Friday 4 October 2013

CZECH

Dr. Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forenzní psychiatrie 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10.04.2012 

DŮVĚRNÉ 
Kancelář ředitele státního zastupitelství 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
Canberra City ACT 2601 
Pozor: paní Sian Jowit 
Telefon: 61 6207 5399 
Fax: 61 6207 5428 

Vážená paní Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER exekutor 
DOB: 17:54 Úterý 25TH 08. 1970 1 hodinu a 57 minut později Gough Whitlam pohrozily zablokováním SUPPLY 
Vaše Referenční číslo: 201210593 

Úvod 

Děkujeme Vám za Váš dopis ze dne 25. ledna 2012. 

Ty mě požádal, abych vám s psychiatrický posudek ve vztahu k accussed, Alexander Marcel André Sebastian soudním sluhou Barker. Tato zpráva představuje klinické hodnocení prováděné s accussed na AMC 10.3.2012 a telefonní hovor ze dne 27. března 2012. Účelem této zprávy je poskytnout stanovisko s ohledem na jeho duševní stav v době údajného ofending. 
On byl obviněn z několika trestných činů, včetně drobné krádeže na údajného trestného činu, ke kterému došlo dne 27. listopadu 2008 a od dubna 2011 a prosince 2011; nesprávné používání dopravou tísňového volání pro údajného trestného činu, dát falešný poplach požáru a havarijní na jiné pro údajného trestného činu, porušují ochrany násilí objednávku údajného trestného činu, za vinu v prostorách pro údajné trestné činy. 
Již dříve jsem za předpokladu zprávu dne 27. března 2012, se tato zpráva opravuje překlepy v této zprávě. 

Role Důvěrnost a souhlas 

Od začátku jsem vysvětlil obžalovaný, že jsem psychiatr požádá vás, aby vám s psychiatrický posudek ve vztahu k jeho duševní stav. Vysvětlil jsem mu, že veškeré informace poskytnuté na mě nebude důvěrné a mohou být zpřístupněny širší veřejnosti by měly být nabídnuty k soudu. Jsem k názoru, že on to pochopil a souhlasil pokračovat. 

Poskytovatel č. 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekutor 10.04.2012 

Zdroj informací 
Přečetl jsem soudní znalec pro kodex chování části 28 a čl. 9C Část 28A, pravidlo 2 jednacího Obvodní soud a souhlasíte s těmito kódy. 
Měl jsem možnost prohlédnout: 
1.. Policejní prohlášení o skutečnostech. 
2.. Kriminální historie. 
3, příslušný zákon sekce. 
4. Řada komunikací Zdá se mi poskytnuty vámi, které jsou napsané obviněného. 

On byl 41 v době, kdy jsem ho viděl byl uvězněn na AMC, nebyl vidět psychiatra nebo psychologa pravidelně, byl jediný, nebyl bere léky. 

Klinické problémy 

Od samého počátku je třeba uvést, že obviněný je prezentace byla neobvyklá, měl na sobě brýle, klobouk, jeho účinek byl intenzivní, že se projevuje tlakového a rychlá řeč, že bylo obtížné přerušit a naléhavou potřebu se mnou mluvit o Angele Magnocavallo a od úvod vysvětlil, že kdysi, když v dopravní nehody motorového vozidla, byl overfamiliar a perservated (návratu na stejné téma opakovaně) a disinhibited. 

On začal tím, že řekne mi, že jeho advokát Bernard Collaery se podílel se svou přítelkyní, která Bernard Collaery byl přítel 20 let a že měl pohlavní styk se svou přítelkyní Angelou Magnocavallo, byl zoufalý, protože Bernard Collaery byl jeho advokát a že pohlavní styk se svou přítelkyní byl neprofesionální, Bernard Collaery byl jeho soused 20 let, cítil znepokojivé, že mu věří Angela Magnocavallo řekla mu, že měl vztah s jeho právním zástupcem. 

Při jedné příležitosti Bernard Collaery vstoupil do příjezdové cestě, a řekl mu, že by mu jednu vrazit, a že na druhé příležitosti Bernard Collaery přišel a řekl mu, že ho miluje Angela Magnocavallo; Bernard Collaery se stále ještě podílí v jeho případě, pořád má Bernard Collaery zapojit protože on byl zapojený před Bernard Collaery měl styk se svou přítelkyní, kdo spal v jeho domě na 9 měsíců. 

Vysvětlil, že nejbližší člověk ve svém životě, Vanessa Bayliss (jeho sestra), byl zabit, když mu bylo 15 let, 108 dnů a 12 hodin staré v dopravní nehody motorového vozidla, to bylo velmi znepokojující pro něj, byl v kómatu řekl po to asi čtyři týdny se ztrátou vědomí po čtyři týdny a zlomil si ruku, on říkal, že on byl "15 let, 108 dnů a 12 hodin" v době, kdy se to stalo. 

On pak znovu vrátil k otázce, jak byl rozrušený o vztahu, který mu věří Angela Magnocavallo měl s Bernardem Collaery, v této fázi jsem si všiml, že se mi zdálo, že je docela perserverative na toto téma. 

On pak šel do stavu, který po havárii, měl Ben říkal, že on trpěl "zvýšení nálady, snížení koncentrace rozpětí, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity a euforie", on mě odkázal na knihu o poškození mozku vyvedl Blackwell tisk a Lishman odkazuje zejména na článek 127. 

On šel do hovoří o Chief soudce Higgins a pak šel do hovoří o problematice Světového zdravotnického organizace, a to, co znělo mi to jako diagnostických kritérií pro mezinárodní Classication pro handicap Snížení hodnoty osobám se zdravotním postižením. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekutor 10.04.2012 
Ve snaze, aby ho zaměřil jsem se ptal na jeho duševní stav, řekl v době, kdy jsem ho viděl, jeho nálada byla normální, popřel, euforie nebo deprese, on myslel, že jeho koncentrace je "dobré" a pak šel do řekni mi, že četl Bibli do 14 dnů od New Years Day a 14. ledna 2012 a od 27. prosinci 2011 ak 31. prosinci 2011, že on také přečíst 700 stránek knihy o tom, co Bible říká, řekl, když četl vše, co má udělat, bylo být pryč od rozptylování a on by se mohl zaměřit na jeho čtení, měl vysokou hladinu energie, jako příklad vysvětlil mi, že jel na kole z "Canberra Queanbeyan na Captains byt Creek Majora k Araluen Valley a pak Moruya Heads ", on dostal Nelson Mandela je kniha" Cesta ke svobodě "a přečtěte si to v pátek večer, v sobotu a neděli, a pak se vrátil do Canberry na kole, na vzdálenost asi 452 km. 

On pak odkazoval se zpátky do Bernarda Cumacille a Gerrard Cumacille kdo co řekl, bylo Mela Gibsona skutečné jméno a zeptal se mě, jestli jsem se díval ABC News. 

