Friday 4 October 2013

LATVIAN

Dr Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Kriminālistikas Psihiatrija 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Tālrunis: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10 aprīlis 2012 

Konfidenciāli 
Birojs Valsts prokuratūras direktora 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
CANBERRA CITY ACT 2601 
Uzmanību: kundze Sian Jowit 
Tālrunis: 61 6207 5399 
Fakss: 61 6207 5428 

Dārgais kundze Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER tiesu izpildītājs 
DOB: 17:54 otrdiena 25TH augusts 1970 1 stunda un 57 minūtes vēlāk Gough Whitlam draudēja bloķēt PIEGĀDI 
Jūsu Atsauce: 201210593 

Ievads 

Paldies par Jūsu vēstuli, kas datēta 25 janvāris, 2012. 

Tu pieprasīja, ka es sniegt jums psihiatriskajā ziņojumā attiecībā uz accussed, Aleksandrs Marcel Andre Sebastian Barker tiesu izpildītājs. Šis ziņojums ir klīniskais izvērtējums veic ar accussed pie AMC 10.martā 2012 telefona zvanu 27.martā 2012.gadā. Šā ziņojuma mērķis ir sniegt atzinumu par viņa garīgo stāvokli attiecīgajā laikā iespējamā ofending. 
Viņš ir apsūdzēts par vairākiem pārkāpumiem, tostarp nelielu zādzību iespējamo noziedzīgo nodarījumu, kas notika gada 27 2008 un no 2011.gada aprīļa līdz decembrim 2011.gada nepareiza izmantošana ārkārtas zvanu pakalpojumu, par iespējamo pārkāpumu, sniedz viltus trauksmi ugunsgrēka un avārijas citiem attiecībā uz iespējamo pārkāpumu, ir pretrunā ar aizsardzības vardarbību rīkojumu par iespējamo noziedzīgo nodarījumu pārņemta telpās iespējamiem pārkāpumiem. 
Man agrāk iesniegusi ziņojumu datēts 27 Mar 2012, šis ziņojums izlabo drukas kļūdas šajā ziņojumā. 

Loma Konfidencialitāte un piekrišana 

No paša sākuma man paskaidroja apsūdzētais, ka man bija psihiatrs pieprasa jums, lai nodrošinātu Jūs ar psihiatrisko ziņojumu saistībā ar viņa garīgo stāvokli. Es paskaidroju viņam, ka jebkura informācija, ko sniedz man nebūtu konfidenciāla, un varētu darīt pieejamu plašākai sabiedrībai, ja tas tiek rīkots, lai tiesā. Es izteica viedokli, ka viņš saprot šo un piekritis turpināt. 

Sniedzējs Nē 23951661 ABN 67 934 406 282 

Aleksandrs Marcel Andre Sebastian Barker tiesu izpildītājs 10 aprīlis 2012 

Informācijas avots 
Esmu iepazinies ar ekspertu liecinieku Rīcības kodeksa daļas 28 noteikuma 9C un daļa 28A, rajona tiesas reglamenta 2 noteikuma un piekrīt pakļauties šiem kodiem. 
Man bija iespēja pārskatīt: 
1. Policijas pārskats faktiem. 
2. Sodāmības. 
3, attiecīgie tiesību akti sadaļā. 
4. Skaits sakaru jomā šķiet sniedz man ar jums, kas ir rakstīti ar apsūdzēto. 

Viņš bija 41 tajā laikā, kad es redzēju, viņš bija ieslodzīts AMC, viņš nebija redzēt psihiatra vai psihologa regulāri, viņš bija viens, viņš nebija lieto zāles. 

Klīniskie jautājumi 

No paša sākuma ir jākonstatē, ka apsūdzētais ir prezentācija bija neparasta, viņš bija valkājot brilles, cepuri, viņa ietekme bija intensīva, viņš izpaužas spiesti un ātru runu, viņš bija grūti pārtraukt un neatliekama vajadzība runāt ar mani par Angela Magnocavallo un no jau pašā sākumā paskaidroja, ka viņš iepriekš bijis mehānisko transportlīdzekļu negadījumiem, viņš bija overfamiliar, un perservated (atgriešanās pašu tēmu atkārtoti) un disinhibited. 

Viņš sāka ar stāsta man, ka viņa advokāts Bernard Collaery bija saistīti ar viņa draudzeni, ka Bernard Collaery bija draugs par 20 gadiem un ka viņš ir dzimumattiecības ar savu draudzeni Angela Magnocavallo, viņš bija noskumuši ar šo, jo Bernard Collaery bija viņa advokāts un kas ir dzimumattiecības ar savu draudzeni bija neprofesionāla, Bernard Collaery bija viņa kaimiņš 20 gadus, viņš juta, ka neizjaucot, ka viņa pārliecību Angela Magnocavallo viņam pateicu, viņa bija, kam ir attiecības ar savu advokātu. 

Vienā gadījumā Bernard Collaery ienāca viņa piebraucamais ceļš, un teica, ka viņš būtu perforators viņam un ka par otro reizi Bernard Collaery nāca un teica viņam, ka Angela Magnocavallo mīlēja viņu, Bernard Collaery vēl bija iesaistīts šīs personas lietā; viņš tur ar Bernard Collaery iesaistīti jo viņš bija iesaistīts pirms Bernard Collaery bijušas dzimumattiecības ar savu draudzeni, kas bija gulējis savā mājā uz 9 mēnešiem. 

Viņš paskaidroja, ka tuvākais cilvēks savā dzīvē, Vanessa Bayliss (viņa māsa), tika nogalināts, kad viņš bija 15 gadi, 108 dienas un 12 stundas veca mehānisko transportlīdzekļu negadījumiem, tas bija ļoti neizjaucot viņam, viņš bija komā, viņš teica pēc tam, kad šis apmēram četras nedēļas ar samaņas zudumu četras nedēļas, un salauza roku, viņš paziņoja, viņš bija "15 gadi, 108 dienas un 12 stundas" laikā, kad tas noticis. 

Pēc tam viņš atkal atgriezās pie jautājuma par to, kā izjaukt, viņš bija par attiecībām, ka viņa pārliecību Angela Magnocavallo bija, kam ar Bernard Collaery; šajā posmā es ievēroju, ka viņš, šķiet, man ir diezgan perserverative šajā jautājumā. 

Pēc tam viņš devās uz valsti, kas pēc negadījuma, viņš bija ben teicis, ka viņš cietis "pacēlums garastāvoklis, samazināta koncentrēšanās span, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity un eiforija", viņš atsaucās man grāmatu par smadzeņu bojājumiem sūdzību, ko Blackwell Preses un Lishman atsaucoties jo īpaši uz lapas 127. 

Viņš devās uz runāt par Augstākās tiesas Higgins, un pēc tam devās uz runāt par jautājumiem, kas saistīti Pasaules Helath organizācijā, un to, kas skanēja man, piemēram, diagnozes kritērijiem starptautiskā Classication vērtības samazinājumam invaliditātes Handikaps. 
Aleksandrs Marcel Andre Sebastian Barker tiesu izpildītājs 10 aprīlis 2012 
In mēģinājums, lai saglabātu viņu vērsta Man jautāja par viņa garīgo stāvokli, viņš teica, laikā, kad es redzēju viņu, viņa noskaņojums bija normāli, viņš noliedza eiforija vai depresija, viņš domāja, viņa koncentrācija bija "labs", un pēc tam devās uz man pateikt, ka viņš lasa Bībeli 14 dienu laikā no Jaungada diena un 14 Jan 2012 un starp 27 decembris, 2011 un 2011.gada 31.decembrī, ka viņš bija arī izlasīt 700 lappuses grāmatu par to, ko Bībele izskaidro, viņš teica, kad viņš lasa, viss, ko viņš ir jādara, ir būt prom no traucējošos, un viņš varētu koncentrēties uz savu lasījumu, viņš bija lielas enerģijas līmeni, kā piemēru viņš man paskaidroja, ka viņš bija aizgājis viņa velosipēds no "Canberra līdz Queanbeyan lai Kapteiņi Dzīvoklis uz lielām s Creek uz Araluen ieleja un pēc tam Moruya vadītājiem ", viņš dabūja Nelsona Mandelas grāmatu" Ceļš uz brīvību "un izlasīt to piektdienas vakarā, sestdienās un svētdienās, un tad atpakaļ uz Canberra ar velosipēdu, kas attiecas uz attālumu aptuveni 452 kilometru. 

