Friday 4 October 2013

ESTONIAN

Dr Stephen H Allnutt 
M.B.Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Kohtuekspertiisi Psychiatry 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876, North Sydney NSW 2059 
Telefon: 61 2 9929 2913 Facsmilie: 61 2 99292914 
10. aprill 2012 

CONFIDENTIAL 
Kantselei direktor riigiprokuratuuri 
Reserve Bank Building 
GPO Box 595 
CANBERRA CITY ACT 2601 
Tähelepanu: pr Sian Jowit 
Telefon: 61 6207 5399 
Faks: 61 6207 5428 

Austatud pr Jowit 

RE: ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER kohtutäitur 
Sünd: 17:54 teisipäev 25TH august 1970 1 tund ja 57 minutit hiljem GOUGH Whitlam ÄHVARDANUD blokeerida SUPPLY 
Teie viitenumber: 201210593 

Sissejuhatus 

Täname kirjas 25. jaanuarist 2012. 

Sa palus, et ma teile psühhiaatrilise aruanne seoses accussed, Alexander Marcel Andre Sebastian Barker kohtutäiturile. See aruanne on kliinilise hindamise läbi accussed at AMC 10. märtsil 2012 helistas 27. märtsini 2012. Käesoleva aruande eesmärk on anda arvamus seoses tema vaimse seisundi asetleidmise ajal väidetava ofending. 
Ta on süüdi kuritegude arv, sealhulgas alaealiste varguse eest väidetava kuriteo, mis toimus 27. novembril 2008 ja aprillis 2011 detsembrini 2011; väärkasutamisest hädaabikõnede jaoks väidetava kuriteo, annab valehäire tulekahju ja avarii teistele väidetava kuriteo vastuolus kaitse vägivalla et väidetav süütegu, üleastumine ruumides väidetavate rikkumiste eest. 
Olen varem ette aruande 27. märtsil 2012 raporti parandab trükivead, mis aruande. 

Role Konfidentsiaalsus ja nõusolek 

Algusest peale Süüdistatavale selgitatakse, et ma psühhiaatri taotleb te pakkuda teile psühhiaatrilise aruanne seoses tema vaimne seisund. Ma selgitasin talle, et mis tahes teavet, et mind ei oleks konfidentsiaalne ja seda võib teha kättesaadavaks laiemale üldsusele kui see peaks olema pakutud kohtusse. I leidis, et ta mõistis seda ja nõus jätkama. 

Provider nr 23951661 ABN 67 934 406 282 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Kohtutäituri 10. aprill 2012 

Teabeallikaks 
Olen lugenud eksperdi tegevusjuhend osa 28 artikli 9c ja osa 28A, 2. reegel ringkonnakohtu Reeglid ja nõustute nende koodide. 
Mul oli võimalus vaadata: 
1. Politsei avaldus fakte. 
2. Kriminaalse tausta. 
3, kohaldatava õiguse osas. 
4. Number sideteenuse tundub olevat ette mulle sa, mis on kirjutatud, et süüdistatava poolt. 

Ta oli 41 ajal, et ma nägin teda ta oli vangistatud at AMC, ta ei näe psühhiaater või psühholoog regulaarselt, ta oli üksik, tal ei olnud ravimeid. 

Kliinilised küsimused 

From alguses tuleb märkida, et süüdistatav ettekanne oli ebatavaline, ta kandis prille, müts, tema mõju oli pingeline, ta avaldub survet ja kiire kõne, ta oli raske peatada ja tungiv vajadus minuga rääkida Angela Magnocavallo ja Kõigepealt selgitas, et ta oli varem olnud mootorsõiduki õnnetuse, ta oli overfamiliar ja perservated (naasmist samal teemal korduvalt) ja disinhibited. 

Ta alustas, öeldes mulle, et tema advokaat Bernard Collaery oli seotud tema sõbranna, et Bernard Collaery oli sõber 20 aastat ja et tal oli vahekorras oma sõbranna Angela Magnocavallo; ta õnnetud, sest Bernard Collaery oli tema advokaat ja et olles vahekorras tema sõbranna oli ebaprofessionaalne; Bernard Collaery oli tema naaber 20 aastat; ta tundis häiriks, et tema kindel Angela Magnocavallo ütlesin tal oli suhe oma advokaadiga. 

Ühel korral Bernard Collaery tuli tema sõiduteele ja ütlesin talle, et ta peaks teda lüüa ja et teist korda Bernard Collaery tulid ja ütlesin talle, et Angela Magnocavallo armastas teda Bernard Collaery oli veel seotud tema puhul, ta hoidis võttes Bernard Collaery kaasatud sest ta osales enne Bernard Collaery olid vahekorras tema sõbranna, kes magas oma maja 9 kuud. 

Ta selgitas, et lähim inimene oma elu, Vanessa Bayliss (õde), tapeti, kui ta oli 15-aastane, 108 päeva ja 12 tundi vana mootorsõiduki õnnetuse, see oli väga häiriks teda, ta oli koomas ta ütles pärast seda umbes neli nädalat teadvusekaotus neli nädalat ja murdis oma käe, ta märkis, et ta oli "15 aastat, 108 päeva ja 12 tundi" ajal, et see juhtus. 

Ta siis jälle tagasi küsimuse, kuidas ärritunud ta oli umbes suhe, et tema kindel Angela Magnocavallo oli võttes koos Bernard Collaery; praegu märkasin, et ta tundus mulle olevat üsna perserverative selles küsimuses. 

Seejärel jätkas ta peale väita, et pärast õnnetust oli ta Ben ütles, et ta sai "tõusu meeleolu, vähenenud kontsentreerumisvõime, overtalkativeness, expanisiveness, overfamiliarity ja eufooria" viitas ta mulle raamatu ajukahjustuse tõi poolt Blackwell Press ja Lishman viidates eelkõige lk 127. 

Ta läks peale rääkida esimehe Higgins ja siis läks peale rääkida teemasid World Helath Organisatsioon ja mis kõlab mulle nagu diagnoosi kriteeriumid International Classication jaoks puue puuetega inimeste ebasoodsad tingimused. 
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Kohtutäituri 10. aprill 2012 
Püüdes hoida teda keskendunud ma küsis tema vaimne seisund, ütles ta ajal, et ma nägin teda, tema meeleolu oli normaalne, ta eitas, eufooria või depressioon, ta arvas, et tema kontsentratsioon oli "hea" ja siis läks peale öelda, et luges ta Piiblit 14 päeva New Years Day ja 14. jaanuar 2012 ja ajavahemikul 27. detsember 2011 ja 31. detsembril 2011; et ta oli ka lugenud 700 lehekülge raamatu, mida Piibel selgitab, ta ütles, kui ta luges, kõik ta on teha oli olla eemal distractions ja ta võiks keskenduda oma lugemisel tal kõrge energia taset, näitena ta seletas mulle, et ta oli sõitnud oma bike "Canberra Queanbeyan kaptenregentidele Flat Majori Creek Araluen Valley ja seejärel Moruya Heads ", ta oli saanud Nelsoni Mandela raamatu" Road to Freedom "ja loe seda reede õhtul, laupäeval ja pühapäeval ja tagastatakse seejärel Canberra rattaga, mis katab vahemaa umbes 452 kilomeetrit. 

