Friday 4 October 2013

SLOVAK

Dr Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forenzná psychiatria 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefón: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10.04.2012 

DÔVERNÉ 
Kancelária riaditeľa prokuratúry 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
Canberra City ACT 2601 
Pozor: pani Sian Jowita 
Telefón: 61 6207 5399 
Fax: 61 6207 5428 

Vážená pani Jowita 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER exekútor 
DOB: 17:54 UTOROK 25TH augusta 1970 1 hodinu a 57 minút neskôr Gough Whitlam pohrozili zablokovaním SUPPLY 
Vaše Referenčné číslo: 201210593 

Úvod 

Ďakujeme Vám za Váš list zo dňa 25. januára 2012. 

Ty ma požiadal, aby som vám s psychiatrický posudok vo vzťahu k accussed, Alexander Marcel André Sebastian súdnym sluhom Barker. Táto správa predstavuje klinické hodnotenie vykonávané s accussed na AMC 10. marca 2012 a telefónny hovor zo dňa 27. marca 2012. Účelom tejto správy je poskytnúť stanovisko s ohľadom na jeho duševný stav v čase údajného ofending. 
On bol obvinený z niekoľkých trestných činov, vrátane drobné krádeže na údajného trestného činu, ku ktorému došlo dňa 27. novembra 2008 a od apríla 2011 a decembra 2011; nesprávne používanie dopravou tiesňového volania pre údajného trestného činu, dať falošný poplach požiaru a havarijné na iné pre údajného trestného činu, porušujú ochrany násilie objednávku údajného trestného činu, za vinu v priestoroch pre údajné trestné činy. 
Už skôr som za predpokladu správu dňa 27. marca 2012, sa táto správa opravuje preklepy v tejto správe. 

Úloha Dôvernosť a súhlas 

Od začiatku som vysvetlil obžalovaný, že som psychiater požiada vás, aby vám s psychiatrický posudok vo vzťahu k jeho duševný stav. Vysvetlil som mu, že všetky informácie poskytnuté na mňa nebude dôverné a môžu byť sprístupnené širšej verejnosti by mali byť ponúknuté na súd. Som k názoru, že on to pochopil a súhlasil pokračovať. 

Poskytovateľ č 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekútor 10.04.2012 

Zdroj informácií 
Prečítal som súdny znalec pre kódex správania časti 28 a článku 9C Časť 28A, pravidlo 2 rokovacieho Obvodný súd a súhlasíte s týmito kódmi. 
Mal som možnosť prezrieť: 
1.. Policajné vyhlásenie o skutočnostiach. 
2.. Kriminálnej histórie. 
3, príslušný zákon sekcie. 
4. Rad komunikácií Zdá sa mi poskytnuté vami, ktoré sú napísané obvineného. 

On bol 41 v čase, keď som ho videl bol uväznený na AMC, nebol vidieť psychiatra alebo psychológa pravidelne, bol jediný, nebol berie lieky. 

Klinické problémy 

Od samého začiatku je potrebné uviesť, že obvinený je prezentácia bola neobvyklá, mal na sebe okuliare, klobúk, jeho účinok bol intenzívny, že sa prejavuje tlakového a rýchla reč, že bolo ťažké prerušiť a naliehavú potrebu so mnou hovoriť o Angele Magnocavallo a od úvod vysvetlil, že kedysi, keď v dopravnej nehody motorového vozidla, bol overfamiliar a perservated (návrate na rovnakú tému opakovane) a disinhibited. 

On začal tým, že povie mi, že jeho advokát Bernard Collaery sa podieľal so svojou priateľkou, ktorá Bernard Collaery bol priateľ 20 rokov a že mal pohlavný styk so svojou priateľkou Angelou Magnocavallo, bol zúfalý, pretože Bernard Collaery bol jeho advokát a že pohlavný styk so svojou priateľkou bol neprofesionálne, Bernard Collaery bol jeho sused 20 rokov, cítil znepokojujúce, že mu verí Angela Magnocavallo povedala mu, že mal vzťah s jeho právnym zástupcom. 

Pri jednej príležitosti Bernard Collaery vstúpil do príjazdovej ceste, a povedal mu, že by mu jednu vraziť, a že na druhej príležitosti Bernard Collaery prišiel a povedal mu, že ho miluje Angela Magnocavallo; Bernard Collaery sa stále podieľa v jeho prípade, stále má Bernard Collaery zapojiť pretože on bol zapojený pred Bernard Collaery mal styk so svojou priateľkou, kto spal v jeho dome na 9 mesiacov. 

Vysvetlil, že najbližší človek vo svojom živote, Vanessa Bayliss (jeho sestra), bol zabitý, keď mu bolo 15 rokov, 108 dní a 12 hodín staré v dopravnej nehody motorového vozidla, to bolo veľmi znepokojujúce pre neho, bol v kóme povedal po to asi štyri týždne so stratou vedomia po štyri týždne a zlomil si ruku, on hovoril, že on bol "15 rokov, 108 dní a 12 hodín" v čase, keď sa to stalo. 

On potom znova vrátil k otázke, ako bol rozrušený o vzťahu, ktorý mu verí Angela Magnocavallo mal s Bernardom Collaery, v tejto fáze som si všimol, že sa mi zdalo, že je celkom perserverative na túto tému. 

On potom šiel do stavu, ktorý po havárii, mal Ben hovoril, že on trpel "zvýšenie nálady, zníženie koncentrácie rozpätie, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity a eufória", on ma odkázal na knihu o poškodenie mozgu vyviedol Blackwell tlač a Lishman odkazuje najmä na článok 127. 

On šiel do hovoria o Chief sudca Higgins a potom šiel do hovorí o problematike Svetového zdravotníckeho organizácie, a to, čo znelo mi to ako diagnostických kritérií pre medzinárodné Classication pre handicap Zníženie hodnoty osobám so zdravotným postihnutím. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekútor 10.04.2012 
V snahe, aby ho zameral som sa pýtal na jeho duševný stav, povedal v čase, keď som ho videl, jeho nálada bola normálna, poprel, eufória alebo depresia, on myslel, že jeho koncentrácia je "dobré" a potom šiel do povedz mi, že čítal Bibliu do 14 dní od New Years Day a 14. januára 2012 a od 27. decembri 2011 ak 31. decembru 2011, že on tiež prečítať 700 stránok knihy o tom, čo Biblia hovorí, povedal, keď čítal všetko, čo má urobiť, bolo byť preč od rozptyľovanie a on by sa mohol zamerať na jeho čítanie, mal vysokú hladinu energie, ako príklad vysvetlil mi, že išiel na bicykli z "Canberra Queanbeyan na Captains byt Creek Majora k Araluen valley a potom Moruya Heads ", on dostal Nelson Mandela je kniha" Cesta k slobode "a prečítajte si to v piatok večer, v sobotu a nedeľu, a potom sa vrátil do Canberry na bicykli, na vzdialenosť asi 452 km. 

On potom odvolával sa späť do Bernarda Cumacille a Gerrard Cumacille kto čo povedal, bolo Mela Gibsona skutočné meno a spýtal sa ma, či som sa pozeral ABC News. 

