Friday 4 October 2013

SERBIAN

Др Стивен Х Аллнутт 
М.Б.Цх., Б, ФРЦПЦ, ФРАНЗЦП 
Форензичкој психијатрији 
Ниво 5, Суите 506, 75 Милер улица, Нортх Сиднеи НСВ 2060 
ПО Бок 876, Северна Сиднеи НСВ 2059 
Телефон: 61 2 9929 2913 Фацсмилие: 61 2 99292914 
10 април 2012 

ПОВЕРЉИВО 
Канцеларија директора јавног тужилаштва 
Банка резерви Грађевина 
ГПО Бок 595 
Канбера Градски АЦТ 2601 
Пажња: ђа Сиан Јовит 
Телефон: 61 6207 5399 
Факсимил: 61 6207 5428 

Поштовани г-ђа Јовит 

РЕ: АЛЕКСАНДАР Марцел АНДРЕ СЕБАСТИАН Баркер Баилифф 
Датум рођења: 5:54 сати увече у уторак 25. августа 1970 1 сат и 57 минута касније Гоф Вхитлам запретила да ће блокирати СНАБДЕВАЊЕ 
Ваш референтни број: 201210593 

Увод 

Хвала вам на писму од 25. јануара 2012. 

Тражили сте да Вам пружимо психијатријском извештају у односу на аццуссед, Александар Марсела Андре Себастиан Баркер судски извршитељ. Овај извештај представља клиничку процену врши у аццуссед на АМЦ 10. марта 2012, а телефонски позив је 27. марта 2012. Циљ овог извештаја је да дају мишљење у вези са његовом менталном стању у предметно време наводног офендинг. 
Он је оптужен за више кривичних дела, укључујући мале крађе због наводног прекршаја који се догодио 27. новембра 2008, а од априла 2011 до децембра 2011; неправилне употребе сервис за хитне позиве за наводног кривичног дела, дају лажна узбуна од пожара и других опасности за због наводног кривичног дела, у супротности налог за заштиту због наводног кривичног дела насиља, сметање поседа на просторијама за наводне прекршаје. 
Претходно сам обезбедио извештај од 27. марта 2012, овај извештај исправља грешке у куцању у том извештају. 

Улога Поверљивост и сагласност 

Од самог почетка сам објаснио оптуженом да сам психијатар захтева од вас да вам пружи психијатријски извештај у вези са његовом менталном стању. Објаснила сам му да су све информације под условом да ми не би био поверљив и да буду доступни широј јавности би требало да буде уведен у судницу. Оформио сам став да је он то схватио и пристао да настави. 

Провајдер Но 23951661 АБН 67 934 406 282 

Александар Марсел Андре Себастијан Баркер Баилифф 10 април 2012 

Извор информација 
Прочитао сам вештак Кодекса понашања Парт 28 правилом 9ц и део 28А, правило 2 Правилника Окружног суда и сагласни да будете обавезани овим кодовима. 
Имао сам прилику да прегледам: 
1. Полиција Изјава о чињеницама. 
2. Криминалну прошлост. 
3, релевантан закон секција. 
4.. Број комуникација се чини ми се пружају од вас, који пишу оптужени. 

Он је био 41 у време када сам га видео био је затворен у АМЦ, он није био редовно код психијатра или психолога, био је самац, он није узимао лекове. 

Клинички питања 

Од самог почетка треба да буде наведено да је оптужени Презентација је била необична, да је носио наочаре, шешир, његов ефекат је био интензиван, он испољава под притиском и брз говор, био је тешко прекинути и хитна потреба да се разговара са мном о Ангела Магноцавалло и од Полазна тачка је објаснио да је он раније био у моторном возилу несреће, он је мора других, и персерватед (враћање на исту тему више пута) и дисинхибитед. 

Он је започет ми каже да је његов адвокат Бернар Цоллаери је учествовао са својом девојком, да је Бернард Цоллаери био пријатељ већ 20 година и да је имао односе са својом девојком Ангелом Магноцавалло, био је тужан јер од Бернар Цоллаери био његов адвокат и који има однос са својом девојком био непрофесионалан, Бернард Цоллаери био његов комшија већ 20 година, он је сматрао да је забрињавајуће да је његова сигурна Анђела Магноцавалло му је рекла да има везу са својим адвокатом. 

Једном приликом Бернар Цоллаери дође му на прилазу и рекао му да треба да га удари и да је на други пут Бернар Цоллаери дошао и рекао му да га волим Ангела Магноцавалло; Бернар Цоллаери је и даље укључен у његовом случају, он је наставио да Бернар Цоллаери укључен зато сто је радио пре него Бернар Цоллаери имао однос са девојком, који је спавао у својој кући за 9 месеци. 

Он је објаснио да је најближи човек у свом животу, Ванесса Бејлис (његова сестра), убијен је када је имао 15 година, 108 дана и 12 сати стари у моторном возилу несреће, то је веома трауматично за њега, он је био у коми је рекао је после тога за око четири недеље са губитком свести за четири недеље и сломио му руку, он је изјавио да је "15 година, 108 дана и 12 сати", у време када се то догодило. 

Онда опет вратио на питање како је он био узнемирен о односу уверен да је његова Анђела Магноцавалло била у свађи са Бернардом Цоллаери, у овом тренутку сам приметио да се јави да ми се прилично персерверативе по овом питању. 

Затим је отишао на државу да је након несреће, он је Бен рекао да је претрпео "подизање расположења, смањена концентрација, спан, оверталкативенесс екпанисивенесс, оверфамилиарити и еуфорија", а он ме је упутио на књигу о оштећења мозга изведе Блацквелл Пресс и Лисхман односи посебно на страници 127. 

Он је отишао на говорити о главног судије Хигинс, а затим је отишао на говорити о питањима везаним за Светско здравствена организација и шта ми је звучало као дијагностички критеријуми за међународну Цлассицатион за Хандицап Умањење инвалидности. 
Александар Марсел Андре Себастијан Баркер Баилифф 10 април 2012 
У покушају да га задржи фокусиран сам се распитивао о његовом менталном стању, рекао је он у време када сам га видео, његово расположење било нормално, он је негирао еуфорије или депресије, он је мислио да је његова концентрација је била "добра", а затим је отишао на реци ми да је прочитао Библију, за 14 дана од дана Нове године и 14. јануара 2012, а од 27. децембра 2011 и 31. децембра 2011, да је и сам прочитао 700 страница књиге о томе шта Библија каже, он је рекао када је прочитао, све је мора да је било далеко од узнемиравања и он могао да се фокусира на свом читању, имао је висок ниво енергије, као пример он ми је објаснио да је јахао свој бицикл из "Канбера до Куеанбеиан до капетана Флат мајору је Цреек на Аралуен долине и онда Моруиа шефовима ", да је добио Нелсона Манделе књигу" Пут слободе ", и прочитао га у петак увече, субота и недеља, а затим се вратио у Канбери бициклом, у дужини од око 452 километара. 

