Friday 4 October 2013

FINNISH

Tohtori Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forensic Psychiatry 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Puhelin: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 huhtikuu 2012 

LUOTTAMUKSELLINEN 
Toimisto yleisen syyttäjän 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
CANBERRA CITY ACT 2601 
Huomio: Ms Sian Jowit 
Puhelin: 61 6207 5399 
Faksi: 61 6207 5428 

Dear Ms Jowit 

RE: ALEXANDER Marcel ANDRE SEBASTIAN BARKER ulosottomies 
Syntynyt: 17:54 tiistai 25TH elokuu 1970 1 tunti ja 57 minuuttia myöhemmin GOUGH Whitlam uhkasi syöttösignaali 
Sinun Viite: 201210593 

Käyttöönotto 

Kiitos kirjeen 25 päivänä tammikuuta 2012. 

Olet pyytänyt, että voin antaa sinulle psyykkisiä selvityksen yhteys accussed, Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Ulosottomiehen. Tämä raportti edustaa kliininen arviointi suoritettiin accussed klo AMC 10. maaliskuuta 2012, ja puhelun 27. maaliskuuta 2012. Tämän raportin tarkoituksena on antaa lausunnon osalta hänen psyykkinen kyseisenä ajankohtana väitetyn ofending. 
Häntä syytettiin useiden rikosten, kuten pikku varkauksien väitetystä rikoksesta, joka tapahtui 27. marraskuuta 2008, ja välillä huhtikuu 2011 ja joulukuun 2011; virheellinen käyttö turvapalveluiden väitetystä rikoksesta, antaa väärä hälytys palo-ja hätätilanteissa muille väitetystä rikoksesta, rikotaan suoja väkivaltaa jotta teosta, luvaton tunkeutuminen tiloihin väitetyistä rikoksista. 
Olen aiemmin säädetty raportti totesi 27 päivänä maaliskuuta 2012, tässä kertomuksessa korjaa kirjoitusvirheitä kyseisessä kertomuksessa. 

Rooli Luottamuksellisuus ja suostumus 

Alusta alkaen Selitin syytetty, että olin psykiatri pyytänyt sinua antamaan sinulle psykiatrinen raportti suhteessa hänen psyykkinen. Selitin hänelle, että kaikki tiedot minusta ei olisi luottamuksellisia tietoja, joita saatetaan laajemmalle yleisölle sitä pitäisi tarjottiin tuomioistuimelle. I katsoi, että hän ymmärsi tämän ja suostui jatkamaan. 

Tarjoaja nro 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Ulosottomiehen 10 huhtikuu 2012 

Tietolähde 
Olen lukenut Expert Witness Code of Conduct Osa 28 sääntö 9C ja osa 28A, sääntö 2 käräjäoikeudessa Säännöt ja sitoudut mainittuihin koodeihin. 
Minulla oli mahdollisuus tarkastella: 
1.. Poliisi selostus asiasta. 
2. Rikosrekisteriin. 
3 asiaa koskevan lain osassa. 
4. Useita tiedonantoja se vaikuttaa jos minulle sinä, jotka ovat kirjoittaneet syytetty. 

Hän oli 41 tuolloin, että olen nähnyt hänet, hän oli vangittuna AMC, hän ei näe psykiatri tai psykologi säännöllisesti, hän oli yksi, hän ei ollut lääkityksellä. 

Kliiniset kysymykset 

Alkaen Heti alkuun on todettava, että syytetyn esitys oli epätavallinen, hänellä oli yllään silmälasit, hattu, hänen vaikutus oli voimakas, hän ilmestyi painostettiin ja nopea puhe, hän oli vaikea keskeyttää ja kiireellisesti puhua minulle noin Angela Magnocavallo ja Aluksi selitti, että hän oli aiemmin ollut liikennevahingossa, hän oli overfamiliar ja perservated (paluu samaan aiheeseen toistuvasti) ja disinhibited. 

Hän aloitti kertomalla minulle, että hänen asianajaja Bernard Collaery oli mukana hänen tyttöystävänsä, että Bernard Collaery ollut ystäväni 20 vuotta ja että hän oli yhdynnässä hänen tyttöystävänsä Angela Magnocavallo, hän oli ahdistavat tätä, koska Bernard Collaery oli hänen asianajaja ja että yhdynnässä hänen tyttöystävänsä oli epäammattimaista, Bernard Collaery oli ollut hänen naapuri 20 vuotta, hän tunsi sen järkyttävää, että hänen itsevarma Angela Magnocavallo kertoi hänellä oli suhde hänen asianajajaa. 

Kerran Bernard Collaery tuli hänen ajotieltä ja kertoi hänelle, että hänen pitäisi lyödä häntä ja että toisen kerran Bernard Collaery tuli ja kertoi hänelle, että Angela Magnocavallo rakasti häntä; Bernard Collaery on edelleen mukana hänen tapauksessaan, hän piti ottaa Bernard Collaery mukana koska hän oli mukana ennen Bernard Collaery oli yhdynnässä hänen tyttöystävänsä, joka oli nukkunut talonsa 9 kuukautta. 

Hän selitti, että lähin henkilö elämässään, Vanessa Bayliss (siskonsa), kuoli kun hän oli 15 vuotta, 108 päivää ja 12 tuntia vanha liikennevahingossa, se oli hyvin järkyttävää hänelle, hän oli koomassa hän sanoi tämän jälkeen noin neljä viikkoa tajuttomuus neljä viikkoa ja mursi kätensä, hän totesi hän oli "15 vuotta, 108 päivää ja 12 tuntia" tuolloin, että se tapahtui. 

Sitten hän taas palasi aiheeseen, kuinka järkyttynyt hän oli suhde, joka hänen itsevarma Angela Magnocavallo oli ottaa Bernard Collaery; tässä vaiheessa huomasin, että hän näytti minulle varsin perserverative asiasta. 

Sitten hän meni päälle todeta, että onnettomuuden jälkeen, hän oli Ben kertoi, että hän kärsi "koholla mieliala, vähentää keskittymiskyky overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity ja euforia", hän viittasi minua kirjan aivovaurio tuoda esiin Blackwell Press ja Lishman viitataan erityisesti sivulla 127.. 

Hän meni päälle puhua Chief Justice Higgins ja sitten meni päälle puhua asioista ympärillä Maailman Helath Organisaatio ja kuulosti minusta kuin diagnoosin kriteerit International tilojen luokittelun arvonalentumisen Vammaisuus Handicap. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Ulosottomiehen 10 huhtikuu 2012 
Yrittäessään pitää hänet keskittynyt tiedustelin hänen psyykkinen, hän sanoi tuolloin, että olen nähnyt hänet, hänen mielialansa oli normaali, hän kielsi euforia tai masennus, hän ajatteli hänen pitoisuus oli "hyvä" ja sitten meni päälle kertomaan minulle, että hän luki Raamattua 14 päivän Uudenvuodenpäivä ja 14 päivästä tammikuuta 2012 ja omaavien 27 päivänä joulukuuta 2011 sekä 31 päivänä joulukuuta 2011, että hän oli myös lukea 700 sivua kirjan siitä, mitä Raamattu kertoo, hän sanoi, kun hän luki, kaikki hän on tehtävä oli olla pois häiriötekijöistä ja hän voisi keskittyä hänen käsittelyssä, hän oli paljon energiaa, esimerkkinä hän selitti minulle, että hän oli ajanut pyörällä "Canberra Queanbeyan kapteeneille Flat Major Creek Araluen Valley ja sitten Moruya Heads ", hän oli saanut Nelson Mandelan kirja" Road to Freedom "ja lukea se perjantai-iltana, lauantaina ja sunnuntaina ja palasi sitten Canberra pyörällä, joka kattaa etäisyys noin 452 km. 

