, esrar ve alkol kullanılan annesi anlatmak ve onu ve onun kız kardeşinin bok kızıyorlar vermedi veya Vanessa "Biz dedi birlikte (Chum Creek Road Healesville aşağı 5.5km) eve yürüyerek bu yüzden biz anne olarak birlikte eve kadar o bize iki bash gibi bizden biri bash olamaz. "] o 16 yaşındayken kız kardeşi [Vanessa] öldü. [Hume Highway olarak bilinen yol Jerrawa Creek Gunning dever nedeniyle] 

Istihdam ile ilgili olarak o biraz belirsiz gibi görünüyordu, o [Village Roadshow tarafından] bir milyon dolar yaş 19 ve kendi işini kurma de ofered olan bahsetti, o da "özel sektör" de "pek çok kişi" tarafından istihdam edildi dedi ama o bu ile ilgili olarak herhangi bir bilgi verebilir görünmedi. 

İlk ilişki iki yıl boyunca yılda 11 ve 12 olmuştu, bir sonraki ilişki 12 1997 yılında ay ve Angela Magnocavallo ile 9 ay boyunca aşağıdaki ilişki oldu. 
Belgeler İnceleme 

Bu raporda o Dr Sidney Smith 7 Mayıs 1996 tarihinde gördüm olduğunu belirterek Dr Sidney Smith, Dr Greg Hugh ve Doçent Cathy Pwen görüş yorumlanan savunmak için onun spor ile ilgili olarak 24 Ağustos 2003 tarihli Dr George tarafından bir rapor vardı ve o manik atak tanısı olduğunu sanıyordum, 14 Ocak 1999 o sanrılar ve duygudurum bozukluğu olan beyin hasarı ve frontal lob sendromu nedeniyle bir psikotik bozukluk tanısı dikkate alınarak, kim onun tanı "ihtilaflı" olduğu düşünülen Dr Greg Hugh gördüm ama o muhtemelen bir birincil psikotik bozukluk olduğunu düşündüler; Doçent Kathy Owen 12 Ekim 1999 tarihinde gördüm ve o "pseudologia fantastica" zarar inanılan, bir bölücü hastalıktır ve o frontal lob hasarı belirtileri çektiğini; olduğunu , zaman içinde kognitif fonksiyon ama hafif bilişsel bozukluk onun seviyesinde bir iyileşme 1985 yılında kapalı kafa travması geçiren belirterek devam etti; Dr George organik ruhsal bozukluk bilişsel değişiklikler içeren olduğu görüşünü oldu, ruh hali ve kişilik; bipolar onun beyin hasarı bağlamında yapay bozukluk ve karışık bir kişilik bozukluğu bozukluğu ve olası kanıt, o teğet, circumstancial olduğunu kaydetti ve büyüklük ile sanrısal fikirleri ifade, o ancak görüşme sırasında bir nefes aldı, onun etkisi olumlu oldu ve nazik, o Başkanı Adalet yetersiz olduğuna inanan Yüksek Mahkeme ile ilgili hususların ile meşgul oldu. [Olasılık dengesi üzerine Danıştay Başkanı Robert Fransız o sorgulayıcı güçleri yok gibi birini kullanmak nasıl bir Fransız mektup ne olduğunu ya da olmaz.] 

Dr George tarafından 23 Temmuz 2004 tarihli bir rapor vardı; o konudan konuya taşındı ama farklı konularda hiçbir bağlantıları vardı röportajda belirtildiği, o zorluk kez onun dernekler takip vardı, o büyüklük ve ruh yüksekliği ortaya, o bulundu zor o sanrısal olduğu sonuçlara varmak için değil, o önce zarar frontal lob hasarı ile seyreden bir ruh hali disorer ve dernekler ile bir ruhsal hastalık yaşadı düşündüm. 

Ray Hatları, ilk Eyl 2004 17 onunla temas vardı kaydetti ve yedi kez onunla tanıştığı 11 Kasım 2004 tarihli, stajyer psikolog, tarafından bir rapor vardı, o hukuki konularda sabitlenmiş kaldı ve ortak yapmak arzusu hukuk, ve sürekli onun beyin hasarı onu bilgilendirdi; onun çok sayıda belge içeren zarflar hediye etti, o da okumuştu olsun veya olmasın ile meşgul oldu, o onu kontrol görünüyordu zaman iki yönlü bir görüşme yapmak için zor olduğunu, kendisinin onu duygudurum ilaç başlayacak ama gerek görmedim almaya çalıştı, o motivasyon rağmen onun suç davranışını değiştirmek için "istekli hiçbir şekilde" olduğunu hissedildi, o olumlu olmayan farmakolojik müdahaleler cevap olsun ya da olmasın şüpheli . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Mübaşir 10 Nisan 2012 