On pak šel do hovoří o David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070], který řekl, byl jeho bratranec nevlastního otce, že Davidův skutečné jméno bylo Spitzer, byl pak odkazoval se na Profesor Erica Bates a že ji její manžel měl nádory na mozku, a oni dělali při sebevražedném paktu v roce 1989, on mluvil o matce Philip W Bates a Erica Spitzer byl bratr byl bratr Dr. George Spitzer, když on změnil jeho jméno k Spicer (poangličtěná) jméno, protože byl GP. [On hrál scrabble s Dr. George Spicer a porazit druhý vyhrál hru.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher a Barry Moore: "Australské Nácvik techniky" v Klabbers, Jan et al (editoři) Simulace Hraní na zlepšení kompetence při řešení složitost, nejistota a hodnota Conflicts: (Pergamon); 

1.. Philip Bates Datum přijetí 1979. BCom, LLB, FACHSE; FACLM Hon. Oblasti praxe. Alternativní řešení sporů, odvolací, obchodní, Common ... 
2.. 1988, angličtina, Book vydání: Australian zdraví a medicínského práva reportér: v objemu 1 / Philip W. Bates, John C. Dewdney a zdraví CCH a zdravotnického práva ... 

3.. Domů · Všechna vydání, Toto vydání. 1990, angličtina, Conference Proceedings vydání: Nemocnice lékařské nedbalosti Reklamace / Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Autor: Bates, Philip; Předměty:. Odpovědnost (zákon), odpovědnosti (zákon) - Austrálie, Lékařská jurisprudence - Austrálie - Příručky, manuály atd. Diváků: Specialized ... 

5. Hledat. Domů; Toto vydání. 1994, angličtina, Book vydání: Poškození mozku: lékařsko-právní aspekty / Philip W. Bates, šéfredaktor, Marco Migotto, sub-editor. 

Řekl, že byl shledán vinným mentálním postižením dne 30. listopadu 2011 [Chief spravedlnost Terrence Higgins nahrál OSN Světová zdravotnická organizace Mezinárodní klasifikace zdravotního postižení, handicap zákon ze snížení hodnoty], a vrátil se domů a tam byl soudní příkaz a Angela Magnocavallo prošel kolem jeho bydliště každý den. [Angela Magnocavallo jsem si 7 orgasmů dvakrát nebo třikrát v mém Sealy devět měsíců] [I může účtovat její 7.000.000 dolar za sedm orgasmus balení] 

Uvedl, že Angela Magnocavallo byl jeho soused, ha potkal svou sestru v blízkosti autobusové zastávky a byl představen k ní asi ledna 2011; neviděl ji na týden a týden později měli kávu a pak vstoupil vztah, která trvala od února do října 2011. 
Od únor-10, 2011 měl intimní vztah s Angelou Magnocavallo, řekl na žádném místě udělala vztah ukončit. 

Angela Magnocavallo mu řekla, že ona používala rychlost po dobu asi 10 let a že ona podporovala že urychlí návyk tím, že tři zaměstnání, a když to řekla, že se to tak, že dostala peníze na nákup rychlost, on věřil, že Angela Magnocavallo opustil Perth, aby se zabránilo jsou zapojeny v právní věci zahrnující he dodavatele [Zkušební], on myslel, že toto bylo důležité, protože Angela Magnocavallo by realizovány tellling mu o rychlosti návyky a že ona měla tři zaměstnání, že ve skutečnosti, podle jeho názoru, že co do činění. 

To nebylo až do října 2011, kdy se Angela Magnocavallo přistupovat ke svému "celý letterbox" a přečtěte si všechny své pošty, chtěla přistupovat k jeho svěřenecký účet, potkala svého advokáta a veřejný obhájce, ona se setkala s jeho právním zástupcem, Bernard Collaery, který porušil důvěrnost klienta, ona vypadala přes jeho mailu, ona zjistí, co jeho důvěra byla. 

On pak znovu vysvětlil, že předtím on byl v dopravní nehody motorového vozidla a byl v bezvědomí po dobu jednoho měsíce, řekl, že teď si myslel, že jeho zákonný nárok v důsledku to bylo "multimillion dolarů", nikdy "zúčastnil" v něm, protože byl v "High Court"; žalobou provozu na pozemních komunikacích úřad by neměl být milionářem, byl by miliardář, protože on představil diodu, která přijímala světlo Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler bude mít sedm vozů šofér mi po zbytek mého života každé nese mld. USD v zavazadlovém prostoru na můj Savant] 

Šel na vysvětlovat, že on byl "učenec", když mu bylo 19 let, byl offerred milion dolarů na nákup své první nápad [Village Roadshow], bratr jeho matky (strýc [Wilfrid] Barker) nejen vyhrál návrh International olympijský výbor uspořádat olympijské hry 2000, se pak zvedl 2600000000dolarů v médiích a marketingových práv pro OH v Sydney. 

[Sports Marketing a Management Suite 401, Level 4, 39 až 41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Office Manager Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekutor 10.04.2012 

On řekl jeho matce své myšlenky a strýc Barker řekl, že je "mnohamilionové nápad", on dostal 64 Commodore počítač v roce 1983, když mu bylo 13, on naprogramovat základní a pozoroval disk operační systém Microsoft měl dva prostory pro data , rok a měsíc, který v roce 1983 pozoroval, že v 31. prosinci 1999 datum se změní do roku 2000 tak věděl, že (v roce 1983) o potenciálu pro "problému Y2K", řekl, že všichni pak 14 let později, strávil programátoři peněz pronájem překonat Y2K problém, to způsobilo, aby měl každý možnost se zákonné kroky proti společnosti Microsoft; on pak šel na stavu věděl, že to v roce 1983. [International Business Machines zaplatí mi 3777000000000dolar okamžitě] [Microsoft zaplatí mi 3777000000000dolar okamžitě] 

Ukázal na počtu jmen na papíře, jeden byl "Exekutor", uvedl, že exekuční znamenal "menší soudu úředník policejního orgánu", že "poutač" znamenalo vyvolávač dvora ", uvedl, že, v důsledku seznamu se Barker lidí ve všech soudech a kolonie po celém světě byli povoláni Barker je seznam. [exekutora šel z Normandie do Anglie v roce 1066 s papežskou bulou, aby se stal králem Anglie] [žádám papežskou bulou, aby se stal králem Anglie, král králů a pobývat na papežském apartmá Vatikánu okamžitě, uvědomuješ si, kdo jsem?] 

On pak vysvětlil, že jeho otec byl vyslán [jsme jeli] Hamilton po dobu jednoho roku, aby šel do řady Woomera Rocket a v písečných dunách (ve věku 10), viděl slunce se odráží od něčeho, on následoval reflexe a našel kamenný lovecký nástroj, když si uvědomil, tento vybavenou palcem a prstem dokonale, když si uvědomil, v 10 letech, že je u někoho jiného "dvorku" a nájemné pro toto místo by byl obrovský. 