Hän viittasi takaisin Bernard Cumacille ja Gerrard Cumacille joka hänen mukaansa oli Mel Gibsonin varsinainen nimi ja hän kysyi minulta oli katsellut ABC News. 

Sitten hän meni päälle puhua David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], joka hänen mukaansa oli serkku hänen isäpuolensa, että David oikea nimi oli Spitzer, hän oli sitten tarkoitetun Professori Erica Bates ja että hänen miehensä oli aivokasvaimia ja he tekivät itsemurhasopimukseksi vuonna 1989 hän puhui äiti Philip W Bates ja Erica Spitzer oli veli oli veli tohtori George Spitzer, kun hän muutti nimensä Spicer (anglicised) nimi, koska hän oli GP. [Hän pelasi Scrabble tohtori George Spicer ja ehkä oli toinen peli.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher ja Barry Moore: "Australian Harjoitus tekniikan" Klabbers, Jan ym. (toim.) Simulaatio pelaaminen osaamisen kehittäminen käsiteltäessä monimutkaisuus, epävarmuus ja arvoristiriitojen: (Pergamon); 

1.. Philip Bates Pvm Pääsymaksu 1979. BCom, LLB, FACHSE; FACLM Hon. Alueet Practice. Vaihtoehtoinen riidanratkaisu, muutoksenhakutuomioistuin, kaupallinen; yhteinen ... 
2. 1988, Englanti, Varaa Alue Australian Terveydenhoito laki toimittaja: 1 tilavuus / Philip W. Bates, John C. Dewdney ja CCH terveyden-ja sairaanhoidon laki ... 

3. Home · Kaikki julkaisut; Tämä versio. 1990, Englanti, Conference Proceedings Alue Hospital & hoitovirheiden väittää / Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Luoja: Bates, Philip; Aiheet: Vastuu (laki); Vastuu (laki) - Australia. Lääketieteelliset oikeustiede - Australia - Käsikirjat, ohjeet jne. Yleisö: Erikoistunut ...

5. Etsi. Etusivu; Tämä versio. 1994, Englanti, Varaa Alue aivovaurio: oikeuslääketieteelliset näkökohdat / Philip W. Bates, päätoimittaja, Marco Migotto, sub-editori. 

Hän sanoi, että hän ei ollut syyllistynyt henkistä arvonalentumiset 30 marraskuu 2011 [ylituomari Terrence Higgins teki Yhdistyneiden Kansakuntien Maailman terveysjärjestön kansainvälisen luokituksen alentuminen Vammaisuus Handicap laki] ja palasi kotiin ja siellä oli lähestymiskielto ja Angela Magnocavallo käveli ohi asuinpaikkansa joka ikinen päivä. [Angela Magnocavallo ei nauti 7 orgasmeja kaksi tai kolme kertaa minun Sealy yhdeksän kuukautta] [voin laskun hänen 7.000.000 dollaria per seitsemän orgasmi paketti] 

Hän totesi, että Angela Magnocavallo oli hänen naapurinsa, ha oli tavannut hänen sisarensa lähellä bussipysäkkiä ja oli otettu käyttöön hänelle noin tammikuuta 2011; hän ei nähnyt häntä viikolla ja viikkoa myöhemmin heillä oli kahvia ja sitten tuli suhde, joka kesti helmikuulta lokakuulle 2011. 
Helmikuusta lokakuuhun 2011 hänet oli intiimi suhde Angela Magnocavallo, hän sanoi missään vaiheessa hän lopettaa suhteensa. 

Angela Magnocavallo kertoi hänelle, että hän käytti nopeutta noin 10 vuotta ja että hän tukee hänen nopeuttaa tapana ottaa kolme työtä, kun hän sanoi tämän hän otti sen tarkoittavan, että hän sai rahaa ostaa nopeudella, hän uskoi, että Angela Magnocavallo jäljellä Perth välttää olla mukana oikeudellinen asia, johon hän toimittajan [oikeudenkäynnin aikana], hän ajatteli tämä oli tärkeää, koska Angela Magnocavallo olisi toteutettu tellling hänelle nopeus tottumukset ja että hänellä oli kolme työtä, että itse asiassa hänen mielestään hän oli tekemisissä. 

Se vasta lokakuussa 2011, jolloin Angela Magnocavallo oli näytetty hänen "koko letterbox" ja lukea kaikki hänen postia, hän halusi saada hänen luottamuksensa huomioon; hän oli tavannut hänen asianajajansa ja julkinen puolestapuhuja, hän tapasi hänen asianajajansa Bernard Collaery, joka oli rikkonut asiakas luottamuksellisuuden, hän oli käynyt läpi hänen posti, hän tutkimaan, mitä hänen luottamuksensa oli. 

Hän sitten taas selitti, että hän oli aiemmin ollut liikennevahingossa ja oli tajuttomana kuukaudessa, hän sanoi nyt ajatteli, että hänen laillinen oikeus seurauksena oli "multimillion dollaria", hän ei ollut koskaan "osallistunut" sen takia hän oli "High Court" Aloitettuaan tieliikennelain viranomaiselle hän ei olisi miljonääri, hän olisi miljardööri, koska hän esitteli diodi, joka myönsi valoa Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler on 7 autoa chauffer minua loppuelämäni kantaen $ miljardia boot minun Savant] 

Hän meni päälle selittää, että hän oli "oppinut", kun hän oli 19, hän oli offerred miljoonaa dollaria ostaa hänen kuusien idea [Village Roadshow]; äidin veli (setä [Wilfrid] Barker) ei ainoastaan ​​voittanut ehdotus International Olympiakomitea pitää 2000 olympialaisissa hän sitten nosti 2600000000 dollaria vuonna median ja markkinoinnin oikeudet Sydneyn olympialaisissa. 

[Sports Marketing and Management Suite 401, Level 4, 39-41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Office Manager Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Ulosottomiehen 10 huhtikuu 2012 

Hän oli kertonut äidilleen hänen ajatuksensa ja setä Barker sanoi, että se oli "Miljardiluokan idea", hän sai Commodore 64 tietokone vuonna 1983, kun hän oli 13, hän ohjelmoitu perus-ja havaittu Microsoft levyn käyttöjärjestelmä oli kaksi paikkaa päivämääriä , kuukausi ja vuosi, että vuonna 1983 hän oli havainnut, että 31 päivään joulukuuta 1999 mennessä muuttuisi 2000 näin hän tiesi (vuonna 1983) ja mahdollisuudet "Y2K ongelma", hän sanoi, että jokainen sitten, 14 vuotta myöhemmin, vietti rahaa palkata ohjelmoijia voittaa Y2K ongelma, tämä aiheutti jokainen voi ottaa laillista toimintaa vastaan ​​Microsoft, hän sitten meni päälle valtion hän tiesi tämän vuonna 1983. [International Business Machines maksaa minulle 3777000000000dollaria heti] [Microsoft maksaa minulle 3777000000000dollaria heti] 

Hän osoitti henkilön nimet paperille, yksi oli "Haastemies", hän totesi, että Ulosottomiehen tarkoitti "vähäinen tuomioistuimen virkamies poliisiviranomainen", että "Barker" tarkoitti huutaja tuomio ", hän totesi, seurauksena Barkerin lista ihmisistä kaikissa tuomioistuimissa ja siirtomaita ympäri maailmaa kutsuttiin Barkerin List. [haastemiehen meni Normandian Englantiin vuonna 1066 paavin Bull tulla Englannin kuningas] [Vaadin paavin Bull on tullut Englannin kuningas King of Kings ja asuvat Vatikaanissa paavin suite heti, ymmärrättekö kuka olen vielä?] 