Pēc tam viņš refered atpakaļ Bernard Cumacille un Džerards Cumacille kas viņš teica, bija Mel Gibson faktisko vārdu un viņš man jautāja, ja man bija skatīties ABC News. 

Pēc tam viņš devās uz runāt par David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], kas viņš teica, bija pirmā brālēns viņa patēvs, ka Dāvida īstais vārds bija Spitzer, viņš tika minēts Profesors Erica Bates un ka viņai viņas vīrs bija smadzeņu audzēju, un viņi izdarīja pašnāvību paktu 1989.gadā, viņš runāja par māti Philip W Bates un Erica Spitzer bija brālis bija brālis Dr George Spitzer, kad viņš mainīja savu nosaukumu uz Spicer (anglicised) nosaukumu, jo viņš bija GP. [Viņš spēlēja ar Dr George Spicer un Scrabble pārspēt ieguva 2nd spēli.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Kristofers, un Barry Moore: "Australian Mēģinājumu paņēmieni" Klabbers, Jan et al (redaktori) Simulācijas spēles par uzlabošanas kompetences, kas nodarbojas ar sarežģītība, neskaidrība un vērtība konfliktu: (Pergamona); 

1. Philip Bates datums 1979 Uzņemšana. Bcom, LLB, FACHSE, FACLM Hon. Darbības jomas. Alternatīva strīdu izšķiršana; Apelācijas, Commercial, bieži ... 
2. 1988 angļu, Book valodā: Austrālijas veselības un medicīnas tiesību reportieris: 1 tilpuma / Philip W. Bates, John C. Dewdney un CCH veselības un medicīnas tiesību ... 

3. Sākums · Visi izdevumi; Šis izdevums. 1990 angļu, Konference Tiesvedība valodā: Slimnīcas un medicīnas nolaidību apgalvo / ar Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Autors: Bates, Philip, Tēmas:. Atbildība (likums), atbildība (likums) - Austrālija, Medicīniskā prakse - Austrālija - rokasgrāmatas, pamācības uc Mērķauditorija: Specialized ... 

5. Meklēt. Sākums; Šis izdevums. 1994 angļu, Book valodā: Smadzeņu bojājums: tiesu medicīnas aspekti / Philip W. Bates, kopumā redaktors, Marco Migotto, sub-redaktors. 

Viņš teica, ka viņš netika atzīta par vainīgu ar garīgās darbības traucējumiem, gada 30 2011 [Augstākās tiesas Terrence Higgins veikts Apvienoto Nāciju Organizācijas Pasaules Veselības organizācijas Starptautiskā klasifikācija vērtības samazināšanās Invaliditātes Handicap likumu], un atgriezās mājās, un tur bija gūsta kārtība un Angela Magnocavallo gāju garām viņa dzīvesvietā katru dienu. [Angela Magnocavallo varēja baudīt 7 orgasms divas vai trīs reizes manā Sealy deviņus mēnešus] [varu rēķinu viņas $ 7.000.000 par septiņiem orgasma paketi] 

Viņš norādīja, ka Angela Magnocavallo bija viņa kaimiņš, ha satika savu māsu pie autobusu pieturas, un tika ieviesti, lai viņai par 2011.gada janvārī, viņš neredzēja viņu uz nedēļu un nedēļas vēlāk viņi bija kafiju un tad iestājās attiecības, kas ilga no februāra līdz oktobrim 2011.gadā. 
No februāra līdz 2011.gada oktobrī viņš bija intīmas attiecības ar Angelu Magnocavallo, viņš teica, nevienā brīdī viņai pārtraukt attiecības. 

Angela Magnocavallo viņam pateicu, ka viņa izmanto ātrumu apmēram 10 gadus un ka viņa atbalstīja viņš paātrināt ieradumu, kam trīs darba vietas, un, kad viņa teica, viņš ņēma to, kas nozīmē, ka viņa dabūja naudu, lai nopirktu ātrumu, viņš uzskatīja, ka Angela Magnocavallo atstāja Perth, lai izvairītos no tiek iesaistīts juridiskā jautājumā, iesaistot viņš piegādātājam [izmēģinājuma], viņš domāja, tas bija svarīgi, jo Angela Magnocavallo būtu sapratuši, ko tellling viņam par ātruma paradumiem un ka viņai bija trīs darba vietas, kas patiesībā, pēc viņa domām, viņa bija darīšana. 

Tas nebija, līdz 2011.gada oktobrī, kad Angela Magnocavallo bija piekļuvis viņa "visu pastkastītes", un izlasīt visu viņa pastu;, viņa gribēja, lai piekļūtu viņa trasta kontu, viņa tikās ar savu juristu un sabiedrības nevērsieties, viņa iepazinās ar savu advokātu, Bernard Collaery, kurš bija pārkāpis klientu konfidencialitāti, viņa izskatījās ar savu pastu, viņa pārliecinājusies, ko viņa paļaušanās bija. 

Viņš tad atkal paskaidroja, ka agrāk viņš bijis mehānisko transportlīdzekļu negadījumiem un bija bezsamaņā uz mēnesi, viņš teica, ka tagad ir doma, ka viņa likumīgi tiesības, kā rezultātā tas bija "multimillion dolāru", viņš nekad nebija "piedalījās", tajā, jo viņš bija "High Court", ko iesūdzēt Ceļu satiksmes iestādi, viņš nebūtu miljonārs, viņš būtu miljardieris, jo viņš ieviesa diode, kas uzņemts gaismu MERCEDES BENZ - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler būs 7 automašīnas Chauffer mani par pārējo manu dzīvi no kuriem katrs $ miljardus boot manu zinātnieks] 

Viņš devās uz paskaidro, ka viņš bija "zinātnieks", kad viņš bija 19, viņš bija offerred miljonu dolāru, lai iegādātos savu egles ideju [Village Roadshow]; viņa mātes brālis (Tēvocis [Wilfrid] Barker), ne tikai uzvarēja priekšlikumu International Olimpiskā komiteja rīkot 2000 Olimpiskās spēles, tad viņš radās mediju un mārketinga tiesības uz Sidnejas olimpiskajām spēlēm 2600000000 $. 

[Sports Marketing un Management Suite 401, Level 4, 39-41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Biroja Manger Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Aleksandrs Marcel Andre Sebastian Barker tiesu izpildītājs 10 aprīlis 2012 

Viņš bija teicis viņa māte savu ideju un tēvocis Barker teica, ka tas bija "multimillion dolāru ideja", viņam tika dots Commodore 64 datoru 1983.gadā, kad viņš bija 13, viņš programmē pamata un jāievēro Microsoft diska operētājsistēma bija divas telpas datumiem , mēnesi un gadu, ka 1983.gadā viņš bija novērots, ka 1999.gada 31.decembrī datumu varētu mainīt līdz 2000 tāpēc viņš zināja (1983) par potenciāls "Y2K problēma", viņš teica, ka visi pēc tam, 14 gadus vēlāk, izlietoti naudas nomu programmētāji, lai pārvarētu Y2K problēma, tas izraisa ikviens varētu veikt tiesisku darbību pret Microsoft, tad viņš devās uz valsti, viņš zināja, ka tas 1983. [International Business Machines būs jāmaksā man $ 3777000000000 tūlīt] [Microsoft būs jāmaksā man $ 3777000000000 tūlīt] 

Viņš norādīja uz vairākiem nosaukumiem uz papīra, viens bija "tiesu izpildītājs", viņš paziņoja, ka tiesu izpildītājs nozīmēja "nelielu tiesas ierēdņa policijas iestāde", ka "Barker" nozīmēja herolds tiesas ", viņš norādīja, ka, kā rezultātā Barker sarakstā cilvēku visās tiesās un kolonijām visā pasaulē tika saukta par Barker s List. [tiesu izpildītāja devās no Normandijas Anglijā 1066 ar pāvesta Bull, lai kļūtu King of England] [I pieprasīt pāvesta Bull var kļūt par Anglijas karalis, King of Kings un dzīvo pie Vatikāna pāvesta suite uzreiz, tu saproti, kas es esmu vēl?] 