On potom šiel do hovorí o David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], ktorý povedal, bol jeho bratranec nevlastného otca, že Dávidov skutočné meno bolo Spitzer, bol potom odvolával sa na profesor Erica Bates a že ju jej manžel mal nádory na mozgu, a oni robili pri samovražednom paktu v roku 1989, on hovoril o matke Philip W Bates a Erica Spitzer bol brat bol brat Dr George Spitzer, keď on zmenil jeho meno k Spicer (poangličtená) meno, pretože bol GP. [On hral scrabble s Dr George Spicer a poraziť druhý vyhral hru.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher a Barry Moore: "Austrálske Nácvik techniky" v Klabbers, Jan et al (editori) Simulácia Hranie na zlepšenie kompetencie pri riešení zložitosť, neistota a hodnota Conflicts: (Pergamon); 

1.. Philip Bates Dátum prijatia 1979. BCom, LLB, FACHSE; FACLM Hon. Oblasti praxe. Alternatívne riešenie sporov, odvolacie, obchodné, Common ... 
2.. 1988, angličtina, Book vydania: Australian zdravie a medicínskeho práva reportér: v objeme 1 / Philip W. Bates, John C. Dewdney a zdravie CCH a zdravotníckeho práva ... 

3.. Domov · Všetky vydania, Toto vydanie. 1990, angličtina, Conference Proceedings vydania: Nemocnice lekárske nedbanlivosti Reklamácie / Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Autor: Bates, Philip; Predmety:. Zodpovednosť (zákon), zodpovednosti (zákon) - Austrália, Lekárska jurisprudencie - Austrália - Príručky, manuály atď Divákov: Specialized ... 

5. Hľadať. Domov; Toto vydanie. 1994, angličtina, Book vydania: Poškodenie mozgu: lekársko-právne aspekty / Philip W. Bates, šéfredaktor, Marco Migotto, sub-editor. 

Povedal, že bol uznaný vinným mentálnym postihnutím dňa 30. novembra 2011 [Chief spravodlivosť Terrence Higgins nahral OSN Svetová zdravotnícka organizácia Medzinárodná klasifikácia zdravotného postihnutia, handicap zákon zo zníženia hodnoty], a vrátil sa domov a tam bol súdny príkaz a Angela Magnocavallo prešiel okolo jeho bydliska každý deň. [Angela Magnocavallo som si 7 orgazmov dvakrát alebo trikrát v mojom Sealy deväť mesiacov] [I môže účtovať jej 7.000.000 dolár za sedem orgazmus balenie] 

Uviedol, že Angela Magnocavallo bol jeho sused, ha stretol svoju sestru v blízkosti autobusovej zastávky a bol predstavený k nej asi januára 2011; nevidel ju na týždeň a týždeň neskôr mali kávu a potom vstúpil vzťah, ktorá trvala od februára do októbra 2011. 
Od február-10, 2011 mal intímny vzťah s Angelou Magnocavallo, povedal na žiadnom mieste urobila vzťah ukončiť. 

Angela Magnocavallo mu povedala, že ona používala rýchlosť po dobu asi 10 rokov a že ona podporovala že urýchli návyk tým, že tri zamestnania, a keď to povedala, že sa to tak, že dostala peniaze na nákup rýchlosť, on veril, že Angela Magnocavallo opustil Perth, aby sa zabránilo sú zapojené v právnej veci zahŕňajúce he dodávateľa [Skúšobné], on myslel, že toto bolo dôležité, pretože Angela Magnocavallo by realizované tellling mu o rýchlosti návyky a že ona mala tri zamestnania, že v skutočnosti, podľa jeho názoru, že čo do činenia. 

To nebolo až do októbra 2011, kedy sa Angela Magnocavallo pristupovať k svojmu "celý letterbox" a prečítajte si všetky svoje pošty, chcela pristupovať k jeho zverenecký účet, stretla svojho advokáta a verejný obhajca, ona sa stretla s jeho právnym zástupcom, Bernard Collaery, ktorý porušil dôvernosť klienta, ona vyzerala cez jeho mailu, ona zistí, čo jeho dôvera bola. 

On potom znovu vysvetlil, že predtým on bol v dopravnej nehody motorového vozidla a bol v bezvedomí po dobu jedného mesiaca, povedal, že teraz si myslel, že jeho zákonný nárok v dôsledku to bolo "multimillion dolárov", nikdy "zúčastnil" v ňom, pretože bol v "High Court"; žalobou premávky na pozemných komunikáciách úrad by nemal byť milionárom, bol by miliardár, pretože on predstavil diódu, ktorá prijímala svetlo Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler bude mať sedem vozov šofér mi po zvyšok môjho života každej nesie mld USD v batožinovom priestore na môj Savant] 

Išiel na vysvetľovať, že on bol "učenec", keď mu bolo 19 rokov, bol offerred milión dolárov na nákup svojej prvej nápad [Village Roadshow], brat jeho matky (strýko [Wilfrid] Barker) nielen vyhral návrh International olympijský výbor zorganizovať olympijské hry 2000, sa potom zdvihol 2600000000dolar v médiách a marketingových práv pre OH v Sydney. 

[Sports Marketing a Management Suite 401, Level 4, 39 až 41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Office Manager Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekútor 10.04.2012 

On povedal jeho matke svoje myšlienky a strýko Barker povedal, že je "mnohomiliónové nápad", on dostal 64 Commodore počítač v roku 1983, keď mu bolo 13, on naprogramovať základné a pozoroval disk operačný systém Microsoft mal dva priestory pre dáta , rok a mesiac, ktorý v roku 1983 pozoroval, že v 31. decembri 1999 dátum sa zmení do roku 2000 tak vedel, že (v roku 1983) o potenciáli pre "problému Y2K", povedal, že všetci potom 14 rokov neskôr, strávil programátori peňazí prenájom prekonať Y2K problém, to spôsobilo, aby mal každý možnosť sa zákonné kroky proti spoločnosti Microsoft; on potom šiel na stave vedel, že to v roku 1983. [International Business Machines zaplatí mi 3777000000000dolar okamžite] [Microsoft zaplatí mi 3777000000000dolar okamžite] 

Ukázal na počte mien na papieri, jeden bol "Exekútor", uviedol, že exekučné znamenal "menšie súdu úradník policajného orgánu", že "pútač" znamenalo vyvolávač dvora ", uviedol, že, v dôsledku zoznamu sa Barker ľudí vo všetkých súdoch a kolónie po celom svete boli povolaní Barker je zoznam. [exekútora išiel z Normandie do Anglicka v roku 1066 s pápežskou bulou, aby sa stal kráľom Anglicka] [žiadam pápežskú bulou, aby sa stal kráľom Anglicka, kráľ kráľov a zdržiavať na pápežskom apartmáne Vatikánu okamžite, uvedomuješ si, kto som?] 

On potom vysvetlil, že jeho otec bol vyslaný [sme išli] Hamilton po dobu jedného roka, aby šiel do radu Woomera Rocket a v piesočných dunách (vo veku 10), videl slnko sa odráža od niečoho, on nasledoval reflexie a našiel kamenný lovecký nástroj, keď si uvedomil, tento vybavenú palcom a prstom dokonale, keď si uvedomil, v 10 rokoch, že je u niekoho iného "dvore" a nájomné pre toto miesto by bol obrovský. 