Seejärel refered tagasi Bernard Cumacille ja Gerrard Cumacille kes ta ütles, oli Mel Gibsoni tegelik nimi ja ta küsis, kas ma olin vaatasin ABC News. 

Seejärel jätkas ta peale rääkida David Spicer [david.spicer @ abc.net.au 61 2 8333 4294 61 2 8333 3070] kes ütles oli esimene nõbu tema kasuisa, et David tegelik nimi oli Spitzer, ta oli siis nimetatud Professor Erica Bates ja et tema abikaasa oli ajukasvaja ja nad tegid enesetapu pakt 1989; ta rääkis ema Philip W Bates ja Erica Spitzer oli vend vend dr George Spitzer, kui ta muutis oma nime Spicer (anglicised) nime, sest ta oli GP. [Ta mängis Scrabble dr George Spicer ja peksid võitis 2. mäng.] 

1989: Bates, Erica, Elizabeth Christopher ja Barry Moore: "Austraalia Rehearsal" autor Klabbers, Jan et al (toimetajad) Simulatsioon Gaming Parandamise pädevus suhtlemisel keerukates, ebakindlates ja Väärtuskonfliktid: (Pergamon); 

1. Philip Bates kuupäev Sissepääs 1979. BCom; LLB; FACHSE; FACLM Hon. Valdkonnad Practice. Vaidluste kohtuväline lahendamine; apellatsioonikogu; Commercial; ühise ... 
2. 1988, inglise Book väljaanne: Australian Tervishoid õiguse reporter: 1 maht / Philip W. Bates, John C. Dewdney ja CCH arstiabile ja õigus ... 

3. Home · kõik väljaanded; See väljaanne. 1990, inglise, konverentsi kogumik väljaanne: haigla ja meditsiinilise hooletuse väidab / Philip W. Bates, Brian Bromberger ... 

4. Looja: Bates, Philip; Õppeained: Vastutus (Law) Vastutus (Law) - Austraalia. Meditsiini praktika - Austraalia - käsiraamatud jne Sihtrühm: Specialized ... 

5. Otsing. Kodu, see väljaanne. 1994, inglise Book väljaanne: Ajukahjustus: Meditsiini-ja õiguslikud aspektid / Philip W. Bates, üld toimetaja; Marco Migotto, sub-toimetaja. 

Ta ütles, et ei leitud süüdi vaimse häire 30. novembril 2011, [ülemkohtunik Terrence Higgins tegi ÜRO Maailma Terviseorganisatsiooni rahvusvahelise klassifikatsiooni puue puuetega inimeste Tasa seadus] ja koju ja seal oli lähenemiskeeldu ja Angela Magnocavallo kõndinud minevikus elama iga päev. [Angela Magnocavallo ei naudi 7 orgasmi kaks või kolm korda minu Sealy üheksa kuud] [suudan bill oma $ 7.000.000 kohta seitse orgasm pakett] 

Ta märkis, et Angela Magnocavallo oli tema naaber, ha täitnud oma õe lähedal bussipeatus ja on juurutatud teda umbes jaanuarist 2011; ta ei näe teda ilmaprognoos ja nädal hiljem tuli kohvi ja läinud suhe, mis kestis veebruarist oktoobrini 2011. 
Veebruarist oktoober 2011 oli ta intiimne suhe Angela Magnocavallo; ütles ta pole kordagi ta lõpetab suhte. 

Angela Magnocavallo ütlesin talle, et ta kasutas kiirust umbes 10 aastat ja et ta toetab ta kiirus harjumus võttes kolm töökohta, kui ta ütles, et see võttis ta tähendab, et ta sai raha, et osta kiire, ta uskus, et Angela Magnocavallo jäänud Perth vältida sattuda õiguslik küsimus, mis hõlmab tema tarnija [uuringu]; ta arvasin, et see oli oluline, sest Angela Magnocavallo oleks realiseeritud tellling teda kiiruse harjumusi ja et ta oli kolm töökohta, et tegelikult on tema arvates oli ta tegeleb. 

See ei olnud kuni oktoobrini 2011, mil Angela Magnocavallo oli ligi oma "kogu kirjakast" ja lugeda kõik oma posti, ta tahtis pääseda oma deposiitarvele, ta oli kohtunud oma advokaadiga ja avalik advokaat, ta kohtus oma advokaadiga, Bernard Collaery, kes on rikkunud kliendi konfidentsiaalsus, ta vaatas läbi oma post; ta kindlaks, mida tema usk oli. 

Seejärel uuesti selgitas, et varem ta oli olnud mootorsõiduki õnnetuse ja oli teadvuseta kuus; ta ütles, et nüüd arvatakse, et tema seaduslik õigus selle tagajärjel oli see "multimiljoni dollarit", ta ei olnud kunagi "osalenud" on see, sest ta oli "High Court"; poolt kaebamise liiklusseaduse amet ei oleks ta miljonär, ta oleks miljardär sest ta tutvustas diode mis tunnistas valgust Mercedes Benz - Daimler Chrysler. [Mercedes Benz - Daimler Chrysler on 7 autod autojuht mind mu ülejäänud elu iga viies $ miljardit boot minu savant] 

Ta läks peale selgitada, et ta oli "teadlane", kui ta oli 19, oli ta offerred miljonit dollarit, et osta oma kuuske idee [Village Roadshow] oma ema venna (Onu [Wilfrid] Barker) mitte ainult võitnud ettepaneku International Olümpiakomitee korraldada 2000 olümpiamängudel, ta siis tõstatatud $ 2600000000 meedia ja turundus õigused Sydney olümpiamängudel. 

[Sports Marketing and Management Suite 401, Level 4, 39-41 Chandos Street St Leonards NSW 2065 61 2 9959 3466 61 2 9929 5218 Office Seimi Kim Hogarth khogarth@smamgroup.com] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Kohtutäituri 10. aprill 2012 

Ta rääkis oma emale tema idee ja onu Barker ütles, et see oli "multimillion dollari idee" sai ta Commodore 64 arvuti aastal 1983, kui ta oli 13, ta on programmeeritud põhi-ja märkis Microsoft ketas operatsioonisüsteem oli kaks ruumi kuupäevad , kuu ja aasta; et 1983 ta märkis, et 31. detsembrini 1999 kuupäev muudaks kuni 2000 seega ta teadis (1983) potentsiaali "Y2K probleem", ta ütles, et kõik siis, 14 aastat hiljem, kasutatud raha rentides programmeerijad ületamiseks Y2K probleem, see põhjustab kõigil oleks võimalik võtta seaduslikke meetmeid Microsoft, ta siis läks peale riik ta teadis, et see 1983. [International Business Machines maksab mulle $ 3777000000000 kohe] [Microsoft maksab mulle $ 3777000000000 kohe] 

Ta märkis, et mitmed nimed paberile, üks oli "Kohtutäitur" märkis ta, et Kohtutäitur tähendas "alaealine Kohtu ametnik politseiasutus"; et "Barker" tähendas crier Kohtu "; ta märkis, et tulemusena Barkeri nimekirja inimestest kõigis kohtutes ja kolooniate ümber maailma kutsuti Barkeri List. [Kohtutäituri läks Normandia Inglismaale 1066 koos paavsti Bull saada King of England] [Nõuan paavsti Bull olema saanud Inglismaa kuningas, kuningate Kuningas ja elamist Vatikani paavsti suite kohe, sa mõistad, kes ma olen veel?] 