O Bay "İcra" ile meşgul devam ettiğini belirterek Ray Hatları tarafından Haziran 1995 17 tarihli bir rapor vardı, onun katılım tedavi nişan devam eden zorluklar, hak öz önemi ve anlamda abartılı bir kavram, narsisistik özellikleri ve fikirleri ile tatmin edici olmuştu ihtişam, o hukuki konularda sabitlenmiş oldu, o diğerleri için biraz empati var gibiydi; onun davranışına olumsuz sonuçları göremiyordu, o hizmet katılıyor zaman kaybı olduğunu düşündüm; onun değişen öngörülen gibi görünüyor değildi davranışı. 

O ağırlıklı olarak frontal lob sendromu ve düşük amaca yönelik faaliyetler, duygusal yetenek, neşe sığ ve istenmeyen (öfori, uygunsuz jocularity ile karakterize organik kişilik bozukluğu olan bir organik ruhsal bozukluk inanmaya devam Dr George tarafından 29 Mayıs 2006 tarihli bir rapor vardı ), sinirlilik ve öfke ve saldırganlık patlamaları, sonuçları ya da sosyal kongre düşünmediğini, o belirtileri hipomani taklit olabilir kaydetti ama kişi aşırı mutlu duygu rapor yoktu çünkü gerçek sevinç yoktu, o tahmin sınırlı yeteneği vardı sosyal ya da yasal onun eylemleri sonuçları. 

Aynı görüşü kaldı Dr George tarafından 29 Mayıs 2008 tarihli bir rapor vardı. 

O frontal lob sendromu olan organik kişilik tanısı vardı ve önceki raporlarda açıklanan inanmak devam Dr George tarafından 29 Mayıs 2009 tarihli bir rapor vardı. 

7 Ağustos 2009 tarihli Dr George tarafından bir rapor daha vardı; bu aşamada o bir ruhsal tedavi emri altında olduğunu ve Dr George o Risperdal Consta 50mg şeklinde enjektabl ilaçlar yerleştirildi tavsiye; onun davranış olmadan değiştirecek inanmıyordu ilaç bu tür. 

29 Nisan 2011 tarihli Dr George tarafından bir rapor vardı, o yalvarmaya onu uygun olmayan düşündüm. 

16 Eylül 2011 tarihli Alexander İcra konusunda devam bir transkript vardı, o Bay İcra onun delil olarak bu duruşma sırasında kendisini temsil beyninin sol tarafında beyin hasarı uyacak şekilde nöropsikolojik test ve MRG bulguları olduğunu kaydetti görünür . 

Mental Durum Muayenesi 

Sanığın tavır büyük ölçüde bu raporun başında tarif edilmiştir; genellikle o makul tutuldu ama alışılmadık giydirilmesi, o yoğunluğu baskılayıcı konuşma tezahür hızla konuştu, aşırı konuşkan, onun etkisi tanıdık, geniş üzerinde, o, içinde Bana göre, perservation doğru bir eğilim, uçuş o fikirler (o belirlemek zordur) ortaya, o konuya geri getirdi ama hızla diğer konular üzerine taşınacak başardı; onun temel aciliyet inhibe ve için uygun zorluk tezahür benimle röportajda kendini bulunan durumlarda bu, onun etkisi geniş olmasına rağmen onun ruh hali, benim görüşüme göre, iyilik olduğunu, kendisinin hipomani ile tutarlı olacak şekilde görülebilir belirtiler bir dizi kabul, depresyon hiçbir kanıt yoktu; o onun bakış açısı bana göre anlaşılması için son derece endişeli olduğu izlenimi veren yoğun olduğunu, kendisinin herhangi bir intihar düşüncesi, planı veya niyeti yalanladı, o belirtileri olabilir böylece bu aşamada sınırlı kanıt sahip olduğunuz görkemli fikir bir dizi vardı ve bir sanrısal doğası olarak oluşturmaz. Görüşmenin doğası biraz dağınık ve zaman üzerinden çalıştırmak vardı gibi resmi bilişsel test yapmak değildi; fikir ve karar için onun kapasitesi, bana göre, ciddi nedeniyle onun yönetici işleyişi ile bozulmuştu. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Mübaşir 10 Nisan 2012 
FİKİR 