On potom vysvetlil, že jeho otec bol v Londýne a bol "Bobby" a že dedko jeho matky (Billy Barker) bol najdlhšie slúžiacim Policajt v histórii Austrálie, kde sa podáva medzi 1883 a 1931, v tomto bode vyzval ma, aby som si prípad R proti Exekútor 2011. [UN IC IDH predchádzajúca] [ACTSC 214] 

On potom robil odkaz prvom prípade sa pripravil na vrchnom súde, u 21 bol zmluvne 
vyvíjať produkty, ktoré doplnené Scrabble, prvý prípad, že by bolo v Vrchného súdu bol proti Chief Justice, ktorá bola hlásená na, v tomto prípade budete vyzvaní každý policajný komisár v Austrálii kontaktovať Canberra pre austrálske kriminality Komisia má byť zavedený. 

Keď mu bolo 30 rokov jeho strýko sa ho spýtal, či sa robí "Mabo" prípad, že nie je právnik, ale jeho priezvisko bolo Exekútor, on zodpovedal jeho výzvu tým, že robí veci pre domorodé muža, ktorého pripravil "Najvyšší súd Písma" , v dôsledku čoho sú všetky zastupiteľské úrady zaviazali vyšetrovanie pomocou medzinárodného práva, potom sa "to" späť do svojej krajiny, a nakoniec tam bol "pápežský Bill [Nobelovej ceny za mier pre pápeža. 
Ospravedlnenie Číny a Nobelovej ceny za mier pre Ospravedlnenie pápeža v Oceánii a Nobelovej ceny za mier pre paktu OSN o právach pôvodných obyvateľov 370 miliónov] 

Som často stratil niť jeho účte, jeho rýchle reči robil to pre mňa ťažké sledovať a pochopiť, čo sa so mnou komunikovať. 

Pýtal som sa ho Angela Magnocavallo, uviedol, že Angela Magnocavallo povedal mu o svojom zvyku rýchlosti v októbri 2011, v okamihu, keď si uvedomil, že použitý rýchlostný Angela Magnocavallo dostal dobrý nápad, keď sa chystal ohlásiť, nebol v pozícii, na spojiť s niekým, kto to urobil, pretože rýchlosť, robil veci u vrchného súdu. [Nebudem hlásiť, stačí ju na internete v 72 jazykoch] 

Účet údajného priestupku 

Dotyčný obdobie od novembra 2008 do decembra 2011 o, uviedol, že počas tohto obdobia doby jeho nálada bola dobrá, nemal schvaľovať žiadne významné príznaky depresie, sa schválil adekvátne spánok, chuť do jedla, energiu, motiváciu, koncentráciu, sebavedomie, poprel akékoľvek záujmy, poprel samovražedné myšlienky. 

Nemal neschvaľuje žiadne poruchy vnímania, ako sú hlasy, vízie, chuťou, vôňou, správy z televízie, rádia alebo novín, neveril, že niekto bol parcelovanie ublížiť alebo ho zabiť, poprel akékoľvek vonkajšia kontrola. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekútor 10.04.2012 

Poprel, že v tej dobe bol s využitím nejaké drogy alebo alkohol. 

27.listopadu 2008 

Povedal, že nikdy niečo ukradol, bol finančne zaistený, že "ten chlap" na newsagency odmietol ho predať známky, [aby ste mohli písať svoje odpadky] povedal majiteľovi, že to "bolo dosť vážne nezmysel, že na Najvyššom súde ", on potom kúpil 1.000 dolárov v hodnote známok aj inde, že v noci vzal všetkých majiteľov nevyžiadanej pošty mimo novinového okien a značenie, ako dobre a hodil ju do odpadkového koša, pretože cítil zneuctil, on povedal, že to nie je krádež, mal nemá v úmysle trvalo ho zbavil, v tejto fáze bol 38. obývacia naproti predajni, bol neberie lieky, nebol vidieť psychiatra, bol pracuje na budovaní prípady, on posielal informácie aroung krajiny o prípadoch nedbanlivosti Hlavný sudca Vrchného súdu, pretože jeho advokát zastupoval ho trestnú činnosť na Vrchný súd. 

14.dubna 2011 

On išiel na policajnú stanicu, mali junior človeka, ktorý si myslel, nebol policajt, ​​si myslel, že jediný spôsob, ako hovoriť s policajtmi bolo uskutočniť telefonický hovor, keď si myslela, že junior dobrovoľník, urobil tiesňového volania pretože telefonovanie "000" na neho, on nebol ochotný zmieriť s drzosťou na Woden policajnej stanici. 

14 júna 2011 

V júni 2011 bol 40 rokov, žijú doma, nebol so žiadnou psychiatrickú liečbu, strávil väčšinu roka odstraňovanie starých stromov zo svojho starého bloku výsadby rôznych semien a stromy, zbieral to z mnohých rôznych miestach; povedal, že krajina v Canberre je suchý tak zbieral tie na jeho dvore, aby pokryla zem tak, aby sa nedostal suché a on by mal viac hmyzu činnosť pod listami a zvýšenie plodnosti. 

V júni 2011 povedal, že listovú tašku, bol v Canberre Avenue (na chiropraktika), tak že naplnil asi štyri jedna ton [] pieskom vriec s listami, povedal, že sa hrabal lístie a povedal "muža na telocvičňa ", že listy boli na prírodné prúžok, spýtal sa, či túto osobu nevadilo, keby sa hrabal lístie a vzal som si išiel do recepcie a spýtal sa, či by mohol požičať hrable, keď išiel v roku mali vrece arašidov tam a povedal, že by bolo viac ako všetky listy výmenou za vrece arašidov, človek mu povedal, to bolo len pre členov, obvinený navrhol, sa stal členom posilňovne povedal, že správanie človeka bol "nepriateľský a ohrozujúce k nemu", povedal ten človek nemal tušenie, že vedel, že nelegálne prevedené do svojich priestorov telocvične, povedal ten človek mu povedal, "ak nechcete nechať zavolám políciu", takže obvinený povedal, že by zavolal sanitku, vzal štyri vrecia listov do susedného domu a ukryl v karavane, vysvetlil, že keď niekto zavolá sanitku, môže polícia počuť aj tým, že volá sanitku, on bol tiež volania oznámením políciu o "probléme", to znamená, že keď prišla polícia v posilňovni, a človek by musel vysvetliť, že polícia nazvaný pretože muž bol hrabanie lístia jeho, sanitka by tiež hovoriť s mužom v telocvični , on dúfal, že polícia a ambulancie upokojí muža v posilňovni dole, sanitka pricestuje by znamenalo, že sa obával o svoju bezpečnosť (polícia predtým zastrelil človeka a urobil ho ochrnutý, takže to bolo pre neho ochranný), po polícii prišiel išiel do kina a bol zatknutý neskôr, ho zatkli v deň, kedy strojnásobí "000" po tom, čo prišiel do jeho domu a vyliezol na strom, uviedol, že jednou z rokovania dôstojníka povedal, že by som ho zastrelil ale nemal zbraň s ním, zatiaľ čo on bol tam ako negotiatior, uviedol policajný pravidelne mu vyhrážal a lezenie strom bol jeho jediný bezpečnosť. [Seržant Adrian Craft 3260 a seržant Harry Thomas Hains 4928] 
[Môj advokát Bernard Collaery Attorney - General Austrálska armáda Special Air Serices rukojemníkov vyjednávač zazvonil mi, kým som bol na strom, a spýtal sa ma, či by som dostať dole, pokiaľ seržant Adrian Kraft 3260 súhlasila, že nebude mať jeho 12 austrálskej federálnej polície strieľať na lezenie na strom sa veľmi verejne smrteľne zastrelený v obchodoch Narrabundah] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekútor 10.04.2012 

