Friday 4 October 2013

ROMANIAN

Dr. Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forensic Psihiatrie 
Nivelul 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 aprilie 2012 

CONFIDENTIAL 
Biroul directorului a Ministerului Public 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
Canberra City ACT 2601 
Atenție: dna Sian Jowit 
Telefon: 61 6207 5399 
Fax: 61 6207 5428 

Draga doamna Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER executor judecătoresc
Data nasterii: 17:54 Marți 25TH august 1970 1 oră și 57 minute mai târziu GOUGH Whitlam amenințat că va bloca SUPPLY 
Referință: 201210593 

Introducere 

Vă mulțumesc pentru scrisoarea dumneavoastră din data de 25 ianuarie 2012. 

Ai cerut ca eu vă oferă un raport psihiatric în ceea ce privește acuzat că, Alexander Marcel Andre Sebastian Barker executorul judecătoresc. Acest raport reprezintă o evaluare clinic efectuat de acuzat că la AMC la 10 martie 2012, un apel telefonic de la 27 martie 2012. Scopul acestui raport este de a furniza o opinie cu privire la starea sa mentală la momentul presupusei ofending. 
El a fost acuzat de o serie de infracțiuni, inclusiv furt minor pentru o presupusă infracțiune care a avut loc la 27 noiembrie 2008, precum și între aprilie 2011 și decembrie 2011; utilizarea necorespunzătoare a unui serviciu de apel de urgență pentru o presupusă infracțiune, da alarma falsa de incendiu și de urgență pentru alte pentru presupusa infracțiune, contravin un ordin violență protecție pentru presupusa infracțiune, vină la sediul pentru infracțiuni presupuse. 
Am furnizat anterior un raport din 27 martie 2012; acest raport corectează erorile de tastare în acest raport. 

Confidențialitatea rol și consimțământul 

De la bun început am explicat la acuzat că am fost un psihiatru solicitate de tine pentru a vă oferi un raport psihiatric în legătură cu starea sa mentala. I-am explicat că toate informațiile furnizate de mine nu ar fi confidențiale și pot fi puse la dispoziția unui public mai larg ar trebui să fie licitate la Curte. Am format opinia că el a înțeles acest lucru și a consimțit să continue. 

Nu furnizor 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker executorului judecătoresc 10 aprilie 2012

Sursa de informare 
Am citit Martor Codul de experți de conduită Partea 28 Articolul 9c și 28A parte, articolul 2 din Regulamentul Tribunalul districtului și sunt de acord să fie legat de aceste coduri. 
Am avut ocazia de a revizui: 
1. Declarația de poliție de fapte. 
2. Antecedente penale. 
3, secțiune legislația relevantă. 
4. Un număr de comunicări se pare furnizate de mine de tine, care sunt scrise de către acuzat. 

El a fost de 41 la momentul pe care l-am văzut a fost încarcerat la AMC, el nu a fost la un psihiatru sau un psiholog în mod regulat, el a fost singur, el nu a fost de a lua medicamente. 

Probleme clinice 

De la bun început trebuie precizat că prezentarea acuzatului a fost neobișnuit, el a fost purta ochelari, o pălărie, efectul său a fost intens, el a manifestat discurs sub presiune și rapidă, a fost dificil de a întrerupe și nevoia urgentă de a vorbi cu mine despre Angela Magnocavallo și de la început a explicat că el a fost anterior într-un accident de autovehicul, el a fost overfamiliar, și perservated (revenirea la același subiect în mod repetat) și dezinhibat. 

El a început prin spunându-mi că sa solicitantului Bernard Collaery a fost implicat împreună cu prietena lui, care Bernard Collaery a fost un prieten de 20 de ani și că el avea relații sexuale cu prietena lui Angela Magnocavallo, el a fost tulburat de acest lucru, deoarece Bernard Collaery a fost avocatul său și care au relații sexuale cu prietena lui a fost lipsit de profesionalism, Bernard Collaery a fost vecinul lui de 20 de ani, el a simțit că supărător că sa convins Angela Magnocavallo ia spus că avea o relație cu avocatul său. 

Pe de o ocazie Bernard Collaery a intrat în aleea lui și ia spus că el ar trebui să-l și care lovesc pe un al doilea ocazie Bernard Collaery au venit și i-au spus că Angela Magnocavallo l-au iubit, Bernard Collaery a fost încă implicat în cazul său, el a continuat cu Bernard Collaery implicat pentru că el a fost implicat înainte de Bernard Collaery avut relații sexuale cu prietena lui, care a dormit în casa lui timp de 9 luni. 

El a explicat că cea mai apropiată persoană din viața lui, Vanessa Bayliss (sora lui), a fost ucis atunci când el a fost de 15 ani, 108 zile și 12 de ore de viață într-un accident de autovehicul, acesta a fost foarte supărător pentru el, el a fost în comă el a declarat după acest lucru pentru aproximativ patru saptamani, cu pierderea cunostintei timp de patru săptămâni și a rupt brațul său, el a declarat ca a fost "15 ani, 108 zile și 12 ore", în momentul în care sa întâmplat. 

El apoi a revenit la problema cât de supărat a fost despre relația pe care o sa convins Angela Magnocavallo avea cu Bernard Collaery, în acest stadiu, am observat că mi-a apărut să fie destul de perserverative pe această temă. 

El a mers apoi pe stat că, în urma accidentului, el a Ben a spus că el a suferit "altitudine de starea de spirit, durata de concentrare redusă, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity și euforie", el ma trimis la o carte despre leziuni ale creierului scos de Blackwell presă și Lisman referindu-se în special la pagina 127. 

El a mers pe vorbi despre Chief Justice Higgins și apoi a mers pe vorbească despre problemele legate de Organizația Mondială Helath și ceea ce suna la mine ca criteriile de diagnostic pentru Classication Internațională pentru depreciere Handicap pentru persoanele cu handicap. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker executorului judecătoresc 10 aprilie 2012
Într-o încercare să-l țină concentrat-am întrebat despre starea lui mentală, a spus el în momentul în care l-am văzut, starea de spirit a fost normal, el a negat euforie sau depresie, el a crezut concentrarea a fost "bun", și apoi a mers pe spune-mi că el a citit Biblia în 14 zile de la New Years Day și 14 ianuarie 2012 și între 27 decembrie 2011 și 31 decembrie 2011, că a citit, de asemenea, 700 de pagini de o carte despre ceea ce explică Biblia, a spus atunci când a citit, tot el are de a face sa fie departe de distrageri și el ar putea să se concentreze la lectura lui, el a avut un nivel ridicat de energie, cu titlu de exemplu, mi-a explicat că el a mers cu bicicleta de la "Canberra la Queanbeyan la Captains plat la Major Creek la Araluen vale și apoi a șefilor Moruya ", el a primit cartea lui Nelson Mandela" Drumul spre libertate ", și a citit-o în noaptea de vineri, sâmbătă și duminică, și apoi a revenit la Canberra cu bicicleta, acoperind o distanță de aproximativ 452 km. 