Viņš paskaidroja, ka viņa tēvs ir bijis norīkots [braucām], lai Hamiltonu uz vienu gadu, ka viņš bija devies uz Woomera Rocket diapazons un smilšu kāpas (10 gadu vecumā), viņš ieraudzīja sauli tiek atspoguļots no kaut kā, viņš sekoja pārdomas un atrada akmens medību rīku, viņš saprata, šo aprīkota savu īkšķi un pirkstu perfekti, viņš saprata, 10 gadu vecumā, ka viņš bija kāds cits "piemājas", un par šo vietu īre būtu milzīgas. 

Viņš paskaidroja, ka viņa tēvs bija Londonā un bija "policists", un ka viņa mātes vectēvs (Billy Barker) bija visilgāk Policists vēsturē Austrālijas, kas kalpo starp 1883 un 1931, šajā brīdī viņš aicināja mani, lai lasītu lietā R v tiesu izpildītājs 2011. [ANO IC IDH precedents] [ACTSC 214] 

Pēc tam viņš atsaucas uz pirmajā gadījumā viņš sagatavots Augstā tiesa, pie 21 viņš bija nolīgts 
izstrādāt produktus, kas papildinot Scrabble, pirmā lieta, viņš darīja Augstākajā tiesā bija pret Augstākās tiesas, kas tika ziņots par, šajā gadījumā tiek piedāvāts katru policijas komisārs Austrālijā sazināties Canberra par Austrālijas Crime Komisijai jānosaka. 

Kad viņam bija 30 viņa tēvocis jautāja viņam, vai viņš dara "mabo" lieta, viņš nav advokāts, bet viņa uzvārds bija tiesu izpildītājs, viņš konstatēja viņa problēmu, darot lietas par aborigēnu vīrietis viņš sagatavoja "High Court Rakstos" , kā rezultātā visi vēstniecības veica izmeklēšanu, izmantojot starptautiskos tiesību aktus, tad bija "tas" atpakaļ uz savu valsti, un galu galā bija "pāvesta Bils [Nobela Miera prēmija par pāvesta. 
Atvainošanās uz Ķīnu un Nobela Miera par pāvesta atvainošanos Okeānijā un Nobela Miera par ANO paktā balvu par tiesībām 370 miljonu pamatiedzīvotāju balvu]

Man bieži bija zaudējis diegi no viņa konta viņa ātru runu padarīja to grūti man sekot un saprast, ko viņš bija sazināties ar mani. 

Es pajautāju par Angela Magnocavallo, viņš norādīja, ka Angela Magnocavallo pastāstīja viņam par savu ātruma paradums, kas 2011.gada oktobrī, kad viņš uzzināja viņa izmanto ātruma Angela Magnocavallo ieguvuši labu ideju viņš gatavojas ziņot par to, ka viņš nav tādā stāvoklī, lai saistīt ar kādu, kas izdarīja ātrumu, jo viņš darīja lietas Augstākajā tiesā. [Es neesmu gatavojas ziņot par to, vienkārši ielieciet to internetā 72 valodās] 

Konta par iespējami prettiesisko 

Aizvainot periods novembris 2008 līdz aptuveni 2011.gada decembrī, viņš norādīja, ka šajā laikā laikā viņa noskaņojums bija labs, viņš neatbalsta būtiskas depresijas simptomus, viņš apstiprināja pietiekamu miegu, apetīti, enerģiju, motivāciju, koncentrēšanās, pašcieņa, viņš noliedza jebkādu interesēm, viņš noliedza domas par pašnāvību. 

Viņš neatbalsta nevienu uztveres traucējumi, piemēram, balsis, vīzijas, gaumi, smaržu, ziņas no TV, radio vai laikrakstu, viņš neticēja, ka kāds bija uzzīmējot kaitēt vai nogalināt viņu, viņš noliedza jebkādu ārēju kontroli. 

Aleksandrs Marcel Andre Sebastian Barker tiesu izpildītājs 10 aprīlis 2012 

Viņš noliedza, ka šajā laikā viņš bija, izmantojot jebkādus narkotikas vai alkoholu. 

27 novembris 2008 

Viņš teica, ka viņš nekad nozaga kaut ko, viņam bija finansiāli droša, ka "puisis" pie newsagency atteicās pārdot viņam markas; [ievietot savu atkritumus], viņš teica īpašnieku, ka tā "bija diezgan nopietns muļķības būt Augstajā tiesā ", tad viņš nopirka 1000 $ vērtu marku citur; ka naktī viņš bija visas īpašnieka junk mail pie avīžu kioskos logiem un apzīmējumi, kā arī, un iemeta to atkritumu tvertnē, jo viņš uzskatīja disrespected, viņš teica, tas nebija zādzība, viņš bija neplāno pastāvīgi atņemt viņam; šajā posmā viņš bija 38 dzīvojamās pretī veikalā, viņš nebija, ņemot zāles, viņš nebija redzēt psihiatrs, viņš strādā, lai izveidotu lietas, viņš ievietojis informāciju aroung valsti par gadījumiem, kas saistīti neuzmanību Augstākās tiesas Augstās tiesas, jo viņa advokāts bija pārstāv viņam to noziedzīgo darbību, Augstākajā tiesā. 

14 aprīlis 2011 

Viņš devās uz policijas iecirkni, bija junioru persona, viņš domāja, nebija policists, viņš domāja, ka vienīgais veids, kā runāt ar policistu bija veikt tālruņa zvanu, viņš domāja, viņa bija junioru brīvprātīgais, viņš veicis ārkārtas zvanu jo zvanot uz "000" uz viņu, viņš nebija gatavs samierināties ar nekaunība pie Woden policijas iecirknī. 

14 jūnijs 2011 

2011.gada jūnijā viņš bija 40 gadu vecuma, dzīvo mājās, viņš bija neveicot nekādus psihiatriskās zāles, viņš bija pavadījis lielāko daļu no šī gada noņemot veco kokus no sava vecā bloka stādīšanas dažādas sēklas un koki, viņš bija savākt tos no dažādām vietām; Viņš teica, Kanberā zeme ir sausa, tāpēc viņš bija savākt šos, lai savā pagalmā, lai segtu zemes, lai tā nesaņēma sausa, un viņam būtu daudz kukaiņu aktivitāti zem lapām un palielināt auglību. 

2011.gada jūnijā viņš teica, viņš bija lapu maisu, viņš bija Canberra Avenue (pie chiropractor), viņš bija aizpildītas aptuveni četras viens tonnas [smilšu] maisi ar lapām, viņš teica, viņš bija noliekti uz augšu lapas un teica "cilvēks pie sporta ", ka lapas bija uz dabas sloksnes, viņš lūdza šo personu, ja viņš domājošiem, ja viņš noliekti uz augšu lapas un ņēma tos, viņš iegāja uzņemšanu un jautāja, vai viņš varētu aizņemties grābeklis, kad viņš devās tie bija zemesriekstu tur maisiņu un teica, ka viņš varētu būt vairāk nekā visiem apmaiņā pret maiss zemesriekstu lapām, persona sacīja viņam tas bija tikai biedriem, apsūdzētais ieteica viņam kļūt locekli no sporta, viņš teica, ka personas uzvedība bija "naidīgu un bīstamu viņam", viņš teica, ka šis cilvēks nebija ne jausmas, viņš zināja, ka viņš bija nelikumīgi pārveidot savas telpas par sporta zāli, viņš teica, ka šis cilvēks sacīja viņam: "Ja jums nav atstāt es saukšu policiju", lai apsūdzētais teica, ka viņš varētu izsaukt ātro palīdzību, viņš paņēma četrus maisus lapu uz māju blakus durvīm, un pēc tam slēpās dzīvojamās piekabes, paskaidroja, ka, ja kāds izsauc ātro palīdzību, policija var dzirdēt, kā arī, zvanot ātrajai palīdzībai, viņš bija arī zvanot informējot policiju par "problēmu", tas nozīmē, ka tad, kad policija ieradās pie vingrošanas zāle, un personai būtu izskaidrot, ka policija tika saukta, jo vīrietis bija grābšana savas lapas, ambulance arī runāt ar cilvēkiem pie vingrošanas zāle , viņš cerot, policija un ātrā palīdzība varētu nomierināt cilvēks pie sporta leju, ātrās palīdzības ierašanās varētu norādīt, ka viņš baidījās par savu drošību (policija iepriekš bija nošauti persona un kas viņam paraplegic tāpēc tas bija aizsardzības viņam), pēc tam, kad policija atnāca viņš devās uz attēliem, un viņš tika arestēts vēlāk, tie viņu arestēja nākamajā dienā viņš trīskāršot "000", pēc tam, kad viņi nāca pie viņa mājas un uzkāpa kokā, viņš norādīja, ka viens no sarunu virsnieks jau bija teica, ka viņš gribētu nošaut viņu bet viņa lielgabals ar viņu, jo viņš bija tur kā negotiatior, viņš norādīja, policija regulāri piedraudēja, un kāpšana koks bija viņa vienīgā drošība. [Seržants Adrian Craft 3260 & Seržants Harijs Tomass Hains 4928] 
[Mans advokāts Bernard Collaery Attorney - General Austrālijas armijas īpašo Gaisa serices ķīlnieku sarunu zvanīja man, lai gan es biju koku un jautāja man, ja es varētu saņemt uz leju, ja Seržants Adrians Kraft 3260 piekrita, ka nav viņa 12 Austrālijas Federālā policija šauj kāpšanas koku ir ļoti publiski nāvīgi nošauts Narrabundah veikalos] 