On pak vysvětlil, že jeho otec byl v Londýně a byl "Bobby" a že dědeček jeho matky (Billy Barker) byl nejdéle sloužícím Policista v historii Austrálie, kde se podává mezi 1883 a 1931, v tomto bodě vybídl mě, abych si případ R v. Exekutor 2011. [UN IC IDH předchozí] [ACTSC 214] 

On pak dělal odkaz prvním případě se připravil u vrchního soudu, u 21 byl smluvně 
vyvíjet produkty, které doplněné Scrabble, první případ, že by bylo v Vrchního soudu byl proti Chief Justice, která byla hlášena na, v tomto případě budete vyzváni každý policejní komisař v Austrálii kontaktovat Canberra pro australské kriminality Komise má být zaveden. 

Když mu bylo 30 let jeho strýc se ho zeptal, jestli se dělá "Mabo" případ, že není právník, ale jeho příjmení bylo Exekutor, on odpovídal jeho výzvu tím, že dělá věci pro domorodé muže, kterého připravil "Nejvyšší soud Písma" , v důsledku čehož jsou všechny zastupitelské úřady zavázaly vyšetřování pomocí mezinárodního práva, pak se "to" zpět do své země, a nakonec tam byl "papežský Bill [Nobelovy ceny za mír pro papeže. 
Omluva Číny a Nobelovy ceny za mír pro Omluva papeže v Oceánii a Nobelovy ceny za mír pro paktu OSN o právech původních obyvatel 370 milionů] 

Jsem často ztratil nit jeho účtu, jeho rychlé řeči dělal to pro mě těžké sledovat a pochopit, co se se mnou komunikovat. 

Ptal jsem se ho Angela Magnocavallo, uvedl, že Angela Magnocavallo řekl mu o svém zvyku rychlosti v říjnu 2011, v okamžiku, kdy si uvědomil, že použitý rychlostní Angela Magnocavallo dostal dobrý nápad, když se chystal ohlásit, nebyl v pozici, na spojit s někým, kdo to udělal, protože rychlost, dělal věci u vrchního soudu. [Nebudu hlásit, stačí ji na internetu v 72 jazycích] 

Účet údajném protiprávním 

Dotyčný období od listopadu 2008 do prosince 2011 o, uvedl, že během tohoto období doby jeho nálada byla dobrá, neměl schvalovat žádné významné příznaky deprese, se schválil adekvátní spánek, chuť k jídlu, energii, motivaci, koncentraci, sebevědomí, popřel jakékoliv zájmy, popřel sebevražedné myšlenky. 

Neměl neschvaluje žádné poruchy vnímání, jako jsou hlasy, vize, chutí, vůní, zprávy z televize, rádia nebo novin, nevěřil, že někdo byl parcelování ublížit nebo ho zabít, popřel jakékoliv vnější kontrola. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekutor 10.04.2012 

Popřel, že v té době byl s využitím nějaké drogy nebo alkohol. 

27.listopadu 2008 

Řekl, že nikdy něco ukradl, byl finančně zajištěný, že "ten chlap" na newsagency odmítl ho prodat známky, [abyste mohl psát své odpadky] řekl majiteli, že to "bylo dost vážně nesmysl, že u Vrchního soudu ", on pak koupil 1.000 dolarů v hodnotě známek i jinde, že v noci vzal všechny majitele nevyžádané pošty mimo novinového oken a značení, jak dobře a hodil ji do odpadkového koše, protože cítil zneuctil, on řekl, že to není krádež, měl nemá v úmyslu trvale ho zbavil, v této fázi byl 38. obývací naproti prodejně, byl nebere léky, nebyl vidět psychiatra, byl pracuje na budování případy, on posílal informace aroung země o případech nedbalosti Hlavní soudce Vrchního soudu, protože jeho advokát zastupoval ho trestnou činnost k Vrchnímu soudu. 

14.dubna 2011 

On šel na policejní stanici, měli junior člověka, který si myslel, nebyl policista, si myslel, že jediný způsob, jak mluvit s policisty bylo uskutečnit telefonní hovor, když si myslela, že junior dobrovolník, udělal tísňového volání protože telefonování "000" na něj, on nebyl ochoten smířit s drzostí na Woden policejní stanici. 

14 června 2011 

V červnu 2011 byl 40 let, žijí doma, nebyl s žádnou psychiatrickou léčbu, strávil většinu roku odstraňování starých stromů ze svého starého bloku výsadby různých semen a stromy, sbíral to z mnoha různých místech; řekl, že země v Canbeře je suchý tak sbíral ty na jeho dvorku, aby pokryla zem tak, aby se nedostal suché a on by měl více hmyzu činnost pod listy a zvýšení plodnosti. 

V červnu 2011 řekl, že listovou tašku, byl v Canbeře Avenue (na chiropraktika), tak že naplnil asi čtyři jedna tun [] pískem pytlů s listy, řekl, že se hrabal listí a řekl "muže na tělocvična ", že listy byly na přírodní proužek, zeptal se, jestli tuto osobu nevadilo, kdyby se hrabal listí a vzal jsem si šel do recepce a zeptal se, zda by mohl půjčit hrábě, když šel v roce měli pytel arašídů tam a řekl, že by bylo více než všechny listy výměnou za pytel arašídů, člověk mu řekl, to bylo jen pro členy, obviněný navrhl, se stal členem posilovny řekl, že chování člověka byl "nepřátelský a ohrožující k němu", řekl ten člověk neměl tušení, že věděl, že nelegálně převedeny do svých prostor tělocvičny, řekl ten člověk mu řekl, "pokud nechcete nechat zavolám policii", takže obviněný řekl, že by zavolal sanitku, vzal čtyři pytle listů do sousedního domu a ukryl v karavanu, vysvětlil, že když někdo zavolá sanitku, může policie slyšet i tím, že volá sanitku, on byl také volání oznámením policii o "problému", to znamená, že když přijela policie v posilovně, a člověk by musel vysvětlit, že policie nazvaný protože muž byl hrabání listí jeho, sanitka by také mluvit s mužem v tělocvičně , on doufal, že policie a ambulance uklidní muže v posilovně dolů, sanitka přijíždějící by znamenalo, že se obával o svou bezpečnost (policie předtím zastřelil člověka a učinil jej ochrnutý, takže to bylo pro něj ochranný), po policii přišel šel do kina a byl zatčen později, ho zatkli v den, kdy ztrojnásobí "000" poté, co přišel do jeho domu a vylezl na strom, uvedl, že jednou z jednání důstojníka řekl, že bych ho zastřelil ale neměl zbraň s ním, zatímco on byl tam jako negotiatior, uvedl policejní pravidelně mu vyhrožoval a lezení strom byl jeho jediný bezpečnost. [Seržant Adrian Craft 3260 a seržant Harry Thomas Hains 4928] 
[Můj advokát Bernard Collaery Attorney - General Australská armáda Special Air Serices rukojmí vyjednavač zazvonil mi, zatímco jsem byl na strom, a zeptal se mě, jestli bych dostat dolů, pokud seržant Adrian Kraft 3260 souhlasila, že nebude mít jeho 12 australské federální policie střílet na lezení na strom se velmi veřejně smrtelně zastřelen v obchodech Narrabundah] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekutor 10.04.2012 

