Friday 4 October 2013

SLOVENIAN

Dr Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forenzična psihiatrija 
Stopnja 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 april 2012 

ZAUPNO 
Urad direktorja državnega tožilstva 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
CANBERRA ACT 2601 CITY 
Pozor: Ga Sian Jowit 
Telefon: 61 6207 5399 
Faksimile: 61 6207 5428 

Spoštovana gospa Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER sodni izvršitelj 
Datum rojstva: 17:54 torek 25 avgust 1970 1 ura in 57 minut kasneje GOUGH Whitlam ogrožen, da blokira PONUDBE 
Vaša referenčna: 201210593 

Predstavitev 

Hvala za vaše pismo z dne 25. januarja 2012. 

Zahtevali ste, da sem vam s psihiatrično poročilo v zvezi z accussed, Alexander Marcel Andre Sebastian Barker sodni izvršitelj. To poročilo predstavlja klinično vrednotenje, ki se izvaja z accussed na AMC 10. marca 2012, in telefonski klic, dne 27. marca 2012. Namen tega poročila je, da poda mnenje v zvezi z njegovo duševno stanje v času domnevne ofending. 
On je bil obtožen več kaznivih dejanj, vključno manjše kraje za domnevno kaznivo dejanje, ki se je zgodil 27. novembra 2008, in je med aprilom 2011 in decembrom 2011; napačne uporabe storitve klica v sili za domnevno kaznivo dejanje, dajejo lažni alarm za požar in nevarnosti za druge zaradi domnevnega kaznivega dejanja, v nasprotju z zaščito nasilja nalog za domnevnega kaznivega dejanja, poseglo v prostorih zaradi domnevnih kaznivih dejanj. 
Imam že predložil poročilo z dne 27. marca 2012; to poročilo popravi tipkarske napake v tem poročilu. 

Vloga Zaupnost in Soglasje 

Od vsega začetka sem pojasnil obtoženi, da sem psihiater, ki ste jih zahtevali, da vam s psihiatrično poročilo v zvezi z njegovo duševno stanje. Razložil sem mu, da je vsaka informacija, da me ne bi bilo zaupne narave in se lahko dajo na voljo širši javnosti, naj se razpišejo na sodišču. Sem menila, da je to razumel in privolila v nadaljevanje. 

Ponudnik No 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker izvršitelj 10. april 2012 

Vir podatkov 
Prebral sem prič kodeks strokovnjak izvaja del 28. člena 9c in del 28A, pravilo 2 zakona o davčnem postopku okrožnih in da se strinjate s temi kode. 
Imel sem priložnost, da pregleda: 
1. Policija Izjava o dejstvih. 
2. Kriminalno preteklost. 
3, ustrezna zakonodaja oddelek. 
4. Število sporočil Zdi ki mi jih vi, ki napišejo obtoženca. 

Je bil 41 v času, ki sem ga videl je bil zaprt v AMC, je bil ne vidim psihiatra ali psihologa redno, je bil sam, je bil ne jemanja zdravil. 

Klinični vprašanja 

Od samega začetka je treba ugotoviti, da je bila predstavitev obtoženca nenavadno, da je nosil očala, klobuk, je bil njegov učinek intenzivna, je izrazil pod pritiskom in hiter govor, se je bilo težko prekiniti in nujno govoriti z mano o Angeli Magnocavallo in od zožanje pojasnil, da je bila prej v prometni nesreči motornega vozila, je bil overfamiliar in perservated (vračanje na isto temo, večkrat) in disinhibited. 

Začel ga mi povedali, da je njegov odvetnik Bernard Collaery sodeluje s svojim dekletom, ki je bil Bernard Collaery prijatelj že 20 let in da je seksati s svojim dekletom Angela Magnocavallo, je bil razjezijo s tem, ker je bil Bernard Collaery njegov odvetnik in , ki imajo spolne odnose s svojim dekletom je neprofesionalno, Bernard Collaery je bil njegov sosed že 20 let, se je zdelo, da zoprno, da mu je prepričana Angela Magnocavallo povedala, da ima odnos s svojim odvetnikom. 

Ob neki priložnosti Bernard Collaery prišel v njegov dovoz in mu povedal, da ga je udaril in da na drugi priložnosti Bernard Collaery prišel in mu povedal, da ga je Angela Magnocavallo ljubil Bernard Collaery je še vedno vpleten v njegovem primeru, je ohranil ob Bernard Collaery vključeni ker se je ukvarjal pred Bernard Collaery imela spolne odnose s svojim dekletom, ki je spal v svoji hiši, za 9 mesecev. 

Pojasnil je, da je najbližja oseba v njegovem življenju, Vanessa Bayliss (njegova sestra), ubita, ko je bil 15 let, 108 dni in stare v prometni nesreči motornega vozila 12 ur, je bilo zelo vznemirljivo, za njim je bil v komi je je dejal po tem, za približno štiri tedne z izgubo zavesti za štiri tedne in zlomil roko, je izjavil, da je "15 let, 108 dni in 12 ur", v času, ko se je zgodilo. 

Nato je spet vrnil k vprašanju, kako razburjen je bil o razmerju, da je njegov prepričani Angela Magnocavallo je imela s Bernard Collaery; v tej fazi sem ugotovil, da se je zdelo, da mi je precej perserverative o tem vprašanju. 

Nato je odšel na države, ki po nesreči, je imel ben povedal, da je utrpela "zvišanje razpoloženja, zmanjšana razpon koncentracije, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity in evforija", mi je iz knjige na možganske poškodbe opozorili Blackwell tisk in Lishman se nanašajo predvsem na strani 127. 

Šel je na spregovoril o vrhovnega sodišča Higgins, nato pa odšel na govoriti o vprašanjih glede svetovnega Helath organizacije in kaj je zvenel tako z mano meril diagnozo za mednarodno Classication za oslabitev invalidskem hendikepa. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker izvršitelj 10. april 2012 
V želji, da bi mu osredotočen sem vprašal o njegovem duševnem stanju, je takrat dejal, da sem ga videl, je bil njegov razpoloženje normalno, je zanikal, evforije ali depresije, je mislil, da njegova koncentracija je bila "dobra" in nato šel na povej mi, da je je bral Sveto pismo v 14 dneh od dneva New Years in 14. januarja 2012 in od 27. decembra 2011 in 31. decembra 2011; da je tudi prebral 700 strani knjige o tem, kaj Sveto pismo pojasnjuje, je dejal, ko je prebral, vse, kar je mora storiti, je biti stran od motečih dejavnikov in da se lahko osredotoči na svoje branje, je imel visoko raven energije, kot primer razložil mi je, da je jezdil svoje kolo iz "Canberri, da Queanbeyan za kapitane Flat do večjih z Creek na Araluen dolino in nato Moruya voditeljev ", on je dobil knjigo Nelson Mandela je" Pot v svobodo «in jo prebral v petek zvečer, v soboto in nedeljo ter se nato vrnil v Canberri s kolesom, ki zajema razdalji približno 452 kilometrov. 

Nato, ki je naveden nazaj Bernard Cumacille in Gerrard Cumacille, ki je po njegovih besedah ​​Mel Gibson je dejansko ime in me je vprašal, če sem gledal ABC News. 