Aleksandrs Marcel Andre Sebastian Barker tiesu izpildītājs 10 aprīlis 2012 

7 jūlijs 2011 

Viņš teica Andrew Jones bija casfe, kad viņš bija velkot četri maisi lapām uz leju ceļa Andrew Jones tooted savu ragu, jo viņš bija velkot lapām uz leju ceļa, viņš vilka atstāj pagātnē Andrew Jones Cafe un teica: "fatso, ja jūs vēlaties, lai es ? nomest lapas ", Andrew Jones bija agrāk tooted savu ragu, un bija ieguvuši ierobežošanas rīkojumu pret viņu, kad viņš dabūja ierobežošanas rīkojumu viņš Andrew Jones izsauca policiju, sakot, viņš bija pārkāpis ierobežošanas rīkojumu, viņš zināja, ka policija, ņemot paziņojumu miertiesnesis varētu noraidīt šo no tiesas kurā viņš teica, ir noticis, tāpēc Andrew Jones jutās pazemoti. 

Aug 2, 2011 

Viņš tika pasniegtas pavēstes pārkāpumu gūsta kārtībā; jo viņš bija kalpojis pavēsti viņš kopēs to, viņš uzkāpa kokā un saņēma uz pirmajā stāvā un pa logu no nekustamā īpašuma aģents, ierobežošanas rīkojumu teica, ka viņš nevarēja staigāt 10 metru attālumā, lai viņš uzkāpa kokā, lai izvairītos no nepārkāptu ierobežošanas kārtību un deva kopijas "Vārdi Worth Writing Place" un deva fotokopijas, tad viņš devās uz leju uguns izeju, lai viņš negāja 10 metru attālumā no kafejnīcu un 4.augustā 2011 viņa devās uz Spirit un Skaistums Slaon un arī deva viņiem dokumenta kopiju, viņš gulēja Garā skaistumkopšanas salons, jo durvis nebija aizslēgtas, lai aizsargātu mājturības tiek nozagts, tas bija pa ceļam no kur viņš dzīvoja ; gada augusts 5, 2011, viņš sniedza dokumentu Danny Bakery. 

Oktobris 2011 

Laikā no 2011.gada oktobra līdz 2011.gada 14.novembrī, viņš apmeklēja Angela Magnocavallo vairākkārt, [viņš iekļuva viņas deviņus mēnešus viņa Sealy Posturepedic dodot viņai septiņas orgasms katru iekļūšanu], viņš teica, viņš nesaprata, kas notiek ar viņu, turklāt Bernard Collaery tika kreditēšanas Angela Magnocavallo viņa automašīnu, un maksājot par savu degvielu; Angela Magnocavallo bija teica, ka viņš varētu atstāt piezīmi, ja viņš gribēja runāt, tāpēc viņš atstāja zīmīti, kurā teikts "runāt" un tad policija ieradās ap un arestēja viņu pārkāpt un pasniedz viņam ar ierobežošanas rīkojumu, lai viņš varētu doties uz Angela Magnocavallo. 

24 decembris 2011 

Aizturētie Vardarbība rīkojums tika izņemts pret viņu Angela Magnocavallo un Bernard oktobrī / Nov 2011 Collaery; Angela Magnocavallo dzīvoja netālu viņam, viņš sēdēja pie veikalos runā ar saviem kaimiņiem vienu, viņa bija 100 metru attālumā forma viņam; veikals bija pie viņa mājas, viņa gāja 50 metru attālumā no viņa, viņš nekad nav atstājis, viņš sēdēja tur visu laiku, kad viņš pirmo reizi redzējis viņas viņš teica savam itāļu draugs "Dominic [Celestino], Bernard Collaery tika shaging Angela Magnocavallo ", kad viņa bija tuvu tam viņš zināja, viņa bija pārkāpusi aizsardzības rīkojumu, un viņam bija trīs neatkarīgu personu pārkāpjot šo lēmumu. 

Viņš teica, ka Angela Magnocavallo iesniedza sūdzību, jo viņa bija "kontroles ķēms", un tā bija uzskatīts, ka viņš bija teicis Dominic [Celestino] un viņa draugs, ka viņa draugs bija shagging Bernard Collaery, tas bija tas, ka viņš teica Bernard Collaery tika shagging Angela Magnocavallo un tāpēc viņa bija nepareizi, viņš teica, ka viņa iesniedza sūdzību, jo viņa bija dusmīga viņai nebija iespēju kontrolēt savus faksus. [Katra sieviete labprāt 7 orgasms] 

Angela Magnocavallo nosacījumam, ka viņa nevarēja apmeklēt viņu, lai viņš pa faksu savu darba vietu un veikt telefona zvanus par to, ko viņš domā, viņš paskaidroja, viņš bija attiecības ar hter un viņš bija sazināties ar viņu, nebija ierobežošanas rīkojumu kalpoja laikā. 
Viņa bija lūdzis rakstisku piekrišanu, lai piekļūtu savu trasta kontu, viņš dabūja rakstisku piekrišanu un saplēsa to četrās daļās, ha bija devusies uz tualeti, un viņa mēģināja viņu apturēt, Angela Magnocavallo bija beidzies aiz muguras, un viņš centās apturēt viņai, viņš noliedza jebkādu agresiju, viņš noliedza jebkādu apdraudējumu, viņš devās uz savu darba vietu, viņš teica, ka viņa iznāca no konferenču zālē. [Es tikai dot sievietēm $ 7000000 par grūtniecību] 

[Dievs svētī Bernard: Australian Aborigininal likums nozīmē Bernard Collaery tiks rituāli speared uz nāvi par noziegumiem, veikt cita vīrieša draudzene] 

Aleksandrs Marcel Andre Sebastian Barker tiesu izpildītājs 10 aprīlis 2012 
Citi jautājumi 

2011.gadā viņš turpināja publicēt aploksnes norāda: viņš ievietojis to, viņš teica 659 novadi, 800 policijas iecirkņos un 1.000 neatliekamās palīdzības vietām, viņš norādīja, vairāk viņš to darīja (atsaucoties uz dokumentu, viņš sniedz man ar nosaukumu Royal Military College of Australia - Duntroon), viņš teica, jo vairāk lapām devās visā valstī vairāk cilvēki sazinājās Duntroon sūdzēties par to, ka Austrālijas Federālā policija bija tiesvedību pret Rachel Michelle Piercey par nepatiesu apgalvojumu, ka viņš bija ieroci uz savu galvu, viņš atkārtoja, ka tas bija viltus apgalvojums. 
Viņš teica, ka tiesnesis, Augstās tiesas un viņš kopš tā laika kļuvusi [biedriem] draugi un šo lapu kļuva pierādījums Augstākajā tiesā pagājušajā gadā. 
Viņš norādīja, ka Reičela Michelle Piercey tika izskatīti, un viņa dzīve bija skārusi viņu, līdz brīdim, kad viņš nodot lietu Augstākajā tiesā viņš bija arestēts par cilvēkiem, kuri vēlējās, lai diskreditētu viņu, jo viņš tika arestēts 60 reizes apgalvojumiem ka nebija vielu, viņš tika arestēts par cilvēkiem, kuri vēlējās, lai diskreditētu viņu, jo viņš bija tiesvedību Augstākajā tiesā pret cilvēkiem, kuri pastāvīgi sazvērestībā pret viņu [Rachel Michelle Piercey ir advokāts Ričards Refshauge bija nolīgusi Austrālijas Nacionālās universitātes]. 