Ben o iddia bir motorlu araç kaza oldu şiddetli o yaklaşık 15 yılda, 1985 yılında uğradığı bir beyin hasarı elde işlevsiz yönetici, 108 gün ve 12 saat, uygunluk gösteren bulgular tezahür sanık gördüm Bence kardeş yaşam 310 gün eski, Vanessa Camille Bayliss. Bu önce bu kafa travması için o nispeten yüksek fonksiyonlu ve akıllı bir birey olduğu muhtemeldir, bu beyin hasarı baskın alan sosyal davranışları uygun onun kapasitesine özellikle etkiledi frontal lob alanında olduğunu da muhtemeldir bazı sosyal durumlarda ve bir dereceye, başkalarına onun davranış etkisini takdir ve anlamak için bazı sosyal durumlarda ve bir dereceye yeteneğini yanıtları inhibe, sosyal normlara davranışları uygun davranma yeteneklerini yanıtları inhibe normları; üzerinde klinik görüşme bellek, dil, algılama, konsantrasyon ve istihbarat için sağlam kapasite korumuştur görünüyor, bu bir sonucu olarak onun bilişsel bozukluk ilk başkaları tarafından göz ardı edilebilir. 

Ancak o sosyal normlara davranışları uygun yeteneğini ciddi bir bilişsel bozukluk gösteren, bir sonucu olarak onun kişiler arası ilişkiler, sosyal etkileşimler, sosyal akıl yürütme ve sosyal kongre alanında sakatlık gösterir, o da meşgul ve perseveratif olmak eğilimli Bu fikirler, o sahip olduğu özel fikirlere kabul onları tutmak için ve ilgili nispeten somut bir şekilde onun çevre yorumlamak; önemlisi o nedenle kendi ortamında oluyor ve eğer severly ne onun algı ile ilgili olarak yaptığı tepkileri engellemek için kapasite yoksun davranışları uygun davranma yeteneklerini tehlikeye, kendisinin haksız diğerleri (çünkü onun sıradışı sunum onun için bir günlük deneyim şüpheli olan) ile, ona göre, tedavi sırasında zarar, aggrevied, kızgın hissetmek duygusal yeteneği korur. 

Onun sunumu o, basınçlı konuşma gösterir, konuşkan geniş ve zayıf sosyal yargı ile overfamiliar ve o hipomani için kriterlerini yerine olabilir içinde hipomaniye için benzer, ancak onun hipomanik belirtiler dalgalı değil ama nispeten kalıcı ve böylece daha atfedilebilir olacaktır beyin hasarının bir sonucu olarak bozuklukları. 

O sanrısal olup olmadığını t yapmak zor bir kararlılık olduğunu, kendisinin bir milyarder olarak kendisi hakkında görkemli inançları gösterir, o zorlu konularda o ilgili yetenekleri vardır inancıyla hukuk sistemi ile düzenli temas onu getiriyor onun zor davranışları haklı Yüksek Mahkemelerinde, bu bariz soruna neden olan savunulabilir olduğunu, kendini savunmak için o mahkemede precedemt kurmak mümkün olacak [05:19], ve bu, kendisi kendini bir kişi Rachel Michelle ile ilgili bireylerin bir dizi zulüm edilecek hissediyor piercey ve çeşitli kişiler var olduğuna inanıyor, en azından geçmişte, bir kötülük hezeyanlı inançların geçmiş, müstehcen kendisine karşı komplo; genel bu inanç muhtemelen muhtemelen Brian zarar elde edilen, deneyimlerini rasyonel değerlendirme bir değer düşüklüğü ile tahrik edilmektedir. 

O nispeten zor bir gelişme arka plan gelen açıklar, o nispeten genç iken anne ve babası ayrılmış, kendisinin babasıyla diğer ama sürdürmüşlerdi tarafından getirildi, o aile içi şiddet, sexua taciz ya da fiziksel istismara maruz yalanladı; [Yapmadı bu yüzden ev almak ya da Vanessa Birlikte ev (Chum Creek Road Healesville aşağı 5.5km) yol gösterecektir "dedi bana Mogadon, serepax, valium, Tenuate dospan, esrar ve alkol ve onu ve onun kız kardeşinin bok kızıyorlar kullanılan annesi söyle birlikte anne kadar o bize iki bash gibi bizden biri bash olamaz. "] o 16 yaşındayken kız kardeşi [Vanessa] öldü. [Hume Highway olarak bilinen yol Jerrawa Creek Gunning dever nedeniyle] onun sosyal etkileşimler değişiklikleri önermek için bazı kanıtlar vardır makul bir skolastik yörünge onayladığı ederken, o bana göre sınırlı bir ilişki geçmişi vardır ve, muhtemelen kötü iş tarih ama sunum olası yaralanma kafa nedeniyle olduğu gibi bir personaility bozukluk teşhis olmaz. 