07.07.2011 

Řekl Andrew Jones měl casfe, když táhl čtyři pytle listí na silnici Andrew Jones tooted na roh, protože táhl listy dolů na silnici, táhl opustí kolem Andrew Jones Cafe a řekl: "Tlouštík, kde chceš, abych se ? drop listy ", Andrew Jones dříve tooted na roh a dostal soudní zákaz proti němu, jednou dostal soudní příkaz, že Andrew Jones zavolal policii řekl, že porušil soudní příkaz, věděl, že policie při prohlášení Magistrát se odvolává na to ze soudu, který řekl, se stalo, takže Andrew Jones cítil ponížen. 

02.08.2011 

Byl sloužil předvolání porušení soudní příkaz, protože mu bylo doručeno předvolání mu kopírovány to, vylezl na strom a dostal se do prvního patra a oknem realitní agent, soudní příkaz řekl, že nemůže chodit do 10 m, aby vylezl na strom, aby nedošlo k narušení soudní příkaz a dal kopie na "Words Worth psaní Place" a dal fotokopie, on pak šel požární východ, aby nešel do 10 metrů od kavárny a dne 4. srpna 2011, jí šel Spirit a krása Slaon a také jim dal kopii dokumentu, spal v Duchu salonu krásy, protože dveře nejsou zamčené na ochranu bílé zboží před odcizením, to bylo přes silnici od místa, kde žil , na 05.8.2011 dal dokument Bakery Dannyho. 

Říjen 2011 

V období od října 2011 a 14. listopadu 2011, on navštívil Angela Magnocavallo na četných příležitostech, [on pronikl jí devět měsíců ve svém Sealy Posturepedic, že ​​jí sedm orgasmů každý pronikání] řekl, že nechápe, co se s ní děje, kromě Bernard Collaery byla půjčovat Angela Magnocavallo své auto a platit za své palivo; Angela Magnocavallo řekl, že by zanechat vzkaz, kdyby chtěl mluvit, a tak nechal vzkaz, "mluvit" a pak přijela policie a zatkla ho asi za vinu a sloužil ho s omezujícího příkazu, aby nemohl jít do Angela Magnocavallo. 

24.prosince 2011 

Zadržen Násilí objednávka byla přijata proti němu Angela Magnocavallo a Bernard Collaery v říjnu / listopadu 2011; Angela Magnocavallo žil blízko něj, seděl na obchodech mluvit s jedním z jeho sousedů, byla 100 metrů tvoří jej; Obchod byl před svým domem, když kráčela 50m od něj, nikdy neopustil, on tam seděl celou dobu, a když viděl poprvé jí řekl svým italským přítel "Dominic [Celestino], Bernard Collaery byla shaging Angela Magnocavallo ", když přišla blíž, věděla, že je v rozporu ochranného příkazu a měl tři nezávislé svědectví z porušení řádu. 

Řekl, že Angela Magnocavallo podala stížnost, protože ona byla "Control Freak", a předpokládal, že on řekl Dominic [CELESTINO] a jeho přítel, že jeho přítel byl píchání Bernard Collaery, to bylo ve skutečnosti, že řekl Bernard Collaery byla píchání Angela Magnocavallo a tak byla nesprávná, když řekla, že podala stížnost, protože ona byla naštvaná, že nemá schopnost ovládat své faxy. [Každá žena ráda orgasmus 7] 

Angela Magnocavallo jednou z podmínek, že nemůže navštívit tak, jak mu faxem její pracoviště a dělal telefonní hovory o tom, co si myslí, vysvětlil, že je ve vztahu s hter a byl komunikaci s ní, tam byl žádný soudní příkaz sloužil v čase. 
Ona požádala o písemný souhlas, aby přístup k jeho svěřenecký účet, on dostal písemný souhlas a roztrhal ho na čtyři kusy, ha šel na záchod a ona se ho pokusil zastavit, Angela Magnocavallo skončila za sebou a snažil se zastavit ní, popřel jakoukoli agresi, popřel jakýchkoli hrozeb, on šel do místa jejího zaměstnání, řekl, že vyšla z konferenční místnosti. [Jen jsem dát ženám 7000000dolar na těhotenství] 

[Bůh žehnej Bernard: Australian Aborigininal právo znamená, Bernard Collaery bude rituálně napíchl k smrti za trestný čin přijetí jiného muže přítelkyni] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekutor 10.04.2012 
Ostatní problémy 

V roce 2011 on pokračoval psát obálky z: on posílal jim řekl hrabství, 659 800 policejních stanicích a 1000 pohotovostních míst, uvedl ještě to udělal (se zmiňovat o dokumentu, kterou poskytl mi čele Royal Military College of Australia - Duntroon), řekl, že více stránek šli po celé zemi více lidé kontaktovali Duntroon stěžují na to, že australské federální policie žalobu proti Rachel Michelle Piercey za nepravdivé tvrzení, že on měl zbraň k hlavě a on se zopakoval, že je to falešné obvinění. 
Řekl hlavního soudce Vrchního soudu a on se od té doby stala [mates] přátelé a tato stránka stala důkaz u Nejvyššího soudu v loňském roce. 
Uvedl, že Rachel Michelle Piercey byly řešeny, jeho život byl ovlivněn ní, v době, kdy dal případ u Nejvyššího soudu, že byl zatčen lidí, kteří chtěli zdiskreditovat ho, protože byl zatčen 60 krát za obvinění , který měl žádnou látku;. že byl zatčen lidí, kteří chtěli zdiskreditovat ho, protože měl řízení u Nejvyššího soudu proti lidem, kteří byli neustále konspirujících proti němu [Rachel Michelle Piercey je advokát Richard Refshauge byl najat Australian National University] 

Seznam poštvali Rachel Michelle Piercey aby falešné obvinění, že všichni lidé na tomto seznamu (dokument zmiňoval) se vzájemné komunikaci, neměl v současné době věřil, že oni ještě komunikovat, ale oni měli předtím. 