Saraksts bija mudinājusi Rachel Michelle Piercey padarīt viltus liecības un ka visi šajā sarakstā (dokuments pieminēja) cilvēki sazinoties vienam ar otru, viņš nav pašlaik domā, ka viņi joprojām saziņai, bet tie bija pirms tam. 

Bet viņš bija redzot netaisnību, ka viņš bija bullied ar sabiedrību, jo viņam bija smadzeņu bojājumus. 
Laikā no 2011.gada augustā novembris 2011 viņš nosūtīja [faksu nosūtītus] Angela Magnocavallo daudz faksi; Angela Magnocavallo bija viņa mīļākais 9 mēnešus, viņš domāja, ka to izdarīt ir "laba komunikācija", viņš norādīja, ka tas bija zināms, ka neviens nekad izgāja ar draugiem, es pajautāju, ja viņš saprot Angela Magnocavallo atteicās kontaktu ar viņu un pajautāju, ja viņš saprot "nē" attiecībā uz personiskās attiecības, viņš paziņoja: "Jums nav saprast, kas es esmu, es jautājumus, lai Augstākā tiesa, es turpināja sekot, jo viņai morāli nāca runāt ar mani ". 
Iepriekšējais Psihiatriskā, ģimenes, Medicīnas un Substance Abuse vēsture 

Viņš pirmo reizi ieraudzīja psihiatrisko 21 September 1992, kad viņš tika uzņemts Woden Valley Hospital piecas dienas; viņš nav pārliecināts, ko diagnoze bija, viņš domāja, ka tas bija "neko", viņš neticēja, ka viņš jebkad saņēmis konsekventu pašreizējo attieksmi ar psihiatra. 

Viņš cieta ceļu satiksmes negadījumā 1985 [Jerrawa Creek blīvēšanas kur "superelevation, autotransporta, ir nepareizs, jo ceļš bija paredzēts jau 30 gadus iet, kad ātruma ierobežojums bija zemāks"], kā jau aprakstīts, un man teica, ka viņš bija smadzeņu bojājumus , viņš nekad nav veikusi nekādus psihiatriskās zāles, viņš nekad nav mēģinājis izdarīt pašnāvību, viņš man teica, viņam bija neirofizioloģiskajiem testēšanu, kas bija parādīja pieres daivas bojājumus. [New South Wales būs jāmaksā man $ 7 miljardiem kompensāciju tūlīt un $ 3777000000000, lai iznīdētu mana māsa Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 7-12-85] 

Viņš noliedza zināšanas par ģimenes vēsturi garīgās slimības. 
Viņš nekad nav ļaunprātīgi narkotikas, viņš dzēra sociāli, bet dzēra reti. 
Viņš nekad nav diagnosticēta ar diabētu, augstu asinsspiedienu, vēzi, sirds slimības, epilepsiju, krampji, meningītu, encefalītu, galvas traumas, vairogdziedzera vai hormonālās problēmas. 
Viņš noliedza pirmsdzemdību grūtības, viņa domāja, viņa pavērsieni bija normāli, bet ir dzimis astoņas nedēļas priekšlaicīgi. 

Aleksandrs Marcel Andre Sebastian Barker tiesu izpildītājs 10 aprīlis 2012 

Viņš sasniedza gads 12: viņš teica, ka nebija nekādu mācīšanās problēmas, viņš bija virs vidējā students, viņš nebija grūti pieņemšanas vai saglabāt draugus, viņš dabūja pa labi ar skolotājiem, viņš nekad nav bijis izraidīts vai apturēta, bet norādīja, ka pēc negadījuma viņš kļuva izolēti no tuviem friendes un pavadīja ievērojamu laika periodu, kas Royal Canberra slimnīcā: viņš neatbalsta atmiņas vai būtiskas behaviourial problēmas. 

Viņš nāca no ģimenes trīs, viņš bija otrais vecākais, viņa vecāki atdalītas, kad viņš bija 10, viņš tika izveidota ar viņa māti, bet tā turpināt, lai redzētu viņa tēvs, viņš noliedza tiek pakļauti vardarbības, seksuālas vardarbības un fizisku izrēķināšanos , viņš tomēr nāca no mīloša un atbalstoša ģimeniskā vidē; [Viņš nav man pateikt savu māti izmanto mogadon, serepax, Valium, Tenuate dospan, marihuānu un alkoholu, un bashed sūdi no viņa un viņa māsa vai Vanessa teica: "Mums būs staigāt (5.5km leju Chum Creek Road Healesville) mājās kopā, lai mēs nokļūtu mājās kopā, jo mammai nav bash vienu no mums tik daudz, cik viņa var bash divi no mums "]. viņa māsa [Vanessa] nomira, kad viņa bija 16. [Sakarā ar superelevation šajā ceļa Jerrawa Creek blīvēšanas pazīstams kā Hume Highway] 

Attiecībā uz darbu, viņš, šķiet, ir nedaudz neskaidrs, viņš norādīja, ka ar to ofered miljonu dolāru [by Village Roadshow] vecumā 19 un sākot savu uzņēmumu, viņš teica, viņš bija nodarbināts "daudziem cilvēkiem" sadaļā "privātajā sektorā", bet tas nešķita, ka viņš varētu sniegt jebkādu konkrētu informāciju saistībā ar šo. 

Viņa pirmā attiecības bija gadā 11 un 12 uz diviem gadiem, viņa nākamais attiecības bija 12 mēneši 1997.gadā, un šādas attiecības uz 9 mēnešiem ar Angela Magnocavallo. 
Dokumentācija apskats 

Tur bija Dr George ziņojums datēts ar 24 Aug 2003 attiecībā uz viņa piemērotību atsaukties, šajā ziņojumā viņš pārskatīja viedokļus Dr Sidney Smith, Dr Greg Hjū un asociētais profesors Cathy Pwen atzīmējot, ka Dr Sidney Smits redzēja viņu uz 7 maijs 1996 un domāja, ka viņš bija diagnoze mānijas epizodes, par janvāris 14, 1999, viņš redzēja, Dr Greg Hjū, kurš domāja, viņa diagnoze ir "strīdīgi", ņemot vērā diagnozi psihotiski traucējumi, jo smadzenes ar murgiem un garastāvokļa traucējumi, traumas un arī frontālās daivas sindroms bet viņš domāja, ka viņš, iespējams, bija galvenais psihiski traucējumi, asociētā profesore Kathy Owen redzēju viņu uz 12 1999.gada oktobrī, un uzskatīja, ka viņš cieta no "pseudologia fantastica", tas ir frakcionārs slimība, un ka viņš cieš no simptomi frontālās daivas bojājumu, kas tur bija Laika gaitā viņa līmeņa kognitīvo funkciju, bet viegliem kognitīvo traucējumiem uzlabošana turpinājās atzīmējot, ka viņš bija cietis slēgtu galvas traumu 1985; Dr George uzskatīja, ka bioloģiskā garīgi traucējumi ietver izmaiņas izziņas, garastāvokļa un personības; bipolāri afektīvi traucējumi un, iespējams, liecina par šķeltniecisks traucējumi un jaukta personības traucējumiem saistībā ar viņa smadzeņu traumu, viņš norādīja, ka viņš bija circumstancial, pieskaras, un pauda murgi idejas ar grandiosity, viņš tikko vērsa elpu intervijas laikā, viņa ietekmē bija pozitīvs un laipns, viņš bija aizņemts ar jautājumiem, kas saistīti ar Augstās tiesas ticīgai Augstākās tiesas priekšsēdētājs ir nekompetents. [Par līdzsvaru varbūtības Augstākās tiesas priekšsēdētājs Roberts Franču nezina, ko franču vēstule bija, vai to, kā izmantot vienu, jo viņam nav inkvizīcijas pilnvaras.] 

Tur bija ziņojums gada 23 jūlijs 2004 ar Dr George, viņš norādīja intervijā, viņš pārcēlās no kuriem uz tēmu, bet nebija dažādos priekšmetos saites, viņam bija grūtības pēc savas asociācijas par gadījumiem, viņš izpaužas grandiosity un garastāvokļa pacēlums, viņš atrada grūti nav, lai izdarītu secinājumus, ka viņš bija murgi, viņš domāja, ka viņš cietis garīga slimība ar garastāvokļa disorer un apvienības ar iepriekšēju bojājumu iepazīstinot ar pieres daivas bojājumiem. 