O başka bir önemli sağlık sorunları reddediyor, ama resmen fiziksel olarak onu muayene etmedi. 

Onu gördüm zaman onu etkileyen en önemli stres onun şimdiki hapis ile ilgili ve onun sıkıntı onun eski kız arkadaşı Angela Magnocavallo ve onun avukat Bernard Collaery olarak algılanan birisi arasında uygunsuz bir ilişki algı. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Mübaşir 10 Nisan 2012 

Benim görüşüme göre onun işleyişi severly Kişilerarası sosyal ve mesleki etki ar4ea bozulmuş ve bu büyük olasılıkla stabil bir karakter ve uzun vadeli olduğunu. 

İki 2008 yılında dönemine göre kusurlu dönemleri ve daha sonra 2011 yılında kusurlu bir başka dönem olduğunu kaydetti. Temelinde, tüm suçları ile ilgili olarak o bir "ruhsal bozukluğu" acı olurdu, beyin hasarı bir sonucu olarak. Bu onun ruhsal bozukluğu ciddiye davranış niteliği ve kalitesi yanlış olduğunu bilmek yeteneğini engelli olası değildir, ancak onun suç işleme (2008 ve 2011) döneminde onun ruhsal bozukluğu onun davranış kontrol etmek için onun kapasitesi ciddi olduğu etki tehlikeye ve dengesine kendisine "ruhsal bozukluğu" bir savunma için kullanılabilir olurdu. 

Dr Stephen Allnutt 
Adli Psikiyatride FRCPC, FRANZCO, Bursu (Kanada) 
Kıdemli Danışman Adli Psikiyatrist 
Birleşik Öğretim Görevlisi, UNSW 

Avustralya Başkent Bölgesi Yargıtay R v İcra 30 Kasım 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Mübaşir 
"Yeni olan altında gelir beyin hasarlara belirtileri olan 
Değer düşüklüğü Engelli Handikap Dünya Sağlık Örgütü Uluslararası Sınıflandırması. " 

Baş Adalet Terrence Higgins 
"Ben Değer Düşüklüğü, Engellilik ve Handikap Uluslararası Sınıflandırması ile tanıdık. Suçlu değil. 
Toplumun% 10 değer düşüklüğü Engelli Handikap Uluslararası Sınıflandırması altında düşüklüğü (1981) var 

"Parker QC, Roger, Avukat-at-Law, (61 2 9221 3890), s.127, Bölüm 7, kanıtlamak veya Beyin Hasarı, Brian Hasar Mediko-Yasal Yönleri, Blackwell Basın, Sidney, (1994) çürütmek için ileri sürmeksizin Kanıt . (Benim Phaedra karmaşık Philip W. Bates, Yardımcı Doçent, Sidney ve Sir Owen Dixon Odalar Üniversitesi Genel Editörü) 

"6. AFocal Serebral Bozukluğu Lishman yılında Klinik Resim kesinlikle odak beyin hasarı akut ve kronik organis reaksiyonlar için sorumlu olabilir s.16 diyor. O frontal lezyon eğilim ve mizaç ayırt edici değişiklikler görüşmek olabileceğini söylüyor. Çoğu özelliğidir expanisive beraber yaşlanmaktan vazgeçiren aşırı, patavatsızlık, bir disinhibisyon overtalk iveness [at], çocukça heyecan veya muzip ve cinaslı sosyal ve etik kontrolü eşeysiz uygunsuzluklar ve küçük hafif suçlar ait olası. endişe fo geleceğin eksikliği ile ve eylemlerin sonucu için azalmış, ya da olabilir mali veya kişiler arası konular ile ilgili yargı brüt hataları. Bazen belirgin bir ilgisizlik var, hatta başkalarının duygularını için vurdumduymazlık. Aynı şekilde kendi durumuna hastanın adına kaygı ve içgörü eksikliği. ruh Yükselmesi genellikle yani ve oldukça gözlemci için iletişim gerçek bir sevinç daha boş ve fatous coşku, görülmektedir. Diğer durumlarda temel değişiklikleri eksikliği opf girişim, aspontaneity ve psikomotor aktivite derin bir yavaşlama vardır. konsantrasyon, dikkat ve planlı bir faaliyet yürütmek için yeteneği Hastaların güvenli bir kez sana değişiklikler ancak resmi istihbarat test performansları ile engelli çoğu zaman şaşırtıcı derecede iyi korunmuştur. 