Он је тада односила назад на Бернард Цумацилле Цумацилле и Џерард, који је рекао да је Мела Гибсона стваран и он ме је питао да ли сам гледао АБЦ Невс.

Затим је отишао на говорити о Давиду Спицер [давид.спицер @ абц.нет.ау 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], који је рекао да је први рођак његов очух, да Давидови право име Шпицер, а он је тада из Професор Ерика Бејтс и да јој је њен муж имао тумора на мозгу, а они су у самоубилачком пакт из 1989, он је говорио о мајци Филипа В Батес и Ерика Спитзер је брат био брат др Џорџ Шпицер, када је променио име у Спицер (англицисед) име јер је био ГП. [Свирао Сцраббле са др Џорџом Спицер и тукли освојио 2. утакмицу.] 

1989: Батес, Ерика, Елизабет Кристофер и Бери Мур: "Аустралиан Пробе технике" у Клабберс, Јан и остали (уредници) Симулација игре на повећање компетентности у раду са комплексношћу, неизвесност и сукобима вредности: (Пергамон); 

1. Филип Бејтс Датум адмиссион 1979. Бцом, дипл.правник, ФАЦХСЕ, ФАЦЛМ Хон. Области праксе. Алтернативно решавање спорова, Апелациони, Привредни; Заједно ... 
2. 1988, енглески, књига издање: Аустралијски здравље и медицинско право новинар: у 1 / запремини Филипа В. Бејтс, Јохн Ц. Девднеи и ЦЦХ здравље и медицинско право ... 

3.. Почетна · Сва издања; Ово издање. 1990, енглески, Зборник радова конференције издање: Болница и медицински немар тврди / Пхилип В. Батес, Брајан Бромбергер ... 

4.. Креатор: Батес, Филип, Предмети:. Одговорношћу (Закон); одговорношћу (Закон) - Аустралија, Медицинска пракса - Аустралија - Приручници, приручници, итд Публика: Специјализована ... 

5.. Тражи. Почетна; Ово издање. 1994, енглески, књига издање: Оштећење мозга: медицинско-правни аспекти / Пхилип В. Батес, генерални уредник, Марко Миготто, под-уредник. 

Он је рекао да није крив по менталног оштећења 30. новембра 2011 [Југе Теренс Хигинс направио УН Светска здравствена организација Међународна класификација Умањење инвалидности Хандицап закон] и вратио се кући и тамо је забрана и Ангела Магноцавалло прошао поред свог боравка свакога дан. [Ангела Магноцавалло уживао 7 оргазме два или три пута у мојој Сеали за девет месеци] [Могу њен рачун $ 7 милиона по седам оргазма пакету] 

Он је навео да је Ангела Магноцавалло био његов комшија, ха, упознао њену сестру у близини аутобуске станице и уведен јој у око јануару 2011, а он је не видим за недељу дана, а недељу дана касније су пили кафу, а затим ушли у везу, која је трајала од фебруара до октобра 2011. 
Од фебруара до октобра 2011 је имао интимне односе са Ангелом Магноцавалло, рекао је он у једном тренутку је она раскине везу. 

Ангела Магноцавалло му је да користи брзину за око 10 година и да подржава га убрзати навику тако што три посла, када је рекао да је он узео да значи да је добила новац за куповину брзину, он је веровао да је Ангела Магноцавалло оставио Перт да се избегне умешаност у правној ствари која обухвата хе добављача [Претресно], он је мислио да је ово важно јер Ангела Магноцавалло би реализовала га телллинг о навикама брзином и да је имала три посла, да је у ствари, по његовом мишљењу, она се бавила. 

То није било све до октобра 2011, када је Ангела Магноцавалло приступити целу своју "сандуче" и прочитајте свој е-маил,, она је желела да приступите свој рачун поверења; је срела свог адвоката и јавног заступника; је упознала свог адвоката, Бернар Цоллаери, који је прекршио поверљивости, она је погледао кроз свој е-маил, да утврди шта је било његово поверење. 

Он је опет објаснио да је он раније био у моторном возилу несреће и био је у несвести за месец дана, он је рекао да сада мисли да је његова законита право као последица тога је "вишемилионске долара", он никада није "учествовао" у њему, јер Он је био у "Вишег суда", тако да тужи у друмском саобраћају орган не би био милионер, он би био милијардер, јер је он увео диоду која признао светло за Мерцедес Бенз - Даимлер Цхрислер. [Мерцедес Бенз - Дајмлер Крајслер ће имати 7 возила возач ме до краја живота носи сваки милијарди долара у гепек за мој научник] 

Он је отишао на објаснио да је "научник", када је имао 19, био је пружа? Милион долара да купи свој ФИРС идеју [Виллаге Роадсхов]; његове мајке брат (Ујка [Вилфрид] Баркер) не само да је освојио предлог Интернационале Олимпијски комитет за одржавање Олимпијских игара 2000, он је онда подигао $ 2.600.000.000 у медијима и маркетиншких права за Олимпијске игре у Сиднеју. 

[Спортски маркетинг и менаџмент Суите 401, Ниво 4 39, - 41 Цхандос улици Ст Леонардс Велс 2065 2 61 9959 3466 61 9929 5218 2 Канцеларија Мангер Ким Хогарт кхогартх@смамгроуп.цом] 

Александар Марсел Андре Себастијан Баркер Баилифф 10 април 2012 

Он је саопштио своју идеју његова мајка и ујак Баркер је рекао да је "мултимилионских долара идеја", он је добио Цоммодоре 64 рачунара у 1983, када је имао 13 година, он је програмиран у основним и приметио Мицрософт диск оперативни систем има два места за дати , месеца и године, да је у 1983 је приметио да је у 31. децембра 1999 датум ће се променити у 2000 тако је знао (1983) из потенцијал за "И2К проблема", рекао је тада да су сви, после 14 година, провео новца запошљавање програмерима да превазиђе проблем И2К, то изазвало свако да буде у стању да предузму акцију против законито Мицрософта, он је отишао на државу знао је то у 1983. [Интернатионал Бусинесс Мацхинес ће ми платити $ 3777 милијарди долара одмах] [Мицрософт ће ми платити $ 3777 милијарди долара одмах] 

Он је указао на низ имена на папиру, један је био "Баилифф", он је навео да "Баилифф значило мању судски службеник са полицијским овлашћењима", да је "Баркер" значила извршитељ Суда ", он је навео да, као резултат листи Баркер људи у свим судовима и колонија широм света су звани Баркер Листа [Баилифф је отишао из Нормандије у Енглеску 1066 са папска була да постане краљ Енглеске]. [Захтевам папска була у да постане краљ Енглеске, краљ краљева и живи у Ватикану папског апартмана одмах, да ли схваташ ко сам увек ја?] 