07.07.2011 

Povedal Andrew Jones mal CASF, keď ťahal štyri vrecia lístie na ceste Andrew Jones tooted na roh, pretože tiahol listy dole na ceste, ťahal opustí okolo Andrew Jones Cafe a povedal: "Tlsťoch, kde chceš, aby som sa ? drop listy ", Andrew Jones predtým tooted na roh a dostal súdny zákaz proti nemu, raz dostal súdny príkaz, že Andrew Jones zavolal polícii povedal, že porušil súdny príkaz, vedel, že polícia pri vyhlásení Magistrát sa odvoláva na to zo súdu, ktorý povedal, sa stalo, takže Andrew Jones cítil ponížený. 

02.08.2011 

Bol slúžil predvolanie porušenie súdny príkaz, pretože mu bolo doručené predvolanie mu kopírované to, vyliezol na strom a dostal sa do prvého poschodia a oknom realitný agent, súdny príkaz povedal, že nemôže chodiť do 10 m, aby vyliezol na strom, aby nedošlo k narušeniu súdny príkaz a dal kópie na "Words Worth písanie Place" a dal fotokópie, on potom šiel požiarny východ, aby nešiel do 10 metrov od kaviarne a dňa 4. augusta 2011, jej išiel Spirit a krása Slaon a tiež im dal kópiu dokumentu, spal v Duchu salóne krásy, pretože dvere nie sú zamknuté na ochranu biela technika pred odcudzením, to bolo cez cestu od miesta, kde žil , na 05.8.2011 dal dokument Bakery Dannyho. 

Október 2011 

V období od októbra 2011 a 14. novembra 2011, on navštívil Angela Magnocavallo na početných príležitostiach, [on prenikol jej deväť mesiacov vo svojom Sealy Posturepedic, že ​​jej sedem orgazmov každý prenikaniu] povedal, že nechápe, čo sa s ňou deje, okrem bernard Collaery bola požičiavať Angela Magnocavallo svoje auto a platiť za svoje palivo; Angela Magnocavallo povedal, že by zanechať odkaz, keby chcel hovoriť, a tak nechal odkaz, "hovoriť" a potom prišla polícia a zatkla ho asi za vinu a slúžil ho s obmedzujúceho príkazu, aby nemohol ísť do Angela Magnocavallo. 

24.prosince 2011 

Zadržaný Násilie objednávka bola prijatá proti nemu Angela Magnocavallo a Bernard Collaery v októbri / novembri 2011; Angela Magnocavallo žil blízko neho, sedel na obchodoch hovoriť s jedným z jeho susedov, bola 100 metrov tvorí ho; Obchod bol pred svojím domom, keď kráčala 50m od neho, nikdy neopustil, on tam sedel celý čas, a keď videl prvýkrát jej povedal svojim talianskym priateľ "Dominic [Celestino], Bernard Collaery bola shaging Angela Magnocavallo ", keď prišla bližšie, vedela, že je v rozpore ochranného príkazu a mal tri nezávislé svedectvá z porušenia poriadku. 

Povedal, že Angela Magnocavallo podala sťažnosť, pretože ona bola "Control Freak", a predpokladal, že on povedal Dominic [Celestino] a jeho priateľ, že jeho priateľ bol pichanie Bernard Collaery, to bolo v skutočnosti, že povedal Bernard Collaery bola pichanie Angela Magnocavallo a tak bola nesprávna, keď povedala, že podala sťažnosť, pretože ona bola naštvaná, že nemá schopnosť ovládať svoje faxy. [Každá žena rada orgazmus 7] 

Angela Magnocavallo jednou z podmienok, že nemôže navštíviť tak, ako mu faxom jej pracoviská a robil telefónne hovory o tom, čo si myslí, vysvetlil, že je vo vzťahu s hter a bol komunikáciu s ňou, tam bol žiadny súdny príkaz slúžil v čase. 
Ona požiadala o písomný súhlas, aby prístup k jeho zverenecký účet, on dostal písomný súhlas a roztrhal ho na štyri kusy, ha išiel na záchod a ona sa ho pokúsil zastaviť, Angela Magnocavallo skončila za sebou a snažil sa zastaviť nej, poprel akúkoľvek agresiu, poprel akýchkoľvek hrozieb, on išiel do miesta jej zamestnania, povedal, že vyšla z konferenčnej miestnosti. [Len som dať ženám 7000000dolar na tehotenstvo] 

[Boh žehnaj Bernard: Australian Aborigininal právo znamená, Bernard Collaery bude rituálne napichol na smrť za trestný čin prijatie iného muža priateľku] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekútor 10.04.2012 
Ostatné problémy 

V roku 2011 on pokračoval písať obálky z: on posielal im povedal grófstva, 659 800 policajných staniciach a 1000 pohotovostných miest, uviedol ešte to urobil (sa zmieňovať o dokumente, ktorú poskytol mi čele Royal Military College of Australia - Duntroon), povedal, že viac stránok išli po celej krajine viac ľudia kontaktovali Duntroon sťažujú na to, že austrálskej federálnej polície žalobu proti Rachel Michelle Piercey za nepravdivé tvrdenia, že on mal zbraň k hlave a on sa zopakoval, že je to falošné obvinenie. 
Povedal hlavného sudca Vrchného súdu a on sa odvtedy stala [mates] priatelia a táto stránka stala dôkaz na Najvyššom súde v minulom roku. 
Uviedol, že Rachel Michelle Piercey boli riešené, jeho život bol ovplyvnený nej, v čase, keď dal prípad na Najvyššom súde, že bol zatknutý ľudí, ktorí chceli zdiskreditovať ho, pretože bol zatknutý 60 krát za obvinenia , ktorý mal žiadnu látku;. že bol zatknutý ľudí, ktorí chceli zdiskreditovať ho, pretože mal konanie na Najvyššom súde proti ľuďom, ktorí boli neustále konspirujících proti nemu [Rachel Michelle Piercey je advokát Richard Refshauge bol najatý Australian National University] 

Zoznam poštvali Rachel Michelle Piercey aby falošné obvinenia, že všetci ľudia na tomto zozname (dokument zmieňoval) sa vzájomnej komunikácii, nemal v súčasnej dobe veril, že oni ešte komunikovať, ale oni mali predtým. 