Nato je odšel na govoril o Davidu Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], ki je dejal, je bil prvi bratranec njegov očim, ki je bil Davidov pravo ime Spitzer, je bil nato iz Profesor Erica Bates in da jo njen mož je imel možganske tumorje in so to storili v samomorilskem pakt leta 1989, je spregovoril o materi Philip W Bates in Erica Spitzer je bil brat je bil brat dr George Spitzer, ko je spremenil svoje ime v Spicer (anglicised) ime, ker je bil GP. [Igral Scrabble z dr George Spicer utrip osvojil 2. igro.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher in Barry Moore: "Australian vaji tehnike" v Klabbers, Jan et al (uredniki) Simulacija Igre na izboljšanje usposobljenosti pri ravnanju z kompleksnost, negotovost in vrednost konfliktov: (Pergamon); 

1. Philip Bates Datum Vstopnina 1979. Bcom, dipl; FACHSE; FACLM Hon. Področja ravnanja. Alternativno reševanje sporov, pritožbeni, Commercial, pogosti ...
2. 1988, angleški, Knjiga izdaja: Avstralski zdravje in medicinske zakon novinar: v 1. prostornine / Philip W. Bates, John C. Dewdney in CCH zdravja in zdravstvene zakonodaje ... 

3. Domov · Vse izdaje; Ta izdaja. 1990, v angleškem, konferenca Zbornik izdaja: bolnišnica in zdravniške malomarnosti in trdi / Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Ustvarjalec: Bates, Philip; Predmeti:. Odgovornost (zakon); Odgovornost (zakon) - Avstralija, Medicinska sodna praksa - Avstralija - Priročniki, priročniki, itd občinstva: Specialized ... 

5. Iskanje. Domača; Ta izdaja. 1994, angleški, Knjiga izdaja: poškodbe možganov: medicinsko-pravne vidike / Philip W. Bates, generalni urednik, Marco Migotto, sub-urednik. 

Rekel je, da je bilo ugotovljeno, da ni kriv za nerazsodnosti 30. novembra 2011 [vrhovni sodnik Terrence Higgins je Svetovna zdravstvena organizacija Mednarodna klasifikacija Oslabitev invalidskem Handicap zakon Združenih narodov] in se vrnil domov in je bil zadržanje red in Angela Magnocavallo hodil mimo svojega prebivališča vsak dan. [Angela Magnocavallo pa uživajte 7 orgazmov dvakrat ali trikrat na mojem Sealy za devet mesecev] [morem zakona njen 7.000.000 $ na sedem orgazem paketu] 

Izjavil je, da je Angela Magnocavallo njegov sosed, je ha srečal svojo sestro v bližini avtobusne postaje in je bil uveden z njo v približno januarja 2011; je ni ji videti za en teden in teden dni kasneje so imeli kave in nato vstopila v odnos, ki je trajala med februarjem in oktobrom 2011. 
Od februarja do oktober 2011 je imel intimen odnos z Angeli Magnocavallo, je dejal v nobenem trenutku ni bila prekinejo zvezo. 

Angela Magnocavallo mu povedal, da je nekoč hitrosti za približno 10 let in da je podprta je pospešiti navado, ki jih imajo tri delovna mesta, ko je ta dejal, da ga je to pomenilo, da je dobil denar za nakup hitrosti, je verjel, da je Angela Magnocavallo levo Perth da bi se izognili so vključeni v pravni zadevi, ki vključuje imel dobavitelj [poskusno], je mislil, da je to pomembno, ker bi Angela Magnocavallo spoznal, da se mu tellling o hitrosti navad in da je imela tri delovna mesta, da je v resnici, po njegovem mnenju, je bila obravnava. 

Ni bilo do oktobra 2011, ko je Angela Magnocavallo pogledali svojo "celotno poštni nabiralnik" in prebral vse svoje pošte, je želela za dostop do svojega skrbniški račun, ona se je srečal z njegovim odvetnikom in javno nastopati, se je sestala z njegovim odvetnikom, Bernard Collaery, ki je kršil zaupnost strank, je ona pogledala skozi svoje pošte, je ugotoviti, kaj je bilo njegovo zaupanje. 

Nato je ponovno pojasnil, da prej je bil v prometni nesreči motornega vozila in je bil nezavesten, za mesec, je dejal, da je zdaj mislil, da je bila njegova zakonita pravica, kot posledica tega "vredna dolarjev", ni nikoli "sodeloval" v tem, ker je bil v "High Court";, ki ga toži agencijo cestnega prometa ne bi bil milijonar, bi bil milijarder, ker je uvedel diode, ki so sprejeti luč za Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler bo imel 7 avtomobili šoferjem me je do konca mojega življenja, vsaka nosi milijard dolarjev v prtljažniku za moj divjak] 

Šel je na pojasnil, da je bil "divjak", ko mu je bilo 19, je bil offerred milijon dolarjev za nakup svojega smrek idejo [Village Roadshow]; brat njegove matere (Stric [Wilfrid] Barker), ne le zmagal predlog International Olimpijski komite, da imajo olimpijske igre 2000, nato je postavljeno $ 2600000000 v medijih in pravic trženja za Sydney olimpijskih igrah. 

[Sports Marketing in Management Suite 401, Level 4, 39-41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61. 2. 9959 61. 2. 3466 9929 5218 Urad Manger Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker izvršitelj 10. april 2012 

Imel je povedala njegova mati svojo idejo in stric Barker dejal, da je "ideja vredna dolar", on je dobil Commodore 64 računalnik leta 1983, ko je bil 13, je programirana v osnovni in ugotovili Microsoft disk operacijski sistem imel dva prostora za termin , mesec in leto, to je leta 1983 jo je opaziti, da bi datum dan 31. decembra 1999 spremeni v 2000 tako je vedel (v letu 1983), od možnosti za "Y2K problem", je dejal, da vsakdo dobi, 14 let kasneje, porabljen programerji najemne denarja za reševanje problema Y2K, kar povzroča vse, da se bodo lahko zakonito tožbo proti Microsoftu, je nato odšel na stanje je vedel, to je leta 1983. [International Business Machines mi bo plačal 3777000000000 $ takoj] [mi bo Microsoft plačati 3777000000000 $ takoj]

Opozoril je na številne imen na kos papirja, eden je bil "izvršitelj", je izjavil, da izvršitelj pomenilo "uradni manjši sodišča s policijske uprave", da "Barker" pomenilo Galamdžija sodišča ", je izjavil, da je kot posledica seznama Barker je ljudi na vseh sodiščih in kolonij po vsem svetu so bili imenovani s seznamom Barker je. [Sodni sluga je odšel iz Normandije v Anglijo leta 1066 s papeško Bull postal kralj Anglije] [I zahtevajo papeške Bull je postal kralj Anglije, kralj kraljev in prebivanja na vatikanskem papeške suite takoj, ali se zavedate, kdo sem jaz še?] 

Nato je pojasnil, da je bil njegov oče objavili [odpeljali] za Hamiltona za eno leto, da je odšel na Woomera Rocket dosegu in v peščenih sipinah (pri starosti 10), je videl sonce se odbija od nečesa, je sledil refleksija in našel orodje lovsko kamen, se je zavedel, ta nameščen svoj palec in prst popolnoma, je spoznal, v starosti 10, ki je bil v nekoga drugega "dvorišču" in najemnina za ta kraj bi bila ogromna. 