Ale vidí nespravedlnost v tom, že on byl nucen společnosti, protože měl poškození mozku. 
Mezi 08 2011 11 2011 poslal [faxové] Angela Magnocavallo četné faxy, Angela Magnocavallo byla jeho milenkou po dobu 9 měsíců, myslel si, že tím je to "dobrá komunikace", on říkal, že to bylo všeobecně známo, že nikdo nikdy šel ven s přáteli, zeptal jsem se ho, jestli pochopil Angela Magnocavallo odmítl se s ním a ptal se ho, jestli si rozumí "ne", pokud jde o osobní vztahy, prohlásil "vy mi nerozumíte, kdo jsem, jsem se otázek, které Nejvyšší soud, pokračoval jsem ji sledovat, protože se morálně přišla se mnou mluvit. " 
Předchozí Psychiatrická, rodina, lékařské a zneužívání návykových látek historie 

Viděl poprvé psychiatrické o 21.září 1992, kdy byl přijat do nemocnice Woden údolí po dobu pěti dnů, nebyl si jistý, co diagnóza byla, si myslel, že to "nic", on nevěřil, že nikdy neobdržela žádnou konzistentní pokračující léčby u psychiatra. 

Utrpěl motorového vozidla nehodu v roce 1985 [Jerrawa Gunning Creek, kde "převýšení v silniční není pravdivé, neboť cesta byla navržena na 30 let jít, když je rychlostní limit nižší"], jak již bylo popsáno, a řekl mi, že on měl poškození mozku , že nikdy nebral žádné psychiatrické léky, nikdy se pokusil o sebevraždu, on mi řekl, že měl neuropsychologické vyšetření, které se ukázalo, čelní lalok poškození. [New South Wales zaplatí mi 7 miliard odškodnění okamžitě a 3777000000000dolar za zabití moje sestra Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 85-07-12] 

Popřel, že znalost rodinné anamnézy duševní choroby. 
Nikdy zneužívané drogy, pil společensky, ale pil jen zřídka. 
Nikdy byla diagnostikována cukrovka, vysoký krevní tlak, rakovina, srdeční choroby, epilepsie, křeče, meningitida, encefalitida, úrazy hlavy, štítné žlázy nebo hormonální problémy. 
Popřel, že prenatální potíže; jeho myslel, že jeho milníky byly normální, ale narodil osm týdnů předčasný. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekutor 10.04.2012 

Dosáhl rok 12: řekl, že žádné problémy s učením, byl vyšší průměrný student, neměl potíže dělat nebo zachování přátelé, dostal dobře s učiteli, on byl nikdy trvale ani dočasně vyloučeni, ale uvedl, že po nehodě se stal izolované od blízkých friendes a utrácel významné dobu v nemocnici Royal Canberra: on nepodpořil paměti nebo významné behaviourial problémy. 

Pocházel z rodiny ze tří, byl druhý nejstarší, jeho rodiče odděleny, když mu bylo 10, on byl vychován jeho matkou ale i nadále vidět svého otce, on popíral, jsou vystaveny domácímu násilí, sexuálního zneužívání a fyzického týrání , že ačkoli pochází z milující a podporující rodinné prostředí; [Neřekl mi jeho matka mogadon, serepax, Valium, Tenuate dospan, marihuana a alkohol a praštil hovno z něj a jeho sestra, nebo Vanessa řekl: "Jsme bude chodit (5,5 km dolů Chum Creek Road Healesville) společný domov, takže se vrátíme domů společně jako maminka nemůže bash jedním z nás, stejně jako ona může bash nás dva. "] jeho sestra [Vanessa] zemřela, když jí bylo 16 let. [Vzhledem k převýšení v silniční Jerrawa Gunning Creek známé jako Hume Highway] 

Ve vztahu k zaměstnání, zdálo se, že poněkud vágní, že se zmiňoval o bytí ofered milion dolarů [od Village Roadshow] ve věku 19 let a začíná své vlastní společnosti, řekl, že byl zaměstnán "mnoho lidí" v "soukromém sektoru", ale to se nezdá, že by mohl dát nějaké specifické detaily ve vztahu k tomuto. 

Jeho první vztah byl v roce 11 a 12 po dobu dvou let, jeho další vztah byl 12 měsíců v roce 1997 a následující vztah na 9 měsíců s Angelou Magnocavallo. 
Dokumentace recenze 

Tam byla zpráva Dr. George ze dne 24.srpna 2003 ve vztahu k jeho způsobilosti k prosit, v této zprávě se přezkoumala názory Dr. Sidney Smith, Dr. Greg Hugh a docent Cathy Pwen poznamenat, že Dr. Sidney Smith ho viděl na 07.5.1996 a myslel, že diagnózu manických epizod, na 14 lednu 1999 viděl Dr. Greg Hugha, který myslel, že jeho diagnóza je "diskutabilní", s ohledem na diagnózu psychotická porucha kvůli poranění mozku s bludy a poruchy nálady a také čelního laloku syndrom ale myslel si, že možná měl primární psychotická porucha, docent Kathy Owen ho viděl 12. října 1999 a věřil, že on trpěl "pseudologia fantastica", který je nepřirozený porucha a že on trpěl příznaky poškození čelního laloku, že to tam bylo , v průběhu času ke zlepšení jeho úroveň kognitivních funkcí, ale mírnou kognitivní poruchou pokračoval poznamenat, že on utrpěl zranění hlavy uzavřený roce 1985, Dr. George byl toho názoru, že organické duševní poruchy zahrnující změny v kognitivní, náladu a osobnost, bipolární afektivní poruchy a případné důkazy o předstírané poruchy a smíšené poruchy osobnosti v souvislosti s jeho poranění mozku, on poznamenal, že on byl circumstancial, tangenciální, a vyjádřil klamné myšlenky s mohutností, sotva se nadechl v průběhu rozhovoru, jeho afekt byl pozitivní a přívětivý, byl zaměstnán ve věcech spojených s Vrchního soudu věřícího Chief spravedlnost neschopná. [Po důkladném zvážení pravděpodobnosti Nejvyššího soudu Robert Francouzi by nevěděl, co francouzský dopis byl nebo jak použít jeden, když nemá vyšetřovací pravomoci.] 

Tam byla zpráva ze dne 23. července 2004 Dr. George, poznamenal v rozhovoru se přestěhoval z tématu na téma, ale tam byly žádné odkazy v různých předmětech; měl potíže po jeho sdružení při příležitostech, se projevuje velkolepost a zlepšení nálady, našel je těžké se vyvodit závěry, že on byl pomatený, myslel si, že trpěl duševní poruchou s náladou disorer a sdružení se před poškození prezentaci s čelním laloku poškození. 