Ale vidí nespravodlivosť v tom, že on bol nútený spoločnosti, pretože mal poškodenie mozgu. 
Medzi 08 2011 11 2011 poslal [faxové] Angela Magnocavallo početné faxy, Angela Magnocavallo bola jeho milenkou po dobu 9 mesiacov, myslel si, že tým je to "dobrá komunikácia", on hovoril, že to bolo všeobecne známe, že nikto nikdy šiel von s priateľmi, spýtal som sa ho, či pochopil Angela Magnocavallo odmietol sa s ním a pýtal sa ho, či si rozumie "nie", pokiaľ ide o osobné vzťahy, vyhlásil "vy mi nerozumiete, kto som, som sa otázok, ktoré Najvyšší súd, pokračoval som ju sledovať, pretože sa morálne prišla so mnou hovoriť. " 
Predchádzajúci Psychiatrická, rodina, lekárske a zneužívanie návykových látok histórie 

Videl prvýkrát na psychiatrickej dňa 21. septembra 1992, kedy bol prijatý do nemocnice Woden údolia po dobu piatich dní, nebol si istý, čo diagnóza bola, si myslel, že to "nič", on neveril, že nikdy nedostala žiadnu konzistentné pokračujúcej liečby u psychiatra. 

Utrpel motorového vozidla nehodu v roku 1985 [Jerrawa Gunning Creek, kde "prevýšenie v cestnej nie je pravdivé, pretože cesta bola navrhnutá na 30 rokov ísť, keď je rýchlostný limit nižší"], ako už bolo opísané, a povedal mi, že on mal poškodenie mozgu , že nikdy nebral žiadne psychiatrické lieky, nikdy sa pokúsil o samovraždu, on mi povedal, že mal neuropsychologické vyšetrenie, ktoré sa ukázalo, čelný lalok poškodenia. [New South Wales zaplatí mi 7 miliárd odškodnenie okamžite a 3777000000000dolar za zabitie moja sestra Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 85-07-12] 

Poprel, že znalosť rodinnej anamnézy duševnej choroby. 
Nikdy zneužívané drogy, pil spoločensky, ale pil len zriedka. 
Nikdy bola diagnostikovaná cukrovka, vysoký krvný tlak, rakovina, srdcové choroby, epilepsia, kŕče, meningitída, encefalitída, úrazy hlavy, štítnej žľazy alebo hormonálne problémy. 
Poprel, že prenatálne ťažkosti; jeho myslel, že jeho míľniky boli normálne, ale narodil osem týždňov predčasný. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekútor 10.04.2012 

Dosiahol rok 12: povedal, že žiadne problémy s učením, bol vyšší priemerný študent, nemal problémy robiť alebo zachovanie priatelia, dostal dobre s učiteľmi, on bol nikdy trvalo ani dočasne vylúčení, ale uviedol, že po nehode sa stal izolované od blízkych friendes a utrácal významné obdobia v nemocnici Royal Canberra: on nepodporil pamäte alebo významné behaviourial problémy. 

Pochádzal z rodiny z troch, bol druhý najstarší, jeho rodičia oddelené, keď mu bolo 10, on bol vychovaný jeho matkou ale aj naďalej vidieť svojho otca, on popieral, sú vystavené domácemu násiliu, sexuálneho zneužívania a fyzického týrania , že hoci pochádza z milujúci a podporujúce rodinné prostredie; [Nepovedal mi jeho matka mogadon, serepax, Valium, Tenuate dospanie, marihuana a alkohol a udrel hovno z neho a jeho sestra, alebo Vanessa povedal: "Sme bude chodiť (5,5 km dole Chum Creek Road Healesville) spoločný domov, takže sa vrátime domov spoločne ako mamička nemôže bash jedným z nás, rovnako ako ona môže bash nás dva. "] jeho sestra [Vanessa] zomrela, keď mala 16 rokov. [Vzhľadom k prevýšenie v cestnej Jerrawa Gunning Creek známe ako Hume Highway] 

Vo vzťahu k zamestnaniu, zdalo sa, že trochu vágne, že sa zmieňoval o bytí ofered milión dolárov [od Village Roadshow] vo veku 19 rokov a začína svoje vlastné spoločnosti, povedal, že bol zamestnaný "mnoho ľudí" v "súkromnom sektore", ale to sa nezdá, že by mohol dať nejaké špecifické detaily vo vzťahu k tomuto. 

Jeho prvý vzťah bol v roku 11 a 12 po dobu dvoch rokov, jeho ďalší vzťah bol 12 mesiacov v roku 1997 a nasledujúci vzťah na 9 mesiacov s Angelou Magnocavallo. 
Dokumentácia recenzia 

Tam bola správa Dr George zo 24. augusta 2003 vo vzťahu k jeho spôsobilosti na prosiť, v tejto správe sa preskúmala názory Dr Sidney Smith, Dr Greg Hugh a docent Cathy Pwen poznamenať, že Dr Sidney Smith ho videl na 07.5.1996 a myslel, že diagnózu manických epizód, na 14. januára 1999 videl Dr Greg Hugha, ktorý myslel, že jeho diagnóza je "diskutabilná", vzhľadom na diagnózu psychotická porucha kvôli poranenia mozgu s bludmi a poruchy nálady a tiež čelného laloku syndróm ale myslel si, že možno mal primárne psychotická porucha, docent Kathy Owen ho videl 12. októbra 1999 a veril, že on trpel "pseudologia fantastica", ktorý je neprirodzený porucha a že on trpel príznaky poškodenia čelného laloku, že to tam bolo , v priebehu času k zlepšeniu jeho úroveň kognitívnych funkcií, ale miernou kognitívne poruchou pokračoval poznamenať, že on utrpel zranenie hlavy uzavretý roku 1985, Dr George bol toho názoru, že organické duševné poruchy zahŕňajúce zmeny v kognitívnej, náladu a osobnosť, bipolárna afektívna poruchy a prípadné dôkazy o predstierané poruchy a zmiešané poruchy osobnosti v súvislosti s jeho poranenia mozgu, on poznamenal, že on bol circumstancial, tangenciálny, a vyjadril klamlivé predstavy s mohutnosťou, sotva sa nadýchol v priebehu rozhovoru, jeho afekt bol pozitívny a prívetivý, bol zamestnaný vo veciach spojených s Vrchného súdu veriaceho Chief spravodlivosť neschopná. [Po dôkladnom zvážení pravdepodobnosti Najvyššieho súdu Robert Francúzi by nevedel, čo francúzsky list bol alebo ako použiť jeden, keď nemá vyšetrovacie právomoci.] 

Tam bola správa z 23. júla 2004 Dr George, poznamenal v rozhovore sa presťahoval z témy na tému, ale tam boli žiadne odkazy v rôznych predmetoch; mal problémy po jeho združenie pri príležitostiach, sa prejavuje veľkoleposť a zlepšenie nálady, našiel je ťažké sa vyvodiť závery, že on bol pomätený, myslel si, že trpel duševnou poruchou s náladou disorer a združenia sa pred poškodenia prezentáciu s čelným laloku poškodenia. 