Apoi sa referit din nou la Bernard Cumacille și Gerrard Cumacille care, a spus el era numele real al lui Mel Gibson și el ma întrebat dacă am uitat ABC News. 

El a mers apoi pe vorbesc despre David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], care a spus el a fost primul vărul de tatăl său vitreg, care David nume real era Spitzer, a fost apoi referire la profesor Erica Bates și că soțul ei a avut tumori cerebrale și au făcut într-un pact de sinucidere în 1989, el a vorbit despre mama lui Filip W Bates și Erica Spitzer a fost fratele fratele lui Dr. George Spitzer, cand a schimbat numele său la Spicer (anglicizat) numele, deoarece el a fost un GP. [A jucat Scrabble cu dr. George Spicer și bate joc de câștigat 2.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher, și Barry Moore: "Tehnici de repetitii australian" în Klabbers, Jan et al (editori) Jocuri simulare pe dezvoltarea competențelor în Confruntarea cu complexitatea, incertitudinea și valoare Conflicte: (Pergamon); 

1. Philip Bates Data de Admitere 1979. BCom, LLB, FACHSE, FACLM Hon. Domenii de practică. Alternative Dispute Resolution, apel; comercială; comun ... 
2. 1988, engleză, carte ediție: Australian sănătate & reporter lege medical: în 1 volum / Philip W. Bates, John C. Dewdney și sănătatea CCH și drept medical ... 

3. Home · Toate edițiile; Această ediție. 1990, engleză, Conferința ediție Proceedings: Hospital & neglijență medicală pretinde / de Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Creator: Bates, Philip, Subiecte:. Răspunderea (Legea), răspunderea (Legea) - Australia, jurisprudența Medical - Australia - manuale, manuale, etc Audiența: de specialitate ... 

5. Caută. Acasă, Această ediție. 1994, engleză, carte ediție: Leziuni ale creierului: aspecte medico-legale / Philip W. Bates, editor general; Marco Migotto, sub-editor. 

El a spus el a fost găsit vinovat de deficiențe mintale la 30 noiembrie 2011 [Chief Justice Terrence Higgins făcut Organizația Deprecierea lege Națiunilor Unite Mondiale a Sănătății Clasificarea Internațională de persoanele cu handicap Handicap] și sa întors acasă și a existat un ordin de restricție și Angela Magnocavallo trecut pe lângă reședința fiecare zi. [Angela Magnocavallo sa bucurat de 7 orgasm de două ori sau de trei ori în Sealy mea de nouă luni] [i pot factura 7 milioane de dolari pe șapte pachet orgasm] 

El a afirmat că Angela Magnocavallo a fost vecinul lui, ha-au întâlnit pe sora ei în apropiere de stația de autobuz și a fost prezentat-o ​​în aproximativ ianuarie 2011; el nu a văzut-o pentru o săptămână și o săptămână mai târziu, ei au avut de cafea și apoi intrat într-o relație, care a durat între februarie și octombrie 2011. 
Din februarie-octombrie 2011 a avut o relație intimă cu Angela Magnocavallo, a spus el, la nici un moment-a rezilia relatia. 

Angela Magnocavallo ia spus că ea a folosit viteza de aproximativ 10 de ani și că ea a susținut că viteza obiceiul de a avea trei locuri de muncă, atunci când ea a spus aceasta a luat-o în sensul că ea a primit bani pentru a cumpăra vitezei, el a crezut că Angela Magnocavallo lăsat Perth pentru a evita fiind implicat într-o chestiune juridică implică el furnizorul [proces], el a crezut că acest lucru a fost important, deoarece Angela Magnocavallo-ar fi dat seama de tellling el despre obiceiurile de viteză și că ea a avut trei locuri de muncă, care, de fapt, în opinia sa, a fost de-a face. 

Nu a fost până în octombrie 2011, când Angela Magnocavallo au accesat lui "întreaga scrisori" și citit toate e-mailurile lui,, ea a vrut să acceseze contul său de încredere, ea a întâlnit avocatul său și avocat public; ea a întâlnit avocatul său, Bernard Collaery, care au încălcat confidențialitatea clientului, ea a uitat prin e-mail lui, ea a constatat ceea ce a fost încrederea lui. 

Apoi, din nou, a explicat că anterior el a fost într-un accident de autovehicul și a fost inconștient timp de o lună, el a spus acum el a crezut că dreptul său legal, ca urmare a acest lucru a fost "de dolari multimillion", el niciodată nu a "participat" la ea, deoarece el a fost în "Înalta Curte", de judecata Autoritatea Rutieră el nu ar fi un milionar, el ar fi un miliardar, deoarece el a introdus o diodă care a recunoscut lumina pentru Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler va avea 7 masini de mine sofer pentru tot restul vieții mele fiecare transportă un miliarde de dolari în portbagaj de savant mea] 

El a mers pe explice că el a fost un "savant", atunci când el a fost de 19, el a fost oferita de un milion de dolari pentru a cumpara ideea lui brazi [Village Roadshow], fratele mamei sale (unchiul [Wilfrid] Barker), nu numai a câștigat propunerea de International Comitetul Olimpic a organiza Jocurile Olimpice 2000, el a ridicat apoi 2600000000 dolari in mass-media si drepturile de comercializare pentru Olimpiada de la Sydney. 

[Sport Marketing și Management Suite 401, nivelul 4, 39-41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Biroul Manager Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker executorului judecătoresc 10 aprilie 2012

El le-a spus mamei sale ideea lui și unchiul Barker a spus că a fost o "idee de milioane de dolari", a fost dat un calculator Commodore 64 în 1983, când a fost de 13, el a programat în bază, și a observat sistemul de operare Microsoft disc a avut două spații pentru datele , luna și anul, că în 1983 el a observat că, în 31 decembrie 1999, data va schimba până în 2000, astfel că știa (în 1983) a potențialului de "problema Y2K", a spus că toată lumea atunci, 14 ani mai târziu, a petrecut Programatorii de angajare bani pentru a depăși problema Y2K, acest toată lumea cauzate să fie în măsură să ia măsuri legale împotriva Microsoft, el a mers apoi pe stat știa acest lucru în 1983. [International Business Machines ma va plati 3777 miliarde $ imediat] [Microsoft mă va plăti 3777 miliarde $ imediat] 

El a subliniat o serie de nume de pe o bucată de hârtie, un fost "executor judecătoresc", a declarat că executorul judecătoresc a însemnat un "oficial Curtea minor cu autoritate de poliție", că "Barker" a însemnat un crainic a Curții ", a declarat că, ca rezultat al listei lui Barker de oameni în toate instanțele și colonii din întreaga lume au fost chemați Lista lui Barker. [executorul judecătoresc a mers din Normandia în Anglia în 1066, cu o bulă papală de a deveni rege al Angliei] [cer o bulă papală a fi devenit rege al Angliei, Regele regilor și reședința la suita papal Vatican imediat, îți dai seama cine sunt?] 