Hän selitti, että hänen isänsä on lähetetty [ajoimme] Hamilton yhden vuoden, että hän oli mennyt Woomera Rocket Range ja hiekkadyynien (10-vuotiaana), hän näki auringon, joka heijastuu jotain, hän seurasi pohdintaa ja löysi kiven metsästys väline, hän tajusi tämän asennettu hänen peukalon ja sormen täydellisesti, hän tajusi 10-vuotiaana, että hän oli jonkun muun "takapihalla" ja vuokraa tämä paikka olisi valtava. 

Hän selitti, että hänen isänsä oli ollut Lontoossa ja oli "Bobby" ja että hänen äitinsä isoisä (Billy Barker) oli pisimpään Poliisi historiassa Australia, jossa tarjoillaan välillä 1883 ja 1931, tässä vaiheessa hän kehotti minua lukemaan asiassa R v Ulosottomiehen 2011. [YK: n IC IDH ennakkotapaus] [ACTSC 214] 

Hän viittasi ensimmäisessä tapauksessa hän laadittu High Court, klo 21 hän oli sopinut 
kehittää tuotteita, jotka täydentävät Scrabble, ensimmäisessä tapauksessa hän teki High Court vastaan ​​Chief Justice, joka kertoi, tämä asia sai jokainen poliisikomentajan Australiassa yhteyttä Canberra Australian rikoskomissio on vahvistettava. 

Kun hän oli 30 setänsä kysyi häneltä, jos hän oli tekemässä "Mabo" tapaus, hän ei ole asianajaja, mutta hänen sukunimensä oli Ulosottomiehen, hän sovittaa hänen haasteensa tekemällä tapauksessa aboriginaalien mies hän valmis "High Court Writ" , minkä seurauksena kaikki suurlähetystöt sitoutui tutkimusten avulla kansainvälisen oikeuden, otti sitten "se" takaisin kotimaahansa ja lopulta oli "paavin Bill. [Nobelin rauhanpalkinnon paavin 
Anteeksipyynnön Kiinaan ja Nobelin rauhanpalkinnon paavin anteeksipyyntö Oseania ja Nobelin rauhanpalkinnon YK: n yleissopimuksessa oikeuksista 370 miljoonaa alkuperäiskansojen] 

Olin usein kadottaneet hänen tilinsä-hänen nopea puhe teki minulle vaikea seurata ja ymmärtää mitä hän viestii minulle. 

Kysyin Angela Magnocavallo, hän totesi, että Angela Magnocavallo kertoi hänelle hänen nopeus tapana lokakuussa 2011, kun hän sai tietää hän käytti nopeutta Angela Magnocavallo sai hyvän idean hän aikoi kertoa siitä, hän ei kykene liittävät joku teki nopeutta, koska hän oli tekemässä tapauksissa, High Court. [En aio kertoa sitä, vain laittaa sen internetissä 72 kielellä] 

Huomioon väitetyn rikkoneen 

Rikkoneen marraskuusta 2008 alkaen noin joulukuu 2011; hän totesi, että sen aikana kertaa hänen mieliala oli hyvä, hän ei kannata mitään merkittäviä masennusoireita, hän kannatti riittävästi unta, ruokahalua, energia, motivaatio, keskittyminen, itsetunto, hän kielsi kaikki etuja, hän kielsi itsemurha-ajatuksia. 

Hän ei suosittele mitään havaintokyvyn häiriöt, kuten ääniä, näkyjä, makuja, hajuja, viestit TV, radio-tai sanomalehti, hän ei usko, että kukaan on juonittelusta vahingoittaa tai tappaa hänet, hän kielsi mitään ulkoista valvontaa. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Ulosottomiehen 10 huhtikuu 2012 

Hän kiisti, että siinä ajassa hän on käyttämässä huumeita tai alkoholia. 

27 marraskuu 2008 

Hän sanoi, että hän ei koskaan varasti mitään, hän oli taloudellisesti turvallinen, että "kaveri" on newsagency kieltäytyi myymästä hänelle postimerkkejä, [lähettää hänen roskat] hän kertoi omistajalle, että se "oli melko vakava virhe olla ennen High Court ", hän sitten ostettu 1000 dollari arvoinen postimerkkejä muualla; iltana hän otti kaikki omistajan roskapostin pois kioskeista ikkunat ja opasteet sekä ja heitti sen roskakoriin, koska hän tunsi disrespected, hän sanoi ei ollut varkaus, hän oli ei aio pysyvästi riistää häneltä, tässä vaiheessa hän oli 38 asuu vastapäätä myymälä, hän ei ollut lääkityksellä, hän ei näe psykiatri, hän pyrkii rakentamaan tapauksissa hän lähetetty tieto aroung maassa noin tapaukset huolimattomuudesta korkeimman oikeuden High Court koska hänen asianajaja edusti häntä rikollista toimintaa High Court. 

14 huhtikuu 2011 

Hän meni poliisiasemalle, oli nuorempi henkilö, joka hänen mielestään ei ollut poliisi, hän ajatteli ainoa tapa puhua poliisi oli soittaa, hän ajatteli hän oli nuorempi vapaaehtoinen, hän teki hätäpuhelun koska soittamalla "000" häntä, hän ei ollut valmis sietämään röyhkeys on Woden poliisiasemalle. 

14 kesäkuu 2011 

Kesäkuussa 2011 hän oli 40-vuotias, asuu kotona, hän ei ollut minkään psyykenlääkeiden; hän oli viettänyt suurimman osan kyseisen vuoden poistamalla vanhoja puita hänen vanha lohko istutus erilaisia ​​siemeniä ja puita, hän keräsi nämä monista eri paikoista; hän sanoi maahan Canberra on kuiva, joten hän keräsi nämä hänen takapihallaan kattamaan maahan niin se ei saa kuivaa ja hän olisi enemmän hyönteisten toimintaa lehtien alta ja lisää hedelmällisyyttä. 

Kesäkuussa 2011 hän kertoi lehtiä laukku, hän oli Canberra Avenue (at kiropraktikko), hän oli täynnä noin neljä yhden tonnin [hiekka] laukkuja lähtee, hän kertoi rake ylös lehdet ja kertoi "mies kuntosali ", että lehdet olivat luonteeltaan nauhat, hän kysyi tältä, jos hän ajattelevien jos hän rake ylös lehdet ja vei heidät, hän meni vastaanotto ja kysyi, voisiko hän lainata rake, kun hän meni heillä oli pussi pähkinöitä siellä ja sanoi, että hän olisi enemmän kuin kaikki lehdet vastineeksi pussillisen maapähkinöitä, henkilö kertoi hänelle se oli vain jäsenille; syytetty ehdotti, että hän jäseneksi kuntosali, hän sanoi, että henkilön käyttäytyminen oli "vihamielinen ja uhkaava hänelle", hän sanoi tämän henkilön ei ollut aavistustakaan hän tiesi, että hän oli laittomasti muutettu tiloihinsa osaksi kuntosali, hän sanoi henkilö kertoi hänelle "jos et jätä kutsun poliisin", niin syytetään sanoi hän soittaa ambulanssin, hän otti neljä pussia lähtee talon vieressä ja piiloutui asuntovaunu, selitti, että kun joku soittaa ambulanssi, poliisi voi kuulla tätä myös, soittamalla ambulanssi hän myös soittaa ilmoittaa poliisille "ongelma", tämä tarkoitti sitä, että kun poliisi saapui kuntosali ja henkilö olisi selittää, että poliisi kutsuttiin, koska mies oli haravointi hänen lehdet, ambulanssi myös puhua mies salilla , hän toivoo poliisi ja ambulanssi olisi rauhallinen mies salilla alas, ambulanssi saapuu osoittaisi, että hän pelkäsi hänen turvallisuudestaan ​​(poliisi oli aiemmin ammuttu henkilö ja teki hänestä paraplegic joten tämä oli suojaava hänelle), kun poliisi tuli hän meni kuvia ja hänet pidätettiin myöhemmin, he pidättivät hänet päivänä hän kolminkertaistaa "000" jälkeen he tulivat hänen taloonsa ja kiipesi puuhun, hän totesi, että yksi neuvottelujen upseerin oli sanonut hän haluaisi ampua hänet mutta ei ole aseensa hänen kanssaan, kun hän oli siellä negotiatior, hän totesi poliisin säännöllisesti uhkasi häntä, ja kiipeily puu oli hänen ainoa turvallisuutta. [Kersantti Adrian Craft 3260 ja kersantti Harry Thomas Hains 4928] 
[My asianajaja Bernard Collaery Attorney - General Australian armeijan Special Air Serices panttivankineuvottelijaa soitti minulle vaikka olin puuhun ja kysyi minulta, olisinko saada alas, jos Kersantti Adrian Kraft 3260 suostuvat hänen 12 Australian liittovaltion poliisin ampua kiivetä puuhun on hyvin julkisesti ampui kuolettavasti kuolleena Narrabundah kaupat] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Ulosottomiehen 10 huhtikuu 2012 