Tam bola správa Ray Lines, internista psychológa, ktorý je z 11. novembra 2004, ktorý poznamenal, že prvý mal kontakt s ním 17. septembra 2004 a s ním stretol na siedmich príležitostiach, zostal zameraný na právne otázky a želania, aby spoločné právo a priebežne informoval ho o jeho poškodeniu mozgu, že ho obdaroval obálok s jeho početné dokumenty bol posadnutý či alebo nie on ju prečítala, bolo to ťažké mať obojsmerné konverzácie, keď sa zdalo, že jej zvládnutie, pretože snažil sa ho prinútiť, začať náladu stabilizujúca lieky, ale nevidel potrebu, to bolo cítil, že on bol v "žiadnom prípade ochotní" pre zmenu jeho protiprávneho správania, hoci motivácia, to bolo sporné, či alebo nie on by pozitívne reagovať na non farmakologických intervencií . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekútor 10.04.2012 

Tam bola správa zo 17. júna 1995 Ray Lines, a konštatuje, že aj naďalej spolupracovať s pánom "súdnym sluhom", jeho účasť bola uspokojivá pretrvávajúce problémy v terapeutickom zábere, prehnaná predstava o vlastnej dôležitosti a pocit nároku, narcistické rysy a nápady vznešenosti, bol zameraný na právne záležitosti, zdalo sa, že má malú schopnosť vcítiť sa do druhých, nemohol vidieť negatívne dôsledky na jeho správanie; myslel navštevovať službu bola strata času, nezdalo sa uvažovať o zmene jeho správanie. 

Tam bola správa z 29. mája 2006 Dr George, ktorí aj naďalej veriť, že on trpel organické duševné poruchy s prevažne frontálnom laloku syndrómov a organické poruchy osobnosti charakterizované znížením aktivity smerujúce gól, emočné schopnosti, plytké a nežiaduce veselosť (eufória, nevhodné jocularity ), podráždenosť a výbuchy hnevu a agresie, a to s ohľadom na dôsledky alebo spoločenské konvencie, on poznamenal, že príznaky môžu napodobňovať hypománia, ale ich skutočná radosť chýbala, pretože osoba, nenahlásila cítiť príliš šťastný, mal obmedzenú schopnosť predvídať sociálne a právne dôsledky svojich činov. 

Tam bola správa z 29. mája 2008 Dr George, ktorý zostal rovnaký názor. 

Tam bola správa z 29. mája 2009 Dr George, ktorý pokračoval veriť, že on mal diagnózu organické osobnosti s čelným laloku syndrómu uvedené v predchádzajúcich správach. 

Došlo k ďalšiemu správa Dr George zo 7. augusta 2009, v tejto fáze bol pod mentálnu liečby poradí a Dr George doporučené bol umiestnený na injekčných liekov vo forme RISPERDAL CONSTA 50 mg, neveril, že jeho správanie by sa mohli zmeniť bez Tento typ liečby. 

Tam bola správa Dr George z 29. apríla 2011, si myslel, že ho nespôsobilý prosiť. 

Tam bol prepis konanie vo veci súdnym sluhom Alexander zo 16. septembra 2011, sa zdá, že pán Exekútor reprezentoval seba v priebehu tohto vypočutia vo svojej výpovedi uviedol, že tam bol neuropsychologické vyšetrenie a MRI nálezy, ktoré zodpovedajú poškodenie mozgu na ľavej strane mozgu . 

Vyšetrenie duševného stavu 

Obvineného správanie sa do značnej miery bolo popísané na začiatku tejto správy, všeobecne bol pomerne zachovaná, ale nezvyčajne oblečený, hovoril rýchlo s intenzitou, prejavujúce supresívnu reči, bol príliš ukecaný, cez známych, expanzívna jeho afekt, že v môj názor, prejavuje tendenciu k perservation, letové o nápady (to je ťažké určiť); dokázal byť prinesený späť k téme, ale rýchlo prešiel na ďalšie témy, sa prejavuje problémami s inhibíciou jeho základné naliehavosť av súlade ho okolnosti, že sa ocitol vo v rozhovore so mnou, jeho nálada, podľa môjho názoru, bol euthymic hoci jeho afekt bol rozsiahly, že bola schválená rad príznakov, ktoré by mohlo byť považované v súlade s hypománia, tam bol žiadny dôkaz depresie; bol intenzívny dojem, že on bol veľmi nervózny, aby mu pohľad chápe ma, poprel akékoľvek samovražedné sklony, plán alebo zámer, mal rad veľkolepých nápadov, pre ktoré mám obmedzené dôkazy v tejto fáze, a tým aj príznaky môžu považujú za odkazy na bludy povahy. Nechcel som vykonať formálne kognitívne testovanie ako povaha rozhovoru bol trochu zmätený a došiel času, jeho schopnosť vhľadu a úsudku, podľa môjho názoru, bol vážne narušená kvôli jeho výkonné fungovanie. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekútor 10.04.2012 
STANOVISKO 

Podľa môjho názoru, keď som videl, že obvinený bol prejavujúce sa príznaky zodpovedajúce ťažkú ​​výkonné nefunkčnosť odvodené z poranenia mozgu utrpel v roku 1985 na asi o 15 rokov, 108 dní a 12 hodín, kedy bol zapojený do dopravnej nehody motorového vozidla, ktorý tvrdil, život sestry starší 310 dní, Vanessa Camille Bayliss. Je pravdepodobné, že pred týmto poranením hlavy bol relatívne vysoké funkčné a inteligentná osoba, je tiež pravdepodobné, že hlavne vo poškodenie mozgu bola v oblasti frontálneho laloku, ktorá ovplyvňuje aj najmä na jeho schopnosti prispôsobiť sa jeho správanie, na sociálnu normy, ktorá inhibuje reakcie na niektoré sociálne situácie, a do určitej miery jeho schopnosť prispôsobiť svoje správanie na spoločenských noriem, k inhibícia reakcie na niektoré sociálne situácie, a do určitej miery jeho schopnosť oceniť a pochopiť dopad svojho správania na ostatných, na klinický rozhovor Zdá sa, že udržiavať neporušenú schopnosť pamäť, jazyk, vnímanie, sústredenie a inteligencie, v dôsledku to môže jeho kognitívnych funkcií sa spočiatku prehliadané ostatnými. 

Avšak on sa prejavuje ťažkou kognitívne poruchou v jeho schopnosti prispôsobiť sa jeho správanie, spoločenské normy, v dôsledku toho, že postihnutie sa prejavuje v oblasti jeho medziľudských vzťahov, sociálnych interakcií, sociálne úvahy a spoločenské konvencie, on je náchylný, aby sa stal posadnutý a perservative v vzhľadom na konkrétnu predstavou, že má, držať ich a interpretovať svoje okolie v pomerne konkrétnym spôsobom vo vzťahu k týmto myšlienkam, čo je dôležitejšie, že chýba schopnosť inhibovať jeho reakcie vo vzťahu k jeho vnímaniu toho, čo sa deje, ak v jeho prostredí, a preto je hrozne ohrozená jeho schopnosť prispôsobiť svoje správanie, on tvrdí emocionálne schopnosť cítiť aggrevied, zlosť, bolelo pri liečbe, podľa jeho názoru nespravodlivo inými (ktoré som podozrenie, že je denná skúsenosť pre neho, pretože jeho nezvyčajné prezentácie). 

Jeho prezentácia je podobná mánia v tom, že sa prejavuje tlakového reč, je ukecaná, expanzívna a overfamiliar so zlou sociálne rozsudku, a mohol splniť kritériá pre hypománia, ale jeho hypomanické príznaky nie sú fluctuant, ale sú relatívne trvalé, a preto by bolo pripísať postihnutie ako dôsledok poškodenia mozgu. 