Nato je pojasnil, da je bil njegov oče v Londonu in je bil "Bobby", in da je dedek matere (Billy Barker) je bil najdaljši prestajanje Policist v zgodovini Avstralije, ki služijo med 1883 in 1931, v tem trenutku me je pozval, da se glasi zadevi R proti Bailiff 2011. [ZN IC IDH precedens] [ACTSC 214] 

Nato se sklicevali na prvem primeru je pripravljen na višjem sodišču, pri 21 je bil po pogodbi 
razvoj izdelkov, ki so dopolnjeni Scrabble, prvi primer je naredil na višjem sodišču je bil zoper vrhovnega sodišča, ki je poročal, v tem primeru morali vsak policijski komisar v Avstraliji, da se obrnete Canberra za avstralske kriminala Komisijo, da je treba vzpostaviti. 

Ko je bil star 30 ga je njegov stric vprašal, če je delal na primer "MABO", ni bil odvetnik, vendar je njegov priimek je bil izvršitelj, je izravnana svoj izziv, s tem primer za Aboriginov človek je pripravljen "High Court pisanje" , kar je posledica vse veleposlaništva izvedla preverjanja z uporabo mednarodnega prava, potem je "to" nazaj v svojo državo in na koncu je bilo "papeška Bill [Nobelova nagrada za papežev. 
Opravičilo za Kitajsko in Nobelovo nagrado za mir za Opravičilo papeža v Oceaniji in Nobelovo nagrado za mir za paktu Združenih narodov za pravice 370 milijonov staroselcev] 

Imel sem pogosto izgubil nit njegovega računa, njegov hiter govor je bilo težko za mene, da sledijo in razumejo, kaj je komuniciranje z mano. 

Sem ga vprašal o Angela Magnocavallo, je izjavil, da mu je Angela Magnocavallo povedal o svoji hitrosti navade v oktobru 2011; trenutku zavedel vajena hitrosti Angela Magnocavallo dobil dobro idejo, je, da bo to sporočite, da ni bil v položaju, da povezujejo z nekom, ki je hitrost, saj je delal primerov na višjem sodišču. [Ne bom ga poroča, samo da je na internetu v 72 jezikih] 

Zaradi domnevne kršiteljicam 

Užalili obdobju od novembra 2008 do približno decembra 2011; je izjavil, da je v tem časovnem obdobju je bilo njegovo razpoloženje dobro, on ni podprl nobene pomembne simptome depresije, je potrdil dovolj spanja, apetita, energijo, motivacijo, koncentracijo, samozavest, je zanikal vse interesov, je zanikal, samomorilne misli. 

On ni podprl nobenega zaznavnih motenj, kot so glasovi, vizij, okusov in vonjav, sporočil iz TV, radio ali časopis, da ni verjel, da kdo je ubral škodovati ali ubiti njega, je zanikal vsakršno zunanjo kontrolo. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker izvršitelj 10. april 2012 

On je zanikal, da je v tistem času je bil z uporabo vseh drog ali alkohola. 

27. november 2008 

Dejal je, da nikoli ni ukradel ničesar, je bil finančno preskrbljeni, da "tip" na newsagency zavrnil, da ga prodati znamk; [objavo svoje smeti] je povedal lastnik, da "je bilo precej resno smeti, da je pred High Court "; je nato kupil 1000 $ vredno znamk na drugem mestu; da noč je vzel vso lastnika neželeno pošto off newsagents oken in signalizacije, kot dobro in ga vrgel v koš za smeti, ker je čutil, nespoštovanje, je dejal, to ni kraja, je imel ni namen, da ga trajno odvzeti, v tej fazi je bil 38 dnevna nasproti trgovine, je bil ne jemljete zdravila, je bil ne vidim psihiatra, da je delal za gradnjo primere, je objavil podatke aroung državo o zadevah, ki vključujejo malomarnosti vrhovni sodnik višjega sodišča, ker je njegov odvetnik je mu predstavlja kriminalne dejavnosti na višjem sodišču. 

14. april 2011 

Je odšel na policijsko postajo; imel junior osebo, ki je mislil, da ni bil policist, je mislil, da je edini način, da govorijo, da policist, je bil telefonski klic, da je mislil, da je mlada prostovoljka, on je klic v sili saj telefoniranje "000" na njega, on ni bil pripravljen dati gor z nesramnosti na policijski postaji Woden. 

14 junij 2011 

V juniju 2011 je bil 40 let, ki živijo doma, je bil ne sprejema nobene psihiatrično zdravil, on je preživel večino tega leta odstranjevanje starih dreves od svojega starega bloka sajenja različnih semen in drevesa, je bil zbiranje teh iz različnih krajev; je dejal razlog v Canberri je suh, tako da je zbiranje teh za svoje domovanje, da se pokrijejo tla, tako da ni dobil suha in bi imel več žuželk dejavnost pod listje in povečanje plodnosti. 

V juniju 2011 je dejal, da je imel torbo listov, je bil v Canberra Avenue (na kiropraktik), ga je napolnjena približno štiri en ton [peska] vrečk z listi, je dejal, da je rake up liste in rekel: »človeka na športna dvorana ", da so listi o naravi traku, je prosil to osebo če mislečimi, če je rake up liste in jih odpeljali, je šel v recepciji in vprašal, če bi lahko sposodim rake, ko je odšel v so imeli kikiriki tam in je rekel, da bi bilo bolj kot vse listje v zameno za vrečko arašidov, oseba, ki mu je povedal, da je samo za člane, obtožena predlagala postal član telovadnici, je dejal, da je bilo ravnanje te osebe "sovražno in grozi, da mu" je dejal ta oseba ni imel pojma, je vedel, da je nezakonito pretvorijo svoje prostore v telovadnici, je dejal, je ta oseba, ki mu je rekel: »Če ne pusti bom poklicala policijo", tako da je obtoženec dejal, da bi poklical rešilca, je vzel štiri vrečke iz listov v hišo soseda in potem skril v karavani, je pojasnil, da ko nekdo pokliče reševalce, lahko policija to slišati kot dobro, ga kliče rešilca ​​je bil tudi poziv obvesti policijo je "problem", to pomeni, da ko je prišla policija v telovadnici, in oseba, ki bi moral pojasniti, da so policija se imenuje zato, ker je človek grabljenje svoje liste, rešilec bi tudi govoriti s človekom v telovadnici , je upal, policija in rešilec bi pomiri človeka v telovadnici navzdol; rešilec prispe bi pomenilo, da se je bal za svojo varnost (policija prej ustrelil osebo in so mu paraplegik, da je to zaščitni zanj), potem ko je policija prišel je odšel v slikah in je bil aretiran kasneje, so ga aretirali na dan, ko je potrojil "000", potem ko je prišel v svojo hišo in splezala na drevo, je dejal, da je eden od pogajalske uradnik je dejal, da bi rad, da bi ga ustrelil vendar nimajo svojo puško z njim, ko je bil tam kot negotiatior, je izjavil, ga policija redno grozijo in plezanje drevo je bila njegova edina varnost. [Narednik Adrian Craft 3260 in narednik Harry Thomas Hains 4928] 
[Moj odvetnik Bernard Collaery Odvetnik - Splošno avstralska vojska Posebna Air Serices pogajalec zazvonil mi pa sem na drevo in me vprašal, če bi dobil dol, če narednik Adrian Kraft 3260 dogovorili, da imajo njegovi 12. avstralski zvezni policiji ustrelil za plezanje na drevo se zelo javno usodno ustrelili v Narrabundah trgovinah] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker izvršitelj 10. april 2012 