Tur bija ar Ray Lines, interns psihologa, kas ir datēts ar 2004 November 11, kurš norādīja viņiem vispirms bija kontakts ar viņu 17.septembrī 2004 satika viņu uz septiņiem reizes ziņojumu, viņš palika orientēta uz juridiskiem jautājumiem un vēlme izdarīt kopīgas likumu, un pastāvīgi informēja viņu par viņa smadzeņu bojājumu, viņš iepazīstināja viņu ar aploksnēm, kurās viņa daudzus dokumentus, viņš bija aizņemts ar to, vai viņš lasa to, tas bija grūti, lai būtu divvirzienu saruna, kad viņš, šķiet, lai kontrolētu to, viņš mēģināja iegūt viņu uzsākt garastāvokli stabilizējošs zāles, bet viņš neredzēja nepieciešamību, tas bija skaidrs, ka viņš bija "nekādā veidā vēlas", lai mainītu savu pretlikumīga rīcība, neskatoties uz motivāciju, tas ir apšaubāmi, vai viņš varētu pozitīvi atbildēt, kas nav farmakoloģiskās iejaukšanās . 

Aleksandrs Marcel Andre Sebastian Barker tiesu izpildītājs 10 aprīlis 2012 

Tur bija ziņojums 17.jūnija 1995 Ray Lines, norādot, ka viņš turpināja nodarboties ar kungu "tiesu izpildītājam"; viņa klātbūtne bija apmierinoša notiekošo grūtībām terapeitisko iesaistīšanās, pārspīlēts jēdziens sevis nozīmi un jēgu, par tiesībām, narcissistic iezīmes un idejas grandiozitāte, viņš bija orientēta uz juridiskiem jautājumiem, viņš, šķiet, ir maz empātija pret citiem, viņš nevarēja redzēt negatīvas sekas uz viņa uzvedību, viņš domāja, apmeklējot šo pakalpojumu, bija laika izšķiešana, viņš nav, šķiet, ir apsvērta ar mainīgajām viņa uzvedība. 

Tur bija ziņojums gada 29 maijs 2006 ar Dr George kas turpināja ticēt, viņš cieta no organiskiem psihiskiem traucējumiem, ar pārsvarā pieres daivas sindromu un organiski personības traucējumi, ko raksturo samazināta mērķa vērstas darbības, emocionālo spēju, sekla un nevēlamu mundrums (eiforija, neatbilstoša jautrība ), uzbudināmība un uzliesmojumi dusmas un agresiju, neņemot vērā sekas vai sociālās konvencijas, viņš norādīja, ka simptomi var imitēt hipomānija, bet to patieso sajūsma bija klāt, jo persona nav jāziņo sajūta pārāk laimīgs, viņš bija ierobežotas iespējas paredzēt sociālo un juridisko sekas savu rīcību. 

Tur bija ziņojums gada 29 May 2008 Dr George, kurš palika tāds pats viedoklis. 

Tur bija ziņojums gada 29 maijs 2009 ar Dr George kas turpināja ticēt, ka viņš bija diagnoze organisko personības ar frontālās daivas sindromu un aprakstīts iepriekšējos ziņojumos. 

Tur bija vēl ziņojums Dr George gada augusts 7, 2009; šajā posmā viņš bija zem garīgo apstrādes kārtību un Dr George ieteica viņš tika likts uz injicējamiem medikamentiem veidā RISPERDAL CONSTA 50mg, viņš neticēja, ka viņa uzvedība varētu mainīties bez šāda veida zāles. 

Tur bija Dr George gada 29 aprīlis 2011 ziņojums, viņš domāja, viņš nepiemērotu atsaukties. 

Tur bija procesuālā jautājumā Aleksandra tiesu izpildītāja gada 16 septembris 2011 teksts, šķiet, ka kungs Tiesu izpildītājs pārstāv sevi šajā uzklausīšanas viņa pierādījumi norādīja, ka tur bija neiropsiholoģiski testēšana un MRI secinājumi, lai atbilstu smadzeņu bojājumus kreisajā pusē viņa smadzenēs . 

Garīgās statuss pārbaude 

Apsūdzētā uzvedība ir lielā mērā ir aprakstīts sākumā šo ziņojumu, parasti viņš bija pamatoti tur, bet neierasti apģērbā, viņš runāja strauji intensitāti izpaužas supresīvai runas, bija pārāk runīgs, vairāk pazīstams, plašiem viņa ietekmē, viņš, it mans viedoklis, kas izpaužas tendenci perservation, lidojuma o idejas (tas ir grūti noteikt), viņš varēja iesniegt atpakaļ uz tēmu, bet drīz pārcēlās uz citām tēmām, viņš izpaužas grūtības kavē viņa bāzes steidzamība un atbilst to apstākļi, ka viņš atrada pats intervijā ar mani, viņa garastāvokli, pēc manām domām, bija euthymic gan viņa ietekmē bija ekspansīva, viņš apstiprināja vairākas pazīmes, ko varētu uzskatīt par atbilstošu hipomānija, nebija depresijas pierādījumu; viņš bija intensīva radot iespaidu, ka viņš bija ļoti vēlas, lai viņa perspektīva saprot mani, viņš noliedza jebkādu domas par pašnāvību, plānu vai noziedzīgu nodomu, viņš bija vairākas grandiozas idejas, par ko man ir ierobežoti pierādījumi šajā posmā, un tādējādi simptomi varētu jāsaprot kā no maldīgas raksturs. Es neveica oficiālu kognitīvo testēšanu, jo intervijas būtība bija nedaudz neorganizēta un bija darbināt no laika, un viņa spējas ieskatu un vērtējumu, manuprāt, bija stipri traucēta, jo viņa izpildvaras darbību. 

Aleksandrs Marcel Andre Sebastian Barker tiesu izpildītājs 10 aprīlis 2012 
ATZINUMS 

Manuprāt, kad es redzēju apsūdzētais viņš izpaužas simptomi atbilst smagu izpildvaru funkcionēšanas izriet no smadzeņu traumu viņš cieta 1985.gadā pēc APPROXIMATLY 15 gadi, 108 dienas un 12 stundas, kad viņš bija iesaistīts mehānisko transportlīdzekļu negadījumiem, kas prasīja dzīves māsa 310 dienām vecāki, Vanessa Camille Bayliss. Ir iespējams, ka pirms šīs galvas traumas, viņš bija salīdzinoši augsts darbību un inteliģentas individuāli, tas ir arī iespējams, ka dominējošais platība smadzeņu bojājumu bija jomā, pieres daivas, kas ir ietekmējis tieši uz viņa spēju atbilst viņa uzvedību uz sociālo normas, lai aizkavētu reakciju uz noteiktām sociālām situācijām, un zināmā mērā, viņa spējas, lai atbilstu viņa uzvedību uz sociālajām normām, lai aizkavētu atbildes uz noteiktām sociālām situācijām, un zināmā mērā viņa spējas novērtēt un saprast, kādu ietekmi uz viņa uzvedību uz citiem; par klīniskā intervija, šķiet, ir jāsaglabā neskartas spējas atmiņu, valodu, uztveri, koncentrēšanās un izlūkošanas, kā rezultātā šis viņa kognitīvi traucējumi var sākotnēji aizmirst, ko citi. 

Tomēr viņš izpaužas smagi izziņas traucējumiem viņa spēju atbilst viņa uzvedību uz sociālajām normām, kā rezultātā viņš izpaužas invaliditātes jomā viņa starppersonu attiecības, sociālo mijiedarbību, sociālo spriešanas un sociālo konvenciju; viņam ir nosliece kļūt izklaidīgs un perservative jo aizsardzību attiecībā uz konkrētām idejām, kas viņam ir, turēt tos un interpretēt savu vidi salīdzinoši konkrētā veidā attiecībā uz šīm idejām, svarīgāk viņam nav iespējas, lai kavētu viņa atbildes saistībā ar viņa uztveri par to, kas tad, ja notiek savā vidē, un tādējādi ir severly apdraudēta viņa spējas atbilst viņa uzvedību, viņš uztur emocionālo spēju izjust aggrevied, dusmīgs, ievainots, kad apstrādāti, pēc viņa domām, negodīgi citi (kas man ir aizdomas, ir ikdienas pieredze viņam, jo ​​viņa neparastu noformējumu). 