Он је тада објаснио да је његов отац био постављен [одвезли смо се] да Хамилтон за годину дана, да је отишао на домет ракета Воомера и пешчаних дина (на 10 година), видео је сунце се рефлектује од нечега, он је пратио рефлексија и пронашао камен ловачки алат, схватио је ово савршено опремљену палац и прст, он је схватио да је у 10 година је био у туђем "дворишту", а станарина за ово место ће бити огромна. 

Он је тада објаснио да је његов отац био у Лондону и био је "Боби" и да је његова мајка је деда (Билли Баркер) је најдуже полицајац у историји Аустралије, служи између 1883 и 1931, у овом тренутку ме је позвао да чита А случај против Баилифф 2011. [УН-ИЦ ИДХ преседан] [АЦТСЦ 214] 

Потом се позвао на првом случају је припремљен у Вишем суду, на 21 је био уговорио 
развијају производе који допуњавају Сцраббле, први случај је урадио у Вишем суду била против Врховног суда који је пријављен, овај предмет тражи сваки комесар полиције у Аустралији да контактирате Цанберра за аустралијски криминал Комисије да се успостави. 

Када је имао 30 његов ујак га је питао да ли је он радио на "Мабо" случај, да није правник, али је његово име породица Баилифф, он је упарен сам изазов тако што је случај за абориџинског човека је припремио "Виши суд Врит" , као резултат све амбасаде предузели истрагу користећи међународно право, онда је "то" врати у своју земљу, а на крају је било "Папски Бил [Нобелова награда за мир за папин. 
Извињење за Кину и Нобелову награду за мир извињења папе у Океанији и Нобелову награду за мир УН Пакта за 370 милиона права домородачких народа] 

Често је сам изгубио нит његовог рачуна-му брз говор је било тешко да прати и разуме шта је комуницирао са мном. 

Питао сам га о Ангеле Магноцавалло, он је навео да је Ангела Магноцавалло му о његовој брзини навике у октобру 2011, у тренутку када је сазнао да се користи брзина Ангела Магноцавалло имам добру идеју да ће да га пријави, он није био у позицији да повезују са неким ко је био брзину јер је радио предмете у Вишем суду. [Ја не идем да пријавим, само га стави на интернету у 72 језика] 

Рачун о наводном вријеђа 

Вређање периоду од новембра 2008 до децембра 2011, о, он је навео да је у том периоду његово време је било добро расположење, он не одобрава никакве значајне симптоме депресије, он је усвојен адекватан сан, апетит, енергију, мотивацију, концентрацију, самопоуздање, он је негирао било интересе, он је негирао суицидалне мисли. 

Он не одобрава било перцептивних реакција као што су гласови, визија, укуса, мириса, поруке са ТВ, радио или новине, он не верује да је неко заверу да повреди или убије њега, он је порекао било какву спољну контролу. 

Александар Марсел Андре Себастијан Баркер Баилифф 10 април 2012 

Он је негирао да је у то време био је користи дрогу или алкохол. 

27 Новембар 2008 

Он је рекао да никада није украо ништа, био је финансијски сигурна, да је "момак" у Невсагенци одбио да му прода маркице, [да поставите своје ђубре] је рекао власнику да је то "било прилично озбиљна глупост да се пред Вишим судом ", он је тада купио 1.000 долара вредан маркица другде; те ноћи је узео сву нежељену пошту власника ван продавницама новина прозора и сигнализације, као и бацио га у канту за смеће, јер је сматрао не поштује, он је рекао да то није крађа, имао нема намеру да га трајно одузме, у тој фази је 38 живи преко пута продавнице, он није узимао лекове, а он није био код психијатра, он је радио да подигне оптужнице, он је објављена информација ароунг земљу о случајевима који укључују немарност Врховни судија Вишег суда јер је његов адвокат му је представља криминалну активност у Вишем суду. 

14. април 2011 

Он је отишао у полицијску станицу, имао млађег човека који је мислио да није био полицајац, он је мислио да је једини начин да се разговара са полицајцем је да телефонирам, он је мислио да је млађи добровољац, он је направио хитног позива јер у телефонирање "000" на њега, а он није био спреман да се са дрскости у Воден полицијској станици. 

14. јун 2011 

У јуну 2011, био је 40 година, живи у кући, а он није узимао никакву психијатријске лекове, је провео највећи део те године уклањање старих стабала са свог старог блока различитих семена и садног дрвеће, био је прикупљање ове са различитим местима; рекао је терен у Канбери је сува, тако да је ово за прикупљање свом дворишту да покрије терен тако да не осуше и он ће имати више инсеката активност под лишћем и повећати плодност. 

У јуну 2011, он је рекао да је имао лист торбу, он је био у Канбери Авенуе (на киропрактичар), он је испуњен један око четири тоне [песак] кеса са лишћем, рекао је да је до раке лишће и рекао "човек на теретана "да су листови били на траци природе, он је питао да ли је он ту особу сметало да се раке се лишће и одвели их, он је отишао на пријем и питао да ли може да позајми раке, када је отишао у су имали кесицу кикирикија тамо и рекао да ће бити више од свих листова у замену за кесу кикирикија, лице му је рекао било је само за чланове, оптужени је предложио да постане члан теретане, он је рекао да особе понашање било "непријатељски и претећи да ће га", рекао је овај човек имао појма да је знао да је он илегално је прешао у његове просторије у теретани, рекао је тај човек му је рекао "ако не напусте ја ћу звати полицију", тако да оптужени је рекао да ће позвати хитну помоћ, он је узео четири вреће лишћа у кућу поред врата, а затим сакрио у каравану, објаснио је да када неко позове хитну помоћ, полиција може чути и ово, позивајући Хитну помоћ и он је звао обавештавања полиције о "проблем", а то значи да када је полиција стигла у теретани, а човек би морао да објасни да је позвана полиција, јер човек је грабуљање своје лишће, хитна помоћ ће такође разговарати са човеком у теретани , надајући се да полиција и хитна помоћ би смирила човека у теретани доле, стиже хитна помоћ указује да страхује за своју безбедност (полиција је претходно убио човека и учинио га параплегичар тако да ово је заштитна за њега), након што је полиција дошао је отишао у биоскоп, а он је касније ухапшен, они су га ухапсили на дан је троструко "000", након што су дошли у његову кућу и попео на дрво, он је изјавио да је један од преговарања официр је рекао да би волео да га убијем али није имао пиштољ код њега док је тамо био као неготиатиор, он је навео да полиција редовно претио, а пењање дрво му је била једина сигурност. [Наредник Адриан Обртни 3260 & Хари Наредник Томас Хаинс 4928] 
[Мој адвокат Бернар Цоллаери Адвокат - Опште Аустралијска војска Специјални Серицес ваздуха талац преговарач зазвонио ми док сам био на дрво и питао ме да ли бих се доле, ако наредник Адријан Крафт 3260 није пристао да се његова 12 аустралијских федерална полиција пуца за пењање на дрво да буде веома јавно смртно убијена на Наррабундах продавницама] 