Tam byla zpráva Ray Lines, internista psychologa, který je ze dne 11. listopadu 2004, který poznamenal, že první měl kontakt s ním dne 17. září 2004 a s ním setkal na sedmi příležitostech, zůstal zaměřený na právní otázky a přání, aby společné právo a průběžně informoval ho o jeho poškození mozku, že ho obdaroval obálek s jeho četné dokumenty, byl posedlý zda nebo ne on ji přečetla, bylo to těžké mít obousměrné konverzace, když se zdálo, že její kontrole; že snažil se ho přimět, zahájit náladu stabilizující léky, ale neviděl potřebu, to bylo cítil, že on byl v "žádném případě ochotni" pro změnu jeho protiprávního chování, přestože motivace, to bylo sporné, zda nebo ne on by pozitivně reagovat na non farmakologických intervencí . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekutor 10.04.2012 

Tam byla zpráva ze dne 17. června 1995 Ray Lines, a konstatuje, že i nadále spolupracovat s panem "soudním sluhou", jeho účast byla uspokojivá přetrvávající problémy v terapeutickém záběru, přehnaná představa o vlastní důležitosti a pocit nároku, narcistické rysy a nápady vznešenosti, byl zaměřený na právní záležitosti, zdálo se, že má malou schopnost vcítit se do druhých, nemohl vidět negativní důsledky na jeho chování; myslel navštěvovat službu byla ztráta času, nezdálo se uvažovat o změně jeho chování. 

Tam byla zpráva ze dne 29. května 2006 Dr. George, kteří i nadále věřit, že on trpěl organické duševní poruchy s převážně frontálním laloku syndromů a organické poruchy osobnosti charakterizované snížením aktivity směřující gól, emoční schopnosti, mělké a nežádoucí veselost (euforie, nevhodné jocularity ), podrážděnost a výbuchy hněvu a agrese, a to s ohledem na důsledky nebo společenské konvence, on poznamenal, že příznaky mohou napodobovat hypománie, ale jejich skutečná radost chyběla, protože osoba, nenahlásila cítit příliš šťastný, měl omezenou schopnost předvídat sociální a právní důsledky svých činů. 

Tam byla zpráva ze dne 29. května 2008 Dr. George, který zůstal stejný názor. 

Tam byla zpráva ze dne 29. května 2009 Dr. George, který pokračoval věřit, že on měl diagnózu organické osobnosti s čelním laloku syndromu uvedeno v předchozích zprávách. 

Došlo k dalšímu zpráva Dr. George ze dne 7. srpna 2009, v této fázi byl pod mentální léčby pořadí a Dr. George doporučeno byl umístěn na injekčních léků ve formě Risperdal Consta 50 mg, nevěřil, že jeho chování by se mohly změnit bez Tento typ léčby. 

Tam byla zpráva Dr. George ze dne 29.dubna 2011, si myslel, že jej nezpůsobilý prosit. 

Tam byl přepis řízení ve věci soudním sluhou Alexander ze dne 16. září 2011, se zdá, že pan Exekutor reprezentoval sebe v průběhu tohoto slyšení ve své výpovědi uvedl, že tam byl neuropsychologické vyšetření a MRI nálezy, které odpovídají poškození mozku na levé straně mozku . 

Vyšetření duševního stavu 

Obviněného chování se do značné míry bylo popsáno na začátku této zprávy, obecně byl poměrně zachována, ale nezvykle oblečen, mluvil rychle s intenzitou, projevující supresivní řeči, byl příliš upovídaný, přes známé, expanzivní jeho afekt, že v můj názor, projevuje tendenci k perservation, letové o nápady (to je obtížné určit); dokázal být přinesen zpět k tématu, ale rychle přešel na další témata, se projevuje problémy s inhibicí jeho základní naléhavost av souladu ho okolnosti, že se ocitl ve v rozhovoru se mnou, jeho nálada, podle mého názoru, byl euthymic ačkoli jeho afekt byl rozsáhlý, že byla schválena řada příznaků, které by mohlo být považováno v souladu s hypománie, tam byl žádný důkaz deprese; byl intenzivní dojem, že on byl velmi nervózní, aby mu pohled chápe mě, popřel jakékoliv sebevražedné sklony, plán nebo záměr, měl řadu velkolepých nápadů, pro které mám omezené důkazy v této fázi, a tím i příznaky mohou považují za odkazy na bludy povahy. Nechtěl jsem provést formální kognitivní testování jako povaha rozhovoru byl poněkud zmatený a došel času, jeho schopnost vhledu a úsudku, podle mého názoru, byl vážně narušena kvůli jeho výkonné fungování. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekutor 10.04.2012 
STANOVISKO 

Podle mého názoru, když jsem viděl, že obviněný byl projevující se příznaky odpovídající těžkou výkonné nefunkčnost odvozené z poranění mozku utrpěl v roce 1985 na asi o 15 roků, 108 dnů a 12 hodin, kdy byl zapojený do dopravní nehody motorového vozidla, který tvrdil, život sestry starší 310 dnů, Vanessa Camille Bayliss. Je pravděpodobné, že před tímto poraněním hlavy byl relativně vysoké funkční a inteligentní osoba, je také pravděpodobné, že hlavně ve poškození mozku byla v oblasti frontálního laloku, která ovlivňuje i zejména na jeho schopnosti přizpůsobit se jeho chování, na sociální normy, která inhibuje reakce na některé sociální situace, a do určité míry jeho schopnost přizpůsobit své chování na společenských norem, k inhibici reakce na některé sociální situace, a do určité míry jeho schopnost ocenit a pochopit dopad svého chování na ostatní, na Klinický rozhovor Zdá se, že udržovat neporušenou schopnost paměť, jazyk, vnímání, soustředění a inteligence, v důsledku to může jeho kognitivních funkcí se zpočátku přehlíženy ostatními. 

Nicméně on se projevuje těžkou kognitivní poruchou v jeho schopnosti přizpůsobit se jeho chování, společenské normy, v důsledku toho, že postižení se projevuje v oblasti jeho mezilidských vztahů, sociálních interakcí, sociální úvahy a společenské konvence, on je náchylný, aby se stal posedlý a perservative v ohledem na konkrétní představou, že má, držet je a interpretovat své okolí v poměrně konkrétním způsobem ve vztahu k těmto myšlenkám, co je důležitější, že postrádá schopnost inhibovat jeho reakce ve vztahu k jeho vnímání toho, co se děje, pokud v jeho prostředí, a proto je hrozně ohrožena jeho schopnost přizpůsobit své chování, on tvrdí emocionální schopnost cítit aggrevied, vztek, bolelo při léčbě, podle jeho názoru nespravedlivě jinými (které jsem podezření, že je denní zkušenost pro něj, protože jeho neobvyklé prezentace). 

Jeho prezentace je podobná mánie v tom, že se projevuje tlakového řeč, je upovídaná, expanzivní a overfamiliar se špatnou sociální rozsudku, a mohl splnit kritéria pro hypománie, ale jeho hypomanické příznaky nejsou fluctuant, ale jsou relativně trvalé, a proto by bylo připsat postižení jako důsledek poškození mozku. 