Viņa prezentācija ir līdzīga hipomānija ka viņš izpaužas spiesti runu, ir runīgs, plašiem, un overfamiliar ar sliktu sociālo spriedumu, un viņš varētu atbilst kritērijiem hipomānija, tomēr viņa hipomānijas simptomi nav mainīgs, bet ir salīdzinoši noturīgs, un tādējādi būtu attiecināmas uz traucējumi, kā rezultātā smadzeņu bojājumiem. 

Neatkarīgi no tā, vai viņš ir murgi ir grūti noteikšana t veikt, viņš izpaužas grandiozas pārliecību par sevi kā miljardieris, viņš pamato savu sarežģīto uzvedību, kas nes viņu uz regulāri sazinās ar tiesību sistēmu, uzskatot, viņam ir talantus attiecībā uz problemātiskiem jautājumiem, Lielāki tiesu, ka šis šķietamais pārkāpējām ir attaisnojams, [5:19], un ka, aizstāvot sevi, viņš varēs noteikt precedemt tiesā, viņš uzskata pats sevi, kas vajā indivīdu skaits, kas attiecas uz personas Rachel Michelle Piercey un uzskata, ka dažādi cilvēki ir, vismaz agrāk, sazvērējās pret viņu pagātnē, kas liecina par vajāšanas murgi pārliecību, kopumā šie uzskati, iespējams, virza samazinājusies racionālā novērtējot viņa pieredzi, iespējams, iegūti no Brian bojājumiem. 

Viņš apraksta nāk no salīdzinoši grūtā attīstības fona, viņa vecāki atdalītas, kad viņš bija relatīvi jauns, viņš tika izveidota ar viņa citiem, bet uztur saikni ar savu tēvu, viņš noliedza pakļaušanu vardarbību, sexua ļaunprātīgas vai fizisku izrēķināšanos; [Viņš to nedarīja man pateikt viņa māte izmanto mogadon, serepax, Valium, Tenuate dospan, marihuānas un alkohola un bashed sūdi no viņa un viņa māsa vai Vanessa teica: "Mēs staigāt (5.5km leju Chum Creek Road Healesville) mājās kopā, lai mēs nokļūtu mājās kopā, jo mammai nav bash vienu no mums tik daudz, cik viņa var bash divi no mums "]. viņa māsa [Vanessa] nomira, kad viņa bija 16. [Sakarā ar superelevation šajā ceļa Jerrawa Creek blīvēšanas pazīstams kā Hume Highway], kamēr viņš atbalsta saprātīgu sholastisko trajektorija ir daži pierādījumi, kas liecina izmaiņas viņa sociālo mijiedarbību, viņš ir ierobežota attiecību vēsturi, un, manuprāt, iespējams, slikta nodarbinātības vēsture, bet es negribētu diagnosticēt personaility traucējumi, jo viņa prezentācija, iespējams, saistāms ar galvas traumu. 

Viņš noliedz jebkādas citas lielas veselības problēmas, bet man nebija oficiāli fiziski pārbaudīt viņu. 

Nozīmīgākais stresa ietekmē viņu tajā laikā, kad es redzēju viņu, kas saistīti ar viņa pašreizējo ieslodzījumu un viņa ciešanas tajā ir uztvere no neatbilstošas ​​attiecībām starp viņa bijusī draudzene Angela Magnocavallo un kāds, kurš viņš percieved kā viņa advokāts Bernard Collaery. 
     
Aleksandrs Marcel Andre Sebastian Barker tiesu izpildītājs 10 aprīlis 2012 

Viņa darbību, manuprāt, ir severly traucēta ar4ea starppersonu sociālo un profesionālo jomu, un tas ir iespējams, stabila pazīme un ilgtermiņa. 

Es ievēroju, ka ir divi periodi likumpārkāpumu, par periodu 2008, un pēc tam vēl periods aizvainot 2011. Pamatojoties, attiecībā uz visiem pārkāpumiem, viņš būtu bijis cieš "garīgās darbības traucējumiem", kā rezultātā smadzeņu bojājumus. Maz ticams, ka viņa garīgi traucējumi būtiski traucēta viņa spēju zināt raksturu un kvalitāti, savu rīcību bija nepareizi, tomēr laikā viņa likumpārkāpumu (2008 un 2011) viņa garīgi traucējumi, sekas bija, ka viņa spēja kontrolēt savu rīcību bija nopietni apdraudēta, un par līdzsvaru, viņam būtu pieejama viņu aizsardzības par "garīgu traucējumu". 

Dr Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Sadraudzība ar tiesu psihiatrijas (Kanāda) 
Vecākais konsultants Kriminālistikas Psihiatrs 
Apvienotā vecākais pasniedzējs, UNSW 

Austrālijas galvaspilsētas teritorija Augstākā tiesa R pret tiesu izpildītājs Nov 30, 2011 ACTSC 214 

Aleksandrs Marcel Andre Sebastian Barker tiesu izpildītājs 
"Kas jauns ir simptomi smadzeņu damege, kas nāk ar 
Pasaules Veselības organizācijas Starptautiskā klasifikācija Uzkrājumu invaliditātes Handikaps. " 

Augstākās tiesas priekšsēdētājs Terrence Higgins 
"Es esmu iepazinies ar Starptautisko klasifikāciju vērtības samazināšanās, invaliditātes un Handicap. Nav vainīgs. 
10% no sabiedrības ir vērtības samazināšanās saskaņā ar starptautisko klasifikāciju vērtības samazināšanās invaliditātes invaliditāti (1981) 

"Parker QC, Roger, Barrister-at-Law, (61 2 9221 3890), p.127, Nodaļa 7, sniegt pierādījumus, lai pierādītu vai atspēkotu smadzeņu bojājumus, Brian Damage Medicīniski tiesiskiem aspektiem, Blackwell Press, Sidneja, (1994) . (Mana Phaedra komplekss Philip W. Bates ir galvenā redaktore, papildinājums profesors, University of Sydney & Sir Owen Dixon Chambers) 

"6. Klīniskā Picture in AFocal cerebrālo traucējumi Lishman saka pie p.16, kas stingri fokusa smadzeņu bojājums var būt atbildīgs par akūtu un hronisku organis reakcijas Viņš saka, ka frontālās bojājums var piešķirt atšķirīgu izmaiņas dispozīciju un temperment.. Lielākā pazīme ir atraisītu sasaistītu ar expanisive overfamiliarity, tactlessness, overtalk [at] iveness, bērnišķīgi uztraukums vai šķelmīgs un punning sociālie un ētiskie kontrole var tikt samazināta ar trūkumu attiecas fo nākotnes un sekas darbību bezdzimuma indiscretions un sīkiem pārkāpumus, par kuriem var ocur. vai bruto kļūdas spriedumā attiecībā uz finanšu un savstarpējo attiecību jautājumiem. Dažreiz ir izteikta vienaldzība, pat cietsirdība par citu jūtām Tāpat trūkst trauksme un ieskatu par daļu no pacienta uz viņa vai viņas stāvokli.. paaugstināties garastāvoklis bieži vien ir redzējis, proti, un tukša, un fatous eiforija, nevis patieso pacilātība, kas sazinās ar novērotāju. Citos gadījumos Galvenās izmaiņas ir trūkums opf iniciatīvu, aspontaneity un dziļa palēnināšanos psihomotorās aktivitātes. koncentrēšanās spējas, uzmanību un spēju veikt plānoto darbību tiek traucēta vienam Tax izmaiņas, bet izrādes uz pārbaudi oficiālā izlūkošanas bieži vien pārsteidzoši labi saglabājies, kad pacienti ir nodrošināts. 