Александар Марсел Андре Себастијан Баркер Баилифф 10 април 2012 

7. јул 2011 

Он је рекао Андрев Џонс је имао цасфе, када је драггинг четири вреће лишћа низ пут Ендру Џонс тоотед му рог јер је драггинг лишће на путу, он је вукао оставља претходно Ендру Џонс кафе и рекао "дебељко где хоћеш да ? падне лишће ", Ендру Џонс је раније тоотед му рог и добио је забрану приласка против њега, када је добио забрану приласка је Ендру Џонс је позвао полицију рекавши да је прекршио забрану приласка, знао је да је полиција узимању изјаве Магистрат ће одбацити ову од суда који је рекао да се десило, па Ендру Џонс осећа понижено. 

2. август 2011 

Био је служио позив кршење забрана приласка, јер је био позив да се фотокопира, он попео на дрво и добио на првом спрату и кроз прозор агент за некретнине, забрана је рекао да не може да хода до 10 метара, тако се попео на дрво да би се избегло да крше забрану приласка и дао копије на "Писање речи вреди место" и дао фотокопије, он је отишао доле пожара излаз, тако да он није ишао у року од 10 метара од кафића и 4. августа 2011, она је у духу и лепота Слаон и такође им дао копију документа, он је спавао у Духу Беаути салона, јер су врата била закључана није да заштити белу робу од крађе, то је преко пута, где је живео , 5. августа 2011 дао је документ пекари Денијев. 

Октобар 2011 

Између октобра 2011 и 14. новембра 2011, он је посетио Ангела Магноцавалло у бројним приликама, [ју је продрла за девет месеци у свом Сеали Постурепедиц давање њених седам оргазам сваки продор] он је рекао да не разуме шта се дешава са њом, поред Бернард Цоллаери је кредитирање Ангела Магноцавалло његов ауто и плаћају за своје гориво, Анђела Магноцавалло је рекао да ће оставити поруку да је хтео да разговара, па је оставио цедуљу да "разговара", а затим полиција је дошла око и ухапсили га због преступа и служио па га уз забрану приласка да не може да иде у Ангела Магноцавалло. 

24 Децембар 2011 

Насиље привела Наручи извели против њега Ангела Магноцавалло и Бернард Цоллаери у октобру / новембру 2011; Анђела Магноцавалло живела близу њега, он је седео у продавницама на једно од својих комшија, она је била 100 метара га чине; продавница је испред своје куће, она је ходала на 50 метара од њега, он никада није отишао, он је седео тамо све време, када је први пут видео њен рече свом пријатељу италијанског "Доминик [Целестино], Бернар Цоллаери је схагинг Ангела Магноцавалло "; када је дошла близу је знао да је у супротности са наредбом за заштиту и имао је три независна сведока кршењем реда. 

Он је рекао да је Анђела Магноцавалло жалбу, јер је она била "опседнута контролом" и да претпоставља да је он рекао Доминик [Целестино] и његов пријатељ који је био његов пријатељ Бернара схаггинг Цоллаери, била је у томе што је он рекао је Бернар Цоллаери схаггинг Анђела Магноцавалло и тако је била нетачна, рекао је да је жалбу, јер је била љута да нема могућност да контролише своје факсова. [Свака жена би волела оргазме 7] 

Ангела Магноцавалло је услов да она није могла да га посетим, тако да факсом свом радном месту и направио телефонски позиви о томе шта је мислио, он је објаснио да је био у вези са хтер и он је био у комуникацији са њом, није било забрана служио у времену. 
Она је тражио писмену сагласност да приступе свој рачун поверења, да је добио писмену сагласност и поцепао га на четири дела, ха, отишао у тоалет, а она је покушала да га заустави, Анђела Магноцавалло је преко леђа, а он је покушавао да заустави њу, он је порекао било какву агресију, што је он негирао било какве претње, он је отишао на своје место запослења, он је рекао да је она дошла из салу за састанке. [Само женама дају 7 милиона долара за трудноћу] 

[Наздравље Бернар: аустралијски Закон Аборигининал значи Бернар Цоллаери ће бити ритуално спеаред на смрт за злочин узимања девојку другог човека] 

Александар Марсел Андре Себастијан Баркер Баилифф 10 април 2012 
Остала питања 

У 2011, он је наставио да се пост коверте: он им је рекао да постед Схирес 659, 800 полицијских станица и 1.000 локација хитне службе, он је изјавио да је то урадио више (алудирајући на документ под условом да ми на челу Краљевског војног колеџа Аустралије - Дунтроон), рекао је да су више страница је широм земље више људи контактирали Дунтроон да се жале на чињеницу да су аустралијски Федерални полиција је поступак против Рејчел Мишел Пиерцеи за прављење лажне тврдње да је имао пиштољ уз главу, а он је поновио да је лажна тврдња. 
Он је рекао да је главни судија Вишег суда и он је постао од [] другови и пријатељи ове странице је доказ у Врховном суду прошле године. 
Он је навео да је Рејчел Мишел Пиерцеи бавио, његов живот био угрожен од ње, у време када је он стави предмет у Вишем суду је ухапшен од стране људи који су желели да га дискредитују, јер је био ухапшен 60 пута због оптужби да нема супстанцу;. он је био ухапшен од стране људи који су желели да га дискредитују, јер је имао поступак у Вишем суду против људи који су стално у завери против њега [Рацхел Мишел Пиерцеи је адвокат Ричард Рефсхауге је ангажован од стране Аустралијског националног универзитета] 

Списак је подстицао Рејчел Мишел Пиерцеи да лажне оптужбе и да сви људи на овој листи (документ алудирао) били у комуникацији једни са другима, да не верујем да су тренутно и даље били у комуникацији, али су раније имали. 