El a explicat apoi că tatăl său a fost postat [ne-am dus] la Hamilton timp de un an, pe care el a plecat la Rocket poligonul Woomera și în dunele de nisip (la varsta de 10 ani), a văzut soarele se reflectă de ceva, el a urmat reflecție și a găsit un instrument de vânătoare de piatră, el a realizat acest montate degetul mare și degetul perfect, el a realizat, la varsta de 10 ani, care a fost în altcuiva "curtea din spate" și chiria pentru acest loc ar fi enorme. 

El a explicat apoi că tatăl său a fost în Londra și a fost un "Bobby" și că bunicul mamei sale (Billy Barker) a fost cel mai lung Polițist portie din istoria Australiei, care servește între 1883 și 1931, la acest punct, el ma îndemnat să citesc cazul R v judecătoresc 2011. [UN IC IDH precedent] [ACTSC 214] 

El a făcut apoi referire la primul caz el a pregătit la Înalta Curte, la 21 a fost contractat pentru a 
dezvolta produse care completate Scrabble, primul caz a făcut în Înalta Curte a fost împotriva Curții Supreme, care a fost raportat pe, acest caz a determinat fiecare comisar de poliție în Australia pentru a contacta Canberra pentru Comisia Crime australian să fie stabilite. 

Când el a fost de 30 unchiul lui la întrebat dacă el a fost de a face "Mabo" caz, el nu a fost un avocat, dar numele lui de familie era executorul judecătoresc, a însoțită provocare de a face un caz pentru un om Aboriginal a pregătit "un Înalta Curte Scriptură" , ca rezultat toate ambasadele efectuat investigații cu ajutorul dreptului internațional, apoi a luat "o" înapoi în țara lor și în cele din urmă a existat un "Bill papală [Premiul Nobel pentru Pace lui Papa. 
Scuze în China și Premiul Nobel pentru Pace pentru Apologia Papei la Oceania și Premiul Nobel pentru Pace pentru Pactul ONU pentru Drepturile de 370 de milioane de Popoarelor Indigene] 

Am pierdut frecvent firul său de cont său discurs rapid, este dificil pentru mine să urmărească și să înțeleagă ceea ce el a fost comunicarea cu mine. 

L-am întrebat despre Angela Magnocavallo, el a declarat că Angela Magnocavallo ia spus despre obiceiul ei viteza în octombrie 2011, momentul in care a devenit conștient ea a folosit viteza Angela Magnocavallo o idee bună a fost de gând să-l raporteze, el nu a fost în măsură să asocia cu cineva care a făcut-o viteză pentru că el făcea cazuri în Înalta Curte. [Nu am de gând să-l raporteze, doar a pus pe internet în 72 de limbi] 

Seama de pretinsa ofensa 

Perioada ofensatoare noiembrie 2008 până la decembrie 2011; el a afirmat că în acea perioadă de timp starea de spirit a fost bine, el nu a aprobat nici simptome depresive semnificative, a aprobat somn adecvat, poftei de mancare, energie, motivatie, de concentrare, stima de sine, el a negat orice interesele, el a negat ganduri de sinucidere. 

El nu a aprobat nici tulburări de percepție, cum ar fi voci, viziuni, gusturi, mirosuri, mesaje de la televizor, radio sau ziare, el nu crede că cineva a fost complot de a face rău sau ucide-l, el a negat orice control extern. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker executorului judecătoresc 10 aprilie 2012

El a negat faptul că, în acel moment el a fost folosind orice droguri sau alcool. 

27 noiembrie 2008 

El a spus că niciodată nu a furat nimic, el a fost financiar sigur, că "tipul" de la newsagency a refuzat să-i vândă timbre, [pentru a posta prostii lui] ia spus proprietarului că acesta "a fost gunoi destul de serioase pentru a fi în fața Înaltei Curți ", el a cumpărat apoi o valoare de 1.000 de dolari de timbre altă parte, în acea noapte a luat toate proprietarului junk mail pe chioșcurile de ziare ferestre și semnalizare, precum și la aruncat în coșul de gunoi, deoarece se simțea nepoliticos, el a spus acest lucru nu a fost furt, a avut nici o intenție să-l priveze permanent, la acel moment a fost de 38 viață vizavi de magazin, el nu a fost de a lua medicamente, el nu a fost la un psihiatru, el a fost de lucru pentru a construi cazuri, el a postat informații aroung țară cu privire la cazurile care implică neglijență a Justiție șef al Înaltei Curți că avocatul său a fost o reprezintă activitatea infracțională la Înalta Curte. 

14 aprilie 2011 

El a mers la secția de poliție, a avut persoana junior, care a crezut nu a fost un ofițer de poliție, el a crezut că singura modalitate de a vorbi cu ofițerul de poliție a fost de a face un apel telefonic, el a crezut că a fost un voluntar junior, el a făcut apel de urgență pentru că în telefonând "000" pe el, el nu a fost pregătit pentru a pune sus cu insolență la secția de poliție Woden. 

14 iunie 2011 

În iunie 2011, el a fost de 40 de ani, care trăiesc la domiciliu, el nu a fost de a lua orice medicament psihiatric, el a petrecut cea mai mare din acel an îndepărtarea copacilor vechi de la vechiul său bloc de o plantare de diferite semințe și copaci, a fost colectarea de acestea din mai multe locuri diferite; a spus el la sol în Canberra este uscat, asa ca a fost colectarea de acestea pentru curte sau pentru a acoperi sol, astfel că nu se usuce și el ar trebui activitate mai insectelor sub frunze și de a crește fertilitatea. 

În iunie 2011, el a spus că a avut o pungă de frunze, el a fost în Canberra Avenue (la chiropractician), el a umplut de patru una de tone [nisip] pungi cu frunze, el a spus că a rake în sus frunzele și a spus "omul de la sala de sport "care frunzele erau pe banda natura, el a pus această persoană în cazul în care el păsa dacă el punctată în sus frunzele și le-a luat, a intrat în primire și a întrebat dacă el ar putea împrumuta o greblă, când a intrat într-au avut-o pungă de alune acolo și a spus că ar fi mai mult decât toate frunzele în schimbul pentru o pungă de alune, persoana ia spus că a fost doar pentru membri; acuzat a sugerat el a devenit un membru de sala de sport, el a spus că comportamentul persoanei fost "ostil și pericol pentru el", a spus aceasta persoana a avut nici o idee știa că el a transformat ilegal sediul său într-o sală de gimnastică, a spus aceasta persoana ia spus "dacă nu pleci voi chema poliția", astfel încât acuzatul a declarat că va chema o ambulanță, a luat patru saci de frunze la casa de alături și apoi ascuns într-o rulotă, a explicat că, atunci când cineva solicită o ambulanță, poliție poate auzi acest lucru, de asemenea, de apel o ambulanță a fost, de asemenea, de asteptare notificarea poliția de o "problemă", acest lucru a însemnat că, atunci când poliția a sosit la sala de sport și persoana ar trebui să explice că poliția a fost numit pentru că un om a fost greblat frunze sale, ambulanța va vorbi, de asemenea, la om la sala de sport , el sperând că poliția și ambulanța s-ar calma om la sala de sport în jos; ambulanță sosiți ar indica faptul că se teme pentru siguranța lui (poliția a împușcat în prealabil o persoana si l-au facut paraplegic astfel încât aceasta a fost de protectie pentru el), după ce poliția a venit sa dus la imaginile și el a fost arestat mai târziu, l-au arestat în ziua în care a tripla "000", după ce au venit la casa lui și a urcat într-un copac, el a declarat că unul dintre negociere ofițer a spus că ar dori să-l împuște dar nu avea pistolul cu el, ca el a fost acolo ca un negotiatior, a declarat poliția l-au amenințat în mod regulat, și alpinism copac a fost singura lui de siguranță. [Sergentul Adrian Meșteșug 3260 si sergentul Harry Thomas Hains 4928] 
[Mea avocat Bernard Collaery Procurorul - General Australian Army Special Air Servicii speciale ostatic negociator mi-a sunat în timp ce eram în copac și ma întrebat dacă mi-ar lua în jos, dacă sergentul Adrian Kraft 3260 a fost de acord să nu aibă cei 12 Poliției Federale din Australia trage de alpinism un copac să fie foarte public împușcat mortal mort la magazinele Narrabundah] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker executorului judecătoresc 10 aprilie 2012