Referans: - Lishman, William Alwyn, Organik Psikiyatri, Beyin Bozukluğu, Blackwell Bilimsel Yayınları Oxford (1987) Psikolojik Conssequences. 

"7pm'ish Çarşamba 16 Kasım 2011 
Sayın Bernard, YCS 98 z ve YLY 777 - BERNARD Collaery VERGİ DOLANDIRICILIK 

Bu sizin kırmızı puegot sürüş görmek harika. Iken sizin Landcruiser 35 Anembo Street park. Hiç şüphe yok ki YLY 777 48 Anembo Sokak Narrabundah gecede park etmiş ne zaman Angela Magnocavallo vardı ne kadar anal ve oral ve vajinal ilişki açıklayan zevk olacaktır. ANGELA MAGNOCAVALLO benim yere yürüdü ve birden onun nüfuz beri o intihar olduğunu bana söyledi. Ya da her ikisi "Bir ilişki yaşıyorsanız." Seni bana söylediler Eğer intihar CC2011 ailem şiddet ortağı durumda 10.528-9 sürücü bir intihar yardım ve yataklık ile şarj edilmesi için arayacak. Ya da ANGELA MAGNOCAVALLO 18:15 16 Kasım tarafından İNTİHAR etti bana geldin? Ya da bir saat için waiti yaptı: - ya da tehdit: - 
1. Bana yumruk? 
2. Dört kişi bana onlar ne gerekiyorsa yapmak zorunda mı? 
3. Sana ANGELA MAGNOCAVALLO o her 7 orgazm vardır benimle bede gider bildiği gibi yatağa onu almak her 7 orgazm sahip olmak yardımcı hakkında hissediyorum nasıl bana sormak için? Senin aksine ben oldukça uygun am! 
4. ANGELA MAGNOCAVALLO o suçlu ya da utanç hisseder gibi bir amfetamin (hız) aşırı doz aldıktan sonra vefat? Söyle 

Eğer o benimle evlenir misin eğer ANGELA MAGNOCAVALLO sonuçlandı iletişimin artan kalitesinin keyfini asla daha da çok uygun yeteneği bana göre nedeniyle sayısız orgazm günde oranında 9 ay, için ANGELA MAGNOCAVALLO nüfuz değil gibi ANGELA MAGNOCAVALLO en az 7 olana kadar ben, ANGELA MAGNOCAVALLO bir sonraki orgazm vermeden önce ANGAELA MAGNOCAVALLO "evet" diyor hangi. 

Başyargıç Terrence Higgins sayısız kadın, hatta 46 yıl da genç, hatta müşteriler ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 yıl da genç, sen Sulh Mahkemesi DV 674 2011 yılında görünür ve ALEXANDER MARCEL ANDRE çiftleşmek tespit etmek için ANNE Collaery ve benzer aslında kanıt üzerine güvenebilirsiniz SEBASTIAN BARKER KAPICI DAİRELERİ onu uzun süre sevgilisi, sırdaşı ve SoleMate göre ANGELA MAGNOCAVALLO yedi orgazm sağlamak için yetersizlik onaylayabilirsiniz. 
Başyargıç Terr4ence Higgins 7 Yüksek Mahkeme, 4500 Avustralya ve Yeni Zelanda Avukatlar ve bir müşteri ANGELA MAGNOCAVALLO ile uyku ve müşterileri ile ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN uyumak için bir avukat olarak uygulamaya izin verilmesi sizi yasaklayan ortak hukuk emsal 800 yıllık ihtiyacı yoktur BARKERA KAPICI DAİRELERİ en defacto, kız arkadaşı, sevgilisi, SoleMate ve sebze bahçesi arkadaşı. Bizim çocuklar bir anne. 