7 julij 2011 

Dejal je, Andrew Jones je imel casfe, ko je bil vlečenjem štiri vrečke iz listov navzdol cesta Andrew Jones tooted svoj rog, ker je bil povlečete liste dol s ceste, se je vlekel pušča mimo Andrew Jones Cafe in dejal: "debeluh, kjer si me želiš ? spusti liste ", je Andrew Jones prej tooted svoj rog, in je dobil prepoved približevanja proti njemu, potem ko je dobil prepoved približevanja je Andrew Jones je poklicala policijo češ da je kršil odredbo, je vedel, da je policija ob izjavo Sodnik bi zavračali to zunaj sodišča, ki je po njegovih besedah ​​zgodilo, da Andrew Jones je počutil ponižanega. 

2. avgust 2011 

On je bil vroči poziv kršitev prepovedi približevanja, ker so ga vroči poziv ga je fotokopirani, je splezal na drevo in dobil na prvem nadstropju, skozi okno nepremičninski posrednik, da zadrži dejal, da ni mogel hoditi do 10 metrov, tako da je splezal na drevo, da se prepreči prekoračitev odredbo in dal kopije "Besede vredno zapisati Place" in dal fotokopije, on pa je šel navzdol požar izhod, tako da ni šel v 10 metrov v kavarni in 4. avgusta 2011 ji šel Spirit in lepota Slaon in jim dal tudi kopijo dokumenta, je spal v Duhu Beauty Salon, ker vrata niso bila zaklenjena zaščititi belo blago pred krajo, to je bilo čez cesto, kjer je živel ; 5. avgusta 2011 je dal dokument Danny Pekarna. 

Oktober 2011 

Med oktobrom 2011 in 14. novembra 2011, je obiskala Angela Magnocavallo ob številnih priložnostih; [on ji je prodrl devet mesecev v svojem Sealy Posturepedic daje njenih sedem orgazmov vsak vdor] je rekel, da ni razumel, kaj se dogaja z njo, poleg tega Bernard Collaery je posodil Angela Magnocavallo njegov avto in plačujejo za svoje gorivo; Angela Magnocavallo je dejal, da bi pustil sporočilo, če bi želel govoriti, zato je pustil pismo rek "pogovor" in nato prišla policija okoli in ga aretirali zaradi motenja posesti in je služil mu z odredbo prepovedi približevanja, tako da ne more iti v Angela Magnocavallo. 

24. december 2011 

Prijet Nasilje naročilo je bilo najeto proti njemu Angela Magnocavallo in Bernard Collaery oktobra / novembra 2011; Angela Magnocavallo živel blizu k njemu, on je sedel v trgovinah v pogovoru z enim od svojih sosedov, je bila 100 metrov oddaljeno od njega; Trgovina je pred svojo hišo, je hodila 50 metrov od njega, nikoli ni zapustil, je sedel tam ves čas, ko je prvič videl njen je dejal, da njegov italijanski prijatelj "Dominic [Celestino], Bernard Collaery je shaging Angela Magnocavallo "ko je prišel blizu, da je vedel, da je v nasprotju z odredbe o zaščiti in je imel tri neodvisne priče krši to odredbo. 

Dejal je, da je Angela Magnocavallo vložila pritožbo, ker je bila "control freak" in je domneva, da je rekel Dominic [Celestino] in njegov prijatelj, ki je bil njegov prijatelj nateguje Bernard Collaery, je bila v tem, da je dejal Bernard Collaery bil nateguje Angela Magnocavallo in tako je bila napačna, je dejala, da je vložila pritožbo, ker je bila jezna imela nobene možnosti, da nadzira svoje fakse. [Vsaka ženska bi rada 7 orgazmov] 

Angela Magnocavallo je pogoj, ki ga ni mogla obiskati, zato je po faksu njeno delovno mesto in na telefonske klice, kaj je mislil, je pojasnil, da je bil v razmerju z hter in je bil komuniciranja z njo, ni bilo zadržanje vročena v času. 
Ona je zaprosila za pisno dovoljenje za dostop do svojega skrbniški račun, on je dobil pisno soglasje in ga raztrgal na štiri dele, je ha odšla na stranišče, ona pa ga je skušal ustaviti, Angela Magnocavallo je bil nad sabo in jih je skušal ustaviti ji, je zanikal vsakršno agresijo, je zanikal, da bi kakršne koli grožnje, je odšel v svojo delovno mesto, on je rekel, da je prišla iz konferenčne sobe. [Bom dal ženskam le 7.000.000 $ za nosečnost] 

[God Bless Bernard: Avstralski Aborigininal zakon pomeni Bernard Collaery bodo obredno zabodel do smrti za kaznivo dejanje jemanja drugega človeka punco] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker izvršitelj 10. april 2012 
Druga vprašanja 

V letu 2011 se je nadaljeval z objavo ovojnice iz: jih je objavil rekel 659 Shires, 800 policijskih postaj in 1000 lokacij služb za nujno pomoč, je izjavil, bolj je to storil (namiguje na dokumentu, ki je z mano na čelu Royal Military College of Australia - Duntroon), je dejal, več strani, je šel po vsej državi več ljudi obrniti Duntroon se pritožujejo nad dejstvom, da so imeli avstralski zvezni policiji postopek zoper Rachel Michelle Piercey za dajanje lažnih trditev, da je imel pištolo na glavi, je je poudaril, da je to napačna trditev. 
Rekel je, da je vrhovni sodnik na višjem sodišču in ga je od takrat postal [Mates] prijatelji in ta stran postala dokazi na vrhovnem sodišču lani. 
Dejal je, da je bila Rachel Michelle Piercey obravnava, njegovo življenje je bilo vplivala nanjo; do takrat, ko je dal zadevo na višjem sodišču je bilo ustavljeno z ljudmi, ki so želeli, da bi ga diskreditirali, ker je bil aretiran 60-krat, za obtožbe da ni imela snov;. je bil aretiran, ki jih ljudje, ki so želeli, da bi ga diskreditirali, ker je imel postopek na višjem sodišču zoper ljudi, ki so nenehno zarote proti njemu [Rachel Michelle Piercey je odvetnik Richard Refshauge je najelo Avstralski narodni univerzi] 

Seznam je razgibala Rachel Michelle Piercey da lažne obtožbe in da so vsi ljudje na tem seznamu (dokument namiguje) so komuniciranje med seboj, on pa trenutno ne verjamem, da so še vedno komuniciranja, vendar so imeli prej. 