7 iulie 2011 

El a spus Andrew Jones a avut o casfe, când a fost glisarea patru pungi de frunze pe drum Andrew Jones tooted cornul lui, deoarece el a fost glisarea frunze pe drum, el a târât lasă trecut Andrew Jones Cafe și a spus: "Grasule unde mă să vrei ? picătură frunze ", Andrew Jones a tooted mai devreme cornul său și a primit un ordin de restricție împotriva lui, odată ce a primit ordinul de restricție a Andrew Jones a sunat la poliție spunând că a încălcat ordinul de restricție, el știa că Poliția a lua o declarație Magistratul ar respinge această afara instanței care a spus sa întâmplat, așa Andrew Jones a simțit umilit. 

02 august 2011 

El a fost servit o încălcare citație de ordin de restricție, pentru că el a fost servit o citație el fotocopiate, a urcat un copac și a luat pe primul etaj și, prin fereastra de agent imobiliar, ordinul de restricție a spus că nu putea să meargă în termen de 10 de metri, astfel că a urcat un copac pentru a evita încălcarea ordinului de restricție și-a dat copii la "cuvintele în valoare de scriere Place", și-a dat fotocopii, el a mers apoi pe ieșirea de incendiu, astfel că nu a mers în termen de 10 de metri de cafenea și la 4 august 2011, ea a mers la Duhul Sfânt și Frumusețe Slaon și, de asemenea, le-a dat o copie a documentului, a dormit în Duhul Beauty Salon pentru că ușa nu era încuiată pentru a proteja bunurile albe de a fi furate, aceasta a fost de peste drum de unde a locuit , la 5 august 2011, el a dat un document de panificatie lui Danny. 

Octombrie 2011 

Între octombrie 2011 și 14 noiembrie 2011, el a vizitat Angela Magnocavallo de mai multe ori, [el a avut-o pătruns de nouă luni în Posturepedic sa Sealy dându-i șapte orgasme fiecare penetrare] el a spus că nu a înțeles ce se întâmplă cu ea, în plus, Bernard Collaery a fost de creditare Angela Magnocavallo mașina lui și de plată pentru combustibilul său, Angela Magnocavallo a spus că va lăsa o notă, dacă a vrut să vorbească, așa că a lăsat un bilet pe care scria "vorbesc" și apoi a venit poliția în jurul și l-au arestat pentru delict și a servit l cu ordinul de restricție, astfel că nu a putut merge la Angela Magnocavallo. 

24 decembrie 2011 

Un ordin Violența reținute a fost luată împotriva lui de către Angela Magnocavallo și Bernard Collaery în octombrie / noiembrie 2011; Angela Magnocavallo trăit aproape de el, el a fost așezat la magazine vorbesc cu unul dintre vecinii lui, era la 100 de metri îl formează; Magazinul a fost în fața casei sale, ea a mers la 50 de metri de el, nu a plecat, el a stat acolo tot timpul, când a văzut prima el a spus prietenului său italian "Dominic [Celestino], Bernard Collaery fost shaging Angela Magnocavallo ", atunci când ea a fost foarte aproape de el știa că ea era o încălcare a ordinului de protecție și a avut trei martor independent încălcare a ordinului. 

El a spus că Angela Magnocavallo a făcut o plângere pentru că a fost un "obsedat de control" și a presupus că el a spus Dominic [Celestino] și prietenul său că prietenul său a fost o tragi Bernard Collaery, a fost, de fapt, că el a spus Bernard Collaery sa tragi cu Angela Magnocavallo și astfel ea a fost incorectă, el a spus că a făcut o plângere pentru că era supărat că nu a avut capacitatea de a controla faxuri sale. [Fiecare femeie ar plăcea 7 orgasme] 

Angela Magnocavallo făcut o condiție pe care ea nu l-ar putea vizita, așa că a trimis prin fax la locul de muncă ei și a făcut apeluri telefonice cu privire la ce se gândea, el a explicat că a fost într-o relație cu hter și a fost comunicarea cu ei, nu a existat nici un ordin de restricție servit în timp. 
Ea a cerut acordul scris pentru a accesa contul său de încredere, el a primit acordul scris și a rupt-o în sus, în patru bucăți, ha, a mers la toaletă și ea a încercat să-l oprească, Angela Magnocavallo a fost de peste urmă și el a fost încercarea de a opri ei, el a negat orice agresiune, el a negat a face orice amenințări, el a mers la locul ei de muncă, el a spus că a ieșit din sala de conferințe. [Eu dau doar femeile 7 milioane de dolari pentru sarcină] 

[Dumnezeu să vă binecuvânteze Bernard: Legea Aborigininal Australian înseamnă Bernard Collaery va fi ritualic omorât la moarte pentru crima de a lua prietena altuia] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker executorului judecătoresc 10 aprilie 2012
Alte aspecte 

În 2011, el a continuat să posta plicuri din: le-a postat, a spus el la 659 de Shires, 800 de secții de poliție și 1.000 de locații serviciile de urgență, a declarat mai mult a făcut acest lucru (referindu-se la un document a oferit să mă condusă Royal Colegiul Militar din Australia - Duntroon), el a afirmat că mai multe pagini fost în jurul valorii de țară mai mult oamenii contactat Duntroon să se plângă de faptul că Poliția Federală din Australia a avut o acțiune împotriva Rachel Michelle piercey pentru a face o afirmație falsă că el a avut un pistol la cap, el a reiterat că aceasta a fost o afirmație falsă. 
El a spus ca șef Justiție a Înaltei Curți și el a devenit [colegii] prieteni, iar această pagină a devenit o dovadă în Curtea Supremă de anul trecut. 
El a afirmat că Rachel Michelle piercey au fost tratate, viața sa a fost afectată de ei, de când a pus în cazul în Înalta Curte a fost arestat de către oameni care au vrut să-l discrediteze, deoarece el a fost arestat de 60 de ori pentru acuzațiile care a avut nici o substanță, el a fost arestat de către oameni care au vrut să-l discrediteze pentru că el a avut o acțiune în fața Înaltei Curți de oameni care s-au conspirat în permanență împotriva lui [Rachel Michelle piercey de avocat Richard Refshauge a fost angajat de la Universitatea Nationala Australiana]. 