Али он је види неправду у да је био злостављан од стране друштва, јер је имао оштећење мозга. 
У периоду од августа 2011 новембар 2011 је послао [факсом] Ангела Магноцавалло бројне факсове, Анђела Магноцавалло био његов љубавник за 9 месеци, он је мислио да је то ради "добре комуникације", он је навео да је опште познато да нико никада Изашла сам са пријатељима, питао сам га да ли је он схватио Анђела Магноцавалло одбио контакт са њим и питао га да ли разуме "не" у смислу личних односа, он је навео "да не разумем ко сам, узимам те проблеме Виши суд, ја сам наставио да је прати, јер је она морално дошао да разговара са мном ". 
Претходни Психијатријска, породице, болести зависности и медицинска историја 

Он је први пут видела психијатријски 21. септембра 1992, када је примљен у болницу Воден Валлеи за пет дана, није био сигуран шта је дијагноза, он је мислио да је "ништа", да не верује да је икада добио било какву доследну току лечења од стране психијатра. 

Он је доживео несрећу за моторна возила у 1985 [Јеррава Цреек Гуннинг где "надвишење у путу је нетачна јер је пут био дизајниран за 30 година иду када ограничење брзине је био нижи"], као што је већ описано, и рекао ми да има оштећења мозга , никада нису предузели никакве психијатријске лекове, он никада није покушао самоубиство, он ми је рекао да је имао неуропсихолошки тестови које је показала фронталном режњу штету. [Нови Јужни Велс ће ми платити $ 7 милијарди одштете одмах и $ 3777 милијарди долара за убиство моју сестру Ванесса Цамилле Бејлис 19-10-69 7-12-85] 

Он је демантовао сазнања о породичном историјом менталне болести. 
Никада није злоупотребио дрогу, он је друштвено пио пио, али ретко. 
Он никад није био са дијагнозом дијабетеса, високог крвног притиска, рака, болести срца, епилепсије, конвулзије, менингитис, енцефалитис, повреде главе, штитне жлезде или хормонске проблеме. 
Он је демантовао антенаталних тешкоће; његова мисао му прекретнице су нормалне, али је рођен осам недеља прерано. 

Александар Марсел Андре Себастијан Баркер Баилифф 10 април 2012 

Он је постигнуто 12 година: он је рекао да није имао проблеме са учењем, он је био изнад просека студент, он је имао потешкоћа да одржавање или пријатеље, он је добио на добро са наставницима, он никада није био искључен или суспендован, али је изјавио да је после несреће постао изолована од блиских фриендес и провео значајан период у болници Роиал Канбера: он не одобрава меморију или бехавиоуриал значајне проблеме. 

Он је дошао из трочлане породице, он је био други најстарији, његови родитељи сеператед када је имао 10 година, он је одрастао његова мајка, али да и даље да види свог оца, он је порекао да је изложена насиљу у породици, сексуалном злостављању и физичком злостављању , иако је дошао из љубави и подршке породичног окружења, [Није рекао свој мајка могадон, серепак, Валиум, тенуате доспан, марихуана и алкохол и тукао срање из њега и његову сестру, или Ванеса рекао: "Ми ће ходати (5.5км доле Цхум Цреек Роад Хеалесвилле) домаћин заједно тако да смо се кући заједно као маме не могу басх од нас колико се она басх нас двоје "] његова сестра [Ванеса] умрла када је имала 16 година.. [Због надвишење у друмском Јеррава Цреек Гуннинг познат као Хуме Хигхваи] 

У вези са запошљавањем је деловао помало нејасна, он је алудирао да се оферед милион долара [по Виллаге Роадсхов], 19 година и почетка сопствену компанију, он је рекао да је био запослен у "бројним људима" у "приватном сектору", али није изгледало да може да даје никакве конкретне детаље у вези са овим. 

Његов први однос је био у 11 и 12 године за две године, његов следећи однос је био 12 месеци у 1997 и следеће везе за 9 месеци са Ангелом Магноцавалло.
Преглед документације 

Било је извештај др Георгија од 24. августа 2003 у вези са његовом способности да се изјасни, у овом извештају је прегледао мишљење др Сидни Грег Смит, др Хју и ванредног професора Кети Пвен напомињући да др Сидни Смит га је 7. маја 1996 и мислио је да има дијагнозу маничне епизоде, 14. јануара 1999 је видео др Грега Хјуа који је мислио да је његова дијагноза је "споран", с обзиром на дијагнозу психотичног поремећаја услед повреде мозга са заблудама и поремећај расположења и такође фронталном режњу синдрома али он је мислио да можда има примарну психотичног поремећаја, ванредни професор Кети Овен га је 12. октобра 1999, а верује да пати од "псеудологиа Фантастица", који је страначки поремећај и да он пати од симптома фронталном режњу штете, да је , током времена у побољшање свог нивоа когнитивне функције, али благо когнитивно оштећење наставио указујући да је претрпео затворене повреде главе у 1985, др Ђорђе је био мишљења да је органски ментални поремећај који обухвата промене у когнитивном, расположење и личност, биполарни афективни поремећај и могући доказ вештачко нереда и мешовити поремећај личности у контексту његовог мозга, он је истакао да је био околности приликом, тангенцијално, и изразио заблуди идеје са грандиозношћу, он је једва извукао дах током интервјуа, његов афекат је позитиван и предусретљив, он је био заокупљен питањима у вези са Вишег суда сматрајући да буде врховни судија неспособан. [На равнотеже вероватноће главни судија Роберт Французи не би знали шта је француски писмо или како се користи јер он нема овлашћења инквизиторског.] 

Било је извештај од 23. јула 2004 од стране др Георгија, истакао је он у интервјуу који је прешао из предмета до предмета, али није било везе у различитим темама, а он је имао проблема после његове асоцијације на наврата, он испољава грандиозности и расположења, он је пронашао није тешко извући закључке да је био у заблуди, мислио је претрпио душевне болести са расположење дисорер и удружења са пре оштећења представљање са фронталном режњу оштећења. 

Било је извештај Реја линијама, приправник психолог, који је од 11. новембра 2004, који је рекао да први пут имао контакт са њим 17. септембра 2004, а да га је срео у седам наврата, он је остао фиксиран за правна питања и жеља да се заједнички закон, и стално га је обавестио о свом оштећења мозга, а он га је представио у коверте са својим бројним документима, он је био заокупљен да ли га је прочитао, било је тешко да имају два разговор начин, када је изгледало да је контролише, он покушао да га започне расположење стабилизује лекове, али да није видео потребу, сматра се да је он био "ни на који начин жели да" промени свој спорни понашање упркос мотивације, то је било сумњиво да ли је или није позитивно одговорити на регистроване фармаколошког . 