Ampak on je videl krivice v tem, da je bil žrtev nasilja v družbi, saj je imel poškodbe možganov. 
Med avgust 2011 november 2011 ga je poslal [faksiran] Angela Magnocavallo številni faksi, je Angela Magnocavallo bil njegov ljubimec za 9 mesecev, je mislil, da je početje to "dobra komunikacija", je izjavil, da je splošno znano, da nihče nikoli šel ven s prijatelji, sem ga vprašal, če je razumel Angela Magnocavallo je zavrnil stik z njim in ga vprašal, če je razumel "ne" glede na osebne odnose, je izjavil, "da ne razume, kdo sem jaz, bom vprašanja, ki Višje sodišče, sem nadaljeval, da ji sledijo, ker je moralno prišel na pogovor z mano. " 
Prejšnja Psihiatrična, družino, zdravstvo in vsebina Zgodovina Abuse 

Je prvič videl psihiatrično dne 21. septembra 1992, ko je bil sprejet v Woden Valley Hospital za pet dni, ni bil prepričan, kaj Diagnoza je bila, da je mislil, da je "nič", pa ni verjeti, da bi kdaj prejela nobene dosledne trajno zdravljenje pri psihiatru. 

On je utrpela nesrečo z motornimi vozili v letu 1985 [Jerrawa Creek streljat, kjer "superelevation na cesti, ni pravilna, saj so bile ceste načrtovane za 30 let iti, ko je bila omejitev hitrosti manjša"], kot je bilo že opisano, in mi je povedal, da je imel poškodbe možganov ; ni nikoli sprejela nobene psihiatrično zdravil, nikoli ni poskušal storiti samomor, mi je povedal, da je imel nevropsihološke testiranja, ki so pokazala frontalno škodo klina. [New South Wales mi bo plačal 7 milijard dolarjev odškodnine takoj in 3777000000000 $ za ubijanje moja sestra Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 7-12-85] 

Zanikal znanje družinsko anamnezo duševne bolezni. 
Imel je nikoli ne zlorablja droge, je pil v družbi, ampak pili redko. 
On ni bil nikoli diagnosticirali diabetes, visok krvni tlak, rak, bolezni srca, epilepsija, krči, meningitis, encefalitis, poškodbe glave, ščitnice ali hormonskih težav. 
Zanikal predporodne težave; njegova misel njegovi mejniki so bili normalni, ampak se je rodil osem tednov prezgodaj. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker izvršitelj 10. april 2012 

Je dosegel 12. leto: rekel je, da ni imel učne težave, je bil nadpovprečen študent ni imel težav izdelavo ali vzdrževanje prijatelje, je dobil na dobro z učitelji, on nikoli ni bil izgnan ali začasno, ampak je navedel, da je po nesreči je postal izolirani od blizu friendes in preživel veliko časa v bolnišnici Royal Canberra: on ni podprl spomin ali pomembne behaviourial težave. 

Prišel je iz družine tremi leti, je bil drugi najstarejši, njegovi starši so ločeni, ko je bil 10, je bil vzgojen s svojo mamo, vendar je še vedno videti svojega očeta, je zanikal, da niso izpostavljeni nasilju v družini, spolne zlorabe ali fizičnih zlorab , čeprav je prišel iz ljubeče in spodbudno družinsko okolje; [Ničesar mi ni povedal svojo mamo, ki se uporablja mogadon, serepax, Valium, Tenuate dospan, marihuano in alkohol in razbil drek iz njega in njegovo sestro, ali Vanessa je dejal: "Mi bodo hodili (5.5km navzdol Chum Creek Road Healesville) skupaj domov, tako bomo prišli domov skupaj kot mama ne more bash izmed nas toliko kot ona lahko bash midva. "] njegova sestra [Vanessa] umrla, ko je imela 16 let. [Zaradi superelevation v cestnem Jerrawa Creek streljat znan kot Hume Highway] 

Na področju zaposlovanja se je zdelo, da je nekoliko nejasna, je namignil, da se ofered milijon dolarjev, [ki jo Village Roadshow] pri starosti 19 in začne svoje podjetje, je dejal v "zasebnem sektorju", je bil zaposlen pri "številnih ljudi", ampak ni bilo videti, da bi mu dal nobenih posebnih podrobnosti v zvezi s tem. 

Njegov prvi odnos je bil v letu 11 in 12 za obdobje dveh let, njegov naslednji odnos je bil 12 mesecev v letu 1997 in naslednja razmerja za 9 mesecev Angela Magnocavallo. 
Dokumentacija Pregled 

Prišlo je poročilo, ki ga dr Jurija z dne 24. avgusta 2003, v zvezi z njegovo sposobnostjo uveljavljati, v tem poročilu je pregledala mnenja dr Sidney Smith, dr Greg Hugh in izredni profesor Cathy Pwen omeniti, da ga je dr Sidney Smith videl na 7. maj 1996 in je mislil, da so imeli diagnozo maničnih epizod, 14. januarja 1999 je videl, dr Greg Hugh, ki je mislil, diagnoza, da je "sporno", glede na diagnozo psihotično motnjo zaradi poškodbe možganov z blodnjami in motnje razpoloženja ter tudi čelnega režnja sindrom vendar je mislil, da morda imel primarno psihotično motnjo, izredni profesor Kathy Owen ga videli 12. oktobra 1999 in je verjel, da je utrpela škodo zaradi "pseudologia Fantastica", ki je Frakcionaški motnja in da trpi zaradi simptomov čelnega škode klina, da je sčasoma izboljša njegovo raven kognitivne funkcije, ampak blago kognitivno okvaro še ugotavlja, da je utrpel poškodbe glave zaprt leta 1985, Dr George je menil, da je organska duševna motnja, ki vključuje spremembe v kognitivnih, razpoloženje in osebnost; bipolarno afektivno motnja in mogoče dokaz Vplivati ​​motnje in mešano osebnostno motnjo v okviru svoje poškodbe možganov, je ugotovila, da je bil circumstancial, dotika, in izrazil privide ideje z veličastnosti, je komaj potegnil sapo v intervjuju, njegov afekt je bil pozitiven in Zmagovit, je bil preobremenjen z zadevami, povezanimi z Višjega sodišča v prepričanju predsednika vrhovnega sodišča, da je nesposobna. [Na ravnotežja verjetnosti vrhovni sodnik Robert francosko ne bi vedel, kaj je bil francoski pismo ali kako uporabljati eno kot on nima inkvizitorni pooblastil.] 

Prišlo je poročilo z dne 23. julija 2004 dr Jurija, je poudaril v pogovoru se je preselil iz predmeta do predmeta, vendar ni bilo nobenih povezav v različnih predmetov, imel težave po svoje asociacije na priložnostih, je izrazil svoj občutek veličastnosti in razpoloženje dviganje, je pokazala, težko ne pride do sklepnih ugotovitev, da je bil privide, je mislil, da je utrpel duševne bolezni z disorer razpoloženja in združenj s pred škodo, predstavlja s čelnim škodo klina. 