Lista a incitat Rachel Michelle piercey pentru a face acuzații false și că toți oamenii de pe această listă (documentul a făcut aluzie la) au fost comunica unul cu altul, că nu crede că în prezent au fost încă de comunicare, dar au avut înainte. 

Dar el a fost văzut nedreptate în care el a fost agresat de către societate pentru că a avut leziuni ale creierului. 
În perioada august 2011, un noiembrie 2011 el a trimis [prin fax] Angela Magnocavallo numeroase faxuri, Angela Magnocavallo a fost iubita lui timp de 9 luni, el a crezut că acest lucru a fost "buna comunicare", el a declarat că acesta a fost cunoscut faptul că nimeni niciodată a ieșit cu prietenii, l-am întrebat dacă el a înțeles Angela Magnocavallo au refuzat contactul cu el și l-am întrebat dacă el a înțeles "nu" în ceea ce privește relațiile personale, el a declarat: "nu înțeleg cine sunt, eu iau problemele de Înalta Curte, am continuat să o urmeze pentru că ea a venit punct de vedere moral să vorbească cu mine ". 
Anterior psihice, familie, medicale și substanță Istorie Abuz 

El a văzut în primul rând o psihiatric la 21 septembrie 1992, când a fost admis la Woden Valley Spitalul de cinci zile, el nu era sigur ce diagnosticul a fost, el a crezut ca a fost "nimic", el nu a crezut el a primit nici un tratament coerent în curs de desfășurare de către un psihiatru. 

El a suferit un accident de vehicul cu motor în 1985 [Jerrawa Creek Gunning unde "suprainaltare in drum este incorect ca drumul a fost proiectat de 30 de ani un du-te în cazul în care limita de viteză a fost mai mică"], așa cum a fost deja descris, și mi-a spus că el a avut leziuni ale creierului , el nu a luat nici medicamente psihiatrice, el nu a încercat să se sinucidă, el mi-a spus că a avut teste neuropsihologice care a aratat leziuni lobul frontal. [New South Wales-mi va plati 7 miliarde de miliarde de dolari în despăgubiri imediat și 3777 dolari pentru uciderea surorii mele Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 7-12-85] 

El a negat cunoaștere a unui istoric familial de boli mintale. 
El nu a abuzat de droguri, a băut social, dar băut rar. 
El nu a fost diagnosticat cu diabet zaharat, hipertensiune arteriala, cancer, boli de inima, epilepsie, convulsii, meningita, encefalita, răni la cap, tiroida sau probleme hormonale. 
El a negat dificultăți antenatale; sa gândit etapele sale au fost normale, dar a fost nascut prematur opt saptamani. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker executorului judecătoresc 10 aprilie 2012

El a realizat anul 12: el a spus că nu au avut probleme de învățare, el a fost un student medie de mai sus, el nu a avut dificultati in a face sau de a menține prietenii, a ajuns pe bine cu profesorii, el nu a fost exclus sau suspendat, dar a declarat că, după accident, el a devenit izolate din friendes apropiate și a petrecut o perioadă semnificativă de timp în Canberra Royal Hospital: el nu a aprobat memorie sau probleme comportamentală semnificative. 

El a venit dintr-o familie de trei, el a fost al doilea cel mai mare, parintii lui separate când avea 10 ani, el a fost crescut de mama sa, dar a continuat să-și vadă tatăl, el a negat fiind expuse la violența domestică, abuz sexual sau abuz fizic , el deși a venit dintr-un mediu familial iubitor și de susținere, [El nu mi-a spus mama lui mogadon, serepax, valium, tenuate dospan, marijuana și alcool și zdrobit rahatul din el și sora lui, sau Vanessa a spus "Noi va merge (5.5 km pe Chum Creek Road Healesville) acasă, împreună așa ajungem acasă împreună ca mama nu poate bash unul dintre noi la fel de mult ca ea poate bash doi dintre noi. "] sora lui [Vanessa] a murit când ea avea 16 ani. [Ca urmare a suprainaltare în drum Jerrawa Creek Gunning cunoscut sub numele de Hume Highway] 

În ceea ce privește ocuparea forței de muncă părea să fie oarecum vag, el a făcut aluzie de a fi ofered un milion de dolari [de Village Roadshow] la 19 ani și începe propria companie, el a spus că a fost angajat de către "numeroase persoane" în "sectorul privat", dar aceasta nu pare că ar putea da detalii specifice cu privire la acest lucru. 

Primul său raport a fost în anul 11 ​​și 12 timp de doi ani, următoarea relație a fost de 12 luni în 1997 și următoarea relație de 9 luni cu Angela Magnocavallo. 
Revizuirea documentației 

Nu a fost un raport de Dr. George din data de 24 august 2003 în ceea ce privește capacitatea sa de a pleda, în acest raport a analizat opiniile Dr. Sidney Smith, Dr. Greg Hugh si profesor asociat Cathy Pwen faptul ca Dr. Sidney Smith l-au văzut pe 07 mai 1996 și a crezut că el a avut un diagnostic de episoade maniacale, la 14 ianuarie 1999, el a văzut Dr. Greg Hugh care a crezut că diagnosticul lui de a fi "contencios", având în vedere diagnosticul de o tulburare psihotica din cauza leziuni ale creierului, cu iluzii și tulburare de dispozitie si sindrom de lob frontal, de asemenea, dar el a crezut că el a avut, eventual, o tulburare psihotica primar; profesor asociat Kathy Owen l-au văzut pe data de 12 octombrie 1999 și a crezut că a suferit de la "pseudologia Fantastica", care este o tulburare de dezbinare și că a suferit de simptome de leziuni ale lobului frontal, că nu a existat , în timp, o îmbunătățire a nivelului său de functiei cognitive, dar insuficienta renala usoara cognitive continuat menționând că el a suferit un traumatism cranian închis în 1985, dr. George a fost de părere că o tulburare mintală organic include schimbări în cognitive, starea de spirit și de personalitate; afective bipolare tulburare și posibilele dovezi de tulburare nefiresc și o tulburare de personalitate mixta, în contextul prejudiciului creierului său, el a menționat că el a fost circumstancial, tangențial, și-a exprimat idei delirante cu grandoare, el a atras abia o respirație în timpul interviului, i afecteze fost pozitiv și afabil, el a fost preocupat de problemele asociate cu Înalta Curte crede președintele Curții Supreme de a fi incompetent. [Pe balanța de probabilitate Chief Justice Robert francez nu ar ști ce o scrisoare francez a fost sau cum se utilizează unul ca el nu are puteri inchizitoriale.] 