07 heinäkuu 2011 

Hän sanoi Andrew Jones oli casfe, kun hän veti neljä pussia lehtiä tiellä Andrew Jones tooted torveen, koska hän veti lehdet tiellä, hän raahasi jättää viimeisen Andrew Jones Cafe ja sanoi "läski minne haluat minun pudottaa lehdet? ", Andrew Jones oli aiemmin tooted torveen ja oli saanut lähestymiskieltoa häntä vastaan, kun hän sai lähestymiskiellon hän Andrew Jones kutsui Poliisi sanoi hän oli rikkonut lähestymiskieltoa, hän tiesi, että poliisi ottaa lausuman maistraatti voisi hylätä tämän tuomioistuimen ulkopuolella, jossa hän sanoi tapahtui, joten Andrew Jones tunsi nöyryytetään. 

02 elokuu 2011 

Hän oli palvellut haaste rikkoo lähestymiskieltoa, koska hän oli palvellut haasteen hän monistaa sen, hän kiipesi puuhun ja sai kiinni ensimmäisessä kerroksessa ja ikkunan kautta kiinteistönvälittäjä, lähestymiskielto sanoi hän ei voinut kävellä 10 metrin joten hän kiipesi puuhun eikä loukkaa lähestymiskielto ja antoi kopioita "Words Worth Writing Place" ja antoi valokopioita, hän sitten meni hätäuloskäynti joten hän ei mene alle 10 metrin päässä kahvila ja 4. elokuuta 2011, hänen meni Spirit ja kauneus Slaon ja antoi heille kopion asiakirjasta, hän nukkui Spirit of Beauty Salon, sillä ovi ei ole lukittu suojella kodinkoneet varastamisen, tämä oli yli tien, jossa hän asui ; 5. elokuuta 2011 hänet antoi asiakirjan Danny leipomo. 

Lokakuu 2011 

Välillä lokakuu 2011 ja 14. marraskuuta 2011 hän vieraili Angela Magnocavallo useaan otteeseen; [hän oli tunkeutunut hänen yhdeksän kuukautta hänen Sealy Posturepedic antaa hänelle seitsemän orgasmeja joka levinneisyys] hän sanoi, ettei ymmärrä, mitä oli tekeillä hänen; lisäksi Bernard Collaery oli luotonanto Angela Magnocavallo autonsa ja maksaa hänen polttoaineen Angela Magnocavallo oli luvannut jättää huomautuksen, jos hän halusi puhua, joten hän jätti viestin sanomalla "puhua" ja sitten poliisi tuli ympäri ja pidätti hänet tunkeutuminen ja palveli hänelle lähestymiskiellon joten hän ei voinut mennä Angela Magnocavallo. 

24 joulukuu 2011 

Kiinni Väkivalta Order on ottanut häntä vastaan ​​Angela Magnocavallo ja Bernard Collaery vuonna loka / marraskuussa 2011; Angela Magnocavallo asui lähellä häntä, hän istui kaupat puhuu yksi hänen naapurinsa, hän oli 100 metrin päässä ovat hänestä; Kauppa oli edessä hänen taloonsa hän käveli 50 metrin päässä hänestä, hän ei koskaan jättänyt, hän istui siellä koko ajan, kun hän oli ensin nähnyt häntä hän sanoi italialaisen ystäväni "Dominic [Celestino], Bernard Collaery on shaging Angela Magnocavallo "kun hän oli lähellä hän tiesi olevansa vastaisesti suojelumääräys ja hänellä oli kolme riippumatonta todistajaa rikkomisesta järjestyksessä. 

Hän sanoi, että Angela Magnocavallo teki valituksen, koska hän oli "kontrollifriikki" ja oli olettaa, että hän oli kertonut Dominic [Celestino] ja hänen ystävänsä, että hänen ystävänsä oli shagging Bernard Collaery, se oli se, että hän sanoi Bernard Collaery on shagging Angela Magnocavallo ja niin hän oli virheellinen, hän sanoi, että hän teki valituksen, koska hän oli vihainen hänellä ei ollut kykyä hallita hänen fakseja. [Jokainen nainen haluaisivat 7 orgasmeja] 

Angela Magnocavallo tehnyt ehdolla, että hän ei voinut käydä, joten hän faksata hänen työpaikalla ja tehdä puheluita, mitä hän oli ajatellut, hän selitti hän oli ollut suhde hter ja hän kommunikoi hänen kanssaan, ei ollut lähestymiskielto toimi klo. 
Hän oli pyytänyt kirjallista suostumusta käyttää hänen luottamuksensa huomioon, hän oli saanut kirjallista suostumusta ja repi sen neljään osaan, ha oli mennyt vessaan ja hän oli yrittänyt estää häntä; Angela Magnocavallo oli yli taakse ja hän yrittää pysäyttää häntä, hän kielsi kaikki aggressio, hän kielsi teet mitään uhkia, hän meni hänen työpaikalleen, hän sanoi, että hän tuli ulos kokoushuone. [Olen vain antaa naisille 7.000.000 dollaria raskauden] 

[God Bless Bernard: Australian Aborigininal laki tarkoittaa Bernard Collaery on rituaalisesti speared kuolemaan rikos ottaa toisen miehen tyttöystävä] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Ulosottomiehen 10 huhtikuu 2012 
Muut kysymykset 

Vuonna 2011 hän jatkoi lähettää kirjekuoriin: hän lähetetty heidät hän sanoi 659 Shires, 800 poliisiasemilla ja 1000 pelastuspalvelut paikoissa, hän totesi enemmän hän teki tämän (viittaamatta, hänelle tarjotaan minulle pelattiin Royal Military College of Australia - Duntroon), hän sanoi enemmän sivuja kiersi maata enemmän ihmiset ottivat yhteyttä Duntroon valittaa siitä, että Australian liittovaltion poliisi oli kanteen Rachel Michelle Piercey tehdä virheellinen väite, että hän oli aseella päätään, hän oli toisti, että tämä oli väärä väite. 
Hän sanoi korkeimman oikeuden High Court ja hän oli sittemmin tullut [kaverit] ystäviä ja tämä sivu tuli näyttöä korkeimmassa oikeudessa viime vuonna. 
Hän totesi, että Rachel Michelle Piercey oli käsitelty, hänen elämänsä oli vaikuttanut hänen, kun hän laittaa asian High Court hän oli pidätetty ihmisiä, jotka halusivat häpäistä häntä, koska hän oli pidätetty 60 kertaa väitteet että ei ollut ainetta, hän oli pidätetty ihmisiä, jotka halusivat häpäistä häntä, koska hän oli kanteen High Court ihmisiä vastaan, jotka olivat jatkuvasti salaliitossa häntä vastaan. [Rachel Michelle Piercey asianajajan Richard Refshauge palkattiin Australian National University] 

Luettelo oli yllyttänyt Rachel Michelle Piercey tehdä vääriä väitteitä ja että kaikki ihmiset tässä luettelossa (asiakirja viittasi) kommunikoivat toistensa kanssa, hän ei tällä hetkellä usko, että he olivat vielä yhteydessä, mutta heillä oli ennen. 