Ta siis seletas, et tema isa oli postitatud [sõitsime], et Hamilton on üks aasta, et ta oli läinud Woomera Rocket Range ja liivaluiteid (vanuses 10), nägi ta päike, mis peegeldub millegi eest, et ta järgis peegeldus ja leitud kivi jaht vahend; ta mõistis seda paigaldatud oma pöidla ja sõrme täiesti, ta mõistis 10. eluaastal, et ta oli kellegi "tagahoovis" ja üüri see koht oleks tohutu. 

Ta siis seletas, et tema isa oli olnud London ning oli "Bobby" ja et tema ema vanaisa (Billy Barker) oli kõige vanem politseinik ajaloos Austraalia, olles vahel 1883 ja 1931; selles punktis ta kutsus mind lugema puhul R v Kohtutäituri 2011. [ÜRO IC IDH pretsedent] [ACTSC 214] 

Seejärel viitas esimesel juhul ta valmistatud ülemkohtu; kell 21, ta oli lepingu 
arendada tooteid, mis täiendab Scrabble; esimesel juhul ta tegi High Court vastu oli ülemkohtunik oli teatanud, sel juhul küsitakse iga politseiülem Austraalia ühendust Canberra Australian Crime komisjonil võimalik kindlaks teha. 

Kui ta oli 30 tema onu küsis temalt, kas ta teeb "Mabo" juhul, ta ei olnud advokaat kuid tema perekonnanimi oli Kohtutäituri; ta sobitada oma väljakutset tehes puhul aborigeenide mees ta valmis "High Court kohtukutse" , mille tulemusena kõik saatkonnad teostas kasutades rahvusvahelist õigust, siis võttis "see" tagasi oma kodumaale ja lõpuks oli "Paavsti Bill. [Nobeli rahupreemia paavsti 
Vabandus, et Hiina ja Nobeli rahupreemia paavsti Vabandus Okeaania ja Nobeli rahupreemia ÜRO paktis Rights 370 miljoni põlisrahvaste] 

Olin sageli kaotanud niit oma konto tema kiire kõne tegi ta mul raske jälgida ja mõista, mida ta oli suhtlemine mulle. 

Ma küsisin Angela Magnocavallo, ta väitis, et Angela Magnocavallo rääkisin talle tema kiirus harjumus oktoobris 2011; hetkel ta sai teada ta kasutas kiirust Angela Magnocavallo sain hea idee, et ta kavatseb esitada seda, ta ei olnud võimeline seostada kellegagi, kes tegi kiire, sest ta teeb juhtudel High Court. [Ma ei kavatse teatada, lihtsalt pane see internetti 72 keeles] 

Konto väidetava Eksinud 

Rikkuva perioodil november 2008 kuni umbes detsembril 2011; ta märkis, et selle aja jooksul aega oma tuju oli hea, et ta ei toeta ühtegi olulist depressiooni sümptomid, ta heaks piisavalt magada, söögiisu, energia, motivatsiooni, kontsentratsioon, enesehinnang, ta eitas igasugust huve; ta eitas enesetapumõtted. 

Ta ei toeta nägemistaju häired nagu hääled, nägemused, maitsed, lõhnad, sõnumeid TV, raadio või ajalehtede, ta ei uskunud, et keegi oli joonestamist kahjustada või tappa, aga eitasid väline kontroll. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Kohtutäituri 10. aprill 2012 

Ta eitas, et sel ajal oli ta kasutades narkootikume või alkoholi. 

27. november 2008 

Ta ütles, et ta ei varastanud midagi, ta oli majanduslikult kindlustada, et "mees" on Newsagency keeldus teda müüa templid; [postitada oma prügi] ütles omanik, et ta "oli päris tõsine jama olla kõrgemas kohtus "ta siis ostis $ 1000 väärt templite mujal; sel ööl ta võttis kõik omaniku junk mail välja newsagents aknad ja märgid samuti ja viskas selle prügikasti, sest ta tundis disrespected, ta ütles, et see polnud vargus, ta oli ei kavatse alaliselt võta teda sel ajal oli ta 38 elu vastand poes, ta ei olnud ravimeid, ta ei näe psühhiaater, ta töötas ehitada juhtudel; ta postitatud info aroung riigis umbes juhtumeid hooletusest ülemkohtunik High Court sest tema advokaat oli teda esindava kuritegevusest ülemkohtusse. 

14. aprill 2011 

Ta läks politseijaoskonda, oli noorem inimene, kes oli tema arvates ei ole politseinik, ta arvas, et ainus viis, kuidas rääkida politseinik oli helistada, ta arvas, et ta oli noorem vabatahtlike; ta tehtud hädaabikõne sest helistades "000" teda, ta ei olnud valmis panema ülbus on Woden politseijaoskonda. 

14. juuni 2011 

Juunis 2011 oli ta 40-aastane, kes elab kodus, ta ei olnud mõnda psühhiaatrilist ravimit; ta veetis suurema osa selle aasta eemaldades vanad puud oma vana plokk istutamise erinevad seemned ja puud, ta oli koguda need paljudest erinevatest kohtadest; ta ütles, et maa Canberra on kuiv, nii et ta oli koguda neid oma tagahoovis katmiseks põhjusel, et see ei saanud kuiv ja ta oleks rohkem putukate aktiivsus lehtede all ja suurendada viljakust. 

2011 juunis ta ütles, et tal lehed kotti, ta oli Canberra Avenue (at Kiropraktikko); ta oli täis umbes neli ühe tonni [liiv] kotte lahkub, ta ütles, et reigitud üles lehed ja ütles "mees võimla ", et lehed olid laadi ribadena; ta küsis see inimene, kui ta mõtlemisega kui ta reigitud üles lehed ja asus neid; ta läks vastuvõtt ja küsis, kas ta võiks laenata rake; kui ta läks neil oli kott pähkleid seal ja ütles, et ta oleks rohkem kui kõik lehed vastutasuks kott maapähklid; inimene ütlesin talle, et see oli ainult liiget süüdistatakse soovitas ta saada liikmeks jõusaal, ta ütles, et isiku käitumine oli "vaenulik ja ähvardades teda" ta ütles, et see isik ei olnud aimugi, et ta teadis, et ta oli ebaseaduslikult ümber oma ruumidele, jõusaal, ta ütles, et see inimene ütles talle: "Kui sa ei jäta ma kutsun politsei", et süüdistatav ütles, et kutsuge kiirabi, ta oli neli kotti jätab maja kõrval ja siis segas haagissuvila; selgitas, et kui keegi helistab kiirabi, politsei kuuleb ka seda, kutsudes kiirabi ta ka helistades teataksid politseile "probleem", see tähendab, et kui politsei saabus jõusaali ning isik oleks pidanud selgitama, et politsei kutsuti, sest mees oli riisub oma lehed; kiirabi ka rääkida mees jõusaalis ; ta loodab politsei ja kiirabi oleks rahulik mees jõusaalis alla; kiirabi saabumist näitab, et ta kartis oma turvalisuse (politsei oli eelnevalt tulistas isik ja tegi temast paraplegic nii et see oli kaitsev teda), pärast politsei tuli läks ta pilte ja ta arreteeriti hiljem, nad vahistas ta päeval ta kolmekordne "000" pärast nad tulid oma maja ja ronis puu, ta väitis, et üks läbirääkimiste ametniku ütles ta tahaks tulistada teda kuid ole oma relva koos temaga, kui ta oli seal negotiatior; ta teatas politsei regulaarselt ähvardas teda ja ronida puu oli tema ainus ohutus. [Seersant Adrian Craft 3260 ja seersant Harry Thomas HAINS 4928] 
[Minu advokaat Bernard Collaery Attorney - General Australian Army Special Air serices pantvangi läbirääkija helistas mulle samas Olin puu ja küsis, kas ma oleks pikali kui seersant Adrian Kraft 3260 kokku mitte lasta oma 12 Austraalia föderaalpolitsei tulistada ronida puu tuleb väga avalikult surmavalt tulistas surnuks Narrabundah kauplused] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Kohtutäituri 10. aprill 2012 