Či alebo nie, že je klamlivé, je ťažké stanovenie t robiť, keď sa prejavuje grandiózny predstavy o sebe ako miliardár, že ospravedlňuje svoju ťažkú ​​správanie, ktoré mu prináša do pravidelného kontaktu s právnym systémom v presvedčení, že má talent vo vzťahu k náročným otázkam k vyššiemu súdu, že táto zdanlivá páchanie trestných činov je odôvodniteľné, [05:19], a že sa bránil, že bude schopný vytvoriť precedemt na súde, cíti sa sám seba byť prenasledovaný počtu osôb týkajúce sa osoby, Rachel Michelle Piercey a je presvedčený, že rôzne osoby majú, aspoň v minulosti, sa proti nemu sprisahali v minulosti, pripomínajúce perzekučního bludných presvedčení, všeobecne sú tieto viery sú pravdepodobne poháňaný postihnutím v racionálnom zhodnotení svojich skúsenostiach, pravdepodobne odvodený z poškodenia brian. 

On opisuje pochádzajúci z relatívne ťažké vývojové zázemie, jeho rodičia oddelené, keď bol pomerne mladý, on bol vychovaný jeho druhú, ale udržuje kontakt so svojím otcom; poprel expozície domáceho násilia, zneužívania sexu alebo fyzické zneužívanie, [on nie povedzte mi jeho matka mogadon, serepax, Valium, Tenuate dospanie, marihuany a alkoholu a udrel hovno z neho a jeho sestra, alebo Vanessa povedal: "Budeme chodiť (5,5 km dole Chum Creek Road Healesville) spoločne domov, takže sa vrátime domov spoločne ako mamička nemôže bash jedným z nás, rovnako ako ona môže bash nás dva. "] jeho sestra [Vanessa] zomrela, keď mala 16 rokov. [Vzhľadom k prevýšenie v cestnej Jerrawa Gunning Creek známe ako Hume Highway], zatiaľ čo on súhlasí s primeranou trajektóriu akademický tam je nejaký dôkaz navrhnúť zmenu svojich sociálnych interakcií, má obmedzený vzťah histórie a podľa môjho názoru, pravdepodobne zlé zamestnanie histórie, ale ja by som diagnostikovať poruchu personaility ako jeho prezentácia je pravdepodobne kvôli poraneniu hlavy. 

On popiera akékoľvek ďalšie veľké zdravotné problémy, ale ja som robil nie formálne fyzicky ho prezrel. 

Najvýznamnejšie vplyv stresu na neho v čase, keď som ho videl súvisí s jeho aktuálne uväznenia a jeho smútok je vnímanie nevhodného vzťahu medzi jeho ex-priateľka Angela Magnocavallo a niekoho, kto to vnímať ako jeho advokát Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekútor 10.04.2012 

Jeho fungovanie je podľa môjho názoru je preto vážne narušená v ar4ea interpersonálnych spoločenských a profesijných oblastiach, a to je pravdepodobné, že stabilná charakteristika a dlhodobo. 

Všimol som si, že tam sú dve obdobia páchania trestnej činnosti, na obdobie v roku 2008 a potom na ďalšie obdobie páchania trestnej činnosti v roku 2011. Na základe vo vzťahu k všetkým trestným činom by bolo utrpenie "mentálne postihnutie", ako dôsledok poškodenia mozgu. Je nepravdepodobné, že jeho duševná porucha vážne narušená jeho schopnosť spoznať charakter a kvalita jeho správanie bolo zlé, ale v čase jeho trestnej činnosti (2008 a 2011) jeho duševné postihnutie malo za následok, že jeho schopnosť k riadeniu jeho správanie bolo vážne ohrozená a na váhe by sa mu k dispozícii obrana "mentálnym postihnutím". 

Dr Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, priateľstvo v súdnej psychiatrie (Kanada) 
Senior Consultant forenznú psychiater 
Conjoint odborný asistent, UNSW 

Australian Capital Territory Najvyšší súd R proti Exekútor 30.novembra 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker exekučnej 
"Novinkou je, že príznaky mozgovej damege ktorý spadá pod 
Svetová zdravotnícka organizácia Medzinárodná klasifikácia postihnutia Znehodnotenie postihnutia. " 

Hlavný sudca Terrence Higgins 
"Som oboznámený s Medzinárodná klasifikácia postihnutia, postihnutie a znevýhodnenia. Nevinný. 
10% spoločnosti majú Zníženie v rámci Medzinárodnej klasifikácie postihnutia (handicap Znehodnotenie 1981) 

"Parkerom, QC, Roger, Barrister-u-Law, (61 2 9221 3890), str 127, kapitola 7, predložila dôkaz dokázať alebo vyvrátiť poškodenie mozgu Brian Damage lekársko-právne aspekty, Blackwell Press, Sydney, (1994) . (My Faidra komplex Philip W. Bates General Editor, asistent profesora, University of Sydney a Sir Owen Dixon komôr) 

"6.. Klinický obraz v AFocal mozgová porucha Lishman hovorí na strane 16, že prísne fokálne poškodenie mozgu môžu byť zodpovedné za akútnych a chronických organiz reakcií. Hovorí, že frontálna lézie môžu zveriť výrazné zmeny dispozície a temperment. Najtypickejšie disinhibition s expanisive overfamiliarity, netaktnosť, overtalk [at] iveness môže detinské vzrušenie alebo žartovný a utláčaním sociálna a etická kontrola, byť znížená s nedostatkom týkajú FO budúcnosť a v dôsledku akcií. asexuální nerozvážnosti a drobné priestupky môžu ocur alebo hrubé chyby v úsudku, pokiaľ ide o finančné alebo medziľudských záležitostiach. Niekedy je patrný ľahostajnosť, bezohľadnosť aj na pocity druhých. Rovnako tak chýba úzkosti a pochopenie zo strany pacienta do jeho alebo jej stav. Nadmorská výška nálady je často vidieť, a to aj prázdne a fatous eufória, skôr ako skutočné radosti, ktorá komunikuje pozorovateľovi. V ostatných prípadoch základné zmeny sú nedostatok OPF iniciatíva aspontaneity a hlboké spomalenie psychomotorického činnosti. koncentráciu, pozornosť a schopnosť vykonávať plánovanú činnosť je ohrozená tebe zmeny, ale vystúpenie na skúšky formálnu inteligencia je často prekvapivo dobre zachovalé, akonáhle pacient bol zaistený. 