Prišlo je poročilo Ray črtah, pripravnica psihologa, ki je dne 11. novembra 2004, ki je ugotovil, da prvič prišel v stik z njim 17. septembra 2004 in da ga je sestala sedemkrat; ostal fiksirani o pravnih vprašanjih in želja, da bi skupni Pravo in nenehno ga obvestil o svoji možganske poškodbe, ga je predstavil s ovojnicah njegove številne dokumente, je bil preobremenjen s tem, ali ga je prebral, da je težko imeti način pogovor z dvema, ko se je zdelo, da jo nadzorujejo, je skušal spraviti začne stabilizacijo razpoloženja zdravila, vendar ni videla potrebe, se je zdelo, da je bil v "nikakor ni pripravljena", da bi spremenili svoje vedenje kršitelja kljub motivacije, da je vprašljivo, ali bi se pozitivno odzovejo na tujih farmakoloških intervencij . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker izvršitelj 10. april 2012 

Prišlo je poročilo z dne 17. junija 1995 Ray Lines ob ugotovitvi, da je še naprej sodelovala z gospodom "izvršitelj"; njegova udeležba je bila zadovoljiva z nenehnimi težavami pri terapevtskem posla, pretiran koncept lastnega pomena in smisla za upravičenost, narcistični lastnosti in ideje od veličine, je bil obseden o pravnih zadevah, se je zdelo, da imajo malo empatije do drugih, ni mogel videti negativne posledice njegovega vedenja; je mislil obiskuje storitev je zapravljanje časa, da ni videti, da bi razmišljali s spreminjanjem njegov vedenje. 

Prišlo je poročilo z dne 29. maja 2006 dr George, ki še naprej verjamejo, da je utrpela škodo zaradi organske duševne motnje s pretežno čelnega režnja sindromov in organskih osebnostna motnja značilna nižjih ciljnih usmerjenih dejavnosti, čustvenih sposobnosti, plitko in nezaželene vedrina (evforija, neprimerno jocularity ), razdražljivost in izbruhi jeze in agresije, ne glede na posledice ali družbene konvencije, je ugotovil, da bi lahko simptomi posnemajo hipomanija vendar je njihova resnična vznesenost je bila odsotna, ker oseba ni prijavila počuti preveč zadovoljen, imel omejeno sposobnost predvidevanja družbeni ali pravni posledice svojih dejanj. 

Prišlo je poročilo z dne 29. maja 2008 dr George, ki je ostal enak pogled. 

Prišlo je poročilo z dne 29. maja 2009 dr George, ki še naprej verjamejo, da je imel diagnozo organsko osebnosti z čelnega režnja sindromom in opisani v prejšnjih poročilih. 

Tam je bil še poročilo dr Jurija z dne 7. avgusta 2009, v tej fazi je bil po vrstnem redu duševnega zdravljenja in dr George priporočljivo je bil na injiciranje zdravila v obliki Risperdal Consta 50 mg, ni verjel njegovo vedenje bi spremenijo brez predhodnega Ta vrsta zdravila. 

Prišlo je poročilo, ki ga dr Jurija z dne 29. aprila 2011 je mislil, da mu neprimerni uveljavljati. 

Tam je bil prepis poteka v zadevi Alexander izvršitelja z dne 16. septembra 2011 je razvidno, da je gospod izvršitelj sam zastopa v tej obravnavi v svojem dokazov ugotovil, da je bil nevropsihološke testiranje in MRI ugotovitve, da so v skladu možganske poškodbe na levi strani možganov . 

Duševno stanje Pregled 

Obtoženca obnašanje je v veliki meri bil opisan na začetku tega poročila, na splošno je bil upravičeno ohraniti, vendar nenavadno oblečen, se je hitro govoril z intenzivnostjo se kaže omejevalno govora, je bil preveč zgovoren, več znano, zgovorni v svojem afektu, je v moj pogled, ki se kaže težnja k perservation, letalske o zamisli (težko je določiti), je bil sposoben, da bodo prišli nazaj na temo, a se je hitro preselil na druge teme, on kaže na težave pri zavre njegova temeljna nujnost in ga v skladu z okoliščine, ki se je znašel v v pogovoru z menoj, njegovo razpoloženje, po mojem mnenju, je euthymic čeprav je bila njegova čustvena zgovorni, je potrdil s številnimi simptomi, ki jih je mogoče videti, da je v skladu z hipomanije, ni bilo znakov depresije; je bil intenziven daje vtis, da je bil zelo nestrpen, da ima njegova perspektiva, ki jih mi razumemo, je zanikal kakršno koli razmišljanje o samomoru, načrt ali namenom, imel številne veličastne ideje, za katere imam omejene dokaze v tej fazi in s tem simptomi lahko razlagati, kot da so blede narave. Nisem izvesti formalnega kognitivno testiranje, kot je narava intervjuju nekoliko neorganizirani in da je zmanjkalo časa, njegova zmogljivost za vpogled in sodbe, po mojem mnenju, je bila močno oslabljena zaradi njegovega izvršnega delovanje. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker izvršitelj 10. april 2012 
MNENJE 

Po mojem mnenju, ko sem videl obtožen je bil manifestirajo simptome, skladne s hudo slabega delovanja izvršilne oblasti, pridobljene iz možganskih poškodb je utrpela leta 1985, na cca 15 let, 108 dni in 12 ur, ko je bil udeleženo v nesreči, ki je trdil motornih vozil Življenje sestre 310 dni starejša, Vanessa Camille Bayliss. Verjetno je, da je pred tem poškodbo glave, je bil razmeroma visoka delovanje in inteligentnega posameznika je tudi verjetno, da je prevladujoče območje možganske poškodbe v območju prednjega režnja, ki je posebej vplivala na njegovo sposobnost, da v skladu njegovo vedenje socialne norme, da zavirajo odziv na določenih družbenih situacijah in do neke mere, njegova zmogljivost za uskladitev svoje vedenje do družbenih norm, ki zavirajo odgovore na določenih družbenih situacijah in do neke mere je sposoben ceniti in razumeti vpliv njegovega vedenja na druge, na klinični intervju zdi, da so ohranili nedotaknjeno zmogljivosti za spomin, jezik, zaznavanje, koncentracijo in obveščevalnih podatkov, zaradi tega se njegov kognitivne motnje lahko sprva prezrte s strani drugih. 

Vendar je manifestira hud upad kognitivnih sposobnosti, v njegovo sposobnost, da ustrezajo njegovo vedenje do družbenih norm, posledično se manifestira invalidnosti na področju svojih medosebnih odnosov, socialnih interakcij, socialni argumentov in socialne konvencije, je nagnjena k postane preobremenjen in perservative v upoštevanju posebnih idej, ki jih ima, da jih ima in razlagajo svoje okolje v relativno konkreten način v razmerju do teh idej, pomembno mu manjka sposobnost preprečiti njegove odgovore v zvezi z njegovo dojemanje tega, kaj se dogaja, če v svojem okolju in tako je severly ogroženo v svoji vlogi za uskladitev svoje vedenje, da ohranja čustveno sposobnost, da se počutijo aggrevied, jezni, prizadeti, če se zdravijo, po njegovem mnenju nepravično do drugih (kar sumim je vsak dan izkušnja zanj zaradi njegovega nenavadnega predstavitve). 