7. juuli 2011 

Ta ütles Andrew Jones oli casfe; kui ta oli lohistades neli kotti lehed mööda teed Andrew Jones loomasöödad tema sarv, sest ta oli tõmmates lehed mööda teed, ta lohistas jätab viimase Andrew Jones Cafe ja ütles: "paksuke, kus sa tahad, et tilk lehti? ", Andrew Jones oli varem loomasöödad tema sarv ja oli saanud lähenemiskeeldu tema vastu, kui ta sai lähenemiskeelu ta Andrew Jones kutsus politsei ütles ta rikkus lähenemiskeeldu, ta teadis, et politsei võtab avalduse Kohtunik oleks jätta see välja kohus, mis ta ütles, juhtus, et Andrew Jones tundis alandust. 

2. august 2011 

Ta oli teeninud kohtukutse rikub lähenemiskeeldu, sest ta oli teeninud kohtukutse ta paljundada see, ta ronis puu ja sai peale teise korruse ja läbi akna kinnisvaramaakler; lähenemiskeelu sõnul ei saa ta käia 10 meetri raadiuses, et ta ronis puu vältida rikkumata lähenemiskeeldu ja andis koopiad "Words Worth kirjutamine Place" ja andis koopiad, ta siis läks tulekahju väljapääsu, nii et ta ei lähe lähemal kui 10 meetrit kohvik ja 4. augustil 2011, tema läks Vaim ja ilu Slaon ja andis ka neile dokumendi koopia; ta magas Vaim Ilusalong sest uks ei olnud lukus kaitsta kodumasinate on varastatud, see oli üle tee, kus ta elas ; 5. augustil 2011 andis ta dokumendile Danny Bakery. 

Oktoober 2011 

Ajavahemikul oktoober 2011 ja 14. novembril 2011 külastas ta Angela Magnocavallo korduvalt; [ta oli tunginud tema üheksa kuud tema Sealy Posturepedic andes talle seitse orgasmi iga tungimist] ütles ta, et ta ei saanud aru, mis temaga toimub, lisaks Bernard Collaery oli laenu Angela Magnocavallo oma auto ja maksavad oma kütuse Angela Magnocavallo ütles ta jätaks tähele, kui ta tahtis rääkida, et ta jättis teate öelda "rääkida" ja siis politsei tuli ümber ja arreteerinud üleastumine ja teeninud teda lähenemiskeeldu, et ta ei saanud minna Angela Magnocavallo. 

24. detsember 2011 

Vahistatud Vägivald Tellimus võeti välja tema vastu Angela Magnocavallo ja Bernard Collaery oktoobris / novembris 2011 Angela Magnocavallo elas lähedal teda, ta istus kauplused rääkinud üks tema naabrid, ta oli 100 meetri kaugusel moodustavad teda; pood oli ees oma maja, ta kõndis 50 meetri kaugusel, ta ei lahkunud, ta istus seal kogu aeg, kui ta oli esimene näinud ta ütles oma itaalia sõber "Dominic [Celestino] Bernard Collaery oli shaging Angela Magnocavallo "kui ta oli lähedal ta teadis, et ta on rikkunud lähenemiskeelu ja tal oli kolm sõltumatut tunnistajat rikkudes järjekorras. 

Ta ütles, et Angela Magnocavallo esitas kaebuse, kuna ta oli "kontrolli friik" ja oli eeldada, et ta oli rääkinud Dominic [Celestino] ja tema sõber, et tema sõber oli nagistamist Bernard Collaery, see oli tegelikult, et ta ütles Bernard Collaery oli nagistamist Angela Magnocavallo ja nii ta oli vale, ta ütles, et ta esitas kaebuse, kuna ta oli vihane ta ei olnud võimeline kontrollima oma fakse. [Iga naine meeldiks 7 orgasmi] 

Angela Magnocavallo teha tingimusel, et ta ei saanud teda külastada, nii et ta faksis oma töökoha ja teha telefonikõnesid, mida ta mõtles, et ta selgitas ta oli olnud suhe hter ja ta suhtleb temaga, ei olnud lähenemiskeelu teeninud ajal. 
Ta oli palunud kirjaliku nõusoleku juurdepääsu oma deposiitarvele, ta oli saanud kirjaliku nõusoleku ja rebis ta üles neli tükki, ha oli läinud WC ja ta püüdis teda peatada; Angela Magnocavallo oli üle jäänud ja ta püüdis peatada tema, ta eitas igasugust agressiooni, ta eitas mis tahes ohtudele, ta läks oma töökohale, ta ütles, et ta tuli välja konverentsiruum. [Ma ainult naisi $ 7.000.000 raseduse] 

[God Bless Bernard: Australian Aborigininal seadus tähendab Bernard Collaery saab rituaalselt läbistas surma kuritegu võtta teise mehe sõbranna] 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Kohtutäituri 10. aprill 2012 
Muud küsimused 

Aastal 2011 jätkas ta postitamiseks ümbrikku: ta postitas neid ta ütles 659 Shires, 800 politseijaoskondades ja 1000 hädaabiteenustele kohtades; ta väitis rohkem ta seda tegi (vihjates dokumendi andis ta mulle peaga Royal Military College of Australia - Duntroon); ta ütles rohkem lehti läks üle riigi rohkem inimesi ühendust Duntroon kurdavad, et Austraalia föderaalpolitsei oli süüdistatav Rachel Michelle Piercey tegemise vale väide, et ta oli relv pähe; ta oli taas, et see oli vale väide. 
Ta ütles, et ülemkohtunik High Court ja ta oli muutunud [mates] sõbrad ja see leht sai tõendeid Riigikohtu eelmisel aastal. 
Ta märkis, et Rachel Michelle Piercey oli tegelenud, tema elu on mõjutanud teda, selleks ajaks, kui ta pani puhul kõrgema astme kohtus ta oli vahistatud inimesed, kes tahtsid halvusta teda, sest ta oli vahistatud 60 korda süüdistusi et ei olnud aine, ta on arreteeritud inimesed, kes tahtsid halvusta teda, sest ta oli menetleja High Court vastu inimesed, kes olid pidevalt vandenõud tema vastu. [Rachel Michelle Piercey tema advokaat Richard Refshauge palkas Australian National University] 

Nimekiri oli õhutanud Rachel Michelle Piercey teha valesid väiteid ja et kõik inimesed selles nimekirjas (dokument vihjas) olid üksteisega suhtlemisel, ta ei ole praegu uskuda, et nad olid ikka suhelda, kuid nad olid enne. 