Saygılarımla 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER KAPICI DAİRELERİ 

P.S. Ben "YOU $ 3 MİLYON OWE OLARAK İFLAS AÇIKLADI VE SADECE KİRALIK TASARRUF İÇİN 5 Brockman Street İÇİN TAŞINDI HAVING keyfine varacaksınız 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Özgeçmiş 
Dr Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Adli Psikiyatri 
Seviye 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2.060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2.059 
Telefon 0011 612 9929 2913 Faks 0011 612 9929 2914 

Nitelikleri 
Tıp, Stellensboch Üniversitesi, 1981, Güney Afrika Lisans. 
Kanada Tıp Konseyi, 1988, Kanada Licenitate. 
Kanada, 1994 Physicans Royal College of Üyesi. 
Kanada McMaster Üniversitesi, 1994 psikiyatri dostluk. 
Ottawa Üniversitesi, 1995 Adli Psikiyatri özel eğitim. 
Avustralya Kraliyet Avustralya ve Psikiyatristler Yeni Zelanda Koleji, 2001, bir adam. 

Deneyim 
Resmen 14 yıl, adli tecrübesi ile adli psikiyatrist eğitim. 
Sydney Part-time özel adli uygulama. 
NSW Sağlık Bakanlığı Adli Psikiyatrist Kıdemli Danışmanı. 
Yüksek ve yerel mahkemelerde bilirkişi olarak görev yapan, ceza ve hukuk davalarında, Kanada, Yeni Zelanda ve Avustralya'da, kamu ve özel alanda. 

Uzmanlık 
MAA ve WorkCover için kalıcı psikiyatrik bozukluk değerlendirilmesinde Akredite. 
Nedensellik, zihinsel yaralanma, profesyonel cinsel, suç işleme / negligencfe ve sivil yetkinlikler. 
Yargılanmak üzere Bölüm 33 spor, delilik, otomatizm, substancial bozukluğu, özel ve genel niyet. 
Şiddet ve suç işleme için risk değerlendirilmesi. 
Bu kundakçıların, STALKER'ler, threateners ve cinsel suçluların gibi özel suçlu grupları. 
Tutuklanma akıl hastalığı olan kişilerin değerlendirme ve tedavi. 

Pozisyonlar 
Danışman Adli Psikiyatrist, Auckland, Yeni Zelanda (1995-1997) Adli Psikiyatri Hizmetleri 
Auckland, Yeni Zealnd (1997-2000) yılında AForensic Psikiyatri Hizmetleri Müdür Yardımcısı 
Ruh Sağlığı Hizmetleri Müdürü; Long Bay Hastanesi (2000-2002) Kıdemli Adli Psikiyatrist 
Gelen NSW Eyalet çapında Mahkemesi İrtibat Hizmetleri Kıdemli Danışmanı (2002-2003) 
Central Coast Sağlık (2004) Ruh Sağlığı Bölge Müdürü Vekili 
NSAW Topluluk Adli Ruh Sağlığı Hizmetleri Currnetly Klinik Direktörü (2005-2012) 

Ödüller 
Stajyer adli psikiyatri için 1995 yılında en iyi araştırma makalesi (1995) Adli Bilimler American Academy 
NSW Eyalet çapında Mahkemesi İrtibat Hizmetleri ile çalışmak için NSW Premier Altın Ödülü (2003) 

Önce Profesyonel Taahhütler 
RANZCP Adli Psikiyatri Federal Bölüm Sekreteri. 
Kalıcı Psikiyatri düşüklüğü için WorkCover Stering Grubu Üyesi. 
NSW Sağlık Sentinel olaylar, Cinayet Alt Komitesi Üyesi. 
Çocuklar ve Gençler (Klinik Düzey) için NSW Komisyonu tarafından cinsel suçluların bir uzman olarak tanınmaktadır. 
Güncel Profesyonel Taahhütler 
Özel hukuk uygulayıcıları, Adli Yardım, NSW Akıl Sağlığı İnceleme Heyeti, NSW Kamu Savunucuları Dairesi, Kamu kovuşturmalar Müdürü Office, NSW Şartlı Tahliye Kurulu, NSW Corown Avukatlar Office raporları ve danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. 
RANCP için Examiner. 
Çocuklar ve Gençler (Danışman Düzey) için NSW Komisyonu tarafından cinsel suçluların bir uzman olarak tanınmaktadır. 
Kurulu NSW Çocuk Mahkemesi Kliniği için psikiyatrist aday. 
Düzeltici Hizmetleri Etik Kurul Bölümü üyeleri. 
Avustralya ve Yeni Zelanda Akademisi Psikoloji, Psikiyatri ve Hukuk Komitesi üyesi. 
UNSW de Öğretim Görevlisi Konjoint. 
NSW Akıl Sağlığı İnceleme Mahkemesi Üyesi. 

Akademik 
Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri'nde bir hakemli konferans sundu. 
Akran dergi ve kitap bölümleri adli konularda bir dizi Yayınlandı....

No comments:

Post a Comment