Nu a fost un raport datat 23 iulie 2004 de către Dr. George, el a menționat în interviul sa mutat de la subiect la subiect, dar nu au existat legături în diferite subiecte, el a avut dificultăți în următoarele asociații săi și cu alte ocazii, el a manifestat grandoare și ridicarea starea de spirit, el a găsit nu dificil de a trage concluziile pe care el delira, el a crezut că a suferit o boală psihică, cu o disorer starea de spirit și asociații cu daune înainte de prezentarea cu leziuni lobul frontal. 

Nu a fost un raport de liniile Ray, psiholog stagiar, care este data de 11 noiembrie 2004, care a menționat că a avut primul contact cu el la 17 septembrie 2004 și l-au întâlnit pe șapte ori, a rămas fixat pe probleme juridice și dorința de a face comun lege, și l-au informat în permanență de leziuni ale creierului său, pe care el a prezentat cu plicuri care conțin numeroasele documente, el a fost preocupat cu dacă sau nu el a citit-o, a fost dificil de a avea o conversație în două direcții atunci când el a părut să-l controleze, el încercat să-l înceapă starea de spirit medicatie stabilizarea dar el nu vedea necesitatea, sa considerat că el a fost în "nici un fel dispus" să schimbe comportamentul infracțional în ciuda motivația, era îndoielnic dacă sau nu va raspunde pozitiv la intervențiile non-farmacologice . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker executorului judecătoresc 10 aprilie 2012

Nu a fost un raport din data de 17 iunie 1995 prin linii Ray menționând că el a continuat să se angajeze cu domnul "executor judecătoresc", prezența sa a fost satisfăcătoare cu dificultăți în curs de desfășurare în angajament terapeutic, un concept exagerat de importanță de sine și sentiment de drept, trăsături narcisiste și idei de grandoare, el a fost fixat pe probleme juridice, el părea să aibă puțină empatie pentru alții, el nu a putut vedea consecințe negative pentru comportamentul său, el a crezut că participarea la serviciul a fost o pierdere de timp, el nu părea să fie avute în vedere cu schimbarea lui comportament. 

Nu a fost un raport de data de 29 mai 2006 de către dr. George, care au continuat să creadă că el a suferit de o tulburare mintală organic cu sindroame lobul frontal predominant și tulburare de personalitate organice caracterizat prin reducerea activităților obiectiv îndreptate, capacitatea emotionala, superficial și nedorite veselie (euforie, umor inadecvat ), iritabilitate și izbucniri de furie și de agresiune, nu luând în considerare consecințele sau convenție socială, el a remarcat că simptomele pot mima hipomania dar adevărata lor euforie a fost absent pentru că persoana nu a raportat simt prea fericit, el a avut o capacitate limitată de a anticipa sociale sau juridice consecințele acțiunilor sale. 

Nu a fost un raport din 29 mai 2008 de către dr. George, care a rămas același punct de vedere. 

Nu a fost un raport din 29 mai 2009 de către Dr. George care au continuat să creadă că el a avut un diagnostic de personalitate organice cu sindromul lobul frontal și descrise în rapoartele anterioare. 

Nu a fost un raport suplimentar de Dr. George din 7 august 2009; la acel moment era sub un ordin de tratament mental și Dr. George recomandat a fost pus pe medicamente injectabile în formă de Risperdal Consta 50 mg, că nu crede că comportamentul său ar putea schimba fără acest tip de medicament. 

Nu a fost un raport de Dr. George din data de 29 aprilie 2011; el a crezut că-l inapt să pledeze. 

Nu a fost o transcriere de proceduri în materie de Alexander executorilor judecătorești din 16 septembrie 2011, se pare că domnul executor judecătoresc sa prezentat în cursul acestei audieri în evidență sa constatat că nu a existat teste neuropsihologice și rezultatele RMN pentru a se conforma leziuni ale creierului pe partea stanga a creierului său . 

Examinarea statusului mental 

Atitudinea acuzatului a la o mare măsură a fost descris la începutul acestui raport, în general, a fost destul de ținut, dar neobișnuit de îmbrăcată, el a vorbit repede cu intensitate manifesta vorbire represive, era prea vorbăreț, peste familiar, expansiv în efect lui, el, în punctul meu de vedere, se manifestă o tendință spre perservation, zbor o idei (este dificil de a determina), el a fost capabil să fie adus înapoi la subiect, dar a trecut rapid pe alte subiecte, el a manifestat dificultăți în inhibarea urgență sau care stau la baza și în conformitate l circumstanțele pe care el însuși a găsit în interviu cu mine, starea de spirit, în opinia mea, a fost euthymic deși i afecteze era expansiv, a aprobat o serie de simptome care ar putea fi considerate a fi în concordanță cu hipomanie, nu au existat dovezi de depresie; el a fost intens dând impresia că el a fost foarte nerăbdător să aibă perspectiva sa înțeles cu mine, el a negat orice idei suicidare, planul sau intenție, el a avut o serie de idei grandioase pentru care am dovezi limitate la această etapă și, astfel, simptomele ar putea fi interpretată ca fiind de natură iluzorie. Nu am efectua teste cognitive oficial ca natura a interviului a fost oarecum dezorganizat și a alerga afară de timp, capacitatea de înțelegere și de judecată, în opinia mea, a fost grav afectata din cauza funcționării sale executive. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker executorului judecătoresc 10 aprilie 2012
AVIZ 

În opinia mea, când am văzut acuzat a fost manifesta simptome compatibile cu executiv severa dysfunctioning derivat de la un prejudiciu creier a suferit în 1985, la approximatly 15 ani, 108 zile și 12 ore, atunci când el a fost implicat într-un accident de vehicul cu motor care pretindea viața surorii 310 zile mai mare, Vanessa Camille Bayliss. Este probabil că, înainte de această rană la cap a fost o functionare destul de mare și persoană inteligentă, este, de asemenea, probabil ca zona predominant de leziuni ale creierului a fost în zona de lobul frontal, care a afectat în mod special pe capacitatea sa de a se conforma comportamentul său a sociale norme, pentru a inhiba răspunsurile la anumite situații sociale și într-o oarecare măsură, capacitatea sa de a imita comportamentul său la normele sociale, pentru a inhiba răspunsurile la anumite situații sociale și într-o anumită măsură capacitatea de a aprecia și de a înțelege impactul comportamentului său asupra altora; pe interviu clinic pare să se fi menținut capacitatea intacte pentru memorie, limba, perceptia, de concentrare și inteligență, ca urmare a acestei insuficienta sale cognitive pot fi trecute cu vederea inițial de către alții. 

Cu toate acestea el se manifestă o deteriorare cognitiva severa in capacitatea sa de a se conforma comportamentul său a normelor sociale, ca urmare a manifesta handicap în domeniul relațiilor interpersonale, interactiunile sociale, raționament sociale și convenție socială, el este predispus la a deveni preocupat și perservative în privire la anumite idei pe care le are, să le dețină și să interpreteze mediul său într-un mod relativ concretă în legătură cu aceste idei, important, el nu are capacitatea de a inhiba răspunsurile sale în ceea ce privește percepția a ceea ce s-ar întâmpla în mediul său și, astfel, este sever compromise în capacitatea sa de a imita comportamentul său, își menține capacitatea emotionala de a se simtă aggrevied, furios, rănit atunci când tratate, în opinia sa, pe nedrept de alții (care bănuiesc că este o experiență de zi cu zi pentru el din cauza prezentării sale neobișnuite). 