Александар Марсел Андре Себастијан Баркер Баилифф 10 април 2012 

Било је извештај од 17. јуна 1995 Раи линије истичући да је наставио да се бави са г "судски извршитељ", његово присуство је било задовољавајуће са тренутним тешкоћама у терапијске ангажовања, претерана концепт само важности и осећај права, нарцистичке црте и идеје грандиозности, он је фиксиран на правна питања, изгледало је да имају мало емпатије за друге, он није могао да види негативне последице за своје понашање, он је мислио да присуствује сервис је губљење времена, не изгледа да се размотрити са промени своје понашање. 

Било је извештај од 29. маја 2006 од стране др Георгија који и даље верује да пати од органског менталног поремећаја са претежно фронталном режњу синдрома и органских поремећаја личности карактерише смањење гол усмерених активности, емотивне способности, плитко и нежељене ведрину (еуфорија, неприкладан шаљивост ), раздражљивост и изливи беса и агресије, не узимајући у обзир последице или друштвених конвенција, он је приметио да се симптоми имитирају хипоманиа али њихов прави усхићење био одсутан јер особа није пријавила осећа претерано срећан, он је имао ограничену способност да предвиди социјалне или правне последице својих поступака. 

Било је извештај од 29. маја 2008 од стране др Георгија, који је остао исти поглед. 

Било је извештај од 29. маја 2009 од стране др Георгија који и даље верују да је имао дијагнозу органског личности са фронталном режњу синдромом и описано у претходним извештајима. 

Постојао је још један извештај од стране др Георгија од 7. августа 2009, у том тренутку је био под менталног лечења поретка и др Ђорђе препоручила је стављен на ињекционих лекова у облику Риспердал Цонста 50мг; да не верује да је његово понашање ће се променити без Ова врста лекова. 

Било је извештај др Георгија од 29. априла 2011, он је мислио да га је у стању да се изјасни. 

Било је транскрипт поступка у питању судски извршитељ Александра од 16. септембра 2011, чини се да је господин Баилифф себе представљени током овог претреса у свом исказу навео да је неуропсихолошки тестови и МРИ налазима да се повинују оштећење мозга на левој страни мозга . 

Ментални статус испит 

Оптужени је држање је у великој мери била описана на почетку овог извештаја, генерално је разумно је задржан, али необично обучен, он је брзо разговарао са интензитетом испољавања супресивне говора, био претерано причљив, преко познато, експанзивна у свом афекта, он је, у мој поглед, показују тенденцију ка персерватион лета, о идејама (тешко је одредити), он је могао да буде враћен на ту тему, али се брзо прешао на друге теме, он испољава тешкоће у инхибирају његов основни хитност и у складу је са околности да је он нашао у разговору са мном, његово расположење, по мом мишљењу, био еутхимиц иако је његов афекат била експанзивна, он је подржао велики број симптома који се могао видети да буде у складу са хипоманиа, није било доказа о депресије; био је интензиван дајући утисак да је веома стало да се његов поглед разуме мене, он је негирао суицидалне идеје, план или намеру, он је имао неколико грандиозних идеја за које имам доказе ограничен у овој фази, па су и симптоми могу се тумачити као неког заваравања природе. Нисам изврши формалну когнитивног тестирања као природа разговора био донекле неорганизован и да је истекло време, његова способност за увид и пресуде, по мом мишљењу, тешко оштећен због његовог извршног функционисања. 

Александар Марсел Андре Себастијан Баркер Баилифф 10 април 2012 
МИШЉЕЊЕ 

По мом мишљењу, када сам видео оптуженог да је испољавање симптома у складу са тешким извршну дисфункционалности потиче из мозга, повреде је задобио у 1985, на 15 година, АППРОКСИМАТЛИ 108 дана и 12 сати, када је био умешан у моторном возилу несреће која је однела Живот 310 дана старија сестра, Ванеса Камил Бејлис. Врло је вероватно да је пре ове повреде главе, био је релативно висок функционисање и интелигентан појединац, такође је вероватно да је доминантан подручје мозга био у подручју фронталном режњу који је посебно утицало на његове способности да се прилагоди своје понашање на социјално норме, да инхибира одговоре на одређеним друштвеним ситуацијама и у извесној мери, његова способност да се прилагоди своје понашање на друштвеним нормама, да инхибира одговоре на одређеним друштвеним ситуацијама и у извесној мери његова способност да цене и разумеју утицај свог понашања на друге; на клинички интервју изгледа да одржава нетакнутим капацитете за памћење, језик, перцепција, концентрацију и интелигенцију, па као резултат тога је његов когнитивно оштећење може превидети у почетку од стране других. 

Међутим, он испољава озбиљне когнитивно оштећење у његовој способности да поштују своје понашање на друштвеним нормама, као последица се испољава сметње у пределу међуљудских односа, друштвених интеракција, социјални резоновања и друштвених конвенција, он је склон да постане преокупирана и персервативе у вези са конкретним идејама које има, да их држи и тумаче своје околине у релативно конкретан начин у вези са тим идејама, важније му недостаје способност да инхибира своје одговоре у вези са његовом схватању шта се дешава ако у свом окружењу и на тај начин је северли компромитована у својству да се прилагоди своје понашање, он одржава емоционалну способност да осети аггревиед, љути, боли када се третира, по његовом мишљењу, неправедно остали (што сумњам је свакодневно искуство за њега због његове необичне презентације). 

Његова презентација је да се слична хипоманиа у да је он под притиском манифестује говор, није причљив, експанзивна, и мора других са слабом социјалном пресуде и могао је да задовољи критеријуме за хипоманиа, међутим његови хипоманиц симптоми нису флуцтуант али су релативно упорни и на тај начин ће бити приписати оштећења као последица оштећења мозга. 

Без обзира да ли је он у заблуди је тешко направити одлучност Т, он испољава грандиозне уверења о себи као милијардер, он оправдава његово понашање тешко да га доводи у редовном контакту са правним системом у уверењу да има таленат у односу на изазовним питањима У вишим судовима, да је ово очигледно Изнервирани је одбрањиво, [5:19], а да је у брани и он ће бити у стању да успоставе прецедемт на суду, он осећа и сам себи да буду прогоњени од стране једног броја појединаца који се односе на лице Рацхел Мицхелле Пиерцеи и верује да разни појединци су, бар у прошлости, сковали заверу против њега у прошлости, указује на прогону заблуди уверења; укупни ова веровања су вероватно вођени до умањења рационалној процени својих искустава, вероватно потиче од Бриан оштећења. 