Aga ta nägi ebaõiglusega, et ta oli kiusatud ühiskond, sest tal oli ajukahjustus. 
Ajavahemikul august 2011 november 2011 ta oli saatnud [faksitud] Angela Magnocavallo palju fakse; Angela Magnocavallo olnud oma väljavalituks 9 kuud, ta arvas, et teeme seda oli "hea side" märkis ta, et see oli teada, et keegi kunagi läks koos sõpradega, ma küsisin, kas ta mõistis Angela Magnocavallo keeldus temaga kontakti ja küsisin, kas ta sai aru, "ei" nii isiklikke suhteid; ta sõnas: "te ei saa aru, kes ma olen, ma võtan küsimusi High Court, ma jätkas sest ta moraalselt tuli minuga rääkima ". 
Eelmine Psühhiaatrilised, pere, meditsiini ja narkootikumide kuritarvitamine ajalugu 

Ta nägi esimest psühhiaatriline 21. septembril 1992, kui ta oli lubatud Woden Valley Hospital viis päeva, ta ei teadnud, mida diagnoos oli, et ta arvas, et see "miski", ta ei uskunud, et ta oli kunagi saanud järjekindel pidev ravi psühhiaatri poolt. 

Ta kannatas mootorsõiduki õnnetuse 1985, [Jerrawa Creek Gunning kus "superelevation maantee on vale, kuna tee oli mõeldud 30 aastat minna, kui kiirusepiirangut oli madalam"], nagu juba kirjeldatud, ja ütles mulle, et ta oli ajukahjustus , ta ei olnud kunagi mingeid psühhiaatrilisi ravimeid, ta ei ole kunagi üritanud enesetappu, ta ütles mulle, et tal oli olnud neuropsühholoogia uuringud, mida oli näidanud otsmik kahju. [New South Wales maksab mulle $ 7000000000 hüvitiste kohe ja $ 3777000000000 tapmise mu õde Vanessa Camille Bayliss 19-10-69 7-12-85] 

Ta eitas teadmised pere esinenud psüühikahäireid. 
Ta ei olnud kunagi kuritarvitada narkootikume, ta jõi sotsiaalselt kuid jõid harva. 
Ta ei olnud kunagi varem diagnoositud diabeet, kõrge vererõhk, vähktõbi, südamehaigused, epilepsia, krambid, meningiit, entsefaliit, peavigastusi, kilpnäärme või hormonaalsed probleemid. 
Ta eitas sünnituseelse raskusi, tema arvas, et tema eesmärki olid normaalsed, kuid sündis kaheksa nädalat enneaegne. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Kohtutäituri 10. aprill 2012 

Ta on saavutanud aasta 12: ta ütles, et ta ei olnud õpiraskused, ta oli üle keskmise õpilane, ta ei olnud raske teha või säilitada sõbrad, ta sai hästi läbi õpetajate, ta oli kunagi saadetud või peatada, kuid märkis, et pärast õnnetust sai isoleeritud lähedal friendes ja kulutanud märkimisväärse aja jooksul Royal Canberra haiglasse: ta ei nõustunud mälu või olulist behaviourial probleeme. 

Ta tuli pere kolmest, kes oli teine ​​vanem, tema vanemad eraldatult, kui ta oli 10, ta oli tõstatanud tema ema, kuid ta jätkab, et näha oma isa, ta eitas jäämine koduvägivalla, seksuaalse ahistamise ja füüsilise vägivalla ; ta küll tuli armastav ja toetav perekondlik keskkond; [Ta ei öelnud mulle oma ema mogadon, serepax, valium, tenuate dospan, marihuaana ja alkoholi ja peksti vaeseomaks teda ja tema õde või Vanessa ütles: "Me kõnnime (5.5km alla Chum Creek Road Healesville) kodus koos nii saame koos koju kui ema ei saa bash meist nii palju kui ta saab bash kahekesi. "] õde [Vanessa] suri, kui ta oli 16. [Tõttu superelevation maantee Jerrawa Creek Gunning tuntud Hume Highway] 

Seoses tööhõive ta tundus olevat mõnevõrra ebamäärane, ta vihjas on ofered miljonit dollarit [by Village Roadshow] 19-aastaselt ja hakanud oma firma, ta ütles, et ta töötas "palju inimesi" ning "erasektor", vaid see ei tundu, et ta võiks anda konkreetseid üksikasju seoses selle. 

Tema esimene suhe oli aastal 11 ja 12 kaks aastat, tema järgmine suhe oli 12 kuud 1997 ja järgmine suhe 9 kuud koos Angela Magnocavallo. 
Dokumentatsiooni Review 

Oli aruande Dr George dateeritud 24. augustil 2003 seoses tema fitness viidata selles aruandes ta läbi arvamusi Dr Sidney Smith, Dr Greg Hugh ja dotsent Cathy Pwen märkides, et Dr Sidney Smith nägi teda 7. mai 1996 ja arvasin, et ta oli diagnoositud maniakaalsed episoodid, esitatud 14. jaanuaril 1999 nägi Dr Greg Hugh, kes arvas, et tema diagnoos on "vaieldav", arvestades diagnoosi psühhootiline häire tõttu ajukahjustuse koos luulud ja meeleoluhäire ja ka otsmikusagara sündroom kuid ta arvas, et ta võib-olla oli see esmane psühhootiline häire; dotsent Kathy Owen nägin teda 12. oktoober 1999 ja uskusid, et ta kannatas "pseudologia fantastica", mis on riiakad häire ja et ta kannatas sümptomid otsmik kahju, see oli aja paranemine tema taseme kognitiivseid funktsioone, kuid kerge kognitiivne häire jätkus märkides, et ta kandis suletud peatrauma 1985, dr George oli seisukohal, et orgaaniline psüühikahäire sisaldavad muutusi kognitiivset, meeleolu ja isiksuse bipolaarse afektiivse häire ja võimalikud tõendid ebaloomulik häire ja segatüüpi isiksusehäire kontekstis tema ajukahjustus; ta märkis, et ta oli circumstancial, tangentsiaalne ning avaldas meelepetted koos suurejoonelisus, ta vaevu tõmbas hinge küsitlemisel; tema mõjutaks oli positiivne ja lahke, ta oli hõivatud küsimustes, mis on seotud kõrgema kohtu arvata ülemkohtunik olla ebakompetentne. [On tasakaalu tõenäosus esimehe Robert Prantsusmaa ei teaks, mida Prantsuse kirjas oli või kuidas kasutada üks, kui ta ei pea uurimisele volitused.]

Oli aruanne 23. juulil 2004 Dr George, ta märkis intervjuus ta kolis suhtes suhtes kuid ei olnud sidemeid erinevatel teemadel, ta oli raskusi pärast tema ühendustega korda; ta avaldub suurejoonelisus ja meeleolu tõus; ta leidis raske mitte teha järeldused, et ta oli luulud, ta arvas, et ta kannatas vaimuhaiguse meeleolu disorer ja ühingud enne kahju esineb otsmik kahju. 