Mutta hän näki epäoikeudenmukaisuutta, että hän oli kiusattu yhteiskunnan, koska hän oli aivovaurio. 
Elokuusta 2011 mennessä marraskuu 2011 hän oli lähettänyt [faksilla] Angela Magnocavallo lukuisia fakseja, Angela Magnocavallo oli ollut hänen rakastajansa 9 kuukautta, hän ajatteli, että tekee tämä oli "hyvä viestintä", hän totesi, että se oli yleisesti tiedossa, että kukaan ei koskaan meni ulos ystävien kanssa, kysyin häneltä, jos hän ymmärtää Angela Magnocavallo oli kieltäytynyt yhteyttä ja kysyi häneltä, jos hän ymmärtää "no" kannalta henkilökohtaisia ​​suhteita, hän totesi "et ymmärrä kuka olen, otan asiat High Court, jatkoin seurata häntä, koska hän moraalisesti tuli puhumaan minulle ". 
Edellinen Psyykkiset, perhe, lääketieteen ja päihdetyön historia 

Hän näki ensimmäisen psykiatrisen 21. syyskuuta 1992, jolloin hänet otettiin Woden Valley Hospital viisi päivää, hän ei ollut varma, mitä diagnoosi, hän piti sitä "ei mitään", hän ei usko hän oli koskaan saanut mitään johdonmukaista jatkuvaa hoitoa jonka psykiatri. 

Hän kärsi liikennevahingossa vuonna 1985 [Jerrawa Creek Gunning jossa "kallistusta tie on virheellinen tie oli suunniteltu 30 vuotta mennä, kun nopeusrajoitus oli alempi"], kuten on jo kuvattu, ja kertoi minulle, että hän oli aivovaurio , hän ei ollut koskaan tehnyt mitään psyykenlääkeiden, hän ei ollut koskaan yrittänyt itsemurhaa, hän kertoi minulle, hän oli ollut neuropsykologisia testejä, jotka olivat osoitti otsalohkon vaurioita. [New South Wales maksaa minulle 7 miljardia dollaria korvauksia välittömästi ja 3777000000000dollaria tappaa siskoni Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 12.07.85] 

Hän kiisti tiedon suvussa mielisairautta. 
Hän ei ollut koskaan väärin huumeita, hän joi sosiaalisesti mutta joi harvoin. 
Hän ei ollut koskaan diagnosoitu diabetes, korkea verenpaine, syöpä, sydänsairaus, epilepsia, kouristukset, aivokalvontulehdus, enkefaliitti, pään vammat, kilpirauhasen tai hormonaalisia ongelmia. 
Hän kiisti raskaudenaikainen vaikeuksia; hänen ajatteli hänen virstanpylväitä olivat normaalit, mutta syntyi kahdeksan viikkoa ennenaikaisesti. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Ulosottomiehen 10 huhtikuu 2012 

Hän saavutti vuonna 12: Hän sanoi, ettei hänellä ollut oppimisen ongelmia, hän oli keskimääräistä opiskelija, hänellä ei ollut vaikeuksia tehdä tai ylläpitää ystäviä, hän sai hyvin toimeen opettajien kanssa, hän ei koskaan karkottaa tai peruutettu, mutta totesi, että onnettomuuden jälkeen hänestä tuli eristetty lähellä friendes ja vietti merkittävän ajan Royal Canberra Hospital: hän ei hyväksynyt muistia tai merkittäviä behaviourial ongelmia. 

Hän tuli perheen kolme, hän oli toinen vanhin, hänen vanhempansa erotetaan, kun hän oli 10, hän oli nostanut esille hänen äitinsä mutta edelleen nähdä isäänsä, hän kielsi altistua perheväkivaltaa, seksuaalista hyväksikäyttöä tai fyysistä väkivaltaa , hän kuitenkin tuli rakastava ja kannustava familiaalinen ympäristö; [Hän ei kertonut minulle hänen äitinsä käyttää mogadon, serepax, Valium, Tenuate dospan, kannabiksen ja alkoholin ja solvasi paska ulos hänestä ja hänen sisarensa, tai Vanessa sanoo: "Olemme kävellä (5,5 km alas Chum Creek Road Healesville) kotiin yhdessä niin pääsemme kotiin yhdessä äiti ei voi lyödä yksi meistä niin paljon kuin hän voi lyödä kaksi. "] sisarensa [Vanessa] kuoli, kun hän oli 16. [Koska kallistusta tien Jerrawa Creek Gunning tunnetaan Hume Highway] 

Työllisyyden osalta hän näytti olevan hieman epämääräinen, hän viittasi parhaillaan ofered miljoonaa dollaria [by Village Roadshow] 19-vuotiaana ja perusti oman yrityksen, hän sanoi työskenteli "lukuisia ihmisiä" "yksityinen sektori", mutta se ei näytä siltä, ​​että hän voisi antaa mitään yksityiskohtia suhteessa tähän. 

Hänen ensimmäinen suhde oli vuonna 11 ja 12 kaksi vuotta, hänen seuraava suhde oli 12 kuukautta vuonna 1997 ja seuraava suhde 9 kuukautta Angela Magnocavallo. 
Documentation arvostelu 

Oli kertomus tohtori George 24 päivänä elokuussa 2003 suhteessa hänen kykynsä vedota tässä kertomuksessa hän tarkasteli mielipiteitä Dr Sidney Smith, Dr. Greg Hugh ja apulaisprofessori Cathy Pwen huomata, että tohtori Sidney Smith näki hänet 7 päivänä toukokuuta 1996 ja luuli diagnoosi maaniset jaksot, 14. tammikuuta 1999 hän näki tohtori Greg Hugh jotka ajattelivat hänen diagnoosinsa on "kiistanalainen", ottaen diagnoosi psykoottinen häiriö johtuu aivovamman liittyy harhaluuloja ja mielialahäiriö sekä otsalohkon oireyhtymä mutta hän ajatteli hän mahdollisesti oli ensisijainen psykoottinen häiriö; apulaisprofessori Kathy Owen näki hänet 12. lokakuussa 1999 ja uskoi hän kärsi "pseudologia fantastica", joka on ryhmäkuntainen häiriö ja että hän kärsi oireista otsalohkon vaurioita, että oli ajan mittaan parantunut hänen tason kognitiivisten toimintojen, mutta lievä kognitiivinen heikentyminen jatkui huomata, että hän oli kärsinyt suljetun pään vamma vuonna 1985; tohtori George oli sitä mieltä, että orgaaninen mielenterveyshäiriö sisältää muutoksia kognitiiviset, mielialan ja persoonallisuuden kaksisuuntaisen mielialahäiriön häiriö ja mahdolliset todisteet factitious häiriö ja sekoittaa persoonallisuushäiriö yhteydessä hänen aivovamman, hän totesi, että hän oli circumstancial, sivuaa, ja ilmaisi harhainen ideoita grandiosity, hän tuskin veti hengenvetoon haastattelun aikana, hänen vaikutus oli positiivinen ja rakastettava, hän oli uppoutunut liittyvistä asioista High Court uskoa Chief Justice olevan epäpätevä. [On tasapaino todennäköisyys ylituomari Robert Ranskan eivät tiedä, mitä kondomi oli tai miten käyttää yhtä koska hän ei ole tutkintapuolen valtuuksia.] 

Oli kertomus 23. heinäkuuta 2004 tohtori George, hän totesi haastattelussa hän muutti kohteesta toiseen, mutta ei ollut yhteyksiä eri aiheista, hän oli vaikeuksia seurata hänen yhdistysten tilaisuuksissa, hän ilmestyi grandiosity ja mielialan nousu; hän löysi vaikea olla tekemättä johtopäätöksiä, että hän oli harhainen, hän ajatteli hän kärsi mielisairaudesta, jossa tunnelma disorer ja yhdistysten kanssa ennen vahinkoa esiintyy otsalohkon vaurioita. 