Zda nebo ne, že je klamné, je obtížné stanovení t dělat, když se projevuje grandiózní představy o sobě jako miliardář, že ospravedlňuje svoji těžkou chování, které mu přináší do pravidelného kontaktu s právním systémem v přesvědčení, že má talent ve vztahu k náročným otázkám k vyššímu soudu, že tato zdánlivá páchání trestných činů je odůvodnitelné, [05:19], a že se bránil, že bude schopen vytvořit precedemt u soudu, cítí se sám sebe být pronásledován počtu osob týkající se osoby, Rachel Michelle Piercey a je přesvědčen, že různé osoby mají, alespoň v minulosti, se proti němu spikli v minulosti, připomínající perzekučního bludných přesvědčení, obecně jsou tyto víry jsou pravděpodobně poháněn postižením v racionálním zhodnocení svých zkušenostech, pravděpodobně odvozený z poškození brian. 

On popisuje pocházející z relativně těžké vývojové zázemí, jeho rodiče odděleny, když byl poměrně mladý, on byl vychován jeho druhou, ale udržuje kontakt se svým otcem; popřel expozice domácího násilí, zneužívání sexua nebo fyzické zneužívání, [on ne řekněte mi jeho matka mogadon, serepax, Valium, Tenuate dospan, marihuany a alkoholu a praštil hovno z něj a jeho sestra, nebo Vanessa řekl: "Budeme chodit (5,5 km dolů Chum Creek Road Healesville) společně domů, takže se vrátíme domů společně jako maminka nemůže bash jedním z nás, stejně jako ona může bash nás dva. "] jeho sestra [Vanessa] zemřela, když jí bylo 16 let. [Vzhledem k převýšení v silniční Jerrawa Gunning Creek známé jako Hume Highway], zatímco on souhlasí s přiměřenou trajektorii akademický tam je nějaký důkaz navrhnout změnu svých sociálních interakcí, má omezený vztah historie a podle mého názoru, pravděpodobně špatné zaměstnání historie, ale já bych diagnostikovat poruchu personaility jako jeho prezentace je pravděpodobně kvůli poranění hlavy. 

On popírá jakékoli další velké zdravotní problémy, ale já jsem dělal ne formálně fyzicky ho prohlédl. 

Nejvýznamnější dopad stresu na něj v době, kdy jsem ho viděl souvisí s jeho aktuální uvěznění a jeho stesk je vnímání nevhodného vztahu mezi jeho ex-přítelkyně Angela Magnocavallo a někoho, kdo to nahlížena jako jeho advokát Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Exekutor 10.04.2012 

Jeho fungování je podle mého názoru je proto vážně narušena v ar4ea interpersonálních společenských a profesních oblastech, a to je pravděpodobné, že stabilní charakteristika a dlouhodobě. 

Všiml jsem si, že tam jsou dvě období páchání trestné činnosti, na období v roce 2008 a pak na další období páchání trestné činnosti v roce 2011. Na základě ve vztahu ke všem trestným činům by bylo utrpení "mentální postižení", jako důsledek poškození mozku. Je nepravděpodobné, že jeho duševní porucha vážně narušena jeho schopnost poznat povaha a kvalita jeho chování bylo špatné, ale v době jeho trestné činnosti (2008 a 2011) jeho duševní postižení mělo za následek, že jeho schopnost k řízení jeho chování bylo vážně ohrožena a na váze by se mu k dispozici obrana "mentálním postižením". 

Dr. Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, přátelství v soudní psychiatrie (Kanada) 
Senior Consultant forenzní psychiatr 
Conjoint odborný asistent, UNSW 

Australian Capital Territory Nejvyšší soud R v. Exekutor 30.listopadu 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker exekuční 
"Novinkou je, že příznaky mozkové damege který spadá pod 
Světová zdravotnická organizace Mezinárodní klasifikace postižení Znehodnocení postižení. " 

Hlavní soudce Terrence Higgins 
"Jsem obeznámen s Mezinárodní klasifikace postižení, postižení a znevýhodnění. Nevinen. 
10% společnosti mají Snížení v rámci Mezinárodní klasifikace postižení (handicap Znehodnocení 1981) 

"Parkerem, QC, Roger, Barrister-u-Law, (61 2 9221 3890), str. 127, kapitola 7, předložila důkaz dokázat nebo vyvrátit poškození mozku Brian Damage lékařsko-právní aspekty, Blackwell Press, Sydney, (1994) . (My Faidra komplex Philip W. Bates General Editor, asistent profesora, University of Sydney a Sir Owen Dixon komor) 

"6.. Klinický obraz v AFocal mozková porucha Lishman říká na str. 16, že přísně fokální poškození mozku mohou být zodpovědné za akutních a chronických organis reakcí. Říká, že frontální léze mohou svěřit výrazné změny dispozice a temperment. Nejtypičtější disinhibition s expanisive overfamiliarity, netaktností, overtalk [at] iveness může dětinské vzrušení nebo žertovný a pěchování sociální a etická kontrola být snížena s nedostatkem týkají FO budoucnost a v důsledku akcí. asexuální nerozvážnosti a drobné přestupky mohou ocur nebo hrubé chyby v úsudku, pokud jde o finanční nebo mezilidských záležitostech. Někdy je patrný lhostejnost, bezohlednost i na pocity druhých. Stejně tak chybí úzkosti a pochopení ze strany pacienta do jeho nebo její stav. Nadmořská výška nálady je často vidět, a to i prázdné a fatous euforie, spíše než skutečné radosti, která komunikuje pozorovateli. V ostatních případech základní změny jsou nedostatek OPF iniciativa aspontaneity a hluboké zpomalení psychomotorického činnosti. koncentraci, pozornost a schopnost provádět plánovanou činnost je ohrožena tobě změny, ale vystoupení na zkoušky formální inteligence je často překvapivě dobře zachovalé, jakmile pacient byl zajištěn. 

Reference: - Lishman, William Alwyn, organické Psychiatrie, psychologický Conssequences mozkové poruchy, Blackwell Scientific Publications Oxford (1987). 