Oli aruande Ray Lines, intern psühholoog, mis on dateeritud 11. novembril 2004, kes märkis, nad esimest korda kokku puutunud temaga 17. septembril 2004 ja temaga seitsmel korral; ta jäi kinnisidees õiguslikke küsimusi ja soov teha ühiseid õiguse ja pidevalt informeeritud teda tema ajukahjustus; ta esitas talle ümbrikud tema arvukad dokumendid, ta oli mures, kas ta oli lugenud seda, see oli raske olema kahesuunaline vestlus, kui ta tundus seda kontrollida; ta püüdis teda alustada meeleolu stabiliseeriv ravim, kuid ta ei näe vajadust, tundus, et ta oli "kuidagi valmis", et muuta oma kuritegelikku käitumist vaatamata motivatsioon, see oli kahtlane, kas ta oleks positiivselt reageerida mitte medikamentoosse vahelesegamiseta . 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Kohtutäituri 10. aprill 2012 

Oli aruande 17. juunil 1995 Ray Lines märkides, et ta jätkuvalt kaasatud härra "Kohtutäitur" kohalviibimise olnud rahuldav jätkuvad raskused terapeutiline tegevus, liialdatud mõiste enese tähtsust ja mõttes õigus, ennastimetlev tunnused ja ideid hiilgus; ta fikseeris õigusküsimustes, ta näis olevat vähe empaatiat teistele, ta ei näe negatiivseid tagajärgi tema käitumine, ta arvas, hoolitsev teenindus oli aja raiskamine, ta ei tundu kaaluda muutuvate tema käitumist. 

Oli aruande 29. mail 2006 Dr George, kes jätkuvalt arvan, et ta kannatas orgaaniline psüühikahäire koos peamiselt otsmik sündroomid ja orgaaniline isiksushäire iseloomustab vähendatud eesmärk suunatud tegevus, emotsionaalne võime, pinnapealne ja soovimatu rõõmsameelsus (eufooria, kohatu nali ), ärrituvus ja pursked viha ja agressiivsus, mis ei arvesta tagajärgedega või sotsiaalseid konventsioone; märkis ta, et sümptomid võivad jäljendada hüpomaaniat kuid nende tõeline ülevus puudus, sest isik ei esitanud tunne liiga õnnelik, tal oli piiratud võimet ennetada sotsiaalset või juriidiline tagajärgi oma tegevuse. 

Oli aruande 29. mail 2008 Dr George jäänud samale seisukohale. 

Oli aruande 29. mail 2009 Dr George, kes jätkuvalt arvan, et ta oli diagnoositud orgaaniline isikupära otsmik sündroomi on kirjeldatud eelmistes aruannetes. 

Seal oli veel üks aruanne Dr George 7. augusti 2009 sel ajal oli ta all vaimse ravi järjekorras ja dr George soovitas ta pandi süstitavate ravimite kujul RISPERDAL CONSTA 50 mg, ta ei uskunud, et tema käitumine muutuks ilma Seda tüüpi ravimeid. 

Oli aruande Dr George 29. aprilli 2011 ta arvas teda sobimatuks toetuda. 

Oli ärakirja asja arutamisel Aleksander Kohtutäituri 16. september 2011, näib, et härra Kohtutäituri esindatud ise sel kohtuistungil ütluste märkis, et neuropsühholoogia katsetamine ja MRI leiud vastama ajukahjustus vasakul pool tema aju . 

Vaimse seisundi ekspertiis 

Süüdistatava käitumisviis on suurel määral olnud alguses kirjeldatud käesoleva aruande; üldiselt ta põhjendatult peetakse, kuid ebatavaliselt ülle, ta rääkis kiiresti intensiivsus avaldub pärssivat kõne oli liiga jutukas, üle tuttav, ekspansiivne tema mõjutaks; ta, et Minu arvates väljendub kalduvus perservation, lend o ideed (seda on raske määratleda); ta suutis tuua tagasi teema aga kiiresti liikunud teisi teemasid, ta avaldub raskusi pärssides tema alusvara kiireloomuline ja vastab selle asjaolud, et ta leidis end intervjuu minuga, tema meeleolu, minu arvates oli euthymic kuigi tema mõjutaks oli ekspansiivne, ta toetas mitmeid sümptomeid, mis võivad näha olla kooskõlas hüpomaaniat puudusid tõendid depressiooni; ta oli tugev mulje, et ta oli väga mures, et tema seisukohast aru mind, ta eitas igasugust suitsiidimõtted, plaan või kavatsus, ta oli mitmeid suurejoonelisi ideid, mida mul on vähe tõendeid selles etapis ja seega sümptomid võivad tõlgendatakse olevaks luulud laadi. Ma ei teinud ametlikku kognitiivse katsetamise milline on intervjuu veidi korratu ja oli aeg otsa, tema võime mõista ja kohtuotsuse minu arvates oli tõsiselt häiritud, kuna tema täidesaatva toimimist. 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Kohtutäituri 10. aprill 2012 
ARVAMUS 

Minu arvates, kui ma nägin süüdistas ta avaldub sümptomid kooskõlas raske kommenteeritud häiretele saadud ajukahjustuse ta kannatas 1985, kell approximatly 15 aastat, 108 päeva ja 12 tundi, kui ta osales mootorsõiduki õnnetuse, mis väidetavalt elu õde 310 päeva vanem, Vanessa Camille Bayliss. On tõenäoline, et enne seda peatrauma ta oli suhteliselt kõrge toimimise ja intelligentne individuaalne, see on ka tõenäoline, et põhiline ajukahjustus oli valdkonnas otsmik, mis on mõjutanud konkreetselt tema võimet vasta tema käitumine sotsiaalsele norme, et pidurdada vastuseid teatud sotsiaalsetes situatsioonides ja teatud määral oma võimet vasta tema käitumise sotsiaalseid norme, et pidurdada vastuseid teatud sotsiaalsetes olukordades ja teatud määral oma võimet hinnata ja mõista mõju tema käitumise teised; edasi kliiniline intervjuu näib olevat Säilitatakse võime mälu, keele, taju, kontsentratsioon ja intelligentsus tulemusel see tema kognitiivne häire võib esialgu tähelepanuta teised. 

Kuid ta avaldub raske kognitiivse häire tema suutlikkust vasta tema käitumise sotsiaalseid norme, mille tagajärjel ta avaldub puue valdkonnas tema suhted, sotsiaalset suhtlemist, sotsiaalset mõtlemist ja sotsiaalseid konventsioone, ta on kalduvus hõivatud ja perservative sisse arvesse konkreetseid ideid, mida ta on, et hoidke neid ja tõlgendada oma keskkonnaga suhteliselt konkreetsed mood seoses nende ideede tähtsam tal puudub võime inhibeerida oma vastuseid seoses tema arusaama kui toimub tema keskkond ja seega on severly ohus tema suutlikkus vastama tema käitumist, ta väidab, emotsionaalne võime tunda aggrevied, vihane, haiget, kui koheldakse, on tema arvates ebaõiglaselt teiste poolt (mida ma kahtlustan, on igapäevane kogemus, et teda, sest tema ebatavaline esitus). 

Tema esitus on üsna samasugune hüpomania et ta avaldub survet kõnes on jutukas, ekspansiivne ja overfamiliar halva sotsiaalse otsuse ja ta võib täita kriteeriumid hüpomaaniat aga tema hüpomaniakaalsete sümptomid ei ole muutlik, kuid on suhteliselt püsiv ja seega oleks seostatav puude tagajärjel ajukahjustuse. 