Njegova predstavitev je podoben klasičnim hipomanije v tem, da manifestira pod pritiskom govor, je zgovoren, zgovorni in overfamiliar s slabim socialnim sodbe, in ki bi ga lahko izpolnjujejo pogoje za hipomanije, vendar mu hipomaničnih simptomi niso hitro spreminja, vendar so relativno obstojni in zato bi bilo bolj pripisati Slabitve kot posledica poškodbe možganov. 

Ali ne, je privide je težko določitev t narediti, da se manifestira veličastnih prepričanja o sebi kot milijarder, on utemeljuje svojo težavno vedenje, ki ga prinaša v rednem stiku s pravnim sistemom v prepričanju, da ima talent, v zvezi s zahtevnih vprašanj na višjih sodiščih, da je to očitno kršitelja obraniti, [05:19], in da se brani, da se bo sposobna vzpostaviti precedemt na sodišču; čuti sam sam, ki se preganja po številnih posameznikov, ki se nanašajo na osebe Rachel Michelle Piercey in meni, da imajo različni posamezniki, vsaj v preteklosti, zarotili proti njemu v preteklosti, ki kažejo na persecutory deliričnih prepričanj; na splošno so ta prepričanja verjetno posledica oslabitve v racionalno presojo svojih izkušnjah, verjetno izhaja iz škode, Brian. 

On je opisal prihajajo iz razmeroma težkem razvojnem ozadju, njegovi starši so ločeni, ko je bil relativno mlad, je bil vzgojen njegov drugi pa vzdržuje stike z očetom, je zanikal, izpostavljenost nasilju, sexua zlorabe ali fizičnih zlorab, [On ni povej mi svojo mamo, ki se uporablja mogadon, serepax, Valium, Tenuate dospan, marihuane in alkohola in razbil drek iz njega in njegovo sestro, ali Vanessa je dejal: "Mi bomo hodili (5.5km navzdol Chum Creek Road Healesville) skupaj domov, da pridemo domov skupaj kot mama ne more bash izmed nas toliko kot ona lahko bash midva. "] njegova sestra [Vanessa] umrla, ko je imela 16 let. [Zaradi superelevation v cestnem Jerrawa Creek streljat znan kot Hume Highway], medtem ko podpira primerno šolsko usmeritev obstajajo dokazi, ki nakazujejo spremembe v svojih socialnih interakcij, on ima omejen zgodovino odnosov in po mojem mnenju, verjetno slaba zaposlovanje Zgodovina ampak jaz ne bi diagnosticirati personaility motnjo, saj je njegova predstavitev verjetno posledica poškodbe glave. 

On zanika kakršno koli drugih večjih zdravstvenih težav, vendar nisem formalno fizično ga pregleda. 

Najpomembnejši stresa, ki vpliva na njega v času, ki sem ga videl v zvezi s svojo trenutno zapor in njegova stiska na dojemanje o neprimernem odnosu med njegovo nekdanje dekle Angela Magnocavallo in nekdo, ki je percieved kot svojega odvetnika Bernarda Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker izvršitelj 10. april 2012 

Njegovo delovanje je po mojem mnenju je severly oslabljena v ar4ea medsebojnih socialnih in poklicnih področjih in to je verjetno značilnost stabilna in dolgoročna. 

Opazil sem, da obstajata dve obdobji kaznivega dejanja, na obdobje v letu 2008 in nato še obdobje užaliti v letu 2011. Na podlagi, v zvezi z vsemi kaznivimi dejanji, ki bi jih bilo trpljenje "duševne prizadetosti", kot posledica poškodbe možganov. Malo verjetno je, da je njegovo duševno okvaro resno oslabljena njegovo sposobnost, da poznajo naravo in kakovost njegovega ravnanja je bilo narobe, vendar v času njegovega kaznivega dejanja (2008 in 2011) je bilo njegovo duševno okvaro povzročilo, da je bila njegova zmožnost za nadzorovanje njegovega ravnanja resno ogrožena in na ravnotežju bi se mu na voljo obrambi "nerazsodnosti". 

Dr Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, štipendija v forenzično psihiatrijo (Kanada) 
Višji svetovalec izvedenec psihiater 
Conjoint višji predavatelj, UNSW 

Australian Capital Territory Vrhovno sodišče R proti izvršitelj 30. november 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Bailiff 
"Kaj je novega, je simptome možganske damege, ki sodi pod 
Svetovna zdravstvena organizacija Mednarodna klasifikacija oslabitve invalidskem hendikepa. " 

Vrhovni sodnik Terrence Higgins 
"Seznanjen sem z Mednarodno klasifikacijo oslabitve in invalidnost. Ni kriv. 
10% društva imajo oslabitev, po mednarodni klasifikaciji oslabitve invalidskem hendikepa (1981) 

"Parker, QC, Roger, barrister-at-zakon, (61 2 9221 3890), str.127, poglavje 7, da predloži dokaze Dokaži ali ovreči poškodbe možganov, Brian Damage Medicinsko-pravni vidiki Blackwell Press, Sydney, (1994) . (Moj Fedra kompleks Philip W. Bates je generalni urednik, izredni profesor na Univerzi v Sydneyju in Sir Owen Dixon zbornic) 

"6. Klinična slika v AFocal cerebralno Disorder Lishman piše na str.16, da se lahko strogo osrednja poškodbe možganov, odgovoren za akutnih in kroničnih organis reakcij. Pravi, da lahko prednji lezija podeljuje posebne spremembe razpolaganja in temperment. Najbolj značilen je disinhibition z expanisive overfamiliarity, tactlessness, overtalk [at] iveness lahko otročje navdušenje ali prankish in punning socialno in etično nadzor je zmanjšala s pomanjkanjem zadevajo fo prihodnje in za posledico ukrepov. nespolno nerazsodnosti in nepomembne prekrške lahko ocur, ali grobih napak sodbe v zvezi s finančnimi ali medosebnih zadevah. Včasih je označena brezbrižnost, celo callousness za čustva drugih. Prav pomanjkanje tesnobe in vpogled s strani bolnika v njegovem stanju. Dvig razpoloženja pogosto videl, in sicer in prazna in fatous evforija namesto prave vznesenosti, ki komunicira z opazovalcem. V drugih primerih so glavne spremembe pobuda opf pomanjkanje, aspontaneity in globoka upočasnitev psihomotorične dejavnosti. koncentracijo, pozornost in sposobnost za izvedbo načrtovanih aktivnosti so oslabljena zaradi tebe sprememb, vendar predstave o preizkusu formalne inteligence je pogosto presenetljivo dobro ohranjen, ko je bila pri bolnikih zavarovana. 

Reference: - Lishman, William Alwyn, Organic Psihiatrija psihološki Conssequences za cerebralno motnjo, Blackwell znanstvenih publikacij Oxford (1987). 