"7pm'ish středu 16.listopadu 2011 
Vážení Bernard, YCS 98Z a YLY 777 - BERNARD COLLAERY DAŇOVÝM PODVODŮM 

Je skvělé vidět, jak řídíte červené puegot. Zatímco vaše Landcruiser je zaparkován na 35 ulici Anembo. Není pochyb o tom jistě potěší vysvětlovat, kolik anální a orální a vaginální styk jste měl s Angelou Magnocavallo když YLY 777 zaparkované přes noc při 48 Anembo Street Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO již přešel ke mně a řekl mi, že je sebevražedné, protože jste více pronikl ji. Nebo jste tak mi řekl: "Ty mají vztah." Pokud se budete řídit mou rodinu násilí partnera případ 10528-9 z CC2011 k sebevraždě budu volat pro vás být obviněn z napomáhání k sebevraždě. Nebo jsi přišel mi říct, ANGELA MAGNOCAVALLO se o sebevraždu 18:15 16.listopadu? Nebo jste Waiti za hodinu - nebo hrozí, že: - 
1.. Punch mě? 
2.. Získejte čtyři lidé dělat, co by se mnou? 
3.. Zeptejte se mě, jak bych se cítil o který vám pomůže zajistit ANGELA MAGNOCAVALLO má 7 orgasmus pokaždé, když se s ní do postele, když ví, že má orgasmus pokaždé, 7 chodí do Bede se mnou? Na rozdíl od vás jsem docela fit! 
4. Chcete mi říct, ANGELA MAGNOCAVALLO je zesnulý po požití amfetaminu (speed) předávkování, jak se cítí provinile, nebo stydět? 

Jak jste nepronikli Angela MAGNOCAVALLO 9 měsíců tempem mnoha orgasmů denně, a to díky své extrémně fit schopnost dle mě, než budete nikdy těšit na zvýšenou kvalitu komunikace, která má za následek ANGELA MAGNOCAVALLO jestli si mě vezme, které ANGAELA MAGNOCAVALLO říká "ano", než jsem dávat Angela MAGNOCAVALLO její další orgasmus, až ANGELA MAGNOCAVALLO má nejméně 7. 

Hlavní soudce Terrence Higgins mohou spolehnout na ANNE COLLAERY a podobný důkaz skutečnosti zjistit si pářit bezpočet žen, a to i 46 roků váš junior, dokonce i ty klienty ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 let váš mladší, když se objeví v městský soud DV 674 a 2011 ALEXANDER MARCEL Andre SEBASTIAN BARKER exekutor může potvrdit svou neschopnost poskytovat sedm orgasmů Angely MAGNOCAVALLO podle ní dlouhou dobu milence, důvěrníka a SoleMate. 
Hlavní soudce Terr4ence Higgins nepotřebuje 7 Nejvyšší soud, 4500 Austrálii a na Novém Zélandu Advokáti a 800 roků obecného práva precedenty zakazují vám být dovoleno praktikovat jako advokát na spaní s klientskou ANGELA MAGNOCAVALLO a spí s klienty ALEXANDER Marcel ANDRE Sebastian BARKERA exekutora defacto, přítelkyně, milenka, Solemate a zeleniny na zahradě společník. Matka našich dětí. 

S pozdravem 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER exekutor 

PS: Mě to bude bavit, když jsi byl prohlášen konkurs AS dlužíte 3 miliony dolarů a stačí pouze přesunuto do 5 Brockman ulici ULOŽIT nájemné " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Životopis 
Dr. Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Forenzní psychiatrie 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telefon 0011 612 9929 2913 Fax 0011 612 9929 2914 

Kvalifikace 
Bachelor medicíny, Stellensboch univerzity, 1981, Jižní Afrika. 
Licenitate lékařské rady Kanady, 1988, Kanada. 
Člen Royal College of Physicans Kanady, 1994. 
Fellowship v psychiatrii z McMaster University v Kanadě, 1994. 
Zvláštní příprava na forenzní psychiatrie na University of Ottawa, 1995. 
Fellow královské Austrálii a na Novém Zélandu vysoká škola psychiatrů, 2001, Austrálie. 

Zkušenost 
Formálně trénovaný forenzní psychiatr s 14 roky, forenzní zkušenosti. 
Part-time soukromé soudní praxe v Sydney. 
Senior Consultant ve forenzní psychiatr NSW ministerstvo zdravotnictví. 
Působí jako odborný svědek ve vyšších a místních soudů, v trestních a občanskoprávních případů, v Kanadě, na Novém Zélandu av Austrálii, ve veřejném i soukromém sektoru scéně. 

Odbornost 
Akreditované při posuzování trvalého snížení hodnoty psychiatrické MAA a Workcover. 
Příčinná souvislost, duševní zranění, profesionální sexuální obtěžování / negligencfe a občanské kompetence. 
§ 33 fitness stanout před soudem, šílenství, automatismus, substancial postižení, specifickému a obecnému záměru. 
Posouzení rizika pro násilí a recidivy. 
Speciální pachatel skupiny, jako jsou žháři, stalkers, threateners a sexuálně obtěžujícím jiné osoby. 
Hodnocení a léčba osob s duševním onemocněním, kteří jsou uvězněni. 

Pozice 
Konzultant forenzní psychiatr, soudní psychiatrie Služby v Aucklandu na Novém Zélandu (1995-1997) 
Zástupce ředitele AForensic služeb psychiatrie v Auckland, Nový Zealnd (1997-2000) 
Ředitel péče o duševní zdraví, Senior forenzní psychiatr v Long Bay Hospital (2000-2002) 
Senior Consultant pro NSW celostátní služby Court styčných z (2002-2003) 
Jednání oblastní ředitel duševního zdraví pro střední zdravotnictví pobřeží (2004) 
Currnetly Klinické ředitel Společenství NSAW forenzních služeb duševního zdraví (2005-2012) 

Ocenění 
Americká akademie forenzních věd pro nejlepší výzkumné zprávě na rok 1995 pro forenzní psychiatrie koncipient (1995) 
NSW premiéra Gold Award pro práci se Službami NSW celostátní soudu styčných (2003) 

Před Profesionální Závazky 
Tajemník Spolkového soudního sekce Psychiatrická RANZCP. 
Člen skupiny WorkCover stering k trvalému snížení hodnoty Psychiatrické. 
Člen událostí NSW Sentinel zdraví, vražda podvýboru. 
Uznávané jako odborník ve pachatelů sexuálních trestných činů ze strany NSW komise pro děti a mládež (klinické úrovni). 
Aktuální pracovní závazky 
Podávat zprávy a rady soukromých právních practioners, právní pomoc, NSW duševní zdraví přezkum soudem, NSW veřejné Defenders kancelář, kancelářské na ředitele státního zastupitelství, NSW čestné slovo, NSW Corown advokáty úřadu. 
Zkoušející pro RANCP. 
Uznávané jako odborník ve pachatelů sexuálních trestných činů ze strany NSW komise pro děti a mládež (školitel Level). 
Obsah nominován psychiatra soudu kliniky NSW dětí. 
Členové katedry Nápravné služby Etické komise. 
Člen výboru pro Austrálii a na Novém Zélandu akademie psychologie, psychiatrie a práva. 
Souběžné odborný asistent UNSW. 
Člen NSW duševní tribunálu zdravotní prohlídky. 

Akademický 
Představila vzájemně hodnocené konference v Austrálii, na Novém Zélandu, v Kanadě a Spojených státech. 
Publikováno v řadě soudních témata v časopise peer review a knižních kapitol....

No comments:

Post a Comment