Sõltumata sellest, kas ta on luulud on raske määramine t teha, ta avaldub suurejooneline uskumusi ennast nagu oleks miljardär, ta õigustab oma raske käitumine, mis toob enesega regulaarne kontakt õigussüsteemi usk tal andeid seoses keeruliste küsimuste kõrgema kohtu kohtunik, et see ilmne kuritegevuses on õigustatud, [05:19], ja et kaitsta end ta suudab luua precedemt kohtus; ta tunneb end ise olla tagakiusatud inimeste arv, mis on seotud inimese Rachel Michelle Piercey ja usub, et eri inimestel on vähemalt minevikus, tema vastu vandenõu minevikus viitavaid tagakiusamis luululised veendumused; üldiselt on need uskumused on ilmselt ajendatud halvenemine ratsionaalne hinnang oma kogemustest, tuleneb ilmselt brian kahju. 

Ta kirjeldab tulevad suhteliselt raske arengu taustal, tema vanemad eraldatult, kui ta oli suhteliselt noor, ta oli tõstatanud tema teised aga säilitada kontakti oma isa, ta eitas kokkupuudet koduvägivalla sexua kuritarvitamise ja füüsilist vägivalda; [Ta ei öelge oma ema mogadon, serepax, valium, tenuate dospan, marihuaana ja alkoholi ning peksti vaeseomaks teda ja tema õde või Vanessa ütles, et "me kõnnime (5.5km alla Chum Creek Road Healesville) kodus kokku, et me koju kokku kui ema ei saa bash meist nii palju kui ta saab bash kahekesi. "] õde [Vanessa] suri, kui ta oli 16. [Tõttu superelevation maantee Jerrawa Creek Gunning tuntud Hume Highway], kui ta kiidab heaks mõistliku skolastilise trajektoor on mõningaid tõendeid, muutused tema sotsiaalset suhtlemist, ta on piiratud suhted ajalugu ja minu arvates ilmselt halb tööhõive ajalugu, kuid ma ei diagnoosida personaility häire tema esitus on tõenäoliselt tingitud peatrauma. 

Ta eitab mõne muu olulise terviseprobleeme, kuid ma ei ole ametlikult füüsiliselt teda uurida. 

Olulisim stressor mõjutab teda ajal, et ma nägin teda, mis on seotud tema praeguse vangistus ja tema merehädas on taju sobimatu suhe oma ex-girlfriend Angela Magnocavallo ja keegi, kes ta percieved tema advokaat Bernard Collaery. 
     
Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Kohtutäituri 10. aprill 2012 

Tema toimimist minu arvates on severly häiritud ar4ea inimsuhete sotsiaalne ja tööalane domeene ja see on tõenäoliselt stabiilne iseloomulik ja pikas perspektiivis.

Ma märkida, et seal on kaks perioodi õigusrikkumiste kohta perioodil 2008 ja seejärel veel kuni rikkuva 2011. Tuginedes seoses õigusrikkumised ta on kannatanud "vaimsed häired", mille tagajärjel ajukahjustuse. On ebatõenäoline, et tema vaimsed häired tõsiselt häiritud tema võime teada, laad ja kvaliteet tema käitumine oli vale, kuid ajal oma rikkuva (2008 ja 2011) oma vaimsed häired viinud selleni, et tema võime kontrollida oma käitumine oli tõsiselt ohustatud ja tasakaal oleks ta tema käsutuses kaitsel "vaimsed häired". 

Dr Stephen Allnutt 
FRCPC, FRANZCO, Sõpruskond Kohtuekspertiisi Psühhiaatria (Kanada) 
Vanemkonsultant Kohtuekspertiisi psühhiaater 
Conjoint vanemõpetaja, UNSW 

Australian Capital Territory Riigikohus R v Kohtutäituri 30. november 2011 ACTSC 214 

Alexander Marcel Andre Sebastian Barker Kohtutäitur 
"Uus on sümptomid aju damege mis kuulub 
Maailma Terviseorganisatsiooni rahvusvahelise klassifikatsiooni puue puuetega inimeste ebasoodsad tingimused. " 

Ülemkohtunik Terrence Higgins 
"Olen tuttav rahvusvahelise klassifikatsiooni langus, puue ja puudega. Pole süüdi. 
10% ühiskonnast langust vastavalt rahvusvahelise klassifikatsiooni puue puuetega inimeste händikäp (1981) 

"Parker, QC, Roger barrister-at-law (61 2 9221 3890), lk.127, 7. peatükk, tõendamata kinnitama või ümber lükkama ajukahjustust, Brian Kahjustused Meditsiini-ja õiguslikud aspektid, Blackwell Press, Sydney (1994) . (Minu Phaedra keeruline Philip W. Bates on General Editor, dotsent, University of Sydney & Sir Owen Dixon Chambers) 

"6. Kliiniline pilt on AFocal peaaju Disorder Lishman ütleb juures lk.16 et rangelt fookuskauguse ajukahjustuse saab vastutavad ägedate ja krooniliste ORGANISATSIOONIDE reaktsioone. Ta ütleb, et eesmise kahjustus võib anda eristav muutused käsutamise ja temperment. Kõige iseloomulikum on pingevaba koos expanisive overfamiliarity, ebaviisakus, overtalk [at] iveness, lapsik erutus või prankish ja Punning sotsiaalne ja eetiline kontroll võib väheneda koos ükskõiksus fo tuleviku ja tagajärg tegevust. mittesuguline mõtlematuse ja väiklane väärtegude võib ocur või jämedaid vigu kohtuotsuse seoses rahalise või inimsuhete küsimusi. Mõnikord on tähistatud ükskõiksus isegi kalkus eest teiste emotsioone. puudub ka ärevuse ja ülevaate, et patsient arvesse tema seisundit. Elevation meeleolu on sageli näinud, nimelt ja tühi ja fatous eufooria mitte tõsi ülevus mis suhtleb vaatleja. Muudel juhtudel Peamised muudatused on puudus OPf algatusel aspontaneity ja sügav aeglustumine psühhomotoorset aktiivsust. kontsentratsioon, tähelepanu ja võime viia kavandatava tegevuse on häiritud sinu muutused aga etendused test ametliku luure sageli üllatavalt hästi säilinud, kui patsiendil on tagatud. 

Viide: - Lishman, William Alwyn, Organic Psychiatry, Psychological Conssequences aju häire, Blackwell Teaduslikud väljaanded Oxford (1987). 

"7pm'ish kolmapäev 16 november, 2011 
Kallis Bernard, YCS 98Z & YLY 777 - BERNARD COLLAERY MAKSUPETTUSTE 

On tore näha teid sõidu oma punase puegot. Kuigi oma Landcruiser on pargitud 35 Anembo Street. Pole kahtlust, sa rõõmu selgitamisel kui palju anal ja suulise ja vaginaalseks teil oli Angela Magnocavallo kui YLY 777 oli pargitud üleöö 48 Anembo Street Narrabundah. ANGELA MAGNOCAVALLO on käinud minu poole ja ütles, et ta enesetapu, sest sa mitu tunginud ta. Või olete nii ütles mulle "sul on suhe." Kui sa sõidad mu perevägivalla partner juhul 10528-9 ja CC2011 enesetapuni Ma helistan teile süüdistus sellele kaasaaitamise enesetapu. Või kas sa tuled mulle ütlema ANGELA MAGNOCAVALLO on suicided poolt 06:15 16. november? Või kas te waiti tund aega - ega ähvarda: - 
1. Punch mind? 
2. Get neli inimest teha mida iganes nad võiksid mulle? 
3. Küsivad minult, kuidas ma tunnen umbes aidata teil tagada ANGELA MAGNOCAVALLO on 7 orgasmi iga kord, kui võtta oma voodisse, kui ta teab, et tal on 7 orgasmi everytime ta läheb bede minuga? Erinevalt sinust olen üsna sobi! 
4. Mulle ANGELA MAGNOCAVALLO on surnud pärast pildistamist amfetamiin (kiirus) üledoosi, kui ta tunneb süüd tundma? 