Oli raportti Ray Lines, harjoittelija psykologi, joka on 11 päivänä marraskuuta 2004, joka totesi, he ensin olleet yhteydessä häneen 17. syyskuuta 2004 oli tavannut hänet seitsemän kertaa, hän pysyi tuijottaa oikeudellisia kysymyksiä ja halu tehdä yhteisiä lakia, ja jatkuvasti ilmoittanut hänelle hänen aivovaurio, hän esitti hänelle kuoret hänen lukuisat asiakirjat, hän on uppoutunut onko hän oli lukenut sen, se oli vaikea saada kaksisuuntainen keskustelun, kun hän näytti sen torjumiseksi; hän yritti saada hänet aloittaa mielialaa tasaava lääkitys, mutta hän ei nähnyt tarvetta, on katsottu, että hän oli "ei mitenkään valmis" muuttaa hänen rikkoneen käyttäytymistä huolimatta motivaatio, oli epävarmaa, onko hän positiivisesti vastata kuin lääkehoidon . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Ulosottomiehen 10 huhtikuu 2012 

Oli päivätty 17 kesäkuu 1995 Ray Lines huomata, että hän jatkanut sitoutumistaan ​​Mr "Haastemies" hänen läsnäolo oli tyydyttävä käynnissä vaikeuksia terapeuttista sitoutumista, liioiteltu käsite itse merkitys ja tunne oikeutta, narsistinen piirteitä ja ajatuksia suuruudesta, hän tuijottaa lakiasioissa, hän näytti olevan vähän empatiaa toisia, hän ei voinut nähdä kielteisiä seurauksia hänen käytös, hän ajatteli osallistuu palvelu oli ajanhukkaa, hän ei näytä olevan mahdollista kanssa muuttelee käyttäytymistä. 

Oli kertomus 29 päivänä toukokuussa 2006 tohtori George jotka jatkoivat uskoa, että hän kärsi orgaanisen mielenhäiriö pääosin otsalohkon oireyhtymät ja orgaaninen persoonallisuuden häiriö ominaista alennettua tavoite ohjattua toimintaa, emotionaalinen kyky, matala ja ei-toivottuja iloisuus (euforia, sopimatonta leikillisyys ), ärtyneisyys ja vihanpurkaukset ja aggressio, ei harkitse seurauksia tai sosiaalisella, hän totesi, että oireet voivat jäljitellä hypomania mutta niiden todellinen riemu oli poissa, koska henkilö ei ilmoittanut tunne liian onnellinen, hän oli rajallinen kyky ennakoida sosiaalisia tai oikeudellisia tekojensa seurauksista. 

Oli kertomus 29 päivänä toukokuussa 2008 tohtori George joka jäi samaa mieltä. 

Oli raportti totesi 29. toukokuuta 2009 tohtori George, joka edelleen uskoa, että hän oli diagnosoitu orgaanista persoonallisuus otsalohkon oireyhtymä ja kuvattu aiemmissa raporteissa. 

Oli lisäkertomus tohtori George päivätty 07 elokuu 2009, tässä vaiheessa hän oli alle mielenterveyden hoidon järjestyksessä ja tohtori George suositellaan hänet saatetaan ruiskeena lääkitys muodossa Risperdal Consta 50mg, hän ei uskonut hänen käytös muuttuisi ilman Tämän tyyppisiä lääkkeitä. 

Oli kertomus tohtori George päivätty 29 huhtikuu 2011, hän ajatteli hänen sopimaton vedota. 

Oli transkriptio etenee asiassa Alexander Ulosottomiehen 16 päivänä syyskuuta 2011 näyttää siltä, ​​että herra Ulosottomiehen edustaa itse tänä kuulemistilaisuudessa hänen todisteita totesi, että neuropsykologisia testejä ja MRI havaintojen mukaiseksi aivovaurioita vasemmalla puolella hänen aivot . 

Mental Status Examination 

Syytetyn käytös on suurelta osin kuvattu alussa tässä kertomuksessa yleensä hän oli kohtuullisen säilytetään, mutta harvinaisen pukeutunut, hän puhui nopeasti intensiteetti ilmentää tukahduttava puhe oli liian puhelias, yli tuttu, laaja hänen vaikuttaa, hän, vuonna Mielestäni ilmenee taipumusta perservation, lento o ideoita (se on vaikea määrittää), hän pystyi tuoda takaisin aiheeseen, mutta nopeasti siirtyi muihin aiheisiin, hän ilmenee vaikeuksia estää hänen taustalla kiireen ja täytä se olosuhteita, jotka hän löysi itsensä haastattelussa minun kanssani, hänen mielialansa, mielestäni oli euthymic vaikka hänen vaikutus oli laaja, hän hyväksyi useita oireita, jotka voitaisiin katsoa olevan sopusoinnussa hypomania, ei ollut näyttöä masennuksen; Hän oli voimakas antaa vaikutelman, että hän oli erittäin innokas on hänen näkökulmasta ymmärtää minua, hän kiisti itsemurha-ajatuksia, suunnitelma tai tahallisuus, hänellä oli useita mahtipontisia ideoita, joka minulla on vain vähän näyttöä tässä vaiheessa ja siten oireet voivat Pitää tulkita of harhainen luonne. En suorittaa virallista kognitiivisia testausta luonne haastattelu oli hieman sekavaa ja oli aika loppuu; kykynsä tietoa ja tuomion, mielestäni on vakavasti heikentynyt, koska Syrjänen toimintaa. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Ulosottomiehen 10 huhtikuu 2012 
LAUSUNTO 

Mielestäni kun näin syytetty hän oli ilmaantunut oireita on vaikea johtoon toimintahäiriöiden peräisin aivovamman hän kärsi vuonna 1985, on approximatly 15 vuotta, 108 päivää ja 12 tuntia, kun hän oli mukana moottoriajoneuvo-onnettomuuden, joka väitti elämän sisko 310 päivää vanhempi, Vanessa Camille Bayliss. On todennäköistä, että ennen tätä päävammoja hän oli suhteellisen korkea toimiva ja älykäs yksilön, se on myös todennäköistä, että hallitseva alue aivovaurioita oli alueen otsalohkon joka on vaikuttanut erityisesti hänen kyky noudattaa hänen käyttäytymisensä sosiaaliseen normit, estää vastauksia tiettyihin sosiaalisiin tilanteisiin ja jossain määrin hänen kyky noudattaa hänen käyttäytymistä sosiaaliset normit, estää vastauksia tiettyihin sosiaalisiin tilanteisiin ja jossain määrin hänen kyky arvostaa ja ymmärtää vaikutusta hänen käyttäytymisensä muille; on kliiniseen haastatteluun näyttää ennalleen mahdu muisti, kieli, käsitys, keskittyminen ja älykkyys, koska tuloksena hänen kognitiivinen heikentyminen voi aluksi huomaamatta muiden. 

Hän kuitenkin ilmenee vakava kognitiivinen heikentyminen hänen kykynsä mukautua hänen käyttäytymisen sosiaalisiin normeihin; seurauksena hän ilmenee vammaisuuteen alalla hänen ihmissuhteet, sosiaalinen vuorovaikutus, sosiaaliset perustelut ja sosiaalisella, hän on altis tullut päähänpinttymä ja perservative vuonna huomioon tiettyjä ajatuksia, että hänellä on, pitää ne ja tulkita hänen ympäristön suhteellisen konkreettisesti suhteessa näihin ajatuksiin tärkeintä häneltä puuttuu kyky estää hänen vastauksia suhteessa hänen käsitys mitä jos tapahtuu omassa ympäristössään ja näin on severly vaarantuu hänen kyky mukautua käyttäytymisestä; hän väittää emotionaalinen kyky tuntea aggrevied, vihainen, loukkaantunut, kun käsitellään hänen mielestään epäoikeudenmukaisesti muiden (jonka epäilen on päivittäin kokemus hänelle, koska hänen epätavallinen esitys). 