Prezentarea lui este similar cu hipomaniei în care el se manifestă discurs sub presiune, este vorbaret, expansiv, și overfamiliar cu judecata sociale sărace și ar putea îndeplini criteriile de hipomanie, însă simptomele hipomaniacale nu sunt fluctuante, dar sunt relativ persistente și, astfel, ar fi mai imputabile deficiente, ca urmare a leziuni ale creierului. 

Indiferent dacă sunt sau nu el este iluzorie este o determinare dificil t face, el se manifesta convingerile grandioase despre sine ca fiind un miliardar, a justifica comportamentul său dificil pe care îl aduce în contact regulat cu sistemul juridic în credința că are talente, în ceea ce privește problemele dificile în instanțe superioare, că acest lucru aparent ofensatoare este apărat, [05:19], și că, în apărarea sa, el va fi capabil să stabilească precedemt în instanță, el se simte el însuși să fie persecutat de către un număr de persoane cu privire la o persoană Rachel Michelle piercey și consideră că diferite persoane au, cel puțin în trecut, a uneltit împotriva lui, în trecut, sugestive de persecutorii convingeri delirante, general aceste convingeri sunt, probabil, determinate de o depreciere în evaluare rațională a experiențelor sale, probabil derivat din daune Brian. 

El descrie provenind de la un fond de dezvoltare relativ dificil; parintii sai separate când era destul de tânăr, el a fost crescut de contactul său alta, dar a menținut cu tatăl său, el a negat expunerea la violența în familie, sexua sau abuzul fizic, [El nu a făcut Spune-mi mama lui mogadon, serepax, valium, tenuate dospan, marijuana și alcool și zdrobit rahatul din el și sora lui, sau Vanessa a spus "Noi vom merge (5.5 km pe Chum Creek Road Healesville) acasă, împreună așa ajungem acasă împreună, ca mama nu poate bash unul dintre noi la fel de mult ca ea poate bash doi dintre noi. "] sora lui [Vanessa] a murit când ea avea 16 ani. [Ca urmare a suprainaltare în drum Jerrawa Creek Gunning cunoscut sub numele de Hume Highway] în timp ce el susține o traiectorie școlară rezonabilă există unele dovezi care sugerează schimbări în interacțiunile sale sociale, el are o istorie relație limitată și, în opinia mea, probabil, un loc de muncă slab istorie, dar nu aș diagnostica o tulburare personaility ca este probabil din cauza leziunilor la nivelul capului prezentarea sa. 

El neagă orice alte probleme medicale majore, dar nu am formal-l examineze fizic. 

Cel mai important factor de stres cu impact asupra lui în momentul în care l-am văzut în legătură cu încarcerarea lui curent și necazul lui este la percepția de o relație necorespunzătoare între ex-prietena lui Angela Magnocavallo și cineva care a percieved ca sa avocat Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker executorului judecătoresc 10 aprilie 2012

Funcționarea sa, în opinia mea este sever afectată în ar4ea de domenii sociale și profesionale interpersonale și aceasta este probabil o caracteristică stabil și pe termen lung. 

Am observat că există două perioade de infracționalității, pe perioadă în 2008 și apoi o perioadă suplimentară de a ofensa în 2011. Pe baza, în legătură cu toate infracțiunile ar fi suferit un "deficiențe mintale", ca o consecință a leziuni ale creierului. Este puțin probabil ca afectare mentală afectată serios capacitatea sa de a cunoaște natura și calitatea de comportamentul său a fost greșit, însă în timpul perioadei de ofensatoare sale (2008 și 2011), afectare mentală a avut ca efect faptul că capacitatea sa de control comportamentul său a fost serios compromis și pe echilibrul el ar avea la dispoziție să-i o apărare de "deficiențe mintale". 

Dr. Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Fellowship în Forensic Psihiatrie (Canada) 
Senior Consultant psihiatru 
Comun lector, UNSW 

Australian Capital Territory Curtea Supremă R V executorului judecătoresc 30 noiembrie 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker executorul judecătoresc 
"Ceea ce este nou este simptome de damege creierului, care este în 
Organizația Mondială a Sănătății Clasificarea Internațională de depreciere Handicap pentru persoanele cu handicap. " 

Chief Justice Terrence Higgins 
"Sunt familiarizat cu Clasificarea Internațională de depreciere, persoanele cu handicap și handicap. Nevinovat. 
10% din Societății au o depreciere în conformitate cu Clasificarea Internațională de depreciere Handicap pentru persoanele cu handicap (1981) 

"Parker QC, Roger, barrister-la-lege, (61 2 9221 3890), p. 127, capitolul 7, invocând probe pentru a dovedi sau infirma Brain Damage, Brian daune Aspecte medico-legală, Blackwell Press, Sydney, (1994) . (My Phaedra complex Philip W. Bates este General Editor, Adjunct profesor, Universitatea din Sydney si Sir Owen Dixon Chambers) 

"6. Clinical Picture în AFocal cerebrala tulburarea Lisman spune la p. 16, care leziuni ale creierului strict focal poate fi responsabilă de reacții organis acute și cronice. El spune că o leziune frontală poate conferi modificări distincte de dispoziție și temperamentul. Cel mai caracteristic este o dezinhibitie cu overfamiliarity expanisive, tact, overtalk [la] iveness, entuziasm copilăresc sau de control social și etic jucăuș și un joc de cuvinte poate fi diminuat cu lipsa de preocupare FO viitor și pentru consecințele acțiunilor. indiscreții asexuată și delictele mărunte pot ocur, sau erorile de judecată cu privire la aspectele financiare sau interpersonale. Uneori, există o indiferență marcată, chiar nesimțire pentru sentimentele altora. La fel lipsa de anxietate și înțelegere din partea pacientului în starea lui sau a ei. Altitudine de starea de spirit este de multe ori văzut, și anume și euforie gol și fatous, mai degrabă decât o exaltare adevărat care comunică la observator. În alte cazuri, principalele modificări sunt lipsa inițiativă POP, aspontaneity și o încetinire profund de activitate psihomotorie. de concentrare, atentia si capacitatea de a desfășura o activitate planificată este afectat de schimbările tine, dar spectacole pe testul de inteligență formală este adesea surprinzător de bine conservat odată ce pacientii au fost asigurate. 

Reference: - Lisman, William Alwyn, organice Psihiatrie, de Conssequences psihologice de tulburare cerebrala, Blackwell Scientific Publicații Oxford (1987). 