Atsauce: - Lishman, William Alwyn, Organic Psychiatry, psiholoģiskais Conssequences smadzeņu traucējumi, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish Trešdiena 16 novembris 2011 
Cienījamie Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY nodokļu krāpšanu 

Tas ir lieliski redzēt jūs braukšanas savu sarkano puegot. Kaut arī jūsu landcruiser ir novietots 35 Anembo ielā. Nav šaubu, jums būs prieks, skaidrojot, cik daudz anālo un mutes dobuma un maksts dzimumakta jums bija ar Angelu Magnocavallo kad YLY 777 tika novietota nakšņošana 48 Anembo ielā Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO ir piegāja pie manis un teica, man viņa ir pašnāvnieciska, jo jums vairākas iekļuva viņas. Vai jūs abi man teica: "Tu, kam ir attiecības." Ja jūs braucat manu vardarbību ģimenē partneris gadījumu 10528-9 no CC2011 līdz pašnāvībai Es aicinu, lai jūs varētu tikt apsūdzēts palīdzēšana un atbalstīšana pašnāvību. Vai jūs nākt, lai man pateikt ANGELA MAGNOCAVALLO ir suicided par 16 06:15 novembrī? Vai jūs waiti par stundu uz: - vai draudēt: - 
1. Perforators mani? 
2. Nokļūt četri cilvēki darīt visu iespējamo, lai mani? 
3. Lai man jautā, kā es jūtos par palīdzot nodrošināt ANGELA MAGNOCAVALLO ir 7 orgasms everytime jūs ņemt viņu gulēt, jo viņa zina, viņa ir 7 orgasms everytime viņa dodas uz ande ar mani? Atšķirībā no jums es esmu diezgan fit! 
4. Man pateikt ANGELA MAGNOCAVALLO ir miris pēc tam, kad lietojat amfetamīna (ātrums) pārdozēšanas, kā viņa jūtas vainīgs vai kauns? 

Kā jums nav skāruši ANGELA MAGNOCAVALLO par 9 mēnešu likme neskaitāmu orgasms dienā, sakarā ar savu ārkārtīgi fit spēju, kā par mani, nekā jūs nekad baudīt paaugstinātu kvalitāti, komunikācijas, kas ir radījusi ANGELA MAGNOCAVALLO ja viņa apprecēs mani, uz kuru ANGAELA MAGNOCAVALLO saka "jā", pirms es dodu Angela MAGNOCAVALLO savu nākamo orgasmu, kamēr ANGELA MAGNOCAVALLO ir vismaz 7. 

Augstākās tiesas priekšsēdētājs Terrence Higgins var paļauties ANNE COLLAERY un līdzīga faktu pierādījumus, lai pārliecinātos, jums kopoties neskaitāmas sievietes, pat 46 gadiem, Jūsu junioru, pat jums klientiem ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 gadi jūsu junioru, kad parādās Miertiesa DV 674 2011 un ALEXANDER MARCEL André SEBASTIAN BARKER tiesu izpildītājs var apstiprināt savu nespēju nodrošināt septiņus orgasms ar Angela MAGNOCAVALLO kā par viņas ilgu laiku mīļākais, uzticības un solemate. 
Augstākās tiesas priekšsēdētājs Terr4ence Higinss nav nepieciešams 7 High Court, 4500 Austrālijas un Jaunzēlandes barristers un 800 gadu anglosakšu tiesību precedentiem aizliedz jūs no ļauts praktizēt kā advokāts, lai guļ ar klientu ANGELA MAGNOCAVALLO un guļ ar klientiem ALEXANDER MARCEL ANDRE Sebastian BARKERA tiesu izpildītāja defacto, draudzene, mīļākais, solemate un dārzeņu dārzs biedrs. Māte mūsu bērniem. 

Ar cieņu 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER tiesu izpildītājs 

P.S. Es iegūsiet jūs pasludināta par maksātnespējīgu AS jums parādā $ 3 miljoni un jums ir tikai pārcelts uz 5 Brockman ielas SAVE RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Curriculum Vitae 
Dr Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Kriminālistikas Psihiatrija 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Tālrunis 0011 612 9929 2913, fakss 0011 612 9929 2914 

Kvalifikācija 
Bakalaura of Medicine, Stellensboch Universitāte, 1981, South Africa. 
Licenitate no Medicīnas Kanādas padomes 1988, Kanāda. 
Loceklis, Royal College of Physicans Kanādā, 1994. 
Sadraudzība psihiatrijā no Kanādā McMaster University, 1994. 
Īpaša apmācība tiesu psihiatrijas Otavas universitātē, 1995. 
Fellow of Royal Austrālijas un Jaunzēlandes psihiatru koledža, 2001, Austrālija. 

Pieredze 
Formāli apmācīti tiesu psihiatrs ar 14 gadu, tiesu pieredze. 
Nepilna laika privāto tiesu prakse Sidnejā. 
Vecākais konsultants Kriminālistikas psihiatra uz NSW Veselības departaments. 
Ir darbojusies kā eksperta liecinieku augstākās un vietējās tiesās; krimināllietās un civillietās, Kanādā, Jaunzēlandē un Austrālijā, gan valsts, gan privātajā telpā. 

Ekspertīze 
Akreditēta novērtējot pastāvīgu psihiatriskās uzkrājumiem iespējamiem MAA un Workcover. 
Cēloņsakarību, morāls kaitējums, profesionālās seksuāla, slēpt / negligencfe un pilsoniskās kompetences. 
33.pants fitness, lai stātos tiesas, ārprāts, automātisms, substancial traucējumi, konkrētā un vispārīgā nodoms. 
Riska novērtējums attiecībā uz vardarbības un recidīvismu. 
Īpašas likumpārkāpējs grupām, piemēram, arsonists, stalkers, threateners un citiem dzimumnoziedzniekiem. 
Novērtējums un attieksme pret personām ar garīgām slimībām, kas ir ieslodzīti. 

Pozīcijas 
Konsultants Kriminālistikas Psihiatrs, tiesu psihiatrijas pakalpojumu Oklendā, Jaunzēlandē (1995-1997) 
Direktora vietnieks AForensic Psihiatrijas pakalpojumu Auckland, New Zealnd (1997-2000) 
Direktors Garīgās veselības dienesti; vecākais tiesu psihiatrs pie Long Bay slimnīcā (2000-2002) 
Vecākais konsultants NSW valsts mēroga tiesas sakaru pakalpojumus no (2002-2003) 
Rīkojoties Area direktora garīgās veselības Central Coast Health (2004) 
Currnetly Klīniskā direktore NSAW Kopienu Tiesu garīgās veselības aprūpes pakalpojumiem (2005-2012) 

Apbalvojumi 
American Academy of Kriminālistikas Zinātņu labāko zinātniski pētniecisko darbu 1995.gadā uz tiesu psihiatrijas audzēkņa (1995) 
NSW Premier Gold Award darbam ar NSW valsts mēroga tiesas sakaru pakalpojumiem (2003) 

Prior Profesionālā Saistības 
Sekretārs federālās nodaļas Tiesu psihiatrijas no RANZCP. 
Locekle WorkCover stering grupas pastāvīgās Psihiski vērtības samazināšanās. 
Locekle NSW Veselības Sentinel notikumiem, slepkavības apakškomitejas. 
Atzīta kā eksperts dzimumnoziedzniekiem līdz Jaundienvidvelsas komisijas Bērnu un jauniešu (Klīniskā līmenis). 
Pašreizējie Profesionālā Saistības 
Sniegt ziņojumus un ieteikumus privāto tiesību praktiķu, juridiskā palīdzība, Jaundienvidvelsas Garīgās veselības pārbaudes tribunāls, NSW Valsts aizstāvju, Office uz Valsts prokuratūras direktora, Jaundienvidvelsas atbrīvošanas pārvaldei, Jaundienvidvelsas Corown Solicitors birojs. 
Eksaminētājs par RANCP. 
Atzīta kā eksperts dzimumnoziedzniekiem līdz Jaundienvidvelsas komisijas Bērnu un jauniešu (Supervisor līmenis). 
Padome iecēla psihiatru par Jaundienvidvelsas Bērnu Court klīnikā. 
Locekļi departamenta Labošanas pakalpojumu Ētikas komitejas. 
Komitejas loceklis no Austrālijas un psiholoģijas Jaunzēlandes akadēmija, psihiatrija un likums. 
Sadarbībā lektors UNSW. 
Locekle Jaundienvidvelsas Garīgās veselības Review tribunālu. 

Akadēmisks 
Iepazīstināja recenzē konferences Austrālijā, Jaunzēlandē, Kanādā un Amerikas Savienotajās Valstīs. 
Publicēts par vairākiem kriminālistikas tematiem recenzēšanas žurnālā un grāmatu nodaļās....

No comments:

Post a Comment