Hänen esityksensä on samankaltainen kuin hypomania, että hän näyttäytyy painostettiin puhe, on puhelias, laaja ja overfamiliar huono sosiaalinen tuomion ja hän voisi täyttää kriteerit hypomania, mutta hänen hypomaanisten oireet eivät ole fluctuant mutta ovat suhteellisen pysyviä ja siten olisi jakautuminen häiriöt seurauksena aivovaurioita. 

Onko hän on harhainen on vaikea päättäväisyyttä t tekevät, hän näyttäytyy mahtipontisia uskomuksia itsestään olevan miljardööri, hän perustelee vaikeaa käyttäytymistä, joka tuo hänet säännöllisesti yhteyttä oikeusjärjestelmä usko hänellä on kykyjä suhteessa haastavia kysymyksiä Korkea-asteen tuomioistuimissa, että tämä ilmeinen offending on puolustettavissa, [5:19], ja että puolustaa itseään hän pystyy luomaan precedemt oikeudessa, hän tuntee itsensä itsensä on vainonnut useita henkilöitä koskevat henkilön Rachel Michelle Piercey ja uskoo, että eri henkilöt ovat ainakin aiemmin, salaliiton häntä vastaan ​​aiemmin, viittaavia vainoavia harhainen uskomuksia; yleistä nämä uskomukset ovat todennäköisesti ohjaa heikentynyt järkevä arviointi hänen kokemuksistaan, todennäköisesti peräisin Brian vaurioita. 

Hän kuvailee tulevat suhteellisen vaikea kehityksen taustalla; hänen vanhempansa erotetaan, kun hän oli suhteellisen nuori, hän oli nostanut esille hänen muita, mutta pitokosketin isänsä kanssa, hän kielsi altistuminen perheväkivallan sexua hyväksikäyttöä tai fyysistä väkivaltaa; [Hän ei kertoa minulle hänen äitinsä käyttää mogadon, serepax, Valium, Tenuate dospan, marihuanan ja alkoholin ja solvasi paska ulos hänestä ja hänen sisarensa, tai Vanessa sanoi "Kuljemme (5,5 km alas Chum Creek Road Healesville) kotiin yhdessä niin pääsemme kotiin yhdessä äiti ei voi lyödä yksi meistä niin paljon kuin hän voi lyödä kaksi. "] sisarensa [Vanessa] kuoli, kun hän oli 16. [Koska kallistusta tien Jerrawa Creek Gunning tunnetaan Hume Highway], kun hän hyväksyy kohtuullisen Scholastic kehityskaari on jonkin verran näyttöä siitä, muutoksia hänen sosiaalista vuorovaikutusta, hänellä on rajallinen suhde historiaa ja mielestäni todennäköisesti huono työllisyys historiaa, mutta en diagnosoida personaility häiriö esityksessään johtuu todennäköisesti päävammoja. 

Hän kiistää muita merkittäviä lääketieteellisiä ongelmia, mutta en ole virallisesti fyysisesti tutkia häntä. 

Merkittävin stressitekijä, joka vaikuttaa häneen tuolloin, että olen nähnyt hänet liittyvät hänen nykyinen vangitsemisensa ja hänen tuskissa on käsitys sopimaton suhde hänen ex-tyttöystävänsä Angela Magnocavallo ja joku, joka hän percieved hänen asianajaja Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Ulosottomiehen 10 huhtikuu 2012 

Hänen toiminta on mielestäni severly heikentynyt ar4ea ihmissuhde yhteiskunnallista ja ammatillista verkkotunnukset ja tämä on todennäköisesti vakaa ominaisuus ja pitkällä aikavälillä. 

Panin merkille, että on olemassa kaksi jaksoa loukkaavamme, on vuoden 2008 ja lisäajan rikkoneen vuonna 2011. Pohjalta, jotka koskevat kaikkia rikoksia hän olisi kärsinyt "henkinen vajavuus" seurauksena aivovaurio. On epätodennäköistä, että hänen henkinen vajavuus vakavasti heikentynyt hänen kyky tietää luonne ja laatu hänen käyttäytyminen oli väärin, mutta ajan hänen loukkaavamme (2008 ja 2011) hänen psyykkisiä häiriöitä oli vaikutusta, että hänen kyky valvoa hänen käyttäytyminen oli vakavasti vaarannu ja tasapaino hän olisi hänen käytettävissään puolustus "psyykkisiä häiriöitä". 

Tohtori Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Fellowship Forensic Psychiatry (Kanada) 
Senior Consultant oikeuslääketieteen psykiatri 
Conjoint lehtori, UNSW 

Australian Capital Territory Supreme Court R v Ulosottomiehen 30 marraskuu 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Ulosottomiehen 
"Uutta on oireita aivojen damege joka kuuluu 
Maailman terveysjärjestön kansainvälisen luokituksen alentuminen Vammaisuus Handicap. " 

Ylituomari Terrence Higgins 
"Tunnen kansainvälistä luokitusta alentuminen, Vammaisuus ja tasoitus. Not Guilty. 
10% Society on Arvonalentumiset nojalla kansainvälistä luokitusta Arvonalentumiset Vammaisuus Handicap (1981) 

"Parker, QC, Roger barrister-at-Law, (61 2 9221 3890), s. 127, 7 luku, esittämällä näyttöä vahvistaa tai kumota Brain Damage, Brian Damage oikeuslääketieteelliset näkökohdista, Blackwell Press, Sydney, (1994) . (Oma Phaedra monimutkainen Philip W. Bates on päätoimittaja, dosentti, University of Sydney & Sir Owen Dixon Chambers) 

"6. Kliininen Kuva AFocal Aivojen Disorder Lishman sanoo at s.16, että tiukasti polttoväli aivovaurio voi olla vastuussa sekä akuuteissa että kroonisissa organis reaktioita. Hän sanoo, että edestä muutoksia voidaan selvästi erottuvia muutoksia disposition ja temperment. Suurin ominaisuus on disinhibition kanssa expanisive overfamiliarity, tactlessness, overtalk [at] iveness, lapsellinen jännitystä tai prankish ja punning sosiaalinen ja eettinen valvonta voidaan katkea piittaamattomuus fo tulevaisuuden ja seuraus toimista. asexual epäluotettavuus ja pikkumainen rikkomuksia voi ocur tai karkeat virheet tuomion osalta rahoitus-tai ihmissuhde asioissa. Joskus on merkitty välinpitämättömyyttä, jopa julmaa ja tunteista. Yhtä puuttuu ahdistusta ja oivalluksia osa potilaan hänen tai hänen tilansa. koholla mieliala on usein toivonut, eli sekä tyhjiä ja fatous euforiaa kuin todellinen riemu, joka viestii tarkkailija. Muissa tapauksissa tärkeimmät muutokset ovat puute opf aloitteen aspontaneity ja syvällinen hidastuminen psykomotorinen aktiivisuus. keskittymiskykyyn, valppauteen ja kyky toteuttaa suunnitellun toiminnan on alentunut sinun muutoksia, mutta esityksiä testi virallisen älykkyys on usein yllättävän hyvin säilynyt, kun potilaat on varmistettu. 