Referencie: - Lishman, William Alwyn, organické Psychiatria, psychologický Conssequences mozgové poruchy, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish stredu 16.listopadu 2011 
Vážení Bernard, YCS 98Z a YLY 777 - BERNARD COLLAERY DAŇOVÝM PODVODOM 

Je skvelé vidieť, ako riadite červené puegot. Kým vaše Landcruiser je zaparkovaný na 35 ulici Anembo. Niet pochýb o tom iste poteší vysvetľovať, koľko análny a orálny a vaginálny styk ste mal s Angelou Magnocavallo keď YLY 777 zaparkované cez noc pri 48 Anembo Street Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO už prešiel ku mne a povedal mi, že je samovražedné, pretože ste viac prenikol ju. Alebo ste tak mi povedal: "Tie majú vzťah." Ak sa budete riadiť moju rodinu násilie partnera prípad 10528-9 z CC2011 k samovražde budem volať pre vás byť obvinený z napomáhania k samovražde. Alebo si prišiel mi povedať, ANGELA MAGNOCAVALLO sa o samovraždu 18:15 16.listopadu? Alebo ste wait za hodinu - alebo hrozí, že: - 
1.. Punch ma? 
2.. Získajte štyria ľudia robiť, čo by so mnou? 
3.. Opýtajte sa ma, ako by som sa cítil o ktorý vám pomôže zabezpečiť ANGELA MAGNOCAVALLO má 7 orgazmus zakaždým, keď sa s ňou do postele, keď vie, že má orgazmus zakaždým, 7 chodí do Bede so mnou? Na rozdiel od vás som celkom fit! 
4. Chcete mi povedať, ANGELA MAGNOCAVALLO je zosnulý po požití amfetamínu (speed) predávkovania, ako sa cíti previnilo, alebo hanbiť? 

Ako ste neprenikli Angela MAGNOCAVALLO 9 mesiacov tempom mnohých orgazmov denne, a to vďaka svojej extrémne fit schopnosť podľa mňa, než budete nikdy tešiť na zvýšenú kvalitu komunikácie, ktorá má za následok ANGELA MAGNOCAVALLO či si ma vezme, ktoré ANGAELA MAGNOCAVALLO hovorí "áno", než som dávať Angela MAGNOCAVALLO jej ďalší orgazmus, až ANGELA MAGNOCAVALLO má najmenej 7. 

Hlavný sudca Terrence Higgins môžu spoľahnúť na ANNE COLLAERY a podobný dôkaz skutočnosti zistiť si páriť bezpočet žien, a to aj 46 rokov váš junior, dokonca aj tých klientov ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 rokov váš mladší, keď sa objaví v mestský súd DV 674 a 2011 ALEXANDER MARCEL Andre SEBASTIAN BARKER exekútor môže potvrdiť svoju neschopnosť poskytovať sedem orgazmov Angely MAGNOCAVALLO podľa nej dlhú dobu milenca, dôverníka a Solemate. 
Hlavný sudca Terr4ence Higgins nepotrebuje 7 Najvyšší súd, 4500 Austrálii a na Novom Zélande Advokáti a 800 rokov všeobecného práva precedensy zakazujú vám byť dovolené praktizovať ako advokát na spanie s klientskou ANGELA MAGNOCAVALLO a spí s klientmi ALEXANDER Marcel ANDRE Sebastian BARKER exekútora defacto, priateľka, milenka, Solemate a zeleniny na záhrade spoločník. Matka našich detí. 

S pozdravom 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER exekútor 

PS: Ma to bude baviť, keď si bol vyhlásený konkurz AS dlhujete 3 milióny dolárov a stačí len presunuté do 5 Brockman ulici ULOŽIŤ nájomné " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Životopis 
Dr Stephen Allnutt 
M.B. Ch, B, FRCPC, FRANZCP 
Forenzná psychiatria 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telefón 0011 612 9929 2913 Fax 0011 612 9929 2914 

Kvalifikácia 
Bachelor medicíny, Stellensboch univerzity, 1981, Južná Afrika. 
Licenitate lekárske rady Kanady, 1988, Kanada. 
Člen Royal College of Physicans Kanady, 1994. 
Fellowship v psychiatrii z McMaster University v Kanade, 1994. 
Osobitná príprava na forenznú psychiatrie na University of Ottawa, 1995. 
Fellow kráľovskej Austrálii a na Novom Zélande vysoká škola psychiatrov, 2001, Austrália. 

Skúsenosť 
Formálne trénovaný forenznú psychiater s 14 rokmi, forenznú skúsenosti. 
Part-time súkromnej súdnej praxe v Sydney. 
Senior Consultant vo forenznej psychiater NSW ministerstvo zdravotníctva. 
Pôsobí ako odborný svedok vo vyšších a miestnych súdov, v trestných a občianskoprávnych prípadov, v Kanade, na Novom Zélande av Austrálii, vo verejnom aj súkromnom sektore scéne. 

Odbornosť 
Akreditované pri posudzovaní trvalého zníženia hodnoty psychiatrickej MAA a WorkCover. 
Príčinná súvislosť, duševné zranenia, profesionálne sexuálne obťažovanie / negligencfe a občianske kompetencie. 
§ 33 fitness postaviť pred súd, šialenstvo, automatizmus, substancial postihnutia, špecifické a všeobecné zámeru. 
Posúdenie rizika pre násilie a recidívy. 
Špeciálna páchateľ skupiny, ako sú podpaľači, stalkerky, threateners a sexuálne obťažujú iné osoby. 
Hodnotenie a liečba osôb s duševným ochorením, ktorí sú uväznení. 

Pozícia 
Konzultant forenznú psychiater, súdne psychiatrie Služby v Aucklande na Novom Zélande (1995-1997) 
Zástupca riaditeľa AForensic služieb psychiatrie v Auckland, Nový Zealnd (1997-2000) 
Riaditeľ starostlivosti o duševné zdravie, Senior forenznú psychiater v Long Bay Hospital (2000-2002) 
Senior Consultant pre NSW celoštátnej služby Court styčných z (2002-2003) 
Rokovania oblastný riaditeľ duševného zdravia pre stredné zdravotníctvo pobrežie (2004) 
Currnetly Klinické riaditeľ Spoločenstva NSAW forenzných služieb duševného zdravia (2005-2012) 

Ocenenie 
Americká akadémia forenzných vied pre najlepší výskumnej správe na rok 1995 pre forenznú psychiatrie koncipient (1995) 
NSW premiéra Gold Award pre prácu so Službami NSW celoštátnej súdu styčných (2003) 

Pred Profesionálne Záväzky 
Tajomník Spolkového súdneho sekcie Psychiatrická RANZCP. 
Člen skupiny WorkCover stering k trvalému zníženiu hodnoty Psychiatrické. 
Člen udalostí NSW Sentinel zdravie, vražda podvýboru. 
Uznávané ako odborník vo páchateľov sexuálnych trestných činov zo strany NSW komisie pre deti a mládež (klinickej úrovni). 
Aktuálne pracovné záväzky 
Podávať správy a rady súkromných právnych practioners, právnu pomoc, NSW duševné zdravie preskúmanie súdom, NSW verejné Defenders kanceláriu, kancelárske na riaditeľa prokuratúry, NSW čestné slovo, NSW Corown advokátmi úradu. 
Skúšajúci pre RANCP. 
Uznávané ako odborník vo páchateľov sexuálnych trestných činov zo strany NSW komisie pre deti a mládež (školiteľ Level). 
Obsah nominovaný psychiatra súdu kliniky NSW detí. 
Členovia katedry Nápravné služby Etickej komisie. 
Člen výboru pre Austrálii a na Novom Zélande akadémie psychológie, psychiatrie a práva. 
Súbežné odborný asistent UNSW. 
Člen NSW duševné tribunálu zdravotné prehliadky. 

Akademický 
Predstavila vzájomne hodnotené konferencie v Austrálii, na Novom Zélande, v Kanade a Spojených štátoch. 
Publikované v rade súdnych témy v časopise peer review a knižných kapitol....

No comments:

Post a Comment