"7pm'ish miercuri 16 noiembrie 2011 
Dragă Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY FRAUDEI FISCALE 

Este minunat să te văd de conducere puegot dumneavoastră roșu. În timp ce Landcruiser dvs. este parcat la 35 Street Anembo. Fără îndoială că vă va încânta în a explica cat de mult sexul anal și oral și vaginale ai avut-o cu Angela Magnocavallo când YLY 777 a fost parcat peste noapte la 48 Anembo Street Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO a mers la mine și mi-a spus că este sinucidere, deoarece ei te pătruns mai multe. Sau au amândoi mi-a spus "Sunteți având o relație." Dacă vă va conduce familia mea violență caz ​​partener 10528-9 de CC2011 la sinucidere voi suna pentru tine de a fi acuzat de complicitate o sinucidere. Sau ai venit să-mi spui ANGELA MAGNOCAVALLO a sinucis cu 6:15 16 noiembrie? Sau ai făcut Waiti pentru o oră la: - sau amenință să: - 
1. Pumn mine? 
2. Ia patru oameni să facă tot ce putea pentru mine? 
3. Pentru a mă întreba cum m-aș simți despre ajutându-vă să se asigure ANGELA MAGNOCAVALLO are 7 orgasm de fiecare dată când o ia la pat ca ea stie ca are 7 orgasm de fiecare dată ea se duce la Bede cu mine? Spre deosebire de tine eu sunt potrivesc destul! 
4. Să-mi spui ANGELA MAGNOCAVALLO este decedat după ce a luat o amfetamină (viteza), supradozaj ca ea se simte vinovat sau rusine? 

După cum nu au pătruns ANGELA MAGNOCAVALLO de 9 luni, la o rată de nenumărate orgasme pe zi, datorită capacității dumneavoastră extrem de potrivit ca pe mine mai mult decât niciodată nu se va bucura de calitatea sporit de comunicare, care a dus la ANGELA MAGNOCAVALLO dacă ea se va căsători cu mine, la care ANGAELA MAGNOCAVALLO spune "da" Înainte de a da ANGELA MAGNOCAVALLO urmatorul ei orgasm, până ANGELA MAGNOCAVALLO are cel puțin 7. 

Chief Justice Terrence Higgins se poate baza pe ANNE COLLAERY și dovada faptului similar pentru a stabili ce se imperechea nenumărate femei, chiar 46 ani de juniori, chiar si tu clientilor ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 ani junior dumneavoastră, atunci când apar în Magistraturii, Curtea DV 674 2011 și Alexander MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER executorul judecătoresc poate confirma incapacitatea de a oferi sapte orgasme să ANGELA MAGNOCAVALLO ca pe o mult iubitul timp, confident și solemate. 
Chief Justice Terr4ence Higgins nu are nevoie de 7 Înalta Curte, 4500 Australia si Noua Zeelanda Avocații și 800 de ani de precedente de drept comun care interzic vă de la a li se permite de a practica ca un avocat pentru a dormit cu un client ANGELA MAGNOCAVALLO și de dormit cu un client ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKERA executorului judecătoresc facto, iubita, iubitul, solemate și grădină de legume companion. O mamă de copiii noștri. 

Cu stimă 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER executor judecătoresc 

P. S. I se vor bucura că te faliment AS ești dator 3 milioane dolari SI NUMAI mutat la 5 BROCKMAN Street pentru a SALVA RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO Box 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Curriculum vitae 
Dr. Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forensic Psihiatrie 
Nivelul 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
De telefon 0011 612 9929 2913 fax 0011 612 9929 2914 

Calificări 
Bachelor de Medicina, Universitatea Stellensboch, 1981, Africa de Sud. 
Licenitate al Consiliului Medical al Canadei, 1988, Canada. 
Membru al Royal College of physicans din Canada, 1994. 
Fellowship în psihiatrie de la Universitatea McMaster din Canada, 1994. 
Pregătire specială în psihiatrie Legala de la Universitatea din Ottawa, 1995. 
Membru al Royal Australian și Noua Zeelandă Colegiul de Psihiatrie, 2001, Australia. 

Experiență 
În mod oficial instruit psihiatru legist cu 14 ani, experienta medico-legale. 
Part-time practica judiciară privat în Sydney. 
Senior Consultant la psihiatru la Departamentul de Sanatate NSW. 
A acționat în calitate de martor expert în instanțele superioare și locale, în cauze penale și civile, în Canada, Noua Zeelandă și Australia, în arena publică și privată. 

Expertiză 
Acreditate în evaluarea de tulburări psihice permanente pentru MAA și Workcover. 
Legătura de cauzalitate, prejudiciu mental, profesional sexual, ofensatoare / negligencfe și competențe civile. 
Secțiunea 33 de fitness pentru a fi judecat, nebunie, automatism, afectarea substancial, intenția specifică și generală. 
Evaluarea riscului de violență și recidiva. 
Grupuri de infractori speciale, cum ar fi incendiatori, stalkers, threateners și a delincvenților sexuali. 
Evaluarea si tratamentul persoanelor cu boli mintale, care sunt încarcerați. 

Pozitii 
Consultant psihiatru, Forensic Psihiatrie Servicii în Auckland, Noua Zeelandă (1995-1997) 
Director adjunct al AForensic Psihiatrie Servicii în Auckland, Noua Zealnd (1997-2000) 
Director al serviciilor de sanatate mintala; psihiatru principal la Long Bay Hospital (2000-2002) 
Senior Consultant la nivel de stat, Servicii de legătură Curții NSW din (2002-2003) 
Director interimar domeniul sănătății mintale pentru Central Coast Sănătate (2004) 
Director Currnetly Clinic de NSAW comunitare de Servicii Criminalistice de Sanatate Mintala (2005-2012) 

Premii 
Academiei Americane de Stiinte criminalistice pentru cea mai bună lucrare de cercetare în 1995, pentru psihiatrie medico-legale stagiar (1995) 
Gold Award NSW Premier pentru munca cu nivel de stat Servicii de legătură Curtea NSW (2003) 

Angajamente profesionale anterioare 
Secretar al secțiunii Federal de Psihiatrie Medicină Legală a RANZCP. 
Membru al Grupului reservare WorkCover de tulburări psihice permanente. 
Membru al NSW Sanatate evenimente santinelă, omor Sub-comitetului. 
Recunoscut ca un expert în infractori sexuali de către Comisie NSW pentru Copii și Tineri (nivelul spitalelor). 
Angajamente profesionale curente 
Furniza rapoarte și consiliere pentru practicieni privat juridică, asistență juridică, NSW Mintala Review Tribunal Sănătate, NSW oficiu avocați publici, Oficiul Directorului Procuraturii Publice, NSW Parole Board, NSW Corown birou Solicitors. 
Examinator pentru RANCP. 
Recunoscut ca un expert în infractori sexuali de către Comisie NSW pentru Copii și Tineri (nivel de supraveghere). 
Consiliul nominalizat psihiatru pentru Clinica Curtea NSW copii. 
Membrii Departamentului de corecție Comitetului de Etică Servicii. 
Membru al comitetului de Australia si Noua Zeelanda Academia de Psihologie, Psihiatrie și Legea. 
Comun lector la UNSW. 
Membru al NSW Sanatate Mintala Review Tribunal. 

Academic 
A prezentat o conferințe de peer-revizuite în Australia, Noua Zeelandă, Canada și Statele Unite. 
Publicat pe o serie de subiecte medico-legale în Jurnalul peer review și capitole de carte....

No comments:

Post a Comment