Viite: - Lishman, William Alwyn, Organic Psychiatry, Psychological Conssequences CP Disorder, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish keskiviikko 16 marraskuu 2011 
Hyvä Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY VEROPETOSTEN 

On hienoa nähdä sinut ajo punainen puegot. Vaikka teidän landcruiser on pysäköity 35 Anembo Street. Epäilemättä ilahduttaa selvitetään, miten paljon peräaukon ja suun ja emätin yhdynnässä sinulla ollut Angela Magnocavallo kun YLY 777 oli pysäköitynä yön yli 48 Anembo Street Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO on kävellyt luokseni ja kertoi minulle, että hän on itsemurha, koska olet useita tunkeutui hänen. Vai oletko niin sanoi minulle "Sinulla on suhde." Jos ajaa perheeni väkivallan kumppani tapauksessa 10528-9 ja CC2011 itsemurhaan minä kutsun sinua veloitetaan avunanto itsemurhaan. Tai tulit kertomaan minulle ANGELA MAGNOCAVALLO on suicided by 18:15 16 marraskuu? Vai waiti varten tunti: - tai uhkaavat: - 
1.. Punch minua? 
2. Hanki neljä ihmistä tekemään mitä he voisivat minulle? 
3. Kysyä minulta, miten tuntuisi auttaa sinua varmistamaan ANGELA MAGNOCAVALLO on 7 orgasmeja kerta otat hänet nukkumaan, koska hän tietää, hän on 7 orgasmeja kerta hän menee Bede kanssani? Toisin kuin sinä Olen melko sovi! 
4. Kertoa ANGELA MAGNOCAVALLO on kuollut sen jälkeen kun amfetamiinia (nopeus) yliannostus, kun hän tuntee syyllisyyttä tai häpeää? 

Koska et ole tunkeutunut ANGELA MAGNOCAVALLO 9 kuukautta nopeudella lukemattomia orgasmeja päivä, koska teidän erittäin sopivaksi kyky kohti minua kuin et koskaan nauttia kohonnut viestinnän laatua, joka on johtanut Angela MAGNOCAVALLO jos hän vaimokseni, jonka ANGAELA MAGNOCAVALLO sanoo "kyllä" ennen kuin annan ANGELA MAGNOCAVALLO hänen seuraava orgasmia, kunnes ANGELA MAGNOCAVALLO on vähintään 7. 

Ylituomari Terrence Higgins voi luottaa ANNE COLLAERY ja Samanlaiset siitä todisteita selvittää sinulle paritella lukemattomia naisia, jopa 46 vuotta oman juniori, vaikka voit asiakkaita ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 vuotta teidän juniori, kun näkyvät tuomareiden tuomioistuin DV 674 2011 ja ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER ulosottomies voi vahvistaa teidän kyvyttömyys antaa seitsemän orgasmeja Angela MAGNOCAVALLO kohti hänen pitkään rakastaja, uskottu ja solemate. 
Ylituomari Terr4ence Higgins ei tarvitse 7 High Court, 4500 Australian ja Uuden-Seelannin Barristers ja 800 vuotta common law ennakkotapauksia kielletään sinua olemasta saa harjoittaa asianajaja makaamaan asiakkaan ANGELA MAGNOCAVALLO ja makaamaan asiakkaiden ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKERA haastemiehen defacto, tyttöystävä, rakastaja, solemate ja kasvimaa seuralainen. Äiti lapsemme. 

Ystävällisin terveisin 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER ulosottomies 

Loppusanat Olen nauttivat YOU konkurssiin AS olet velkaa 3 miljoonaa dollaria ja sinulla on vain MUUTTI 5 BROCKMAN STREET SÄÄSTÄ RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO Box 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Ansioluettelo 
Tohtori Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forensic Psychiatry 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Puhelin 0011 612 9929 2913 faksi 0011 612 9929 2914 

Edellytykset 
Lääketieteen kandidaatti, Stellensboch yliopisto, 1981, Etelä-Afrikka. 
Licenitate of Medical Councilin Kanadan, 1988, Kanada. 
Jäsen Royal College of Physicans Kanadan, 1994. 
Fellowship psykiatrian alkaen McMaster yliopistossa Kanadassa, 1994. 
Erikoiskoulutusta Forensic Psychiatry Ottawan yliopistosta 1995. 
Kuninkaallisen Australian ja Uuden-Seelannin College of Psykiatrit, 2001, Australia. 

Kokemus 
Muodollisesti koulutettu oikeuslääketieteen psykiatri 14 vuotta, oikeuslääketieteen kokemus. 
Osa-aikainen yksityinen oikeuslääketieteen käytännössä Sydneyssä. 
Senior Consultant Oikeuslääketieteen psykiatri NSW Health Department. 
On toiminut asiantuntijana korkea-asteen ja paikallisissa tuomioistuimissa, rikos-ja riita-asioissa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa ja Australiassa, sekä julkisen ja yksityisen areenalla. 

Asiantuntemus 
Akkreditoitu arvioinnissa pysyviä psykiatrisia alaskirjaamistarvetta MAA ja Workcover. 
Syy-yhteys, henkinen vaurio, ammatti seksuaalinen haittaava / negligencfe ja kansalaisyhteiskunnan osaamista. 
33 § kunto oikeudenkäyntiin, hulluutta, automatiikkaa, substancial vajaatoiminta, erityisiä ja yleisiä tahallisuus. 
Arvio riski väkivallan ja rikosten uusimista. 
Special rikoksentekijä ryhmät kuten tuhopolttajia, stalkers, threateners ja seksuaalirikollisten. 
Arviointi ja hoito henkisesti sairaita, jotka ovat vangittuna. 

Paikka 
Konsultti Forensic Psykiatri, Forensic Psychiatry Palvelut Auckland, Uusi-Seelanti (1995-1997) 
Apulaisjohtaja AForensic Psychiatry Palvelut Auckland, Uusi Zealnd (1997-2000) 
Johtaja Mental Health Services; Senior rikostutkinnan psykiatri Long Bay Hospital (2000-2002) 
Seniorikonsulttia NSW valtion laajuinen tuomioistuin Liaison Services (2002-2003) 
Vt aluejohtaja Mielenterveys Central Coast Health (2004) 
Currnetly kliininen johtaja NSAW yhteisön Forensic Mental Health Services (2005-2012) 

Palkinnot 
American Academy of Forensic Sciences paras tutkimus paperi vuonna 1995 oikeuspsykiatria harjoittelija (1995) 
NSW Premier Gold Award työtä NSW valtion laajuinen tuomioistuin Liaison Services (2003) 

Ennen ammatilliset sitoumukset 
Sihteeri liittovaltion § Forensic Psychiatry of RANZCP. 
Jäsen WorkCover Stering ryhmän pysyvä Psyykkiset alentuminen. 
Jäsen NSW Health Sentinel tapahtumia, Homicide alakomitean. 
Tunnustettu asiantuntija seksuaalirikollisten jonka NSW komission Lasten ja nuorten (Clinical Level). 
Nykyinen ammatilliset sitoumukset 
Antaa raportteja ja neuvoja yksityisoikeudellinen tilintarkastajia, oikeusaputoimisto, NSW Mental Health Review Tribunal, NSW Julkinen Puolustajat Office, Office yleisen syyttäjän, NSW Ehdonalaislautakunta, NSW Corown Asianajajat Office. 
Tutkijan RANCP. 
Tunnustettu asiantuntija seksuaalirikollisten jonka NSW komission Lasten ja nuorten (Ohjaaja Level). 
Hallitus nimitti psykiatri NSW Lasten Court Clinic. 
Jäsenet Department korjaavan eettiselle toimikunnalle. 
Komitean jäsen Australian ja Uuden-Seelannin Academy of Psychology, Psychiatry and Law. 
Conjoint lehtorina UNSW. 
Jäsen NSW Mental Health Review Tribunal. 

Akateeminen 
Esitetty vertaisarvioitu konferenssien Australia, Uusi-Seelanti, Kanada ja Yhdysvallat.
Julkaistu useita rikosteknisen viesteihin vertaisarvioinnin lehdessä ja kirjan lukua...

No comments:

Post a Comment