Kuna te pole tunginud ANGELA MAGNOCAVALLO 9 kuud kiirusega lugematu orgasmi päevas, tänu oma väga fit võime ühe mind kui sa kunagi nautida kõrgendatud kvaliteedi side, mille tulemusel on ANGELA MAGNOCAVALLO kui ta minuga abielluda, mille ANGAELA MAGNOCAVALLO ütleb "jah", kui annan ANGELA MAGNOCAVALLO tema järgmine orgasm, kuni ANGELA MAGNOCAVALLO on vähemalt 7. 

Ülemkohtunik Terrence Higgins saab toetuda ANNE COLLAERY ja sarnane asjaolu tõendeid, et teha kindlaks teie kopuleerima lugematuid naised, isegi 46 aastat oma junior, isegi teie kliendid ANAGELA MAGNOCAVALLO, 30 aastat oma junior, kui ilmub magistraadikohtu DV 674 2011 ja Alexander MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER kohtutäitur saab kinnitada oma võimetus pakkuda seitse orgasmi Angela MAGNOCAVALLO kohta teda kaua armuke, usaldusalune ja Solemate. 
Ülemkohtunik Terr4ence Higgins ei pea 7 High Court, 4500 Austraalia ja Uus-Meremaa advokaatide ja 800 aastat tavaõiguse pretsedente keelab teid on lubatud praktiseerida advokaat magamise klient ANGELA MAGNOCAVALLO ja magamine klientidele ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKERA kohtutäituri defacto, sõbranna, armuke, Solemate ja juurviljaaed kaaslane. Ema meie lastele. 

Lugupidamisega 
ALEXANDER MARCEL ANDRE SEBASTIAN BARKER kohtutäitur 

P.S. Ma nautida, kui sa oleksid pankrotis AS sa võlgu 3 miljonit dollarit ja te kolis 5 BROCKMAN STREET päästmise RENT " 
MAIL@ACTLAWSOCIETY.ASN.AU GPO BOX 5623 0011 612 6247 5700 612 6247 3754 

Elulugu 
Dr Stephen Allnutt 
M.B. Ch., B, FRCPC, FRANZCP 
Kohtuekspertiisi Psychiatry 
Level 5, Suite 506, 75 Miller Street, North Sydney NSW 2060 
PO Box 876 North Sydney NSW 2059 
Telefon 0011 612 9929 2913 Faks 0011 612 9929 2914 

Kvalifikatsioon 
Bachelor of Medicine, Stellensboch Ülikool, 1981, Lõuna-Aafrika. 
Licenitate of Medical Council of Canada, 1988, Kanada. 
Liige Royal College of physicans Kanada, 1994. 
Sõpruskond psühhiaatria alates McMaster University Kanadas, 1994. 
Eriväljaõpe Kohtuekspertiisi Psühhiaatria Ülikooli Ottawa, 1995. 
Fellow of Royal Australian ja Uus-Meremaa Psühhiaatriakolledži, 2001, Australia. 

Kogemus 
Formaalselt koolitatud kohtuekspertiisi psühhiaater 14 aastat, kohtuekspertiisi kogemus. 
Osalise tööajaga era kohtuekspertiisi tavade Sydney. 
Vanemkonsultant Kohtuekspertiisi psühhiaater NSW Health Department. 
On tegutsenud eksperdiks kõrgem ja kohalike kohtute kriminaal-ja tsiviilasjades, Kanada, Uus-Meremaa ja Austraalia; nii avaliku kui ka erasektori areenil. 

Ekspertiis 
Akrediteeritud hindamise alaline psühhiaatriline häire jaoks MAA ja Workcover. 
Põhjuste kohta, vigastused, vaimsed professionaalne seksuaalne, õigusrikkumiste / negligencfe ja kodanikuühiskonna pädevust. 
§ 33 fitness kohtuistungile, hullumeelsus, automatismi, põhjal koostatud langusest, konkreetne ja üldine taotlus. 
Hinnang risk vägivalla ja korduvust. 
Special kurjategija rühmadele nagu süütajate, varitsejad, threateners ja seksuaalkurjategijad. 
Hindamine ja ravi vaimuhaigeid, kes vangistati. 

Positsioonid 
Konsultant Kohtuekspertiisi psühhiaater, Kohtuekspertiisi Psühhiaatria Services Auckland, Uus-Meremaa (1995-1997) 
Asedirektor AForensic Psühhiaatria Services Auckland, New Zealnd (1997-2000) 
Direktor Mental Health Services, seenioride Kohtuekspertiisi psühhiaater Long Bay haigla (2000-2002) 
Vanemkonsultant kuni NSW üleriigiline Kohus Liaison Services (2002-2003) 
Toimides Area Director of Mental Health for Central Coast tervis (2004) 
Currnetly Kliiniline direktor NSAW ühenduse kohtuekspertiisi vaimse tervise (2005-2012) 

Awards 
American Academy of Kohtuekspertiisi Sciences parima uurimustöö 1995 kohtuekspertiisi psühhiaatria praktikant (1995) 
NSW Premier Gold Award tööks NSW üleriigiline Kohus sideteenuseid (2003) 

Enne ametialased kohustused 
Secretary of Federal osas Kohtuekspertiisi psühhiaatria RANZCP. 
Liige WorkCover stering Group Alalise Psühhiaatrilised langus. 
Liige NSW Tervis Sentinel sündmuste Tapmine allkomitee. 
Tunnustatud ekspert seksuaalkurjategijate poolt NSW komisjoni Laste ja Noorte (Clinical Level). 
Praegune ametialased kohustused 
Anda aruanded ja nõuanded, et eraõiguslik juriidiline praktikud, Õigusabi, NSW Mental Health Review Tribunal, NSW Public kaitsjaid, büroo direktorile riigiprokuratuuri, NSW Kriminaalhooldusnõukogu, NSW Corown solicitor Office. 
Eksamineerijad RANCP. 
Tunnustatud ekspert seksuaalkurjategijate poolt NSW komisjoni Laste ja Noorte (juhendaja tase). 
Kandidaatideks psühhiaatri NSW Laste Kohus kliinik. 
Liikmed osakonna Korrigeerivad Teenused eetikakomitee. 
Komitee liige Austraalia ja Uus-Meremaa Academy of Psychology, Psühhiaatria ja Law. 
Eeliskombinatsiooni vanemõpetaja UNSW. 
Liige NSW Mental Health Review Tribunal. 

Akadeemiline 
Esitleti eelretsenseeritud konverentside Austraalia, Uus-Meremaa, Kanada ja Ameerika Ühendriigid. 
Avaldatud arv kohtuekspertiisi teemasid eksperdihinnangu ajakirja ja raamatu peatükke....

No comments:

Post a Comment