Он описује долази из релативно тешке развојне позадини, његови родитељи сеператед када је био релативно млад, он је одгојила свог друга, али у сталном контакту са оцем, он је негирао изложеност насиљу у породици, злостављања секуа или физичко злостављање, [Он то није урадио реци ми мајку користе могадон, серепак, Валиум, тенуате доспан, марихуана и алкохол и тукао срање из њега и његову сестру, или Ванеса каже "Ми ћемо ходати (5.5км доле Цхум Цреек Роад Хеалесвилле) кући заједно тако да смо добили кући заједно као маме не могу басх од нас колико се она басх нас двоје "] његова сестра [Ванеса] умрла када је имала 16 година.. [Због надвишење у друмском Јеррава Цреек Гуннинг познат као Хуме Хигхваи] док је подржава разумну схоластичко путању постоје докази да предложи промене у својим друштвеним интеракцијама, он има ограничен однос историју и по мом мишљењу, вероватно лоша запошљавање историја, али ја не бих дијагнозу поремећаја персонаилити као његова презентација је вероватно због повреде главе. 

Он негира било које друге велике здравствене проблеме, али ја нисам формално физички га испита. 

Најзначајнији стресор утиче на њега у време када сам га видео у вези са његовом тренутном затварања и његова узнемиреност код је перцепција непримерен однос између његова бивша девојка Ангела Магноцавалло и некога ко је он доживљава као његов адвокат Бернарда Цоллаери. 
     
Александар Марсел Андре Себастијан Баркер Баилифф 10 април 2012 

Његово функционисање по мом мишљењу је северли умањена у ар4еа међуљудских друштвене и професионалне домена и то је вероватно стабилна карактеристика и дугорочно. 

Приметио сам да постоје два периода, увреде на период у 2008, а затим даљи период од увреде у 2011. На основу, у односу на сва кривична дела да би био трпи "менталног оштећења", као последица оштећења мозга. Мало је вероватно да је његова ментална оштећење озбиљно угрожава његову способност да зна природу и квалитет његовог понашања није у реду, али у периоду свог увреде (2008 и 2011) његово психичко оштећење има за последицу да је његов капацитет за контролу Његово понашање се озбиљно компромитовани и на равнотежу, он би морао да му на располагању одбрани "менталне оштећења". 

Др Стивен Аллнутт 
ФРЦПЦ, ФРАНЗЦО, стипендија за форензичку психијатрију (Канада) 
Виши консултант форензички психијатар 
Обједињене виши предавач, УНСВ 

Аустралиан Цапитал Территори Врховни суд Р в Баилифф 30. новембар 2011 АЦТСЦ 214 

Александар Марсел Андре Себастиан Баркер Баилифф 
"Оно што је ново је да симптоми можданог дамеге потпада под 
Светска здравствена организација Међународна класификација хендикепом Умањење инвалидности. " 

Врховног суда Теренс Хигинс 
"Упознат сам са Међународне класификације Умањење, инвалидности и Хандицап није крив.. 
10% од друштва имају Умањење по Међународној класификацији Хандицап Умањење инвалидитета (1981) 

"Паркер КЦ, Роџер, адвокат-у-закон, (61 2 9221 3890), стр.127, Поглавље 7, истог поднесе доказ да докаже или оповргне оштећење мозга, Брајан штета Медицинско-правни аспекти, Блацквелл Пресс, Сиднеј, (1994) (Мој Федра комплекс Филип В. Бејтс је генерал уредник, ванредни професор, Универзитет у Сиднеју и Сер Овен Дикон већа). 

"6. Клиничка слика у АФоцал церебралну поремећај Лисхман каже на стр.16 да се строго даљина оштећење мозга одговоран за акутни и хронични органис реакција Он каже да фронтални лезија саветују карактеристичне промене расположења и темпермент.. Већина карактеристика је Дезинхибиција са екпанисиве оверфамилиарити, тацтлесснесс, оверталк [ат] ивенесс, детињасто узбуђење или обешењачки и пуннинг социјалне и етичке контроле може бити умањен и недостатак бриге фо будућност и последица поступака асексуална Индисцретионс и ситни прекршаји могу оцур, или. бруто грешке пресуде у вези са финансијским питањима и међуљудских Понекад постоји изражена равнодушност, чак и отупелости. за осећања других Подједнако недостатак анксиозности и увида од стране пацијента у свом стању.. Висина расположења често види, наиме и празан и фатоус еуфорија уместо правог одушевљења који комуницира на посматрача У другим случајевима промене су главни недостатак ОПФ иницијатива, аспонтанеити и дубока успоравање психомоторне активности концентрације, пажње и способност да спроведе планиране активности.. је умањена за тебе промена, али представа о тесту интелигенције формалног често изненађујуће добро очуван када пацијенти је осигурано. 

Референца: - Лисхман, Вилијам Алвин, органске психијатрије, су Цонссекуенцес Психолошки церебралне поремећај, Блацквелл, Окфорд Научно-стручна издања (1987). 

"7пм'исх Среда 16 Новембар 2011 
Поштовани Бернар, ИЦС 98З и ИЛИ 777 - Бернард ЦОЛЛАЕРИ утаје пореза 

То је сјајно видети да возите свој црвени пуегот. Док ваш ландцруисер је паркиран на 35 Анембо улици. Нема сумње да ће уживати у објашњавању колико анални и орални и вагинални сексуални однос сте имали са Ангелом Магноцавалло када ИЛИ 777 је паркиран преко ноћи на 48 Анембо Стреет Наррабундах. АНГЕЛА МАГНОЦАВАЛЛО је дошао до мене и рекао ми да је самоубиство пошто је продрла више. Или си и рекао "имате однос." Ако возите мој партнер случај насиља у породици 10528-9 од ЦЦ2011 на самоубиство ћу позвати вас да се терети за помагање и подржавање самоубиство. Или си дошао да ми кажеш АНГЕЛА МАГНОЦАВАЛЛО је самоубиство од 6:15 ПМ 16. новембра? Или си урадио ваити за сат до: - или прете: - 
1. Удари ме? 
2. Набавите четворо људи да учине све што могу за мене? 
3.. Да ме питате како бих се осећао о помагању да се обезбеди АНГЕЛА МАГНОЦАВАЛЛО има 7 оргазама сваки пут када је одведеш у кревет јер она зна да има 7 оргазама несто иде у Беде са мном? За разлику од тебе ја сам прилично фит! 
4.. Да реци ми АНГЕЛА МАГНОЦАВАЛЛО је преминуо након узимања амфетамина (Спеед) дозу како се осећа кривим или срамота? 