"7pm'ish sreda 16 november 2011 
Dragi Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY davčnih goljufij 

To je super, da si vožnjo z rdečo puegot. Medtem ko je vaš Landcruiser parkiran na 35 Anembo Street. Ni dvoma, da bo razveselila pri pojasnjevanju, koliko analni in oralni in vaginalni spolni odnos ste imeli z Angelo Magnocavallo ko je YLY 777 parkiran čez noč pri 48 Anembo Street Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO je stopil k meni in mi je rekla, da je samomor, ker si jo več prodrli. Ali ste tako mi je rekel "Ti imajo odnos." Če vozite mojo družinsko nasilje partnerja primer 10528-9 za CC2011 k samomoru bom poklical vas bo obtožen pomoč in napeljevanje samomor. Ali ste prišli, da mi poveš ANGELA MAGNOCAVALLO je suicided z 06:15 16. november? Ali ste waiti za eno uro na: - ali grozi, da bo: - 
1. Me je udaril? 
2. Dobili štirje ljudje storiti, kar se je dalo z mano? 
3. Me je vprašal, kako bi se počutil o vam bomo pomagali zagotoviti ANGELA MAGNOCAVALLO ima 7 orgazme vsakič, ko jo odpeljal v posteljo, saj ve, da ima 7 orgazme vsakič gre na Bede z mano? Za razliko od tebe sem precej fit! 
4. Da mi poveš ANGELA MAGNOCAVALLO je umrl po zaužitju prevelikega odmerka amfetaminov (hitrost), kot se počuti krivega ali sram? 

Ker niste prodrli Angela MAGNOCAVALLO 9 mesecev po stopnji neštetih orgazmov na dan, in sicer zaradi svojega izjemno prileganje sposobnosti, kot na mene, kot da nikoli ne boste uživali na povečano kakovost komunikacije, ki je nastal v ANGELE MAGNOCAVALLO če bo ona poročila z mano, , ki ANGAELA MAGNOCAVALLO pravi "da", preden sem dal Angela MAGNOCAVALLO njen naslednji orgazem, dokler ANGELA MAGNOCAVALLO najmanj 7. 

Vrhovni sodnik Terrence Higgins more sklicevati na ANNE COLLAERY in podobni dejstvo dokazov ugotoviti, da snošaj številne ženske, celo 46 let tvoj junior, tudi vi stranke ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 let tvoj junior, ko so v sodnike in tožilce SODIŠČE DV 674 2011 in ALEXANDER MARCEL Andre SEBASTIAN BARKER izvršitelj lahko potrdite svojo nezmožnost opravljanja sedem orgazmov na ANGELE MAGNOCAVALLO kot na njen dolgoletni ljubimec, zaupnik in solemate. 
Vrhovni sodnik Terr4ence Higgins ne potrebujete 7 vrhovnega sodišča, 4.500 Avstralije in Nove Zelandije odvetnike in 800 let skupne prava precedensov vam prepovedujejo bilo dovoljeno opravljanje poklica odvetnika za spanje s stranko ANGELE MAGNOCAVALLO in spanje mu strankami ALEXANDER MARCEL ANDRE Sebastianu BARKERA Sodni izvršitelj je de facto, punca, ljubimec, solemate in zelenjavni vrt spremljevalec. Mati naše otroke. 

Lep pozdrav 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER sodni izvršitelj 

P. S. Užival bom, da smo vas v stečaju AS dolgujete 3 milijone dolarjev IN STE SAMO preselil v 5 Brockamn ulici SAVE RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Življenjepis 
Dr Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forenzična psihiatrija 
Stopnja 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telefon 0011 612 9929 2913 Faksimile 0011 612 9929 2914 

Kvalifikacije 
Bachelor of Medicine, Stellensboch University, 1981, Južna Afrika. 
Licenitate z Medicinske sveta Kanada, 1988, Kanada. 
Član Kraljevske akademije Physicans Kanade 1994. 
Štipendija v psihiatriji iz Univerze McMaster v Kanadi, 1994. 
Posebno usposabljanje za forenzično psihiatrijo na Univerzi v Ottawi, 1995. 
Član Kraljeve Avstralije in Nove Zelandije družbe psihiatrov, 2001, Avstralija. 

Izkušnje 
Formalno usposobljeni forenzični psihiater pri 14 letih, forenzična izkušenj. 
Krajšim delovnim časom zasebna forenzična praksa v Sydneyu. 
Višji svetovalec v izvedenec psihiater v zdravstvenem oddelku NSW. 
Je delovala kot izvedenec v višjih in lokalnih sodišč; v kazenskih in civilnih zadevah, v Kanadi, Novi Zelandiji in Avstraliji, v javni in zasebni prostor. 

Strokovnost 
Akreditiran pri presoji stalnega psihiatričnega oslabitvi MAA in Workcover. 
Vzročnost, duševno poškodbo, strokovni spolno, kršitelja / negligencfe in državljanskih kompetenc. 
Oddelek 33 fitness bodo sodili, norost, avtomatizem, substancial oslabitve, posebne in splošne namen. 
Ocena tveganja za nasilje in povratništvo. 
Posebne storilec skupin, kot so požigalci, stalkers, threateners in spolnim nadlegovalcem. 
Ocenjevanje in ravnanje z osebami z duševno boleznijo, ki so zaprti. 

Pozicije 
Svetovalec izvedenec psihiater, forenzična psihiatrija Storitve v Aucklandu na Novi Zelandiji (1995-1997) 
Namestnik direktorja AForensic psihiatrije storitev v Auckland, Nova Zealnd (1997-2000) 
Direktor Mental Health Services, višji izvedenec psihiater v Long Bay bolnišnici (2000-2002) 
Višji svetovalec za NSW Services sodišča zvezo državni ravni iz (2002-2003) 
Vd direktorja področje duševnega zdravja v srednjem delu obale zdravje (2004) 
Currnetly Klinični Direktor NSAW forenzične Mental Health Services Skupnosti (2005-2012) 

Nagrade 
Ameriška akademija za forenzične znanosti za najboljšo raziskovalno nalogo v letu 1995 za forenzično psihiatrijo pripravnik (1995) 
NSW Premier je Zlato priznanje za delo z NSW Services sodišča zvezo državni ravni (2003) 

Predhodne poklicnih obveznosti 
Sekretar Zveznega oddelka za forenzično psihiatrijo RANZCP. 
Član stering skupine WorkCover za stalni Psihiatrični oslabitev. 
Član NSW Health Sentinel dogodkov, umorov pododbora. 
Priznana kot strokovnjak na spolnih prestopnikov, ki ga je NSW komisije za otroke in mladino (klinični ravni). 
Trenutni poklicnih obveznosti 
Predloži poročila in nasvete zasebnih pravnih practioners, pravna pomoč NSW Mental Health Review Tribunal, NSW javnem zavodu Defenders, Urad direktorja državnega tožilstva, NSW pogojni izpust, NSW Corown solicitors uradu. 
Izpraševalec za RANCP. 
Priznana kot strokovnjak na spolnih prestopnikov, ki ga je NSW komisije za otroke in mladino (nadzornik stopnja). 
Svet imenoval psihiatra za NSW otroški Court kliniki. 
Člani Oddelka za korektivne Storitve etiko. 
Član odbora v Avstraliji in Novi Zelandiji akademije psihologije, psihiatrije in zakon. 
Conjoint docentka na UNSW. 
Član NSW Mental Health Review Tribunal. 

Akademska 
Predstavljeno pregledali strokovnjaki konference v Avstraliji, Novi Zelandiji, Kanadi in Združenih državah Amerike. 
Objavljeno na številnih forenzičnih teme v strokovnem časopisu pregleda in knjižnih poglavij....

No comments:

Post a Comment