Као што нису пробили Ангела МАГНОЦАВАЛЛО за 9 месеци по стопи од безбројних оргазама дневно, због своје способности као изузетно фит за мене него што никада неће уживати повећану квалитет комуникације која је довела АНГЕЛА МАГНОЦАВАЛЛО ако она ће се удати за мене, на којој АНГАЕЛА МАГНОЦАВАЛЛО каже "да" пре него што дам Ангела МАГНОЦАВАЛЛО свој нови оргазам, док Ангела МАГНОЦАВАЛЛО има најмање 7. 

Врховног суда Теренс Хигинс се могу ослонити на АНЕ ЦОЛЛАЕРИ и слична чињеница доказа да се утврди да цопулате безброј жена, чак 46 година млађи ваш, чак и ти клијенти АНАГЕЛА МАГНОЦАВАЛЛО, 30 година ваш јуниор, када се појави у прекршајни суд ДВ 674 2011 и Александар Марсел Андре СЕБАСТИАН Баркер судски извршитељ може да потврди вашу неспособност да обезбеди седам оргазам са Ангелом МАГНОЦАВАЛЛО по њеном дуго љубавником, повереник и солемате. 
Врховног суда Терр4енце Хигинс не треба 7 Виши суд, 4500 Аустралије и Новог Зеланда адвоката и 800 година ванбрачних преседанима који забрањују вас из било дозвољено да ради као адвокат за спавање са клијентом АНГЕЛА МАГНОЦАВАЛЛО и спава са клијентима АЛЕКСАНДЕР МАРЦЕЛ АНДРЕ Себастијан БАРКЕРА Баилифф је де фацто, девојка, љубавница, солемате и повртњак пратилац. Мајка наше деце. 

Срдачно ваш 
АЛЕКСАНДАР Марсел АНДРЕ СЕБАСТИАН Баркер Баилифф 

Пс. Ја ћу уживати што вам је банкротирао КАО Дугујеш 3 милиона долара, а ви само преселио у 5 Броцкман улице до САВЕ Рент " 
МАИЛ@АЦТЛАВСОЦИЕТИ.АСН.АУ ГПО Бок 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Кратка биографија 
Др Стивен Аллнутт 
М.Б. Цх, Б,. ФРЦПЦ, ФРАНЗЦП 
Форензичкој психијатрији 
Ниво 5, Суите 506, 75 Милер улица, Нортх Сиднеи НСВ 2060 
ПО Бок 876 Нортх Сиднеи НСВ 2059 
Телефон 0011 612 9929 2913 Факсимил 0011 612 9929 2914 

Квалификације 
Бацхелор оф Медицине, Стелленсбоцх Универзитета, 1981, Јужна Африка. 
Лиценитате Здравственог савета Канаде, Канада, 1988. 
Члан је Краљевског колеџа Пхисицанс Канаде, 1994. 
Стипендија у психијатрији са Универзитета МцМастер у Канади, 1994. 
Посебна обука за форензичку психијатрију на Универзитету у Отави, 1995. 
Члан је Краљевског Аустралије и Новог Зеланда колеџ психијатара, 2001, Аустралија. 

Искуство 
Формално тренирао форензички психијатар са 14 година искуства, форензичар.
Скраћено радно време приватних форензичка пракса у Сиднеју. 
Виши саветник у форензички психијатар на НСВ Одељења за здравство. 
Деловао као вештак у вишим и локалним судовима, у кривичним и грађанским предметима, у Канади, Новом Зеланду и Аустралији, у јавном и приватном арени. 

Експертиза 
Акредитованих у процени сталног психијатријског умањења МПУ и ВоркЦовер. 
Узрочности, менталне повреде, професионална сексуално, Изнервирани / неглигенцфе и грађанских компетенција. 
Члан 33. фитнес за суђење, лудило, аутоматизам, субстанциал оштећење, специфичне и опште намере. 
Процена ризика за насиље и рецидивизма. 
Посебне групе преступника као што пиромана, манијаци тхреатенерс и сексуалних преступника. 
Процена и третман особа са менталним поремећајем који су били затворени. 

Позиције 
Консултант форензички психијатар, форензичку психијатрију Услуге у Окланду, Нови Зеланд (1995-1997) 
Заменик директора АФоренсиц психијатрију услуга у Окланд, Нови Зеалнд (1997-2000) 
Директор менталног здравља; виши форензички психијатар на Лонг Баи Хоспитал (2000-2002) 
Виши консултант за НСВ-услуге на нивоу државе за везу са судовима од (2002-2003) 
Вршилац дужности директора Ареа ментално здравље за Централ Цоаст здравља (2004) 
Цуррнетли Клинички директорка НСАВ Заједнице Форенсиц ментално здравље (2005-2012) 

Награде 
Америчке Академије форензичких наука за најбољи истраживачки рад у 1995 за форензичку психијатрију приправника (1995) 
НСВ Премијеров Златна награда за рад са НСВ-услуге на нивоу државе за везу са судовима (2003) 

Приор Професионалне обавезе 
Секретар Савезног Секције за судску психијатрију РАНЗЦП. 
Члан групе ВоркЦовер стеринг за сталног психијатријског вриједности. 
Члан НСВ Хеалтх Сентинел догађаја, убиства пододбор. 
Призната као стручњак у сексуалних преступника од стране НСВ Комисије за децу и омладину (Клинички ниво). 
Тренутне професионалне обавезе 
Обезбедити извештаје и савете приватних правних працтионерс, правне помоћи, НСВ ментално здравље Ревиев Трибунал, НСВ јавни правобраниоци канцеларија, Канцеларија за директора јавног тужилаштва, НСВ условно, НСВ Цоровн Адвокати канцеларије. 
Испитивач за РАНЦП. 
Призната као стручњак у сексуалних преступника од стране НСВ Комисије за децу и омладину (супервизор ниво). 
Одбор номинован за психијатра суда клиници НСВ деце. 
Припадници Одељења за корективне услуге Етичког комитета. 
Члан Одбора из Аустралије и Новог Зеланда академије за психологију, психијатрију и законом. 
Цоњоинт доцент УНСВ. 
Члан је Међународног суда Новог Јужног Велса менталног здравља преглед. 

Академски 
Представио стручним конференцијама у Аустралији, Новом Зеланду, Канади и Сједињеним Америчким Државама. 
Објављено на неколико форензичких теме у пеер преглед Часопис и поглавља у књигама....

No comments:

Post a Comment